צפייה בגרסה מלאה : עזרה לגבי מצלמה לקסדה
היי
אני רוצה לרכוש מצלמה הבא:
http://www.contouril.co.il/product-834-ContourRoam3.aspx
עוד לא החלטתי מאיפה:
* בחול זה טיפה יותר מ- 100 דולר ואז לשלוח לפה (יש לי חברים בארהב)
* אפשר להזמין גם בארץ (אם יש 5 אנשים זה יעלה 800 עם 10 אנשים זה 750)
השאלה איזה ציוד צריך להזמין עוד על מנת לחבר אותה לקסדה?
תודה מראש
אל תשכח שיהיה לך מכס אם ישלחו לך את זה לארץ מארה"ב.
בנוגע לציוד, אתה צריך קודם לבדוק שאתה יכול לחבר את זה לקסדה שלך (בישנות אי אפשר).
יכול להיות שיהיה מכס, עניין של מזל.
יש לי קסדה rx-1100 של שאוי, יכול לחבר?
אשמח להצטרף לקבוצת רכישה של מצלמת הקסדה. תודה
AVIDUKE - בטוח?
אם כן יש כבר 2.
שלח לי בפרטי מספר נייד שלך בבקשה.
דרך אגב לנושא הרצינות אני מעל 18+:)
מנהל של וולקום טכנולוגיות בע"מ
http://www.wellcom.co.il/catalog/
http://www.tms.co.il/
אין לי בעיה של ידע/ניסיון להרים רכשיה כזאת.
אם היה לה לופ רקורדינג היא הייתה המצלמה המושלמת
Ser Jorah Mormont
21-01-2016, 23:55
דור, יש לה כפתור FORMAT. זה לא מספיק נוח?
האמת שאני קצת מתלבט אם להיכנס איתכם לקבוצת הרכישה.. הגו-פרו session עולה 1000 ש"ח.
קודם כל לא ידעתי על הכפתר הזה, אתה בטוח במה שאתה אומר? לא ראיתי שום מקום שמזכיר את זה...
ויש לך מושג אם יש לה חלוקת הקלטה לסרטונים?
Ser Jorah Mormont
22-01-2016, 00:05
https://www.youtube.com/watch?v=p8_TJn0DgsY
צפה כאן החל מ6:10 - יש כפתור FORMAT. לגבי משך כל סרטון - עד 4 ג'יגה לסרטון, שזה בערך 30 דקות על הרזולוציה הגבוהה ביותר (1080 ב30 פריימים לשניה).
יש לי עיסקה על אחת כזאת יד שניה מצב חדש ה 350 מה אומר? ללכת על זה?
Ser Jorah Mormont
22-01-2016, 00:10
נשמע טוב.. כאמור, אין לי מצלמה כזו, אבל אני הייתי הולך על זה.
איזה אביזרים אני צריך איתה כדי לחבר לקסדה
כי ביום ראשון אם לא אמצא שוטפים יזמין אחד כזאת ב-אמזון לכתובת של חבר במאימי ואז הוא ישלך לי את זה לארץ.
Ser Jorah Mormont
22-01-2016, 01:06
לפי מה שאני מבין המצלמה מגיעה עם תושבת שנדבקת לקסדה כך שאתה לא צריך להזמין שום דבר בנוסף.
Ser Jorah Mormont
22-01-2016, 17:10
https://www.youtube.com/watch?v=fgI0r2Xct6g&feature=youtu.be
מישהו מכיר? Drift Stealth 2. נראה ממש טוב ואפשר להזמין בפחות מ600 ש"ח באיביי.
nihrider
22-01-2016, 18:54
ב1000 שקל אתה קונה GoPro Session בארץ
Ser Jorah Mormont
22-01-2016, 19:41
כן כבר ציינתי את זה מקודם.. זה עדיין הפרש של 400 ש"ח.
אם מארגנים קבוצת רכישה לcontour roam 3 או לdrift stealth 2, אני מעוניין להצטרף.
Ser Jorah Mormont
23-01-2016, 13:12
באמאזון + שילוח עם BUY2USA, הדריפט תעלה 102 דולר כולל הכל. שווה. נראה לי שאלך על זה.
http://i.imgur.com/5chbmlZ.jpg
Ser Jorah Mormont
הדריפט עמידה למים (גשם) או שיש צורך בכיסוי ?
איזה הבדלים מהותים יש בין שתי המצלמות?
תודה
Ser Jorah Mormont
23-01-2016, 15:27
לפי הביקורת שהבאתי, עמידה לגשם אבל בשביל להיכנס איתה לים או משהו צריך כיסוי מיוחד.
ההבדלים שאני שמתי לב אליהם לפי הביקורות:
- בדריפט יש צילום בלופ, בעוד שבקונטור אין אבל יש כפתור פורמט.
- בדריפט צילום לילה איכותי יותר, בקונטור צילום יום איכותי יותר.
- הדריפט קלה יותר ואפשר לכוון את הגובה על הקסדה אחרי שהודבק המתקן. בקונטור אי אפשר לכוון גובה.
matanbar26
23-01-2016, 15:49
אגב המחיר של המוצר גבולי מבחינת מיסוי.
בגלל שהמכס על מוצר נקבע על פי שער הדולר ביום מסוים, יכול להיות שעד שהמוצר יגיע לארץ תשלם מע"מ.
hthttp://www.themarker.com/consumer/1.2791190tp://
מעבר לזה ערך מוצהר של 74.99 דולר בבוודאות יביא לבדיקה של המכס כי זה סנט אחד מתחת לערך שמשלמים עליו מע"מ (75 דולר).
במקרה הזה הייתי מחשב כמה ייעלה כולל מע"מ, ושומר העתק של חשבוניות וכמה שילמת, הצהרת מוכר על המחיר המוצהר שאם זה יגיע לבירור של המכס יהיו לך את כול ההוכחות.
Ser Jorah Mormont
23-01-2016, 16:08
לפי מיטב ידיעתי, על מצלמות אין מכס אלא רק מע"מ.
לפי החישוב של buy2usa לא יהיו מיסים בכלל (קצת מוזר לי כי לפי דעתי החישוב מתבצע על עלות המוצר + משלוח.. וזה יוצא כבר מעל 75$).. השאלה היא אם ניתן לסמוך על זה או שהם יגבו עוד כסף על מע"מ.
במקרה הזה הייתי מחשב כמה ייעלה כולל מע"מ, ושומר העתק של חשבוניות וכמה שילמת, הצהרת מוכר על המחיר המוצהר שאם זה יגיע לבירור של המכס יהיו לך את כול ההוכחות.
לא הבנתי.. תוכל להסביר?
בכל מקרה, גם אם אשלם 17% מע"מ, זה עדיין יוצא זול בהרבה מכל אופציה אחרת ברמה טובה.
matanbar26
23-01-2016, 16:17
אתה משלם מע"מ רק אם עלות החבילה (לא כולל משלוח) עוברת 75 דולר.
במידה ואכן עברת 75 דולר המע"מ מחושב על עלות המוצר+משלוח.
כלומר רק עלות המוצר קובעת ולא המוצר+משלוח.
במקרה הזה יש שתי בעיות:
שער הדולר ביום העיסקה ושער הדולר ביום בו החבילה תעבור במכס.
הכתבה שצירפתי מסבירה את הבעיה.
הבעיה השנייה היאבמידה והמכס יחליט פתאום שהעלות שיקרית, כלומר המוכר רשם עלות נמוכה יותר כדי להתחמק ממיסוי הם יכולים לדרוש ממך הפרשים וקנסות.
לכן, במיוחד במקרה כזה גבולי, הייתי שומר הכול:כמה שילמת (עדיפות לחשבונית פייפאל), צילום של מסך העסקה שם מופיע המחיר באמזון, וכול מה שנראה לך במידה ואכן יהיה בעיה עם המכס.
עכשיו אחרי כול החפירה הזאת, כמו שהצעתי, כדאי לחשב את המקרה הגרוע, כלומר כולל מע"מ, אם יוצא לך זול בכול מקרה, לך על זה.
אשמח לשמוע חו"ד כי אני מחפש גם מצלמת קסדה.
Ser Jorah Mormont
23-01-2016, 16:20
הבנתי. תודה על ההסבר.
אם כולם פה מחפשים מצלמה למה לא לנסות לארגן 10 אנשים ולרכוש את contour roam 3 ב-750 שקל בארץ?
אני יכול לפתוח דיון בפורום ציוד אולי ככה נמצא כמה שוטפים?
matanbar26
23-01-2016, 17:24
אם כולם פה מחפשים מצלמה למה לא לנסות לארגן 10 אנשים ולרכוש את contour roam 3 ב-750 שקל בארץ?
אני יכול לפתוח דיון בפורום ציוד אולי ככה נמצא כמה שוטפים?
הייתי אולי מבקש אישור מאחד המנהלים לפתור בכללי, יש שם יותר תעבורת משתמשים, בכול מקרה ב750₪ אני בעניין, בהנחה כמובן ומגיע עם חיבור ייעודי לקסדה.
הייתי אולי מבקש אישור מאחד המנהלים לפתור בכללי, יש שם יותר תעבורת משתמשים, בכול מקרה ב750₪ אני בעניין, בהנחה כמובן ומגיע עם חיבור ייעודי לקסדה.
יש לך מושג איזה משתמש מנהל פה בפורום? בשמחה אפנה עליו.
ליבואן עצמו כבר פניתי לפני כמה ימים יש לי את המחירון שלו
matanbar26
23-01-2016, 17:37
תפנה לאביעד אברהמי (מקווה שלא טעיתי בשם).
Ser Jorah Mormont
23-01-2016, 17:51
הקטע הוא שאני בכלל לא בטוח שהקונטור יותר טובה מהדריפט.. בטח שלא שווה 350 ש"ח יותר.
matanbar26
23-01-2016, 17:58
הקטע הוא שאני בכלל לא בטוח שהקונטור יותר טובה מהדריפט.. בטח שלא שווה 350 ש"ח יותר.
קראתי ביקורות על שתי המצלמות, הקונטור טובה יותר ללא ספק.
זה לא מוריד מהדריפט, היא מצלמה טובה, אבל איכות הצילום והסאונד פחות טובה.
עכשיו פה נכנס שיקול פיננסי-וזה אישי לכול אחד.
Ser Jorah Mormont
23-01-2016, 18:02
טובה יותר באור יום, פחות טובה בחושך.. אבל אתה צודק. השיקול הוא פיננסי בעיקר. אני בכלל הייתי הולך על הגו-פרו סשן אם לא הייתי מוציא עכשיו 50 אלף על אופנוע :)
טוב רשמתי לאביעד ואמתין לתשובה
אם יש בארץ יבואן של דריפט אני יכול לנסות לארגן מולו גם רכישה של כמות.
Ser Jorah Mormont
23-01-2016, 18:33
לא מצאתי דריפט למכירה בארץ..
moonshield
23-01-2016, 18:36
הי,
יצא לי להיתקל במצלמה הזאת:
http://www.tmart.com/SJ4000-1.5-LCD-12.0MP-CMOS-4X-Digital-Zoom-FHD-1080P-Sport-Camcorder-Silver_p245155.html
בפורום אחר שאני מנהל (iAndroid) יש ביקורות מעולות והמלצות על המצלמה הזאת. במחיר שלה, ובהיקף התוספות שלה נראלי שהיא המשתלמת ביותר, בפער, גם אם בסוף היום היא תיתן איכות סרטון טיפה פחות טובה.
matanbar26
23-01-2016, 18:38
הי,
יצא לי להיתקל במצלמה הזאת:
http://www.tmart.com/SJ4000-1.5-LCD-12.0MP-CMOS-4X-Digital-Zoom-FHD-1080P-Sport-Camcorder-Silver_p245155.html
בפורום אחר שאני מנהל (iAndroid) יש ביקורות מעולות והמלצות על המצלמה הזאת. במחיר שלה, ובהיקף התוספות שלה נראלי שהיא המשתלמת ביותר, בפער, גם אם בסוף היום היא תיתן איכות סרטון טיפה פחות טובה.
הבעיה שלי עם המצלמות האלה, זה שהם נראות רע מאוד על קסדה, מצלמות צינור כמו הקונטור או בתצורה של הדריפט נראוץ הרבה יותר טוב.
Ser Jorah Mormont
23-01-2016, 18:41
ה sj4000 אכן נחשבת לטובה מאוד, בעיקר יחס העלות תועלת שלה.. אבל מה שמתן אמר - על קסדה זה פשוט לא נוח.
אכן כך:)
מאמין השבוע כבר לפתחוח דיון מסודר אחרי שאקבל תשובה ממנהל, נראה איך זה התקדם.
moonshield
23-01-2016, 18:49
למען האמת לי יותר מפריע הפגיעה בזרימת האויר על גבי הקסדה מאשר איך שזה נראה, וזה משהו שכל מצלמה תעשה בהיקף זה או אחר. מעניין אם אין איזו דרך לחבר את המצלמה ישירות לגוף האופנוע, וככה לחסוך את אי הנוחות על הקסדה. בתמונות של האביזרים שמתלווים למצלמה נראה כאילו יש קליפס שיכול להתחבר לכידון או למראות, זה נראה פתרון מתאים לבעיה...
Ser Jorah Mormont
23-01-2016, 18:59
אפשר לחבר את רוב המצלמות לגוף האופנוע, אבל אז אתה צריך להתעסק בלהרכיב ולהסיר אותה בכל פעם.. וגם יש את עניין הויברציות.
moonshield
23-01-2016, 19:36
לגבי הוויברציות, אני מאמין שיש אותן גם מהקסדה.
לגבי החיבור/ניתוק גם בקסדה צריך לחבר ולנתק בכל פעם, לא? אלא אם אתה לוקח איתך את הקסדה אני לא רואה איך המצלמה לא מפריעה לאכסון הקסדה בכיסא או בארגז. חוצמיזה שנראה שיש לך מנגנון לחיבור/ניתוק מהיר שלא מחייב את הניתוק של כל הקליפס מהכלי.
Ser Jorah Mormont
23-01-2016, 19:41
מהקסדה יש פחות ויברציות כי הגוף שלך סופג את רובן. אני אישית סוחב את הקסדה איתי לכל מקום כך שאני לא אנתק את המצלמה ממנה.
matanbar26
23-01-2016, 21:56
למען האמת לי יותר מפריע הפגיעה בזרימת האויר על גבי הקסדה מאשר איך שזה נראה, וזה משהו שכל מצלמה תעשה בהיקף זה או אחר. מעניין אם אין איזו דרך לחבר את המצלמה ישירות לגוף האופנוע, וככה לחסוך את אי הנוחות על הקסדה. בתמונות של האביזרים שמתלווים למצלמה נראה כאילו יש קליפס שיכול להתחבר לכידון או למראות, זה נראה פתרון מתאים לבעיה...
יש חיבורים של מצלמה לאופנוע או לגוף אבל זה פחות פרקטי לטעמי.
נכון שכול מצלמה יוצרת התנגדות אוויר אבל מצלמה בסגנון של הגו פרו למינהן יוצרות הרבנ יותר התנגדות ממצלמות צינור.
אם היה כן stealth2 וקאונטר רום 3 באותו מחיר.
איזה הייתם לוקחים?
השאלה איזה ציוד צריך להזמין עוד על מנת לחבר אותה לקסדה?
תודה מראש
הכל מגיע עם המצלמה.
אל תשכח שיהיה לך מכס אם ישלחו לך את זה לארץ מארה"ב.
בנוגע לציוד, אתה צריך קודם לבדוק שאתה יכול לחבר את זה לקסדה שלך (בישנות אי אפשר).
סליחה??? מאיפה הבאת את השטות על הקסדות הישנות?
לגבי הוויברציות, אני מאמין שיש אותן גם מהקסדה.
תסלח לי אבל האמונות שלך לא מענינות :o על הקסדה אין ויברציות כלל - הגוף משמש כאחלה מייצב. על האופנוע כל הויברציות מופיעות בצילום.
יש לך מושג איזה משתמש מנהל פה בפורום? בשמחה אפנה עליו.
ליבואן עצמו כבר פניתי לפני כמה ימים יש לי את המחירון שלו
תרגיש חופשי...
לפי הביקורת שהבאתי, עמידה לגשם אבל בשביל להיכנס איתה לים או משהו צריך כיסוי מיוחד.
ההבדלים שאני שמתי לב אליהם לפי הביקורות:
- בדריפט יש צילום בלופ, בעוד שבקונטור אין אבל יש כפתור פורמט.
- בדריפט צילום לילה איכותי יותר, בקונטור צילום יום איכותי יותר.
- הדריפט קלה יותר ואפשר לכוון את הגובה על הקסדה אחרי שהודבק המתקן. בקונטור אי אפשר לכוון גובה.
+1 אני עם הקונטור ואני סה"כ מרוצה, רק הצילום בלילה מפריע לי (בקושי רואים משהו). צילום בלופ בהחלט יכול לעזור אבל כיונון המלמה לא משנה בהרבה, הייתה לי דריפט 720 לפני הקונטור ולא שיניתי לה את הזווית מעולם. תדביק פעם אחת כמו שצריך וזהו!
http://wheelz.co.il/forums/showthread.php/4373-%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%94-%D7%A7%D7%91%D7%95%D7%A6%D7%AA%D7%99%D7%AA-ContourRoam3
moonshield
24-01-2016, 11:30
תסלח לי אבל האמונות שלך לא מענינות :o על הקסדה אין ויברציות כלל - הגוף משמש כאחלה מייצב. על האופנוע כל הויברציות מופיעות בצילום.
למה ככה? האמונות שלי הן מעניינות ולרוב לא מבוססות על שום דבר קונקרטי :p (...בצחוק כמובן)
טוב לשמוע שהגוף משכך את כל הוויברציות. במצב הזה האמת עדיף שהמצלמה תהיה מחוברת לקסדה ולא לגוף האופנוע.
אתה יודע במקרה כמה מצלמות דמויות גו-פרו משפיעות על זרימת האויר/הנוחות בנסיעה, לעומת מצלמות בתצורת צינור כמו הדריפט?
Ser Jorah Mormont
24-01-2016, 13:23
+1 אני עם הקונטור ואני סה"כ מרוצה, רק הצילום בלילה מפריע לי (בקושי רואים משהו). צילום בלופ בהחלט יכול לעזור אבל כיונון המלמה לא משנה בהרבה, הייתה לי דריפט 720 לפני הקונטור ולא שיניתי לה את הזווית מעולם. תדביק פעם אחת כמו שצריך וזהו!
ברור, אבל יש אנשים עם ידיים שמאליות שמדביקים עקום ואז אפשר לתקן את זה בלי להוריד את המדבקה. :)
אם היה כן stealth2 וקאונטר רום 3 באותו מחיר.
איזה הייתם לוקחים?
מישהו?
matanbar26
24-01-2016, 23:09
מישהו?
השאלה קצת היפותטית ולא נראה לי שתקבל תשובה חד משמעית.
אלה מצלמות שונות באיכות ובתצורה וכן גם במחיר.
יש יתרונות לכול אחת, תוכל לקרוא בשירשור.
השיקולים הם שלך, ההבדל במחיר הוא כ300₪ שח.
אם תחליט על הקונטור, יש ניסיון כרגע לארץ קבוצת רכישה (תפנה לפורום ציוד תראה שם).
אם תחליט על הדריפט, יש פה בחור שהזמין תוכל לפנות אליו לפרטים יותר מדויקים לגבי הזמנה.
השאלה קצת היפותטית ולא נראה לי שתקבל תשובה חד משמעית.
אלה מצלמות שונות באיכות ובתצורה וכן גם במחיר.
יש יתרונות לכול אחת, תוכל לקרוא בשירשור.
השיקולים הם שלך, ההבדל במחיר הוא כ300₪ שח.
אם תחליט על הקונטור, יש ניסיון כרגע לארץ קבוצת רכישה (תפנה לפורום ציוד תראה שם).
אם תחליט על הדריפט, יש פה בחור שהזמין תוכל לפנות אליו לפרטים יותר מדויקים לגבי הזמנה.
העיניין הוא שיש לי כרגע הצעה זהה על שניהם של 350 ועוד אפשר להוריד את ה stealth.
matanbar26
24-01-2016, 23:43
העיניין הוא שיש לי כרגע הצעה זהה על שניהם של 350 ועוד אפשר להוריד את ה stealth.
אז תקרא פה את השרשור, יש דעות בעד ונגד.
יש פה דיון מספיק ארוך ועם מספיק מידע שייתן לך אפשרות להחליט.
לשאלתך, אני אישית הקונטור נראית לי טובה יותר, לא מדבר מניסיון אבל לפי ביקורות שקראתי היא עדיפה.
קראתי חחח סיבך אותי יותר! חחח
matanbar26
25-01-2016, 00:09
www.cnet.com/products/drift-stealth-2/
www.cnet.com/products/contour-roam3/
כמובן שיש עוד ביקורות, אנגלית בעיקר, אבל היתרון פה שזה אותו אתר ואפילו אותו כתב אז תקרא, תשווה ותחליט.
Ser Jorah Mormont
25-01-2016, 00:32
אני כבר הזמנתי את הדריפט אבל במחיר 350 ש"ח הייתי הולך על הקונטור.
matanbar26
25-01-2016, 00:39
אני כבר הזמנתי את הדריפט אבל במחיר 350 ש"ח הייתי הולך על הקונטור.
And we hava a winner!
סתם, שוב מציע לך לקרוא את הביקורות, גם באנגלית לראות מה כול אחת מציעה ולבחור בהתאם.
תודה על העזרה חברים.. קניתי את הקונטר רום 3 ב 350 :)
Ser Jorah Mormont
25-01-2016, 22:29
תתחדש ותהנה.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft