התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שאלת השאלות - רשמ"צ

yanirm
21-01-2016, 02:00
רוכב חדש בתחילת דרכו ישמח לשמוע מחכמת המנוסים:

1) למעט הדברים הברורים מאליהם, כגון: קסדה, כפפות ושרשרת -

על אילו פריטים אתם ממליצים לרכוש?

מה הייתם מגדירים כפריטי "חובה", ומה הייתם מגדירים פריטי רשות?

2) יש לכם המלצות ספציפיות על אביזרים/דגמים/מותגים?

3) יש לכם המלצות על מקומות לרכישה?

- אשמח להכיר.

תודות. תבורכו.

budahh767
21-01-2016, 13:47
1. מעיל טוב - חשוב מאוד, כנ"ל ברכיות ונעלי רכיבה! - הייתי מגדיר את כולן כחובה, אזעקה טובה! - MVP, GHB, הזעקה האחרונה.
2. חברות מעילים, כפפות, נעלי רכיבה - RST, Alpinestars, Revit, Rukka, Fureign, Klim - החברות המובילות בשוק, כמובן שיש עוד.
3. קסדות - AGV, Arai, Shoei, Schubert - יקרות יותר (2500 ומעלה).
HJC, Scorpion, Airoh, Bell - יקרות פחות (1500-2500).
LS2, Nitro, Beon - זולות (200-1500).
מקומות לקנייה - AD Motorsport, כלבוטקס, ofnocenter.

מקווה שעזרתי, רכיבות טובות :)

ItayK
23-01-2016, 03:43
הייתי מוסיף מצלמת קסדה. זה יחסוך כלכך הרבה ביורוקרטיה כשתצטרך להוכיח שנהג מכונית ניסה לחסל אותך...

Paz
23-01-2016, 10:55
אנחנו תמיד משקיעים במיגון פלג גוף עליון ושוכחים שפלג גוף תחתון לרוב נפגע ראשון בתאונה.
חשוב להשקיע גם בנעליים ממוגנות ומגיני ברכיים, גם אם זה רוכב מתחיל עם תקציב מצומצם, אפשר למצוא נעליים ומגיני ברכיים בסיסיים במחיר סביר מאוד.
לשרשרת הייתי מוסיף גם מנעול דיסק וכיסוי.

yanirm
23-01-2016, 11:51
הייתי מוסיף מצלמת קסדה. זה יחסוך כלכך הרבה ביורוקרטיה כשתצטרך להוכיח שנהג מכונית ניסה לחסל אותך...

תכל'ס, נכון. חשבתי גם על זה....
יש אילו המלצות ספציפיות?
חשבתי בכיוון של j4000, אבל עדיין לא הצלחתי להבין במה היא מיוחדת יותר מאחרות.....

yanirm
23-01-2016, 11:52
אנחנו תמיד משקיעים במיגון פלג גוף עליון ושוכחים שפלג גוף תחתון לרוב נפגע ראשון בתאונה.
חשוב להשקיע גם בנעליים ממוגנות ומגיני ברכיים, גם אם זה רוכב מתחיל עם תקציב מצומצם, אפשר למצוא נעליים ומגיני ברכיים בסיסיים במחיר סביר מאוד.
לשרשרת הייתי מוסיף גם מנעול דיסק וכיסוי.

הגיוני. לא חשבתי על זה....
תודה על ההערה.

oradul
23-01-2016, 19:20
כמו שאמרו פה, מיגון מלא חובה ( קסדה, כפפות עם מגן מפרקים, מעיל עם מיגונים, מגני ברכיים, נעלי רכיבה עם מיגון לקרסול ).
עברתי תאונת דרכים רק יומיים לאחר שקניתי את מגני הברכיים ומגפי הרכיבה. אם לא היה לי הציוד המלא, לא הייתי קם וחוזר הבייתה באותו היוםף אלא מפונה לבית החולים.
המהירות היא לא החלק המשמעותי בנפילה. ( אני הייתי בסביבות ה60 קמ"ש ), זה תלוי איך, על מה ולאן אתה נופל.
שברתי את מפרק כף היד בנפילה של 15 קמ"ש מסגוואי רק בגלל נחיתה בזווית על המפרק.
לכן מיגון מלא יכול למנוע פציעות "מטופשות" בכך שיספגו את המכה במקום הגוף.
בקשר למצלה.. בישראל חובה. אם הייתה לי מצלמה בתאונה, התביעה הייתה כבר מסתיימת. (התאונה קרתה בדרך לחנות לבחון דיבורית ומצלמה).
אז מניסיון אישי, קנה בהקדם ציוד מגן מלא, כי אין לדעת מתי זה יקרה.

Paz
23-01-2016, 21:47
הגיוני. לא חשבתי על זה....
תודה על ההערה.

בכיף, תיקח ברצינות את ההערות, כי כמו שכתב הבחור מעליי, חלקינו למדנו את הדברים בדרך הקשה...

yanirm
23-01-2016, 21:52
באותו עניין,
איפה ניתן למצוא פריטי יד שנייה לקנייה?

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

strelok89
23-01-2016, 21:55
בנוגע לציוד רכיבה הייתי מוסיף את אבנוע שיש להם ליין יפה מאוד של חברה חדשה וטובה בשם mugen

ויש את מוטורייב עם קסדות קאברג שלדעתי בארץ הן ההכי הרבה קסדה לשקל שיש. ויש גם להם ציוד טוב ולא יקר ממותגים פחות מוכרים אבל לא פחות איכותיים.

לי יש מגפי פאלקו שנקנו לפני כשנה וחצי מהם המגפיים עלו חצי מרוויט מקבילות והמגפיים מעולה!

Ser Jorah Mormont
23-01-2016, 21:56
אם אתה מעוניין, הזמנתי עכשיו מצלמה Drift Stealth 2 מאמאזון ב75$ ועוד 22$ משלוח עם BUY2USA. לטעמי האופציה הכי משתלמת שאפשר למצוא כרגע.

http://www.amazon.com/gp/product/B00MCWWL0G?keywords=drift%20stealth%202&qid=1453575281&ref_=sr_1_1&sr=8-1

uriar
23-01-2016, 23:27
חובה: קסדה, כפפות ונעליים כבדות (ולחורף: חלפס וכיסוי לכפפות) ולראות את הסרט הזה: http://youtu.be/KVWLIfChUwg
מומלץ בחום: מעיל קיץ, כפפות חורף, מגפיים, מגני ברכיים וקורס אופנוען מאומן.
עושה את החיים לקלים יותר: מעיל חורף, בלקלווה, מגפיי קיץ ומכנסיים * 2 (חורף וקיץ).
טוב שיהיה: מצלמת קסדה.

ItayK
25-01-2016, 12:33
יוריעורי הסרטון לא עובד

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

uriar
25-01-2016, 12:38
יוריעורי הסרטון לא עובד

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
ערכתי אותו - נסה שוב.