מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : מה לקנות? התלבטות ליטרים

rontl
04-02-2016, 11:41
בוקר טוב,

אני על mt09 כמעט שנתיים ובא לי משהו קצת יותר נעים, קצת פחות רוח, יותר מתלים, יותר בלמים, יותר אלקטרוניקה וכו..
יש תקציב של 110 אלף שח ואני מחפש מה הלאה.

אתמול הייתי בבמוו (במטרה לקנות s1000xr משומש) ואין סיכוי שרגלי תדרך שוב בפאתי היבואן לאחר היחס שקבלתי.
אצל אבניר יש את הויסטרום 1000 שנראה מעט אנמי ומבחנתי אופציה אחרונה מבחינת החבילה הכוללת.
בהונדה נסעתי על האפריקה החדש, ללא ספק נוח ונעים מאוד לרכיבה, קצת חלש ומחוספס לי.
במטרו יש את הורסיס שלא בא בחשבון.
ובליגל יש אופציה להיפרסטרדה חדש (939) או דיאבל 2014 משומש.

בגדול אני נוסע כל יום 10 קמ לעבודה ופעם בחודש טיול לפעמים לבד ולפעמים מורכב.
מה אתם הייתם קונים?
הדיאבל נראה מדהים אבל אני חושש מעלויות אחזקה וסחירות הלאה..
אשמח לשמוע דעות והצעות.
תודה,
רון

danielk
04-02-2016, 11:53
נסה מולטיסטרדה, adv1190 (שניהם משומשים)

Ser Jorah Mormont
04-02-2016, 12:11
מה עם mt 09 tracer?

shembar1
04-02-2016, 12:20
קודם כל אני בעד הדיאבל... (חולה דוקאטי)!
אבל הוא ממש לא דומה להאופנועים שציינת.. לא אותו סגנון רכיבה בכלל!!
מה באמת עם המולטיסטרדה? אופנוע מדהיייםםםם מכל הבחינות!
וכן העלות של דוקאטי יקרה יותר אין ספק.
זה לא רק בגלל שהאופנוע איטלקי או שיש לו יותר תקלות פשוט כמות המוסכים שמטפלים באופנועים האלה הוא ממש נמוך וככה אין תחרות אז המחירים בשמיים יחיסית למתחרים
אבל עדיין אני בעד דוקאטי

rontl
04-02-2016, 12:38
קודם כל אני בעד הדיאבל... (חולה דוקאטי)!
אבל הוא ממש לא דומה להאופנועים שציינת.. לא אותו סגנון רכיבה בכלל!!
מה באמת עם המולטיסטרדה? אופנוע מדהיייםםםם מכל הבחינות!
וכן העלות של דוקאטי יקרה יותר אין ספק.
זה לא רק בגלל שהאופנוע איטלקי או שיש לו יותר תקלות פשוט כמות המוסכים שמטפלים באופנועים האלה הוא ממש נמוך וככה אין תחרות אז המחירים בשמיים יחיסית למתחרים
אבל עדיין אני בעד דוקאטי

תודה לך, המולטי שנכנס בתקציב הוא באיזור 2011, וזה קצת ישן בשבילי..הכלים שראיתי כבר מעל 4 ידיים ועם הרבה קמ..
אגב, לשימוש שלי אתה חושב שהוא לא יתאים?
אני יותר מחפש נוחות ופאן.

rontl
04-02-2016, 12:39
הטרייסר חמוד אבל אני מחפש משהו אחר, הוא נורא פשוט ויש לי כבר פשוט...
רוצה כלי עם קצת יותר אופי ונשמה, אלקטרוניקה ובטיחות..

rontl
04-02-2016, 12:41
נסה מולטיסטרדה, adv1190 (שניהם משומשים)

הקטמ אני מחפש ואין למצוא יד שניה, במידה ויהיה, הוא כנראה יבוא בחשבון.

Max
04-02-2016, 13:20
קפנורד 1200, הוא מעט יקר מהתקציב שלך אבל מגיע עם חבילת פינוקים....
ביצעתי עליו רכיבה השבוע, לדעתי שווה מבט נוסף!
http://wheelz.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%94-%d7%a7%d7%90%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%a8%d7%93-1200-%d7%91%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%9f-%d7%9e%d7%a2%d7%9e%d7%93-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d/

Mמהר
04-02-2016, 13:23
מולטיסטראדה 1200
יש כמה משומשים טובים בליגל

Fistuk
04-02-2016, 13:32
מותר לשאול למה אתה חושב שקיבלת יחס לא ראוי בב.מ.וו? לי היה ניסיון הפוך איתם בקניה של אופנוע מהטרייד אין שלהם וזה אחרי שחפרתי והתלבטתי וקניתי והתחרטתי וקניתי שוב... ומאז גם בליווי - כולל כמה תיקונים קטנים במסגרת האחריות שנעשו ללא שאלה או צל של ויכוח. (ולא אני לא עובד שם :-))

Fistuk
04-02-2016, 13:44
ודרך אגב, אצל מטרו יש גם z1000sx שלא מתקרב לרמה של דוקאטי, אבל בתקציב, נוח, מיגון רוח טוב, מנוע חלק וחזק. לפני שהבנתי שמה שאני מחפש זה Naked ומכיון שהייתי מוגבל תקציב, חשבתי עליו ברצינות.

rontl
04-02-2016, 13:47
הגעתי עם האופנוע לעשות נסיעת מבחן, לא רציתי להשאיר אותו על המסגר בלי השגחה, בקשתי לחנות מאחור בחניית האופנועים, נאמר לי שלא ניתן לחנות אותו מאחור כי מאחור "ניתן להחנות רק אופנועי bmw") - אהה וואלה?!??
לא הוצע קפה/מים ולא מקום לשבת, עמדתי והמתנתי בוהה בחלל כ20 דק.
לאחר הנסיעה באתי לסגור את העיסקה, המשא ומתן היה חד צדדי, הם רוצים מחירון ועל שלי מורידים כ15%, את הבדיקה לאופנוע נעשה כשלבודק יהיה זמן ונוח (ולא כשלי יהיה זמן ונוח) והבדיקה לוקחת יומיים, מה אני עושה בזמן הזה בלי אופנוע לא ממש מענין אותם,
בכלל כל ההרגשה היתה כאילו הם עושים לי טובה שמוכרים לי, לא משנה אם הייתי רוצה כלי ב5 שקלים, מגיע לי יחס פי 10 יותר טוב כמו שקבלתי בכל מקום אחר.

Arthur91
04-02-2016, 13:47
אפריליה טואנו!
יותר נשמה,יותר אלק',יותר מתלים,יותר בלמים ואני אפילו מאמין,שתצא עם עודף..

תתחדש.

rontl
04-02-2016, 13:57
אפריליה טואנו!
יותר נשמה,יותר אלק',יותר מתלים,יותר בלמים ואני אפילו מאמין,שתצא עם עודף..

תתחדש.

כמעט קניתי אותו, אבל מה עושים עם כל האטרף הזה?
במה הוא שונה מהmt, זה נראה ומרגיש כמו mt עם סטרואידים, אין מיגון רוח בסיסי או נוחות לטיול.. או שאני מפספס?

השושנים
04-02-2016, 14:00
אל תפסול בימר בגלל הסוכנות, לא מגיע לך העונש הזה!
בלע רוק וטפל אצל מישהו אחר.

לא הצלחתי להבין למה לא התחברת לאפריקה, אני יודע שכל העולם ואשתו מהללים אותו
ודווקא בגלל מרחקי הרכיבה הקצרים שלך עדיף, ויש את הבונוס לרדת לשבילים לפעמים,
או אפילו קצת שטח יותר מאתגר, כי עם האוכל בא התיאבון.

rontl
04-02-2016, 14:04
האפריקה נוח מאוד (תאמת הכי נוח מנסיעות המבחן של אתמול), הוא מרגיש קצת בסיסי, הוא מאוד ליניארי, מגיב טוב לכל גחמה אבל חסר כל סקס אפיל או משיכה.
הוא עושה הכל בנעימות ושקט, חסר לי קצת אנרגיה שם..
הוא גם לא מהיר במיוחד לכביש, 140 תהיה מהירות השיוט המירבית כי מעל זה הוא מתחיל להתאמץ מדי, ככה שטיולים ארוכים עם ציוד ומורכבת יכולים לבוא בחשבון אבל צריך לדעת את המגבלות.

קוקוריקו נגד קופיקו
04-02-2016, 14:13
אני לא מבין כלום בדברים האלה, אבל להונדה אין גם cbf1000 ?

shay-p
04-02-2016, 14:56
במה הוא שונה מהmt, זה נראה ומרגיש כמו mt עם סטרואידים, אין מיגון רוח בסיסי או נוחות לטיול.. או שאני מפספס?

הוא שונה מה-mt...
הרבה יותר כוח, התנהגות כביש טובה יותר, מכלולים טובים יותר, ולחשוב שאתה יכול להביא את הדגם 1100 החדש....
בסה"כ ברגע שתחליף למשקף אחר (400-500 ש"ח), הרוח לא תציק לך כמעט. אני דווקא החלפתי את המשקף שקיבלתי עם האופנוע חזרה למקורי כי אני רגיל לנייקדים ואוהב את תחושת הרוח.
קח בחשבון שיש לו תנוחה קרבית יותר, ומורכבות לא אוהבות אותו. אפשר בכייף לעשות איתו טיולים ארוכים (500 ק"מ ביום למשל).

תנסה לבדוק אולי יש כבר אפריליה קאפונרד יד שניה או אחד שייכנס לך בתקציב...נראה לי כלי מעניין

א הזקן
04-02-2016, 14:57
במטרו יש את הורסיס שלא בא בחשבון.

אפשר לדעת למה? (רק אם בא לך). אני שואל כי לפחות בגישה שלו הוא דומה לאופנוע שחיפשת, רק פחות מפונפן (מתלים מתכווננים, אבל לא חשמלית וכד').

במטרו יש גם את הסופר טנרה (רכבתי עליו למעלה משנתיים אם אתה רוצה טיפים) ובהונדה יש גם את הקרוס תורר (נדמה לי שזה השם, ה-vfr1200 בגיקסת אדוונצ'ר). בהנחה ש-1000 זה לא מספר קדוש.

danielk
04-02-2016, 15:14
הקטמ אני מחפש ואין למצוא יד שניה, במידה ויהיה, הוא כנראה יבוא בחשבון.

יש סיבה שאין למצוא יד שנייה.
לא תמצא משהו יותר פרקטי ובנוסף מרגש כמו זה. (הרבה יותר שווה מאפריקה חדש, עם כל הבאזז מסביבו)

rontl
04-02-2016, 15:25
דניאל, אתה איש נחמד! ושמחתי להכיר אותך אתמול, מחכה לעדכונים על ה1190!

shay-p
04-02-2016, 15:25
אגב כמעט שכחתי....תבדוק גם את ה- z1000sx, יכול להיות בדיוק מה שאתה מחפש עם מנוע פגז ונוחות לטיולים.

nitzann84
04-02-2016, 15:36
Vfr1200

rontl
04-02-2016, 15:46
הוא שונה מה-mt...
הרבה יותר כוח, התנהגות כביש טובה יותר, מכלולים טובים יותר, ולחשוב שאתה יכול להביא את הדגם 1100 החדש....
בסה"כ ברגע שתחליף למשקף אחר (400-500 ש"ח), הרוח לא תציק לך כמעט. אני דווקא החלפתי את המשקף שקיבלתי עם האופנוע חזרה למקורי כי אני רגיל לנייקדים ואוהב את תחושת הרוח.
קח בחשבון שיש לו תנוחה קרבית יותר, ומורכבות לא אוהבות אותו. אפשר בכייף לעשות איתו טיולים ארוכים (500 ק"מ ביום למשל).

תנסה לבדוק אולי יש כבר אפריליה קאפונרד יד שניה או אחד שייכנס לך בתקציב...נראה לי כלי מעניין
תודה, יש מצב לדבר איתך בטלפון?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

shay-p
04-02-2016, 15:51
אי אפשר לשלוח לך הודעה פרטית עם המספר...

rontl
04-02-2016, 15:54
אי אפשר לשלוח לך הודעה פרטית עם המספר...
0524042333

פRץ
04-02-2016, 15:55
מצטרף לחברה אשר המליצו על ה vfr1200, נשמע כלי אידאלי שמשלב גם ריגושים וגם שימושיות

moshmosh
04-02-2016, 16:44
אין לי מושג מה העלות של הכלי ואיך הוא בכללי, אך הוא יפיוף לא נורמלי, שבא ממשפחה יוקרתית.

שווה בדיקה:

mv agusta turismo veloce

rontl
04-02-2016, 17:55
0524042333

אוי טעות!!!
0524042233

alexsupreme
04-02-2016, 18:06
הצבע מדהים אבל במידה ואתה או ילד בשכונה שורטים אותו, יהיה קשה לשחזר את אותה איכות.
סה״כ שומעים רק דברים מעולים עליו אבל צריכת הדלק שלו עפי advrider עומדת על 1 ל-8
מה שכן, כל המגרעות חולפות ברגע שרואים אותו. פשוט יפיפה.

doner
04-02-2016, 18:32
מוזר הויתור על הורסיס 1000. אופנוע מצוין ונוח ועד לא מזמן היה במבצע (אולי עדיין..). בעיצוב החדש גם יפה.
לכל ממליצי ה vfr 1200: אופנוע שימושי...? אופנוע ספורט עם פיירינג של טורינג. רכבתי עליו בטיול אופנועים באירופה.
אופנוע ספורטיבי-מאוד. שימושי, ממש לא. בטח לא בהשוואה לוורסיס 1000 ודומיו.

matanmalki
04-02-2016, 19:23
מוטוגוצי לא בא בחשבון?

Guccii800
04-02-2016, 19:35
כמו שכבר אמרו, אפריליה קפנורד, הדיאבל אופנוע מדהים, נוח, חזק ולמרות שללא מיגון, המשקף ספורט עושה את העבודה, בגלל היבואן אני לא הייתי חושב על שום דוקאטי!!!!

rontl
04-02-2016, 20:58
היי, למה אתה אומר?

rontl
04-02-2016, 20:59
אגב כמעט שכחתי....תבדוק גם את ה- z1000sx, יכול להיות בדיוק מה שאתה מחפש עם מנוע פגז ונוחות לטיולים.
היי שי, נוכל לדבר?

Guccii800
05-02-2016, 06:27
היי, למה אתה אומר?

אומר כי מהנסיון שלי אני יודע.

אסף זומר
05-02-2016, 19:53
ודרך אגב, אצל מטרו יש גם z1000sx שלא מתקרב לרמה של דוקאטי, אבל בתקציב, נוח, מיגון רוח טוב, מנוע חלק וחזק. לפני שהבנתי שמה שאני מחפש זה naked ומכיון שהייתי מוגבל תקציב, חשבתי עליו ברצינות.

מאיזו בחינה הוא לא מתקרב לרמה של דוקאטי? ולאיזה דוקאטי...?

קפנורד 1200, הוא מעט יקר מהתקציב שלך אבל מגיע עם חבילת פינוקים....
ביצעתי עליו רכיבה השבוע, לדעתי שווה מבט נוסף!
http://wheelz.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%94-%d7%a7%d7%90%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%a8%d7%93-1200-%d7%91%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%9f-%d7%9e%d7%a2%d7%9e%d7%93-%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d/

+1 ביג טיים.
למרות שציינת 110 אלף שקלים - עם מתיחה קלה והנחה קלה, יש פה אפשרות מגניבה ברמות - נוח כמו רכב אמריקאי, מתלים חשמליים סמי אקטיביים כולל כיוון פרילואוד(!) שעובדים כמו קסם, מנוע חזק וגמיש (גם אם לא מרגש כמו נניח מולטיסטראדה) והכל ברמת גימור גבוהה למדי, אלקטרוניקה טובה ואול-ראונדר מדהים. שווה פלוס פלוס!

שני אופנועים מ-א-ו-ד שונים. האחד אופנוע נייקד מגניב מאוד - פלייבייק שטותניק שמח ושובב עם חבילת מתלים בינונית ומטה. מאוד קל לרכיבה, מאוד גמיש, נעים בהתנהגותו.
השני אופנוע ספורט עם כידון גבוה. זה לא בדיוק חוליגן במובן הקלאסי של החוליגניזם, ה-mt בעיני יותר שובב דווקא. הטואונו הוא פשוט אופנוע שלוקח את עצמו מאוד ברצינות, יותר בא לעבוד (רכיבה ספורטיבית) ופחות בא להשתטות (ווילי נר בשלישי ב-60 קמ"ש איטיים).
הטואונו יותר איכותי בכל פינה מה-mt, אבל מפוקס מאוד לכיוון הספורטיבי.

אל תפסול בימר בגלל הסוכנות, לא מגיע לך העונש הזה!
בלע רוק וטפל אצל מישהו אחר.

לא הצלחתי להבין למה לא התחברת לאפריקה, אני יודע שכל העולם ואשתו מהללים אותו
ודווקא בגלל מרחקי הרכיבה הקצרים שלך עדיף, ויש את הבונוס לרדת לשבילים לפעמים,
או אפילו קצת שטח יותר מאתגר, כי עם האוכל בא התיאבון.

למה שהאפריקה יהיה טוב דווקא בגלל המרחקים הקצרים שלו? דווקא אופנוע נוח ביותר להסתובבות של כמה שעות באוכף.

אין לי מושג מה העלות של הכלי ואיך הוא בכללי, אך הוא יפיוף לא נורמלי, שבא ממשפחה יוקרתית.

שווה בדיקה:

Mv agusta turismo veloce

+1 - למרות שעל זה טרם רכבתי, אמור להיות פרימיום של mv במחיר דומה לזה של הקאפונורד, עם מנוע הטריפל 800 החזק והמגניב שלהם,שלדה וגלגלים של אופנוע כביש ועם תנוחה וגאדג'טים של אדוונצ'ר יוקרתי.

ולפותח השרשור - תנסה למקד טיפה יותר מה הכוונה "פאן" מבחינתך, לאיזה אופנועים אתה מתחבר יותר, נייקדים או אדוונצ'רים או בכלל ספורט טוררים וכו'.

MasterOz
05-02-2016, 20:01
אסף, בחנפנות לגמרי, אתה צריך לכתוב ולהגיב יותר.

rontl
05-02-2016, 20:15
...לפותח השרשור - תנסה למקד טיפה יותר מה הכוונה "פאן" מבחינתך, לאיזה אופנועים אתה מתחבר יותר, נייקדים או אדוונצ'רים או בכלל ספורט טוררים וכו'.
היי אסף,
תודה על התגובה המושקעת,
כנראה שאני בעצמי לא בטוח מה הכיוון, אני מחפש כלי עם כח שידע לתת בראש כשצריך ובטיולים שיהיה אפשרי לסיים בלי צוואר/גב חדשים.
מדי פעם לקחת גם את האישה איתי(10 אחוז מהכלל) לטייל או סתם ממקום למקום.
שתהיה אלקטרוניקה מצילת חיים ובטיחות מוגברת.
זהו בערך, אולי טואנו עם מיגון רוח טוב יותר זו התשובה, אולי דיאבל מתאים גם.
הפחד שלי הם עלויות אחזקה וסחירות ביום שאחרי לשני הכלים ואם טואנו, עד כמה נוח יהיה ליום יום ותיור..

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

אסף זומר
05-02-2016, 21:03
תראה, באופן אישי אני חושב שעם המנוע של ה-MT09 אפשר לתת אחלה בראש, הוא חזק מאוד (115 כוחות סוס, בכל זאת..) ובאופן כללי אחד המנועים הכי מגניבים שיצא לי להתנסות בהם.
הטואונו בהשוואה זה כמו F-15 לעומת צוקית, אם לשאול דימוי מעולם הטיס. יותר גדול, יותר חזק באופן משמעותי ומהיר יותר, עושה גם את כל התעלולים אבל בגדול יותר... הטואונו הוא אופנוע מאוד מהיר, מאוד. מנוע אדיר, חוויה משוגעת, אבל שוב - כל אופן העבודה של האופנוע הוא פחות קליל ועם רוח שטות מאשר עם הימאהה.

לגבי הרכבה - שניהם לא נוחים, כל אחד בדרכו.
חברה שלי מאוד אוהבת את הטואונו, אבל היא בהחלט לא מייצגת - המשוגעת רוצה טיולים של 600 קמ ביום על טואונו ואם אפשר גם בגשם...
עד שנת 2015 המושב מאוד קשה (גם לרוכב), הבולמים קשים כמו באופנוע ספורט והרגליים גבוהות. לא אידאלי. הנה, תראה:
http://wheelz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=1557&stc=1

לעומת זאת על הMT היא סבלה מאוד.. לטענתה הכסא פשוט נוראי, כנראה חסר ריפוד, והבולם האחורי הפשוט בועט המון ולא מרסן. כך או כך, אם נוחות היא פונקציה חשובה, אז טואונו הוא לא הבחירה הטבעית. השאלה אם זה באמת 10% ואם ה-10% האלה כאלה משמעותיים. אם האישה לא תבוא במידה ויהיה לה קצת לא נוח אז שווה לבדוק יותר לעומק את הנקודה הזו.
בהתניידות יומיומית של 10-15 ק"מ כל ענין הנוחות הוא די בקטנה - התנוחה בסה"כ מאוד נייטרלית ולא מעמיסה, האופנוע קשיח אבל מתלים איכותיים שמרסנים ולא חובטים הלאה. בעיני כל אופנוע שהוא לא אופנוע ספורט עם תנוחת עובר יהיה כיף וסבבה במרחקים כאלה. כאמור, אנחנו מטיילים, בזוג ויחיד, לכל קצוות הארץ על המכונה הזו.

מבחינת עלויות האפריליה לא זול כמו אופנועים קטנים, אבל סה"כ לא ממש יקר בהשוואה ליתר האופנועים הגדולים. קצת יותר בלאי בצמיגים אולי אבל אופי רכיבה ממילא ישפיע פה יותר מאשר עוד כמה כוחות סוס.
סחירות? ה-MT יהיה יותר סחיר כנראה.

rontl
05-02-2016, 21:18
תודה רבה מלך על התגובה!
אני רואה ששמת מגן רוח, ב1100 לא מצאתי כזה מגן לרכישה באתרים השונים, מכיר משהו כזה?

לגבי אישה, היא לא באה לטיולים ארוכים בגלל נוחות(גם שלי וגם שלה) מצד שני זה באמת פעם ב...אז נראה לי ש10% מכלל הנסיעות שלי זה מספר ריאלי.
מבאס שאין כאלה לנסיעת מבחן..

א הזקן
05-02-2016, 21:41
סליחה שאני מתעקש, אבל לפי התיאורים שלך הוורסיס 1000 זה בדיוק מה שאתה מחפש. מבחינת נוחות למורכבת - אשתי טוענת שזה האופנוע הכי נוח לה מכל אילו שהיו לי (הרלבנטיים הם TDM והסופר טנרה). גם הרשת מלאה בתשבוחות בנושא הזה.

האופנוע שחפשת בהתחלה היה s1000xr שהוא בדיוק אותו קונספט: מנוע 4 בשורה של אופנוע ספורט שמותן ונכנס למבנה של אדבנצ'ר.
כתבת שהוא נראה מעט אנמי. אני לא ממש מבין מה זה אומר, אבל קח עליו רכיבת מבחן. אני משוכנע שתופתע לטובה. השיפור היחיד שאני עשיתי לו זה מגן רוח גבוה שמאפשר לרכב עם קסדה פתוחה (ככה אני אוהב) עד כ-150 חצילים. הקומבינציה של מנוע-גיר (גמישות, כוח זמין בכל סלד) הם הטובים ביותר שיצא לי לבחון. ובתקציב שלך נכנס אחד חדש עם כל הייתרונות של כלי חדש.

rontl
05-02-2016, 21:44
אתה כנראה צודק, פשוט הורסיס לא עושה לי את זה, אקח את עצתך לבצע נסיעת מבחן ואחליט אחרי.

matan27
05-02-2016, 22:56
אני זורק לאוויר- מה לגביי mt10 החדש?

על הנייר נשמע כלי מטורף, סופר נייקד (אז אולי איזה שמשה קטנה נגד הרוח..) נראה מדהים, וע"פ כל הכלים האחרונים שימאהה
הוציאו אני בטוח שגם הוא לא יאכזב.

rontl
06-02-2016, 00:24
אני זורק לאוויר- מה לגביי mt10 החדש?

על הנייר נשמע כלי מטורף, סופר נייקד (אז אולי איזה שמשה קטנה נגד הרוח..) נראה מדהים, וע"פ כל הכלים האחרונים שימאהה
הוציאו אני בטוח שגם הוא לא יאכזב.
לא בא לי עד אופנוע תקציב, רוצה איכותי יותר ונעים, כולל הכל..
תודה מתן!

אסף זומר
06-02-2016, 13:54
לא בא לי עד אופנוע תקציב, רוצה איכותי יותר ונעים, כולל הכל..
תודה מתן!

Sent from my lg-d855 using tapatalk

ה-mt10 החדש ממש לא הולך להיות אופנוע תקציב... לפי הפרטים הידועים ומשיחה שהייתה לי שבוע שעבר עם מישהו בכיר מאוד בימאהה אירופה שהיה מעורב בתהליך
התכנון של הmt (וגם ה-xsrים החדשים) - מדובר באופנוע מגניב מאוד וכמעט פרימיום במונחים של ימאהה.

בסכום של 100 אלף שקלים הולך להיות אולטרא מענין, אבל קח בחשבון שזה לא פייזר 1000 - אלא יותר בסגנון של הטואונו - אופנוע ספורט ערום.

Fistuk
06-02-2016, 19:10
מאיזו בחינה הוא לא מתקרב לרמה של דוקאטי? ולאיזה דוקאטי...?

צודק אסף, הייתי צריך להיות יותר ברור. ההשוואה היתה מבחינתי למולטיסטראדה 1200 מכיון שהנחתי שזאת ההשוואה המתבקשת מבחינת פותח השרשור. מבחינת אלקטרוניקה ואיכות מכלולים הוא לא בר-השוואה ל z1000sx. אבל, יחסית למחיר שלו לדעתי התמורה מצוינת.

rontl
06-02-2016, 19:28
צמצמתי את האופציות ל3:
טואנו עם מיגון רוח מוחלף.
דיאבל 2014.
אפריקה חדש.
נכון כל אחד שונה מקודמו ולכל אחד יכולת מסויימת.. מה אתם הייתם בוחרים?

shushu
06-02-2016, 20:15
צמצמתי את האופציות ל3:
טואנו עם מיגון רוח מוחלף.
דיאבל 2014.
אפריקה חדש.
נכון כל אחד שונה מקודמו ולכל אחד יכולת מסויימת.. מה אתם הייתם בוחרים?
שלושה אופנעים שונים לגמרי שפרט לדרגת הרישיון אין להם שום מכנה משותף, אני במקומך הייתי נסגר קודם על נישה ואז בוחר דגם מתוכו.
לדעתי אתה כבר מבולבל לגמרי.

אסף זומר
06-02-2016, 20:39
צודק אסף, הייתי צריך להיות יותר ברור. ההשוואה היתה מבחינתי למולטיסטראדה 1200 מכיון שהנחתי שזאת ההשוואה המתבקשת מבחינת פותח השרשור. מבחינת אלקטרוניקה ואיכות מכלולים הוא לא בר-השוואה ל z1000sx. אבל, יחסית למחיר שלו לדעתי התמורה מצוינת.

אמת, הירוק הרבה יותר פשוט מהבחינה הזו אבל הטרייד אוף הוא שבמחיר של אחד חדש קונים מולטי בן כמה שנים.
אגב, באנגליה למיטב זכרוני ה-sx הוא אחד הכלים הנמכרים ביותר בשוק והקאוואסאקי הנמכר ביותר. לך תבין...

שלושה אופנעים שונים לגמרי שפרט לדרגת הרישיון אין להם שום מכנה משותף, אני במקומך הייתי נסגר קודם על נישה ואז בוחר דגם מתוכו.
לדעתי אתה כבר מבולבל לגמרי.

אתה קצת חושב בתבניות. למה שיחליט על נישה ואז על אופנוע? אלה שלושה שעושים לו את זה? אז שיבחר מתוכם לפי זה שהכי עושה ביחס לאחרים. אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה של לחפש נישה... יש בקרים שממש לא בא לי על הטואונו אלא הייתי שמח אם היה איזה אדוונצ'ר מגודל ומזווד ויש ימים שבא לי טואונו לבד בחליפת עור או בכלל משהו שובב כמו הסופר דיוק בשביל לעשות איתו טרור חסר מטרה. בימים כמו אלה אגב הייתי מאוד רוצה אפריקה טווין וללכת לתת גז באיזה שביל רטוב.

אסף, בחנפנות לגמרי, אתה צריך לכתוב ולהגיב יותר.
תודה :)
*אמוג'י מחבק* (חיבוק אחים, תרגע).

rontl
06-02-2016, 20:41
אמת, הירוק הרבה יותר פשוט מהבחינה הזו אבל הטרייד אוף הוא שבמחיר של אחד חדש קונים מולטי בן כמה שנים.
אגב, באנגליה למיטב זכרוני ה-sx הוא אחד הכלים הנמכרים ביותר בשוק והקאוואסאקי הנמכר ביותר. לך תבין...

אתה קצת חושב בתבניות. למה שיחליט על נישה ואז על אופנוע? אלה שלושה שעושים לו את זה? אז שיבחר מתוכם לפי זה שהכי עושה ביחס לאחרים. אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה של לחפש נישה... יש בקרים שממש לא בא לי על הטואונו אלא הייתי שמח אם היה איזה אדוונצ'ר מגודל ומזווד ויש ימים שבא לי טואונו לבד בחליפת עור או בכלל משהו שובב כמו הסופר דיוק בשביל לעשות איתו טרור חסר מטרה. בימים כמו אלה אגב הייתי מאוד רוצה אפריקה טווין וללכת לתת גז באיזה שביל רטוב.

תודה :)
*אמוג'י מחבק* (חיבוק אחים, תרגע).
הוצאת לי את המילים מהפה :)

guybr
06-02-2016, 22:20
ה-mt10 החדש ממש לא הולך להיות אופנוע תקציב... לפי הפרטים הידועים ומשיחה שהייתה לי שבוע שעבר עם מישהו בכיר מאוד בימאהה אירופה שהיה מעורב בתהליך
התכנון של הmt (וגם ה-xsrים החדשים) - מדובר באופנוע מגניב מאוד וכמעט פרימיום במונחים של ימאהה.

מנצל את האשכול לשאלה קטנה כי אסף פה :)
אותו בכיר אמר לך גם לגבי ה-xsr 900 אם פתרו \ שדרגו את המתלים ביחס לmt09?

אסף זומר
06-02-2016, 23:04
מנצל את האשכול לשאלה קטנה כי אסף פה :)
אותו בכיר אמר לך גם לגבי ה-xsr 900 אם פתרו \ שדרגו את המתלים ביחס לmt09?

פתרו? לא. שדרגו? בקטנה, כן.

erani99
06-02-2016, 23:23
הייתי מציע לך K1200S, אבל אני משוחד ואין למצוא כלים נורמלים כאלה בשוק (הקיימים רובם הגדול שחוטים)
ולא, לא מוכר את שלי.. בינתיים :cool:

matan27
07-02-2016, 00:26
אני דווקא אחזיר אותך לב.מ.וו שרצית בהתחלה- לא חייב ואף רצוי לא לדרוך אצל יבואן שלא מכבד את לקוחותיו, אבל זה לא אומר שהלקוח צריך להענש
(לצורך העניין אני סולד ממטרו, ובכל זאת רוב הכלים שלי בשנים האחרונות היו שלהם..אז מהם ישירות אני לא קונה, אבל יש אלטרנטיבות).

אמליץ לך להגיע למוטודיל- המון כלים מעניינים מגיעים לשם. כולל כל מיני ב.מ.ווים משוכללים ומאובזרים. לא מזמן ראיתיr1200r חדש ומאובזר
אצלהם,אני מאמין שיוכלו לעזור לך למצוא כלי ולא פחות חשוב להפטר מהכלי הנוכחי בקלות בלי כאב ראש.

עוד אופציה מעניינת- ק.ט.מ אדוונצ'ר מהדגמים החדשים. גם כן ראיתי אחד מאובזר אצלהם. לדעתי עונה על כל הדרישות שלך.

Guccii800
08-02-2016, 06:40
אני דווקא אחזיר אותך לב.מ.וו שרצית בהתחלה- לא חייב ואף רצוי לא לדרוך אצל יבואן שלא מכבד את לקוחותיו, אבל זה לא אומר שהלקוח צריך להענש
(לצורך העניין אני סולד ממטרו, ובכל זאת רוב הכלים שלי בשנים האחרונות היו שלהם..אז מהם ישירות אני לא קונה, אבל יש אלטרנטיבות).

אמליץ לך להגיע למוטודיל- המון כלים מעניינים מגיעים לשם. כולל כל מיני ב.מ.ווים משוכללים ומאובזרים. לא מזמן ראיתיr1200r חדש ומאובזר
אצלהם,אני מאמין שיוכלו לעזור לך למצוא כלי ולא פחות חשוב להפטר מהכלי הנוכחי בקלות בלי כאב ראש.

עוד אופציה מעניינת- ק.ט.מ אדוונצ'ר מהדגמים החדשים. גם כן ראיתי אחד מאובזר אצלהם. לדעתי עונה על כל הדרישות שלך.c
לא בדיוק נכון, לצורך העניין גם אני סולד ממטרו ולא אקנה כלי שלהם מכיוון שהחזירות שלהם בתמחור חלקים היא גדולה ועדיין גם אם אני לא מטפל במטרו, את מחיר החלקים אני אצטרך לשלם.

adnan
08-02-2016, 07:09
rontl

אחרי המבחנים שקראתי וכל ההתלהבות סביב האפריקה טווין, ובכלל כאשר מדובר באופנוע מוצלח מבית הונדה, אין פה בכלל וויכוח.

הייתי הולך רק עליו בלי לחשוב פעמיים, אני בכלל חובב אדוונצ'רים, והייתי מאוד רוצה שיהיה לי איזה מולטיסטראדה, טוריסמו וילוצ'ה, קאפנורד , או אפילו הביימר S1000XR, אך אם היה לי את התקציב שלך, הייתי הולך על חדש, כי בסכום הזה אפשר לקנות אופנוע חדש ומעניין, ולדעתי עדיף מהסיכון בקניית כלי משומש מאלה שהזכרתי מקודם.
ברור לך שיש הרבה השלכות בקניית כלי משומש במיוחד בארץ, בגלל זה עדיף שתלך על כלי חדש ומוצלח מבית טוב עם אחריות בלי יותר מדי כאב ראש, ואני בטוח גם תקבל הצעה כלשהי על טרייד אין, בלי כל הכאב ראש סביב מכירת האופנוע שלך, אז למה להסס, אגב אין לי כל קשר להונדה.

השושנים
08-02-2016, 09:29
לך על פרא אפריקאי, ותן סיבוב...בבקשה..

rontl
08-02-2016, 10:24
rontl

אחרי המבחנים שקראתי וכל ההתלהבות סביב האפריקה טווין, ובכלל כאשר מדובר באופנוע מוצלח מבית הונדה, אין פה בכלל וויכוח.

הייתי הולך רק עליו בלי לחשוב פעמיים, אני בכלל חובב אדוונצ'רים, והייתי מאוד רוצה שיהיה לי איזה מולטיסטראדה, טוריסמו וילוצ'ה, קאפנורד , או אפילו הביימר S1000XR, אך אם היה לי את התקציב שלך, הייתי הולך על חדש, כי בסכום הזה אפשר לקנות אופנוע חדש ומעניין, ולדעתי עדיף מהסיכון בקניית כלי משומש מאלה שהזכרתי מקודם.
ברור לך שיש הרבה השלכות בקניית כלי משומש במיוחד בארץ, בגלל זה עדיף שתלך על כלי חדש ומוצלח מבית טוב עם אחריות בלי יותר מדי כאב ראש, ואני בטוח גם תקבל הצעה כלשהי על טרייד אין, בלי כל הכאב ראש סביב מכירת האופנוע שלך, אז למה להסס, אגב אין לי כל קשר להונדה.

תודה לך על התגובה הארוכה, נסעתי עליו ולא כל כך התחברתי, הוא מאוד מחוספס ומתאים בטווח הבינוני, פחות חיית כביש, הרבה יותר הכל מהכל...
אני אכן הולך על חדש ולא רוצה משומש, יש כבר כיוון, אעדכן שיסגר :)

rontl
09-02-2016, 13:33
בוקר טוב,
הזמנתי את הטואנו, בחמישי כנראה אקבל אותו, תודה לכל מי שהשקיע פה מזמנו וכתב לי.
רון

השושנים
09-02-2016, 13:41
מזל-טוב

erani99
09-02-2016, 14:26
וואי וואי, בנזו...ה של כלי. 'תחדש ורק רכיבות בטוחות.
תמונות כשיהיה רלוונטי

Fistuk
09-02-2016, 15:18
תתחדש :)

diesel
09-02-2016, 18:17
תתחדש. ממתינים לתמונות

adnan
09-02-2016, 19:36
אופנוע מדהים ללא ספק.

אז תתחדש על האקזוטיקה האיטלקית :cool:

Max
09-02-2016, 21:16
תתחדש!
כבעל טואונו בעבר, בחירה מעולה!
באיזה צבע בחרת?

rontl
09-02-2016, 21:17
תתחדש!
כבעל טואונו בעבר, בחירה מעולה!
באיזה צבע בחרת?
כחול חזק :)

Max
09-02-2016, 21:25
כחול חזק :)

בדיוק קיבלתי את המידע הזה מן הנציג האהוב עלי באבניר :-)

rontl
09-02-2016, 21:51
בדיוק קיבלתי את המידע הזה מן הנציג האהוב עלי באבניר :-)
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160209/733a305c6f1c4a79dd0a3e4e56865573.jpg

Max
09-02-2016, 21:55
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160209/733a305c6f1c4a79dd0a3e4e56865573.jpg

פגשתי את החתיך הזה בחמישי האחרון, מרשים הרבה יותר במציאות...
תחליף אגזוז ;-)

erani99
09-02-2016, 23:47
אויש איזה יפה.
ולא צריך להחליף שום אגזוז לדוד ערסים שעולה כמה אלפים רק בשביל הפוזה והרעש.

shushu
10-02-2016, 01:15
איזו מכונה !!
פאן לא יהיה חסר לך, זה בטוח

lokimonster
10-02-2016, 08:03
תתחדש נראה כלי יפיפה
רק דבר אחד מטריד אותי איך שמים ארגז על הכלי הזה?

rontl
11-02-2016, 19:02
הבחור החדש[emoji7] [emoji7] [emoji7]

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160211/e8fd3a6fee203d6f8a42e36ef9c3cd8c.jpg

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160211/8d193cedb01fcaeeb686d1860bbd111b.jpg

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160211/68a98ad6db588a16eb26df2de8856db6.jpg

adnan
11-02-2016, 19:47
האיטלקים האלה.

תתחדש :cool:

URIEL
12-02-2016, 04:15
שמח לראות שבסוף קיבלת אותו היום.
תתחדש ותהנה!!

adnan
12-02-2016, 07:21
אני מאמין שיהיה הרבה הבדל בינו לmt09, אך אשמח אם תתן לנו איזה חוות דעת קצרה לגבי ההבדלים, המלצות, השמצות וכו...

תהנה וסע בזהירות.

rontl
14-02-2016, 00:36
אני מאמין שיהיה הרבה הבדל בינו לmt09, אך אשמח אם תתן לנו איזה חוות דעת קצרה לגבי ההבדלים, המלצות, השמצות וכו...

תהנה וסע בזהירות.

תשמע, עשיתי עליו 500 קמ ואגיד את זה במילה אחת: מדהים!
חוץ מזה אתה מניע אותו, וזה נשמע נמר מגרגר, הבלמים מצוינים, הניהוג של הכלי קליל וזורם מאוד, המנוע מייצר טונות של כח, אפילו בהרצה אני מבין כמה הוא חזק.
רכבתי היום 200 קמ רצוף, ירדתי מהאופנוע וכאילו כלום וזה אומר המון, כי בימהה הייתי מפורק, שם הכל מלחמה, פה הכל נעים..המתלים מצויינים ואין את הזריקה שהבולם האחורי בימהה מייצר.
החשש היחיד שלי כרגע הם הצמיגים וצריכת הדלק, נראה שפה עקב אכילס של הכלי..
חוץ מזה, הנאה צרופה, כלי מדהים!

ItayK
14-02-2016, 05:03
...הניהוג של הכלי קליל וזורם מאוד...

"ניהוג" מלשון "לנהוג את הרכב" או "אני נוהג עכשיו. הפעולה שאני עושה היא ניהוג ולא, חלילה, נהיגה".
מטבע לשון חדש?

כלי יפהפה! אני מקנא. תתחדש וסע בזהירות!

Adirt
14-02-2016, 13:05
היי רון,
נפגשנו בסוכנות כשקיבלת את האופנוע.. חייב לציין שהוא נראה מדהים. הלוואי והיה לי את התקציב ;-) עדיין מחפש מה לקנות.. תעשה חיים ונפגש בכביש..

rontl
14-02-2016, 13:13
היי רון,
נפגשנו בסוכנות כשקיבלת את האופנוע.. חייב לציין שהוא נראה מדהים. הלוואי והיה לי את התקציב ;-) עדיין מחפש מה לקנות.. תעשה חיים ונפגש בכביש..
תודה גבר! בהצלחה רבה!

matan27
15-02-2016, 20:13
תתחדש.

אתה ירושלמי במקרה? היום כשיצאתי מהאוניברסיטה חנה אחד כזה לידי (אני משוכנע שזה שלך גם לפי המספר המקומבן עד כמה שניתן לראות בתמונה)
(mt07)-אז התמונות לא עושות עימו חסד. הרבה יותר מרשים במציאות, הצבע מיוחד וחדיי העין שמתרשמים מהמכלולים המטורפים שמורכבים
על המכונה הזאת יכולים למצוא את עצמם בוהים בו כמו מפגרים.

קיצר תתחדש-מכונה מדהימה.

rontl
15-02-2016, 20:14
תתחדש.

אתה ירושלמי במקרה? היום כשיצאתי מהאוניברסיטה חנה אחד כזה לידי (אני משוכנע שזה שלך גם לפי המספר המקומבן עד כמה שניתן לראות בתמונה)
(mt07)-אז התמונות לא עושות עימו חסד. הרבה יותר מרשים במציאות, הצבע מיוחד וחדיי העין שמתרשמים מהמכלולים המטורפים שמורכבים
על המכונה הזאת יכולים למצוא את עצמם בוהים בו כמו מפגרים.

קיצר תתחדש-מכונה מדהימה.
תודה גבר, זה אכן אני!
ראיתי אותך עם ה07..אכן יצירה מושלמת :)

ItayK
16-02-2016, 03:12
אז חצי מהפורום מתגורר בירושלים? איך אני לא רואה אתכם ברחובות?

lokimonster
16-02-2016, 19:14
זה כי השושנים לא סיפק לך את משקפי האינפראגייז של הכנופיה הירושלמיתhttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160216/c2ecd0667bff7df51352c90d41de06a1.jpg

יש יעד ויש מטרה-היעד הוא הדרך להגשים את המטרה נשוב באפריל
I may simply be a single drop of rain
But I will remain
⚡️[emoji942][emoji945]

ItayK
16-02-2016, 22:30
אולי זאת הסיבה, ובכל מקרה אני שומע את הקרקורים של ברדק ב04 בבוקר. ואז ננזף על ידי הצ'יף...

lokimonster
16-02-2016, 22:36
הצ׳יפ לא שמע על השתק אז הוא סובל!
אני מאשר לך לזמזם 24/7 ושם גם תהיה פטור מפיסוק!
נפגש ב4:00 אשתדל לזמזם לך

יש יעד ויש מטרה-היעד הוא הדרך להגשים את המטרה נשוב באפריל
I may simply be a single drop of rain
But I will remain
⚡️[emoji942][emoji945]

matan27
17-02-2016, 05:09
תודה גבר, זה אכן אני!
ראיתי אותך עם ה07..אכן יצירה מושלמת :)

אם כבר ירושלמים...אתה יודע שאין לך מה לחפש פה מבחינת מוסכים לאפריליה,כן?