צפייה בגרסה מלאה : אני בשמירת הריון
סוף סוף, לפני שלושה חודשים עשיתי רשיון A1. אחרי אחרי הרבה חיפושים, והרבה אכזבות כי בעצם הרשיון הזה דפוק. מצאתי אותו. Gs500e. כבר שלוש שנים עומד ללא שימוש. הבעלים הכניס אותו למוסך. אבל אתמול המוסכניק נסע לשבועיים לחו"ל. בעוד שלושה שבועות נגיד האופנוע יהיה מוכן. ואז טסט והעברת בעלות. אוףףףף כמה קשה לחכות..
סוף סוף, לפני שלושה חודשים עשיתי רשיון A1. אחרי אחרי הרבה חיפושים, והרבה אכזבות כי בעצם הרשיון הזה דפוק. מצאתי אותו. Gs500e. כבר שלוש שנים עומד ללא שימוש. הבעלים הכניס אותו למוסך. אבל אתמול המוסכניק נסע לשבועיים לחו"ל. בעוד שלושה שבועות נגיד האופנוע יהיה מוכן. ואז טסט והעברת בעלות. אוףףףף כמה קשה לחכות..
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160209/a3652be509d28c3ff5ae90a616624645.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160209/5024d5625c4cf1e360477413a058052c.jpg
Sent from my Elephone P6000 using Tapatalk
Yev.gavrikov
09-02-2016, 20:45
ומה עם עמדה מספר 1?
MasterOz
09-02-2016, 21:12
קופל, אתה ממש מגדיל לעשות ומצטט את עצמך. כבוד.
תיזהר שלא ידפקו אותך
אופסי
הפלג הצפוני
09-02-2016, 22:40
החוק החדש אומר שכלי שלא עשה טסט תלתה שנים סופו שייגש לעמדה 1 במשרד [הלא עונים לטלפון-תקפצו] הרישוי בכל עיר שתבחר,קרי,חולון או חיפה.
אני תוהה כמה ליקויים עוד יתגלו כשהאופנוע יהיה אצלך.
ממליץ בכל מקרה על בדיקה לפני קנייה.
Sent from my iPad using Tapatalk
Shasha127
09-02-2016, 23:04
החוק החדש אומר שכלי שלא עשה טסט תלתה שנים סופו שייגש לעמדה 1 במשרד [הלא עונים לטלפון-תקפצו] הרישוי בכל עיר שתבחר,קרי,חולון או חיפה.
לא מדוייק.
מנסיון, מסתאבר שאתה יכול לגשת רק לעמדה מספר 1 שאתה שייך אליה איזורית, מישהו מהמרכז לא יכול לגשת בחיפה ולהיפך. ויש גם בירושלים אחת.
למה לקנות אופנוע שעמד שלוש שנים? חסרים ג'יעזים ביי2?
matanmalki
11-02-2016, 23:19
אני מהצפון ועשיתי הסבה לgs500 בחולון...לא שאל אותי מאיפה לא נראה לי שעניין אותו, אולי זה רק לעליה לכביש?
אם לא רשום לך ברישיון l2 זה אומר שלא לרכב עליו עם רישיון A1, בדוק! חייב לעבוד בעמדה מספר אחת בשביל זה.
יש לי מושב בשבילך אבל דגם ישן עם ריפוד יותר טוב בהרבה...אם תרצה שלך.
היית צריך להביא מסמכים?
מסמכים למה, להעברת בעלות? צריך רישיון רכב ותעודה מזהה. לרישום כ"ס? צריך אישור מעופר אבניר. היו לי בזמנו אישורים לכל השנתונים, אחפש לך.
אני תוהה איך נראים או-רינגים שהתייבשו במשך 3 שנים באוויר הצח של מנוע שובת?
איללכא...וסובבו בגז
אם שאלתך מופנית אלי. אז לתפיסתי, מכונות צריכות לעבוד. מנוע בשימוש, יש לו, לרוב, בלאי הדרגתי וצפוי. מנוע שלא נעשה בו שימוש זמן רב עלול לצבור במכלוליו צרות.
כל אופנוע בגילו הוא סימן שאלה. האופנוע הזה הוא סימן שאלה גדול יותר. כל עוד אתה מודע לכך. לך על זה.
איללכא...ובהצלחה
אני בטוח שאתה צודק... נראה מה יהיה... בכל מקרה אני דלוק על הgs כרגע
החזרה לכשירות מתבצעת ע"י בעל האופנוע לא? קח לבדיקה אח"כ. זה לא סיפור.
החזרה לכשירות מתבצעת ע"י בעל האופנוע לא? קח לבדיקה אח"כ. זה לא סיפור.
לקחת לבדיקה זה לא סיפור. מה הבדיקה שווה ומה שווה האחריות לבדיקה זה כבר סיפור מורכב מאד.
אי שם לפני עשרים שנים רכשתי לי dr600. מצבו היה סביר לאופנוע בגילו וכך גם הראתה הבדיקה. רק ש...הנשם של תיבת המנוע היה פרוץ, שזה אומר שהאופנוע היה מאדה את השמן לדעת. למזלי, למדתי את העובדה הזאת לפני שמצאתי את עצמי רוכב ללא שמן. הנשם לא תוקן מעולם. האופנוע עדיין מתגלגל על צמיגיו.
עשור לאחר מכן, רכשתי xr650 שמצבו היה טוב וגם הבדיקה שלו. אבל אחרי 300 ק"מ אחד מגלגלי השיניים בתיבת ההילוכים החליט שנמאס לו, נשבר ועל הדרך לקח אתו עוד מספר גלגלי שיניים.
איללכא...וזה כמה שווה בדיקה לפני קניה לאופנועים בגילו של ה gs המדובר.
לקחת לבדיקה זה לא סיפור. מה הבדיקה שווה ומה שווה האחריות לבדיקה זה כבר סיפור מורכב מאד.
אי שם לפני עשרים שנים רכשתי לי dr600. מצבו היה סביר לאופנוע בגילו וכך גם הראתה הבדיקה. רק ש...הנשם של תיבת המנוע היה פרוץ, שזה אומר שהאופנוע היה מאדה את השמן לדעת. למזלי, למדתי את העובדה הזאת לפני שמצאתי את עצמי רוכב ללא שמן. הנשם לא תוקן מעולם. האופנוע עדיין מתגלגל על צמיגיו.
עשור לאחר מכן, רכשתי xr650 שמצבו היה טוב וגם הבדיקה שלו. אבל אחרי 300 ק"מ אחד מגלגלי השיניים בתיבת ההילוכים החליט שנמאס לו, נשבר ועל הדרך לקח אתו עוד מספר גלגלי שיניים.
איללכא...וזה כמה שווה בדיקה לפני קניה לאופנועים בגילו של ה gs המדובר.
בעצם, נעם, אתה אומר שהכל זה מזל? או שיש דרך לדעתך לקנות אופנוע ישן באופן מושכל?
מבחינת המנוע הכל עיניין של מזל
מנוע עם 180k ק״מ שלא נסע עשור מניע אחרי יום עבודה לעומת מנוע אחרי אוברול שלא נסע מעולם ודרש שיפוץ
(אותו סוג מנוע...)
אם אתה תלוי במוסכים והאופנוע הוא הכלי רכב היחיד שלך..הייתי הולך על משהו חדש יותר.
nihrider
13-02-2016, 22:35
בעצם, נעם, אתה אומר שהכל זה מזל? או שיש דרך לדעתך לקנות אופנוע ישן באופן מושכל?
פשוט אי אפשר להוכיח שלילה.
אם הבדיקה מצאה בעיה אז הייתה בעיה, אבל אם הבדיקה לא מצאה בעיה זה לא אומר שאין בעיה.
מבחינת המנוע הכל עיניין של מזל
מנוע עם 180k ק״מ שלא נסע עשור מניע אחרי יום עבודה לעומת מנוע אחרי אוברול שלא נסע מעולם ודרש שיפוץ
(אותו סוג מנוע...)
אם אתה תלוי במוסכים והאופנוע הוא הכלי רכב היחיד שלך..הייתי הולך על משהו חדש יותר.
האופנוע הוא אכן הכלי היחיד שלי... מצד שני אני שומע גם דברים לא פשוטים על האופנועים החדשים שעולים סביב 15 אשח
כמו מה למשל?
נ.ב
אם המוכר עושה את כל הפרוצדורה של עמדה מספר 1 במקומך הייתי הולך על העיזה הזאת..
נ.ב.נ
עשה לעצמך טובה ותבדוק שמן כל שבוע.
כמו מה למשל?
נ.ב
אם המוכר עושה את כל הפרוצדורה של עמדה מספר 1 במקומך הייתי הולך על העיזה הזאת..
נ.ב.נ
עשה לעצמך טובה ותבדוק שמן כל שבוע.
כמו דיאלים ויוסנג 250
אני קניתי את הgs שלי ללא בדיקה. חוץ מכיוון קרבורטור (לגיטימי לעשות כל כמה זמן!) ומיסבי היגוי שהיו יבשים יותר ממדבר סהרה, הוא היה תקין ונסע כמו תותח-על-שפיץ-כפרה-עליו-חיים-שלי-טוב-חאלס-חפרתי.
נועם, אני חושב שבדיקה שווה גם שווה. תלוי איפה אתה עושה. Ydמוטור למשל, הופכים את האופנוע כמו גרב אחרי כביסה. מבחינתי, אם עבר אצלם בדיקה, האופנוע שווה קנייה.
אני מניח שהמוכר יטפל במוסך במינימום הדרוש כדי שהמכירה תהיה כדאית.
בוודאי זה לא הולך להיות שיפוץ של ליאור ברוך.
Help
המוכר מסכים לקחת מחר את האופנוע למוסך מומלץ. מי מכיר מוסך שיקומי לאופנוע gs500?
איפה בארץ?
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
matanmalki
16-02-2016, 17:05
אם זה עוזר, איתי צודק בקשר למסמכים מאבניר
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft