צפייה בגרסה מלאה : יעוץ בבחירת האופנוע הבא
שלום לכולם,
אני רוכב מגיל 17 ובארבע וחצי השנים האחרונות רוכב על טראנסאלפ 700.
מחפש אופנוע עם הרבה כח אבל שיכול לשמש אותי גם ליום יום לרכיבות קצרות.
בא לי להנות מהרכיבה ולא רק להתמקד בפונקציונאליות אבל הפונקציונאליות חשובה.
חשבתי על הנייקדים בגרסת הביניים ובנתיים הmt09 הכי הרשים אותי מבחינת ההנאה ברכיבה אבל הנראות שלו ואיכות החומרים
לא מרשימים במיוחד. הסוזוקי המקביל והקווסאקי נראים מעולים אבל הבנתי שהסוזוקי 750 משעמם והקוואסקי גם לא משהו מזהיר.
רכבתי על כולם חוץ מהסוזוקי עד לרגע זה.
חשבתי אולי לצאת מהקופסא ולחשוב על משהו אחר בכלל.. אולי נפח גבוה יותר אבל שנה שנתיים אחורה.
התקציב עומד על כ70000 שקל.
אשמח להצעות ורעיונות.
nitzann84
14-02-2016, 09:52
אם התקציב שלך הוא 70000 למה לחשוב על נייקד ביניים?
תחשוב בכיוון ,טואנו,cb1000,z1000 מונסטר .
shembar1
14-02-2016, 11:05
Ducati
יש למחירה סטריטפייטר ב70k ביד 2.
LIORWAGNER
14-02-2016, 11:28
אם אתה מחפש מהנה ואיכותי אז זה בשבלך
1654
זה קצת חורג מהתקציב אבל יתן מענה ופיתרון מצויין !
Lior rr
באיזה שנתונים? למיטב ידיעתי אתה מדבר כאן על תקציבים של 90000++ לחדש.
אם משומש אז רק שנה על הכביש.. לא בא לי להתעסק בק״מ גבוה וטיפולים יקרים של אופנוע ישן מזה.
הטואנו נראה מטורף אבל מאד מאד יקר לתקציב.. ואני לא ארד ל2011 בשביל זה.. (יש אחד שנמכר דרך סוכנות ב67000 עם 50k ק״מ!!)
LIORWAGNER
14-02-2016, 16:20
רשמתי שזה יקר יותר מהתקציב
אולי יהיה לך שווה להתאמץ קצת יותר לכלי חדש עם 0 קמ
אם יש לך שאלות דבר איתי
ליאור
רשמתי שזה יקר יותר מהתקציב
אולי יהיה לך שווה להתאמץ קצת יותר לכלי חדש עם 0 קמ
אם יש לך שאלות דבר איתי
ליאור
היי ליאור,
הכלי שאתה ממליץ עליו נחשב להכי גרוע בקטגוריה וקראתי לא מעט חוות דעת כולל מחו"ל שקטלו את האופנוע.
בכל מקרה, מבחינת מפרט הוא לא נראה מרשים במיוחד לעומת הכלים האחרים..
Biker boyz
15-02-2016, 00:55
לא יודע מה אתכם, אבל לדידי שמישהו מציע פה אופנוע וגם מפרסם את מספר הפלאפון שלו, הוא צריך להוסיף שהוא עובד/בעלי החברה ולכן הוא מציע את האופנוע הזה, גילוי נאות חשוב פה וגם בינינו ליאור, אל תיתן מספר פלאפון ותבחר בדרך הקלה להסביר לבן אדם אחד, אלא תיתן פה ביקורת על הכלי שתהיה נחלת הכלל אם אתה רוצה לשווק אותו להמונים ולא ליחידים.
daniel cbr
15-02-2016, 02:05
אני אישית עשיתי נסיעת מבחן על הברוטלה וגם על הmt09 והם בכלל לא באותה קטגוריה.
הברוטלה עולה עליו בכמה רמות. האופנוע מאוד חזק, מלא בטכנולוגיה וכמסון בעל עיצוב מדהים לדעתי.
הדבר שהכי אהבתי בו זה את המשקל הנמוך שלו, את הגודל הפיזי הקטן שלו וכמובן הסאונד.
לדעתי אם יש לך אפשרות לקנות אותו לך על זה, בטוח שלא תצטער על זה.
strelok89
15-02-2016, 02:33
פותח שרשור על הנייר לא בודקים אופנוע, הנתונים המצומצמים שיש במפרט נותנים רק חלק מהתמונה וגם לא תמיד מדוייקת.
ובקיצור אם על הגדר רשום זין אבל כשאתה נוגע בה זה גדר בטון למה להאמין?
לך קח רכיבת מבחן ו"תיגע בגדר" ואז תידע מה זה באמת ;)
כנראה שלא קראת מה שכתבתי. עשיתי נסיעות מבחן וממשיך לעשות. אין קשר בין נסיעת מבחן להתנסות של רוכבים אחרים וחוות דעתם. ועם כל הכבוד, כשיותר מבוחן אחד בארץ ובעולם אומר שהאופנוע לא הבחירה הכי טובה אז התלהבות רגעית מנסיעת מבחן לא רלוונטית.
זה לא נשמע כמו מבחן שקוטל את האופנוע, אלא מלא התלהבות, ומדובר במגזין ידוע שכבודו במקומו מונח.
http://www.motorcyclenews.com/bike-reviews/mv-agusta/brutale-675/2012/
אני מצטרף לאלה שאמרו שמה שכתוב על הנייר זה לא הכל.
היום תוכל לקחת רכב כמו קורבט עם מלא מומנט ומלא כ"ס מול פורשה 911 או פרארי ישנה יותר עם הספק ומומנט קטן יותר, אך חווית הנהיגה בגרמניה ובאיטלקיה פשוט עולם אחר, בפורשה אף פעם לא נהגתי, אך כן בקורבט הדגם היוצא, ופרארי 430, וללווית הנהיגה בפרארי כל כך מלהיבה שאי אפשר אפילו להשוות אותה לקורבט, נכון לקורבט שיש יותר כל אך זהו, לפרארי יש התנהגות כביש מטורפת, העברת ההילוכים, דיוק ההיגוי, ואיזה סאונד ממכר, אחרי שירדתי מהפרארי פשוט בא לי לבכות.
ועם כל הכבוד לדעה שלך, אפשר לומר ש MV AGUSTA הם הפרארי של האופנועים.
שכחתי להוסיף, בכל מקרה תעשה נסיעת מבחן,אין לך מה להפסיד, להיפך זה יעזור לך להחליט, יכול להיות שהברוטאלי באמת לא יתאים לך.
MasterOz
15-02-2016, 08:17
לא יודע מה אתכם, אבל לדידי שמישהו מציע פה אופנוע וגם מפרסם את מספר הפלאפון שלו, הוא צריך להוסיף שהוא עובד/בעלי החברה ולכן הוא מציע את האופנוע הזה, גילוי נאות חשוב פה וגם בינינו ליאור, אל תיתן מספר פלאפון ותבחר בדרך הקלה להסביר לבן אדם אחד, אלא תיתן פה ביקורת על הכלי שתהיה נחלת הכלל אם אתה רוצה לשווק אותו להמונים ולא ליחידים.
לא יכול היה להכתב יותר טוב!
ובהמשך לזה, טוב שגולש חד עין מעיר לך.
אל לחברה שאין לה אפילו דף נחיתה, שלא לדבר על אתר רשמי,
למצוא לעצמה את האומץ לפרסם באתר לא שלה בלי רשות.
כך או כך, הפורום הינו מקום אובייקטיבי, אין בו מקום לפרסומות.
לך עם העדר (בצחוק, כן..) mt09 חדש מהחברה נכנס לך בול בתקציב. הוציאו את הכלי הזה בדיוק לדרישות שלך-כלומר כלי כיפי, מנוע מטורף, איכות חומרים גבוהה, איכות
מכלולים ממוצעת (שכנראה מספיקה למרבית הרוכבים) ותג מחיר מפתה.
לא פגשתי הרבה רוכבים של 09 שאמרו עליו משהו רע, כנ"ל מבחנים (אם לא מחשיבים את עדכון התוכנה שהתבצע ב2014 )...אם אני לא טועה 2016 יצא דגם שחור
לחלוטין-לדעתי הכי יפה. תתחדש.
lokimonster
15-02-2016, 12:09
יתרון נוסף שאני מאמין שיהיה לו (לmt) זה אמינות עדיפה.
strelok89
15-02-2016, 14:09
אני מכיר כבר כמה אמטי 09 עם בעיות של משולש קידמי שנשבר
זרוע אחורית נשברה
ועוד כמה עם קלאצים שמתפוררים אז לא הייתי מכריז על זה בוודאות שהם אמינים יותר מהאיטלקים
היי מתן,
הMT בהחלט הרשים מבחינת הרכיבה אבל תחושתי היא שזה אופנוע לזמן קצר. דיברתי עם רוכבים שהחזיקו את הכלי והרבה אמרו לי שהוא לא נעים בכלל בנסיעות ארוכות והרבה כולל בחו"ל ציינו שהאופנוע טוב לתקופה קצרה. אני מחפש אופנוע לכמה שנים ולכן הדילמה, אחרת אתה צודק בהחלט. זה פשוט כיף טהור לרכב עליו גם אם הוא לא הכי יפה בעולם.
לאור זאת אני חושב שאני מתכנס יותר לרמה אחת מעל. אולי הסוזוקיgsx1000s או הcb1000r או הz1000. אבל היצע המשומשים חלש אם לא לא קיים וחדשים זה כבר ספירה אחרת של תקציב שמעמיד את הכל בסימן שאלה.
לכל עדר הmt.
איך הוא במבחן הקילומטרג'?
קניתם בזול ולא שילמתם פעמיים? נשמע לי תמוהה
moshmosh
15-02-2016, 15:16
אני מכיר כבר כמה אמטי 09 עם בעיות של משולש קידמי שנשבר
זרוע אחורית נשברה
ועוד כמה עם קלאצים שמתפוררים אז לא הייתי מכריז על זה בוודאות שהם אמינים יותר מהאיטלקים
אני יודע מהניסיון שלי שאכן אופנועי ימאהה די עדינים.
אך מה שאתה אומר כאן מסוכן מאוד, האם אתה בטוח בזה? יש לך הוכחות?
JohnnyDee
15-02-2016, 15:36
מחלקת יחסי הציבור והשיווק של יאמהה גאים מאוד בעצמם ובעדר המושפעים שהולכים אחריהם..
מה עשיתם מהmt המסריח הזה.. האק אופנוע תקציב.
Maximum takziv היה צריכים לקרוא לו.
לא חושב שבברוטלה שהציעו יש משהו שמתקשר אפילו למילה תקציב.
strelok89
15-02-2016, 17:22
איברי אתה צודק כמו שכבתי מכיר כבר כמה שנשברו להם משולשים קדמיים
אחד שנשברה זרוע אחורית
ועוד כמה עם קלאצים שהתפוררו וזה עוד כלים חדשים עם פחות מ30 אלף על השעון כולם.
עכשיו זה הדברים הגדולים בקטנים נגיד הפיירינגים של האמטי 09 סטריט ראליי מודבקים עוד דבק דו"צ פשוט אפילו לא ברגים
Moshmosh
הזה עם הזרוע חבר שלי שבמשפטים כרגע והוא עבר תאונה בגלל הזרוע שנשברה
המשולשים זה חבר שגרר אותם (עובד בגרר)
והקלאצים משיחות עם חברים מוסכניקים
וכן האמטי הוא אופנוע תקציב מעולה וזהו שם הוא נשאר הוא משהו יותר חזק מהיוסאנג ובמחיר דומה.
האירופאים מאידך רחוקים שנות אור מכלי תקציב אפשר לדבר עליהם הרבה אבל בטוח לא חסכו עליהם
מעניין. לא שמעתי על מקרה כזה בארץ או בעולם- תוכל לשתף פה בתמונות?
JohnnyDee
16-02-2016, 19:54
זה שלא שמעת, לא אומר שלא קרה.
כשמשווקים אופנוע תקציב זה מה שקורה.
מקסימום חרא.
strelok89
17-02-2016, 03:00
אני לא מצליח למצוא את התמונות האלה (הן היו במכשיר הישן)
עכשיו אני מחפש אולי במחשב או אצל אחד החברים יש ואני ישלח.
זה שלא שמעת, לא אומר שלא קרה.
כשמשווקים אופנוע תקציב זה מה שקורה.
מקסימום חרא.
אף אחד לא אומר שלא קרה. אבל בעידן של היום הייתי מצפה להתקל בתיעוד כזה מתיישהו..
לגבי ה"אופנוע תקציב" מי ישמע כל שאר האופנועים בישראל בנויים לתלפיות. שום דבר לא בא בחינם, אבל להגיד על הmtים שהם חרא
ולכלך בצורה כזו זה מוגזם. אבל רגע, אנחנו ישראלים-יודעים הכל,מכירים הכל...הפתרון בוא נשלם ביוקר (ונעזוב רגע בצד את כל התארים שהאופנועים
האלה לקחו בשנים האחרונות במגזינים בעולם).
אני הייתי מסתמך על עובדות ולא על מה שנכתב כאן בפורום.
יש בחור אחד שעבד במשרד לידינו עד לפני כשבוע, יש לו MT09 משנת 2004 בוודאות, אני זוכר כי הוא קנה את האופנוע לפני שאני קניתי את הCB הראשון שהיה לי, ואני קניתי אותו ביולי 2014.
אחרי יותר משנה וחצי, בשיחה האחרונה איתו נשמע שהוא מאוד מרוצה מאופנוע ולא נתקל בשום תקלה או הזנחה מצד ימאהה.
אז כל אלה שחושבים שמדובר בכלי תקציב בעייתי, בבקשה להעלות לכאן קישור שמוכיח זאת, אחרת :eek:.
strelok89
17-02-2016, 10:12
מה זה עובדות ? יש מגזין אחד שלא קטל לחלוטין את הבולם האחורי של הכלי? בדקתה עלות של בולם נורמאלי? היו אין ספור השוואות של האמטי משודרגים עם כלים פרמיום כמי הטרימף ולכולם אותה המסקנה העלות שעולה לשדרג את האמטי לבוצועים של כלי פרמיום גבוהה מלקנות כלי פרמיום מראש וזהו.
הכי מושקע שראיתי זה השוואה מול הטריומף סטרייט טריפל השקיעו באמטי כ10 אלף דולר בשידרוגים כדי להגיע לרמה של הטריומף במסלול .
יש מקום מסויים שמפרסם בכל מקום על השסתומים שקורסים בוורסיס?
לכל אופנוע יש מחלות ובעיות מסויימות השאלה עד כמה רוצים להיתעסק איתן ומה הבעיות
lokimonster
17-02-2016, 10:22
אני מניח שיש לעשות הפרדה בין " מחלות ילדות" של כלי מסויים לבין אמינות של כלי!
ברבים מכלי הרכב שעולים לכביש עשויה להתגלות בעייה מסוימת שהחברה תשפר בפס ייצור הבא:
דוגמה מעולם הרכב, בשנת 1992 יצא אב הטיפוס הראשון של הסופה.
אחת המחלות שלה היה מוט ההגה שהייתה לו נטייה להתעקם, החברה שידרגה את מוט ההגה ונותרנו אם שלל תקלות אחרות בסופה!
בכל מקרה תפיסת העולם שלי שתוצרת יפן עדיפה על המתחרים משאר העולם ( למרות שכיום באמת ישנה מגמה של שינוי שלילי).
סטרלוק כנראה יש לנו גוגל שונה, או רשתות אינטרנט אחרות מכיוון שכל המבחנים שקראתי וראיתי בסופו של דבר שיבחו את הmt.
10 אלף דולר השקעה לאופנוע שלא עולה 10אלף דולר בארה"ב-נשמע לי הזוי.
נכון, הבולמים לא הכי טובים (אבל בהחלט אפשר לחיות איתם)- ובעבור 3k בארץ תקבל אוהלינס חדש.
חוץ מזה- בלמים? בסדר. שלדה?בסדר. מנוע?...אין צורך לענות.
תבקר בקבוצה של mt בפייסבוק ותקרא ביקורות בעברית על הכלים, ועל שיפורים שעשו ותבין שהדברים שאתה טוען מוגזמים.
להבדיל בוא ניקח את הf800r היוקרתי והכושל של ב.מ.וו.- אותה קטגוריה פחות או יותר...ו..כן הוא נשאר אצל היבואן במחסנים,
בהשוואה ל"אופנוע תקציב" שנחטף בארץ ובעולם כאילו חילקו אותו חינם עם רשימות המתנה של חודשים.
moshmosh
17-02-2016, 12:07
למה אתם מקשיבים בכלל לסטרלוק הזה.
אצלו יש פרימיום ויש עקומיום.
מה שמתרחש סביב הפרימיום כשלילי הוא זורק מתחת לשולחן ודורך עם הרגל.
ואוי ואבוי אם הוא ישמע שלישי על היפנים, אפילו מ1 אחוז מהבוחנים, ישירות מתחיל לעתיק ולהפיץ וכמובן כולל תיבול תוספות ושתיה.
אני כבר לא מתרגש מהילד.
nitzann84
17-02-2016, 12:17
גם ההשוואה במסלול היא לא נכונה,כי mt הוא לא אופנוע למסלול...(וככה גם הcb,הz למיניהם וכו'.) מי שקונה אותם לא מחפש להוריד שניות בהקפה,אלה להנות ביום יום.
לנושא חזרה,אין ספק שימאה שלפו אס עם הmt, וברור שבשביל 66 אלף שקל לא תקבל פרימיום. אלה תקבל מוצר טוב וזול.
אני מכיר בעלי mt שמאוד מרוצים,אני עצמי מאוד אהבתי ליסוע עליו,לא קניתי כזה כי כל אחד ומה שהוא אוהב,אבל הוא בהחלט היה פייבוריט.
ראיתי mt מחליקים ולא נשברים לחצי...
lokimonster
17-02-2016, 12:19
Moshmosh
מהמעט שאני עקבתי אחרי סארלוק הוא יודע דבר או שתיים!
אתה יכול לא להסכים איתו אבל תשתדל לעצור כאן ולא לרדת נמוך מזה!
strelok89
17-02-2016, 13:46
http://images.tapatalk-cdn.com/16/02/17/e64ec5ab0861767cfbff80ea7fee1ee9.jpg
http://images.tapatalk-cdn.com/16/02/17/2be9b9856aee58b19f1eac650ab01270.jpg
טרי מהיום
תראה שילדת זנב
זה מווילי ככה נשבר
וחבר ישלח לי את הזרוע וכמה של משולשים
עכשיו בקשר 800 אר שנמכר פחות זה הרי ברור. זה כמו לקבוע שבמוו אמ 3 חרא אוטו כי הקיא פיקנטו מוכר יותר
לא נראה לי ששלדת הזנב ב-mt נועדה לחטוף פצצות מווילי, לכן בכלי סטאנט מחזקים את הזרוע האחורית בכוונה. סלח לי חבר אבל אין לי מושג איך הבעלים של הכלי עשה זאת, אבל ייתכן מאוד שזה כלל לא קשור לאמינות הכלי.
סטרלוק, אצלי כבודך במקומו מונח, אני עוקב המון אחרי תגובותיך בפורום וחוכמתך ונסיונך בתחום פורצת ממך, אך אני מסתייג מתענותיך לגבי ה-mt. פגשתי מספר רב של בעלי mt ואף כמה מהם רוכבים איתי ועם ליטרים למיניהם בכביש סדום-ערד והם אחלה, אחד מהם אפילו נותן אחלה פייט שם, מאף אחד מהם לא שמעתי טענות כאלו ונראה שהם דווקא מאוד נהנים ואוהבים את הכלים שלהם.
לדעתי הוא גם יפה ממש, ואם היה לי 66 אלף והייתי פוזל לכיוון הנייקד, הmt נראה לי הבחירה המצויינת להשקעה בסכום הנ"ל.
לא נראה לי ששלדת הזנב ב-mt נועדה לחטוף פצצות מווילי, לכן בכלי סטאנט מחזקים את הזרוע האחורית בכוונה. סלח לי חבר אבל אין לי מושג איך הבעלים של הכלי עשה זאת, אבל ייתכן מאוד שזה כלל לא קשור לאמינות הכלי.
סטרלוק, אצלי כבודך במקומו מונח, אני עוקב המון אחרי תגובותיך בפורום וחוכמתך ונסיונך בתחום פורצת ממך, אך אני מסתייג מתענותיך לגבי ה-mt. פגשתי מספר רב של בעלי mt ואף כמה מהם רוכבים איתי ועם ליטרים למיניהם בכביש סדום-ערד והם אחלה, אחד מהם אפילו נותן אחלה פייט שם, מאף אחד מהם לא שמעתי טענות כאלו ונראה שהם דווקא מאוד נהנים ואוהבים את הכלים שלהם.
לדעתי הוא גם יפה ממש, ואם היה לי 66 אלף והייתי פוזל לכיוון הנייקד, הmt נראה לי הבחירה המצויינת להשקעה בסכום הנ"ל.
בהשוו4ה לסיביאר 250 הmt פצצה. בהשוואה לכלי 600 הוא פח.
דבר ראשון, ואנסה להיות הכי אובייקטיבי שאפשר, בגלגולי ***הירידה*** בסדום, ל250 יש מספיק כוח כדי להאיץ למהירות ברך במרבית המקטעים שם והקלילות שלו משחקת תפקיד מאוד חיובי במהירות הכניסה לפניות ובטוייסטיז, אך המחסור בכוח פוגע בגז היציאה, שלא לדבר על לעלות חזרה לערד.
אל תזלזל ב- 250 עם רוכב טוב (ומשקיע, ואולי קצת מטורף ^_^) בקטעי כביש צפופים.
דבר שני, הקבוצה איתה אני עושה את סדום באופן קבוע (ישנן פעמים יוצאות דופן) מורכבת רק מליטרים סופר ספורט (חוץ מ mv יש שם מהכל). וכאשר השוותי את הMT ההשוואה שלי לא נעשתה בייחס אלי אלא בייחס אליהם, כמובן שלא ניתן להשוות בין שני הסוגים (סופרספורט על - נייקד תקציב) אך כן ניתן להשוות בין התנהגות הרוכבים עליהם ובין היכולת של כל אחד מהם לממש את הפוטנציאל המלא של הכלים הנ"ל ברכיבה בכביש כמו זה.
לדעתי התגובה שלך היתה ילדותית ועוקצנית שלא לצורך.
בברכה, אבישי.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
nitzann84
17-02-2016, 16:35
אני סתם שאלה ברשותך...
מהי מהירות ברך?
nihrider
17-02-2016, 16:50
אם נכנסת לפניה במהירות הזו ואתה לא יודע להוריד ברך אז אתה לא תעבור בשלום את הפנייה.
אתחיל בזה שזה פשוט צירוף מילים שניתן לפרש באופן חופשי.
לא שמעתי על פרשונות מקצועית כזו או אחרת לגבי זה ולא יודע לי אם קיים מושג כזה.
הפרשנות שלי לגבי "מהירות ברך":
טווח המהירות ברגע הכניסה לפנייה שיאפשר לי לצלוח את הפנייה בבטחה יחד עם הטייה מספיק נמוכה שבה אוכל לגשש עם הברך באספלט ***מבלי להראות מטומטם*** 😤 (***()*** - כי עצבנת אותי) , או יותר נכון, מבלי לעשות זאת באופן מאולץ ומיותר.
מתוך הנסיון (הפחות חיובי) שלי, כאשר עוברים את הטווח הזה, מהר מאוד כל הגוף "מגשש" את האספלט ולא רק הברך.
צר לי ממש שאני נתקל בזלזול כזה בפורום ואני מרגיש כרגע מותקף סתם. זאת למרות שאני תמיד מציין שכל דבר שאני כותב נכתב מתוך השקפה מסויימת ולא מתוך התנשאות כזו או אחרת (ולא חסרים כאן כאלה שכן) או מתוך עובדות מוצקות.
אני חושב שיחד עם הנסיונות שלי לעזור ולתרום לכל אחד כאן בפורום גם אם בשיתוף החוויות שלי והמעט נסיון וידע שיש לי, זה לא מגיע לי.
nitzann84
17-02-2016, 17:19
ב20 קמש,אי אפשר לייצר מספיק הטיה שתגרום לך לגעת עם הברך?
https://www.youtube.com/watch?v=fXWVYtsf43Y
nitzann84
17-02-2016, 17:24
אתחיל בזה שזה פשוט צירוף מילים שניתן לפרש באופן חופשי.
לא שמעתי על פרשונות מקצועית כזו או אחרת לגבי זה ולא יודע לי אם קיים מושג כזה.
הפרשנות שלי לגבי "מהירות ברך":
טווח המהירות ברגע הכניסה לפנייה שיאפשר לי לצלוח את הפנייה בבטחה יחד עם הטייה מספיק נמוכה שבה אוכל לגשש עם הברך באספלט ***מבלי להראות מטומטם*** (***()*** - כי עצבנת אותי) , או יותר נכון, מבלי לעשות זאת באופן מאולץ ומיותר.
מתוך הנסיון (הפחות חיובי) שלי, כאשר עוברים את הטווח הזה, מהר מאוד כל הגוף "מגשש" את האספלט ולא רק הברך.
צר לי ממש שאני נתקל בזלזול כזה בפורום ואני מרגיש כרגע מותקף סתם. זאת למרות שאני תמיד מציין שכל דבר שאני כותב נכתב מתוך השקפה מסויימת ולא מתוך התנשאות כזו או אחרת (ולא חסרים כאן כאלה שכן) או מתוך עובדות מוצקות.
אני חושב שיחד עם הנסיונות שלי לעזור ולתרום לכל אחד כאן בפורום גם אם בשיתוף החוויות שלי והמעט נסיון וידע שיש לי, זה לא מגיע לי.
אין לך מה להעלב,אני לא מתקיף אותך,אני רק מראה לך שההשקפה שלך לא נכונה ולפעמיים אמירות פה,יכולות להתפרש אצל מישהו אחר בתור משהו חיובי או נכון .
ניצן, או שאתה לא מבין עברית, או שאתה פשוט בוחר שלא להבין מסיבה שלא כלכך ברורה לי.
טווח המהירות = כל מהירות, כולל 20 קמ"ש.
פות"ש, לא היתה לי כוונה לשבש לך את השרשור, אני מאחל לך המון הצלחה בבחירת הכלה שלך. כמו שאתה רואה, מבחר הדעות כאן מגוון מאוד ולא בהכרך מה שהרוב אומר זה מה שנכון לעשות, תקשיב לעצמך ולצרכים שלך ותקח כל דבר שאומרים לך בערבון מוגבל, "מכל מלמדי, השכלתי" - תמיד יש מקום ללמוד מאחרים, אך לא בצורה עיוורת.
סטרלוק, אני לא מבין מה הקשר?!!
אני חושב שזה או
1. רכב שנכנס באופנוע מאחור.
2. היה משהו אחר שהפריע לו שם בוילי
זה בטוח לא קשור לשום פגם יצור.
המקרה הזה יכול לקרות גם לביימרים:
https://www.flickr.com/photos/divewizard/5581034511/sizes/z/
JohnnyDee
17-02-2016, 18:26
סטרלוק חיכיתי לתמונות.
ידוע שזה כלי פח, לכלים שהם באמת מטורפים לא צריך שיווק חולני.
הם נמכרים מעצמם פחות או יותר.
בושה.. אני בטוח שאפילו לונסין לא מתפרק מווילי.
ובושה שעל אופנוע תקציב מבקשים 60 אש"ח.
אבל ככה זה אנחנו ישראלים אם אנחנו אוהבים או קנינו כזה תזהר ללכלך עליו.
strelok89
17-02-2016, 18:34
הכלי לא חטף שום רכב הבחור עשה ווילי .
עכשיו בחיים לא ראיתי שילדות זנב שנשברות מזה בכלים של כביש.
ואני מקווה למצוא את המשולשים השבורים והזרוע אבל אני בכיף יעלה לכאן תמונות של כאלה דברים.
זה קורה המון ,
עכשיו האמטי אופנוע מעולה ל66 אלף שקל וזהו שם זה נגמר
הוא פח ביחס לשאר
guyn1212
17-02-2016, 20:06
כבעלים של mt07 (יד שנייה) מוזר לי לקרוא את הביקורת השלילית שלך על ה mt, אלו כלים שנמכרו פה בכמויות אדירות ב 3 שנים האחרונות, ומאמין לך שכל הדוגמאות שאתה מביא אמיתיות, השאלה גם איך רכבו על הכלים האלו, יכול להיות שמישהו הוציא את המיץ כי האופנוע הלהיב אותו כל כך בווילי וסטופיי ולא לקח בחשבון את המכלולים של האופנוע. אם מתוך 500 כלים שנמכרו כאן בארץ לחלק זעום קרו תקלות, ואף בעלים של mt לא בא והעלה את זה פה אלא אתה כצד שלישי שלא החזיק את הכלי בא ומעלה טענות שזה כלי "חרא", כי שמעת וראית ממישהו. אז אני אומר לך בפנים שהביקורת שלך לא רלוונטית וחסרת ביסוס. אם דוקאטים היו נמכרים פה בישראל בכמויות ה mt הייתה נתקל בלא פחות תקלות.
אני חבר גם בפורומים בחו"ל של mt וטרם נתקלתי בטענות שחוזרות על עצמן או איזשהי תקלה רצינית ידועה ב mt.
אכן המכלולים של ה mt פשוטים (מסתכם בעיקר בבולמים וקליפרים של הבלמים), ואפשר לשדרג את הבולמים בלא כלכך הרבה כסף בארץ יעלה באזור ה 8k בחול יעלה באזור ה 5k לקדמי ואחורי ואומרים שזה משפר פלאים. עדיין יותר זול מכלים ששווים 90-110k כאן בישראל. בכל ביקורת גם של בעלים של הכלים וגם מאתרים שלקחו אותם למבחנים ארוכי טווח רק מציינים אותו לטובה. וגם לי יש רק דברים טובים לומר על הכלי הזה, שמשמש אותי לטיולים ולשימוש יום יומי, מוזמן גם לשבת איתך על בירה ולדבר על כל החסרונות והיתרונות שלו.
לסיכום ה mt07 זה כלי מדהים!!! שעדיין צריך להוכיח את עצמו במבחן הזמן, וכל הכבוד לימאאה על החדשנות וההתאמה לעידן של היום.
גילוי נאות אני סולד מכל היבואנים בארץ אין לי סימפטיה לאף אחד מהם ונשבעתי לא לקנות מהם לעולם כלי חדש.
strelok89
17-02-2016, 20:43
האמטי 07 לא ידוע בתקלות
דווקא אחיו הגדול ה 09 הוא שכל הזמן נשבר
ואם כבר לדעתי ה07 כלי הרבה יותר טוב בכל פרמטר מה 09 בעיקר בגלל שהוא מאוזן יותר באיכות מכללים.
עכשיו 09 עם נמכר ב66 ומוסיפים לו עוד 8000 שקל לבולמים זה נהייה 74 אלף שזה בעצם כבר עלות של זד 800, מונסטר קרוב לזה והבמוו והקטומים כבר מאוד לא רחוקים.
אז מי שמחפש כלי ב66 900 סמק ה09 מעולה לשדרג אותו לא שווה.
ובקשר לכלים שמוציאים מהם מיץ גם פיציאר 125 שרכבתי עליו עם ה130 קילו שלי ועם ווילי וסטופי לא מתפרק ככה זה פשוט לא יכול לקראות
guyn1212
17-02-2016, 21:22
בכל פס ייצור המוני יש תקלות, גם שמעתי על רכבים חדשים של אאודי שהגיעו עם מסרק הגה שבור, וג'יפים של רובר הגיעו חלודים, אז אלו דגמים רעים?, לא אלו תקלות נקודתיות, השאלה עד כמה זה נפוץ ואיך היצרן/מבואן מטפל בזה.
ול z800 אין בולמים של אוהולינס כמו שתשדרג את ה mt09 אז לקבל אופנוע שהוא קל יותר מהזד , עם בולמים טובים יותר, ועם מומנט וכ"ס גדול יותר, באותו מחיר זה אחלה דיל לדעתי, ואז זה כבר לא אופנוע תקציב. זה נהיה כבר עניין של טעם .
נכוון mt זה הטרנד עכשיו והוא בכותרות ומוצע ישר לכל דרישה, זה בגלל שהוא כזה ורסטילי וטוב, אני מניח שזה מעצבן חלק מהאנשים שתמיד שהשם mt צף בהשוואות, כי הוא ניהיה באנץ' מארק כזה למי שלא יודע בדיוק מה הוא רוצה. זה לא הופך אותו לאופנוע רע, רק לנפוץ.
חברים, קודם כל תודה לכולם על התגובות. אין ספק שהדעות כאן רבות ומגוונות וזה בסדר.
חבל לי רק שהדיון התדרדר לרמה לא ראויה כל כך.
בסופו של יום לכל אחד יש דעה אבל בסוף חשוב היה לי לקבל התרשמות שלכם כמי שרוכב על הכלים השונים ולא דעות צד שלישי.
ועכשיו לעניין שלשמו נכתב השרשור.
בגדול הבנתי שכדי לספק את כל מאווי או לפחות את רובם אני זקוק לכלי רציני יותר. תחושתי היא שהMT הוא חוויה לרכיבה אבל פחות נח לטווח אחזקה ארוך כפי שאני מחפש. אני מחפש אופנוע ל3-5 שנים ותחושתי היא שהmt מתאים לטווח קצר.
מתוך העצות שקיבלתי אני מתחיל לחפש כלים כגון:CB1000R,Z1000 והסוזוקי המקביל. ההעדפה שלי היא הונדה אבל מדובר באופנוע לא נפוץ במיוחד. לא יודע איך השוק של הכלים האלה ומי מהם הטוב ביותר.. זה גם יאלץ אותי לגרד תקציב נוסף שלא התכוננתי אליו ולכן אני בודק חלופות של יבוא אישי מחו"ל וכל אופציה שתאפשר לי אופנוע חדש (עד שנה על הכביש) במחיר הנמוך ביותר שאוכל למצוא.
שקלתי גם את האופנועים האחרים כגון KTM1040 ועוד אבל הבנתי שאני כן מחפש את הרכיבה הקרבית יותר שיש בנייקדים הללו.
אם למרות הכל לא אמצא משהו מתאים אחזור לMT ודומיו.. בנתיים מנסה לעשות כמה שיותר נסיעות מבחן על כלים שונים ומגוונים. אולי אחד מהם יתפוס אותי כמו שהmt תפס..
strelok89
17-02-2016, 23:22
אם אתה מסתכל עם הסיבי 1000 והזד
סתכל על הטואונו ועל ה s1000r בנייקדים ספורטיביים מאוד
או k1300r והבי קינג כנייקדים מטורפים לכמה שנים קדימה שזה כלים שקשה למצוא משהו יותר מזה
תשמע סטרלוק אתה הזוי, גם ככה הכנסתם את הבנאדם לתסביך על 70000 והוא אומר לך שהוא צריך לגרד כסף בשביל cb1000 ואתה בתגובה מבלבל עוד יותר? ועוד בכלים יקרים עוד יותר... זה לא עזרה בעיניי. ועוד אני בוחר שלא להתייחס לתגובות שלך בנושא הMT מפאת חוסר ידע מצידי, למרות שזה נשמע לי מפוקפק (רק מהתמונה של הזנב השבור ניתן לראות איך הלוחית יחד עם כל הזנב, התקפלה מעלה כתוצאה מהפגיעה העוצמתית של הזנב בקרקע - ש*לדעתי* זה רק מראה כמה הווילי נעשה באלימות ובמהירות).
לפות"ש, הפרשי הסכומים שיש בין הליטרים שציינת לבין הימהה המדובר הם ענקיים, רק הירידת ערך שתהיה לך בליטרים המדוברים לאחר שתקנה אותם תהיה שווה להוצאות הפוטנציאליות שיהיו לך על הMT בשנה הקרובה, וזה מתוך נקודת הנחה שאם בכלל ישנה בעיית אמינות מסויימת - מחלה, היא לא תהיה יקרה במיוחד, שכן אם היתה, כנראה שהיית קורא עליה בכל סיקור ממקור אמין.
יצא לי להתעניין טיפה בCB1000 וממה שקראתי עליו, הוא כלי מדהים, גם באיכות, גם בביצועים וגם ביופי.
אבל כמוני, כמוך, אם היה לי את הממון, כנראה שהוא כבר היה אצלי בחנייה, כרגע כל מה שאני יכול לקנות זה 600 2008-10, וכל מה שנותר לי זה למצוא את מציאה שתוציא ממני את המיץ (או אני ממנה) .
נ.ב. אני מציע שתבדוק את עניין האחריות בכל הקשור ליבוא אישי.
guyn1212
18-02-2016, 01:18
אני חושב שלדרישות שלך הדוקאטי סטרייט פייטר יתן לך את מה שאתה מחפש 130 כ"ס וביצועים איכותיים אבל אחזקה יקרה.
strelok89
18-02-2016, 09:22
תשמע סטרלוק אתה הזוי, גם ככה הכנסתם את הבנאדם לתסביך על 70000 והוא אומר לך שהוא צריך לגרד כסף בשביל cb1000 ואתה בתגובה מבלבל עוד יותר? ועוד בכלים יקרים עוד יותר... זה לא עזרה בעיניי. ועוד אני בוחר שלא להתייחס לתגובות שלך בנושא הmt מפאת חוסר ידע מצידי, למרות שזה נשמע לי מפוקפק (רק מהתמונה של הזנב השבור ניתן לראות איך הלוחית יחד עם כל הזנב, התקפלה מעלה כתוצאה מהפגיעה העוצמתית של הזנב בקרקע - ש*לדעתי* זה רק מראה כמה הווילי נעשה באלימות ובמהירות).
לפות"ש, הפרשי הסכומים שיש בין הליטרים שציינת לבין הימהה המדובר הם ענקיים, רק הירידת ערך שתהיה לך בליטרים המדוברים לאחר שתקנה אותם תהיה שווה להוצאות הפוטנציאליות שיהיו לך על הmt בשנה הקרובה, וזה מתוך נקודת הנחה שאם בכלל ישנה בעיית אמינות מסויימת - מחלה, היא לא תהיה יקרה במיוחד, שכן אם היתה, כנראה שהיית קורא עליה בכל סיקור ממקור אמין.
יצא לי להתעניין טיפה בcb1000 וממה שקראתי עליו, הוא כלי מדהים, גם באיכות, גם בביצועים וגם ביופי.
אבל כמוני, כמוך, אם היה לי את הממון, כנראה שהוא כבר היה אצלי בחנייה, כרגע כל מה שאני יכול לקנות זה 600 2008-10, וכל מה שנותר לי זה למצוא את מציאה שתוציא ממני את המיץ (או אני ממנה) .
נ.ב. אני מציע שתבדוק את עניין האחריות בכל הקשור ליבוא אישי.
Sent from my lg-d855 using tapatalk
פגיעה עוצמתית? מווילי עצמי? טוב....
אתה מחפש להצדיק את הנזק אוקי זורם ברור שקיבלת מכה אבל כמה כלים אתה מכיר שמתעקמים ככה ממכה עצמית? אני מכיר רק את האמטי 09
וכמה לדעתך עולים כלים משומשים שכתבתי?
הטואונו לא נמכר ב60-70? לא חדש כמובן?
האס1000 משומשים לא נמכרים ב70? ברור שכן !
70 אלף זה סכום מכובד מאוד שמביא מבחר עצום של כלים
k1300 לדוגמא
שנת 2010 נמכרים סביב ה70
ואגב לסיבי1000 יש מחלות חשמל לא משהו חמור אבל כל אופנוע עם המחלות שלו.
ושוב האמטי 09 מעולה מהסיבה שעולה 66 אלף שקל אם זה השיקול העיקרי תתחדש באמטימ09
למה שאקח אופנוע 2010 כשאני יכול לקנות חדש?
אופנוע ישן לעשירים חדש לעניים. אופנוע ישן ישלם בעלויות תחזוקה גבוהות בגלל בלאי מצטבר. במיוחד אופנועים שאופן הרכיבה בהם אגרסיבי מטבעו.
אגב, חיפשתי בפורומים בחו"ל טענות על בעיות שילדה בmt ולא מצאתי מה שאתה מתאר. יש בעיות אחרות אבל לא חולשה בשילדה. אי אפשר על סמך תאונה אחת של אופנוען לקבוע שיש כשל כללי בדגם. עם זאת, אין לי ספק שהוא לא אופנוע מושלם.
לגבי הcb, אני תמיד יעדיף הונדה על פני כל אופנוע אחר. אם זה בגלל האמינות שלהם לאורך זמן ואם זה בגלל היחס והשירות של היבואן בארץ שמנסיוני האישי אין לו מקבילה אצל המתחרים.
בנימה אישית, אפשר לדבר יותר בכבוד ולהעריך דעות של אחרים גם אם לא מסכימים איתם. זלזול כל כך מוחלט רק פוגע בדעה שאתה מייצג.
guyn1212
18-02-2016, 12:03
לא הבנתי מהפוסט שאתה מחפש להוציא אופנוע חדש מהניילונים , אם זה המצב אני חושב בתקציב הזה, זה רק mt או z800.
למרות ששלוש ארבע שנים אחורה אם תלך עדיף לך כלים של "עשירים" כמו שהציעו לך פה לדעתי אם אתה מחפש את קצת מעבר באיכויות כמו שאמרת.
לא הבנתי מהפוסט שאתה מחפש להוציא אופנוע חדש מהניילונים , אם זה המצב אני חושב בתקציב הזה, זה רק mt או z800.
למרות ששלוש ארבע שנים אחורה אם תלך עדיף לך כלים של "עשירים" כמו שהציעו לך פה לדעתי אם אתה מחפש את קצת מעבר באיכויות כמו שאמרת.
רשמתי במפורש שאני מחפש אופנוע עם שנתון נמוך. הוא לא חייב להיות חדש מהחברה אבל שנה שנתיים על הכביש מקסימום ועם ק״מ נמוך.
אחרת אני מעדיף חדש. לרדת 6 שנים אחורה לא בא בחשבון.
strelok89
18-02-2016, 13:29
אם השיקול זה אופנוע חדש ב66 אלף אין בכלל שום דיון ותתחדש באמטי 09
אנחנו מציעים לך אופנועים כולל משומשים בתקציב שלך כדי לתת לך פרספקטיבות
אם אתה מחפש חדש צימצמתה לאמטי 09 אז תתחדש
אין פה אי כעבוד דעות יש כאן דיון , ולמה לקנות כלי ב6 ולא חדש? שוב אפשר לקנות מאזדה 3 חדשה או במוו סידרה 5 בן 6 שנים
כל אחד שיעשה שיקולים שלו, ההגיון שלי אומר שאני רוצה לקנות כלים יותר פרמיום ויותר ישנים מאשר חדשים וזולים יותר
אם השיקול זה אופנוע חדש ב66 אלף אין בכלל שום דיון ותתחדש באמטי 09
אנחנו מציעים לך אופנועים כולל משומשים בתקציב שלך כדי לתת לך פרספקטיבות
אם אתה מחפש חדש צימצמתה לאמטי 09 אז תתחדש
אין פה אי כעבוד דעות יש כאן דיון , ולמה לקנות כלי ב6 ולא חדש? שוב אפשר לקנות מאזדה 3 חדשה או במוו סידרה 5 בן 6 שנים
כל אחד שיעשה שיקולים שלו, ההגיון שלי אומר שאני רוצה לקנות כלים יותר פרמיום ויותר ישנים מאשר חדשים וזולים יותר
יש משומשים ויש משומשים. בהתאם לדוגמא שנתת אני לא אקנה bmw ישנה ואעדיף את המזדה 6 החדשה.
בדיוק מאותה סיבה שציינתי לגבי אופנועים. כמו שאמרת כל אחד והשיקול שלו.
חוץ מהmt יש עוד אופנועים והוא לא היחיד בקטגוריה (יש את הסוזוקי והקוואסקי ויש גם אופציות של מתחרים אחרים) ואם אני יורד שנה (למשומש חדיש) אז האופציות אמורות להפתח עוד יותר.
מתוך האופציות האלה והשאלה ששאלתי זה איזה אופנוע הכי מומלץ..
אגב, למה באף אחת מהכתבות כאן אף אחד לא מתייחס לבעיות באופנועים של ימאהה? בכתבה האחרונה הם זוכים ל3 מקומות ברשימת האופנועים הכי טובים של 2015..
יש משומשים ויש משומשים. בהתאם לדוגמא שנתת אני לא אקנה bmw ישנה ואעדיף את המזדה 6 החדשה.
בדיוק מאותה סיבה שציינתי לגבי אופנועים. כמו שאמרת כל אחד והשיקול שלו.
חוץ מהmt יש עוד אופנועים והוא לא היחיד בקטגוריה (יש את הסוזוקי והקוואסקי ויש גם אופציות של מתחרים אחרים) ואם אני יורד שנה (למשומש חדיש) אז האופציות אמורות להפתח עוד יותר.
מתוך האופציות האלה והשאלה ששאלתי זה איזה אופנוע הכי מומלץ..
אגב, למה באף אחת מהכתבות כאן אף אחד לא מתייחס לבעיות באופנועים של ימאהה? בכתבה האחרונה הם זוכים ל3 מקומות ברשימת האופנועים הכי טובים של 2015..
כי הבעיות מתחילות ומסתיימות ב "שמעתי ש..".
לדוגמא קח את התמונה הזאת,תצמיד לה כיתוב "ראיתם את האיכות שלBMW...בחור הרכיב את חברה שלו האופנוע התקפל באמצע...חרא של כלי"
http://www.greatamericantrek.com/wp-content/uploads/2014/04/img_1692.jpg
strelok89
18-02-2016, 21:22
לדוגמא קח את התמונה הזאת,תצמיד לה כיתוב "ראיתם את האיכות שלBMW...בחור הרכיב את חברה שלו האופנוע התקפל באמצע...חרא של כלי"
זה לא איכות הרכבה זה מאוד נפוץ בכל הכלים . זה וזרועות אחוריות .
זה רוכב שלוקח אופנוע דוש וקופץ איתו כאילו זה מוטוקרוס זה קורה לכולם
חחחח.. אחת התמונות היותר מצחיקות שראיתי לאחרונה.
johnny drama
18-02-2016, 22:06
לדעתי ירד מדרכה
סטרלוק, אני חושב שאתה תקוע בנקודת מבט מסוימת ורואה את הביימר לבן והשאר שחור.
גם אני רוצה אופנוע bmw יוקרתי ומפואר, באמת, מאוד רציתי שיהיה לי כלי כזה, אך לאור העובדה שמדובר במותג פרימיום לעשירים בלבד אצטרך לחפש תחליף, ומצאתי, אכן יש והרבה.
אם אהיה במקומך, לא אקנה דבר, כי כולם חרא, יפנים משעממים, נשברים, לא אמינים, פשוטים, מכלולי צעצועים, האם זה נכון? תלוי את מי שואלים, מה הפתרון?, לקנות אופנוע שנשמע לך אמין (יפני), חזק נוח ומהנה (וי סטרום למשל), שדי איכותי (בלי להעליב, לא יוסאנג), נכון זה לא גרמני, זה לא פרימיום , אך זה גם לא חרא.
כל אחד והיכולות שלו, זה בדיוק כמו חבר טוב שלי מדלית אל כרמל, קנה פרארי איטליה ואומר שזה לא כזה קשה ובלתי אפשרי, אני מבין אותו, מבחינתו ומנקודת המבט שלו הוא יכול אז מבחינתו כל אחד יכול, מבחינתי זה לא יקרה בחיים, ותאמין לי שאני בן אדם די אופטימי שלא חסר לו פוטנציאל, אך פה מדובר על כמות מרשרשים אסטרונומית....
יש לך אופנוע פרימיום, יפה לך, שיהיה לבריאות, אך אתה צריך להבין שלהרבה רוכבים הביימר הזה הוא רק פנטזיה, והדבר האמיתי הוא הmt ומשפחתו, מי שירצה לפנטז בפנטזיה כנראה שיפנה לגורמים המתאימים, אולי גם לך.
ג'וני וסטרלוק אני מבין שיש לכם אג'נדה נגד מטרו אבל אם לא תגבו בהוכחות כל הפוסטים שלכם יעלמו (יחד עם הפרסומים לאוגוסטה).
strelok89
19-02-2016, 02:18
תקרא פוסטים שלי על הויסטרום ותראה מה שאמרתי לא פעם שזה כלי אמין ומוכח מאוד רק עם עלויות תחזוקה מטורפות.
אף אחד לא הולך לשום אג'נדה נגד מטרו יוריאר, ותראה בפוסט שלי אומר שהאמטי 07 כלי מעולה!
אבל כמו שאמרתי ה09 הוא כלי לא מאוזן ומאוד תקציבי והוא טוב רק למי שרוצה כלי גדול ב66 אלף , זה הקימקו של האופנועים הגדולים של היום.
ותראה גם מה שכתבתי בשרשור כאן על הזד אז אגנדה נגד מטרו?! חלילה וחס! ואם כבר אגנדה נגד מטרו זה להלין על בעיות בשירות ולא על תקלות יצרן (יאמהה) בדגם מסויים
היי אדנן,
חייב להגיד לך בתור אחד שרצה ממש bmw וגם הגיע לרכוש אחד, אני ממש לא רוצה יותר..זה לא פנטזיה יותר בגלל יבואן שמתיחס בזלזול לקהל לקוחותיו..
וגם אחרי רכיבה על הxr1000 וs1000r, אני מוצא את הטואנו הרבה יותר מרגש מהם.. :)
וכן גם mt שהיה לי כמעט שנתיים היה אחלה, ומתאים לליגה שלו, עושה את העבודה ומספק טונות של פאן.
אדיר, מקווה שתסגר על כלי, גם אני הייתי בסיטואציה הזו, בסוף הלכתי עם הלב וקניתי אופנוע שיקח לי עוד הרבה זמן למצות, אתה מוזמן להתייעץ אם יש לך עוד שאלות על הmt:)
רון
סטרלוק, אני חושב שאתה תקוע בנקודת מבט מסוימת ורואה את הביימר לבן והשאר שחור.
גם אני רוצה אופנוע bmw יוקרתי ומפואר, באמת, מאוד רציתי שיהיה לי כלי כזה, אך לאור העובדה שמדובר במותג פרימיום לעשירים בלבד אצטרך לחפש תחליף, ומצאתי, אכן יש והרבה.
אם אהיה במקומך, לא אקנה דבר, כי כולם חרא, יפנים משעממים, נשברים, לא אמינים, פשוטים, מכלולי צעצועים, האם זה נכון? תלוי את מי שואלים, מה הפתרון?, לקנות אופנוע שנשמע לך אמין (יפני), חזק נוח ומהנה (וי סטרום למשל), שדי איכותי (בלי להעליב, לא יוסאנג), נכון זה לא גרמני, זה לא פרימיום , אך זה גם לא חרא.
כל אחד והיכולות שלו, זה בדיוק כמו חבר טוב שלי מדלית אל כרמל, קנה פרארי איטליה ואומר שזה לא כזה קשה ובלתי אפשרי, אני מבין אותו, מבחינתו ומנקודת המבט שלו הוא יכול אז מבחינתו כל אחד יכול, מבחינתי זה לא יקרה בחיים, ותאמין לי שאני בן אדם די אופטימי שלא חסר לו פוטנציאל, אך פה מדובר על כמות מרשרשים אסטרונומית....
יש לך אופנוע פרימיום, יפה לך, שיהיה לבריאות, אך אתה צריך להבין שלהרבה רוכבים הביימר הזה הוא רק פנטזיה, והדבר האמיתי הוא הmt ומשפחתו, מי שירצה לפנטז בפנטזיה כנראה שיפנה לגורמים המתאימים, אולי גם לך.
רכבתי היום עח הסוזוקי gsr750 ועל המונסטר 8 משהו..חח
הסוזוקי הפתיע אותי לטובה. הוא מהיר לאללה ודי הדוק. רואים שזה אופנוע עם שושלת. אין לו את הבעיטה של הmt אבל הוא קל לשליטה ולתמרון. הבעיה היחידה מבחינתי היא שאחרי חצי שעה כאב לי הגב לאללה (יש לי בעיות גב) והרגשתי את הויברציות בידיים כל הרכיבה.
אולי זה בעיה בבולמים שלו שמעבירה יותר מידי את הכביש אל הגוף.
המונסטר לעומת זאת זה סיפור אחר לגמרי.
שם את הmt בכיס הקטן בכל אספקט.
אופנוע מפלץ עם אין סוף כח ובעיטה בתחת שגורמת לך לחשוב שאתה על רכבת הרים בsix flags.
כמות הפעמים שהתרומם לי הגלגל הקידמי או שנכנסה לפעולה מערכת בקרת האחיזה היו רבות מלספור.
מה שמפחיד אותי בקניה של הכלי הזה הוא אני..
אני חושש שהכלי הזה יביא אותי למחוזות קיצוניים די מהר. ומשם אין דרך חזרה..
בקיצור, הדילמה הפכה למורכבת יותר ;-)
guyn1212
19-02-2016, 15:52
הסוזוקי הפתיע אותי לטובה. הוא מהיר לאללה ודי הדוק. רואים שזה אופנוע עם שושלת. אין לו את הבעיטה של הmt אבל הוא קל לשליטה ולתמרון. הבעיה היחידה מבחינתי היא שאחרי חצי שעה כאב לי הגב לאללה (יש לי בעיות גב) והרגשתי את הויברציות בידיים כל הרכיבה.
אופנוע מפלץ עם אין סוף כח ובעיטה בתחת שגורמת לך לחשוב שאתה על רכבת הרים בsix flags.
כמות הפעמים שהתרומם לי הגלגל הקידמי או שנכנסה לפעולה מערכת בקרת האחיזה היו רבות מלספור.
אז מצאת את האופנוע, נשאר רק לקנות אותו, מה שאתה הרגשת זו התחושה הרצויה.
התחושה שעם כל רכיבה אתה עלול לאבד את עצמך לדעת..
הבעיה שלי היא שאני לא פחדן.. ולרכב על אופמץנוע כזה בלי תחושה של פחד שמרסנת אותך זה נראה לי טעות
adir1234
19-02-2016, 17:45
כמה זמן הייתה הנסיעת מבחן על הדוקאטי?
והאם היית עם מלווה מטעמם?
הייתי חצי שעה בערך. נראה לך שעל נסיעות מבחן הם שולחים גם מלווה? מה פתאום.
בכל מקרה, לא אופנוע למתחילים האופנוע הזה ובהחלט אופנוע מגניב.
strelok89
19-02-2016, 19:07
היי אדנן,
חייב להגיד לך בתור אחד שרצה ממש bmw וגם הגיע לרכוש אחד, אני ממש לא רוצה יותר..זה לא פנטזיה יותר בגלל יבואן שמתיחס בזלזול לקהל לקוחותיו..
וגם אחרי רכיבה על הxr1000 וs1000r, אני מוצא את הטואנו הרבה יותר מרגש מהם.. :)
וכן גם mt שהיה לי כמעט שנתיים היה אחלה, ומתאים לליגה שלו, עושה את העבודה ומספק טונות של פאן.
אדיר, מקווה שתסגר על כלי, גם אני הייתי בסיטואציה הזו, בסוף הלכתי עם הלב וקניתי אופנוע שיקח לי עוד הרבה זמן למצות, אתה מוזמן להתייעץ אם יש לך עוד שאלות על הmt:)
רון
מעניין, אני ישמח לדעת מה היבואן עשה לא לשביעות רצונך.
אני אישת לקוח של המוסך שלהם מידי פעם וקניתי מהם f800st מהטרייד אין חדשים עוד לא יצא לי לקנות אבל לפני שנתיים כשרציתי הם היו אחלה.
אם המצב השתנה נשמח לדעת
אין דילמה מורכבת מצאתה את האופנוע שלך תתחדש בדוקאטי :)
rontl, אני גם לא חושב שיהיה לי BMW מתישהו :cool:, אני נשאר עם הCB מהעבודה, בינתיים די מרוצה.
אגב האופנוע שבחרת גם אופנוע פרימיום אדיר, בכלל אני מת על האיטלקים האלה.
אדיר, מברוק הדוקאטי, לך על זה, בחרת ללא ספק בכלי חלום.
strelok89
19-02-2016, 20:50
rontl, אני גם לא חושב שיהיה לי bmw מתישהו :cool:, אני נשאר עם הcb מהעבודה, בינתיים די מרוצה.
אגב האופנוע שבחרת גם אופנוע פרימיום אדיר, בכלל אני מת על האיטלקים האלה.
אדיר, מברוק הדוקאטי, לך על זה, בחרת ללא ספק בכלי חלום.
cb מהעבודה? איפה אתה עובד גם אני רוצה אופנוע מהעבודה!
בנתיים העבודה נותנת לי רק דימקס או טויוטה היילקס גמורה
עוד בוחן אופציה לסיבי 1000.. אם אישימוטו יהיו הגיוניים.
אחרת, נראה לי באמת שאלך על הדוקאטי למרות שהבנתי שיש לו שוק לא משהו ביד שניה. אגב, הטיפולים לפי מה שהבנתי לא יותר מאופנועים אחרים.
strelok89
20-02-2016, 00:53
בהנחה שאין בלתמים כי הם יקרים מאוד.
ואתה לא עושה הרבה קילומטראז הכלי כמו כל כלי אחר בתחזוקה
אביעד אברהמי
20-02-2016, 10:49
השרשור הזה הוא דוגמה מאלפת לאיך יוצרים תדמית גרועה לאופנוע מצוין ומאיפה נובעות שמועות.
מה שצריך זה דעה קיצונית מתובלת בביטחון עצמי וקצת נחרצות, והנה - mt זה חרא של אופנוע.
לראות ולא להאמין.
אביעד, אף אחד לא ישכנע אותי שהוא חרא של אופנוע. רכבתי עליו והוא אופנוע כייפי מאד. הסיבה שאני יורד מהרצון לקנות אותו הוא נובע בעיקר מהרצון שלי באופנוע לטווח ארוך, מהנסיון שלי עם השירות של הונדה ומכך שבתחושה שלי לא נפלתי מהמראה שלו ומאיכות החומרים.
ואגב, לא ראיתי את דעתך לגבי האופנועים שדיברתי עליהם.
אשמח לדעה לגבי הCB1000R, הGSX1000s המונסטר 821 והMT.
לו הבחירה הייתה בידך במי מהם היית בוחר?
אביעד אברהמי
20-02-2016, 11:28
הדברים שלי לא הופנו אליך. חוץ ממך יש עוד גולשים שקוראים פה. גם הם קוראים את השטויות שאנשים מרשים לעצמם להוציא מהמקלדת.
אתה תבחר מה שתבחר ובטוח שתהנה, אבל הקשקשת שנכתבה פה על ה-mt תישאר, אנשים יקראו, ועל סמך זה הם עלולים לגבש דעה ולהעביר אותה הלאה.
על הג'יקסס לא רכבתי עדיין לכן אני לא יכול להתייחס אליו.
מבין השלושה הנותרים הייתי לוקח את ה-mt בגרסת הטרייסר. גם המונסטר 821 מגניב, אבל עלויות התחזוקה עלולות להיות גבוהות.
עוד שאלה ברשותך, למה מכולם לא היית לוקח את הסיבי?
nitzann84
20-02-2016, 19:37
אני לא אביעד, אבל הייתי בהתלבטות שלך, והלכתי על הסיבי, נכון הmt מדליק, כיפי ושובב, אבל משהו בסיבי, בחלקות, בכח ובהרגשה גרם לי לוותר על הmt לרדת שנתון ולקחת את הcb, ולא עובר נסיעה אחת בלי חיוך.
אביעד אברהמי
20-02-2016, 20:19
באופן אישי 4 צילינדרים קונבנציונלי בשורה, במיוחד שהוא יפני, משעמם אותי.
ה-cb1000r אופנוע מעולה. מאוזן, חזק, נעים, איכותי. אבל חסר לו קצת פלפל בישבן. הוא סטרילי מדי עבורי.
אסף זומר
20-02-2016, 20:27
הדברים שלי לא הופנו אליך. חוץ ממך יש עוד גולשים שקוראים פה. גם הם קוראים את השטויות שאנשים מרשים לעצמם להוציא מהמקלדת.
אתה תבחר מה שתבחר ובטוח שתהנה, אבל הקשקשת שנכתבה פה על ה-mt תישאר, אנשים יקראו, ועל סמך זה הם עלולים לגבש דעה ולהעביר אותה הלאה.
על הג'יקסס לא רכבתי עדיין לכן אני לא יכול להתייחס אליו.
מבין השלושה הנותרים הייתי לוקח את ה-mt בגרסת הטרייסר. גם המונסטר 821 מגניב, אבל עלויות התחזוקה עלולות להיות גבוהות.
+1 לדבריו של אביעד (בקשר לשטויות שנכתבו פה).
ה-cb1000r אופנוע נפלא ולדעתי הוא נמצא קליק אחד מעל ה-mt09 בכל מה שקשור לאיכות המכלולים - המתלים המתכווננים חד משמעית טובים ואיכותיים יותר (אבל גם הם לדעתי רחוק מלהיות מושלמים) והוא מגומר באופן "מלוטש" יותר, אבל כמובן שזה גם מגיע כתוספת משמעותית במחירו כחדש.
הוא חזק ומהיר ובהחלט אופנוע טוב אבל באופן אישי אני לא אוהב את האקסטרא חלקות שלו - 4 צילנידרים בשורה קלאסי... אותי הוא קצת שיעמם.
מצד שני, אבא שלי רכב עליו 3.5 שנים בהנאה רבה וכשהגיע הזמן לא מצא שום דבר שרצה להחליף אליו למעט עוד אחד כזה (בסוף בכלל הלך על 208gti :) ).
לדעתי אם אהבת את האופי הקצת יותר פלפלי של המונסטר 821, אתה כנראה לא תתחבר מאוד להונדה.
התמונות שסטרלוק העלה אמיתיות, היה יותר ראוי שנציג טכני של מטרו יתייחס למקרה ולא לפתור זאת כהשמצה.
כמו כן, הוא העלה נקודה מעניינת - האם היית קונה מאזדה 6 חדשה או במוו סדרה 5 בת חמש.
הבחירה של רוב הקונים היא מובהקת לטובת מאזדה 6 חדשה. מי שמעניין אותו מדוע מוזמן לקרוא את ספריו המרתקים של הכלכלן דן אריאלי. לאחרים - זה נובע מהעדפה של אנשים שונאי סיכון, שאני יכול להבין מרוכש מכונית ופחות ממי שמחפש אופנוע.
אז למה באמת אופנוען מעדיף mt09 חדש ב-66 אלף על k1300r בן שש, או r1200r בן 4 שנים, נשגב מבינתי.
סטרלוק, טעם טוב זה טעם נרכש.
התמונות שסטרלוק העלה אמיתיות, היה יותר ראוי שנציג טכני של מטרו יתייחס למקרה ולא לפתור זאת כהשמצה.
כמו כן, הוא העלה נקודה מעניינת - האם היית קונה מאזדה 6 חדשה או במוו סדרה 5 בת חמש.
הבחירה של רוב הקונים היא מובהקת לטובת מאזדה 6 חדשה. מי שמעניין אותו מדוע מוזמן לקרוא את ספריו המרתקים של הכלכלן דן אריאלי. לאחרים - זה נובע מהעדפה של אנשים שונאי סיכון, שאני יכול להבין מרוכש מכונית ופחות ממי שמחפש אופנוע.
אז למה באמת אופנוען מעדיף mt09 חדש ב-66 אלף על k1300r בן שש, או r1200r בן 4 שנים, נשגב מבינתי.
סטרלוק, טעם טוב זה טעם נרכש.
התמונות אמיתיות- הסיפור מעוות. יכול היה לכתוב גם "נגרם כי הוא סובב את המצערת". בוא נגיד שזה ממש לא כשל הנדסי או כשל באופנוע,
יותר בכיוון של טעות אנוש וכאן אסיים את דבריי בנושא.
מה הקשר בין mt09 לאופנועים שהצגת? נשגב מבינתי. אם כבר אז f800r, ואני מאמין שהשוק מדבר בעד עצמו.
אבל אם היית מוצא אופנוע ראוי להשוואה של מה עדיף, בוא ניקח היפרמוטארד משומש על mt חדש. אז יגידו לך ובצדק לך תדע מה האופנוע עבר,
בין אם תאונה שכוסתה היטב ובין אם נסיעה אגרסיבית שתגבה מחיר גבוהה בטיפולים בהמשך. לך תדע אם טופל במקום טוב, אם לא עיגלו פינות-
אמנם שני גלגלים, אבל לא פעם עולה הרבה יותר לתחזק מרכב...ויש עוד אין ספור דברים.
בוא נגיד שכל כלי משומש שרכשתי (וכולם היו בני כמה חודשים-עד שנתיים) מצאתי דברים. בין אם בבדיקה, או בין אם אחרי בעלות קצרה. אם תשאל אותי
היום בהיצע שנוצר ומגמה שנוצרה-כלים כמו mt09/07 עדיפים כחדשים על "פרימיום" ישנים.
אביעד אברהמי
20-02-2016, 22:24
בוודאי שאמיתיות. לא טענו שלא.
כשאופנוע מתהפך אחורנית בווילי - נגרם נזק. שלדת זנב שמתעקמת זה סביר לחלוטין לאופנוע שמתהפך בווילי.
אני חייב לאמר ששאלתי את השאלות שלי בכמה מקומות והפורום הזה בהחלט הוכיח את עצמו כפעיל ביותר.
תודה לכולם על ההתייחסויות והתשובות.
האמת היא שבתור אופנוען בנשמה אני רוצה שיהיה בבעלותי כל כלי שקיים בשוק. לצערי זה לא יקרה ואני צריך כלי אחד שישמש אותי ליום יום בלי לשבור לי את הגב , שיאפשר רכיבה רגועה מחד וחוליגנית כשבא לי בכך מאידך. כזה שידע לתת לי את היציבות בסיבובים של כבישי ישראל יחד עם כח מתפרץ כשאני מושך את המצערת.
נראה לי שאין משהו מושלם אבל יש קרוב.
העצות של כולכם עזרו מאד, בלבלו לא פחות ופתחו לי את המחשבה על אופנועים שלא חשבתי עליהם בהתחלה.
אעדכן בהמשך בהחלטה הסופית..
זה בהחלט פורום שאחזור להכנס אליו.. תמשיכו להיות אחלה קבוצה ותזכרו שזה אחלה שיש דעות שונות כל עוד מכבדים כל אחד את דעותיו של האחר.
כשאופנוע מתהפך אחורנית בווילי - נגרם נזק. שלדת זנב שמתעקמת זה סביר לחלוטין לאופנוע שמתהפך בווילי.
מה שמחזק את המצב הזה עוד יותר, זה שמדובר באופנוע בעל מומנט אדיר, שעם כח כזה, יכול להתפך אחורנית בווילי די בקלות, שיגרום נזק לנזב בלי מאמץ.
אדיר, אין לך מה להפסיד, בזה, תנסה לקחת נסיעת מבחן על הטרייסר, ועל הוי סטרום xt, לוי סטרום אין כל שיפיל אותך מהכסא, אך אני חושב שיש לו חבילה כוללת די משתלמת ועם יתרון לשימוש יומיומי.
בהצלחה.
strelok89
21-02-2016, 10:58
התמונות אמיתיות- הסיפור מעוות. יכול היה לכתוב גם "נגרם כי הוא סובב את המצערת". בוא נגיד שזה ממש לא כשל הנדסי או כשל באופנוע,
יותר בכיוון של טעות אנוש וכאן אסיים את דבריי בנושא.
מה הקשר בין mt09 לאופנועים שהצגת? נשגב מבינתי. אם כבר אז f800r, ואני מאמין שהשוק מדבר בעד עצמו.
אבל אם היית מוצא אופנוע ראוי להשוואה של מה עדיף, בוא ניקח היפרמוטארד משומש על mt חדש. אז יגידו לך ובצדק לך תדע מה האופנוע עבר,
בין אם תאונה שכוסתה היטב ובין אם נסיעה אגרסיבית שתגבה מחיר גבוהה בטיפולים בהמשך. לך תדע אם טופל במקום טוב, אם לא עיגלו פינות-
אמנם שני גלגלים, אבל לא פעם עולה הרבה יותר לתחזק מרכב...ויש עוד אין ספור דברים.
בוא נגיד שכל כלי משומש שרכשתי (וכולם היו בני כמה חודשים-עד שנתיים) מצאתי דברים. בין אם בבדיקה, או בין אם אחרי בעלות קצרה. אם תשאל אותי
היום בהיצע שנוצר ומגמה שנוצרה-כלים כמו mt09/07 עדיפים כחדשים על "פרימיום" ישנים.
הקשר בסוף זה המחיר. ביקשו אופנוע במחיר של עד 70 יש מחבר עצום של כלים משומשים בעד 70.
וכמו שאמרתי אני הייתי קונה k1300 בן 5-6 שנים ולא mt09 חדש אבל זה אני ולכל אחד שיקול שלו.
מצד אחד זה נזק לגיטימי מצד שני אני לא מכיר כלים אחרים שזה קורה להם מווילי ולא חסר כלים שמתהפכים בווילים
ובקשר לתחזוקה יקרה ל דוקאטי שרשמתה אתה עצמך פירסמתה כתבול בפולגז שבהם היו טבלאות טיפולים והטבלאות של הדוקאטי מסתכמות באותן ה 4-5 אלף ל 40-48 אל ק"מ כמו שאר היפנים אם כבר אז הדוקאטי בשוטף זול מהMT כי זה אותה עלות אבל הדוקאטי עושה 8 אלף קמ יותר
shembar1
21-02-2016, 11:22
איך שאני רואה את זה בתור בעלים של דוקאטי. העלות טיפה יותר יקרה בגלל חוסר התחרות.
אין כמעט מוסכים שמטפלים באופנועים האלה ואז אין יותר מידי תחרות ולכן המחיר עולה. מה שכן החלקים שלו יותר יקרים מהמתחרים אבל גם לא הבדל קריטי.
אבל.. אתה משלם טיפה יותר יקר אבל גם מקבל בהתאם! אני מטפל אצל ניסים ברדה כבר כמעט 3 שנים והיחס מדהים והשירות מקצועי ואמין ושווה כל שקל!
LIORWAGNER
21-02-2016, 11:58
שלום לכולם שמי ליאור ואני מנהל מותג MV AGUSTA.
לבקשת Adirt ליעוץ בבחירת האופנוע הבא למשהוא קצת שונה, מהנה ויותר איכותי
הצעתי את MV AGUSTA BRUTALE 675
שזה אופנוע איכותי יותר אך יקר יותר
הצעתי אופציה שהיא שונה מהמקובל אין בזה שום רע , או פסול .
הבורטלה קל מאוד 167 קג
110 כוח סוס
מאובזר במעצורים של ברמבו , משככי זעזועים של מרזוקי וזאקס ואפילו קוויק שיפט כסטנדרט !
נכון זה יקר יותר מהמוצרים המקבילים אבל הוא נותן את התמורה בהתאם .
אני לא רשמתי את מספר הטלפון שלי
כי זה לא מודעה פירסומית
אבל מי שירצה מידע נוסף אשמח ליצור עימו קשר
ליאור
ליאור,
ההמלצה שלך כבר הופיעה בהתחלת השרשור ואין צורך לחזור עליה.
אני לא אדמין, אלא משתמש רגיל והתנהגות כזאת לא מכבדת לא אותך ולא את המותג.
במידה ואתה מבקש לפרסם את המוצר שלך יש דרך אחרת לעשות זאת, והדרך בה בחרת לא מנומסת ולא הוגנת כלפי מפעילי האתר.
אני במקרה רוכב רגיל מהשורה, לא עובד בתחום ולא בעל עניין, בשנים האחרונות רוכב אך ורק על נייקדים ספורטיביים, שהם הרבה הרבה יותר שימושיים מאופנועי סופרספורט, ואת ההנאה מפיקים במהירויות בינוניות ולא צריך לרכב 200 כדי שהכלי יתפקד.
אחרי לא מעט שנים על דוקאטי, האחרון 1100EVO, הימרתי ועברתי ל MV AGUSTA, לדגם הנייקד היותר מעוצב (דראגסטר 800), פשוט חיפשתי כלי קצר יותר, וסטריטפייטרי יותר, והדראגסטר נתן לי בול את מה שחיפשתי, בתוספת עיצוב מוחצן ומגניב, מצ"ב התרשמות שהעליתי אחרי ההרצה
http://wheelz.co.il/forums/showthread.php/3422-9-5-%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%A9%D7%99%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%97%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D-(mv-agusta-dragster-800)
נכון, הוא יותר יקר מה MT09 או כל יפני אחר, אבל מי שיכול להרשות לעצמו, יקבל חבילה מדהימה מבחינת שילדה, מתלים, בלמים, ומנוע מטורף שלדעתי ולדעת רבים נחשב כטריפל הטוב בעולם EVER
ליאור
JohnnyDee
21-02-2016, 18:07
רק רוצה להתייחס לנאמר שיש לי אג'נדה רעה נגד מטרו.
אז ממש לא, אבל מה שסטרלוק אומר קראתי בפורומים בחו"ל אני לא מתכוון להתאמץ או לחפש שוב אבל הmt אופנוע תקציב.
אין בזה רע, אבל נמאס מטריקים שיווקיים זולים וקמפיינים זוהרים לכלי שהוא לא הכי זוהר.
יאמהה חברה נדירה ברמות על ורוב הדגמים פשוט אמינים עד אין סוף.
כנ"ל להרבה חברות.
אבל בכל חבית יש דג מסריח, הפעם בחבית זה הmt09.
כמו שלורסיס\er6 היו בעיות שסתומים.
כמו שלדוקאקי היו מיכלי דלק שמתכלים.
וכמו שאפריליות rs משופרות מפוצצות כל שבוע בוכנה.
היופי הוא לקחת אחריות ולחזק\לשפר את המכלולים או את הבעיות שצפות (ראה ריקולים).
אסף זומר
22-02-2016, 00:04
רק רוצה להתייחס לנאמר שיש לי אג'נדה רעה נגד מטרו.
אז ממש לא, אבל מה שסטרלוק אומר קראתי בפורומים בחו"ל אני לא מתכוון להתאמץ או לחפש שוב אבל הmt אופנוע תקציב.
אין בזה רע, אבל נמאס מטריקים שיווקיים זולים וקמפיינים זוהרים לכלי שהוא לא הכי זוהר.
יאמהה חברה נדירה ברמות על ורוב הדגמים פשוט אמינים עד אין סוף.
כנ"ל להרבה חברות.
אבל בכל חבית יש דג מסריח, הפעם בחבית זה הmt09.
כמו שלורסיס\er6 היו בעיות שסתומים.
כמו שלדוקאקי היו מיכלי דלק שמתכלים.
וכמו שאפריליות rs משופרות מפוצצות כל שבוע בוכנה.
היופי הוא לקחת אחריות ולחזק\לשפר את המכלולים או את הבעיות שצפות (ראה ריקולים).
אם אתה לא מתכוון להביא סימוכין ותימוכין כלשהם לדבריך, ומאחר והם לא מנסיונך, עדיף שלא תרשום אותם.
strelok89
22-02-2016, 09:21
אם אתה לא מתכוון להביא סימוכין ותימוכין כלשהם לדבריך, ומאחר והם לא מנסיונך, עדיף שלא תרשום אותם.
אתה רכבתה על האמטי09?
אם כן
הבולמים שלו מול הזד800? אצל מי עדיפים?
מול הדוקאטי ?
מול הבמוו?
מול האגוסטה?
מול ktm?
הברקסים כנל?
אחיזת הכביש?
הגימור?
המערכות והאיבזור מסביב?
הפלסטיק אצל מי דבוק בדוץ? מכל אלה למעט האמטי 09?
באמת שאיך שהתמונה נראת: לווילז יש אינטרס לקדם את מטרו, כי לא הגיוני שכל המקורבים למערכת מנסים בדרך זו או אחרת להשתיק כל תגובה נגד האמטי
אביעד אברהמי
22-02-2016, 10:16
באמת שאיך שהתמונה נראת: לווילז יש אינטרס לקדם את מטרו, כי לא הגיוני שכל המקורבים למערכת מנסים בדרך זו או אחרת להשתיק כל תגובה נגד האמטי
הופה. ירדנו לשם?
אז אם כך, דווקא נראה שלך יש אינטרס אישי נגד מטרו ואתה עושה הכל כדי להכפיש אותם.
זה שאתה כותב בנחרצות את הדעות הקיצוניות שלך, לא הופך אותך לצודק.
מה שמצחיק זה שאחר כך אתה מתלונן על רמת הפורום, כשאתה במו מקלדתך פוגע בו.
אתה רכבתה על האמטי09?
אם כן
מול הדוקאטי ?
מול הבמוו?
מול האגוסטה?
מול ktm?
הברקסים כנל?
אחיזת הכביש?
הגימור?
המערכות והאיבזור מסביב?
הכלי היחיד שאפשר להשוות ל 09 במחיר הוא ה z800 , כל שאר המותגים שציינת יקרים הרבה יותר ומן הסתם בעלי מכלולים ואיכויות הרכבה טובים יותר.
Biker boyz
22-02-2016, 10:33
איך בכלל אפשר להשוות את mt09 לדוקאטי,במוו או קטמ שהם נישות שונות לגמרי,ההשוואה היחידה כמו שאמרו אפשר לעשות מול הz800 שחוץ מהבולמים ואיכות החומרים הmy עולה עליו בכל פרמטר וגם לדעתי בעלות הטיפולים.
הבעייה היחידה ששמעתי עד עכשיו עלהmy וגם ראיתי מול עיני שבמקרה של החלקה יכול להגרם לסדק במנוע התחתון וזה קרה כבר ל2 אופונעים שמטופלים במוסך שאני מטפל בו,אולם מרכיבה משותפת עם חבר שיש לו את הmy הוא מציג יכולות מרשימות מאוד, שלא נופלות מסופר ספורט והמומנט והיכולת לעלות לווילי בהילוכים גבוהים ובמיוחד הקלילות בהטיות, גורמות לי לשים אותו אצלי במועדפים ואם אמצא אחד בתקציב שלי, הוא יהיה הבחירה הראשונה שלי.
אסף זומר
22-02-2016, 10:52
אתה רכבתה על האמטי09?
אם כן
מול הדוקאטי ?
מול הבמוו?
מול האגוסטה?
מול ktm?
הברקסים כנל?
אחיזת הכביש?
הגימור?
המערכות והאיבזור מסביב?
רכבתי על ה-mt09 (וגם על הטרייסר וה-xsr).
אני מסכים שהבולמים שלו הם הנקודה החולשה ביותר של האופנוע. ב-xsr החדש (וב-mt09 של 2016 שאמור להגיע עם אותו כיוון) המצב קצת השתפר.
לא רכבתי איתו גב לגב עם כל היתר כך שהשוואה כזו היא קצת שטחית וחסרת טעם, אבל ב-z800 המצב לא ה-ר-ב-ה יותר טוב למיטב זכרוני, אולי טיפה.
אפשר לעבור אחד אחד מהדגמים שציינת ולציין נקודות תורפה וחוזק של כל אחד מהדגמים, כשכמובן מחיר הוא גם פקטור שיש להתייחס אליו וכל האחרים יקרים מהימאהה בין אם בהפרש קטן או גדול מאוד.
לגבי יתר הדברים שציינת - אז שוב, לכל אחד מהאופנועים נקודות שהם חזקים בהם יותר ופחות.
לימאהה בלמים מעולים ואחיזת כביש טובה, שאגב, מגיעה בעיקר בגלל אופי המנוע שמייצר דרייב וגריפ.
דבר אחד שבעיני אי אפשר לקחת לו זה מנוע משגע ואחד המדליקים שיש בקטגוריה. באופן אישי, מהרשימה שציינת, אולי למעט האמ.וי, חד משמעית בעיני זה המנוע המודרני והמגניב ביותר.
לגבי ענין הדבק הדו-צדדי, וואלה, אין לי מושג על מה אתה מדבר. לא שאני אומר שזה לא נכון, פשוט שלא ראיתי כזה דבר ואשמח אם תראה לי.
תראה, אני מבטיח לך שגם באיומי נשק לא תוציא מאף אחד מחברי המערכת שה-mt09 או ה-07 הם אופנועים מושלמים - ממש לא. אבל הם כן נותנים תמורה מצויינת
לכסף והם בהחלט מהטובים בקטגוריה שלהם, כל אחד מסיבותיו ומתחריו שלו.
לגבי ההערה האחרונה שלך, אז ל-ווילז אין שום אינטרס לקדם את מטרו. גם לא את מאיר, דלב, אבניר, המ וכו'.
לווילז כן יש אינטרס למנוע "רצח אופי" לא מוצדק בפורום, שכאמור נשאר בגוגל לעולמי עולמים (סוג של), על ידי גולש נחרץ ודעתן ומלא בבטחון עצמי
שדעתו מקובלת על ידי לא מעט גולשים אחרים.
בוא נעשה ניסוי, הנה שתי דרכים לחוות דיעה על ה-mt09:
"זה אופנוע פח, גימור שלא עולה על כלי סיני זול מודבק בסלוטייפ, עם מתלים מחורבנים שמתפרק ונשבר בלי פרובוקוציות ומסכן חיים. בחיי שהיו לי איפשהו הוכחות לזה"
או
"לדעתי המתלים שלו לא טובים וזה לא משנה כמה המנוע טוב, הגימור שלו באיכות לא גבוהה ואני חושב שההייפ סביבו מוגזם ושיש אופציות טובות ממנו בשוק."
אתה מזהה איזו מהדרכים חולקת דמיון עם הדרך שבה אתה מתבטא?
shembar1
22-02-2016, 11:26
האמת שזה יצא השרשור הכי מבלבל בעולם....
למי שלא מתערב פה ומתעניין בmt09 אני חושב שהמסקנות שלו יהיו כאלה..
אופנוע בסך הכל טוב! אופנוע חזק עם ביצועים טובים אבל המכלולים שלו ובעיקר הברקסים שלו ברמה נמוכה יותר מהמתחרים.
עכשיו ההתלבטות אם לקנות כזה חדש או ללכת למתחרים אבל משומשים עם מכלולים יותר טובים.
(שלמעשה זה נשמע ממש כמו אופנוע תקציב)
הדעה שלי בעניין (תקנו אותי אם אני טועה) שאופנועים עם כוחות כאלה ומומנטים כאלה, לא אמורים להיות בעלי חלקים ברמה נמוכה יותר.
אישית אם הייתי מחפש אופנוע עם יותר מ100 כ"ס היה מאוד חשוב לי לדעת לפני המנוע שכל שאר האופנוע ברמה גבוהה!
אז, או שלא הייתי קונה אופנוע חדש ומחפש אופנוע ברמה יותר טובה אבל יד שנייה או מעלה את התקציב או יורד בנפח.
אסף זומר
22-02-2016, 11:39
האמת שזה יצא השרשור הכי מבלבל בעולם....
למי שלא מתערב פה ומתעניין בmt09 אני חושב שהמסקנות שלו יהיו כאלה..
אופנוע בסך הכל טוב! אופנוע חזק עם ביצועים טובים אבל המכלולים שלו ובעיקר הברקסים שלו ברמה נמוכה יותר מהמתחרים.
עכשיו ההתלבטות אם לקנות כזה חדש או ללכת למתחרים אבל משומשים עם מכלולים יותר טובים.
(שלמעשה זה נשמע ממש כמו אופנוע תקציב)
הדעה שלי בעניין (תקנו אותי אם אני טועה) שאופנועים עם כוחות כאלה ומומנטים כאלה, לא אמורים להיות בעלי חלקים ברמה נמוכה יותר.
אישית אם הייתי מחפש אופנוע עם יותר מ100 כ"ס היה מאוד חשוב לי לדעת לפני המנוע שכל שאר האופנוע ברמה גבוהה!
אז, או שלא הייתי קונה אופנוע חדש ומחפש אופנוע ברמה יותר טובה אבל יד שנייה או מעלה את התקציב או יורד בנפח.
למה הגעת למסקנה שהברקסים (בלמים) שלו לא טובים? זה ממש, ממש לא המצב. להיפך מצוינים.
אולי התבלבלת עם המתלים (בולמים)?
shembar1
22-02-2016, 12:26
כן לזה התכוונתי... טעות שלי
strelok89
22-02-2016, 19:55
הופה. ירדנו לשם?
אז אם כך, דווקא נראה שלך יש אינטרס אישי נגד מטרו ואתה עושה הכל כדי להכפיש אותם.
זה שאתה כותב בנחרצות את הדעות הקיצוניות שלך, לא הופך אותך לצודק.
מה שמצחיק זה שאחר כך אתה מתלונן על רמת הפורום, כשאתה במו מקלדתך פוגע בו.
כמו שכבר אמרתי תחזור להודעות שלי אחורה ותראה בשרשור הזה ספציפית את התגובה שלי על אמטי 07 ככלי מעולה.
ותראה על הזד 800 שאמרתי שהוא מעולה לך אחורה תקרא.
ואני יחזור שוב ויגיד שה09 טוב אך ורק למי שמחפש אופנוע גדול ב66 אלף שקל חוץ מזה הוא ממש זול
strelok89
22-02-2016, 19:57
הכלי היחיד שאפשר להשוות ל 09 במחיר הוא ה z800 , כל שאר המותגים שציינת יקרים הרבה יותר ומן הסתם בעלי מכלולים ואיכויות הרכבה טובים יותר.
מדברים על 70 אלף משמע אמטי 09 חדש
או כל אחד מהרשימה משומש.
ואתה אומר בידיוק מה שרוביינו אומרים שהמכללים של האמטי נחותים מהשאר
Lestoren
23-02-2016, 07:08
סליחה על השאלה אבל איך יפריע לפות״ש מתלים ״נחותים״ ברכיבה היום יומית או בכיף שהוא יוכל להוציא מהכלי וכמה הוא באמת ידע להרגיש את ההבדל ?
strelok89
23-02-2016, 14:07
סליחה על השאלה אבל איך יפריע לפות״ש מתלים ״נחותים״ ברכיבה היום יומית או בכיף שהוא יוכל להוציא מהכלי וכמה הוא באמת ידע להרגיש את ההבדל ?
המתלים והצמיגים זה מכלול שמייצר את האחיזה של האופנוע לכביש.
איך מפריע בולם נחות? קשה לפנות, קשה לבלום , מפרפר המון בתאוצות.
כל בור או מהמורה מוציא את כל האופנוע מאיזון או שהאופנוע מגהץ את הבור מבלי "להתרגש מזה" דווקא את המכללים זה מה שהמשתמש מרגיש.
מי באמת יודע להבדיל לפי רגש כמה כוח סוס יש בכלי? ההרגשה שיש זה מאיץ מהר או מאיץ לאט.
בולם מהר או בולם לאט כמה רגש יש מהבלמים עד כמה הרוכב בשליטה זה כן מורגש.
כמה בטחון יש לך כשאתה פונה זה כן מורגש וזה פונקציה של בולמים
Lestoren
23-02-2016, 15:45
משום מה (ואולי זה רק אני) קשה לי להאמין שברכיבות יום יומיות בכבישי הארץ המתלים יכשילו את הרוכב.. לדעתי יש פה איזושהי הקצנה לגבי ההשפעה על רכיבות היום יום.. מעולם לא נתקלתי בכלי שהיה לי מסוכן לרכיבה בגלל בולמי סטוק מבין לא ממותג.. בטחות של רוכב על הכלי לטעמי מצוי בניסיון הרכיבה שלו וברמת ההכשרה שיש לו על הכלי (כל כלי)
strelok89
23-02-2016, 15:54
משום מה (ואולי זה רק אני) קשה לי להאמין שברכיבות יום יומיות בכבישי הארץ המתלים יכשילו את הרוכב.. לדעתי יש פה איזושהי הקצנה לגבי ההשפעה על רכיבות היום יום.. מעולם לא נתקלתי בכלי שהיה לי מסוכן לרכיבה בגלל בולמי סטוק מבין לא ממותג.. בטחות של רוכב על הכלי לטעמי מצוי בניסיון הרכיבה שלו וברמת ההכשרה שיש לו על הכלי (כל כלי)
לך תעשה סיבוב על mt09 ולך תעשה סיבוב על אגוסטה, bmw ,ktm או דוקאטי
אתה תבין עד כמה ההבדל עצום.
ברכיבה פשוטה בעיר ומחוץ לעיר בשנייה זה מורגש.
כמו שתיסע על איזה citroen jumpy ותעשה סיבוב על מרצדס 230 ואל תגיד לי שאתה לא מרגיש הבדל
Lestoren
23-02-2016, 16:06
לך תעשה סיבוב על mt09 ולך תעשה סיבוב על אגוסטה, bmw ,ktm או דוקאטי
אתה תבין עד כמה ההבדל עצום.
ברכיבה פשוטה בעיר ומחוץ לעיר בשנייה זה מורגש.
כמו שתיסע על איזה citroen jumpy ותעשה סיבוב על מרצדס 230 ואל תגיד לי שאתה לא מרגיש הבדל
אני רכבתי על כל הואפנועים שהזכרת וקצת יותר.. (אני לא מכיר אותך ולכן אני נותן לך את הbenefit of the doubt אתה תהיה חכם בלעשות את אותו הדבר) ועדיין ברכיבה יום יומית אני לא מכיר הרבה אנשים (שרובם רוכבים 100ֿ/200 ק״מ ביום בארץ ואיפה שאני גר כיום בארהב) שאמרו משפט כמו ״אח למה אין לי מתלה טוב יותר מקדימה״ יש פה הרבה חברה שמרגישים שהם נכנסים מחר לאימונים של המוטו ג׳יפי ושוכחים קצת שרוב השימוש של האופנוע זה כביש החוף 6-7 פעמים בשבוע (דוגמה כן?) ככה גם היה עם האופנוע האחרון שלי בארץ r1 2012 שהרגיש לי מבוזבז לחלוטין
strelok89
23-02-2016, 16:31
אם זה אופנוע לרוכבי שלא מרגיש הבדל שיקח את הזול יותר שמוצא כי מימילא הוא לא מרגיש הבדלים
אני מבלה רוב הזמן ברכיבות של 100-1000 ק"מ ביום בכבישים ציבוריים ואני מרגיש הבדל עצום.
גם אישתי שלא מבינה הרבה והבולם האחורי שלה שחוק מרגישה הבדל עצום בין תקין לשחוק
Lestoren
23-02-2016, 16:42
אם זה אופנוע לרוכבי שלא מרגיש הבדל שיקח את הזול יותר שמוצא כי מימילא הוא לא מרגיש הבדלים
אני מבלה רוב הזמן ברכיבות של 100-1000 ק"מ ביום בכבישים ציבוריים ואני מרגיש הבדל עצום.
גם אישתי שלא מבינה הרבה והבולם האחורי שלה שחוק מרגישה הבדל עצום בין תקין לשחוק
כנראה שקורצנו מחומר שונה אני ואתה.. אני לא הצלחתי להצדיק קניה של z800 על mt 09 בתוך הראש שלי משום סיבה שהיא.. אבל שוב אולי זה רק אני.. בכל מקרה בהצלחה לרוכש ושיהנה מהכלי גם אם יש לו מכלולים בלי חותמת :)
budahh767
24-02-2016, 09:47
לצורך העניין, אני רכבתי כשנה וחצי על דיוק 690 (בולמים מתכווננים בצורה מלאה מלפנים ומאחור).
לאחר שמכרתי את הכלי קניתי z800 (כאמור בולמים טובים יותר מהmt09 אך עדיין נחותים יחסית ל690).
ברכיבה חזקה ההבדלים בין השניים מורגשים מאוד, ברכיבה יומיומית אמנם יש הבדל מורגש אך לא כ"כ משמעותי, זה לא שמיים וארץ אך זה מורגש.
סטרלוק, אמנם יש משהו בדבריך - לדעתי לא על זה יקום או יפול כלי יומיומי, אם היה מדובר בכלי מסלול, תשובתי הייתה אחרת לגמרי.
אני שמח שיצרתי כזה דיון סוער..
זה רק מראה שמגוון הדעות כמגוון האנשים ;-)
בכל מקרה רציתי לעדכן שהחלטה התקבלה ועסקה נסגרה.
בסופו של יום החלטתי להתאמץ טיפה יותר לרכוש אופנוע חזק יותר שיחזיק לאורך שנים וגם להמשיך לקבל את השירות המעולה שאני רגיל לקבל. ואת זה אני מקבל רק בהונדה.
אז הזמנתי את הcb1000r שאמור להגיע בימים הקרובים.
תודה על הייעוץ..
nitzann84
24-02-2016, 15:10
תתחדש. אני משוחד ,אבל עשית את הבחירה הכי טובה.(איזה צבע?? רק לא לבן...)
budahh767
24-02-2016, 15:48
תתחדש. אני משוחד ,אבל עשית את הבחירה הכי טובה.(איזה צבע?? רק לא לבן...)
אופנוע פח, עזוב אותך :)
וברצינות - תתחדש אדיר, רכיבות טובות!
ואייי איך אני מקנה בך! תתחדש יא גבר, זה מראה כמה שהתשוקה לאופנוע גרמה לך לקדש את כל האמצעים כדי להשיג אותו...
תודה ;-) הצביעה שבחרתי היא בגרסת הבורדו.. זה הכי קרוב לטריקולור רק עם שלדה בורדו. הקיצר, אמור להיות חתיך :-)
תתחדש !
אבל חביבי, זה ידרוש תמונות ושרשור ״התחדשתי״ כשיגיע :-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
nitzann84
25-02-2016, 09:51
תודה ;-) הצביעה שבחרתי היא בגרסת הבורדו.. זה הכי קרוב לטריקולור רק עם שלדה בורדו. הקיצר, אמור להיות חתיך :-)
כמו שלי...את האמת הכי יפה(שוב משוחד);)
תתחדש !
אבל חביבי, זה ידרוש תמונות ושרשור ״התחדשתי״ כשיגיע :-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
+1
אין לי נסיון על הכלי אבל בטוח שתהנה ממנו.
תתחדש ויאלה מחכה לתמונות וסיבוב :)
בהתאם לתאוריה שהועלתה פה,
האופנוע הזה יותר גרוע מהMT:
https://www.facebook.com/wheelz.co.il/posts/1712435352307581
לא?.....
Tartaruga
26-02-2016, 15:55
תתחדש! בחירה מצויינת, וגם אני משוחד (:
strelok89
26-02-2016, 15:55
תתחדש על הcb1000 אופנוע מעולה! רק תזהר המצברים שלו מאוד חלשים ומתים מהר
ניסו האופנוע הזה חטף מכה רצינית מהמעקה ורואים את זה בתמונות
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft