התחברות

צפייה בגרסה מלאה : LG g3 נעלמה לי העברית משפות המכשיר האפשריות

דינגו
06-04-2016, 08:32
המכשיר עבד יופי עד לגמר סוללה.
מכשיר בן חצי שנה.
אחרי חיבור לחשמל, כשהדלקתי אותו כל התפריטים עברו לאנגלית.
אנשי קשר בעברית נשארו, יכול לכתוב עברית (מקלדת SwiftKey, תודות ליורי),
אבל אין עברית בשפות המכשיר האפשריות (לא עברית, לא Hebrew, לא ivrit ולא נעליים).
Wtf?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

moonshield
06-04-2016, 12:40
אני מניח שהמכשיר שלך נקנה ביבוא מקבילי או מחו"ל, זה סוג של תופעה ידועה, יש קומבינה בין LG לבין היבואנית (רונלייט) שמעלימים את העברית ממכשירים שלא נרכשו ישירות מהיבואנית. האם יש לך רוט?

MasterOz
06-04-2016, 12:55
זה הפתרון בשבילך, אל תודה לי...
אתה חייב לי שווארמה!

http://iandroid.co.il/forum/viewtopic.php?f=10&t=179036

maxkid22
07-04-2016, 20:16
אני מניח שהמכשיר שלך נקנה ביבוא מקבילי או מחו"ל, זה סוג של תופעה ידועה, יש קומבינה בין LG לבין היבואנית (רונלייט) שמעלימים את העברית ממכשירים שלא נרכשו ישירות מהיבואנית. האם יש לך רוט?

אין שום קומבינה, פלאפונים שנרכשים מרונלייט מגיעים עם גירסא שרונלייט הכינו במיוחד, מכשירים שמיובאים מכל מקום אחר מגיעים עם גירסא אירופאית/קוריאנית שפשוט אין בהן עברית...

rider
07-04-2016, 21:21
שאלה לבעלי G3
קיבלתם כבר עדכון גרסא ל אנדרואיד 6.0 ?
כי לפי מה שראיתי עד כה, לבעלי G3 מהיבואן הרשמי עדיין אין עדכון.

moonshield
07-04-2016, 22:26
אין שום קומבינה, פלאפונים שנרכשים מרונלייט מגיעים עם גירסא שרונלייט הכינו במיוחד, מכשירים שמיובאים מכל מקום אחר מגיעים עם גירסא אירופאית/קוריאנית שפשוט אין בהן עברית...
טעות בידיך. העברת מובנת באנדרואיד מגרסא 2.3 בערך. תקנה נקסוס ותהיה לך עברית במכשיר מהקופסא. LG מעלימים/מסתירים את העברית מהמכשירים הלא ישראלים כחלק מההסכם שלהם עם רונלייט. לסמסונג וסאני היה הסכם כזה פים, ונראלי שחייבו אותם להפסיק עם זה (לא סגור על הפרטים המדויקים, לא היה לי סמסונג מעולם).
מה שעושה ה morelocale מהפתרון של עוז (ושל החנויות שמייבאות במקביל) הוא לחשוף את העברית
שרונלייט דאגו להסתיר.

MasterOz
07-04-2016, 23:38
מה שהוא אמר...

uriar
09-04-2016, 22:10
טעות בידיך. העברת מובנת באנדרואיד מגרסא 2.3 בערך. תקנה נקסוס ותהיה לך עברית במכשיר מהקופסא. LG מעלימים/מסתירים את העברית מהמכשירים הלא ישראלים כחלק מההסכם שלהם עם רונלייט. לסמסונג וסאני היה הסכם כזה פים, ונראלי שחייבו אותם להפסיק עם זה (לא סגור על הפרטים המדויקים, לא היה לי סמסונג מעולם).
מה שעושה ה morelocale מהפתרון של עוז (ושל החנויות שמייבאות במקביל) הוא לחשוף את העברית
שרונלייט דאגו להסתיר.
סיבה טובה לא לקנות LG...

Yigal
10-04-2016, 21:42
זה לא בגלל הסכם עם רונלייט, כל יצרני הסלולר האסייתים מעלימים את העברית כדי שחס וחלילה בארצות המוסלמים לא יראו עברית ברשימת השפות אבל העברית מובנית בתוך אנדרואיד, צריך תוכנה צד שלישי כמו MORELOCALE2 אבל פה נדרש רוט או קצת משחק עם ADB SHELL (עדיף)

MasterOz
10-04-2016, 22:17
יגאל, בהודעה השלישית כתבתי...
MORELOCALE2
ולא, לא צריך רוט בשבילה.

Yigal
10-04-2016, 22:49
לא כתבת נתת לינק.
מעל 4.2.2 צריך רוט או מתן הרשאות במצב מפתחים עם adb

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

moonshield
11-04-2016, 11:12
morelocale לא צריכה רוט כדי לעבור. הבעיה היחידה איתה במכשיר ללא רוט היא שהעברית תיעלם אחרי איתחול של המכשיר, אבל תופיע שוב בהפעלת התוכנה. אם יש רוט ואפשר לשנות הרשאות אז העברית תישאר.

Jack_R1
15-04-2016, 20:52
לא צריך רוט בשביל לשנות את ההרשאות, אפשר לעשות את זה בפקודת ADB קלה, ואפשר לעשות מהמכשיר עצמו עם Terminal Emulator כמדומני.

TENERE660
24-04-2016, 15:42
המכשיר עבד יופי עד לגמר סוללה.
מכשיר בן חצי שנה.
אחרי חיבור לחשמל, כשהדלקתי אותו כל התפריטים עברו לאנגלית.
אנשי קשר בעברית נשארו, יכול לכתוב עברית (מקלדת SwiftKey, תודות ליורי),
אבל אין עברית בשפות המכשיר האפשריות (לא עברית, לא Hebrew, לא ivrit ולא נעליים).
Wtf?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

ברוך הבא למועדון הלא-מעריצים של אלג'י ג'י 3. בקרוב הוא יראה לך איך הוא יודע לאתחל את עצמו בלי שום התראה מוקדמת,...וגם איך הוא סוגר אפליקציות בעצמו,סתם ככה...לרוב בליווי הודעה בסגנון "ynet לא מגיב"....או "מסך הבית לא מגיב" וכל מיני כאלה. ועוד ברוב טימטום קניתי בזמנו 2 מכשירים כאלה. אחד לי אחד לילד.
לא נורא....מתרגלים (-: