מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : שאלה: באיזה סוג נורה אתם משתמשים

GMX
10-04-2016, 19:52
בזמן האחרון הבנתי שהנורת הלוגן שלי קצת מעפנה, לא מאירה מספיק והצבע הצהוב מציק. אחרי קצת מחקר גיליתי שיש את ה-Orsam nb unlimited והמתחרה שלו Philips xtreme vision. כפי שקראתי שניהם עושים אחלה עבודה. בזמן שטיילתי באיביי ראיתי שגם יש נורות לד, קצת סרטונים ביוטיוב והבנתי שזו גם אופציה. אשמח לחוות דעת והמלצות.

נ.ב: אני לא יודע עד כמה זה חשוב אבל אני משתמש בנורה h4 55w

alexsupreme
10-04-2016, 20:27
קניתי את הPhilips extreme כי רציתי שיפור בלי שיעשו לי בעיות בטסט ויש שיפור ביחס לנורת להט שהייתה מקודם.
יחד עם זאת, אבל בכל פעם שמסנוורת אותי אישה בג'יפ עם נורות קסנון-ערפל, מורמות בדיוק לגובה המראות שלי, אני מתחיל לשקול לעבור לאיזה נורה איכותית ולא חוקית בעליל.
עכשיו ברצינות, רואים שיפור אבל לא מספיק כדי להמליץ עליה. אני לא בטוח איך עניין החוק\טסט עובד אבל במיוחד בנסיעה ללא תאורת רחוב, רואים הבדל ברור מאוד לטובת נורות לד וקסנון.

GMX
10-04-2016, 20:42
על קסנון לא ממש בא לי שיעשו לי בעיות על הכביש וגם המחיר שלו נע בין 300-400 שקל זה למה חשבתי על תאורת לד. אין לי מושג מה החוקיות לגבי הנורות האלה אבל ביוטיוב עושה רושם שזה לא נופל מהקסנון.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

nitzann84
10-04-2016, 22:24
היה לי את הפיליפס . עכשיו אני עם פאוור לד,עולם אחר.ועובר טסט

duadi
10-04-2016, 23:03
אתעלק על השרשור ואשאל האם מישהו יודע אם ניתן להתקין נורות לד על כל קטנוע/אופנוע?
אני עם סילבר ווינג, למישהו יש מושג?

GMX
11-04-2016, 01:25
אתעלק על השרשור ואשאל האם מישהו יודע אם ניתן להתקין נורות לד על כל קטנוע/אופנוע?
אני עם סילבר ווינג, למישהו יש מושג?

לא רואה סיבה שלא. תבדוק בservice manual של הקטנוע איזה סוג מנורה(H4\7\3 וכו') אתה צריך. חשוב שתוודא שהספק המנורה שאתה קונה לא עולה על הספק הרשום בספר(במקרה שלי זה 55W) כדי שלא תרגום נזק לחיווט.

nitzann84
11-04-2016, 08:23
כעיקרון כן,יש מקרים שאין מקום פשוט לשים את המנורה עם המאוורר.

Yigal
11-04-2016, 08:30
היה לי את הפיליפס . עכשיו אני עם פאוור לד,עולם אחר.ועובר טסט

פרט, איזה מותג, כמה קל היה להתקין וכו.

אני עם OSRAM NIGHT RACER, מרוצה, זה המקבילה האופנוענית לנייט ברייקר, קצת יותר יקרות מכיוון שעמידות בפני הרעידות.

nitzann84
11-04-2016, 09:28
לא יודע איזה מותג,הותקן בכלבוטקס. מאמין שסיני כמו כל דבר בעולם הזה,יש אחראיות ככה שלא משנה לי .
אין מה להשוואת בין נורות ללדים בכלל,עולם אחר לגמרי. אם אתה רוצה לקנות לבד באייבי.אז יש לך את CREE שהם מעולים. רק תשים לב לצורה של המנורה,יש מנורות בלי רפקלטור ואז האור יוצא מפוזר ונמוך.

alexsupreme
11-04-2016, 10:13
לא יודע איזה מותג,הותקן בכלבוטקס. מאמין שסיני כמו כל דבר בעולם הזה,יש אחראיות ככה שלא משנה לי .
אין מה להשוואת בין נורות ללדים בכלל,עולם אחר לגמרי. אם אתה רוצה לקנות לבד באייבי.אז יש לך את CREE שהם מעולים. רק תשים לב לצורה של המנורה,יש מנורות בלי רפקלטור ואז האור יוצא מפוזר ונמוך.

כמה עלה כל העסק בכולבוטקס?

nitzann84
11-04-2016, 10:24
אם הייתי זוכר....תתתקשר שאל אותם

Yuv_Coehn
11-04-2016, 14:27
אני עם הפיליפס אקסטרים כבר כמה חודשים. היא משמעותית יותר טובה מסתם נורה רגילה (הקודמת שהייתה לי) ואני די מבסוט עליה. לגבי השוואה לדברים אחרים אני לא ממש יכול לעזור.

-Guy-
12-04-2016, 22:23
אני הייתי עם היידמונד ויזין של פיליפס אבל בדרכים ממש חשוכות לא היה שיפור כמעט, עברתי לנורת לד שקניתי באיביי אחת דווקא איכותית וגם לא היה שיפור משמעותי, השבוע קיבלתי את הקסנון, התקנתי אבל עוד לא יצא לי לנסות באותה דרך חשוכה.
מנסיון בבית מאיר טוב יותר, לא לשכוח שברוב האופנועים רק נורה אחת דולקת.
לגבי ההתקנה זה לקח לי בערך 25 דק כולל פירוק של המסכה הקדמית.

Amitay
12-04-2016, 23:48
אני כימעט שנה עם קסנון בגוון 6000K. פשוט מעולה. אני גר בשומרון כך שהתאורה חשובה לי מאוד ואני לא מתפשר. יחד עם 2 פנסי לד ערפל יש אור מצויין.

GMX
13-04-2016, 17:38
אני כימעט שנה עם קסנון בגוון 6000K. פשוט מעולה. אני גר בשומרון כך שהתאורה חשובה לי מאוד ואני לא מתפשר. יחד עם 2 פנסי לד ערפל יש אור מצויין.
הזמנת מחו''ל? מה המחיר?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Amitay
14-04-2016, 21:32
הזמנתי מחול סט של 2 באיזור ה30 דולר

שאול ה
15-04-2016, 22:31
אני משתמש בנורה osram night breaker ומאוד מרוצה.
גם באופנוע הקודם השתמשתי בנורה דומה.
וכן, יש שיפור בתאורה בלילה.
מה שכן, אני ממליץ לך לבדוק שאין תקלה חשמלית כלשהי שגורמת לאור חלש- לפני שאתה הולך ומחליף את הנורה.

דרך אגב, הרעיון של הנורות הללו שהן מייצרות יותר אור באותו הספק חשמלי- על חשבון אורך החיים.

samt
16-04-2016, 10:21
אני משתמש בנורה osram night breaker ומאוד מרוצה.
גם באופנוע הקודם השתמשתי בנורה דומה.
וכן, יש שיפור בתאורה בלילה.
מה שכן, אני ממליץ לך לבדוק שאין תקלה חשמלית כלשהי שגורמת לאור חלש- לפני שאתה הולך ומחליף את הנורה.

דרך אגב, הרעיון של הנורות הללו שהן מייצרות יותר אור באותו הספק חשמלי- על חשבון אורך החיים.

בדיוק.
תקופה מסוימת שמתי הנ"ל והייתי מרוצה מהתאורה המשופרת (רלוונטי ל-3 ק"מ מהדרך הארוכה שלי מידי יום, אבל רק אם חוזרים בחושך), עד שהבנתי שאני מחליף נורות בתכיפות גבוהה בהרבה, אז חזרתי לנורות הפשוטות.

Yigal
17-04-2016, 09:36
שוב , (אין לי כח לאנגלית) לאוסרם יש שני דגמים , נייט רייסר לאופנועים ונייט ברייקר לרכבים, הם טוענים שהנייט רייסר עמיד לויברציות מה שמאריך את החיים שלהם באופנועים.

pedelt
17-04-2016, 13:31
אני עם Osram Night Breaker Unlimited שנה ו20K ק"מ ולא עושה רושם שויברציות מפריעות לה.
שיפור מורגש לעומת נורה פשוטה, צבע בהיר משמעותית (אך עדיין צהבהב - מדובר בנורה חוקית) והארה חזקה יותר.
בנוסף יש לי 2 נורות לד "פנסי ערפל" על המגן מנוע לאזורים חשוכים במיוחד.