מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : פשוט לא מאמין איך שזה תמיד קורה לי - מכירה שהתסבכה

assafm25
17-04-2016, 15:26
אז ככה ...

פירסמתי את הכלי למכירה
הכל טוב ויפה
היום בא בן אדם רצה לקח לבדיקה.
גם פה לא היית כל בעיה.
לקח את הכלי השאיר לי את הכלי שלו , ת"ז וסכום מכובד של כסף.

כן אני יודע הייתי תמים!!!
מי מוסר ככה אופנוע לאדם שלא מכירים?

על כל פנים לאחר שעה וקצת מתחיל לקבל טלפונים שהכלי לא מניע.
מנסה לסייע טלפונית אך ה' יודע מה הבעיה שדווקה היום ובידיים של אותו אדם בשעת הבדיקת מוסכניק שלו הכלי אינו מניע .

אותו בחור שנשמע כאדם ישר אני חייב לציין הציע לקנות אותו כמו שהוא בסכום שהוא בדיחה מבחינתי .
הסברתי שיטפל בו ויחזיר אותו כמו שלקח והכל טוב.
הפנתי אותו למוסכניק שלי שלא היה יכול לקבלו לאחר שהגיע אליו.
החליט ללכת למוסך אחר שאיני מכיר.

איך אני מתמודד עם הצרה הזו שבא לי ביום בהיר של שמש (אחלה שמש היום)

Lestoren
17-04-2016, 15:33
נשמע כמו ניסיון של עוקץ. להבא אל תתן את האופנוע שלך לאף אחד ללא ביטוח זה יכול להגמר רע מאוד בשביל שניכם.

mudale222
17-04-2016, 16:19
מה זה לקח את הכלי והשאיר את שלו? מה זה נראה לך חברת השכרה? עושה איתו סיבובים לוקח אותו לבדיקות ותיקונים.. מה נהיה תגיד לי
אתה איתו כל הזמן. הולך איתו לבדיקה עושה איתו הכל. המצב היחידי שהוא מקבל את הכלי לבד, זה לסיבוב של 5 דקות וגם זה אחרי שהוא השאיר אצלך כמה דברים (ולא ת"ז, ת"ז מזייפים ב10 דקות, מינימום רישיון נהיגה שלו וכרטיס אשראי).
עכשיו מה תעשה עשית כבר את הטעות שלך נשאר לך רק לשאת בתוצאות. הוא היה יכול כבר להחליף לך חלקים ולא היית יודע בכלל.
קח את האופנוע למוסך שאתה מכיר שיתקנו את זה. הוא צריך לשלם על זה.

nimi9
17-04-2016, 16:31
איך זה תמיד קורה לך? רק אתה יודע.
איך זה קרה לך הפעם? כי מסיבה לא ברורה לא הלכתם לעשות את הבדיקה ביחד.
מה אתה עושה עכשיו? פוגש את הברנש איפה שהאופנוע שלך נמצא, מוודא שזה באמת האופנוע שלך ושלא חסר כלום, מחזיר לו את הדברים שלו ולא עושה שטויות כאלו יותר בחיים שלך.

Sent via Tapatalk

virali
17-04-2016, 16:32
תעודת זהות לא מזייפים ב-10 דקות. אם זה היה כזה פשוט זה היה מאוד נפוץ.
לפותח השרשור, שמור מה שיש לך ביד ולך למוסך שאתה מכיר, יחד עם הקונה.
ואולי באמת כדאי שבאותה הזדמנות תבקש לבדוק שהכל במקום.

Lestoren
17-04-2016, 16:33
תעודת זהות לא מזייפים ב-10 דקות. אם זה היה כזה פשוט זה היה מאוד נפוץ.
לפותח השרשור, שמור מה שיש לך ביד ולך למוסך שאתה מכיר, יחד עם הקונה.
ואולי באמת כדאי שבאותה הזדמנות תבקש לבדוק שהכל במקום.

תעודת זהות מזייפים ב10 דק עם מדפסת ומכונת לימינציה.

bikerider
17-04-2016, 16:42
למה באמת אתה נותן לו את האופנוע שלך לכמה זמן שהוא ירצה?
אתה מגיע לבדיקה על האופנוע שלך ומצידך שהקונה יגיע בהליקופטר לבדיקה זה אחריותו ושיגיע באיזה דרך שיבחר

Dvir
17-04-2016, 16:59
Wtf? מי נותן את האופנוע שלו למישהו שבא לקנות את האופנוע??
לך מהר לאופנוע ותשאר צמוד אליו.. ותדאג שמישהו יהי עם האופנוע של הקונה, שלא יגנבו אותו או שחבר של הקונה יבוא לקחת אותו ואז תהיה בבעיה יותר גדולה..

virali
17-04-2016, 17:15
תעודת זהות מזייפים ב10 דק עם מדפסת ומכונת לימינציה.

צריך גם את החותמות, אי אפשר לזייף את החותמת במדפסת בצורה אמינה.
אבל כן, עכשיו שאני מסתכל עליה נראה שהיא עשויה דיי בפשטות.

assafm25
17-04-2016, 17:35
טוב הבחור בא ,

מסתבר שהגיע למוסך אחר ובלי נגיעה הניע לו .
הגיע אלי עליתי לסיבוב האופנוע לא מכניס להילוך שני .
איך אומרים?לא סוחב בעליה.

מפה לשם שיחה עם המוסכניק שלי הסביר למה זה יכול לקראות וכניראה מה נדבק .

אני נשארתי עם ה*** ביד .
הבאתי לבחור את ה ת"ז שלו האופנוע שלו והכסף שלו .
אמר שאם אטפל בהכל יקנה בסכום שדרשתי.
ברור לי שהסיכוי שאפגוש בחור זה בשנית זה כמו שימצאו חיים על השמש!!!

יש מה לעשות מבחינה משפטית על דבר כזה?
וכן לכל השואלים WTF מי לא הולך לבדיקה עם הקונה!!!

mudale222
17-04-2016, 17:46
צריך גם את החותמות, אי אפשר לזייף את החותמת במדפסת בצורה אמינה.
אבל כן, עכשיו שאני מסתכל עליה נראה שהיא עשויה דיי בפשטות.

10 דקות טיפה מוגזם בשביל זיוף ברמה מאוד גבוהה אבל בערך ב 4 שעות עבודה אני עושה לך ברמה שאי אפשר לגלות את הזיוף רק במעבדה כולל תמונה עם חותמות על התמונה כולל מה שאתה רוצה.

חחח
17-04-2016, 17:50
10 דקות טיפה מוגזם בשביל זיוף ברמה מאוד גבוהה אבל בערך ב 4 שעות עבודה אני עושה לך ברמה שאי אפשר לגלות את הזיוף רק במעבדה כולל תמונה עם חותמות על התמונה כולל מה שאתה רוצה.

בכמה אתה מתמחר שעת עבודה?

mudale222
17-04-2016, 17:58
250 שקל. כולל איזה זהות אמיתית שאתה רוצה (ותודה לך אגרון).

shushu
17-04-2016, 18:04
על איזה אופנוע מדובר?

חחח
17-04-2016, 18:06
250 שקל. כולל איזה זהות אמיתית שאתה רוצה (ותודה לך אגרון).

אם כבר תגיד תודה למאיר ליוור.

תעשה עבודה מספיק טובה ואני אגיד תודה גם לך.

assafm25
17-04-2016, 18:28
Tmax 07

shushu
17-04-2016, 18:49
Tmax 07

נתת טימאקס למישהו?
מה עובר עליך?

virali
17-04-2016, 18:59

עכשיו אתה מגזים לצד השני. אם כבר יש לך את החותמות ואת הרקע הסטנדרטי, את הנייר הנכון והפרטים המתאימים זה לא צריך לקחת הרבה.
הבעיה להשיג את כל אלה. חוץ מהזהות השאולה, זה פשוט. גם תמונת פספורט של מישהו אחר צריך לזייף.

לפותח השרשור, אם התברר שהוא אשם למה החזרת לו את הדברים כל עוד הבעיה לא תוקנה. היה לך הכוח לקנוס אותו - מבחינה משפטית זה יהיה מסובך בכלל להתחיל ובמקרה שלך קשה להאמין שיעזור.

assafm25
17-04-2016, 19:00
נתת טימאקס למישהו?
מה עובר עליך?

אין חכם כבעל נסיון
אין לי תושבה אמיתית לשאלה שלך

חוץ מטיפשות ותמימות לא היה פה כלום.
עכשיו נוסף פה גם לחור רציני בכיס ואכזבה שאין מילים לתאר .

shushu
17-04-2016, 19:03
אין חכם כבעל נסיון
אין לי תושבה אמיתית לשאלה שלך

חוץ מטיפשוט ותמימות לא היה פה כלום

מזל שהוא לא ביצע בו רצח.

assafm25
17-04-2016, 19:05
מזל שהוא לא ביצע בו רצח.

את זה אנחנו לא יודעים עוד !

Lestoren
17-04-2016, 19:13
לא ככה צוברים ניסיון ובטח שמה שעשית לא הופך אותך לחכם. לך תעשה בדיקה מעמיקה על הקטנוע כי לפי איך שזה נשמע עשו לך החלפה על כמה חלקים מהקטנוע שלך לקטנוע של מישהו אחר שכנראה כבר לא צריך טיפול גדול.

mudale222
17-04-2016, 19:15
לא ככה צוברים ניסיון ובטח שמה שעשית לא הופך אותך לחכם. לך תעשה בדיקה מעמיקה על הקטנוע כי לפי איך שזה נשמע עשו לך החלפה על כמה חלקים מהקטנוע שלך לקטנוע של מישהו אחר שכנראה כבר לא צריך טיפול גדול.

חחחחחחחח אני מת
אבל תכלס יש מצב

assafm25
17-04-2016, 19:16

איך יוכלו לדעת דבר שכזה?

הנסיון היחיד שנצבר פה זה שאני לא יהיה יותר תמים כך.

shushu
17-04-2016, 19:27

נראה לי הזוי...
זה לוגיסטיקה מורכבת מדי ולא כדאית.

Lestoren
17-04-2016, 19:31
איך יוכלו לדעת דבר שכזה?

הנסיון היחיד שנצבר פה זה שאני לא יהיה יותר תמים כך.

אם הקטנוע היה בבעלותך תקופה ואתה יודע איזה טיפול נעשה לאחרונה ואיך הקטנוע הרגיש בנסיעה, המוסכניק שלך יוכל לדעת לפי התיאור שלך לאיזו כיוון ללכת בבדיקה שלו (אגב אם הקטנוע היה ב״בדיקה״ יותר משעה הייתי מנסה להתאים מספרי מנוע ושלדה לרשיונות ככה בשביל השקט הנפשי שלי). אם למוסכניק שלך יש היסטוריה של מה שמו לך בטיפול לפי הדגם והחברה של החלפים זה יכול להוות אינדיקציה למקרה והחלפים לא תואמים את הרישומים. בהצלחה.

נראה לי הזוי...
זה לוגיסטיקה מורכבת מדי ולא כדאית.

מניסיון של שנה שנתיים בשוק האופנועים בתל אביב כבר היו מקרים.

tommy01
17-04-2016, 20:43
לי היה מקרה דומה. מכרתי אופנוע ולבחור היה חסר 2000 שקל, הוא אומר לי אני יתן לךך את תעודת זהות שלי, ובעוד שבוע אני יתן לך, כמובן שהאמנתי לו. כי מה לעשות לא חשבתי שהיה משהו
אבל בסוף נשארתי עם תעודת זהות שלא שלי.
אבל פה אין דרך להוכיח( לעומת אופנוע שרשום על שמך).

Sent from my iPhone using Tapatalk

uriar
17-04-2016, 22:17
האופנוע לא מכניס להילוך שני .

Tmax 07

:confused:

assafm25
18-04-2016, 01:07
:confused:

לא הבנתי

mudale222
18-04-2016, 01:20
אין הילוכים בטימקס. איך לא נכנס הילוך שני. טרווולללל

bikerider
18-04-2016, 02:22
אין הילוכים בטימקס. איך לא נכנס הילוך שני. טרווולללל

זה קורה בדרך כלל כשהרדיאטור נופל לתוך הקרבורטור ועושה שם סבטוחה שלמה

shaykram1989
18-04-2016, 05:40
חשדתי בטרוליות כבר מההתחלה, נשמע הזוי מדי..
כנראה שיש במדינתנו אנשים ים יותר מדי זמן פנוי o.O

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

assafm25
18-04-2016, 07:47
איני מכונאי להגיד לכם אם יש או אין הילוכים. אבל זה מרגיש ככה.
טורים מאוד גבוהים ולא עובר את ה40.

באמתרלוונטי שהצגתם אותי כטרול בגלל שאיני חכם מספיק כמוכם?

אם כך הדבר כנראה שהפורום הזה מיועד לקהילה סגורה ומחיוחדת.

audiR8
18-04-2016, 08:04
לא חושבים שאתה טרול כי אתה לא חכם, אלא כי אתה לא מכיר אפילו את המבנה הבסיסי של הכלי עליו אתה רוכב.
בכל אופן, בדוק שבאמת לא טיפלו בTmax אחר על חשבון הכלי שלך. עבור על הקטנוע ביסודיות (ביחד עם המכונאי שלך, אם אתה לא יודע על מה להסתכל) ונסה לשים לב לכל דבר שנראה חריג - הזעות שמן, שריטות מכלי עבודה, ברגים משוחררים וכו'.

Sent from my C6833 using Tapatalk

uriar
18-04-2016, 08:05
העיקר שהאופנוע חזר אליך. תבדוק מה שצריך, תתקן מה שצריך והסיפור מאחוריך. והעיקר - תלמד את הלקח - לא נותנים אופנוע לאדם זר.

assafm25
18-04-2016, 09:18
לא חושבים שאתה טרול כי אתה לא חכם, אלא כי אתה לא מכיר אפילו את המבנה הבסיסי של הכלי עליו אתה רוכב.
בכל אופן, בדוק שבאמת לא טיפלו בTmax אחר על חשבון הכלי שלך. עבור על הקטנוע ביסודיות (ביחד עם המכונאי שלך, אם אתה לא יודע על מה להסתכל) ונסה לשים לב לכל דבר שנראה חריג - הזעות שמן, שריטות מכלי עבודה, ברגים משוחררים וכו'.

לצערי עדיין לא מסכים איתך. מאחר ואני כן מבין דבר או שתיים באופנוע וכיצד הוא עובד.
מבחינתי קטנוע זה שהוא אוטומט לא הופך אותו לחסר הילוכים (במיוחד טימקס שזה מנוע של אופנוע מוסווה לקטנוע) ובכלל השילוב של קלאץ.
על כל פנים תודה לכולם

אפשר המלצה למוסך באיזור תל אביב? שלי למערי בכפר סבא ואינו זמין השבוע מאוד לחוץ לו.

audiR8
18-04-2016, 09:37
מבחינתך לא, אבל המציאות היא שלקטנוע אין הילוכים (יותר נכון, אין מספר יחסי העברה קבועים). יש לו גיר רציף, כלומר הילוך אחד בלבד שמסוגל לשנות את יחס ההעברה שלו.

assafm25
18-04-2016, 09:57
הייתי מגדיר זאת אותה גברת בשינוי הדרת אבל לא משנה לא נכנס עכשיו לפרטים תכניים.

סתם קומם נושא ה״חינוך״ שצף פה.

nihrider
18-04-2016, 10:04
אפשר המלצה למוסך באיזור תל אביב? שלי למערי בכפר סבא ואינו זמין השבוע מאוד לחוץ לו.

ממליץ לך מאוד ללכת למי שטיפל בכלי שלך.
מי שמכיר אותו.
כדי שיוכל לזהות אם באמת דפקו אותך או שסתם הכלי שלך עושה צרות.

lokimonster
18-04-2016, 11:11
תתנחם יש מקומות בעולם שאתה נרדם ומתעורר ללא לבלב או כיליה!
אבל כן רצוי לבדוק שהכל במקום ולא עשו לך איזה תרגיל!

assafm25
18-04-2016, 18:56
אז קצת עדכונים.

אתמול דבר ראשון בלילה בדקתי שהמספר מנוע תואם לרישוי ואכן כך.

היום נתתי מבט על הכלי ולא יודע איך לא הבחנתי אך ככל הנראה הכלי עבר נפעילה.

שפשוף בפתסטיקה ובמגן אגזוז.
בנסיעה על הכלי נמצא שבמידה ולא ״לוחצים״ על הגז ונותנים לו זמן אז ה״הילוך״ נכנס לאחר נסיע ממושכת ואז נוסע ומתייצב חלק. בנסיעה טבעית ורגילה לוקח זמן לאופנוע לייצב את עצמו וכל זה בטורים מאוד גבוהים.

אני עדיין מחפש מוסך כי לצערי שלי לא יכול להתפנות עד אחרי החג אלה אם יתפנה לו מביטול.

torquser
21-04-2016, 10:26
http://fullgaz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=2345&stc=1
אחד השרשורים ההזויים

nihrider
21-04-2016, 11:14
מה הקטע שלכם?
הבן אדם יצא קצת תמים, זו לא סיבה לעשות צחוק מהצרות שלו.
את העבריין שדפק אותו צריך לתלות בכניסה לעיר אבל אין פה שום מקום לצחוק על מי שנפגע.

torquser
21-04-2016, 11:23
מה הקטע שלכם?
הבן אדם יצא קצת תמים, זו לא סיבה לעשות צחוק מהצרות שלו.
את העבריין שדפק אותו צריך לתלות בכניסה לעיר אבל אין פה שום מקום לצחוק על מי שנפגע.
לתת למישהו שאתה לא מכיר את האופנוע שלך, זה הרבה דברים, אבל תמימות זה לא.

nihrider
21-04-2016, 11:26
על כל אחד כזה שהחליפו לו חצי טימקס יש 10 שעשו ולא קרה להם כלום.

Lestoren
21-04-2016, 13:18
על כל אחד כזה שהחליפו לו חצי טימקס יש 10 שעשו ולא קרה להם כלום.

צודק. זאת הצדקה מעולה לתת את האופנוע שלך לאדם זר לחלוטין ללא שליטה על הנעשה. כמו שנאמר מעלייך, זה הרבה דברים אך זו לא תמימות.

nihrider
21-04-2016, 13:38
ועדיין אין מקום לעשות צחוק ממישהו שנפגע על ידי עבריין

Lestoren
21-04-2016, 13:53

אני ממש לא תומך בלעשות צחוק ואני מקווה שהיתה פה למידה (ממש מיותרת זה הגיון פשוט) כלשהי שתמנע מפות״ש לחזור על הטעות הנוראית הזו, מצד שני אין שום מקום גם להצתדקות שלך על ידיי השטות בתחפושת סטטיסטיקה שזרקת פה. הוא נפגע מעבריין מכיוון שהוא נהפך לעבריין בעצמו ברגע שנתן את האופנוע שלו לאדם שהוא אינו מכיר כשאין לו מושג אם יש לאותו אדם רישיון על הכלי ובידיעה שאין לו ביטוח (וממקום ריאלי פשוט מבורות שאי אפשר לתאר). לעשות צחוק? לא, ללמוד? מאוד מקווה שלרובנו זה הגיון בריא.

torquser
21-04-2016, 14:28
תיאור המקרה כפי שתואר ע"י פות"ש הוא הזוי על גבול ההטרלה.

אברי
21-04-2016, 18:44
הפעם היחידה שמישהו רכב על האופנוע שלי היתה בחניון סגור כשאני עומד בכניסה היחידה כי לצאת איתו לכביש זה רק פיזית על גופתי המתה.

assafm25
21-04-2016, 22:03
צודק. זאת הצדקה מעולה לתת את האופנוע שלך לאדם זר לחלוטין ללא שליטה על הנעשה. כמו שנאמר מעלייך, זה הרבה דברים אך זו לא תמימות.

אתה עבריין לא פחות מימני אם זו השפה שאתה מרשה לך לדבר לאדם שאתה כלל לא מכיר.

כן יצאתי תמים,טיפש u name it.
זה לא הופך את זה שלך יש את הזכות לדבר ולזלזל בשפה שלך.

מכל האופנועים שהיו לי לא זכורה לי פעם אחת שביקשתי את הכלי לנסיעת התרשמות ולא קיבלתי.
אני בטוח שיש עוד רבים כמוני.

לא הופך את זה לצודק אך זו המציאות.

חבל שהפורום הזה נהפך ל״קבוצה סגורה ״ שלאחרים אין רשות לפצות את פיהם.
אני מנהל פורום אחר אשר עוסק בתחום התעופה בכלל ולא קשור לאופנועים והדבר האחרון שהייתי רוצה בפורום שלי זה הביריונות והזלזול של הוותיקים בצעירים.

על כל פנים נזק של 5000.
טופל וביום ראשון יצא מהמוסך.
אני למדתי את שלי ומקווה שכך גם אחרים.

חג שמח ומלא שמחות לכולם

Lestoren
21-04-2016, 22:22
אתה עבריין לא פחות מימני אם זו השפה שאתה מרשה לך לדבר לאדם שאתה כלל לא מכיר.

כן יצאתי תמים,טיפש u name it.
זה לא הופך את זה שלך יש את הזכות לדבר ולזלזל בשפה שלך.

מכל האופנועים שהיו לי לא זכורה לי פעם אחת שביקשתי את הכלי לנסיעת התרשמות ולא קיבלתי.

לא הופך את זה לצודק אך זו המציאות.

חבל שהפורום הזה נהפך ל״קבוצה סגורה ״ שלאחרים אין רשות לפצות את פיהם.
אני מנהל פורום אחר אשר עוסק בתחום התעופה בכלל ולא קשור לאופנועים והדבר האחרון שהייתי רוצה בפורום שלי זה הביריונות והזלזול של הוותיקים בצעירים.

על כל פנים נזק של 5000.
טופל וביום ראשון יצא מהמוסך.
אני למדתי את שלי ומקווה שכך גם אחרים.

חג שמח ומלא שמחות לכולם

עבריין הוא אדם העובר על החוק. אתה נתת ביודעין לאדם לרכוב על הקטנוע שלך ללא ביטוח וללא הוכחת רישוי (רשמת ת.ז לא רישיון נהיגה), זו עבירה על החוק אם אתה רוצה או לא. אני עניתי לחבר פורום אחר שזרק פה אימרה שהיא חצי מסוכנת ש״1 קרה לו מתוך 10 שלא קרה להם״ זה לא מצדיק את מה שעשית זו היתה טעות ״מטומטמת״ וכן הפעולה שעשית היא עבריינית. אני לא עבריין בגלל השפה שבחרתי להשתמש בה אני דווקא משתמש בהגדרות המדוייקות שמתארות את הפעולות שלך ולא בחרתי בשפה נמוכה כמוך למשל. אני מאחל לך שזה יסתיים וזה יהיה מאחוריך, רק תזכור שלא תמיד אנשים נגדך אבל אם אתה מעלה שרשור לפורום (אם אתה מנהל בפורום אתה צריך לדעת את זה) אתה עשוי לקבל ביקורת לטובה ולרעה. שיהיה חג שמח.

shaykram1989
22-04-2016, 11:41
אוקיי סיכמנו שעשית שטות שנבעה מתמימות..
אפשר לדעת מה היה הנזק?
הצלחת לאתר את הבחור?

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

ItayK
22-04-2016, 12:57
אני מסכים עם ניחיל. אין צורך לצחוק על הבחור או לרדת עליו. יש צורך לנסות ולעזור לו להבין איך מתמודדים עם זה ואיך פותרים את הבעיה. כמובן שהפקת לקחים היא פעולה חשובה שיש לעשותה ואני מניח שנעשתה בצורה יסודית. מספיק אדם אחד שיגיד עד כמה הבחור היה תמים/טיפש/קשקוש בלבוש. לא צריך 100.

אני תמיד ביקשתי נסיעה כדי להרגיש את הכלי, וכמעט תמיד קיבלתי. זה בסדר והגיוני. אני גם נתתי לאנשים אחרים לרכב על הכלים שלי כשביקשו. או שאני נוסע לידם על הכלי שלהם, או שאני מרכיב אותם.

nimi9
22-04-2016, 14:15
פות"ש יקר,
אני לא יודע איזה פורום אתה מנהל ומי הנפשות הפועלות שם, אבל כמו שכתבו לך לפני, מי כמוך צריך לדעת שכאשר כותבים בפורום ציבורי לא כל מה שיענו לך ימצא חן בעינייך. זה לא בהכרח אומר שצוחקים עליך, אבל כן לפעמים יש נימה של סרקסטיות בחלק מהתגובות. נו, אז? תתעלם אם מפריע לך. מי שנמצא מספר שנים בפורומים כאלו ואחרים נתקל כבר מספיק פעמים בסוגים שונים של משתמשים, חלקם "פיקטיביים" (ע"ע טרולים) שלא באמת רצו לקבל תשובות כמו שהתחשק להם להתסיס קלות את הפורום. זה לא הופך את הפורום ל"קהילה סגורה" וכל זמן שהשיח נשאר ענייני ולא מתעסק ב"תגובות על איך אחרים עונים לי" אז הכל די זורם חלק.

לעניין מה ששאלת - ענו לך מהר מאוד ובצורה די ברורה. שמח שקיבלת את הקטנוע של בחזרה, למרות הנזק. מקווה שלפחות הפקת את הלקח הנדרש להבא. מה שתחליט לעשות זה כבר עניינך הפרטי.

ודבר אחרון:
לא, לטימקס אין הילוכים. ולא, אין קשר בין האפשרות שהמנוע שלו מוסב (מלשון הסבה, כמו בליל הסדר. לא מוסווה, מלשון הסוואה) ממנוע של אופנוע או לא.
אז לגיטימי שתדרוש מדרי הפורום שיכבדו אותך בתגובות שלהם, אבל אותו הדבר חל גם עליך. נאה דורש נאה מקיים. לפחות אל תזלזל בידע של אנשים שטרחו לענות לך ברצינות גמורה.

בהצלחה עם התיקון והמכירה, וחג שמח.

Sent via Tapatalk

MasterOz
22-04-2016, 16:06
...מכל האופנועים שהיו לי לא זכורה לי פעם אחת שביקשתי את הכלי לנסיעת התרשמות ולא קיבלתי.

לא הופך את זה לצודק אך זו המציאות...

...אני תמיד ביקשתי נסיעה כדי להרגיש את הכלי, וכמעט תמיד קיבלתי. זה בסדר והגיוני. אני גם נתתי לאנשים אחרים לרכב על הכלים שלי כשביקשו. או שאני נוסע לידם על הכלי שלהם, או שאני מרכיב אותם.

זו מציאות לא טובה בכלל, זו אשכרה עבירה.
בקטנה, זה מסוכן לכיס...בגדול, זה סיכון פיזי אדיר לכם ולסביבה.
זה ממש חוסר אחריות לרכב על כלי ללא ביטח חובה, כשמו כן הוא.
זה שכולם עושים את זה, לא הופך את זה ללגיטימי,
יתרה מזאת - בואו נודה על האמת, אף אחד מכם לא באמת יכול להתרשם ולדעת
אם הכלי שאותו לקח לרכיבה קצרצרה, מתאים לו.
די עם הקישקוש הזה שאתם מוכרים לעצמכם!

assafm25
22-04-2016, 17:41
אין לי שום בעיה עם ביקורת הרי ברור לי שהדעות חלוקות לפה ולפה
אותו כנ"ל לגבי הפוקום אשר אני מנהל .

אבל מה שבטוח איני מסכים בשום פנים בפורום שלי בפגיעה או זלזול באחר ובטח שלא לצחוק על חשבון האחר.
יש עוד מליון דרכים להתבטאות .