מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : תאונה שעברתי לפני יומיים+תמונות

RookieRider
21-04-2016, 15:31
אהלן
זה קרה באיזה יום שלישי אחד,לפני יומיים.
מסרתי משלוח,לחצתי PLAY על השירים,ויצאתי.
רכבתי הכי רגוע שיש,לא היה לי לאן למהר.
מגיע לכיכר,רואה רכב מתקרב מצד ימין,שם לב שהוא מאט עד כמעט עצירה,אני ממשיך.
באמצע הכיכר,קולט שהוא ממשיך לנסוע,שנייה לפני שאני יוצא מהכיכר,רואה את המוות בעיניים,ומגיעה המכה.
התמונה הראשונה היא הרבה אנשים שרצים אליי,גם הנהג יצא כולו רועד[זה לא צריך להיות להפך?]
הנהג ישר זורק לי:"לא ראיתי אותך",ואז דיבר עם אנשים,וטען שבאתי שמהירות מטורפת[42 קמ"ש],"כשמותר לנסוע פה 20-30"
אחרי זה הוא שינה גירסא,וטען שהוא היה באמצע הכיכר,וכשהגיעה המשטרה,לא אמר את זה יותר.
בקיצור,יש לי שפשופים/מכות יבשות בצלעות,גב,ברך ויד ימין שבורה
ועל זה נאמר "כבדהו וחשדהו"
http://fullgaz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=2351&stc=1http://fullgaz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=2352&stc=1http://fullgaz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=2353&stc=1http://fullgaz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=2354&stc=1

nihrider
21-04-2016, 15:47
אייי החלמה מהירה!!!

היית עם ציוד מיגון?
מצלמה?

torquser
21-04-2016, 15:55
רפואה שלמה

RookieRider
21-04-2016, 15:59
אייי החלמה מהירה!!!

היית עם ציוד מיגון?
מצלמה?
גם הציוד לא עוזר,נפלתי על כף היד.
מצלמה אין,כבר 4 חודשים אני מחכה לחלקים מאיביי,הגיע ונשבר.
יש מצלמה של העסק ממול,אמרו לי שזה תיעד,אני יבקש את ההקלטה

רפואה שלמה
תודה

oradul
21-04-2016, 16:47
תחלים מהר.

תלחץ על העסק שיעביר לך את הצילומים. רוב בתי העסק שומרים הקלטות לא יותר משבוע אם לא קרה משהו, חבל שימחק ולא יהיו ראיות.
צילום וידאו יסגור את העניין הזה מהר מאוד.

איתי
21-04-2016, 18:54
יוו תרגיש טוב :/

moonshield
21-04-2016, 20:48
החלמה מהירה ושלמה! כמעט קרה לי משהו דומה פעם שנהג הסתכל עלי כשהייתי בתוך כיכר ופשוט המשיך לתוך הכיכר והיה נכנס אם לא הייתי מצפצף לו כנראה הייתי מסיים כמוך אם לא יותר גרוע ולמזלי זה נגמר רק בחריקת בלמים שלו. בכל פעם שאני חושד ולו בקצת שהפחיות מתעלמות ממני אני צופר עד שהן מתעשתים...

nimi9
21-04-2016, 23:55
מה זה אומר ציוד לא עוזר?
ציוד מיגון לא מציל ממוות (מבט כן) אבל עוזר מאוד בחלק מהמקרים.
מעיל עם מגן גב היה מונע את רוב השפשופים שיש לך על הגב.
כפפות עם סליידרים קשיחים היו עוזרות בדיוק למכה שקיבלת בשורש כף היד ואולי מונעות שבירה של היד.

במקומך הייתי שוקל לרכוב עם ציוד, במיוחד אחרי שנוכחת לדעת בעצמך מהן התוצאות של תאונה במהירות כל כך נמוכה ללא ציוד מגן.

רפואה שלמה!

Sent via Tapatalk

RookieRider
22-04-2016, 05:20
תחלים מהר.
תודה
תלחץ על העסק שיעביר לך את הצילומים. רוב בתי העסק שומרים הקלטות לא יותר משבוע אם לא קרה משהו, חבל שימחק ולא יהיו ראיות.
צילום וידאו יסגור את העניין הזה מהר מאוד.
אין צורך בצילומים לצורך הוכחה,סתם רציתי שיהיה לי,אבל המצלמה לא צילמה[טריסים סגורים הסתירו]

יוו תרגיש טוב :/
תודה,חבר

החלמה מהירה ושלמה! כמעט קרה לי משהו דומה פעם שנהג הסתכל עלי כשהייתי בתוך כיכר ופשוט המשיך לתוך הכיכר והיה נכנס אם לא הייתי מצפצף לו כנראה הייתי מסיים כמוך אם לא יותר גרוע ולמזלי זה נגמר רק בחריקת בלמים שלו. בכל פעם שאני חושד ולו בקצת שהפחיות מתעלמות ממני אני צופר עד שהן מתעשתים...
פה זה היה נראה רגוע,הוא כבר היה על 0 קמ"ש כמעט,ואז פתאום נתן גז

מה זה אומר ציוד לא עוזר?
ציוד מיגון לא מציל ממוות (מבט כן) אבל עוזר מאוד בחלק מהמקרים.
מעיל עם מגן גב היה מונע את רוב השפשופים שיש לך על הגב.
כפפות עם סליידרים קשיחים היו עוזרות בדיוק למכה שקיבלת בשורש כף היד ואולי מונעות שבירה של היד.

במקומך הייתי שוקל לרכוב עם ציוד, במיוחד אחרי שנוכחת לדעת בעצמך מהן התוצאות של תאונה במהירות כל כך נמוכה ללא ציוד מגן.

רפואה שלמה!

Sent via Tapatalk
גם אם הייתי לובש ברזלים על הידיים,זה לא היה עוזר.
התעקמה לי האמה והחלק למעלה

ItayK
22-04-2016, 11:06
וואי וואי החלמה מהירה.
יש התקדמות עם הביטוח?

nimi9
22-04-2016, 14:24
גם אם הייתי לובש ברזלים על הידיים,זה לא היה עוזר.
התעקמה לי האמה והחלק למעלה

ברזלים על הידיים (?) היו גורמים לך יותר נזק. אני מסביר לך בצורה הכי פשוטה שיש דברים שהיו יכולים למנוע חלק גדול מהפציעות שנגרמו לך, בלי חפירות על פיזיקה ושטויות.

אתה רוצה להאמין שהכל בידי שמיים ושלא צריך מיגון? לבריאות. מאחל לך שלא תצטרך אותו לעולם.

פעם חשבתי שיש דברים שכנראה לומדים רק בדרך בקשה. עכשיו אני כבר לא בטוח שגם זה נכון... :/

Sent via Tapatalk

mor-t
23-04-2016, 09:30
אני לא בטוח שהבנתי את המשפט "לחצתי PLAY על השירים,ויצאתי."

RookieRider
23-04-2016, 10:18
ברזלים על הידיים (?) היו גורמים לך יותר נזק. אני מסביר לך בצורה הכי פשוטה שיש דברים שהיו יכולים למנוע חלק גדול מהפציעות שנגרמו לך, בלי חפירות על פיזיקה ושטויות.

אתה רוצה להאמין שהכל בידי שמיים ושלא צריך מיגון? לבריאות. מאחל לך שלא תצטרך אותו לעולם.

פעם חשבתי שיש דברים שכנראה לומדים רק בדרך בקשה. עכשיו אני כבר לא בטוח שגם זה נכון... :/

Sent via Tapatalk
כשאני חושב על זה,לא מבין איך זה היה מציל לי את היד.נחתי עם כף היד על הכביש,ואז קיבלתי סיבוב,והיא התעקמה.

אני לא בטוח שהבנתי את המשפט "לחצתי PLAY על השירים,ויצאתי."
שירים בדיבורית
מה הבעיה?

mudale222
23-04-2016, 11:22
כשאני חושב על זה,לא מבין איך זה היה מציל לי את היד.נחתי עם כף היד על הכביש,ואז קיבלתי סיבוב,והיא התעקמה.

שירים בדיבורית
מה הבעיה?

סביר להניח שהיד שלך לא הייתה מסתובבת אלא מחליקה על הסליידר - זה כמובן תלוי במכניקה של התאונה לא מכל דבר אפשר להינצל אבל סיכוי טוב.

כל השיפשופים שקיבלת ב99% היו נמנעים לחלוטין.

למען האמת אני לא נביא, אבל חושב שהיית יוצא בלי שריטה עם ציוד איכותי.

זה מהירות של כיכר.. כמה היית שם על 30? זה קלאסי למיגונים

mor-t
23-04-2016, 12:27

שירים בדיבורית
מה הבעיה?

חבר יקר
אם אתה עדיין לא מבין מה היה עוזר ציוד מגן
ומה הבעיה עם מוזיקה בדיבורית
כנראה שאתה על זמן שאול...

מקווה שאני טועה

mudale222
23-04-2016, 13:05
חבר יקר
אם אתה עדיין לא מבין מה היה עוזר ציוד מגן
ומה הבעיה עם מוזיקה בדיבורית
כנראה שאתה על זמן שאול...

מקווה שאני טועה

מוזיקה זה עניין אינדבודאלי בעיקר, יש מלא אנשים שרוכבים עם מוזיקה ומרגישים מרוכזים ויש כאלה שלא אז רוכבים בלי.
בכל מקרה, במקרה הנוכחי כנראה פחות משנה כי הוא ראה את הרכב ולא הופתע בגלל חוסר ריכוז.