מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : יתרונות וחסרונות רכיבות למצדה ובנטל

SuperRuti
24-04-2016, 08:18
לא רכבתי למצדה לפני זה, שמרתי על אופנוע סופרמוטו תחרותי. עכשיו אני מתלבטת. רכבתי בטיולי אופנועים וזה נראה לי מסוכן לרכב ככה עייפים ביחד בלילה ושעות בוקר מוקדמות...

אז למה אתם כן רוכבים למצדה והר בניט ואם לא - למה לא רוכבים?

Ami
24-04-2016, 09:46
מצדה - הפעם האחרונה הפכה לבלגן אחד גדול עם חבורות על ערסים. לא נראה לי שתצא התארגנות נוספת
בנטל - אחרי ארוחת ליל סדר נשאר לי כוח רק להגיע למיטה.

לא חייבים לחכות לרכיבות האלה. אפשר להתארגן עם כמה רוכבים ולנסוע במועד אחר

johnny drama
24-04-2016, 16:20
הייתי במצדה פעמיים וגם בבנטל.
העדפה אישית שלי? מצדה.
יותר מבחינת המזג האוויר יותר כיף לרכב לשם ולחזור ואני יותר נהנה למרות שכמות הרוכבים היא פי כמה מהכמות של בנטל ועם השנים מגיעים יותר ערסים והורסים את האווירה.
בנטל זה סוג של סיכון,רוכבים לראות את הזריחה ולא בטוח שתצליחי לראות בגלל מזג אוויר ערפלי.
שנה שעברה לא ראינו את השמש בכלל,היה קפוא והרכיבה הייתה נוראית. אבל ב 2014 לדוגמה הייתה זריחה מהממת שם.
לגבי אם זה מסוכן או לא,כל אחד מתמודד שונה עם העייפות שאחרי הארוחת חג.
לי מספיק אולי XL או רק עולה על האופנוע ואני מתעורר.

חג שמח.

Paz
24-04-2016, 16:45
שווה להגיע לפחות פעם אחת ולהתנסות, אם נוציא מהמשוואה את המשתוללים זאת חוויה מיוחדת.
אני אישית מתחבר יותר לרכיבה לבנטל בגלל שהיא פחות המונית ויותר נעימה מבחינת מזג האוויר( מעדיף את הקור בהלוך ומזג אוויר נעים בחזור מאשר את החום המטורף בספטמבר בראש השנה)
לגבי מצדה, שנה שעברה התארגנו בקבוצת רכיבה שלנו ורכבנו בכיוון ההפוך-בהלוך דרך ירושלים ובחזור מערד וזאת הייתה החלטה טובה.

חשוב להגיע לאחר מנוחה מינימלית לטיולים האלה, לרכב בקצב רגוע עם הרבה הפסקות, עדיף בקבוצה הומוגנית כדי שתוכלו לשמור אחד על השני.
כל שנה אני אומר שמיציתי ואז אחרי שנה יש שוב חשק.

אופנובנקיסט
24-04-2016, 18:30
בניט זה אחלה מקום.

קסד
24-04-2016, 20:38
אם את יצור חברתי שאוהב לראות (אבל בעיקר להראות) זה בשבילך.
אחרי ארבע כוסות חג אני מעדיף לצלול לכרית ולא להשתרך בחושך ובקור לטיזלענן. ואז לחזור.

הפעם היחידה שהסכמתי למצדה היתה כי הפלג הצפוני תכנן טיול בדרך חזרה. בשטח.
בצהריים נשר האילן. ("סידורים" כן בטח)
בעשר בלילה לפני כיבוי אורות ולינה בשטח אני נשרתי ממלמל בצ'רקסית בניב אמהרי "אני. לרכוב. עכשיו. בית. מיטה. כרית"
הם המשיכו אחר כך הביתה. בצפון. בשטח.

SuperRuti
24-04-2016, 21:18
לא נראה לי שאני טיפוס חברתי מדי....

ilang
24-04-2016, 21:38
" לא נראה לי שאני טיפוס חברתי מדי".
הכי טוב בבית עם התה והספרים הישנים"
עם אותה האישה, ואותם ההרגלים." ("א.אינשטיין.)
הבעיה אצלי שאני מתגלגל עם פחית שחורה , כל יום כל היום, אז אן כוח, מעבר לגיחות רכיבות קצרות בשביל הרוח, וקצת לברוח מהאישה ואותם ההרגלים..

פRץ
25-04-2016, 02:25
שווה להגיע לפחות פעם אחת ולהתנסות, אם נוציא מהמשוואה את המשתוללים זאת חוויה מיוחדת.
אני אישית מתחבר יותר לרכיבה לבנטל בגלל שהיא פחות המונית ויותר נעימה מבחינת מזג האוויר( מעדיף את הקור בהלוך ומזג אוויר נעים בחזור מאשר את החום המטורף בספטמבר בראש השנה)
לגבי מצדה, שנה שעברה התארגנו בקבוצת רכיבה שלנו ורכבנו בכיוון ההפוך-בהלוך דרך ירושלים ובחזור מערד וזאת הייתה החלטה טובה.

חשוב להגיע לאחר מנוחה מינימלית לטיולים האלה, לרכב בקצב רגוע עם הרבה הפסקות, עדיף בקבוצה הומוגנית כדי שתוכלו לשמור אחד על השני.
כל שנה אני אומר שמיציתי ואז אחרי שנה יש שוב חשק.

שני דברים, דבר ראשון המצדה האחרון היה זוועה, ולא בגלל הרכיבה אלא בגלל האנשים.
דבר שני, לא הייתי בבנטל שנה שעברה, אבל השנה היה מדהים, לא היה טיפת ערפל במהלך הנסיעה חוץ מעננה קטנה על כביש 2 באיזור נתניה, האוכלוסיה היתה מצומצמת יחסית (כ1000 רוכבים) ללא כל הפסולת שהיתה במצדה , והזריחה ? היא היתה מדהימה!
אני אישית מאוד ממליץ לצאת לרכיבות הללו אם כי לא כדאי לבד לדעתי - באמצע הסיעה לבנטל הצטרף אלינו פרש בודד שבחוסר ברירה אימצנו אותו אבל זכינו להכיר אחלה בחור שנוסע ממש ממש ממש מממש לאט ^_^

פRץ
25-04-2016, 02:26
2424
להלן הזריחה

strelok89
25-04-2016, 12:38
אני חושב שאין כאן בעד ונגד . זו חוויה מעולה שכדאי לחוות אותה ולדעת אם זה מתאים לך להבא או לא .
נגיד השנה אישתי ואבא שלי וויתרו אני דווקא הייתי ומאווד נהנתי.

https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/13076910_10209703651494017_9190179137302471015_n.j pg?oh=10f60220c16fea91ff0f24de41002fdf&oe=57B419D6

להלן לפני הזריחה

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xft1/v/t1.0-9/13082512_10209703647933928_4437982188109250424_n.j pg?oh=e73f0ac4075c20cfdad292a41dba6b5e&oe=57B46D0A&__gda__=1471620600_e01140ff04a1c5d7f6103cf7a727c23 b

וזה תחילת הזריחה

נעם 1
25-04-2016, 20:07
למצדה רכבתי פעם אחת. לבנטל טרם הספיקותי. וכמו הרבה דברים אחרים בחיים רכיבת לילה ארוכה דורשת תכנון מראש. כל אחד לפי צרכיו. רכיבות רבות מהסוג הזה אין לי אבל פרופסורה בלילות שימורים יש ויש. מכאן שלרכיבה למצדה, אי שם בראש השנה 2011 התכוננתי מראש, שזה אומר שינה בצהרים שלפני, אפס אלכהל בערב ראש השנה וארוחת חג קלה.

המחיר הוא בהתאם לתמורה. לי המחיר גבוה מדי.

איללכא...ורכיבות טובות

השושנים
26-04-2016, 10:14
אם נסתכל קצת מעבר לכתף, לכיוון חו"ל, הרי מפגשי האופנועים שם הם פסטיבל שנמשך כמה ימים.
הרכיבה לשם מהנה אבל אין היא המהות עצמה.

אני יכול לחשוב על כמה מקומות בארץ שיכלו לארח מפגש כזה, (חול המועד הוא תקופה מצוינת לפסטיבל כזה)
מצפה רמון, דימונה, ערד, רמת הגולן. למען ההגינות המקום פחות חשוב אבל עיר מנומנמת שבדרך כלל לא סובלת
מעודף מבקרים או הכנסה, יכולה לקבל בוסט רציני מאירוע כזה סטייל פסטיבל ערד.

היתרון שאת הרכיבה לשם אפשר לעשות ברוגע, המפגש עצמו יהיה אטרקציה וכל אחר יוכל לבחור גם מתי להרים
עוגן ולחזור.

אפשר לשלב אטרקציות לרוכבים בשעות מסוימות, מכירה של יצרנים/יבואנים/מקעקעים ואירועים ללילה להקות מוסיקה
וכד'.

אז אולי כל אחד יוכל למצוא קצת "ראלי אופנועים" גם בארץ....

SuperRuti
26-04-2016, 11:31
לפני כמה ימים בסוף שבוע רכבתי מירושלים לבית שאן. נורא נהנתי לרכוב לבד בכביש ריק, בקצב שלי ולראות את הנופים. ספק שאפשר להנות ככה כשרוכבים בחבורה, רק אולי מי שבאמת אוהב רכיבות משותפות.

פRץ
26-04-2016, 12:41
רכיבה לבד ורכיבה בקבוצה זה לא דבר בר-השוואה, כל אחד זה נישה שונה ואוירה שונה

קסד
26-04-2016, 12:47
לפני כמה ימים בסוף שבוע רכבתי מירושלים לבית שאן. נורא נהנתי לרכוב לבד בכביש ריק, בקצב שלי ולראות את הנופים. ספק שאפשר להנות ככה כשרוכבים בחבורה, רק אולי מי שבאמת אוהב רכיבות משותפות.

רותיל'ה על איזה נוף את מדמיינת. הרכיבות לבנטצדה הן באישון ליל.

אם נסתכל קצת מעבר לכתף, לכיוון חו"ל, הרי מפגשי האופנועים שם הם פסטיבל שנמשך כמה ימים.

אני יכול לחשוב על כמה מקומות בארץ שיכלו לארח מפגש כזה, (חול המועד הוא תקופה מצוינת לפסטיבל כזה)
מצפה רמון, דימונה, ערד, רמת הגולן. למען ההגינות המקום פחות חשוב אבל עיר מנומנמת שבדרך כלל לא סובלת

היתרון שאת הרכיבה לשם אפשר לעשות ברוגע, המפגש עצמו יהיה אטרקציה וכל אחר יוכל לבחור גם מתי להרים
עוגן ולחזור.

אפשר לשלב אטרקציות לרוכבים בשעות מסוימות, מכירה של יצרנים/יבואנים/מקעקעים ואירועים ללילה להקות מוסיקה
וכד'.

זכרונו של כבודו לא אי אי אי.
יש דבר כזה. שנופל בדיוק בשרב הכי חם בשנה. בכרמיאל.
פעמיים טראומה שם הספיקו לי. מאז אני לא עובר שם אפילו אם זה בדרך.

רותיל'ה אולי נארגן טיול מיזוגנים?

SuperRuti
26-04-2016, 22:03
רותיל'ה אולי נארגן טיול מיזוגנים?

רוצה טראומה שלישית?

קסד
26-04-2016, 22:43
מה הבעיה נרכוב את ואני בשלשות בדירוג כשאני המארשל בצמתים והמאסף

SuperRuti
27-04-2016, 07:55
מה הבעיה נרכוב את ואני בשלשות בדירוג כשאני המארשל בצמתים והמאסף

כבר יש לך פיצול אישיות, מה אתה רוצה עוד?

השושנים
27-04-2016, 09:33
כבר יש לך פיצול אישיות, מה אתה רוצה עוד?

עכשיו צריך להשתכפל....

SuperRuti
27-04-2016, 12:50
זה כבר עניין של הנכדים שלו. הם עוד לא רכבו למצדה או בנטל?

אני זוכרת השתתפתי ברכיבה של מועדון האופנועים הישראלי לב"ש ב2009 שארגנו אותה כאות התנגדות להעלאת מחירי הביטוח. לאור יום. אם לחשוב מנקודת המבט של רכיבה הזו באמת זה לא כזה כייף, במיוחד בלילה. וכנראה שבאמת לראות את הזריחה במקום מלא אופנועים זו הנאה של הרכיבות האלה.

strelok89
27-04-2016, 15:35
זה כבר עניין של הנכדים שלו. הם עוד לא רכבו למצדה או בנטל?

אני זוכרת השתתפתי ברכיבה של מועדון האופנועים הישראלי לב"ש ב2009 שארגנו אותה כאות התנגדות להעלאת מחירי הביטוח. לאור יום. אם לחשוב מנקודת המבט של רכיבה הזו באמת זה לא כזה כייף, במיוחד בלילה. וכנראה שבאמת לראות את הזריחה במקום מלא אופנועים זו הנאה של הרכיבות האלה.

חלק מזה זה גם לפגוש רוכבים מכל קצוות הארץ ולדבר ולחלוק חוויות

ehudco8
27-04-2016, 15:58
לא נראה לי שאני טיפוס חברתי מדי....

צודקת , את רוכבת על סופרמוטו (הונדה אדום לבן חליפת עור מלאה ,)..... ראיתי אותך לפני זמן מה באחת החנויות בארץ ...ואני זוכר ששידרת לכולם אני בחורה מה אתם מסתכלים עליי ...ובאמת לא הרגשתי שאת חברותית ...ודיי היססתי אם לדבר איתך ... לדעתי זה חבל יש אנשים נחמדים בעולם ...

strelok89
27-04-2016, 18:18
צודקת , את רוכבת על סופרמוטו (הונדה אדום לבן חליפת עור מלאה ,)..... ראיתי אותך לפני זמן מה באחת החנויות בארץ ...ואני זוכר ששידרת לכולם אני בחורה מה אתם מסתכלים עליי ...ובאמת לא הרגשתי שאת חברותית ...ודיי היססתי אם לדבר איתך ... לדעתי זה חבל יש אנשים נחמדים בעולם ...

היום יש לה דוקאטי אדום .והיא חייבת להיות חברותית אחרת איך יתנו לה אזיקונים

קסד
27-04-2016, 19:56
כן אבל תודו שהיא חיננית באספרגריותה.
חוצמזה לאושיה כמוה עשו כתבה שלמה בפולגז"ל והיא אף נצפתה מפזזת בבריכה כך שהיא לא נעדרת כישורים חברתיים כפי שהיא מעידה על עצמה.

מרוב נון קונפרמיזם כבר לא רואים את העדר.

Biker boyz
27-04-2016, 20:50
היום יש לה דוקאטי אדום .והיא חייבת להיות חברותית אחרת איך יתנו לה אזיקונים
אם כבר איך יעשו לה סולם גנבים בשביל לעלות על המפלצת הזאת.
הייתי עם רותי באימון של פרו ריידינג לפני שבועיים או יותר, חייב לציין שהיא רוכבת מעולה אולם המראה שהיא עולה על האופנוע וכל פעם הוא כמעט נופל עליה בגלל הגובה שלו ושלה היה בלשון המעטה מגוחך ותסלחי לי רותי אבל מדובר בסכנה ממשית לך בתור בנאדם.

נעם 1
27-04-2016, 21:03
אם כבר איך יעשו לה סולם גנבים בשביל לעלות על המפלצת הזאת.
הייתי עם רותי באימון של פרו ריידינג לפני שבועיים או יותר, חייב לציין שהיא רוכבת מעולה אולם המראה שהיא עולה על האופנוע וכל פעם הוא כמעט נופל עליה בגלל הגובה שלו ושלה היה בלשון המעטה מגוחך ותסלחי לי רותי אבל מדובר בסכנה ממשית לך בתור בנאדם.

אני תוהה אם היית כותב אותו דבר על רוכב ממין זכר.
כבר ראיתי נמוכי קומה תומכים דו"שים קרביים עם קצות האצבעות של רגל כף רגל בודדת. אולי הם רכבו טוב ממני כי פשוט לא הייתה להם את האופציה לעצור בבטחה.

איללכא...וסובבו בגז

SuperRuti
27-04-2016, 22:25
רוכבת על דוקאטי נפלא כבר חודשיים. אקח עוד קורסים, אלמד את האופנוע ואשתדל לרכוב עוד יותר טוב. גם בטיולים חברתיים. ותודה לסטרלוק - אכניס לתיק זנב כמה אזיקונים. שיהיה.

MasterOz
27-04-2016, 23:18
לפני שכולם יקפצו...ובאמירה כולם, אני מתכוון לכל מיני מלעיזים,
שחלקם אני דווקא מעריך.
נכון...אני מנהל כאן בפורום, אני בהחלט צריך לנהוג אתכם בממלכתיות...חוץ מזה, מה כבר תעשו לי?
מה לעשות, חלק מכם מתנהגים לפעמים בטימטום ברמה כזו, שצריך לעשות על זה סדרת מחקר בדיסקברי!

אם פעם יצא לכם, אז תצאו מהקיבועים שלכם, צאו מהבועה ותניחו לאגו המטופש שלכם,
אני מכיר את רותי, יש לומר...לשמחתי!!! אני מכיר את רותי.
הלוואי, הלוואי שעשירית מהאנשים שאני מכיר, היו בני-אדם כמוה,
שלא לדבר על רוכבים כמוה...אבל זה ממש לא העניין, זה רק בונוס.
לפעמים אני חושב שיש לכם מזל שטימטום לא כואב...הייתם מבלים כל החיים בבית חולים על מורפיום
ואז, מתי היה יוצא לכם לרכוב?

נרגעתי.

השושנים
27-04-2016, 23:36
ראיתי את רותי רוכבת על הדוקאטי, מה אגיד לכם, הלוואי עלי חצי מהיכולת שלה!

Zvika
27-04-2016, 23:45
רותי, ההיפר הרגיל פחות גבוה מהsp. מפגש אצל המאסטר מחר ועושים ראש בראש? 😆😆
המשקף קרבון והמראות ריזומה עליי מתנה 😄

Biker boyz
28-04-2016, 01:15
אני תוהה אם היית כותב אותו דבר על רוכב ממין זכר.
כבר ראיתי נמוכי קומה תומכים דו"שים קרביים עם קצות האצבעות של רגל כף רגל בודדת. אולי הם רכבו טוב ממני כי פשוט לא הייתה להם את האופציה לעצור בבטחה.

איללכא...וסובבו בגז

כן אותו הדבר הייתי רושם אחד לאחד.
עוז, זה לא טמטום לבוא ולהגיד את האמת וכמה שהיא מרה וכואבת האמת הזאת עדין צודקת שיש סכנה מסיומת בצורה שהכלי יכול ליפול על כל בנאדם שלא יכול להוריד את הרגלית צד בישיבה על האופנוע ואם הוא נמצא לבדו להילכד תחתיו ולא משנה אם הוא גבר/אישה או שניהם ביחד.
ציינתי שרותי רוכבת מעולה ואף עקפה אותי בצורה מקצועית מאוד כמה פעמים וכבודה בתור רוכבת לא מוטל פה בספק, אלא הליקוי הבטיחותי הנ"ל שהפריע לי...אבל בינינו מי שואל אותי ואני בטוח שאת רותי לא מעניינת הדעה שלי.

ehudco8
28-04-2016, 07:57
לפני שכולם יקפצו...ובאמירה כולם, אני מתכוון לכל מיני מלעיזים,
שחלקם אני דווקא מעריך.
נכון...אני מנהל כאן בפורום, אני בהחלט צריך לנהוג אתכם בממלכתיות...חוץ מזה, מה כבר תעשו לי?
מה לעשות, חלק מכם מתנהגים לפעמים בטימטום ברמה כזו, שצריך לעשות על זה סדרת מחקר בדיסקברי!

אם פעם יצא לכם, אז תצאו מהקיבועים שלכם, צאו מהבועה ותניחו לאגו המטופש שלכם,
אני מכיר את רותי, יש לומר...לשמחתי!!! אני מכיר את רותי.
הלוואי, הלוואי שעשירית מהאנשים שאני מכיר, היו בני-אדם כמוה,
שלא לדבר על רוכבים כמוה...אבל זה ממש לא העניין, זה רק בונוס.
לפעמים אני חושב שיש לכם מזל שטימטום לא כואב...הייתם מבלים כל החיים בבית חולים על מורפיום
ואז, מתי היה יוצא לכם לרכוב?

נרגעתי.

אז אתה על מורפיום?! :-O

קסד
28-04-2016, 16:37
כן אותו הדבר הייתי רושם אחד לאחד.

אם זה היה גבר עדת הצבועים לא היתה קופצת להגנתו.

MasterOz
28-04-2016, 17:10
אין שום קשר לגבר או אשה, מה גם שהיא לא באמת צריכה הגנה.
אבל זה מעולה שיש לך מה לכתוב... ועל מה.
ועוד דבר, הצבע היחיד שאני רואה עכשיו בדיוק...
זה האדום של הסטייקים שאנחנו הולכים לטחון.

קסד
28-04-2016, 17:14
יחידי הסגולה שהיו בווצאפ שלי ראו מה אני מנשנש.
אבל אני מפרגן לך על הטיבעול. העיקר שאתה בחברותא.

SuperRuti
28-04-2016, 22:05
Zvika (http://fullgaz.co.il/forums/member.php/1948-Zvika), תחליף לווספה ונסה שנית. אולי זה יעבוד יותר טוב

Biker boyz (http://fullgaz.co.il/forums/member.php/2092-Biker-boyz), לא כולם חייבים להיות חברותיים.

MasterOz (http://fullgaz.co.il/forums/member.php/8703-MasterOz), זה רושם ראשוני שלו, אז מה שהוא ממהר להוציא אותו.

בקיצר, גם לגבי הטיולים וגם לגבי אנשים בלי להכיר מקרוב לא ניתן לקבוע האם תעריך את זה או לא...

Zvika
28-04-2016, 22:09
סגור.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160428/a5034ffcf204df9cbdd9999be0173480.jpg

SuperRuti
28-04-2016, 22:14
אתה רוכב גם על PHOTOSHOP? באמת נמוך...

נעם 1
29-04-2016, 07:35
אם זה היה גבר עדת הצבועים לא היתה קופצת להגנתו.

אם היית גבר גמד, הייתי יוצא גם להגנתך.
ואתה, שאתה צבוע לפחות כמוני, יוצא להגנתו של הילדבייקר שצחנה קלה עלתה מהתגובה שלו.

צבוע או לא, זה עניין פרספקטיבה.
לצחנה, אין פרספקטיבה, היא מסריחה תמיד.

איללכא...והצבוע לפניכם

MasterOz
29-04-2016, 07:36
קסד, את כל הלהקה של נילס שחטתי 75 אווזים ואני אוכל להם את הלב...
אני מוכן לאכול גם את שלך.

https://i.imgur.com/WDr2zAs.jpg

קסד
29-04-2016, 07:58
אדון אכילס כשתחליט להפסיק למצוץ מיץ פיגולים מטפטפת תודיע לי.
ולא, הטאטו החבוי שעל הזובי שלך כבר לא מרשים אותי.
אבל יאלה לך על זה ותספר לכולם עליו.
(לעוז יש טאטו בזובי. אבל הוא נמחק עם השנים)

השושנים
29-04-2016, 08:41

עוגן ולחזור.

וכד'.

אז מה היה לנו שם, צבועים, אווזים, בשר תותחים, בנות (לא איכס), אדום, וספה וצביקה משכיב!
מאבקי כוח ותסכול, חשבונות עבר, פנקסנות כפולה, המע"מ עלי ולי זה עולה יותר...

נחזור למפגשי אופנועים, ידידים ובחורה אחת שמחפשת יזיז (מישהו שיזיז לה את הרהיטים הכבדים לניקוי שאריות המצות).
כשבארזים נפלה שלהבת, אזובי הקיר צועקים שירפה....

SuperRuti
29-04-2016, 09:09
אתם מרמזים על רעיון שצריך לשלב טיולי אופנועים המוניים עם מנגל?...

קסד
29-04-2016, 09:27
ואתה, שאתה צבוע לפחות כמוני, יוצא להגנתו של הילדבייקר שצחנה קלה עלתה מהתגובה שלו.

איללכא...והצבוע לפניכם

אדון חבר (מערכת)
אנא דבוק במה שאתה טוב בו ברמה של תמי גורלי.

תודה. העם.

MasterOz
29-04-2016, 10:39
קסד, מתן תגובותיך או שתאלץ לקפוץ באנג'י... בלי חבל!

קסד
29-04-2016, 10:44
אחי לס.

בנבן אותי ותקבל התפלפלויות בדבר נכונות כתביו של תמיר בפורום לרוכב המתחיל.

שוט!

MasterOz
29-04-2016, 10:52
צנח לו זלזל...

Biker boyz
29-04-2016, 13:09

איללכא...והצבוע לפניכם

יום יבוא ומה שאתה מעליל עליי יעלילו עלייך ואז נראה האם ההרגשה היא טובה, הגלגל תמיד מסתובב לו וחורה לי שאתה בוחר "ליפול" על התגובה שלי שהייתה עניינית ואף בהעדר מילה מתאימה אחרת מקצועית, שדיברה נטו על שיקול בטיחותי. אני לא חושב שאני אמור להצדיק את עצמי בפנייך ולתאר בפנייך את הקשרים שיש לי עם בנות המין הנשי בקשרי רכיבה ועם מי אני מסתובב וכדומה, כי בכנות נעם אתה פשוט לא שווה את זה וגם בגלל שאתה בתגובתך, חוטא באותו דבר שאתה מאשים אותי וזה לבוא ולהיות הגבר המושיע שמגן על בנות המין הנשי שבכלל לא צריכות הגנה ויכולות לדבר בשם עצמן ומקומן בתחום האופנוענית מוכר וידוע היטב לכל מי שבתחום. אז פעם הבאה תשתמש במגבונים לחים שמעתי שזה נותן ריח טוב ומעלים את הצחנה :P

SuperRuti
29-04-2016, 13:34
ביקר בויז, מעניין, מה לדעתך ההיתה הסיבה שקניתי דווקא את האופנוע הזה?

אל תיקח את המראה של עליה וירידה שלי מהאופנוע כ"כ קשה. אם שמת לב - הרגשתי מספיק בטוח בשביל לקשור לו לזנב תיק זנב שכביכול מקשה עליי עוד יותר.

Biker boyz
29-04-2016, 15:20
ביקר בויז, מעניין, מה לדעתך ההיתה הסיבה שקניתי דווקא את האופנוע הזה?

אל תיקח את המראה של עליה וירידה שלי מהאופנוע כ"כ קשה. אם שמת לב - הרגשתי מספיק בטוח בשביל לקשור לו לזנב תיק זנב שכביכול מקשה עליי עוד יותר.

לא מתיימר לדעת או לחשוב מה היה הסיבות שלך, אם זה הייתי אני הסיבה שלי הייתה אופנוע שמרגש אותי עם מכלולי קצה שאני יוכל להנות ממנו בכל זמן של רכיבה, מאידך אני גם שקול מאוד ורואה גם את החסרונות ואם הייתי 1.65 ובלי אפשרות לקיט הנמכה שיפתור את עניין העלייה, לא הייתי קונה אותו משיקולי בטיחות..אבל שוב זה אני.

SuperRuti
29-04-2016, 16:28
זה לא ממש נוח, אבל האופנוע כייפי ואני מסתדרת. הכל בסדר.

ilang
29-04-2016, 16:53
לפעמים יש יתרון בלהיות אישה או גמד.
כולם רוצים להגן.
הכוונה טובה.
אז חברים חג שמח
ורכיבות טובות.

SuperRuti
29-04-2016, 17:05
אילן, רוצה להיות גמד? או אישה?

ilang
29-04-2016, 17:52
אממ. .רותי, קשה להחליט..
בנתיים אשאר ilan.

נעם 1
29-04-2016, 21:37
יום יבוא ומה שאתה מעליל עליי יעלילו עלייך ואז נראה האם ההרגשה היא טובה, הגלגל תמיד מסתובב לו וחורה לי שאתה בוחר "ליפול" על התגובה שלי שהייתה עניינית ואף בהעדר מילה מתאימה אחרת מקצועית, שדיברה נטו על שיקול בטיחותי. אני לא חושב שאני אמור להצדיק את עצמי בפנייך ולתאר בפנייך את הקשרים שיש לי עם בנות המין הנשי בקשרי רכיבה ועם מי אני מסתובב וכדומה, כי בכנות נעם אתה פשוט לא שווה את זה וגם בגלל שאתה בתגובתך, חוטא באותו דבר שאתה מאשים אותי וזה לבוא ולהיות הגבר המושיע שמגן על בנות המין הנשי שבכלל לא צריכות הגנה ויכולות לדבר בשם עצמן ומקומן בתחום האופנוענית מוכר וידוע היטב לכל מי שבתחום. אז פעם הבאה תשתמש במגבונים לחים שמעתי שזה נותן ריח טוב ומעלים את הצחנה :P

כבר אמרו עלי דברים גרועים הרבה יותר. רובם שאינם נכונים ומיעוטם נכונים בהחלט. ערכי, כמובן, כקליפת השום בעיניך ובעיני נוספים ואני חי עם זה בשלום.
כל זה לא באמת משנה מאום, התגובה שלך לא הייתה עניינית ולא מקצועית. הקשר בינה ובין בטיחות קלוש.
ועכשיו אסביר ואני מקווה שדור הפייסבוק יבין.
אם אתה חבר של רותי, היית צריך לשוחח עמה כחבר ולהביע את חששותיך. עדיף פנים אל פנים אבל גם טלפון או אוצאפ הולך.
אם כבר פגשת אותה במציאות באימון של פרו רידינג גם אז היית יכול לומר לה את דעתך.
אם כבר פגשת אותה ובחרת שלא לומר לה בפנים, היית יכול לשלוח לה הודעה בפרטי מבלי לכתוב את זה קבל עם ועדה.

אבל לא, למה. בחרת לכתוב את זה מול כולם כשאתה מסתתר מאחורי ניק, מסך ומקלדת.
איללכא...ואת ההודעה המקורית שלך אפשר לתאר רק במילה אחת, פוגענית.

Biker boyz
29-04-2016, 23:15
בעיינך, אולם לא בעיני וזאת הייתה בחירתי, אם ברצונך לבקר אותי על בחירתי ולהגדיר את ההודעה שלי כראות עיינך שיבושם לך והמשך ככה בקו המחשבה הזה, אשמח לראות לאן תגיע בסופו של דבר אתו.

השושנים
30-04-2016, 09:48
אני מסכים שיש בעיה בטיחותית לרוכב נמוך, אישית התרסקתי במהירות אפס בחו"ל עם אופנוע
מושכר BMW R1200 עמוס לעייפה, ומכוון לגובה לא נכון, רק בגלל שלא הגעתי לרצפה בכביש
ישר ללא הבדלי גובה משמעותיים.

מצד שני כבר ראיתי רוכבים מיומנים מאוד, שהסתדרו היטב עם בעיית גובה. האם זה אידאלי אני
לא יודע בוודאות, הרגשת הבטן שלי אומרת שלא, אבל אם רותי למדה להסתדר עם זה, סבבה.

מעבר לזה, נעם הפורום נועד לדיונים כאלה, נכון שיש חשיבות לסגנון וצורה בהם נאמרים הדברים
אבל אם למישהו הייתה ביקורת פתוחה, אשמח מאד אם היא תישמע, במסגרת הכללים והנימוס.

קשה לי לקבל תגובות לא ענייניות, או כאלה שבחרו לפגוע במישהו משיקולים זרים, אבל בדיוק כמו
שאני מעיר בכביש לרוכבים לא מוגנים היטב, או כאלה שמסכנים את עצמם או אחרים, הפורום הזה
נועד בדיוק לזה.

אין מקום להשתיק חברים שאומרים את האמת שלהם, בדיוק כמו שאין מקום לתגובות שנובעות ממקומות
אחרים או לא ישרים.

SuperRuti
30-04-2016, 10:27
אפתח שרשור לדיון על רוכבים נמוכים וטופנועיהם

johnny drama
02-05-2016, 00:53
כולה שרשור על אם הייתם מעדיפים לרכב או לא ואם כן אז לאן...לאן גלשתם....
רותי,תשארי בבית הכי טוב אחרי הארוחת חג האופנוע לא סוחב :)