צפייה בגרסה מלאה : בקשה להמלצה על קניית קסדה ודיבורית
oxclvhhp
21-05-2016, 17:14
אהלן,
אני שליח ואני מחפש לקנות קסדה ודיבורית...
התקציב כאן הוא כמעט השיקול העיקרי מכיוון שזה בשביל עבודה, לכן אני מוכן להתפשר - מלבד דבר אחד וזה כמובן הבטיחות.
מבחינת הקסדה: קסדה איכותית מבחינת בטיחותית תספק מענה הולם. אם אפשר לשטוף את חלקיה, זה בונוס גדול מבחינתי.
מבחינת הדיבורית: הזולה ביותר. מיועדת 80 אחוז ל WAZE והשאר לדיבור(קרי: איכות שמע וחיבור טובים). כול פיצר מעבר מבחינתי מיותר. אני גם לא מתכוון לדבר מכיוון שאני חסר ניסיון, ובכלל אני חושב שזה לא דבר מומלץ גם כשיש ניסיון, אבל למקרים שאין ברירה.
אם אפשר להזמין משהו זול בחול שנותן עבודה אשמח לקישור.
תודה מראש
כל הקשקושיאדה הזו ולא כתבת תקציב....
oxclvhhp
21-05-2016, 23:50
כל הקשקושיאדה הזו ולא כתבת תקציב....
אם היית קורא את "
הקשקושיאדה" היית מבין שהתקציב נקבע לפי כורח המציאות. לרשום סתם מספרים באוויר לא יעזור לי ובטח לא לכם. מחפש משהו "הכי" זול שיתן מענה על הצרכים שרשמתי למעלה. אני מודע לעובדה שלא מדובר בעסק זול, אל דאגה.
אהלן,
אני שליח ואני מחפש לקנות קסדה ודיבורית...
התקציב כאן הוא כמעט השיקול העיקרי מכיוון שזה בשביל עבודה, לכן אני מוכן להתפשר - מלבד דבר אחד וזה כמובן הבטיחות.
מבחינת הקסדה: קסדה איכותית מבחינת בטיחותית תספק מענה הולם. אם אפשר לשטוף את חלקיה, זה בונוס גדול מבחינתי.
מבחינת הדיבורית: הזולה ביותר. מיועדת 80 אחוז ל WAZE והשאר לדיבור(קרי: איכות שמע וחיבור טובים). כול פיצר מעבר מבחינתי מיותר. אני גם לא מתכוון לדבר מכיוון שאני חסר ניסיון, ובכלל אני חושב שזה לא דבר מומלץ גם כשיש ניסיון, אבל למקרים שאין ברירה.
אם אפשר להזמין משהו זול בחול שנותן עבודה אשמח לקישור.
תודה מראש
תשאיר תקציב לשקע טעינה כי ה WAZE יגמור לך את הסוללה
קסדות טובות שיעשו עבודה עבור שליח יעלו סביב ה 400-600 ש"ח ודיבורית טובה לדעתי סביב ה 500-600 ש"ח (משהו שיהיה לך אחריות טובה ואיכות טובה)
oxclvhhp
22-05-2016, 18:40
תשאיר תקציב לשקע טעינה כי ה WAZE יגמור לך את הסוללה
קסדות טובות שיעשו עבודה עבור שליח יעלו סביב ה 400-600 ש"ח ודיבורית טובה לדעתי סביב ה 500-600 ש"ח (משהו שיהיה לך אחריות טובה ואיכות טובה)
בנוגע לקסדה הבנתי, תודה. בנוגע לדיבורית, אין משהו ב200 שקל שיכול לעשות את העבודה? סה''כ לא מחפש משהו איכותי, אלא משהו שיספיק רק לצורכי העבודה.
בנוגע לקסדה הבנתי, תודה. בנוגע לדיבורית, אין משהו ב200 שקל שיכול לעשות את העבודה? סה''כ לא מחפש משהו איכותי, אלא משהו שיספיק רק לצורכי העבודה.
לא מכיר מוצר במחיר כזה בארץ, תנסה להזמין מחו"ל משהו מומלץ, היו כאן כמה כאלו שהמליצו על דיבוריות זולות שעושות את העבודה.
אני רק אומר שאם זה עבור עבודה בשימוש מסיבי עדיף להשקיע במשהו איכותי
TheDevilInside
23-05-2016, 09:11
תחפש בפורום. המלצתי פעם על דיבורית ב170 שקל שעושה בשבילי את העבודה. בהמלצה שלי, קנו אותה אנשים פה, וגם לדעתי לא התאכזבו..
moonshield
23-05-2016, 11:03
תחפש בפורום. המלצתי פעם על דיבורית ב170 שקל שעושה בשבילי את העבודה. בהמלצה שלי, קנו אותה אנשים פה, וגם לדעתי לא התאכזבו..
פות"ש,
הנה הפוסט שהשד הפנימי דיבר עליו:
http://fullgaz.co.il/forums/showthread.php/4727-%D7%99%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%93%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%98%D7%95%D7%AA
אני משתמש בדיבורית הזאת כבר זמן מה ומאוד מרוצה ממנה. כתבתי בפוסט גם ביקורת קצרה על הדיבורית, ובינתיים הספקתי להתרגל למגרעות שלה ואף להעלים את רובן.
ממליץ בחום, אחלה תמורה למחיר.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft