צפייה בגרסה מלאה : ככה אנחנו נראים, או איך להסתבך בתיק פלילי מבלי להתאמץ.
סיפור אמתי, פרטי המעורבים יישארו חסויים מפאת כבודם וצנעת הפרט.
יוצאים עמיתי ואני ברכב משטרתי שכור מתחנת הדלק סונול החדשה מול קניון מלחה בי-ם,
קטנוען נצפה מנפנף בפראות בידיו כלפי נהגת צעירה, עד כאן שגרתי ומוכר, בשלב זה מתחיל
הרוכב להפריע לנסיעת הרכב תוך סיכון עצמי לו ולסובבים אותו והנהגת מנסה להתחמק,
בעליה לכיוון גילה הרוכב עוקף את הרכב מימין מנצל את ההאטה שלה במעגל התנועה ומכה במראה
הימנית המראה נסגרת אבל לא נשברת, הנהגת המבוהלת נעצרת והרוכב נעצר בסמוך לחלונה ומכה עליו
באגרופו ושוב מכה למראה, בשלב זה אנחנו מפעילים מערכת כריזה, עוצרים את התנועה ומפרידים
בין הניצים, הנהגת צעירה מהמגזר מבוהלת והרוכב נסער ושטוף זעם, שעכשיו מופנה כלפי.
מי שמכיר אותי יודע שעדין אני לא, ואחרי שאגה קצרה הטונים ירדו, לדברי הרוכב הנהגת דיברה
בסלולארי וכמעט פגעה בו, אני או עמיתי בניידת לא יכולים לאשר או להכחיש זאת כיוון שלא ראינו
זאת, אבל יתכן וזה אכן נכון.
הרוכב בחר לנקוט באלימות פיזית כנגד הרכב ותקף מילולית ופיזית גם את הנהגת וברגע זה הפך
מקורבן לתרבות נהיגה קלוקלת לעבריין אלימות.
מצד אחד כרוכב אופנוע אני מכיר ויודע את חמת הזעם שאני חוטף בכל פעם שאידיוט כזה או אחר
מסכן אותי על הכביש, אבל ברגע שהרוכב בחר באלימות המצב השתנה לחלוטין.
למזלו של הרוכב הצעירה סירבה להגיש תלונה, הבחור ננזף פרטיו הועברו הלאה. למקרה היו עדים
רבים ולצערי ככה אנחנו הרוכבים כולם נראים מהצד השני של השמשה.
חבל.
עקרונית צודק, אבל... זה שהיא לא הגישה תלונה בסוף אומר דרשני - כנראה החושרמוטה דיברה וסביר שאכן סיכנה אותו.
גם לי יש פרץ זעם על כאלה, ברור שאחרי כמה שניות של הרצון לרדוף ולשבור להם ת'צורה זה עובר כי לא מוכן לסכן את עצמי עוד יותר, גם ככה הם לא בשליטה על הרכב ובנייד הז*ו*נ*ו*ת !!
nihrider
07-06-2016, 10:29
רוכב האופנוע לא רצה להגיש תלונה? אי אפשר לבדוק בהיסטוריה שלה ולראות שהיא אכן דיברה בטלפון?
שלילה במקום, הלוואי.
בקשר לאלימות, אני מזדהה גם אם אני לא בוחר לנהוג ככה בעצמי.
אם אפשר שניה לדבר ברצינות על הנושא.
המערב הפרוע זה תיאור לתקופה וזמן שבה בקושי היתיה אכיפה לחוק. עבריין היה פוגע במישהו ואם אותו אדם לא יכל להגן על עצמו (בד"כ עם נשק) אז היה נפגע ואף אחד לא היה מפצה אותו.
אולי אם מישהו היה הורג 10 אנשים אז השריף היה אוסף כמה אנשים מהישוב והולכים לנסות לטפל בו.
במצב כזה שבו אנשים פוגעים בך והחוק לא עוזר אז אנשים מרגישים חסרי עונים ואת הצורך לעשות משהו בעצמם.
אני טוען שהגורם העיקרי לתרבות האלימות במדינה היא שלא נאכפים חוקים "קטנים" בהם נפגעים אנשים פשוטים מחוסר אכפתיות ואנוכיות של אזרחים אחרים במדינה.
במידה והייתה לו מצלמת קסדה והיה מגיש תלונה, האם היה קורה משהו? אם התשובה היא לא אז אפשר להבין מאיפה נובעת ההתנהגות שלו.
מבחינתי, אי אפשר לדעת עם מי מסתבכים. אולי הוא שיכור או מסומם, עבריין, נושא נשק. הם בעצם כולם נושאי נשק כי יש להם טיל במשקל 2 טון.
לראייה:
https://www.youtube.com/watch?v=JgsMlJxC_ZM
אז לא בועט לאף אחד במראה. מקסימום דופק להם על החלון ברמזור ומדבר איתם. אבל אחרי כמה פעמים שנתקלים במישהו שפשוט לא אכפת לו ואין לו מושג מה הוא עושה זה רק נהיה יותר מעצבן.
לא שווה את העצבים.
פשוט נותן בגז
מי שמפריעים לי אלו לא הסלולרים או המתאפרות אלה אלו שעוקפים בתוך הפניה ולא משאירים לי איזור ביטחון לטעויות.
פה בכביש הערבה לאנשים נראה לגיטימי רחוב ה200 חתולים ומעלה.
יש לי פנטזיה לתפוס אותם בתחת דלק הקרובה, כי גם ככה אין פה הרבה, ולעשות להם אקסטרעם מייקאובר לרכב.
אבל אני, שומר חוק, ויותר חשוב, שומר חוקן.
אני יפה מכשי להגיע לכלא
עניין של עלות תועלת.
TundraOG
07-06-2016, 12:35
המצב בארץ בהחלט מתסכל, כל רוכב יכול להעיד שחווה כמה "כמעטים" בגלל נהגים רשלנים שמסמסים/מדברים וכו', או שבמקרה הגרוע גם חווה פגישה לא-צפוייה עם האספלט בגלל זה.
אישית, המקסימום שאני עושה זה לצפור, להתקרב לו לחלון ולדפוק על הקסדה במחוות "איפה השכל?", או שפשוט (וזה החביב עליי) להפריע להמשך השיחה שלו ע"י משיכת הילוכים ורעש. (וזה במקרים קיצוניים, האופנועים שלי יקרים לי יותר מהאידיוט שמולי).
מה שאתם שוכחים הוא שאם השושני היה מטפל בנהגת כל זה לא היה קורה.
ומכאן התיסכול המובן של הרוכב. כי הרי אין באמת משטרה שאוכפת התעסקות בטלפון. היא עסוקה בלבדוק רשיונות של עבריינים כמוני.
nihrider
07-06-2016, 15:25
למה שיאכפו? הם גם מדברים בטלפונים
moonshield
07-06-2016, 16:15
^^^^
+1 לך לקסד.
כבר יצא לי לראות יותר מידי פעמים שוטרים שמבצעים עבירות שאם אחד מאיתנו פשוטי העם היו מבצעים, כנראה שהיינו עוברים לתחבורה ציבורית לזמן לא מועט (בין היתר שוטר על קטנוע שמדבר בטלפון בנסיעה, ביד). אם השוטרים היו מתעסקים באכיפה שמסכנת את התנועה ולא כזו שמכניסה עוד כמה שקלים לקופת המדינה, הכבישים היו טיפה יותר בטוחים, רק טיפה.
moonshield
07-06-2016, 16:33
כל זה לא מצדיק ולו במעט התנהגות אלימה על הכביש, לא מצד רוכבים או מצד נהגים.
MasterOz
07-06-2016, 16:38
מה שאתם שוכחים זה שכמות החוליגנים ופורעי החוק בין הרוכבים, גבוהה משמעותית למספרם הכללי.
כמות השוטרים הסורחים, גם אם הם בכירים, אינה גבוהה כל כך ביחס לכמות של השוטרים בישראל,
אבל אתם מצביעים עליהם באצבע מאשימה, במקום לבקר את עצמכם.
לנו יש שם רע, מאוד מאוד בצדק!
הציבור אינו מבדיל בין אופנוען וותיק ושקול, לטוסטוסון שליחויות עצבני, כך גם בכתבות באמצעי התקשורת.
כולם אופנוענים וכולם אשמים. בהסתכלות מפוקחת...תגידו ת'אמת,
על כל כמה שוטרים יש אחד בן זונה?
על כל כמה רוכבים יש אחד בן זונה?
אז תהיו כנים עם עצמכם, תפסיקו להאשים אחרים ותתרכזו במה שאתם יכולים לעשות...
למענכם ולמען האחים הרוכבים האחרים.
סליחה...גם האחיות!
שושני איזה דרמה עשית, אין יום שעובר בלי שאני מטפל במראה של איזה נהג או נהגת.
ואם זה קרה כנראה זה הגיע לה/לו.
...
כמילות השלום חנוך - "אל תקרא לי עם"
אל תקרא לי אחיך הרוכב וגם אני לא בטוח שאנחנו חיים באותה מדינה, תחת אותם חוקים (ואותן זכויות)
ואתה רשאי להשמיט את הפסיק במשפט הקודם.
אני לא מצדיק אלימות ולא שובר מראות.
אבל כמו שאתה בעצמך כתבת - במקום ששושני יחפש אשמים אחרים ויבוא בתוכחה - שיפשפש במעשי חבריו למדים.
ואיך אומרים בגן לגבי אלימות - "היא התחילה"
MasterOz
07-06-2016, 17:04
אם שושני יבוא בתוכחה...למי הוא יבוא? לשוטרים אחרים? למפכ"ל? זה יעזור?
למה אם מישהו מהרוכבים יבוא לרוכב אחר בתוכחה? זה יעזור?
תחת! אני מסכים לגמרי.
אבל במקרה דנן, השושני לא ראה את עבירת (לכאורה) הנהגת, הוא ראה את עבירת הרוכב.
אה, סליחה שהכנסתי אותך לכלל האחים, אתה בהחלט מוזמן לפרוש ולהוציא את עצמך מהכלל...כרגיל.
אוי אוי אוי - קיפל לה את המראה.. איך לא נכנס למאסר עולם? אני גם נגד אלימות אבל במקרה הזה האלימות שלה הייתה הרבה יותר מסוכנת משלו.
כמות השוטרים הסורחים, גם אם הם בכירים, אינה גבוהה כל כך ביחס לכמות של השוטרים בישראל,
לא מסכים. כמות השוטרים הסורחים היא לא רק המושחתים. גם שוטר שלא עושה את העבודה שלי הוא מבחינתי שוטר שסרח. הגענו ל-90%?
אני כשמישהו עושה לי דבר כזה \חותך \טלפון \מביא ביד \משחק פוקר על הכביש או סתם נוהג חרא ומסכן את העולם אני בדר"כ בורח מהר מהר מהאיזור.
יש מיקרים בהם אני עוצר ושואל שאלה מאוד פשוטה בנעימות אפילו עם חיוך : למה אחי\אחותי ? למה זה היה טוב ???
בזה זה מסתכם אין לי כעס עליהם ! אני חושב שאם הגעתי למצב שמישהו חותך אותי בצורה שהפתיעה אותי אני לא הייתי בסדר בסיטואציה.
לדוגמא כביש החוף 8:40 בבוקר ליד מחלף וינגייט בפקק כולם עומדים \זוחלים. אני באופנוע ורוכב בשוליים ואיפה שאפשר מהירות 40-80 קמ"ש.
במפרצונים (תחבורה ציבורית) אני מעדיף לא להכנס למפרצון אלה להמשיך על הקו המפוספס של המפרץ.
נהגת עברה מהנתיב הימני עברה את הקו הלבן בעובי של 5 מטר(שם אני הייתי) להגיע לנתיב תחבורה ציבורית (שהיה מעט יותר פנוי). כמובן ללא התראה וחלילה להשתמש באיתות.
אז כן כאן הופתעתי. לא הייתי מוכן לעברה מסוג זה . אני הייתי לא בסדר בגלל שרכבתי איפה שאסור ולא זהיתי את הכוונה של הרוצחת(בפוטנציה) בזמן.
למזלי הצלחתי לעצור את האופנוע על הדלת של הנוסע ללא מגע של ממש. נשארו סימני צמיגים על הכביש ,וכפתור הצופר כמעט נתלש מהאופנוע.
ירדתי מהאופנוע רועד ! ושאלתי אותה למה? למה זה היה טוב???
על פי הפרצוף שלה .השאלה זיעזעה אותה ממש , הרבה יותר מרצף קללות עסיסי. או חלילה אלימות פיזית.
אף אחד לא יוצא מהבית ואומר בוא נרים אופנוען לשמיים היום. אבל החברה האלה בפחיות מטורפים והתפקיד שלנו כאופנוענים להבין את הסיטואציה ולנסות לצפות מראש.
כשאני רוכב על האופנוע אני ממש משחק שחמט בכביש תמיד צופה\מנסה להבין מי רוצה להפיל את המלך (-:
אף אחד לא יוצא מהבית ואומר בוא נרים אופנוען לשמיים היום.
בצבא יש חוקי בטיחות לנשק. מכיר? אם שיחקתי בשליפות עם אקדח טעון בקניון הומה אדם אז זה לא משנה אם לא התכוונתי או כן התכוונתי להרוג מישהו. נפלט כדור? אני אשם. נהגי המכוניות יודעים ששני טון במהירות מאה קמ"ש יכולים להרוג בנאדם. למה הם מתעלמים מהוראות הבטיחות (הידועים בכינויים: חוקי תנועה)?
nitzann84
07-06-2016, 19:06
קסד פגע בול בנקודה.
אם לובשי המדים היום עושים את העבודה ועוקפים את עבירות הסלולר ,מקרה זה היה יכול להימנע.
אבל יותר קל לארוב כל בוקר על כביש 4 לאופנועים שנוסעים על השוליים. או לרדוף אחרי מי שמעשן מריחואנה בבית
שאין מנגנון ששומר על הסדר,טבעה של המערכת תמיד תלך לאנרכיה.
בצבא יש חוקי בטיחות לנשק. מכיר? אם שיחקתי בשליפות עם אקדח טעון בקניון הומה אדם אז זה לא משנה אם לא התכוונתי או כן התכוונתי להרוג מישהו. נפלט כדור? אני אשם. נהגי המכוניות יודעים ששני טון במהירות מאה קמ"ש יכולים להרוג בנאדם. למה הם מתעלמים מהוראות הבטיחות (הידועים בכינויים: חוקי תנועה)?
מישהו יכול להגיד מנסיון אם המשטרה עושה שימוש בחומרי צילום שמביאים לה על עבירות תנועה? (שימוש במכשיר נייד למשל)
shaykram1989
07-06-2016, 19:22
הלוואי והיינו באנרכיה, אם רק היית יודע מה זה אומר באמת.
אי אפשר לצפות משוטרים שחיים בחברה מקולקלת להיות צדיקים ושומרי חוק. קח אדם שפוי וכלא אותו בבית משוגעים לשנתיים. הוא יצא משוגע.
מה שקורה פה זה זריקת אחריות, אני לא רוצה לראות איפה אני לא בסדר ואיפה החברים שלי לא בסדר, אז בוא נאשים את השוטרים.
ואגב, זה נוגע בכל תחום בחיים שלנו, לווא דווקא לנהיגה.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
*אוכפים*
היו עוד כמה אבל זה דקר לי בעין
SuperRuti
07-06-2016, 19:40
השושנים, אתה מכייף. נראה אותך במקום עמיתיך הצרפתים, האם היה לך זמן לפלסף ככה:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=110&v=e70uG1oYlcE
MasterOz
07-06-2016, 20:31
אוי אוי אוי - קיפל לה את המראה.. איך לא נכנס למאסר עולם?
אני גם נגד אלימות אבל במקרה הזה האלימות שלה הייתה הרבה יותר מסוכנת משלו.
לא מסכים. כמות השוטרים הסורחים היא לא רק המושחתים. גם שוטר שלא עושה את העבודה שלי הוא מבחינתי שוטר שסרח. הגענו ל-90%?
אפילו לא ל30%, זה לא שאני חושב שהמערכת בסדר, היא ממש לא.
אני גם לא מקבל תגמולים על הגנת שוטרים באיזה פורום אופנועים עלום...
אני פשוט חושב שהמערכת וראשיה, מסרסים גם את השוטרים שרוצים לתת עבודה.
לא מתגמלת בהתאם, לא מפרגנת בהתאם ובמיוחד...לא מגינה עליהם כשצריך להגן.
אני ממש לא חושב ש90% מהשוטרים מאוננים במקום לעבוד,
אני גם מצטער לשמוע שיש אנשים שבאמת חושבים כך.
קסד פגע בול בנקודה.
אם לובשי המדים היום עושים את העבודה ועוקפים את עבירות הסלולר ,מקרה זה היה יכול להימנע.
אבל יותר קל לארוב כל בוקר על כביש 4 לאופנועים שנוסעים על השוליים. או לרדוף אחרי מי שמעשן מריחואנה בבית
שאין מנגנון ששומר על הסדר,טבעה של המערכת תמיד תלך לאנרכיה.
האכיפה לא מעניינת, אי אפשר להציב מליוני שוטרים שיבדקו מי מדבר בנהיגה ומי לא.
ההנהגה שלא אכפת לה, היא הקובעת!
אם כולכם כאלו מבינים את המסוכנות...אז האם אתם מסכימים שאדם שמחזיק סלולארי ביד תוך כדי נהיגה -
יקבל עונש מיידי של : שלילה מנהלתית לחודש + עשר נקודות + 5000 ש"ח קנס
ללא יכולת ערעור, ללא משפט וללא צורך בקצין נכח במקום.
אה, כדי שלא יהיו אי הבנות...אני בעד לצייד כל שוטר במצלמה, לא רק שוטרים רכובים.
נתפסת במצלמה...קבל\י זין של ארבע צול עם אופצייה להרחבה!
מתאים לכם?
רק אל תשכחו...אם יתפסו אתכם או מישהו מהמקורבים לכם...אז בלי תלונות.
אני בכל אופן, אם הייתי יכול, זה העונש שהייתי מחיל על כל מי שמתעסק במשהו אחר ולא בנהיגה.
הלוואי והיינו באנרכיה, אם רק היית יודע מה זה אומר באמת.
אי אפשר לצפות משוטרים שחיים בחברה מקולקלת להיות צדיקים ושומרי חוק. קח אדם שפוי וכלא אותו בבית משוגעים לשנתיים. הוא יצא משוגע.
מה שקורה פה זה זריקת אחריות, אני לא רוצה לראות איפה אני לא בסדר ואיפה החברים שלי לא בסדר, אז בוא נאשים את השוטרים.
ואגב, זה נוגע בכל תחום בחיים שלנו, לווא דווקא לנהיגה.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
עם זה אני מסכים לחלוטין.
כולם טובים בספורט הלאומי שנקרא : זריקת אחריות
אף אחד לא רואה את הדבשת של עצמו, הוא בסדר תמיד וכולם מסביב אשמים,
רק אף אחד לא אשם, הוא שה תמים.
אין, הצדיק היחידי במדינה הזו, זה אף אחד :swear1:
השושנים, אתה מכייף. נראה אותך במקום עמיתיך הצרפתים, האם היה לך זמן לפלסף ככה:
יאפ.
http://www.mako.co.il/news-law/crime/Article-b6eaa1589bbd831017.htm
רק לפני שבוע ניטרלו.. אה הוא התאבד ... אה הקצין ירה בו בנשק שלא רשום על שמו ... אה דובר המשטרה אמר ש...
לדוגמא כביש החוף 8:40 בבוקר ליד מחלף וינגייט בפקק כולם עומדים \זוחלים. אני באופנוע ורוכב בשוליים ואיפה שאפשר מהירות 40-80 קמ"ש.
שוליים אינם נתיב מהיר, שוליים אינם נתיב רכיבה בכלל .. 80 קמ"ש על שוליים ???
כן, גם אני רוכב על השוליים, אבל תמיד מנסה לרכב במהירות שתאפשר לי מרווח בטחון לעצירה. 80 קמ"ש אינם מאפשרים זאת ולא משנה עד כמה אתה רוכב מיומן.
כשאני רוכב על האופנוע אני ממש משחק שחמט בכביש תמיד צופה\מנסה להבין מי רוצה להפיל את המלך (-:
אתה ממש לא משחק שח ... אתה משחק פוקר על החיים שלך.
ואם לא תפנים את עניין הזהירות, כל כונפה מחומצנת עם סלולאר תעיף את המלך.
שושני איזה דרמה עשית, אין יום שעובר בלי שאני מטפל במראה של איזה נהג או נהגת.
ואם זה קרה כנראה זה הגיע לה/לו.
ביום שאתה תעשה לי את זה בטעות, רוב הסיכויים שלא תגמור על הגלגלים...
כשאין אכיפה, המשטרה מפקירה את השטח.
רוב הזמן אני נוהג באוטו עם מצלמה ומתעד עבירות מסמרות שיער והחוצפה רק הולכת וגדלה בכלל חוסר האכיפה. כשאני על האופנוע יש לי כמעטים בכל רכיבה וזה מתסכל. יש מי שאילפו את עצמם להבליג ויש מצבים שהתנהגות כלי הרכב (וגם דו"ג) פשוט מפוצצת
אם אנחנו מחפשים עכשיו להאשים את המשטרה בהתנהגות עבריינית של רוכב שסרח, אני לא במשחק.
אם אנחנו רוצים ללמוד ולהיות קצת יותר בסדר, סבבה.
אחוז התגובות האלימות שלנו הרוכבים ושל הכוכב התורן שושו מעידים יותר מהכל על האווירה הכללית.
מי שחושב שאלימות תפתור את הבעיה, סופו שיתקל במשהו שהוא קצת יותר מעורער ממנו.
מי שבאמת חושב שהמשטרה מטפלת באכיפת התנועה ולא בפעילויות אחרות חי בסרט טורקי.
פרצוף המשטרה כפרצוף העם, ומי שמחפש שוטרים שוודים שיטפלו בעמך ישראל שיקנה DVD
או כל אמצעי לצפייה אחר ויראה רצים למיליון.
שושנים,
לפני כמה שבועות נהגת חתכה אותי בפרעות 3 פעמים בפחות מק''מ,בלמתי בעוצמה כדי לא להתנגש בה,כמובן שהייתי על פחית.
אני עוצר לידה ברמזור,סבתא, הנכדה שלה מאחור בבוסטר והיא בטלפון, אני פותח את החלון ומתחיל לצעוק עליה,היא מצביעה על הטלפון עם תנועות ידיים ''מה אתה רוצה הייתי בטלפון''.
כל כך רציתי לחסום לה את הנתיב ולבעוט לה בעוצמה ברכב, אבל פחדתי על הרכב החדש שלי,ולא רציתי תיק פלילי.
מה היית עושה במצבי? אם הייתי על אופנוע זה היה יכול להיגמר במוות,הכביש היה סופר חלק אחרי גשם מטונף.
דרך אגב,ADHD גורם לעצבנות יתר בכבישים,במיוחד הישראלים.
היו כבר מקרים שכמעט דרסו אותי במעבר חציה,ועשו לי תנועה ''לא קרה כלום'' אני בועט ברכב,לכמה כבר השארתי עיקום,מצטער אבל זה חזק ממני, אם אבליג ולא ילמדו לקח אז הולך הרגל/האופנוען הבא/הנכדה של המטומטמת עם הטלפון ישלמו את המחיר.
WTF? אתם באמת בועטים ברכבים של אנשים?!
ביום שאתה תעשה לי את זה בטעות, רוב הסיכויים שלא תגמור על הגלגלים...
אם אתה מבטיח להתרכז בנהיגה בלבד כשאתה נוהג, הכל יהיה בסדר.
WTF? אתם באמת בועטים ברכבים של אנשים?!
זה כמו ווילי בשבילי.
בערך בשנות התשעים גיליתי שאנשים עושים את זה וזה מדליק אותי עד היום.
אבל אני לא מצליח לעשות את זה בעצמי.
שושנים,
לפני כמה שבועות נהגת חתכה אותי בפרעות 3 פעמים בפחות מק''מ,בלמתי בעוצמה כדי לא להתנגש בה,כמובן שהייתי על פחית.
אני עוצר לידה ברמזור,סבתא, הנכדה שלה מאחור בבוסטר והיא בטלפון, אני פותח את החלון ומתחיל לצעוק עליה,היא מצביעה על הטלפון עם תנועות ידיים ''מה אתה רוצה הייתי בטלפון''.
כל כך רציתי לחסום לה את הנתיב ולבעוט לה בעוצמה ברכב, אבל פחדתי על הרכב החדש שלי,ולא רציתי תיק פלילי.
מה היית עושה במצבי? אם הייתי על אופנוע זה היה יכול להיגמר במוות,הכביש היה סופר חלק אחרי גשם מטונף.
דרך אגב,ADHD גורם לעצבנות יתר בכבישים,במיוחד הישראלים.
היו כבר מקרים שכמעט דרסו אותי במעבר חציה,ועשו לי תנועה ''לא קרה כלום'' אני בועט ברכב,לכמה כבר השארתי עיקום,מצטער אבל זה חזק ממני, אם אבליג ולא ילמדו לקח אז הולך הרגל/האופנוען הבא/הנכדה של המטומטמת עם הטלפון ישלמו את המחיר.
רוב הסיכויים בתסריט שלך היא שאתה בסדר והיא לא, עד ש... החלטת לתקוף, אז כל הטיעונים שלך זה כבר טיעונים לעונש.
יש כמה וכמה משפטנים בקהל והם יסבירו לך את ההשלכות של סטטוס עבריין אלימות ו-"מסוכנות".
הצד הנוסף זה שאם היית בועט ברכב שלי, רוב הסיכויים שהיית מבקר במחלקה האורתופדית הקרובה ואני בתחנת המשטרה....
לא אני ולא אתה נחנך את עם ישראל ואם כן בעיטה זה חינוך לאלימות שתתהפך במוקדם או מאוחר עליך או מישהו ממשפחתך.
המצב בכביש רק הולך ומדרדר, אין אכיפה וגם כשיש זה על נתצים ואי תנועה מתחת לגשר ההלכה.
לא נראה כאילו למשטרה אכפת בכלל.
הרוב המכריע של הנהגים מסמסים כי הם יודעים שהסיכוי להתפס נמוך.
שורה תחתונה המשטרה היא ארגון חולה שמתעסק בטפל בעיקר ולא בעיקר.
מלחמות אגו בפיקוד העליון, אין ספור קצינים שהורשעו בפלילים.
מלחמת אזרחים זה רק עניין של זמן פה.
רוב הסיכויים בתסריט שלך היא שאתה בסדר והיא לא, עד ש... החלטת לתקוף, אז כל הטיעונים שלך זה כבר טיעונים לעונש.
יש כמה וכמה משפטנים בקהל והם יסבירו לך את ההשלכות של סטטוס עבריין אלימות ו-"מסוכנות".
הצד הנוסף זה שאם היית בועט ברכב שלי, רוב הסיכויים שהיית מבקר במחלקה האורתופדית הקרובה ואני בתחנת המשטרה....
לא אני ולא אתה נחנך את עם ישראל ואם כן בעיטה זה חינוך לאלימות שתתהפך במוקדם או מאוחר עליך או מישהו ממשפחתך.
לא תקפתי את הגברת,צעקתי עליה שהיא מטומטמת והיא יכלה להורג אותי ואת הנכדה שלה,ואיך היא לא מתביישת לקחת ילדה קטנה ולהיות מרוכזת בפלאפון.
אני לא רוצה להכיר את ההשלכות של סטאטוס עבריין אלימות,אם אהיה כזה ישללו ממנו את הסיווג הבטחוני ויעיפו אותי מהעבודה.
כשתעבור במעבר חציה,תראה רכב מאט,פתאום הוא לא עוצר,אתה קופץ כדי שהוא לא יפגע בך,אם לא היית קופץ סביר להניח שהיית נשאר מתחת לגלגל.
ואז כולך מלא זיעה קרה ופלאשבקים מהטראומה שהייתה לך מהתאונה שהוציאה אותך נכה לפני 5 שנים,ואז הנהגת עושה עם היד ''כאילו מה קרה''.
אולי לא הייתי בועט ברכב,אלא בועט בנהגת המטומטמת, אם לא מבצע אחד מ2 האופציות אשמח לדעת איך כיצד היית נוהג.
לפי הודעתך האחרונה בקשר בעיטה,משטרה ובית חולים אתה היית יותר מבועט ברכב.
ומה לעשות,יש אנשים שמתחנכים רק בכוח, אם על כל סטירה שקיבלתי כשהייתי ילד היה לי שקל הייתי היום מליונר,אמנם אני לא מליונר אבל אני בנאדם.
אם אחי יעשה שטות כזו אני מצדיק את הבנאדם שיתן לו סטירה/יבעט לו ברכב, בדיוק כמו שאני מצדיק את זה שאם הוא ילך עם כדור בקנה הוא יקבל כלא.
nihrider
08-06-2016, 10:07
מי שבאמת חושב שהמשטרה מטפלת באכיפת התנועה ולא בפעילויות אחרות חי בסרט טורקי.
וואלה, 400 הרוגים בשנה. אולי כדאי שיתחילו להתעסק במה שחשוב???
אתמול.2 בלילה בערך, הסרפנטינות של מצפה רמון.
אידיוט שלא יאה לו לנסוע אחרי ב70 כי אלו פניות קשות החליט לעקוף אותי בנתיב שלי, החליק וכמעט הפליק לי עם הזנב של המזדהשלוש החדשה שלו.
פגשתי אותו בתחנת דלק. גם בתור של המנטה הוא לא הסכים להמתין.
כל כך כעסתי. כל מה שרציתי היה לדפוק לו את הראש בדלפק.
בפעם האחרונה שזאקתי למישהו אגרוף נשברה לי עצם הכף היד וזה עדיין כואב. אתמול הפחד שאשבור את היד שוב היה הדבר היחידי שמנע ממני מלהעביר את הבחור חינוך מחדש. כי עם יד שבורה לא אוכל לנהוג עד חיפה.
בעולם מושלם הייתי נזכר שיש עליי לדרמן ונותן לו פשוט פנס על הצמיג והייתי מגזגז לי להנאתי לתחנת הדלק הבאה.
אבל אנחנו לא חיים בעולם מושלם. אז חיכיתי בתור, שילמתי לקופאי ושתיתי מים.
שושני אני לא יודע באיזה עולם ורוד אתה חי. אני לא יודע מה הקונספציה שלך לצדק היא, אבל אתה טועה, כי החשיבה שלך מערכתית מידי, ואני מבין שלדוג סרדינים יותר קל מכרישים, אבל שלא תעז להגיד שאנחנו לא בסדר. לרכב על אופנוע שה מסוכן אבל זה לא מתיר את הדם שלנו. מותר לנו להגן על עצמנו. אם הייתי בחורה והיו מנסים לאנוס אותי אף אחד לא היה אומר לי שאסור לי להילחם בחזרה רק כי הלבוש שלי זנותי.
אבל מה אני יודע? אני רק אזרח משלם מיסים נטול זכויות.
השוטרים בשטח לא קובעים פקודות,רובם הגדול עושים מעל המצופה.
מלמעלה קובעים במה להתעסק.
העונשים לא מספיק חמורים,אכיפה שמופנית כלפי סטלנים שיושבים בבית עם קצת ירוק.
מתישהו זה ישתנה,לאט לאט רואים שיפור,המשטרה היא רק זרועה מבצעת.
השוטרים בשטח לא קובעים פקודות,רובם הגדול עושים מעל המצופה.
...
לא מזמן נהגתי לתומי באיזור הצפון. כשבאתי בלילה לקמפנג בחוף לונה דוגית שקר כלשהו הבודקה אמר לי שאין לי לוחית מקדימה. נפלה. אז לא נכנסתי ועשיתי קצת עוקף כינרת.
בשתימשרה בלילה עצר אותי בכיכר ליד טבריה מחסום.
- "שלום אדוני"
- "שלום אדוני השוטר" אני אומר בעיניים אדומות. מעייפות. וכמעט כבר מושיט את הידיים לאזיקים בגלל האין לוחית...
- "סע לשלום" ....
קם בבוקר.
עדיין אין לוחית. שבת. מה עושים? מתגלגלים הביתה.
בדרך אחרי איזו פניה עוד מחסום משטרתי. אני פונה והם לא מנופפים באמוק עם הידיים. אז יכולתי להמשיך אבל לא, עצרתי בשביל לשאול.
- "שלום אדוני השוטר" אני פונה לאיש המלובן שיער "נפלה לי הלוחית ויום שבת ואנחנו בגולן ואני רק רוצה הביתה מה עושים?"
- "אה ???? אה .... למה עצרת ??? אה ... תשאל אותו" הוא מצביע לעבר השוטר הצעיר הבכיר
- "שלום אדוני השוטר" אני פונה לאיש ...
- "מי אתה? רשיונות בבקשה!!! גם רישיונות רכב!!"
- "אבל אדוני השוטר יכולתי להמשיך בנסיעה, לא עצרתם אותי, עצרתי מיוזמתי לשאול מה עושים ביום שבת בגולן בלי לוחית רישוי"
- "צא החוצה בבקשה!! יש לך משהו להסתיר???"
- "להסתיר? יכולתי להמשיך ישר. עצרתי בשביל לבקש עזרה לגבי מה עושים כש.."
- "תפתח בגאז'!!"
- פתחתי
- "טוב תצייר מספר עם טוש על קרטון לפחות וסע לשלום"
- "מאיפה לי טוש וקרטון עכשיו? יום שבת בגולן"
- "מה אתה ילד? תצייר וסע מפה כבר"
אז נסעתי למסעדה.
חמישים שקל ללוחית + קפה עם הל משו משו.
סיפור אמיתי.
הסיפור שלך היה יכול ללכת גם בצורה רעה יותר,יש שיקול דעת לשוטרים,אבל את עיקר המשימות הם לא קובעים.
קסד - טוב שלא שאלת אותו עם צריך לקחת את הקיטבג...
TENERE660
08-06-2016, 12:08
לאחר שקראתי בעיון את השרשור הילדותי והמתלהם הזה ,הגעתי למסקנה שאנחנו באמת מתאימים לכל הסטיגמות שתפרו לנו:
מתלהמים,חסרי סבלנות ואלימים (מילולית בטוח,ואף יותר מזה).
האחד מרביץ לשני, השני מאיים על השלישי, והשלישי בועט במראות כל אימת שמתחשק לו....וכן הלאה.
כל דבר עדיף מאשר ללכת כצאן לטבח.
וואלה, 400 הרוגים בשנה. אולי כדאי שיתחילו להתעסק במה שחשוב???
ונעזוב את בטחון הפנים, הפגנות, אירועים, חגים יהודיים נוצריים ומוסלמיים, אבטחת י-ם, ועוד ועוד?
אתה באמת חושב שהמשטרה לא "עובדת"?
סדרי עדיפויות מוכתבים ע"י הממשלה.
lokimonster
08-06-2016, 13:09
שושני הכל נכון חוץ מנושא העדינות!
על פי השמועות ועדות של המאסטרעוז מתחת למדים מסתתר לו חוטיני וורוד!
טרם הוגשה תלונה על התערטלות בפומבי!
I may simply be a single drop of rain
But I will remain
⚡️[emoji942][emoji945]
ונעזוב את בטחון הפנים, הפגנות, אירועים, חגים יהודיים נוצריים ומוסלמיים, אבטחת י-ם, ועוד ועוד?
אתה באמת חושב שהמשטרה לא "עובדת"?
סדרי עדיפויות מוכתבים ע"י הממשלה.
סדרי עדיפויות קובעים בממשלה? אז אתם בטח רק טוענים את האקדח ואין לכם שום אחריות. הריי אמרו לי.
תתחילו בזה ששוטרים לא יעשו עבירות תנועה.
פעם על כביש שש נכנסו משני הצדדים שלי שוטרים על אופנועים וכולנו באותו הנתיב כדי לראות אם אני אאיץ וככה נסענו מרפק למרפק למרפק כמה קילומטרים. אני בשלי והם בשלהם.
אחרימ שתי דקות שעמם להם לפי איך שאחד מהם עשה לשני עם היד ' עזוב אותו'.
מר שושני מי שומר עליכם השומרים?
סדרי עדיפויות קובעים בממשלה? אז אתם בטח רק טוענים את האקדח ואין לכם שום אחריות. הריי אמרו לי.
תתחילו בזה ששוטרים לא יעשו עבירות תנועה.
פעם על כביש שש נכנסו משני הצדדים שלי שוטרים על אופנועים וכולנו באותו הנתיב כדי לראות אם אני אאיץ וככה נסענו מרפק למרפק למרפק כמה קילומטרים. אני בשלי והם בשלהם.
אחרימ שתי דקות שעמם להם לפי איך שאחד מהם עשה לשני עם היד ' עזוב אותו'.
מר שושני מי שומר עליכם השומרים?
אף אחד, עובדי חברת חשמל מקבלים חשמל חינם?
לפעמים ממש מתחשק לי לזרוק את המפתחות וללכת ולהשאיר לכל החכמולוגים להסתדר לבד.
אתה יודע כמה שוטרים נהרגו על משמרתם בשנה האחרונה?
מי אלה "השוטרים" לדעתך? מלאכי שרת שטרם קיבלו כנפיים?
מי מוכן לבוא לעבוד במשטרה בתנאים הנוכחיים? אז אוספים את מה שיש, את פני העם
מכל המגזרים והתרבויות, אם אתה מחפש שוטרים בריטיים סע לאנגליה.
אגב רק בחודש שעבר סיימתי לארח משלחת קציניי משטרה מצרפת שבאה ללמוד מאיתנו איך להתמודד
עם טרור ושיטור במקביל מבלי להוסיף תקנים שעות וכד', והם לא היחידים.
יש עשבים שוטים, יש חארות בכל מקום, גם במשטרה, אבל בסך הכל הכללי יש לנו משטרה טובה שעובדת
קשה מאד וללא תנאים אלמנטריים. ובלי סיכוי אמתי לנצח.
יאללה אפשר להמשיך לחבוט במשטרה אני סיימתי.
נו אברי הכי קל להאשים את המשטרה.
יש אנשים זבל,והם ממש לא למדו את זה משוטרים.
תכף תשים כובע גרב ותשיר פאק דה פוליס.
סהכ אנשים שבאים לעבודה עם שליחות,חלק קטן מהם לא באים בגלל השליחות אלא בגלל שהרביצו להם כשהיו ילדים.
mudale222
08-06-2016, 15:38
במקום לבכיין כמו ילדים קטנים עם קוקיות ולבעוט ברכבים ולסכן את עצמכם כמו האבלים, תצלמו הכל עם מצלמת קסדה ותתחילו להגיש תלונות במשטרה.
אווו, כן חברים.. זה ידרוש ממכם ללכת עד המשטרה ולשבת ולהגיש תלונה.
פתאום כשאתם צריכים לעשות משהו אז נהיה מאוד קשה.
אבל לבכות זה תמיד קל.
(וכן, המשטרה מטפלת יפה מאוד כשיש סרטונים ברורים עם מספר רכב והכול).
מהתקופה שלי בארגז החול אני זוכר בעיקר את הצבא והאלה שלובשים שחור על ירוק שמתעסקים עם הטרור אז סלח לי על זה שאני לא קונה את מה שאתה מוכר.
כי להתעסק בטרור ושחיתות זה לא מטרת העל של משטרת ישראל. זה פשוט מביא כותרות כי כולם דואגים לתפקיד שאחריי.
משטרה תפקידה שיטור. ואם את זה לא עושים אז מה כן? איפה כל השוטרים הטובים? בישראל הריי אין דונאטס וסופגניות יש רק בחנוכה אז מה התירוץ? בחייך!
nitzann84
08-06-2016, 17:11
פה אני לא מסכים איתך. זכור לי יותר ממקרה אחד, בו אני הייתי נוכח עם מדים של משטרה באקט של לחימה בטרור.... ככה שתבדיל את הכחולים משאר זרועות המשטרה.
במקום לבכיין כמו ילדים קטנים עם קוקיות ולבעוט ברכבים ולסכן את עצמכם כמו האבלים, תצלמו הכל עם מצלמת קסדה ותתחילו להגיש תלונות במשטרה.
אווו, כן חברים.. זה ידרוש ממכם ללכת עד המשטרה ולשבת ולהגיש תלונה.
פתאום כשאתם צריכים לעשות משהו אז נהיה מאוד קשה.
אבל לבכות זה תמיד קל.
(וכן, המשטרה מטפלת יפה מאוד כשיש סרטונים ברורים עם מספר רכב והכול).
א - התבלבלת בסדר המילים: המשטרה לא תמיד מטפלת בכאלו סרטונים. ליתר דיוק המשטרה תמיד לא מטפלת...
ב - ניסית פעם להגיש תלונה? עשיתי את זה פעמיים בחיים. שולחים אותך מתחנה לתחנה, מפקיד לפקיד... מדובר על מבצע מורכב של מספר שעות עד יום עבודה מלא. שייתנו להגיש תלונה און-ליין. אנחנו במאה ה-21.
יאפ.
http://www.mako.co.il/news-law/crime/Article-b6eaa1589bbd831017.htm
רק לפני שבוע ניטרלו.. אה הוא התאבד ... אה הקצין ירה בו בנשק שלא רשום על שמו ... אה דובר המשטרה אמר ש...
אף אחד, עובדי חברת חשמל מקבלים חשמל חינם?
לפעמים ממש מתחשק לי לזרוק את המפתחות וללכת ולהשאיר לכל החכמולוגים להסתדר לבד.
אתה יודע כמה שוטרים נהרגו על משמרתם בשנה האחרונה?
מי אלה "השוטרים" לדעתך? מלאכי שרת שטרם קיבלו כנפיים?
מי מוכן לבוא לעבוד במשטרה בתנאים הנוכחיים? אז אוספים את מה שיש, את פני העם
מכל המגזרים והתרבויות, אם אתה מחפש שוטרים בריטיים סע לאנגליה.
אגב רק בחודש שעבר סיימתי לארח משלחת קציניי משטרה מצרפת שבאה ללמוד מאיתנו איך להתמודד
עם טרור ושיטור במקביל מבלי להוסיף תקנים שעות וכד', והם לא היחידים.
יש עשבים שוטים, יש חארות בכל מקום, גם במשטרה, אבל בסך הכל הכללי יש לנו משטרה טובה שעובדת
קשה מאד וללא תנאים אלמנטריים. ובלי סיכוי אמתי לנצח.
יאללה אפשר להמשיך לחבוט במשטרה אני סיימתי.
סיים אבל אני לא סיימתי.
הכותרות צורחות "רוצח" -
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4813595,00.html
אבל רגע הוא לא היה חשוד? לכאורה?
הטבח בהר נוף,שוטר תנועה הסתער על מחבלים כדי להציל חיים.
עושים עבודת קודש,אבל תמיד מסתכלים רק על הצד המכוער.
גם לצהל יש צד מכוער מאד,למה אתם לא מדברים על זה?
תמיד קל להפיל הכל על המשטרה.
nihrider
08-06-2016, 20:24
uriar! אם יתנו להגיש תלונות און ליין אז הם אשכרה יצטרכו לעבוד במקום לטרטר אנשים יום שלם וככה למנוע הגשת תלונות
nihrider
08-06-2016, 20:25
עושים עבודת קודש,אבל תמיד מסתכלים רק על הצד המכוער.
גם לצהל יש צד מכוער מאד,למה אתם לא מדברים על זה?
תמיד קל להפיל הכל על המשטרה.
התפקיד של צהל להגן על רוכבי אופנוע מנהגים פושעים וחסרי אחריות?
אז למה שנדבר עליו פה?
כשהייתה לי עבודה השתדלתי לעשות אותה הכי טוב להבנתי.
עכשיו קח קוף, זרוק עליו מגינים וקסדה וצ'קלאקה וקורסי רכיבה ונראה לי שעדיין אני ארכב יותר טוב ממנו על אותו הכלי.
אם בא לך לרכוב על סוס ולזרוק רימון על אתיופים בכיכר והתשקורת תכריז בגאווה שהמתפרעים זרקו רימון הלם שיהיה לך בתיאבון.
אני שבע.
Lestoren
08-06-2016, 20:33
אני חושב שהבעיה העיקרית של המשטרה היום היא העובדה שהם שכחו שהם גוף שמשרת את הציבור. בארה"ב הכל מנוהל כמו שירות לקוחות מקצועי ומדויק עם זמן תגובה מהיר מאוד.
שוטרים בארץ מרשים לעצמך להתעלם ממה שנוח להם ולאכוף את מה שנוח להם וזה לא עובד ככה. העצלנות וחוסר המקצועיות פשוט מבליטים את הכיעור בגוף הזה וזה מתבטא בעובדה שהציבור לא סומך על המשטרה ואפילו מפחד מהגוף שאמור לתת לו הרגשת ביטחון.
mudale222
08-06-2016, 20:34
א - התבלבלת בסדר המילים: המשטרה לא תמיד מטפלת בכאלו סרטונים. ליתר דיוק המשטרה תמיד לא מטפלת...
ב - ניסית פעם להגיש תלונה? עשיתי את זה פעמיים בחיים. שולחים אותך מתחנה לתחנה, מפקיד לפקיד... מדובר על מבצע מורכב של מספר שעות עד יום עבודה מלא. שייתנו להגיש תלונה און-ליין. אנחנו במאה ה-21.
לא רק ניסיתי. גם הצלחתי.
אין לי מושג על מה אתה מדבר מתחנה לתחנה וכו' אולי הגעת לאיזור אחר לגמרי מאיפה שהעבירה קרתה או משהו בסגנון, ממש לא יום עבודה מלא, כן יכול לקחת הרבה זמן אם באים כשיש עומס וצריך לחכות בתור אבל זה די קיצון.
הייתי אומר שזה לוקח בין רבע שעה לשעה, שעה וחצי גג ל99% מהאנשים ב99% מהזמן.
בקשר לסרטונים, אני פרסמתי בפייסבוק של המשטרה סרטון והבן אדם נעצר באותו יום. חבר קיבל משפט על עקיפה בפס לבן שמישהו אחר צילם אותו.
אם אנשים כאן לא מוכנים להזיז את התחת שלהם ולבזבז שעה וחצי מהחיים שלהם אז שלא יתפלאו אם המצב הזה רק ימשך.
הזוי בעיניי שאנשים מסוגלים לבכיין באלפי שרשורים לכל הכיוונים ועל כל העולם אבל כשאשכרה הם מסוגלים לעשות משהו ול**ן בחזרה את מי שסיכן אותם\עצבן אותם, אז אשכרה כולם נהיים כוסיות ומתחילים להתבכיין על בזבוז זמן. תמשיכו לבכות זה כנראה מגיע לכם.
SuperRuti
08-06-2016, 20:46
יש לי-יש לי-יש לי!
תפילת הדרך! ניסיתם?
לא בטוח שאתם רוצים שוטרים אמריקאים.
נסה לשים יד על שוטר טיפוסי שם, כי אנחנו רגילים לדבר עם הידיים.. ישבורו לך אותם.
לכמה ישראלים נשברו הידיים באמריקה אתם יודעים.?!
ואולי צרכים כמה שוטרים אמריקאים אצלינו
הגבולות מאוד ברורים. שחור ולבן. עדיף לבן..
ולגבי השוטרים הבריטים אממ..
לא הייתם רוצים להתקל בבילוש שלהם.
היה לי חבר, ישן באיזו דירה באיזור מפוקפק.
הציעו לו תישן עם אלה מתחת למזרון.
אחרי כמה שבועות הוא מתעורר בלילה,
שומע אנשים נכנסים לו לדירה, הראשון שנכנס לו לחדר החבר דופק לו את האלה בראש.! ואז פאק, מתברר שהח'ברה הם בילוש.. בעטו אותו כמו כדור בפרמייר ליג החוצה.
נכנס לכלא, יצא זכאי , לא הוכח שהזדהו..
הכל יחסי.
וואלה. כווולם גיבורים חכמים ומגיע לנו וצריך כמו בארה"ב-הברית Protect & to serve .
יפה. דורשים? רוצים שינוי? , יאלה לכו תתגייסו למשטרה. אחר כך אל תתפלאו שהרמה עדיין נמוכה שם.
אה, סליחה.. לא נוח לכם לקרוע ת'תחעת בעבודות בשכר כדי לסגור ת'חודש, להיות מוקפצים באיד-אל-אחוואט/חג החתולות/מצעד הגאווה/שקר כלשהו ולעשות כפולות ומשולשות כדי לשמור על כמה מוצצים שעושים הפגנה.
נו, הלכתם להתגייס? קיבלו אותכם?
נכון כתב אילןG - אתם בטוח רוצים שוטרים אמריקאים? אלה לא נותנים הנחות אין ויתורים על קנסות ו Show me your hands אם לא יורה בך ויוצא זכאי אחרי מח"ש.
יש לי כמה חברים מאוד טובים שמשרתים (חוץ משושנה, כאלה שאכלו איתי מאותו מסטינג כשלוש שנים.. אחד מהם אגב היה זה שבישל את כניסתו של רוזנשטיין לקלבוש, אחד אחר נכה ביד כי עבריין ניכנס לו בניידת בעת מרדף) מעניין שתמיד מבקשים ממני עזרה מהם כי יש לי קשרים.
היטל השמירה (http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4588119,00.html) מממן עוד ועוד קופים מזוקנים במדים.
האם זה עזר במניעת אכילת שוקולד מקס ברנר בשרונה? רק לתושבי העיר. המזרחיים.
מהתקופה שלי בארגז החול אני זוכר בעיקר את הצבא והאלה שלובשים שחור על ירוק שמתעסקים עם הטרור אז סלח לי על זה שאני לא קונה את מה שאתה מוכר.
כי להתעסק בטרור ושחיתות זה לא מטרת העל של משטרת ישראל. זה פשוט מביא כותרות כי כולם דואגים לתפקיד שאחריי.
משטרה תפקידה שיטור. ואם את זה לא עושים אז מה כן? איפה כל השוטרים הטובים? בישראל הריי אין דונאטס וסופגניות יש רק בחנוכה אז מה התירוץ? בחייך!
אין לך שום מושג על מה אתה מדבר, וזה שאתה אומר את זה בתקיפות לא עושה את זה נכון.
אני מציע לך לבדוק בכתובים ולהבין עד כמה אחריותה של משטרת ישראל רבה ובאילו מקרים.
אין לי מושג על מה אתה מדבר מתחנה לתחנה וכו' אולי הגעת לאיזור אחר לגמרי מאיפה שהעבירה קרתה או משהו בסגנון, ממש לא יום עבודה מלא, כן יכול לקחת הרבה זמן אם באים כשיש עומס וצריך לחכות בתור אבל זה די קיצון.
הגעתי לתחנה ליד הבית (הרצליה) - שלחו אותי לתחנה הקרובה למקום הארוע.
הגעתי לתחנה שליד מקום הארוע (דיזינגוף) - שלחו אותי ליפו...
ביפו חיכיתי 4 שעות ללקיחת עדות ועוד חצי שעה עדות.
ומה קרה עם הנהגת שפירססה על קו לבן פגעה בי וברחה? לא יודע... אף אחד לא חזר אלי... לפחות ביטוח חובה שילם על זה (לקחתי את המינימום שהוצע לי כמו פראייר כי אני כזה).
ומה קרה עם הנהגת שפירססה על קו לבן פגעה בי וברחה? לא יודע... אף אחד לא חזר אלי... לפחות ביטוח חובה שילם על זה (לקחתי את המינימום שהוצע לי כמו פראייר כי אני כזה).
כשאתה רואה שלט "בנק" אתה נכנס אוטומטית למשוך כסף?
אתה מתקבל ישר אצל הפקידה?
כשאתה מוציא דרכון לחו"ל אתה מקבל אותו במקום?
אנשים רואים לובש מדים והכל צריך להתנהל לפי הסרט שרץ להם בראש
כי הם השוטרים חייבים לעשות הכל ולשרת אותי.
תצא רגע מחדר האוכל ( :-) ) תנסה לתת שירות לעמך ישראל ותשמור על אדיבות,
קור רוח, יעילות ורצון לעזור...אה כן ובסוף החודש תקבל פחות מהמאבטח בקניון....
lokimonster
09-06-2016, 09:00
רן שבאים להכות אותך
או שגילית פורץ בקומה הראשונה של הבית
או שהשכנה צורחת כי הפרוד של בדיוק בא עם גרזן
או שנהג תוקף אותך בגלל שלדעתו חתכת אותו
אין לך זמן לחכות שהסייר יסיים לגלגל סיגריה אחרי השווארמה שהוא דפק על הדרך
נדפקתי ממבצע של מטרו
אז חייך אכלת אותה
רן. ההבדל בינך לבין ' נותן שירות' הוא שאף אחד לא מת כי הוא חיכה למזכירה שתסיים את השיחה עם הגננת של הבן שלה.
כמה אנשים מתו בגלל אדישות של המשטרה?
תמשיך להגיד לך שיש תכתיבים, ואתה בכלל לא אחראי. אתה רק טוען את הכדורים.
נראה כמה רחוק נגיע אם נסמוך על משטרת ישראל שתציל את היום.
ההימור שלי שנצליח להרחיק אפילו עד לרמזור הבא.
וקח את זה כצלצול השכמה.
לא רחוק היום והעם יפריט את המונופול שיש לכם על הכוח.
ואז מה?
Don yosef
09-06-2016, 09:30
אני כשמישהו עושה לי דבר כזה \חותך \טלפון \מביא ביד \משחק פוקר על הכביש או סתם נוהג חרא ומסכן את העולם אני בדר"כ בורח מהר מהר מהאיזור.
יש מיקרים בהם אני עוצר ושואל שאלה מאוד פשוטה בנעימות אפילו עם חיוך : למה אחי\אחותי ? למה זה היה טוב ???
בזה זה מסתכם אין לי כעס עליהם ! אני חושב שאם הגעתי למצב שמישהו חותך אותי בצורה שהפתיעה אותי אני לא הייתי בסדר בסיטואציה.
במפרצונים (תחבורה ציבורית) אני מעדיף לא להכנס למפרצון אלה להמשיך על הקו המפוספס של המפרץ.
נהגת עברה מהנתיב הימני עברה את הקו הלבן בעובי של 5 מטר(שם אני הייתי) להגיע לנתיב תחבורה ציבורית (שהיה מעט יותר פנוי). כמובן ללא התראה וחלילה להשתמש באיתות.
אז כן כאן הופתעתי. לא הייתי מוכן לעברה מסוג זה . אני הייתי לא בסדר בגלל שרכבתי איפה שאסור ולא זהיתי את הכוונה של הרוצחת(בפוטנציה) בזמן.
למזלי הצלחתי לעצור את האופנוע על הדלת של הנוסע ללא מגע של ממש. נשארו סימני צמיגים על הכביש ,וכפתור הצופר כמעט נתלש מהאופנוע.
ירדתי מהאופנוע רועד ! ושאלתי אותה למה? למה זה היה טוב???
על פי הפרצוף שלה .השאלה זיעזעה אותה ממש , הרבה יותר מרצף קללות עסיסי. או חלילה אלימות פיזית.
אף אחד לא יוצא מהבית ואומר בוא נרים אופנוען לשמיים היום. אבל החברה האלה בפחיות מטורפים והתפקיד שלנו כאופנוענים להבין את הסיטואציה ולנסות לצפות מראש.
מחזק אותך וכך צריך לנהוג בעיני.
כמוך גם אני לוקח את האחריות על החיים שלי לידיים שלי.
למרות שאני רוכב הרבה אני כבר לא זוכר מתי בפעם האחרונה התעצבנתי על נהג פחית בגלל שהוא כמעט הרג אותי או עשה כל עבירה אחרת שהשפיעה עלי, וחשוב להדגיש שעברתי "התעללויות" הרבה יותר מסוכנות מסתם מישהי שחתכה אותי בזמן שסימסה, אפשר להגיד שחוויתי הכל מהכל.
אבל אני בחרתי לא להתעצבן והדגש הוא על ה"בחרתי" כי להתעצבן ולשבור דברים תמיד אפשר אבל כמה זה באמת עוזר או מקדם את המצב? זה כמו להתעצבן על מזג האוויר, אפשר, אבל איך בדיוק זה עוזר?
כמו שאי אפשר להשפיע על מזג האוויר גם אי אפשר לחנך את כל הנהגים.
ובכללי, בחיי, מה שאין לי שליטה עליו לא משפיע על מצב הרוח שלי.
במקרים כאלה אני תמיד משתדל להיות מוכן מראש, וכשזה קורה אני מבצע תמרון התחמקות וממשיך הלאה בחיים שלי כאילו כלום לא קרה.
פעם הייתי כועס, היום כבר לא. ומאז ההחלטה הזאת הרכיבות שלי הרבה יותר נינוחות כיפיות ובטוחות.
שוב אברי, אין לך מושג על מה שאתה מדבר (כמו לחלק גדול מהציבור) אבל זה בסדר.
nihrider
09-06-2016, 12:12
השושנים, אתה מתעלם לגמרי מהתלונות של הרוכבים.
אנשים מנסים להרוג אותנו ולא קורה להם כלום!
איך המצב ישתנה אם המשטרה תמשיך להתעלם מזה?
אתמול מישהי יצאה מחניה בלי לאותת ובלי להסתכל, כמעט ריסקה לי את כל הגוף.
איפה יש כוח שמשפיע עליה לנהוג בצורה יותר אחראית?
הרי לא קרה לה כלום.
הכל מצולם במצלמת קסדה, אבל הרי חבל על הזמן שלי בלהגיש תלונה. לא נפגעתי, רק "כמעט נפגעתי" אז המשטרה לא תעשה כלום.
זה גם אומר שהיא תמשיך לעשות את זה. אפילו אם באותו רגע היא קצת נבהלה ממה שהיא עשתה, מחר זה יעבור לה.
אני הרבה נבהלתי ממה שקרה אבל למי זה עוזר.
אתה חושב שצריך לחכות שכל נהג במדינה יהרוג אופנוע כדי שהם יזכרו שהם צריכים לנהוג באחריות?
אין מספיק אופנועים בשביל לספוג את זה!
הנהגת ששברו לה מראה אולי תזהר יותר, או אולי היא תשנא אופנועים יותר. זה לא פתרון אבל זה לא הגיוני שלאנשים האלה לא קורה כלום.
הרי לא קרה לה כלום.
הכל מצולם במצלמת קסדה, אבל הרי חבל על הזמן שלי בלהגיש תלונה. לא נפגעתי, רק "כמעט נפגעתי" אז המשטרה לא תעשה כלום.
זה גם אומר שהיא תמשיך לעשות את זה. אפילו אם באותו רגע היא קצת נבהלה ממה שהיא עשתה, מחר זה יעבור לה.
אתה חושב שצריך לחכות שכל נהג במדינה יהרוג אופנוע כדי שהם יזכרו שהם צריכים לנהוג באחריות?
הנהגת ששברו לה מראה אולי תזהר יותר, או אולי היא תשנא אופנועים יותר. זה לא פתרון אבל זה לא הגיוני שלאנשים האלה לא קורה כלום.
בהמשך לתלונות הרוכבים, הרעיון שלי היה לצוות שוטר לכל רוכב מאחור (בארגז או בתיקי הצד)
ובכל פעם שהרוכב יחוש עוולה,יקפוץ השוטר/ת ויחסל את העבריין.
בנוסף לאפשר חיבור חשמלי לתותח וולקן (דור 4) לצפצפה וכוונת מתכווננת מהקסדה.
בעת קבלת הרישיון ממשרד הרישוי יוסמך כל רוכב בירי קטלני (על פי דרגת הרישיון)
רישיון מסוג A לפלג גוף עליון
רישיון מסוג A1 אמצע גוף בלבד
רוכבי טימקס ישתמשו בנשקם האישי בלבד.
בעלי הארלי יאכלו חרא כי הם רגילים כבר.
וקח את זה כצלצול השכמה.
לא רחוק היום והעם יפריט את המונופול שיש לכם על הכוח.
ואז מה?
עוברת אורח: יו, היא צורחת.
מוקד: אז תעזרי לה, מה הבעיה?
http://www.mako.co.il/news-military/security-teens-kidnap/Article-e7afd95536ba641004.htm
בעבר הצעתי את שושנים למסרת המפכ"ל.
האיש לא היה
מעוניין..
עכשיו הפכתם אותו לדובר המשטרה..?
רבותי פרופרציות.
נתקלתי בשוטרים סבבה, ובסתם חלאות.
יש ויש .
שושנים העם מאחוריך..
MasterOz
09-06-2016, 13:51
זה ממש מגניב שיח חרשים, זה אפילו מעניין לטובת מחקר.
כולם צודקים, כולם אשמים, אף אחד (מאחת ההודעות הקודמות שלי) לא מבין.
תמשיכו...אני הולך להביא פיצוחים.
אה כן, אל תלמדו מישהו אחר מה לעשות, תציעו הצעות יעול שאפשר ליישם - נראה אתכם.
nihrider
09-06-2016, 14:00
בהמשך לתלונות הרוכבים, הרעיון שלי היה לצוות שוטר לכל רוכב מאחור (בארגז או בתיקי הצד)
ובכל פעם שהרוכב יחוש עוולה,יקפוץ השוטר/ת ויחסל את העבריין.
נשמע טוב, תודה רבה.
אני מבין שאין בעיה ליישם את זה כי שוטרים עובדים ממש בזול.
שמח שסוף סוף לקחת ברצינות את העניין, זה פתרון מנצח.
עוז, הצעת ייעול:
לקחת ברצינות צילומים של עברייני תנועה שצולמו ממצלמתם של אופנוענים.
וכן, שיצלמו גם אותנו, מבטיח שזה יציל חיים.
שוב אברי, אין לך מושג על מה שאתה מדבר (כמו לחלק גדול מהציבור) אבל זה בסדר.
ברור.
כבר אמרתי, אני מה אני יודע.
אני רק אומר שמספיק רחוק על הקו מישהו יעשה את העבודה שלכם בשבילכם.
ברור שיש כמה תפוחים טובים בארגז הסרוח הזה.
על שוטר אחד לכל עשרה חמורים במדים מצבכם לא טוב.
lokimonster
09-06-2016, 14:20
מקבלים מה שמשלמים
( לפני הנחה - סליחה לא יכולתי להתאפק [emoji12])
נדפקתי ממבצע של מטרו
אז חייך אכלת אותה
כי מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להגמל מזה ( תודה שושנים)
mudale222
09-06-2016, 15:18
כמו שניחשתי הגעת לתחנה לא קשורה.. אפשר לשאול למה שלחו אותך מדיזנגוף ליפו? 4 שעות זה זי*ן רציני. אני מניח שבאיזורים עם פשיעה יותר רצינית מירושלים יש כנראה זמני המתנה ארוכים מאוד. אני יכול להגיד שבירושלים זה די נדיר לחכות כל כך הרבה זמן.
הרי לא קרה לה כלום.
איך אתה יודע שהמשטרה לא תעשה עם זה כלום? ניסית? לא, כמובן שלא. (כמובן לא ראיתי את הסרטון אז אין לי מושג מה קרה שםת אבל אם היא עברה עבירה רצינית...)
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft