התחברות

צפייה בגרסה מלאה : "לא ברור איפה נגמר גוגל ומתחילה ממשלת ארצות הברית"

SuperRuti
08-06-2016, 20:39
"בשש שנים האחרונות הנהלת גוגל (GOOGLE) ביקרה בבית הלבן יותר מ-420 פעם", "אובמה נפגש בעצמו עם מנהלים של גוגל 21 פעם", "עובדי גוגל עברו לעבוד בגופים ממשלטיים בנציגויות במדינות רבות"

הכתבה המלאה:

http://campaignforaccountability.org/campaign-for-accountability-launches-google-transparency-project/

בקיצר, מה התחליף הטוב ל-GMAIL וCHROME?

droravr
08-06-2016, 20:42
Mail.ru אם בא לך לנדב מידע לרוסים

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

SuperRuti
08-06-2016, 20:44
איזה מידע אני אנדב? כמה פעמים ביום ניגבתי את האופנוע?

Jack_R1
08-06-2016, 23:10
איזה מידע אני אנדב? כמה פעמים ביום ניגבתי את האופנוע?

אז איזה מידע תנדבי לארה"ב בהמשך לאותו אופן החשיבה? ומה ההבדל?

Yigal
09-06-2016, 11:19
הממשל האמריקאי וחברות הטכנולוגיה זה היינו אך, גוף אחד וזה יישאר ככה עד האפוקליפסה הבאה עלינו לטובה ;)

sefee88
09-06-2016, 14:43
נו זה ברור שבקרוב לשום ממשלה לא תהיה כח.
רק לעשירים המוחלטים.

SuperRuti
09-06-2016, 15:21
ממשל אמריקאני פולשני. רוסים מתגוננים מהם ולא נכנסים לדברים הפרטיים שלך. תעקוב אחרי פרסומות שאתה מקבל באינטרנט ותגלה שנאסף אליך מידע כלשהו שמשתמשים בו לצרכים של צד שלישי. רוסים עשו את זה, אה?

Jack_R1
09-06-2016, 17:19
ממשל אמריקאני פולשני. רוסים מתגוננים מהם ולא נכנסים לדברים הפרטיים שלך. תעקוב אחרי פרסומות שאתה מקבל באינטרנט ותגלה שנאסף אליך מידע כלשהו שמשתמשים בו לצרכים של צד שלישי. רוסים עשו את זה, אה?

כן, רוסים בכלל לא פולשנים. וב-37-39 גם לא היו, אלה סתם שמועות. והיום OK.RU הוא בכלל לא בסיס נתונים של אפ.אס.בה, מה פתאום, אין להם שום גישה והם לא עושים עם זה כלום. וכל החוקים האחרונים שהם מקבלים, שמכניסים את בעלי האזרחות הרוסית שבכלל לא גרים ברוסיה לכל מיני פינות חשוכות של חובת דיווח על האזרחות הזרה השניה שלהם, התנהלות הכספים שלהם בחו"ל וכו' - זה כנראה לא נחשב פלישה גסה לפרטיות. זה שאשתי, אם היא רוצה לבקר את אמא שלה, צריכה עכשיו לדווח על האזרחות השניה, ואחרי זה לדווח לממשלה הרוסית על תנועות חשבון הבנק שלה בארץ שלא אמור להיות עניינם בכלל למשך שנה שלמה - זה לא פלישה לפרטיות, מה פתאום. וזה שלאזרחים הרוסים מותר רק X דברים לעשות בחשבונות שלהם בחו"ל (גם אם הם מנהלים את החיים שלהם בחו"ל, זה לא מעניין אף אחד), והקנס על העבירה יכול להיות 100% מסכום העסקה ה"אסורה" - כנראה שגם זה לא פלישה לפרטיות. הם רק רוצים שתדווח להם על כל דבר שאתה עושה והם יוכלו בכל רגע למצוא על מה להוציא ממך כסף. פלישה לפרטיות? מה פתאום, הם רק מתגוננים.

את יודעת מה - עדיף שגוגל יידע, יחד עם ממשלת ארה"ב. מהם לא אכפת לי, ואני די סבור שהם לא ידחפו את היד לכיס שלי. עם רוסים, לעומת זאת, זה בכלל לא בטוח.

אני לא מת על אמריקאים, אבל ה' ישמור מהרוסים. אם לבחור מבין רוע לרוע גרוע יותר, אין לי ספק מה יותר גרוע.

strelok89
09-06-2016, 17:39
תעברי למיקרוספט.outlook בהצלחה. עברתי כבר לפני שנה וחצי והכל הרבה יותר נוח גם

Sent from mTalk using windows 10 mobile

moonshield
09-06-2016, 18:41
מסכים עם JACK.
דרך אגב סטרלוק, למה נראלך שמייקרוסופט לא משתפים ממשלות במידע שנאסף עליך?
כל החברות שיכולות לאסוף מידע אוספות, אם זה מייקרוסופט, גוגל, אפל וכו'. יתרה מזאת כולן משתפות את המידע עם ממשלות לפי דרישה. ההבדל בין גוגל לשאר הוא שגוגל היא קודם כל חברת פרסום, ולכן כל מה שעובר באינטרנט הופך לאחר מכן לפרסומות דרך המנוע של גוגל.
מעבר לזה, כל הממשלות שיכולות, פולשות לפרטיות, גם האמריקאים, גם הרוסים, גם הסינים, גם האירנים, גם האירופאים (באשר הם) ואפילו הישראלים (רחמנא ליצלן), ועוד ועוד.
אין יותר דבר כזה מידע פרטי, ומי שחושש לפרטיותו שיפסיק להשתמש באינטרנט, סמארטפון, כספומט ויעבור לגור במערה במדבר.
בשורה התחתונה אני מעדיף את האמריקאים האירופאים והישראלים ע"פ הרוסים הסינים והאירנים, למרות שתכלס מ'כפת לי שיעיינו בהיסטריית הגלישה שלי, מקסימום יראו שיש לי חיבה סמוייה לפורנו גמדים מירוצי עכברושים ומלחמות רחוב של חרקים, שיבושם להם.
מישהו פעם אמר: אם אתה לא המוכר ולא הקונה, אתה המוצר. זאת תמצית האינטרנט...

SuperRuti
09-06-2016, 18:45
אז תגיד לי, Jack_R1 (http://fullgaz.co.il/forums/member.php/2074-Jack_R1) , מה חיילים אמריקאים עושים הרגע ביותר מ-50 מדינות העולם? מגנים עליהם כאילו?

moonshield
09-06-2016, 18:51
^^^^
ומה בדיוק עושים חיילים רוסים בשלל מקומות שהם לא רוסיה?

קסד
09-06-2016, 21:03
שלומות רותיל'ה.
אני מקווה שלא חסמת את היוזר שלי כי לדעתי יש לי משהו מועיל לספר לך.
אפתח באקסיומה - אין דבר כזה פרטיות.
מי שהיה ער הכיר מושגים כמו אשלון ופריזם עוד לפני שסנודן אישש אותם.
בגדול - לסוכניות הביון יש בקדור לכל דבר. אבל כל דבר. יו ניים איט.
לפני יום יומיים מישהו כתב פוסט מעניין (http://whatsup.org.il/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=62872#416673) בנושא , ואני אוסיף -
VPN ? http://arstechnica.com/security/2015/10/how-the-nsa-can-break-trillions-of-encrypted-web-and-vpn-connections
SSH ? https://hamish.gate.ac.uk/posts/2015/01/14/has-nsa-cracked-ssh
ההארדיסק שלך ? http://thehackernews.com/2015/02/hard-drive-firmware-hacking.html
וכ'ו וכ'ו ..

Having said that
הפיתרון הוא בכל זאת הצפנה. אבל עוד מ2004 (־+) לא ניתן להעביר בג'ימייל קבצים מוצפנים (למשל קובץ דחוס מוגן בסיסמה)
בכלל גוגל הפכה לתאגיד רשע מפוקפק. והיא שולחת את היד לבינה מלאכותית ויש לה צבא בין היתר. (של רובוטים, אבל עדיין צבא)

אז כן. הצפנה עד כמה שניתן.
ואנקדוטה.
לא מזמן התראיינתי לחברה שמייצרת רום מקוסטם אשר מרבב את כל התעבורה (אבל כל התעבורה) לשרתים בענן ומשם למכשיר השני.
כששאלתי מי הלקוחות של דבר כזה נעניתי - בעיקר אוליגרכים רוסים.

SuperRuti
09-06-2016, 21:27
^^^^
ומה בדיוק עושים חיילים רוסים בשלל מקומות שהם לא רוסיה?

איפה זה?

shaig
10-06-2016, 00:41
קסד, גוגל לא צריכה צבא, היא יכולה להשבית מדינות שלמות בלי לצאת מהבית. מזל שהיא דוגלת ב'דו נו איבל'.

Sent from my IdeaTab S6000-F using Tapatalk

קסד
10-06-2016, 09:28
מי שהיה ער הכיר מושגים כמו אשלון ופריזם עוד לפני שסנודן אישש אותם.

והופ כתבה בכלכליסט (http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3690174,00.html) שאומרת את אותו הדבר :

אם פעם אלה נחשבו לנושאים שבהם עוסקים רק גיקים ופרנואידים מקצועיים, הרי שב־2013 אדוארד סנודן שינה את המצב לחלוטין.
הצביעות חוגגת וכולם חוגגים לנו על ה... פרטיות.

קסד, גוגל לא צריכה צבא, היא יכולה להשבית מדינות שלמות בלי לצאת מהבית. מזל שהיא דוגלת ב'דו נו איבל'.

סיסמה של גיקי קולג' לפני שהם עושים כסף.
בעולם הישן המדינות ריבוניות ובחדש התאגידים. המשפט שלך הוא דוגמה למלחמת העולמות.
אכן עתיד מרגש נכון לנו ...

strelok89
10-06-2016, 10:59
מסכים עם JACK.
דרך אגב סטרלוק, למה נראלך שמייקרוסופט לא משתפים ממשלות במידע שנאסף עליך?
כל החברות שיכולות לאסוף מידע אוספות, אם זה מייקרוסופט, גוגל, אפל וכו'. יתרה מזאת כולן משתפות את המידע עם ממשלות לפי דרישה. ההבדל בין גוגל לשאר הוא שגוגל היא קודם כל חברת פרסום, ולכן כל מה שעובר באינטרנט הופך לאחר מכן לפרסומות דרך המנוע של גוגל.
מעבר לזה, כל הממשלות שיכולות, פולשות לפרטיות, גם האמריקאים, גם הרוסים, גם הסינים, גם האירנים, גם האירופאים (באשר הם) ואפילו הישראלים (רחמנא ליצלן), ועוד ועוד.
אין יותר דבר כזה מידע פרטי, ומי שחושש לפרטיותו שיפסיק להשתמש באינטרנט, סמארטפון, כספומט ויעבור לגור במערה במדבר.
בשורה התחתונה אני מעדיף את האמריקאים האירופאים והישראלים ע"פ הרוסים הסינים והאירנים, למרות שתכלס מ'כפת לי שיעיינו בהיסטריית הגלישה שלי, מקסימום יראו שיש לי חיבה סמוייה לפורנו גמדים מירוצי עכברושים ומלחמות רחוב של חרקים, שיבושם להם.
מישהו פעם אמר: אם אתה לא המוכר ולא הקונה, אתה המוצר. זאת תמצית האינטרנט...

ההבדל בין גוגל למיקרוסופט שגוגל כוללת בחוזה שלה שכל מידע שמגיע לשרת שלך בבעלות גוגל ולא שלך. משמע נגיש לכולם.
מיקרוסופט בחוזה שלה מציינת שהכל בבעלותך ודורשת אישור מיוחד לשימוש בחומר.
וגם כולל כפתור שחוסם איסוף מידע עלייך. אני חולק מידע מסויים כי זה נוח לי אבל יש לי שליטה מעולה על איזה מידע אני חולק ומה לא.
בגוגל אתה מראש חולק עם כל מי שגוגל רוצה ללא אופציות לשליטה על זה

קסד
10-06-2016, 11:14
^ממש לא מדוייק בלשון המעטה^
Win10 באה בדיפולט עם פיצ'רים מגניבים כמו קילוגר.
צריך לחפור במסכים כדי לבטל את כל השטויות (רושעות) האלה. גם בגוגל צריך לפשפש מעט במסכים.
הבעיה מתחילה שאתה משתמש בגוגל search ויוטיוב (ולא בבינג לדוגמה), או תוספים לכרום אשר מכריחים אותך להיות לוגין כדי להשתמש בהם.

shaig
10-06-2016, 11:20
אם יש לך סוד כמוס, אל תעלה אותו לרשת, במקום ספר אותו לפרה לסוס.

strelok89
10-06-2016, 11:20
^ממש לא מדוייק בלשון המעטה^
Win10 באה בדיפולט עם פיצ'רים מגניבים כמו קילוגר.
צריך לחפור במסכים כדי לבטל את כל השטויות (רושעות) האלה. גם בגוגל צריך לפשפש מעט במסכים.
הבעיה מתחילה שאתה משתמש בגוגל search ויוטיוב (ולא בבינג לדוגמה), או תוספים לכרום אשר מכריחים אותך להיות לוגין כדי להשתמש בהם.

קסד כן צריך לפשפש טיפה אבל עדיין זה קיים ואפשרי.
בגוגל הם מראש אומרים אנחנו מרגלים אחרייך. תתמודד
ואגב בווינדווס 10 היום ברירת מחדש השיתוף מידע כבוי וכשאתה מכניס יוזר יש וי שמסומן בנוגע לאיסוף מידע. תוריד וי ואין ריגול

shaig
10-06-2016, 11:23
איזה שטויות, גוגל לא מפרסמים את המיילים והתמונות הפרטיות שלי, הסימון שהחומרים הם בבעלות גוגל זה כדי שלא אתבע אותם אם החומר הולך לאיבוד.

קסד
10-06-2016, 11:30
איזה שטויות, גוגל לא מפרסמים את המיילים והתמונות הפרטיות שלי, הסימון שהחומרים הם בבעלות גוגל זה כדי שלא אתבע אותם אם החומר הולך לאיבוד.
בהשוואה לפייספוק אשר הרשתה לעצמה להשתמש בתמונות שלך*.

סטרלוק אני מעריך אותך אבל אתה מתעקש לא לדייק.
רק לצורך ההשוואה:
https://www.google.com/policies/privacy/
http://windows.microsoft.com/en-us/windows-10/windows-privacy-faq

אני מעריך אותך גם כי אתה משתמש בwin10 (ויש לך ניסיון) ואני לא מתקרב עם מקל לדבר הזה.
במקום להוריד ולהתקין חיפשתי בגוגל - www.google.co.il/search?q=windows+10+privacy

*עריכה:
http://www.irrelevant.org.il/2011/05/20/3615

strelok89
10-06-2016, 11:57
קסד ניסיתה לבטל מעקב אחרייך באנדרואיד?
אצלי זה מראש מבוטל בלומיה ונדלק לפי אישור פרטני שלי לכל אפליקציה או פעולה

כנל בשרותים של החברה זה זהה במיקרוסופט זה מראש דורש אישורים ושאל בגוגל זה לא.
יש לי גמייל והתשמשתי כמעט בכל שרותי גוגל עד לפני שנה וטיפה. ואז קניתי לומיה ועברתי למיקרוסופט ויש הבדל עצום בכל התחום של פרטיות לטובת מיקרוסופט.
אני עדיין משתמש בגמייל שלי אבל במידה מועטה בהרבה

קסד
10-06-2016, 12:16
אתה באמת שואל?
לא ארחיב אבל לצורך העניין אני עם cm. ו fdroid. וג'פיאס כבוי תמיד. גם הווירלס.
את הוואטסאפ הורדתי מהאתר והשתמשתי עד שהעיפו אותי מכל הקבוצות החפרמוצות אז העפתי גם אותה. ( :clap: למי שמתגעגע אליי)
לא צריך להוריד שום אפליקצה, מע' ההפעלה נותנת לך לקבוע לאיזו אפליקציה יש גישה. וכולן חסומות בדיפולט להכל.
ואח"כ אני לא מבין למה הבראוזר(ים) לא מצליח להוריד לי פורנו גמדים טיבטים ל sd.

ככה זה כשאין לך חברים ואתה מיזנטרופ.

strelok89
10-06-2016, 14:48
אתה באמת שואל?
לא ארחיב אבל לצורך העניין אני עם cm. ו fdroid. וג'פיאס כבוי תמיד. גם הווירלס.
את הוואטסאפ הורדתי מהאתר והשתמשתי עד שהעיפו אותי מכל הקבוצות החפרמוצות אז העפתי גם אותה. ( :clap: למי שמתגעגע אליי)
לא צריך להוריד שום אפליקצה, מע' ההפעלה נותנת לך לקבוע לאיזו אפליקציה יש גישה. וכולן חסומות בדיפולט להכל.
ואח"כ אני לא מבין למה הבראוזר(ים) לא מצליח להוריד לי פורנו גמדים טיבטים ל sd.

ככה זה כשאין לך חברים ואתה מיזנטרופ.

אתה שם לב שהייתה צריך לבצע שינויים של רום לצורך זה?
אני עם לןמיה מקורי לחלוטין פשוט מוריד וי והכל טוב אין עקיבה אחרי.

כנל באואוטלוק או נגיד על כל החשבון . קובע שאני לא רוצה לשלוח מידע וזהו לא שולח יותר אף מכשיר ומחשב

קסד
10-06-2016, 15:08
אתה שם לב שהייתה צריך לבצע שינויים של רום לצורך זה?
אני עם לןמיה מקורי לחלוטין פשוט מוריד וי והכל טוב אין עקיבה אחרי.

כנל באואוטלוק או נגיד על כל החשבון . קובע שאני לא רוצה לשלוח מידע וזהו לא שולח יותר אף מכשיר ומחשב

Si fractum non sit, noli id reficere

יאפ
יותר מכמה תווים

uriar
10-06-2016, 16:17
תעברי למיקרוספט.outlook בהצלחה. עברתי כבר לפני שנה וחצי והכל הרבה יותר נוח גם

אבל אאוטלוק זו תוכנה לא שרת דואר. איפה הדואר שלך יושב בפועל? ולמה שמישהו, גוגל או מיקרוסופט, יירצו לקרוא אותו?

pedelt
10-06-2016, 17:59
היום גם להוטמייל קוראים outlook

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

uriar
10-06-2016, 18:14
היום גם להוטמייל קוראים outlook

עכשיו אני קצת מרחם על סטרלוק...

shaig
10-06-2016, 19:00
הכי טוב תפתח תיבת דואר בhotmale.com

strelok89
10-06-2016, 20:50
אבל אאוטלוק זו תוכנה לא שרת דואר. איפה הדואר שלך יושב בפועל? ולמה שמישהו, גוגל או מיקרוסופט, יירצו לקרוא אותו?

מה שפעם היה הוט מייל היום אואטלוק.

שיפרו המון עם ממשק נוח ופשוט ואינטרגרציה מעולה עם המחשב ועם שאר שרותי מייקרוסופט

קסד
10-06-2016, 21:02
לרגע כמעט והתפטאתי להתקין את זה (https://developer.microsoft.com/en-us/windows/iot/win10/whatsnew) על הpi3

יותר מאתגר מבחינתי לנסות לתרום קוד למונגו שירוץ על alarm (https://archlinuxarm.org/platforms/armv8/broadcom/raspberry-pi-3) עם wiretiger

Cant blame me 4 trying

uriar
11-06-2016, 17:13
מה שפעם היה הוט מייל היום אואטלוק.

שיפרו המון עם ממשק נוח ופשוט ואינטרגרציה מעולה עם המחשב ועם שאר שרותי מייקרוסופט

ועדיין יעברו מאה שנה עד שיגיעו לממשק של גוגל היום

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

moonshield
11-06-2016, 17:29
סטרלוק,
אני, עם הרום המקורי ש LG שמו על המכשיר או עם הרומים של גוגל בנקסוסים שהיו לי, מבטל את העיקוב מיקום דבר ראשון כשאני מקבל מכשיר, ובוחר מתי להפעיל אותו בלחיצת כפתור. לא נדרשת שום החלפת רום לצורך זה, ברגע שיודעים איפה זה זה קל כמו להפעיל את ה WIFI.
אני גם משתמש באאוטלוק (המייל, לא המנוע מייל) בתור אחד מאותם חשבונות ספאם/חשבונות, ועדיין מעדיף את הג'ימייל ואנדרויד ע"פ ה W10 (אם כי ניסיתי את האחרונה רק על מחשב). סתם לשם השוואה, תנסה לכבות את שירותי המיקום באפל, זה ממש דורש דוקטורט במד"ח. מקריאה וניסיון קצר ה W10 פולשנית יותר למשתמש הבסיסי- תוכנות לא חוקיות עובדות הרבה פחות טוב על ה W10 (בפרט תוכנות של מייקרוסופט, אבל לא רק) ואיסוף המידע באופן כללי מתרחש מכמעט כל מקום במחשב, מה שלא היה קורה על ה W7. אין חולק על כך שגוגל הם חברת מידע גדולה עם אופציות חצי ריאליות להפוך לסקיינט (הם מתחרים עם פייסבוק במי תהפוך לחברת הרוגלה הגדולה ביותר), אבל לי שירותי מייקרוסופט פחות נוחים מאלו של גוגל, אולי מתוך הרגל נטו, חשוב לי לציין שלפני גוגל הייתי עם מייקרוסופט, ובשום שלב לא היה לי נוח כמו עם גוגל.
רותי,
לגבי החיילים הרוסים, מספיק רק להסתכל מעבר לגבול ולראות שם את הרוסים מערבבים את הקלחת הסורית. באופן כללי, איפה שיש חיילים אמריקאים, יש גם רוסים (וגם סינים). המלחמה הקרה נגמרה רק בהצהרות התקשורתיות, בטח מהרגע שפוטין הכתיר את עצמו לצאר ולדימיר הראשון, ההבדל בין עכשיו לתקופה של אז זה שהמלחמה הזאת הפכה לתלת ראשית במקום דו ראשית.

mudale222
11-06-2016, 18:07

איך בדיוק? :)
מקסימום ישביתו את החיפוש שלהם והחשבונות שלהם.. אנשים יעברו לחפש ביהוו וישמרו מספרי טלפון בלי גיבוי בפלאפון, העולם לא ייחרב
יש מספיק שרתי דואר וצפייה ישירה חוץ מגימייל ויוטיוב

shaig
11-06-2016, 18:45
לא קונספירטיבי מידי להאמין שגוגל יכולה להשבית את רוב מכשירי האנדרואיד, וכן גם הרבה מאוד משירותי הענן של רוב המדינות, זה לא יחריב מדינה, אבל יגרום נזק כלכלי ענק.

strelok89
13-06-2016, 09:47
סטרלוק,
אני, עם הרום המקורי ש LG שמו על המכשיר או עם הרומים של גוגל בנקסוסים שהיו לי, מבטל את העיקוב מיקום דבר ראשון כשאני מקבל מכשיר, ובוחר מתי להפעיל אותו בלחיצת כפתור. לא נדרשת שום החלפת רום לצורך זה, ברגע שיודעים איפה זה זה קל כמו להפעיל את ה WIFI.
אני גם משתמש באאוטלוק (המייל, לא המנוע מייל) בתור אחד מאותם חשבונות ספאם/חשבונות, ועדיין מעדיף את הג'ימייל ואנדרויד ע"פ ה W10 (אם כי ניסיתי את האחרונה רק על מחשב). סתם לשם השוואה, תנסה לכבות את שירותי המיקום באפל, זה ממש דורש דוקטורט במד"ח. מקריאה וניסיון קצר ה W10 פולשנית יותר למשתמש הבסיסי- תוכנות לא חוקיות עובדות הרבה פחות טוב על ה W10 (בפרט תוכנות של מייקרוסופט, אבל לא רק) ואיסוף המידע באופן כללי מתרחש מכמעט כל מקום במחשב, מה שלא היה קורה על ה W7. אין חולק על כך שגוגל הם חברת מידע גדולה עם אופציות חצי ריאליות להפוך לסקיינט (הם מתחרים עם פייסבוק במי תהפוך לחברת הרוגלה הגדולה ביותר), אבל לי שירותי מייקרוסופט פחות נוחים מאלו של גוגל, אולי מתוך הרגל נטו, חשוב לי לציין שלפני גוגל הייתי עם מייקרוסופט, ובשום שלב לא היה לי נוח כמו עם גוגל.
רותי,
לגבי החיילים הרוסים, מספיק רק להסתכל מעבר לגבול ולראות שם את הרוסים מערבבים את הקלחת הסורית. באופן כללי, איפה שיש חיילים אמריקאים, יש גם רוסים (וגם סינים). המלחמה הקרה נגמרה רק בהצהרות התקשורתיות, בטח מהרגע שפוטין הכתיר את עצמו לצאר ולדימיר הראשון, ההבדל בין עכשיו לתקופה של אז זה שהמלחמה הזאת הפכה לתלת ראשית במקום דו ראשית.
אתה מדבר על מעקב מיקום אני מדבר על מעקב מבוסס מיילים שלך שנקראים תמיד על ידי גוגל. התמונות שלך נסרקות.הלוחות שנה שלך נסרקים. אפילו מה שאתה מוריד מהמרקט נסרק ומועבד ובונה עלייך פרופיל לפירסומות .
לפי הדיווח לפירסומות לך תידע מה באמת עושים אם זה ויותר מזה מה אפשר לעשות.
הם אפילו סורקים את ההקלדות שלך ואת האתרים שאליהם אתה נכנס.
בקיצור כל פעולה שתבצע על אנדרואיד מתועדת,כל מייל שתקבל נסרק,כל הסיסמאות שלך ששמורות בענן של גוגל ואין לך בעלות משפטית עליהן .
רשמית כל זה לטובת פירסומות תאכלס לך תידע .

בקשר לנוחות ? זה מתחיל בהרגל. כמו שבטוח אתה משתמש בגועל נפש שניקרא וואטסאפ כשהטלגרם עדיף בכמה מונים בכל פרמטר וטלגרם לא מרגלים אחרייך וואטסאפ כן ועדיין אנשים התרגלו ולך תדבר לקיר.

יוריאר לגוגל יקח עשור להגיע לרמות מיקרוסופט מבחינת נוחות ומערכת הפעלה אבל הם נכנסו לשוק המובייל מאוחר מידי ולך תזיז משתמש מערכת הפעלה מסויים.

בידיוק כמו שקורה בשוק האישיים שגוגל ניסתה כרום כמערכת הפעלה ו... זה לא זז לשום מקום. (נעזוב שזה מערכת חלשה ולא גמישה)

מיקרוסופט נותנת לך רשימת דברים ומידע שנאספים עלייך ואתה יכול לבטל בכל זמן בגוגל לא הצלחתי גם לאחר הלינקים של יוריאר אין דרך לבטל את המעקב

Sent from mTalk

strelok89
13-06-2016, 09:48
לא קונספירטיבי מידי להאמין שגוגל יכולה להשבית את רוב מכשירי האנדרואיד, וכן גם הרבה מאוד משירותי הענן של רוב המדינות, זה לא יחריב מדינה, אבל יגרום נזק כלכלי ענק.
זה יגרום נזק ענק בהנחה שרוב התעשייה נשענת על מובייל שרובו גוגל זה ישבית מדינות לרמת 40 שנה אחורה בשניות

Sent from mTalk

קסד
13-06-2016, 10:05
זה יגרום נזק ענק בהנחה שרוב התעשייה נשענת על מובייל שרובו גוגל זה ישבית מדינות לרמת 40 שנה אחורה בשניות

Sent from mTalk

צ'איג כתב דבר נכון -
.. וכן גם הרבה מאוד משירותי הענן...
אני יכול להעיד מפרספקטיבת הנמלה שלי שכאשר היה גליץ' קטנטן במיחשוב הענן של גוגל אנחנו (אנשי ההלפדסק) התרוצצנו סביב עצמנו כעכברים מורעלים.
אבל זה רק בגלל שהייתי הלפסדק של חברת ה VOIP הכי גדולה בארץ.
כשאתה עובד בחברה שנחשבת נכס לאומי (נגיד בזק) ישנם גופים מטעם משרדה רוה"מ שיושבים לך על הווריד שדברים כאלו לא יקרו.

ככה שמעתי אני מה אני מבין.

strelok89
13-06-2016, 11:03
צ'איג כתב דבר נכון -
אני יכול להעיד מפרספקטיבת הנמלה שלי שכאשר היה גליץ' קטנטן במיחשוב הענן של גוגל אנחנו (אנשי ההלפדסק) התרוצצנו סביב עצמנו כעכברים מורעלים.
אבל זה רק בגלל שהייתי הלפסדק של חברת ה VOIP הכי גדולה בארץ.
כשאתה עובד בחברה שנחשבת נכס לאומי (נגיד בזק) ישנם גופים מטעם משרדה רוה"מ שיושבים לך על הווריד שדברים כאלו לא יקרו.

אמממ הלוואי והיה נכון . היום ציוד צבאי עובר לאנדרואיד ונתקע כל כמה זמן אחרי זה.
אז ....... בזק?

קסד
13-06-2016, 11:52
סטרלוק אתה חושב בקטן וזה מקשה עלי את הדיון איתך.
צא מהפיקסציה שלך לציוד קצה ותחשוב בגדול. על שרתים.

הנה מפה שתעזור לך להתמצא בעולם התאגידים:
http://www.bibliotecapleyades.net/imagenes_sociopol2/bilderberg55_09.jpg

האם תוכל למצוא לי את גוגל ?

Jack_R1
13-06-2016, 12:10
איפה זה?

רותי, זה הפך להיות דיון הרבה יותר מעניין ממה הרוסים עושים במקומות לא להם, באופן רשמי ולא רשמי, ובטח שלא בא לי לגלוש לפוליטיקה, ובטח ובטח שלא עולמית.

תסתכלי פחות בטלוויזיה הרוסית, תקבלי תמונה יותר נכונה של המציאות. המדיה הרוסית היא אוסף שקרים הזוועתי ביותר שראיתי עד כה. רק האוקראינים מתחרים בהם. כשהם נלחמו אחד בשני (את עדיין אולי מאמינה שאין חיילים רוסים באוקראינה?), כמות השקרים שנפלה משני הצדדים היתה כזאת, שאם היית מסתכל על כל אמצעי המדיה, כולל יוטיוב, לא היית יכול אפילו לנסות למצוא תרחיש סביר בין השקרים ולנחש מה היתה האמת.

מקומות נוספים, מקרובים ועד רחוקים:
אוסטיה הדרומית, אבחזיה, אוקראינה, כל מיני רפובליקות ישנות של ברה"מ לשעבר (בעיקר אסייתיות), סוריה, וויטנאם (כן, עד היום). אלה רק באופן רשמי.
באופן לא רשמי - סביר להניח (בתור "יועצים צבאיים") - קובה ואיראן, אולי עוד קצת בעיראק וכמה מדינות אפריקה מהימים הטובים דאז.

strelok89
13-06-2016, 12:25
סטרלוק אתה חושב בקטן וזה מקשה עלי את הדיון איתך.
צא מהפיקסציה שלך לציוד קצה ותחשוב בגדול. על שרתים.

הנה מפה שתעזור לך להתמצא בעולם התאגידים:
http://www.bibliotecapleyades.net/imagenes_sociopol2/bilderberg55_09.jpg

האם תוכל למצוא לי את גוגל ?
שרתים זה ברור.

בפועל הציוד קצה הוא זה שעובד השרת משרת את המשתמש קצה. אם אין את מי לשרת לא צריך שרת ;)

moonshield
13-06-2016, 13:11
^^^^^
זה אחד המשפטים הפחות מובנים שיצא לי לקרוא לאחרונה, בערך כמו חוזה שכירות סטנדרטי (השוכר מתחייב בפני המשכיר לעשות שימוש תקין במושכר...) :c0305:
ג'ק, כמו שכתבתי לרותי, חיילים רוסים (סליחה, יועצים צבאיים) יש כנראה בכל מקום שישנם חיילים (או יועצים) אמריקאים. המלחמה הקרה לא נגמרה מעולם, רק התווסף לה צד שלישי.

קסד
13-06-2016, 13:24
המלחמה הקרה לא נגמרה מעולם, רק התווסף לה צד שלישי.

חוואוואי? אה... תנובה?
הכי טוב בתור ממשלה זה לזרוק את המדפסת לפדרל (https://www.youtube.com/watch?v=j282JKnmeVo)
בא לי אגרול

mudale222
13-06-2016, 16:05

Sent from mTalk

איך? איך הגעת לזה בדיוק??
איזה 40 שנה אחורה? יהיה קצת שיבושים בכל מיני דברים לכמה שעות\ימים\שבועות מקסימום עד שכל המערכות יעברו להשתמש בדברים שלא קשורים לגוגל. מכאן ועד 40 שנה אחורה אין שום קשר בכלל גם לא בממלכת הדימיון. מכוניות ימשיכו לנסוע מחשבים ימשיכו לעבוד ואפילו רשת הסלולאר תמשיך לעבוד

moonshield
13-06-2016, 16:58
דרך אגב, עם קשר או שלא, הנה צעד משמעותי של מייקרוסופט לתוך קלחת הסחר ביוזרים:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4815160,00.html
משומה לא נראלי שהרכישה התבצעה כדי למצוא לי משרה טובה יותר.

strelok89
13-06-2016, 17:58
איך? איך הגעת לזה בדיוק??
איזה 40 שנה אחורה? יהיה קצת שיבושים בכל מיני דברים לכמה שעות\ימים\שבועות מקסימום עד שכל המערכות יעברו להשתמש בדברים שלא קשורים לגוגל. מכאן ועד 40 שנה אחורה אין שום קשר בכלל גם לא בממלכת הדימיון. מכוניות ימשיכו לנסוע מחשבים ימשיכו לעבוד ואפילו רשת הסלולאר תמשיך לעבוד
ברגע שהסמארטפונים יפלו תהיה חזרה וכמובן שתוך כמה זמן יעברו לפתרון מקביל. אבל מהרגע שזה קרה יש לך לפחות כמה ימים עד שהעסק מתחיל להישתקם

מחשבים ימשיכו לעבוד אבל 85% מהטלפונים בעולם מבוססי גוגל אם אתה מפיל כמות כזו יקח זמן עד שיעברו למתחרים

קסד
13-06-2016, 18:09
דרך אגב, עם קשר או שלא, הנה צעד משמעותי של מייקרוסופט לתוך קלחת הסחר ביוזרים:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4815160,00.html
משומה לא נראלי שהרכישה התבצעה כדי למצוא לי משרה טובה יותר.

לא כ"כ קשור.
ראשית כי המודל העסקי של לינקדאין עבר לשירותי פרימיום בתשלום.
שנית הרעיון שלה הוא (סו קולד) כ' ביקור עסקי דיגיטלי. זה לא פייספוק שתעלה לשם תמונות של חשופית המחמד שלך כשאתה מסטול.
אבל זה נכון שכשהאקר רצה להיטפל לאירגון מסויים הוא היה מחפש בלינקדאין (בין היתר) עבדים של אותו ארגון.
באותה מידה אתה יכול לפתוח בלוג משלך (http://googlepleasehireme.com/) או יותר טוב יוזר בגיטהאב.
אגב שוק עבדים אתה יכל להתראיין לטינדר של המראיינים (http://webcand.com/About.aspx). זה יחסוך להם זמן וכסף על כוס הקפה והעוגיה שהם יתנו לך בדייט (לפני שהם ישכיבו אותך)

mudale222
13-06-2016, 18:09
ברגע שהסמארטפונים יפלו תהיה חזרה וכמובן שתוך כמה זמן יעברו לפתרון מקביל. אבל מהרגע שזה קרה יש לך לפחות כמה ימים עד שהעסק מתחיל להישתקם

מחשבים ימשיכו לעבוד אבל 85% מהטלפונים בעולם מבוססי גוגל אם אתה מפיל כמות כזו יקח זמן עד שיעברו למתחרים

אנחנו לא העולם. ככל שזה מדינה יותר עשירה ככה יש יותר אפל .
בכל מקרה, גם אם נניח מקרה מאוד קיצוני שכל הפלאפונים שמבוססים אנדרואיד במדינה הופכים ללבנה, גם אז מי ישמע...
אנשים יזכרו קצת בדבר הזה שנקרא פלאפון קווי, ייפשטו על כל חנות שיש בה פלאפונים שלא רצים על אנדרואיד ויעשו הזמנה קבוצתית מהאינטרנט.
בדיוק תוך שבועיים כל אחד כבר משיג לו פלאפון חדש. לא יקרה כלום ואף אחד לא ימות אם לא יהיה לו פלאפון שבועיים ורק טלפונים קווים.
אנשים 5000 שנה חיו בלי פלאפונים.

קסד
13-06-2016, 18:13
ועם בשר!!! מה זה השטויות האלה של יורופובסקי?

uriar
13-06-2016, 18:36
שטויות. יש לך הוכחות?

Yigal
13-06-2016, 18:40
ועם בשר!!! מה זה השטויות האלה של יורופובסקי?
גם בלי בשר, האדם הקדמון היה בעיקר אדם מלקט ולא צייד.

קסד
13-06-2016, 18:46
גם בלי בשר, האדם הקדמון היה בעיקר אדם מלקט ולא צייד.

גברים ציידים ונשים מלקטות (פרפראזה לנשים מנוגה ...)
העצלן והקואלה איטיים כי ... נכון! הם אוכלים עלים.

ונחזור לדיון.
אני מחבב את הגורביץ (http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3690449,00.html)' למרות שאני מיזוגן.

uriar
13-06-2016, 19:06
...ישנם גופים מטעם משרדה רוה"מ שיושבים לך על הווריד שדברים כאלו לא יקרו.

תקלות תמיד יהיו. אחרת ממה נתפרנס?

mudale222
13-06-2016, 21:43
שטויות. יש לך הוכחות?

ברור. ראיתי את כל הפרקים של משחקי הכס ולא רואים שם אפילו פלאפון אחד!!!!!!!

קסד
13-06-2016, 21:52
תקלות תמיד יהיו. אחרת ממה נתפרנס?

ביצת חג (http://www.techworm.net/2016/06/easter-egg-apple-ii-game-found-33-years.html) אחרי 33 שנים ?

גיב מי א ברייק
או ביצה עלומה (https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%99%D7%A6%D7%AA_%D7%9E%D7%90%D7%94_%D7%94 %D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%9D)

uriar
13-06-2016, 22:16
ביצת חג (http://www.techworm.net/2016/06/easter-egg-apple-ii-game-found-33-years.html) אחרי 33 שנים ?

גיב מי א ברייק
או ביצה עלומה (https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%99%D7%A6%D7%AA_%D7%9E%D7%90%D7%94_%D7%94 %D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%9D)
אפילו AWS נפלו לחצי יום לפני כמה חודשים.

ברור. ראיתי את כל הפרקים של משחקי הכס ולא רואים שם אפילו פלאפון אחד!!!!!!!
עורבים זה סוג של סלולאר.

lokimonster
14-06-2016, 05:56
הפחד הכי גדול שלי שהרבנות תגלה שאני מגדל דלוריות בגינה ותכריח אותי לתת מעשר או שמיטה.
אתם חושבים שזו טעות שפרסמתי בפייסבוק?

ובכנות יודיעים עליכם הכל מהכל טביעות אצבע ,עין ,מבנה שיניים בייחוד פה בארץ הקודש.
אגב ישנן אפשרויות לארל״י או התאזרחות מכח כך שניתן לשנות מעמד של עולה ( אנחנו מדינת הקומבינות)
אגב כם הולנד לא מאפשרת אזרחות כפולה

נדפקתי ממבצע של מטרו
אז חייך אכלת אותה
כי מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להגמל מזה ( תודה שושנים)

sefee88
15-06-2016, 21:03

שמעת נכון.
אין לך מושג איזו אבטחת מידע חולנית יש אצלנו.
כל תעבורה כלשהיא , כל תזוזה גם ב ניידים לדעתי אם ירצו - הכל מתועד.
שאול אלוביץ רק סופר את הספרות בבנק. אבל למדינה יש שימוש נרחב יותר בתאגיד התשתית הזה מאשר לו.
כל תשתית טלפוניה ורשת היום (מלבד מיזם הסיבים אנלימיטד) שייך במישרין או בעקיפין לחברת בזק.

מתי אני אהיה מנכ"ל מתי?

קסד
15-06-2016, 21:37
שמעת נכון.
אין לך מושג איזו אבטחת מידע חולנית יש אצלנו.
דווקא יש (היה). וד"ש לסמארטסט
כל תעבורה כלשהיא , כל תזוזה גם ב ניידים לדעתי אם ירצו - הכל מתועד.
שאול אלוביץ רק סופר את הספרות בבנק. אבל למדינה יש שימוש נרחב יותר בתאגיד התשתית הזה מאשר לו.
כל תשתית טלפוניה ורשת היום (מלבד מיזם הסיבים אנלימיטד) שייך במישרין או בעקיפין לחברת בזק.

מתי אני אהיה מנכ"ל מתי?

כשאתה עכברון שרץ בתוך הגלגל שמניע את גלגלי הקפיטליזם (קרי עובד) אין לך זמן לקרוא כתבות כאלה (http://www.themarker.com/technation/1.2976074).
או כותרות כאלה (http://www.themarker.com/technation/1.2976572).
לי יש.

געגועי לגבאי ...

קסד
20-06-2016, 20:47
https://www.youtube.com/watch?v=gdZOx66qreo

sefee88
20-06-2016, 21:36
כשאתה עכברון שרץ בתוך הגלגל שמניע את גלגלי הקפיטליזם (קרי עובד) אין לך זמן לקרוא כתבות כאלה (http://www.themarker.com/technation/1.2976074).
או כותרות כאלה (http://www.themarker.com/technation/1.2976572).
לי יש.

געגועי לגבאי ...

לא יודע באיזה תקופה עבדת בבזק או מולה אבל עכשיו זה אחרת . אם לא היה זמן הייתי בורח.

קסד
20-06-2016, 21:46
פלוסי זה שאתה לא זוכר שנתתי לך את הכבוד לפגוש אותי על בירה בבירה לא אומר שמותר לך להתפלצן.

SuperRuti
21-06-2016, 21:04
https://blog.torproject.org/blog/tor-browser-65a1-hardened-released

uriar
22-06-2016, 08:12
תסבירו לי למה לעמוד במסדר בצורה של גוגל זה בזבוז משאבי צה"ל ולעמוד במסדר בשלשות סתם זה לא?

audiR8
22-06-2016, 15:24
בקלות.
עמידה בשלשות נעשית בחלקים מסויימים בהכשרת החייל, ונועדה להכשיר לציות לפקודות ולפיתוח חיילות. למעט מקרים מיוחדים אין שלשות אחרי תום ההכשרה.
ת"סים נועדו להפגנת עצמה וסדר צבאי.
במקרה גוגל לעמידה אין שום משמעות מלבד התחנפות לאורח מתוך גחמה של המב"ס. החיילים שהועמדו הם סדירים שיש להם עבודה אמיתית ומבצעית ולא צריך להמציא להם תעסוקה כדי למלא את זמנם. גם כך טכנאים בחיל האוויר עובדים בכ"א חסר וטוחנים שמירות כאילו אין מחר.

Sent from my Le Max using Tapatalk

קסד
22-06-2016, 19:49
https://images.duckduckgo.com/iu/?u=http%3A%2F%2Fimages.mouse.co.il%2Fstorage%2F6%2 F2%2Fbrodi_ggg.jpg&f=1

אוקיי אז בפרונטאנד גוגל מחזיק את אנגולר ופייספוק את ריאקט
ומייקרוסופט לא מפגר מאחור עם טייפסקריפט שאנגולר שתיים שטרם שוחרר כבר יודעת לדבר.

דוקומנט און לואד ריקוויר xss

sefee88
22-06-2016, 20:20
קסד
אתה כוכב
אתה