צפייה בגרסה מלאה : ירד לי הבטחון בעקבות שתי טסטים שנכשלתי כיצד להחזיר אותו לטסט הבא (לרשיון a).
אז כיצד להחזיר את הבטחון ??
nihrider
15-06-2016, 22:19
תתחיל בזה שלא תעשה את הטעויות שעשית בטסט הקודם.
את זה ראית 20 פעמים כבר?
https://www.youtube.com/watch?v=D6xpfmxoLaI
MasterOz
03-07-2016, 15:48
Agal אל תתן לי סיבות...תודה!
Agal אל תתן לי סיבות...תודה!
רק ניסיתי לעזור . בתור אחד שמכיר טוב את פותח השרשור ויודע מה יכול לעזור לו לרגיעה ולמלא אותו (בביטחון ...)
אינני יודע מי אתה ואינני חפץ בעצות אכי תופל
בראשון על חוסר ביטחון בכביש (אני עושה 30 אלף קמ בשנה) בשני , לפי הטסטר נצמדתי יותר מידי למכוניות חונות בימין ואי שמירת מרחק באופנוע שלפניי
לדעתי
בגלל שאתה כן מנוסה
תכניס לעצמך לראש שאתה לא מועמד למבחן
אלא סתם רוכב עם "חברים" בליווי שוטר.
תשמור על חוקי התנועה, ותקפיד אקסטרה
אבל אולי בעזרת הגישה הזאת תיהיה פחות מועד ללחץ
אני בן 48 ביום שני האחרון עברתי בהצלחה טסט ל- A (נסיון שני) אחרי כמעט 15 שנים שבהם לא רכבתי באופן קבוע (כמעט כל מי שנבחן איתי על קטגוריות שונות היה צעיר ממני כמעט ב- 20 שנה) וראיתי בתהליך שחברה צעירים גם עם נסיון גם נכשלים.
לקחתי את כל התהליך באופן מאוד קל ורגוע (הפוך בדיוק לרשיון הקודם שעשיתי אי שם ב- 91) ואמרתי לעצמי שזה חוויה ובסוף נעבור
שיהיה בהצלחה וסע בזהירות
eran1100
03-11-2016, 17:26
תחליף מורה ותהיה בטוח שבסוף כולם עוברים.
אין ייאוש בטסטים כלל!
אל דאגה.. מכל טסט שנכשלים לומדים המון.. עברתי טסט רביעי.. בראשון נכשלתי בשמיניות, בשני לא הסתכלתי לצדדים בפנייה בצומת. בשלישי.. באמת אין לי מושג מה עשיתי וברביעי עברתי... לרכב אני מאמין שאתה יודע.. בסוף תעבור אל תחשוש. ברגוע.
הטסטר לקח אתכם למבחן חיצוני ברישון A?
הטסטר לקח אתכם למבחן חיצוני ברישון A?
מה זאת אומרת?
אין אופציה אחרת.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
מה זאת אומרת?
אין אופציה אחרת.
אצלנו בירושלים כשמדובר ברישיון A לרוב מסתפקים במבחן פנימי בלבד, תלוי בטסטר אך ברוב המקרים זה ככה.
עריכה:
זה גם נורא הגיוני לפי דעתי.
אצלנו בירושלים כשמדובר ברישיון A לרוב מסתפקים במבחן פנימי בלבד, תלוי בטסטר אך ברוב המקרים זה ככה.
עריכה:
זה ממש לא חוקי ואולי אפילו פלילי.
זה ממש לא חוקי ואולי אפילו פלילי.
לא יודע לגבי חוקי, אבל עד שיש כאן משהו הגיוני אני לא מתלונן, הוא בודק שיש לך שליטה טובה על האופנוע וזהו.
moonshield
19-11-2016, 15:00
ומה בדיוק מבטיח לטסטר שהרוכב יודע לרכב בכביש ציבורי עם עוד משתמשי דרך למיניהם? כמו שאמרו כאן זה חוסר אחריות פלילית ממדרגה ראשונה.
ומה בדיוק מבטיח לטסטר שהרוכב יודע לרכב בכביש ציבורי עם עוד משתמשי דרך למיניהם? כמו שאמרו כאן זה חוסר אחריות פלילית ממדרגה ראשונה.
העובדה שיש לו רישיון A1 כבר לפחות שנה? על אותו משקל למה למי שיש רשיון B שלוש שנים יכול לעשות רק מבחן מעשי לרישיון A2? מי שיודע לקחת פניה מימין לימין על DRZ400 כנראה ידע גם איך לפנות גם עם CBR500.
או שלפי דעתך מי שלא יודע את חוקי התנועה על אופנוע ברישיון A עדיין יודע אותם בסדר גמור על רישיון על אופנוע ברישיון A1 או A2?
mudale222
19-11-2016, 18:23
חחחח וואי הצדקנות בפורום הזה כבר לא יודעת גבולות...
הפכו את הטסטרים לעבריינים ויותר צדיקים מהאפיפיור עצמו
העובדה שיש לו רישיון A1 כבר שנה? על אותו משקל למה למי שיש רשיון B שלוש שנים יכול לעשות רק מבחן מעשי לרישיון A2? מי שיודע לקחת פניה מימין לימין על DRZ400 כנראה ידע גם איך לפנות גם עם CBR500.
או שלפי דעתך מי שלא יודע את חוקי התנועה על אופנוע ברישיון A עדיין יודע אותם בסדר גמור על רישיון על אופנוע ברישיון A1 או A2?
תלוי מאיזה שנה הסיביאר
חחחח וואי הצדקנות בפורום הזה כבר לא יודעת גבולות...
הפכו את הטסטרים לעבריינים ויותר צדיקים מהאפיפיור עצמו
לא קשור להצטדק.
אני רוצה לתת לאנשים תמונת מצב מלאה, ושהם יחליטו לבד.
אני אישית לא רוצה לעשות חצי טסט
כי אם מתישהו מישהו יעלה על זה, סביר והגיוני שישללו את כל הרישיונות שהטסטר הזה אי פעם חילק, לא רוצה להיות במצב הזה.
כיום, על פי המצב בארץ וההיכרות האישית שלי, טסטרים יודעים במקרה הטוב איך לנהוג על אופנוע
רובם לא יודעים לרכב
כאשר עשיתי שמיניות, הטסטר לא הבין איך אני יכול להסתכל 2 קונוסים קדימה.
אמרתי לו שאני מתסכל לאן אני עומד להגיע, לא איפה אני עכשיו
הוא עדיין לא הבין איך אני יכול לרכב בלי לראות מה קורה מול הגלגל הקידמי.
עריכה:
הלוואי וכל הטסטרים היו הגיוניים כלכך. המבחן ל-A הוא אחד המיותרים. ההגדלה ברשיון צריכה להיות אוטו' אחרי שנה וכל הטסט הזה הוא רק דרך לשאוב עוד קצת כסף.
nihrider
20-11-2016, 10:47
במיוחד שהטסט היום הוא חצי אקראי. לא מצאת חן בעיני הבוחן? לא תעבור. אה, ואין כזה דבר לערער כי גם אם מקבלים את הערעור אתה עדיין צריך לעשות עוד טסט...
במיוחד שהטסט היום הוא חצי אקראי. לא מצאת חן בעיני הבוחן? לא תעבור. אה, ואין כזה דבר לערער כי גם אם מקבלים את הערעור אתה עדיין צריך לעשות עוד טסט...
לפי הבנתי, במידה והעירעור מתקבל…. כל הרווח הוא ביטול זמן המתנה מינימאלי לטסט הבא.
ומשמועות… הבנתי שאחוז העירעורים נמוך, ואחוז העירעורים שהתקבלו עוד יותר נמוך
הלוואי וכל הטסטרים היו הגיוניים כלכך. המבחן ל-A הוא אחד המיותרים. ההגדלה ברשיון צריכה להיות אוטו' אחרי שנה וכל הטסט הזה הוא רק דרך לשאוב עוד קצת כסף.
הקטע היותר אירוני הוא שהגעתי לשיעורי נהיגה על הDRZ שלי ועשיתי שיעור נהיגה וטסט על הDRZ של המורה נהיגה, אותו אופנוע, רק שתבין כמה זה אבסורד.
הקטע היותר אירוני הוא שהגעתי לשיעורי נהיגה על הDRZ שלי ועשיתי שיעור נהיגה וטסט על הDRZ של המורה נהיגה, אותו אופנוע, רק שתבין כמה זה אבסורד.
גם אני למדתי על DRZ עבור רשיון A ובגמר השעור החזרתי אותו למשרדי המורה ברכיבה רגילה כי רשיון A1 שלי תומך ב 54.4 כ"ס/500 סמ"ק. למורי הנהיגה יש אשור ללמד על דגם זה לדרגה A.
אני עשיתי A בי-ם והוציאו אותי לבחוץ,
(כותבים אחיתופל על שם יועצו של דוד שנתן עצה רעה במתכוון~)
2 Strokes
11-01-2017, 13:52
איזה מצחיק זה... כשאני הייתי בטסט אמרו לי "עברת באדום עברת באדום"
בתגובה אמרתי: " אני חושב שיש לכם בעיה עיניים + שניכם עשיתם טעויות קריטיות... אז לא עברתם".
בדיעבד, הם לא עברו (:
בקיצור אם אתה יכול לשנות מקום טסט אז זרום על זה, לפעמים סתם תפיסה שונה במוח עוזרת.
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft