מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : פתרונות לניוד כיסוי לאופנוע

סער666
20-06-2016, 08:40
קניתי את הכיסוי הזה http://www.revzilla.com/product/dowco-guardian-weatherall-plus-motorcycle-cover
אני מודה שזאת הפעם הראשונה שאני משתמש בכיסוי, אבל הוא נראה גדול לניוד (גם מקופל)
אשמח להמלצות איך לנייד אותו, אני מעדיף לכסות אותו בעצירות ארוכות

Paz
20-06-2016, 10:12
אני מצמיד למושב האחורי עם סבל רשת.

סער666
20-06-2016, 10:19
אני מצמיד למושב האחורי עם סבל רשת.

לא מתנגש עם התיק זנב?

Paz
20-06-2016, 11:34
לא מתנגש עם התיק זנב?

אני עם תיק גב

enegbi
20-06-2016, 11:38
קניתי את הכיסוי הזה http://www.revzilla.com/product/dowco-guardian-weatherall-plus-motorcycle-cover
אני מודה שזאת הפעם הראשונה שאני משתמש בכיסוי, אבל הוא נראה גדול לניוד (גם מקופל)
אשמח להמלצות איך לנייד אותו, אני מעדיף לכסות אותו בעצירות ארוכות

בתור מי שמכסה את האופנוע באדיקות קתולית בכל פעם שאני מוציא אותו מטווח הראייה שלי, גם אני מנייד כיסוי. בחרת כיסוי לא רע!
לרוב הוא פשוט בתוך תיק הזנב, אחרת, למשל אם נרטב וחבל להרטיב מבפנים תיק אטום למים, אזי תפוס בבנג'י מבחוץ. הבנג'י גם משמש להדק את הכיסוי למושב בלילה כדי למנוע מהחתולים לישון עליו תוך שהם משאירים גללים, שתן או שורטים את המושב להשחיז ציפורניים. בקיצור, משקיע 2 דקות לכיסוי וחשיפה מחדש כל פעם.

סער666
20-06-2016, 11:50
בתור מי שמכסה את האופנוע באדיקות קתולית בכל פעם שאני מוציא אותו מטווח הראייה שלי, גם אני מנייד כיסוי. בחרת כיסוי לא רע!
לרוב הוא פשוט בתוך תיק הזנב, אחרת, למשל אם נרטב וחבל להרטיב מבפנים תיק אטום למים, אזי תפוס בבנג'י מבחוץ. הבנג'י גם משמש להדק את הכיסוי למושב בלילה כדי למנוע מהחתולים לישון עליו תוך שהם משאירים גללים, שתן או שורטים את המושב להשחיז ציפורניים. בקיצור, משקיע 2 דקות לכיסוי וחשיפה מחדש כל פעם.
רק לוודא שהבנתי נכון
אתה שם את הבאנג'י מתחת לכיסוי על המושב וזה מספיק להרחיק את החתולים?

nihrider
20-06-2016, 11:52
אני חושב שהוא שם את הבאנג'י מעל הכיסוי אבל לא ברור לי איך בדיוק.
זה רעיון לא רע

enegbi
20-06-2016, 12:31
רק לוודא שהבנתי נכון
אתה שם את הבאנג'י מתחת לכיסוי על המושב וזה מספיק להרחיק את החתולים?

לא,
אני מלביש את הכיסוי על האופנוע, מעביר את המנעול דרך החורים והגלגל הקדמי אל הגדר ואז כשהכל "יושב" מחבר את הבנג'י מעל הכיסוי מרגלית אחת לשניה או מהרגלית של האופנוע לרגלית הרוכב בצד הנגדי. במקרה הגרוע, מישהו יחמוד את הבנג'י והחתולים יחגגו לי על המושב, לא קרה עד היום.

סער666
20-06-2016, 12:34
לא,
אני מלביש את הכיסוי על האופנוע, מעביר את המנעול דרך החורים והגלגל הקדמי אל הגדר ואז כשהכל "יושב" מחבר את הבנג'י מעל הכיסוי מרגלית אחת לשניה או מהרגלית של האופנוע לרגלית הרוכב בצד הנגדי. במקרה הגרוע, מישהו יחמוד את הבנג'י והחתולים יחגגו לי על המושב, לא קרה עד היום.

אני אנסה את זה, תודה. :ride-bumps:

מצמץ
20-06-2016, 20:29
אוף טופיק... אם כבר יש לך Docow plus עם הכיסים הפנימיים אז יתכן שיהיה רצוי שתקנה בנוסף את האזעקה נגד הרמת הכיסוי התואמת.
אישית, רכשתי אחת לא מזמן. בנתיים לא היו בעיות וספק אם זה ימנע ממי שרוצה לגנוב, אבל אני מרגיש שקט יותר שזה קיים.

MasterOz
20-06-2016, 22:38
...גם משמש להדק את הכיסוי למושב בלילה כדי למנוע מהחתולים לישון עליו תוך שהם משאירים גללים, שתן...

אף חתול גם לא גור (שממילא לא מגיע אל המושב) לא משתין או משאיר גללים במקום שהוא ישן בו.

enegbi
21-06-2016, 09:36
אף חתול גם לא גור (שממילא לא מגיע אל המושב) לא משתין או משאיר גללים במקום שהוא ישן בו.

מאחר שאני מצאתי גללים, יחד עם שערות וציפורן תלושה - אז א. אתה טועה
ב. התגובה שלך שחצנית ודורשת התנצלות, בעיקר משום שאתה מנהל פורום!

lokimonster
21-06-2016, 09:42
כנראה שנפלת על חתול עם בעיות בכליות או דלקת בדרכי השתן כי חתולים לא נוהגים לעשות את צרכיהם במקום בו הם ישנים.

nihrider
21-06-2016, 09:43
אבל אין להם בעיה להשתין על הגלגל ולישון על הכיסוי.

enegbi
21-06-2016, 09:47
כנראה שנפלת על חתול עם בעיות בכליות או דלקת בדרכי השתן כי חתולים לא נוהגים לעשות את צרכיהם במקום בו הם ישנים.

מאחר שהייתה שם ציפורן תלושה, יכול להיות שהחתול נתפס בכיסוי ומפחד או מצוקה שחרר הכל לפני שתלש את הציפורן וברח. הפרט החשוב - שכל הביולוגים פה מתעלמים ממנו, הוא שחתול שמסתתר מתחת לכיסוי - גורם נזק למושב - בין אם זה שריטות ובין הוא משאיר תוצרים

סער666
21-06-2016, 09:51
אוף טופיק... אם כבר יש לך Docow plus עם הכיסים הפנימיים אז יתכן שיהיה רצוי שתקנה בנוסף את האזעקה נגד הרמת הכיסוי התואמת.
אישית, רכשתי אחת לא מזמן. בנתיים לא היו בעיות וספק אם זה ימנע ממי שרוצה לגנוב, אבל אני מרגיש שקט יותר שזה קיים.

מצמץ, קניתי את הכיסוי הזה בין השאר בגלל האזעקה בכיס (רכשתי גם אותה)
אבל אם מרימים מהצד השני היא לא שווה כלום

MasterOz
22-06-2016, 14:04
מאחר שאני מצאתי גללים, יחד עם שערות וציפורן תלושה - אז א. אתה טועה
ב. התגובה שלך שחצנית ודורשת התנצלות, בעיקר משום שאתה מנהל פורום!

לא חולק על מה שמצאת ולא מתווכח.
האמת, ציינתי עובדה בדוקה שלא המצאתי ממוחי הקודח, כך שאני ממש לא טועה.
יכול להיות שהיה קרב חתולים על הכיסא שלך ומשם הממצאים שמצאת,
זה לא סותר את מה שאמרתי.

אם אתה חושב שהתגובה שלי שחצנית - טעית
אם אתה חושב שמגיעה לך התנצלות - טעית
אם אתה חושב שיש קשר לעובדה שאני מנהל בפורום - טעית

lokimonster
22-06-2016, 15:53
ממש קומדיה של טעויות

נדפקתי ממבצע של מטרו
אז חייך אכלת אותה
כי מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להגמל מזה ( תודה שושנים)

מצמץ
22-06-2016, 16:52
מצמץ, קניתי את הכיסוי הזה בין השאר בגלל האזעקה בכיס (רכשתי גם אותה) אבל אם מרימים מהצד השני היא לא שווה כלום

הבנתי... אולי אפשר להחנות את האופנוע בפוזיציה שתחייב הרמה מהכיוון שבו האזעקה תוכל להיות מופעלת בעת הצורך.

סער666
22-06-2016, 18:36
הבנתי... אולי אפשר להחנות את האופנוע בפוזיציה שתחייב הרמה מהכיוון שבו האזעקה תוכל להיות מופעלת בעת הצורך.

במקום העבודה ובחניה בבית זה לא מתאפשר (בבית הוא חונה בזווית בחניה פנימית ובעבודה הוא נגיש משני הכיוונים-במקרה הטוב זה 50/50)

lokimonster
22-06-2016, 19:12
תחבר עם גומי ( כמו של גגון של רכב) את 2 צידי הכיסוי.
רוב הסיכויים שבנסיון הראשון זה יצפצף ולפעם הבאה הגנב יערך באופן יותר טוב

נדפקתי ממבצע של מטרו
אז חייך אכלת אותה
כי מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להגמל מזה ( תודה שושנים)