צפייה בגרסה מלאה : רישיון A1, החלקתי בשמיניות בשיעור 8, ירד לי טיפה הביטחון, אשמח ליעוץ.
היי,אתמול עשיתי שיעור על A1, השמיניות שלי היו לרוב מאוד טובות (עשיתי על הילוך שני ב-10-12 קמ"ש, מכניס קלאץ' בשמינית, לקרת יציאה מוציא קלאץ' ונותן גז חלש), בקיצור, אתמול הייתי בשיעור והתחלתי לעשות שמיניות, השכבתי את האופנוע, תמיד אני די משכיב אותו ופתאום פשוט נפלתי, לא הצלחתי להבין אם זה היה יותר מדיי גז בכניסה לשמינית או יותר מידי "כידון", מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה ? אני פשוט הייתי כל כך בלחץ וסטרס מהנפילה שחוץ מהרגע שהיד שלי עודפת את הקרקע אני לא זוכר כלום.הביטחון טיפה ירד לי להשכיב עכשיו ואני די חושש..ואשמח לטיפים.
חצי שעה לפני הטסט לשדרוג הרישיון, נפלתי עם האופנוע של מורה הנהיגה וגרמתי לו נזק.
למבחן הגעתי עם האופנוע שלי (DR350) שהיה בבעלותי יותר כבר יותר משנה והמתין בצד.
הירידה בביטחון היא תגובה טבעית. קשה לנתח את הסיבה לנפילה שלך.
הטיפ היחיד שיש לי זה לקחת עוד שיעורים ולהתאמן, השמיניות בטסט הם סיטואציה מאתגרת.
קוקוריקו נגד קופיקו
28-06-2016, 21:33
בראדלי סמית', כיום רוכב מוטו GP, אלוף העולם בעבר ב 125 סמ"ק - נכשל בטסט ראשון.
נו, אז?
bikerider
28-06-2016, 21:35
הרבה נופלים (גם אני) בשמיניות, זה לא אומר שאתה רוכב גרוע זה פשוט אומר שאין לך מספיק נסיון.
הכל בסדר תנסה לתת לאופנוע לעשות את שלו ולא להשתמש יותר מדיי בגוף שלך בפניות זה אמור להבטיח שלא תיפול פעם הבאה
מה שנקרא מטעויות לומדים.
בדוק צמיגים של המורה יכול להיות חפפן
הפעם הראשונה שנפלתי בשיעור על אופנוע הייתה בהכנה לטסט לרישיון A :wtf:
קצת מוזר, אבל קורה. אל תתן לזה להוריד אותך
nihrider
28-06-2016, 23:52
אם לא יקרה כשיש לך אפס ניסיון על הכלי אז מתי יקרה?
בגלל זה גם ממליצים לרוכבים טריים לא לקנות כלי חדש.
אל תתרגש, נפלתי בשיעורים וגם עזרתי לאחרים להרים את האופנוע אחרי שהם נפלו.
אם תלמד מזה משהו זה שתמיד צריך לרכוב עם מיגון כי אין לך מושג מתי תפגוש את הכביש.
תבצע שמיניות בהילוך ראשון עם משחק של קלאץ, האופנוע חייב מהירות כדי לא ליפול, זה תרגול סך הכל ולאט לאט זה יחזור לך.
בשני זורם יותר והכלי פחות עצבני לגז
עדיין תזכור כלל ברזל - קלאצ ומהירות
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft