צפייה בגרסה מלאה : GS500 - עשיתי נזק בקרבורטורים, מפחד להחמיר את המצב
TundraOG
29-06-2016, 22:23
היי חברים. אקצר את הסיפור הארוך - גרמתי נזש לאופנוע שלי ע"י נסיעה עם עודף שמן ונסיון ווילי שאחריו היא נכבתה ובקושי סחבה 40 הביתה.
שמתי שמן חדש ופילטר, פלאגים חדשים, היא הניעה אבל אחרי 15-20 דקות של נסיעה רגילה היא התכבתה ולא נדלקה בלי גז, ולא שמרה על סל"ד סרק בכלל. החזרתי אותה הביתה על חצי-צ'וק.
ניקזתי את ה-float bowl ופתחתי את תחתית הקרבורטורים לנקות את ה-jets. היא הניעה לאחר מכן ואחרי שנתתי קצת גז ל-3-4 אלף סל"ד היא פשוט נשארה שם, גם בלי צ'וק (הניעה רגיל ל-1.2 אלף סלד וברגע שנתתי גז נתקעה שם). ניסיתי לסנכרן את הקרבורטורים, ובטעות הוצאתי את בורג הסנכרון כליל. כעת לא מניעה ואחזיר את הבורג מחר למקומו, מה שידרוש שוב פירוק של חצי אופנוע.
אין לי כרגע את הכסף לקחת אותה למוסך, אני אשמח לעצות. כל העבודה אני עושה עם GSTwins האמריקאיים שנותנים עצות טובות...ממש לא רוצה לחכות עד לעשירי עם אופנוע מושבת מתחת לבית... אשמח לכל עזרה.
אני מאזור אשדוד אם זה עוזר.
א) אופנוע זה זכר, וכאן זה הפורום הטכני. אם אתה רוצה שיקחו אותך ברצינות - קח את השפה שלך ברצינות.
ב) אני מניח שנשפך לך שמן לתיבת האויר ומתיבת האויר למנוע ולקרב', וזה לא הדבר הכי גרוע, הנזק שעשית בעצמך גרוע הרבה יותר. תוריד את הקרבורטורים, תנקה אותם כמו שצריך ולא חלקית, תחזיר את בורג הסרק למקומו, תכוון את גובה המצוף, תרכיב, תניע, ואז נראה.
ותיקנתי את הכותרת.
TundraOG
29-06-2016, 22:39
מה הכוונה לא לנקות חלקית? הם נראים מאוד נקיים, מה אני צריך עוד לנקות מלבד ה-jets?
ודווקא תיבת האוויר הייתה יבשה, לא חושב שהשמן הגיע לשם.
אציין כי האופנוע נסע נהדר לפני שהתעסקתי איתו.
ברור שהוא נסע נהדר לפני שהתעסקת איתו
אחר״כ תפרסם אותו למכירה כחדש,שמור או כל בולשיט אחר.
מחטים,דיאפרגמות,סיכות,דיזות,כל חלק בקרבורטורים לפרק לנקות ולהחזיר
אם אין לך ספר רכב אז תחכה ל10 ותקנה,אל תעבוד בלעדיו.
נ.ב
עזוב את הgs המסכן למנוחה,התעללו בו מספיק בחייו.
נ.ב.נ
לכל כלי יש סולם מאמצים,האופנוע שלך זקן בלשון המעטה (14 שנים לכלי כזה זה המון) הוא לא יחזיק את השטויות שאתה חושב לבצע איתו,
או שמשאבת שמן תקרוס (קרה לי בעשרות מנועים) או שתפרק את הגיר (שלושה מנועים) או שיתחיל לדפוק (עשרות מנועים)*
אם יש לך (ואין לך) את התקציב לעמוד בהוצאות שיגיעו והם יגיעו...אז תעשה את זה
אם לא...תשתמש בו למה שהוא נועד,כלי רכב ולא יותר מזה.
TundraOG
30-06-2016, 05:33
טוב, אם אלו הולכות להיות התגובות פה אז תחסכו לי את ההרצאות ותנעלו את השרשור.
אני ממש לא אחד שמתאכזר לכלים שלו, פשוט ניסיתי פעם אחת מסקרנות וזה לא יחזור על עצמו. ומניין לך לדעת מה העבר שלו? 2 חבר'ה בני 40-50 היו בעליו לפני וזהו.
TundraOG
30-06-2016, 07:32
אוקיי, קראתי בספר הרכב שמצאתי ברשת (ספר המוסך ולא הספר שבא איתו). לפי הספר אני רואה שכן פעלתי כמו שצריך במה שנגעתי בו. בקרבורטור.
מסקנות כרגע - אחרי שהאופנוע הניע והגיע ל-3-4 אלף סל"ד זה ככל הנראה בגלל כבל הגז שנתפס לו ולא משתחרר עד הסוף כשאני מושך בו (אחרת איך להסביר את זה שאם אני משכתי בו בצורה חדה הסל"ד חזר למצבו הרגיל אך בהעלאה הדרגתית בעדינות הוא לא חזר).
סדר הפעולות שתכננתי הרגע - להרכיב מחדש את בורג הסנכרון, לבדוק את כבל הגז ומצבו, לסנכרן את הקרבורטורים וזה אמור לפתור את זה.
מ ו ח ס ו ן
30-06-2016, 08:10
צור איתי קשר בפרטי ואנסה לסייע לך.
מה הכוונה לא לנקות חלקית? הם נראים מאוד נקיים, מה אני צריך עוד לנקות מלבד ה-jets?
ודווקא תיבת האוויר הייתה יבשה, לא חושב שהשמן הגיע לשם.
אם תיבת האויר היתה יבשה - אני חושב שהדבר היחיד שיכולת לעשות בנחיתה מהווילי זה לדפוק את הכיוון של המצופים ו\או לתקוע את אחת הדיאפרגמות (הסליידים עם המחטים שעולים ויורדים - שאותם ואת הפסים שלהם לא ניקית בכלל לפי התאור שלך).
כבל הגז שנתפס זה לא הכי סביר, למרות שזה יכול להיות. לכבל גז אצלך, אם זכור לי, יש 2 - מושך ומחזיר, צריך לוודא ששניהם מכוונים כמו שצריך ומאפשרים למצערת את מלוא התנועה. בנוסף לזה יש דברים אחרים לבדוק - מצערות שמסתובבות ולא חוזרות עד הסוף (בגלל כיוון לקוי של כבל גז או בגלל לכלוך בתוך גוף הקרב' שלא ניקית), לוודא ששתי המצערות סוגרות את המעברים כמו שצריך במצב סגור (כדי שנק' ההתחלה לסנכרון הקרב' תהיה טובה), לוודא שהקפיץ של המצערות עובד ולא השתחרר, לוודא שהסליידים זזים חופשי בתוך המסילות שלהם.
נ.ב. כשכותבים "ספר רכב" - הכוונה היא מראש לספר המכונאים שמוצאים ברשת. זה מפורט בשרשור הנעוץ "טיפולים - מה\פעם בכמה\וכו' - זה כאן".
TundraOG
30-06-2016, 09:29
כרגע בעבודה אבל מה שיכול לאשר עד כה:
כשאמרתי שניסיתי להרים לווילי זה ניסיתי. בחיים לא הרמתי ובזמן הקרוב לא מתכנן לנסות שוב. העלתי לאזור ה-7 אלף סל"ד וזרקתי קלאצ', המצרעת לא הייתה פתוחה עד הסוף. הרגשתי משיכה חזקה קדימה אבח שום דבר לא "התרומם". חזרתי על זה עוד פעם וזה קרה.
את כבל הגז לא ניתקתי כלל כששפתחתי את ה-float bowl, השארתי אותו והצ'וק מחוברים ופירקתי על לוח עץ ששמתי במקום בו יושב מיכל הדלק בד"כ. ממה שזכור לי שתי המצרעות נפתחות ונסגרות בסנרכון מצויין ונסגרות עד הסוף. כשאני מושך את המצרעת לבערך רבע-סיבוב ועוזב יש את צליל הנקישה מהקרבורטור שמסמל שהכבל חזר למקום, אבל כשאני מושך יותר בעדינות לא שומעים דבר והיא חוזרת למקום לאט.
עוד שאלה - כמה דלק אמור לצאת בד"כ כשאני מנקז את הקרבורטור לפני פירוק?
אם סגרת את ברז הדלק - אז מה שאמור לצאת זה נפח הכוסית + מה שנמצא בצינורות המובילים את הדלק בין ברז הדלק לקרב'. כמות קטנה סה"כ.
אם לא עלית לווילי, אז לא קרה כלום לקרב'. מה שיכול להיות ולדעתי הכי סביר - זה שמהמשחקים שלך עם הגז הסלייד נתקע במקום פתוח מדי. סלייד - זה מה שמחובר לדיאפרגמה, החלק השחור בקרב' שזז למעלה-למטה מאחורי המצערות שלא פירקת והיית צריך.
כמו כן, זה שלא פירקת את הכבל לא אומר שום דבר טוב. עדיף לפרק, לשמן ולהרכיב כמו שצריך.
TundraOG
30-06-2016, 10:12
עם מה מומלץ לשמן? כרגע יש לי WD40 וספריי שרשרת בלבד.
יצאה לי כמות שהייתה מספיקה כמעט למלא כוס אספרסו קטנה בפעם הראשונה.
ואיך ניתן להסביר שאחרי החלפת השמן, הפילטר והפלאגים האופנוע נסע מצויין ב-15-20 דקות הראשונות ואז נכבה בסלד סרק ולא נשאר מונע בלי גז? גם זה קשור לסליידר ולדיאפרגמה?
Tribalmistyc2
30-06-2016, 10:13
תנשום עמוק.
אם היה נזק מכני מעודף שמן לא היית חוזר הביתה ברכיבה.
הסביר הוא שהמסנן אוויר נסתם בגלל שהשמן הגיע לשם, זה חונק את המנוע.
תבדוק,אם אין כתמי שמן על המסנן או רטיבות בתיבת האוויר אז הגזמת בכמה מ"ל ואולי בכלל לא הגזמת.
סל"ד שעולה בלי מצערת יכול להגיע בגלל הצפת דלק - צ'וק תפוס,גבהיי מצופים,ברז דלק פרוץ.
בגלל יניקת אוויר ובגלל תזמון הצתה לא נכון אז תעבור על הדברים ותראה מה קיבל מכה מהנחיתה.
דיאפרגמה לא משפיעה בסרק או בהתנעה.
דיאפרגמה לא משפיעה בסרק או בהתנעה.
לדעתי, דיאפרגמה שתקועה גבוה כן משפיעה - היא משחררת עודף דלק דרך דיזה שלא צריכה לפעול במצב הזה והופכת להיות פעילה. לא לגמרי מסתדר עם זה שהבחור הצליח להחזיק אותו מונע עם צ'וק, אבל אולי. פילטר אויר סתום באמת יכול להיות, אבל מבועת שמן - ספק אם ייסתם עד כדי כיבוי מנוע.
עם מה מומלץ לשמן? כרגע יש לי WD40 וספריי שרשרת בלבד.
יצאה לי כמות שהייתה מספיקה כמעט למלא כוס אספרסו קטנה בפעם הראשונה.
ואיך ניתן להסביר שאחרי החלפת השמן, הפילטר והפלאגים האופנוע נסע מצויין ב-15-20 דקות הראשונות ואז נכבה בסלד סרק ולא נשאר מונע בלי גז? גם זה קשור לסליידר ולדיאפרגמה?
אפשר עם שמן מנוע. WD40 לא משמן, הוא מנקה ומשאיר שכבה דקה של הגנה.
כוס אספרסו קטנה זה בדיוק זה.
לא, לא נראה שסליידר\דיאפרגמה יכולים להיות קשורים לזה. יותר הגיוני שאחד הפלאגים התמלא בשמן. לחילופין, אם אחד המצופים תקע את שסתום הדלק בקרב' במצב סגור, זה גם יכול לגרום לאותה התופעה.
Tribalmistyc2
30-06-2016, 11:40
לדעתי, דיאפרגמה שתקועה גבוה כן משפיעה - היא משחררת עודף דלק דרך דיזה שלא צריכה לפעול במצב הזה והופכת להיות פעילה. לא לגמרי מסתדר עם זה שהבחור הצליח להחזיק אותו מונע עם צ'וק, אבל אולי. פילטר אויר סתום באמת יכול להיות, אבל מבועת שמן - ספק אם ייסתם עד כדי כיבוי מנוע.
בוכנת דיאפרגמה תקועה למעלה כן,אבל אני מדבר על ממברנה קרועה.
זה יכול לגרום לבעיות כשהמצערת פתוחה.
טוב, אם אלו הולכות להיות התגובות פה אז תחסכו לי את ההרצאות ותנעלו את השרשור.
אני ממש לא אחד שמתאכזר לכלים שלו, פשוט ניסיתי פעם אחת מסקרנות וזה לא יחזור על עצמו. ומניין לך לדעת מה העבר שלו? 2 חבר'ה בני 40-50 היו בעליו לפני וזהו.
לא רוצה להרצות אבל אם כבר פירקת אז למה אתה לא עובר על הכל? ולמה הוספת שמן אם אתה מתכנן לנסות רק פעם אחת?
בוכנת דיאפרגמה תקועה למעלה כן,אבל אני מדבר על ממברנה קרועה.
זה יכול לגרום לבעיות כשהמצערת פתוחה.
בשביל זה הקליפס על המחט שקובע את הגובה כשהמנוע בסר"ק,לפחות ככה זה אצלי.
TundraOG
30-06-2016, 13:42
לא הבנתי מה הקשר להוספת השמן.
וחברים, בלבלתם אותי. אני מוריד שוב את הקרבורטור ומה סדר הפעולות?
Tribalmistyc2
30-06-2016, 14:11
דבר ראשון תפתח את התיבת אוויר,אם אתה לא רואה סימני שמן תמשיך הלאה.
תפרק את התיבה מהמאיידים ותראה ש 2 הבוכנות דיאפרג' למטה ובאותה פוזיציה.
תלך למושכן צ'וק ותראה שהמנגנון סוגר את המעבר ולא נשאר פתוח.
אח"כ תבדוק את התפקוד של המצופים ותראה שכל הדיזות במקום,אני לא זוכר אם רשמת שהחלפת זידות אם כן אולי אחת נפלה כי לא חיזקת.
TundraOG
30-06-2016, 15:04
למה אתה מתכוון בדיזות? מה שמן באנגלית?
Tribalmistyc2
30-06-2016, 15:06
https://www.google.co.il/search?q=%D7%93%D7%99%D7%96%D7%95%D7%AA&espv=2&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiOy_H02s_NAhUBI8AKHTaxDn8Q_AUIBigB#tbm= isch&q=GS+main+jets&imgrc=m01Coe6u_pfI1M%3A
הברגים הזהובים.
TundraOG
30-06-2016, 15:26
לא החלפתי. הוצאתי, ניקיתי טוב ושמתי חזרה טוב והדוק (לא יותר מידיי)
TundraOG
30-06-2016, 18:08
אוקיי - הגז חוזר נהדר, 2 הבוכנות של הדיאפראג יושבות זהה וחוזרות באותה מהירות למקום, יש צליל יניקה כשמעלה אותם למעלה.
הגז ישב בסדר גמור, הצ'וק דרש כיוון ולא חזר עד הסוף כל הזמן.
הפילטר יבש, קירות תיבת האוויר מעט דביקים אך לא לחים.
איך ומה אני בודק במצופים?
ואציין כי הרגשתי והחיבור בין אחד הקרבורטורים למנוע מעט מזיע ויש בחלקו התחתון קצת דלק.
אם החיבור בין הקרב' למנוע "מזיע" - סימן שהוא לא אטום ועובר שם אויר. לא טוב, צריך להיות אטום לגמרי כשהוא מחובר.
במצופים יש בספר הרכב דרך לכוון את גובה המצופים.
nitzann84
30-06-2016, 18:54
https://www.google.co.il/search?q=%D7%93%D7%99%D7%96%D7%95%D7%AA&espv=2&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiOy_H02s_NAhUBI8AKHTaxDn8Q_AUIBigB#tbm= isch&q=GS+main+jets&imgrc=m01Coe6u_pfI1M%3A
הברגים הזהובים.
שמישהו כבר יעשה אותו מנהל!:thumbsup:
TundraOG
30-06-2016, 19:46
כמה אמור לעלול אטם כזה והאם יש לו שם טכני או שזה פשוט כשמו "אטם בין מנוע לקרבורטור" ולהביא למוסך אחד כדוגמא?
קוראים לו "מניפולד", זה בד"כ חלק מגומי בצורת טבעות שמחבר בין המנוע לקרב', הוא לא זול, ואם הוא לא סדוק - לא מחליפים אותו, פשוט מהדקים נכון את הקרב' אליו.
TundraOG
30-06-2016, 21:31
במקום בו מהדקים את הקלאמפ של המניפולד שיחזיק את הקרבורטור, בדיוק על החישוק יש רווח קטן כזה שכשהוא היה מונע שמתי לב שיש פס דק של דלק שם. כנראה שיש להחליף את המניפולד היות וממה שהבנתי זה דליפת האוויר שמביאה את הסל"ד הגבוהה...נכון?
לא ברמה שאתה מתאר, רווח דקיק לא יאפשר לסל"ד לעלות ל-3K. בינתיים - אל תיגע.
TundraOG
30-06-2016, 22:08
אולי זה היה הצ'וק שלא נסגר עד הסוף?
ועוד שאלה - האם שסתומים שיצאו מכיוון יכולים לשחק פה גורם כלשהו (בשום אופן לא מתכוון לגעת במנוע, רק מתעניין)
Tribalmistyc2
30-06-2016, 22:10
ועוד שאלה - האם שסתומים שיצאו מכיוון יכולים לשחק פה גורם כלשהו (בשום אופן לא מתכוון לגעת במנוע, רק מתעניין)
שסתומים לא יוצאים מכיוון במכה
TundraOG
30-06-2016, 23:14
אוקיי, אז מה זה עוד יכל להיות?
במידה והדיזות נקיות, הבוכנות של הדיאפראג חוזרות למקום טוב, כבל הגז חוזר בקליק, וכרגע גם הצ'וק מסודר, יש רמת שמן תקינה, פלאגים חדשים ואני מסנכרן את הקרבורטורים...זה אמור בעקרון לעבוד בסדר?
כן, זה אמור להיות בסדר. אם ביצעת הכל - לא ניסית עדיין להרכיב את הכל ולראות איך זה עובד? או שמשהו עדיין לא תקין?
TundraOG
30-06-2016, 23:58
עדיין לא בדקתי, העדפתי לחכות לתשובה ברורה וסדר פעולות מובן מאשר להמשיך להתעסק "על עיוור".
עדיין לא בדקתי את עניין המצופים, מה בדיוק תפקידם בכח וכיצד הם משפיעים על התמונה הכללית?
המצופים קובעים את גובה הדלק בקרב', מה שמשפיע על היכולת של האויר לשאוב אותו מצד אחד, ואם אין מספיק - הוא לא מגיע לדיזות מסוימות באופן סדיר מצד שני. יש עוד קטע איתם - השסתום שהמצופים סוגרים בשביל להשאיר את גובה הדלק נכון, לפעמים נוטה להיתקע כשהוא לא חלק לגמרי \ הקדח שבו הוא זז לא חלק \ אחד מהם או שניהם מלוכלכים בלכלוך "דביק".
שעיר בגב"ב
01-07-2016, 10:32
אם עשית כמו שצריך את מה שג'ק וטריבל יעצו לך ועדיין לא עובד,
כנראה שאין מנוס מהתעסקות עם המצופים.
כיוון גובה מצוף זה הדבר הכי מאתגר בקרבורטור אז תעבוד מסודר.
קשה להאמין שמנסיון לווילי מצוף ייצא מכיוון אז לך על מה שג'ק אמר:
תבדוק שמחט המצוף תקינה ושהקדח נקי.
על הדרך תבדוק גובה מצוף.
TundraOG
01-07-2016, 11:04
אוקיי, חיברתי הכל, לא מניע וגם המצבר מתחיל כבר לשבוק חיים מכל נסיונות ההנעה...מה הלאה?
TundraOG
01-07-2016, 17:15
אוקיי, אני חושב שהפתרון הכי טוב לרגע זה הוא פשוט לגרור אותו למוסכניק שלי ולבוא לקחת אותו בעשירי או להסתדר עם התשלום איכשהו. לא חושב גם שאמור לעלות לי הרבה, פעם אחרונה שסידרו לי קרבורטור זה הגיע לכמה מאות בודדות.
Tribalmistyc2
01-07-2016, 17:30
תטעין את המצבר,תיתן מספר סיבובים ושלוף את אחד המצתים.
הקצה הפנימי של המצת אמור להיות רטוב מדלק טרי,אם הוא ייבש המנוע לא נדלק בגלל שלא נכנס דלק פנימה.
אם הקצה רטוב מדלק,תחבר את המצת לכובע שלו ותצמיד את הקצה לשלדה או למנוע תוך כדי סטרטר בשביל לראות אם הפלאג מנצנץ.
בלי ששני אלה מתקיימים המנוע לא ידלק.
TundraOG
01-07-2016, 19:48
אין לי איך להטעין עד יום ראשון שבוא אני אוכל לקחת את המצבר למוסך העירוני ולהטעין אותו, משמע שהסופ"ש הזה עם כל הקשור לאופנועים סיימנו.
TundraOG
04-07-2016, 12:48
מצבר טעון, מסובב כמה סיבובים...נאדה.
הוצאתי פלאגים, הם מתפקדים טוב, יבשים כמו החולות בנגב...מה הלאה?
Tribalmistyc2
04-07-2016, 12:50
תעבור למצב פרי בברז ובדוק שוב
TundraOG
04-07-2016, 13:27
אוקיי, תיקון טעות - It's ALIVE! ברוב פזיזותי שכחתי לחבר את צינור הוואקום של מיכל הדלק, ברגע שחובר האופנוע זינק לחיים.
כיוונתי את הקרבורטורים כמיטב יכולתי- סל"ד אחיד של 1400. בורג כיוון הסל"ד לא עובד משום מה. כשנותן גז הוא חוזר לסל"ד סרק אך לאחר 2-3 שניות של ירידה הדרגתית ולא באופן מיידי. אין משום מה את ה"קליק" המוכר כשאני מותח ומחזיר את ידית הגז, רק צליל עמום אם מותחים ועוזבים במהירות.
מה הלאה?
strelok89
04-07-2016, 13:35
אוקיי, תיקון טעות - It's ALIVE! ברוב פזיזותי שכחתי לחבר את צינור הוואקום של מיכל הדלק, ברגע שחובר האופנוע זינק לחיים.
כיוונתי את הקרבורטורים כמיטב יכולתי- סל"ד אחיד של 1400. בורג כיוון הסל"ד לא עובד משום מה. כשנותן גז הוא חוזר לסל"ד סרק אך לאחר 2-3 שניות של ירידה הדרגתית ולא באופן מיידי. אין משום מה את ה"קליק" המוכר כשאני מותח ומחזיר את ידית הגז, רק צליל עמום אם מותחים ועוזבים במהירות.
מה הלאה?
משהו תוקע לך את הגופי מצערת תבדוק מצערת וכבלים. אם כל העסק עבד ללא חיבור מצערת הבעיה בה
Sent from mTalk using windows 10 mobile
TundraOG
04-07-2016, 14:19
המצרעת חוזרת מצויין אחרי בדיקה, בכל המקומות כולל בקרבורטור היא חוזרת באופן מיידי.
גם אחרי שהמצרעת נסגרת לוקח עוד שנייה-שנתיים עד שהסל"ד שב לסרק. בריחת לחץ אולי? גם האופנוע לא נשמע הכי בריא משום מה פתאום וכשאני מאיץ גם לוקח לו שניה-שתיים להגיב וזה לא קרה קודם.
בדוק 2 סיבות:
תערובת עניה מדי ו\או כניסה של אויר מהמניפולד.
TundraOG
04-07-2016, 15:06
ציינתי כבר שהמניפולד בין המנוע לקרבורטור מזיע קצת ויש טבעת של דלק עליו. ריססתי שם WD40 לראות אם זה ישפע (בזמן שהכלי מונע) ולא נראה שום הבדל.
איך אני בודק עם התערובת ענייה מידיי? לפי הפלאגים רק 1/5 מהפלאג (וגם זה בקושי) שינה צבע, השאר לבן כחדש.
Yev.gavrikov
04-07-2016, 15:28
בדוק שכבלי מצערת חופשיים מתחת למיכל דלק, לפעמים הם קצת בזוית שזה תוקע אותם.
TundraOG
04-07-2016, 15:46
הכבלים בסדר גמור וחוזרים בלי בעייה כמו שציינתי כבר.
האופנוע גם מניע בנגיעה בלי שום בעיה ובלי שום צורך בגז, כמו שצריך. ב-1400 סל"ד סרק המחט יושבת יציב והכל טוב עד שמעלים את הגז.
1.תערובת דלק
2.סינכרון קורבורטור
3.כניסת אוויר למערכת
4. שמן במסנן אוויר
6.GS יש נטיה לפתח חלודה בתוך מיכל הדלק \ מסנן סתום \משאבת דלק
5. בעיית חשמל בעיית סלילים \הצתה
TundraOG
04-07-2016, 19:24
4-6 לא באופן בטוח. אין שמן במסנן האוויר, אין שום בעיית הצתה היות והפלאגים חדשים ומניעים בנגיעה בלי בעיה, וכל אזור המיכל נראה חדש בלי חלודה.
את הקרבורטורים סינכרנתי והאופנוע יושב בסרק אחיד. חושב באמת על דליפת האוויר אבל לא יודע מאיפה זה יכול להיות. אם הייתה דליפה בין הקרב' למנוע או לפילטר אוויר אז הסל"ד לא היה יושב בסרק אלא עולה גבוהה. אני חושב שהדליפה דווקא במכסה העליון של הקרב' איפה שהדיאפרגמות משום שכנראה לא נוצר שם וואקום מוחלט ולוקח להן זמן לרדת למטה אחרי שאני נותן עוד גז...יש סיכוי?
TundraOG
05-07-2016, 01:03
אוקיי, 200 אחוז כניסת אוויר למערכת.
ביחד עם חבר חשמלאי עם הבנה נרחבת ברכבים ותיקונם פירקנו שוב את האופנוע לקרב'ים. פתחנו את הדיאפראגמות וניקינו טוב, הורדנו את המניפולדים בין המנוע לקרב' ובדקנו סדקים, הכל נקי. מצאנו שבורג כיוון סל"ד הסרק לא היה מחובר בכלל, וברגע שמחזירים את ההברגה האופנוע חוזר ל-4 סל"ד אחיד, בלי הבורג יושב על 1400 אחיד.
כל הצינורות היו מחוברים, הפילטר נעול...מאיפה לעזאזל יכול להגיע האוויר? החבר אמר שצריך לשבת לבדוק צינורית-צינורית ושהוא אישית לא היה מתעסק בזה.
צינורית ואקום שהזכרת קודם, זה בערך הדבר היחיד שממנו יכול להיכנס אויר.
אם זה לא זה - את תערובת עניה, שזה יכול להיות גובה מצופים נמוך מדי ו\או בורג תערובת לא מכוון היטב.
למען הסר ספק - בורג תערובת אינו בורג סל"ד סרק.
TundraOG
05-07-2016, 17:01
צינורית הואקום במצב בסדר גמור, תקינה לחלוטין.
בורג תערובת - יודע איפה נמצא, לא נגעתי בו כלל. אין לי כלים גם לכוון את גובהה המצופים (זה עם מיקרומטר לא?)
אציין שהאופנוע נוסע נהדר (נסעתי היום לעבודה עליו) רק שהסל"ד נשאר באזור ה-3 אלף אחרי שאני מאיץ ל-60-70 קמ"ש ורק כשאני משחרר את הקלאצ' קצת זה מוריד את הסל"ד שוב.
מזכיר לך שכבר מספר פעמים בשרשור כתבת שהכל תקין ונהדר, ואז פתאום גילית שבכל זאת איזו צינורית מנותקת לגמרי.
תחזור ותבדוק שוב את הכל.
לצערך זה שאין לך כלים לבדוק ולכוון משהו מסוים, עדיין לא אומר שהבעיה לא שם או שאתה יכול לפתור אותה בדרך אחרת. לפעמים הבעיה יכולה להיות בדיוק במקום שאין לך כח או דרך לטפל בו בכוחות עצמך.
אם אכן מדובר בתערובת ענייה, אז זה נהדר שהאופנוע נוסע נהדר, אבל אם תמשיך לרכב עליו ולהתעלם מהבעיה השרשור הבא שתעלה כאן בפורום הוא "יש לי חור בבוכנה, מה עושים".
TundraOG
07-07-2016, 00:15
תודה לכל העוזרים. מחר לוקח למכונאי שלי שיסדר את זה, לא לוקח עוד סיכונים.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft