מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : טיפול במוסך (מורשה) יבואן למול מוסך מורשה

torquser
03-07-2016, 10:49
שלום לכולם,

אני מתלבט לגבי הנושא. כאשר עשיתי טיפולים לSV שלי עשיתי הכל לבד לפי הספר. כעת על MT מודל 14 אני מתלבט.
מוסך יבואן או מורשה יבואן, מחוייב בטיפול לפי ספר יצרן וזה כולל בדיקות והידוקים לפי רשימה שהיצרן הגדיר, והטיפול (למעט הברור מאלו כמו שמן וכו') מתומחר לפי שעות עבודה. קשה לי להאמין שמוסך מורשה מ. תחבורה, עושה את הבדיקות וההידוקים האלה. עוד יותר קשה לי להאמין שיש לו ספר מוסך עבור כל דגם ושמישהו פותח אותו אם כן. אם נוסיף על זה את תרבות החפיף הישראלית זה מותיר 2 ברירות, מוסך יבואן (או מורשה יבואן) או טיפול לבד.

הערות והארות יתקבלו בברכה.

Meirson
03-07-2016, 14:32
זה יפה ההגדרות האלה, מה מזה קורה בפועל זו השאלה.... מה אתה מנסה לרכוש בעצם, כסתח לאחריות של היבואן או טיפול נאות בכלי שלך? יש כמה וכמה מוסכים מומלצים ורציניים שיכולים לטפל יופי באופנוע שלך... אבל לדעתי אם אתה מחפש לעבור בורג בורג עם הידית - תצטרך לטפל בעצמך

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

torquser
03-07-2016, 15:07
זה יפה ההגדרות האלה, מה מזה קורה בפועל זו השאלה.... מה אתה מנסה לרכוש בעצם, כסתח לאחריות של היבואן או טיפול נאות בכלי שלך? יש כמה וכמה מוסכים מומלצים ורציניים שיכולים לטפל יופי באופנוע שלך... אבל לדעתי אם אתה מחפש לעבור בורג בורג עם הידית - תצטרך לטפל בעצמך

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

אני אשמח להמלצות.

Meirson
06-07-2016, 22:57
מוסך הפודיום מומלץ

Paz
07-07-2016, 06:27
מוסך דינמיקה.

torquser
12-07-2016, 13:44
תודה לממליצים, על הפודיום שמעתי כבר יותר מהמלצה אחת, ננסה אותם.