צפייה בגרסה מלאה : קצת לפרוק,הנחתי שאם לאחרים מותר אז גם לי
נשים זה עם חרא
עוד לא פגשתי אישה אחת נורמלית
עבודה,משפחה,ידידות,זוגיות
כולן חולות נפש
פאקינג צלע מזורגגת
שחושבת שמגיע לה הכל
אבל אני לא מצליח להסתדר בלעדיהן
משברים של ילד
התאהבתי בבתולה דתייה (הפשיט שלי זה ג'ינג'יות עם עיניים בהירות,היא כמובן....לא)
אני חרדי לשעבר וכופר כמעט מוחלט בהווה (הכמעט זה לשמע ישראל כל פעם שעולה על דו״ג)
הלך טוב לאיזה חודש וחצי
וביני לבין השלוש משועממים שיקראו את זה
הסקס היה מדהים,משהו שמעולם לא חוויתי
״נימפומנית״ אמיתית
התאהבתי קשות
הבטחתי לה שלחופה שלנו אני יגיע על ההארלי
זרקה אותי לאלף עזאזל
נשברתי בצורה לא מובנת
אחרי חודש היא מודיעה שהיא מאורסת
לבחור 170, שדומה לדמות מצויירת
מחזירה את כל הכאב בחזרה
קינאה,קם בבוקר ירוק,מכפיל את כמות מקלות הסרטן ליום
אמרו שאישה מעבירה אישה,לא עזר ניסיתי
עבר עוד חודש ואני מוזמן לחתונה..באופן אישי
אחרי שיחת נפש של 6 שעות בהתכתבויות
כתבתי לה שאין מצב
ושהיא כלבה מטומטמת
נגמר בעוד שעה של התכתבויות שנגמרו בזה שהיא מאחלת לי לילה טוב
ושהבעל לעתיד בא לאסוף אותה אז היא חייבת לסיים
נחשו מי לבוש בעור צמוד ומזיע כמו זונה ברלינאית ממין זכר?
עולה לכביש שש,נתקע בלי דלק
התחלתי עבודה חדשה
מזכירה אמריקאית מטומטמת כמו נעל שבטוחה שהיא הבוסית
שרצה להתבכיין לבוס למה אני מרוויח כפול
כי את פאקינג עובדת 6 שעות ביום ואני 14!!
עכשיו אני צריך לעבוד איתה חודש וחצי לבד
רק המחשבה על זה עושה לי כאב ראש יש למישהו אדוויל?
מתכתב עם ידידה שבוכה לי שחבר שלה (שהוא חבר שלי)
בוגד בה,חבר טוב אז מברר איתו...
נפרדו..הכיר מישהי אחרת
למה נפרדו?
כי היא שכבה בטעות עם האקס שלה ורצה לספר לו המטומטמת
מה הקטע שלהן? אלוקים עשה חור למטה נזל כל השכל?
ועדיין,לא יכול בלעדיהן ואם לומר את זה נכון...בלעדיה
לסיכום
צרות של ילד
אני בדר״כ מתמודד עם פרידות בקלות,הפעם נדפק לי הראש מזה.
נ.ב
מנהלים מוזמנים למחוק
סתם הייתי צריך לפרוק קצת והאופנועים כבר לא עוזרים
אולי החתיארים פה (מבחינתי כל מי שמעל גיל 30) יתנו עצה טובה.
אין עצות. יש, אבל זה לא יעזור לך בכל מקרה, כי זה בנאלי, אז למה לטרוח...
פעם היה לזה שרשור מגניב לגמרי בפורום הישן, על פקצות. חבל שנעלם :)
תתעודד, יום אחד תהיה חתיאר בעצמך, והכל ייראה אחרת (לא בהכרח מיד כשתעבור את ה-30, כן?)
כל האקסיות שלי נשואות ואני עדיין רווק בן 29. תתעודד חביבי הכל טוב :)
שאני אבין לקחת בתולה ג'ינג'יה חרדיה, הפכת והפכת בה עד שתיפסל לחיתון
ואחרי ירח דבש כזה היא מודיעה לך שהיא רוצה להתחתן (קרי לאזוק), אבל לא איתך
ואתה בוכה ??
כן
חוץ מהקטע של הג׳ינג׳יה
ורדיקט.
אתה ילד אז בשבילך גם מסרון בווצאפ מנקבה נחשב סקס מדהים.
אתה מסיק מסקנות נכונות אבל לא מהנתונים הנכונים.
זה נכון שאנחנו הגברים סובלים בעשורים האחרונים מאינפלציה מטורפת ובלתי הגיונית בעליל של שער מדד הנקבה, (ומדד הלהטב נוסק בעקבותיו) , וזה נכון שה PC דורס כל חלקה טובה של טעם טוב, אבל יש עוד זיקים תקווה. בכל גבר אמיתי מאיתנו עדיין קיים זיק המרד. תקרא לזה תא טרור רדום. וכשרגע האמת יגיע הוא יתפוצץ בקריאות - "NO MAM ! ALLLAUAKBAR!"
בחיבה -
חתיאר
https://www.youtube.com/watch?v=3ABg0Vnpo50
nihrider
08-07-2016, 09:56
אין לי עצה פרקטית אבל כשאתה שומע שהדברים האלה עוברים עם הזמן, לא אומרים את זה סתם כדי שתרגיש יותר טוב. זה באמת עובר. אתה עוד כמה שנים לא תחשוב שניה בשנה על האקסיות שלך.
עבר, חלף, יש הרבה דגות בים והים גדול (בגיל שלך, כן, אחר כך זה נהיה מדכא).
עוד משהו, תחיה בשביל עצמך. אל תהיה עם מישהי שמכריחה אותך להשתנות ולא נותנת לך לעשות את הדברים שעושים לך טוב.
MasterOz
08-07-2016, 10:11
http://cdn2.hubspot.net/hub/351642/file-868675757-jpg/3649560848_9c11752e81_b.jpg
למי קראת חטייאר...? למי?
תנסה לזכור שאם אתה מעוניין במשהו, שמישהו אחר מעורב בו...
יש פתגם שאני המצאתי "קובע, מי שרוצה פחות"
ה"תרופה" היחידה למצב כזה, להראות שאתה מקבל בשוויון נפש, על סף האדיש.
אם לא הבנת, אני מוכן להסביר.
נשים זה עם חרא
תעבור לגברים. :adjoint:
http://cdn2.hubspot.net/hub/351642/file-868675757-jpg/3649560848_9c11752e81_b.jpg
למי קראת חטייאר...? למי?
תנסה לזכור שאם אתה מעוניין במשהו, שמישהו אחר מעורב בו...
יש פתגם שאני המצאתי "קובע, מי שרוצה פחות"
ה"תרופה" היחידה למצב כזה, להראות שאתה מקבל בשוויון נפש, על סף האדיש.
אם לא הבנת, אני מוכן להסביר.
אדיש?
הסבר נמק והפרט (לאו דווקא בסדר הזה)
MasterOz
08-07-2016, 12:16
שלא כמו בפורום כתוב, מסיבות שמיעה, אינטונציה (https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%95%D7%A0%D7%A6%D7%99%D 7%94_(%D7%91%D7%9C%D7%A9%D7%A0%D7%95%D7%AA)), פנים מול פנים והאפשרות להסברים ארוכים,
בחיים הרגילים ובמקרים כאלו, של אכזבה, מחבר, אשה, עבודה, מחיר...וכדומה,
אני מסביר את עצמי פעם אחת ואולי עוד טיפה...אבל שומר על פאסון ופני פוקר אדישים.
לא חוזר על עצמי, לא חופר, בטח שלא מבקש ולעולם לא מתחנן!
פעם אחת אומר...מסתובב והולך.
זה לא משנה מה קורה לי ומה אני חושב או מרגיש, הצד השני מקבל את הגב שלי!
יותר מזה, אני לעולם לא "טורק דלת" לא פיזית ולא בשיחה, אני יוצא ומשאיר דלת פתוחה.
ברוב המוחלט של המקרים בחיי, הצד השני חזר אלי ובאותה הדלת.
זה מצריך המון סבלנות ונכון שבהרבה מקרים זה היה מאוחר מידי עבורי.
נכון שלא תמיד בזמן שאני רציתי ואו הצטרכתי...אבל זה תמיד השאיר לי את האפשרות
להסתכל על המצב, לתת חיוך של "אמרתי לך..." ולומר, לא מעניין, שחררתי מזמן.
לפעמים אני משקר, לפעמים למרות ששחררתי יש "צביטה"
כל זמן שאני (אתה) הצד היחיד שיודע, זה קלף מנצח.
לצורך העניין המדובר, אני כבר חטייאר שלא יחיה לראות...
אבל אם תעשה את מה שאני אומר לך - אז במקרה הזה יקרה כך...
אם תיתן לה להבין שעברת הלאה, בלי "יש לי מישהי אחרת" תן לה להבין
שאתה מסכים שזה מה שטוב בשבילה ושאתה מסכם שהיה נפלא ואחלה חוויה,
לא יותר מזה. תן לה להבין שאתה מאחל לה הצלחה בדרכה ו...שלום שלום.
אם לא תוסיף, ולא תיצור קשר יזום איתה, שמוריד מערך הדברים...
אז,
או שזה יעבור לך, כי משהו אחר יכנס לחלל שנוצר...אם לא היום, אז מחר.
או שזה יעבור לך, היא תתקשר כדי לספר לך "דרך אגב" שה"עניין" בוטל ותרמוז על סיבוב הופעות.
או שזה יעבור לך, היא תתקשר קצת לפני החתונה כדי לצאת לסיבוב הופעות "כאילו" אחרון.
או שזה יעבור לך, היא תתקשר מתוסכלת אחרי שתתחתן ותרצה "שוב" לצאת לסיבוב הופעות.
או שזה יעבור לך, היא תתגרש לפני או אחרי הלידה הראשונה...ותרצה סיבוב הופעות.
או שזה יעבור לך, אבל כל מה שכתבתי קישקוש אחד גדול.
שלושה דברים,
ראשון, על בטוח זה יעבור לך.
שני, כאופנוען שמהמר על חייו...אני מהמר על כל אפשרות שמופיע בה סיבוב הופעות.
שלישי, אדישות! לפחות כלפי חוץ. בלי למצמץ, בלי רגשנות ובלי להסתכל לאחור.
אתה מוזמן לעדכן בעניין ההימור.
כשהייתי קטן פרקתי לחתיכות כל דבר שלא הצלחתי להבין איך הוא עובד.
ניסיתי גם להרכיב מחדש, לפעמים הצלחתי ולפעמים לא.
אימא שלי כעסה ואבא היה מביא לי דברים מהעבודה לפרק.
לפעמים זה עזר לו ולפעמים לא.
היו לי הרבה חברות, את חלקן פרקתי וחלקן פירקו אותי.
אני לא אהבתי את זה וגם הן לא.
פעם, מזמן, פרקתי מנוע לגורמים לא השארתי בורג על בורג.
(קצת אחרי שבחורה עשתה לי משהו דומה)
למדתי להבין איך הוא פועל ומה מניע אותו.
אבל כשפרקתי בחורה וניסיתי להרכיב מחדש, לא הצלחתי.
ועד היום אני לא מבין איך הם מורכבות ומה מניע אותן....
MasterOz
08-07-2016, 12:51
אהה, עכשיו הכל ברור!
זה מסביר את חיבתך להארלי...אתה תפרק אותם והם יפרקו אותך.
אתה בטוח שזה שביל שאתה רוצה ללכת בו?
MasterOz
08-07-2016, 13:11
לא רוצה לקלקל לפות"ש את השרשור, אבל תמיד עדיף ללכת בשביל, מלרכב על הארלי.
אם תרצה :ride-bumps: איתי בשביל, אתה :welcome: באשכול המתאים :sm194:
עוז
בירה עליי כשניפגש.
כתשגיע לגיל 18 ;)
וויסקי עוזר.
אני לא יודע מה איתך אבל אישה לא מחליפה אישה אחרת.
אני והמיתולוגית צחקנו תמיד שאין לי אקסיות רק טרגדיות רומנטיות.
לפני קצת פחות משנה היא הצטרפה למניין המקולל ההוא.
אם לפניה היו שלוש ב25 שנה אז אחריה היו אולי עשרים שניסיתי להחליף אותה בהן, והיא עדיין הדבר הראשון והאחרון שעובר לי בראש כשאני מתעורר ויושן.
יש דברים שנועדת לקחת איתך, כמו ששושני אמר חלק תפרק חלק יפרקו אותך.
הסייג היחיד הוא שיש כאלה שלא רק יפרקו אלא גם ישמרו כמה חלקים.
בחיי שוויסקי עוזר.
וכשהוא לא עוזר הוא עוזר למצוא מישהי שתחשוב שתעזור.
בחיים האלה יש או כאב או שעמום. תבחר את הדרך שאתה אוהב יותר ותדבוק בה, אושר זה משהו שקיים רק בפרסומות לנייר טואלט
בחיים האלה יש או כאב או שעמום. תבחר את הדרך שאתה אוהב יותר ותדבוק בה, אושר זה משהו שקיים רק בפרסומות לנייר טואלט
אל תאמין לו (גם לכל מה שהוא כתב לפני), ככה חושבים כל אלה שנפרדו אבל עדיין נמצאים בתוך זה.
כמו שכבר כתבו לך - זה עובר. יום אחד אתה קם ליום חדש. יש אקסיות שתשכח לחלוטין ולא תרצה בכלל להיזכר, יש כאלה שתהיה להן פינת זכרון חמה אצלך בלב, אבל זה לא משנה את היכולת לעבור הלאה ולהיות מאושר.
אם אתה רוצה משהו שלא יעזור לך ולא תבין, אבל אולי יום אחד כן - אז תנסה להגיע למצב שהחיים שלך מלאים במה שמעניין אותך ואתה שבע רצון מהם בלי שום בחורה. אני אמנם לא יכול לקבוע שום דבר חד-משמעית, אבל יש סיכוי שזה הרגע, שבו אתה כבר לא תחפש אף אחת, שבו תמצא.
אל תאמין לו (גם לכל מה שהוא כתב לפני), ככה חושבים כל אלה שנפרדו אבל עדיין נמצאים בתוך זה.
כמו שכבר כתבו לך - זה עובר. יום אחד אתה קם ליום חדש. יש אקסיות שתשכח לחלוטין ולא תרצה בכלל להיזכר, יש כאלה שתהיה להן פינת זכרון חמה אצלך בלב, אבל זה לא משנה את היכולת לעבור הלאה ולהיות מאושר.
אם אתה רוצה משהו שלא יעזור לך ולא תבין, אבל אולי יום אחד כן - אז תנסה להגיע למצב שהחיים שלך מלאים במה שמעניין אותך ואתה שבע רצון מהם בלי שום בחורה. אני אמנם לא יכול לקבוע שום דבר חד-משמעית, אבל יש סיכוי שזה הרגע, שבו אתה כבר לא תחפש אף אחת, שבו תמצא.
אל תקשיב למילה מהדברים שג'ק אמר.
פה זה לא הטכני, ברומנטיקה האפטר-מרקטס תמיד נחותים.
וויסקי עוזר.
אני לא יודע מה איתך אבל אישה לא מחליפה אישה אחרת.
אני והמיתולוגית צחקנו תמיד שאין לי אקסיות רק טרגדיות רומנטיות.
לפני קצת פחות משנה היא הצטרפה למניין המקולל ההוא.
אם לפניה היו שלוש ב25 שנה אז אחריה היו אולי עשרים שניסיתי להחליף אותה בהן, והיא עדיין הדבר הראשון והאחרון שעובר לי בראש כשאני מתעורר ויושן.
יש דברים שנועדת לקחת איתך, כמו ששושני אמר חלק תפרק חלק יפרקו אותך.
הסייג היחיד הוא שיש כאלה שלא רק יפרקו אלא גם ישמרו כמה חלקים.
בחיי שוויסקי עוזר.
וכשהוא לא עוזר הוא עוזר למצוא מישהי שתחשוב שתעזור.
פינה חמה ולפעמים כואבת יש לי להרבה אנשים בלב..בין אם בחורות או חברים שהלכו ואפילו לכמה דברים דוממים עשויים פלדה ושני גלגלים
אחרי שהבנתי שכשאני מתחיל לשתות אני לא מסיים אני מגביל את עצמי לשניים שלושה חצאים וזהו.
גם במצבים שהכי כואב לי אני אף פעם לא מגיע למצב של דיכאון או עצבות,
כמעט תמיד יש לי בשביל מה לקום בבוקר וכשאין אני מוצא
לשיעמום אני משתדל שלא להגיע כי משם הדרך לתחתית קרובה מאוד ואני לא מתכוון לתחתית הבקבוק
אבל משהו הפעם נדפק לי בראש ואני מנסה להבין מה...
בנתיים זה לא כל-כך הולך לי
אל תקשיב למילה מהדברים שג'ק אמר.
פה זה לא הטכני, ברומנטיקה האפטר-מרקטס תמיד נחותים.
יש לי קונטרה לזה - גם כאן, כמו בטכני, הייעוץ ללא הניסיון עלול לסבך אותך קשות, אז למי אתה מעדיף להקשיב - למי שמצהיר שאין אושר ומן הסתם אין לו ניסיון עם אושר, או למי שמצהיר שהוא מאושר כבר לא מעט שנים? ;)
(אם כבר טכני: צריך לזכור שאושר זה לא תחנת יעד, החיים לא עוצרים כשמגיעים לזה, זה מצב שמלווה אותך וצריך לדאוג לתחזק אותו, עדיף אפילו יותר מהאופנוע, עם טיפולים סדורים וכו').
lokimonster
09-07-2016, 22:18
שמע הזמן הוא הרופא הגדול .
לך תמצא לך פקצה תתהולל קצת בסוף תיפול על האחת שתדע לעשות לך גיזי גיזי ואתה תמות לה על הטיזי.
היא תתפוס אותך מהבייצים ואיתה תשאר עד שיפלו לה הציצים.
אם קצת מזל תשריץ לך כמה צאצאים בתקווה שאחרי 18 כבר יהיו עצמאים.
זה מחזור החיים אותו רובנו עוברים.
לפעמים אני מרגיש את הרצון להגיע לגיל שאני יכול לשבת עם אישתי במרפסת ולראות את הילדים משחקים בחוץ
נחת רוח שאני רואה אצל לא הרבה אנשים
הבעיה שאני רוצה הכל עכשיו ומיד וזה לא עובד ככה,עובד על זה..
בלי לראות את הפנים שלך או של אברי..ברור לי למי מכם אני אקשיב
אני בוחר להקשיב לך,תודה על העזרה,זה לא מובן מאליו אחרי הקללות שקיבלת ממני לפני כמה שנים כשנעלת לי את השרשור הראשון
אבל בין גיל 14-15 ל18 השתנו כמה דברים
וגנבתי לך משפט לסטטוס בוואצאפ,סתם כי בא לי.
MasterOz
10-07-2016, 00:03
עוז
בירה עליי כשניפגש.
:c0148:
לפעמים אני מרגיש את הרצון להגיע לגיל שאני יכול לשבת עם אישתי במרפסת ולראות את הילדים משחקים בחוץ
...
ג'ק צודק, חוץ מזה...לאן יש שלך למהר למהר?
נחת רוח שאני רואה אצל לא הרבה אנשים
הבעיה שאני רוצה הכל עכשיו ומיד וזה לא עובד ככה,עובד על זה..
אם כבר כתבתי, אכתוב עוד משהו:
האידיליה הזאת, של לשבת עם האישה, לראות את הילדים משחקים, לנשום אויר צח ולהנות מהחיים, היא פעם ב... זה לא כל הזמן, אל תשלה את עצמך. אלה לרוב רגעים קטנים שנחרטים בזכרון. בשאר הזמן עסוקים בלרדוף אחריהם, לשחק שוטר טוב ושוטר רע ולנוח את מעט הזמן ביחד אחרי שהם סוף-סוף הולכים לישון. ואל תנסה לזרז את הגיל שבו זה מגיע. אם יש משהו שמדי פעם עולה לי בראש - זה חבל שלא היה לי טיפה יותר זמן עם אשתי לפני הילדים.
נ.ב. יש כל מיני זוגות, וכל מיני יחסים. כל אחד, במודע או לא במודע, מחפש את הסוג הנכון בשבילו. הבכי שהיה בשרשור על פקצות בפולגז הישן היה על זה שהבחורות, ובמיוחד קצת יותר מבוגרות מפלח הגיל שאתה מחפש, מתישבות לגברים על הוריד \ בתוך הגרון \ תמצא ביטוי נרדף (ראה הודעה של ניהיל איפשהו מקודם). ראיתי לא מעט זוגות כאלה. לא יודע למה זה טוב, לא יודע מי יכול לשרוד ככה ולקרוא לזה אושר, עובדתית - יש מלא כאלה והם מסתדרים, אז כנראה שזה משהו טבעי שקורה. מה שכן - מהרושם שלי מפעם - בחורות שלא מהסוג הנ"ל הן זן די נדיר.
יש לי קונטרה לזה - גם כאן, כמו בטכני, הייעוץ ללא הניסיון עלול לסבך אותך קשות, אז למי אתה מעדיף להקשיב - למי שמצהיר שאין אושר ומן הסתם אין לו ניסיון עם אושר, או למי שמצהיר שהוא מאושר כבר לא מעט שנים? ;)
(אם כבר טכני: צריך לזכור שאושר זה לא תחנת יעד, החיים לא עוצרים כשמגיעים לזה, זה מצב שמלווה אותך וצריך לדאוג לתחזק אותו, עדיף אפילו יותר מהאופנוע, עם טיפולים סדורים וכו').
להדפיס ולתלות בכל מקום בבית!
עד לפני כמה דקות עשינו סגירת מעגל קטנה..לקח 7 שעות רצופות אבל סוף סוף הגענו להסכמה
בגלגול אחר,בחיים האלה או הבאים אנחנו ניהיה יחד.
כרגע יש הסכם הדדי של שמירה על נתק מוחלט
מוזר איך ששנינו היינו בזוגיות של מעל לשנתיים לפני הקשר הזה ביננו
ודווקא החודש וחצי האלו הרגישו כמו תקופת חיים שלמה,מסתבר שלשנינו*הרגיש כך
אבל היא עם הדתי שלה ואני מחפש את הג׳ינג׳ית הבאה שלי (חושב קצת לגוון..אולי ברונטית הפעם)
מוזר איך שאנחנו יודעים הכל אחד על השני אבל מתחילת הקשר הכל היה בתחושת אופוריה
וואלה לרגע הרגשתי כמי ״חטיאר״ שיושב עם חברת נפש מהעבר..היה קשה,נגמר בטוב
וטוב שנגמר,גרם לשנינו להתבגר בעשור (מרגיש כרגע בן 40 היא בת 20 (: )
ועכשיו אני כבר יומיים בלי שינה ויש לי 38 דקות להתארגן לעבודה
Good morning to all of my unsleeping friends
תתנחם בזה שאהבת נעורים אף פעם לא מחזיקה חיים שלמים, מעט מאד זוגות שרדו
את המבחן הזה. באנגלית קוראים לזה אהבת גורים...
תתחזק תצא לבלות וחפש את זו שביחד תבנו משהו משותף שטוב לשינכם באותה המידה.
אל תמהר לבזבז את הנעורים, המעיין הזה מתייבש הרבה יותר מהר ממה שאתה יודע.
והעולם גדול ופתוח...
lokimonster
11-07-2016, 08:23
שושני לא מחייב.
סיפור אמיתי מהבית:
אבא עליו השלום הייתה לו אהבת אמת ( ולצערי זו לא הייתה אמא שלי).
הוא הכיר אותה בעבודה אישה צעירה, יפה שאפילו היום בגיל 70 נראה כי היא שמרה על קווים נאים.
הוריה שגילו שהיא מתעסקת עם גבר נשוי שלחו אותה לארה"ב (לפחות ככה הבנתי מאבא שלי) והוא נשאר איתנו במקום ללכת אחרי ליבו.
כמו שניתן לתאר הזוגיות שלו עם אמא שלי לא הייתה משהו שראוי לספר אבל למזלו של אבא שלי (נשמע הזוי אבל אני קצת שמח בשבילו) אמא שלי נפטרה ובאמת זמן לא רב אחרי פטירתה הוא חזר להיות בקשר עם אותה אחת (הייתה כבר גרושה כמה שנים).
הקשר היה טראנס אטלנטי מאחר והיו לה ילדים (ילדה כוסית על ומוכשרת רצח) במנהטן.
לפני מספר שנים מצאתי בתעודת הזהות הישנה של אבא שלי נייר עיתון גזור ובו ידיעה על נצחון של קבוצת כדורגל ושאלתי את אבא שלי ממתי הוא מתעניין בכדורגל.
והוא בהתרגשות סיפר לי (אחרי כאפה קטנה שאני מחטט לו בדברים) על שיר שנמצא בצד השני של הדף שהוא שמר לזכרה במשך כמה עשורים.
לפני שנה ביקרתי את "אימי" החורגת (אבא שלי נפטר בינתיים) במנהטן ויצא לנו שיחה אמיתית (טוב היא קצת התפתלה כדי להוריד את חשד הבגידה למרות שאמרתי לה שהכל בסדר ואני שמח שהיא איתנו) והעלתי את עניין השיר והגברת עם דמעות רצה והוציאה את העיתון מהעודת זהות שלה.
אז המסר שלי לכולכם יש דבר כזה אהבה אמיתית ולדעתי אם יש לכם אותה אל תתנו לה לחמוק מידיכם!
אני לא יודע מה זה אהבה אמיתית,אבל אני יודע שהרגשות שהיו ועדיין ישנם כלפיה לא חוויתי מעולם
אבל הדרך שבה בחרתי והדרך שבה היא בחרה מנוגדות
ועד שאיך שהוא הגענו לעמק השווה אחרי עבודה קשה מאוד...היא כבר התארסה למישהו אחר..
בחורות לא חסר,אני אופנוען (אחרי חצות בלבד) גיטריסט,1.85 עם פה שיכול להמיס גם לבבות של אבן,ושאני רוצה אני יודע איך להסתיר את הגיל שלי יפה מאוד
אני משתעמם בקלות,שאיפה לעצמאי בעתיד (יודע,מנוסה,לא קל.) והקיבולת שלי לטימטום מאוד נמוכה
ועדיין,באה ילדה שקטנה ממני מבחינת חשיפה והשקפה בעשור לפחות (בגיל גדולה ממני בחמישה חודשים)
בלי שום נושא שיחה משותף,חברים היו בטוחים שהשתגעתי סופית,אבא שלי כמעט התעלף כשפגש אותה "בטעות" (מנוצריות לחרדייה.....)
לא הייתה מוכנה לשמוע על אופנועים (הדבקתי אותה בחיידק הכל בסדר) לא על מסעדות שאני אוהב ולא על ברים
ללא שום "נתונים חיצוניים" מיוחדים,שום דבר שימשוך אותי אם סתם הייתי רואה אותה
יצא לנו לדבר כמה פעמים...סתם כי שיעמם...
ואיך שהוא נוצר קשר שהפך אותה ברגע אחד מידידה לאהובה
בדר"כ אני מבין מה קורה לי מבחינה נפשית,יודע לפרש את הרגשות שלי...הפעם לא,פשוט לא
אז כן זה מאוד מוזר לי שבימים ספורים הכל נהפך לחלוטין לרעה,מוזר לי
בדר"כ אני חותך את השטויות האלה בהיה כייף והיית אחלה חוויה,איתה לא הייתי מסוגל
אז אחרי שנפרדנו (ושבוע לפני שהתארסה) כמעט חזרנו...וזה לא קרה...למה? אין לאף אחד מאיתנו מושג.
צ'מע, לא כולן כאלה. נפלת על סדרה דפוקה, מזל לא טוב :bi_polo:
אבל מה, אחד השרשורים הגדולים לאחרונה אם לא ה.. העלה לי חיוך !!!
שושני לא מחייב.
סיפור אמיתי מהבית:
אבא עליו השלום הייתה לו אהבת אמת ( ולצערי זו לא הייתה אמא שלי).
הוא הכיר אותה בעבודה אישה צעירה, יפה שאפילו היום בגיל 70 נראה כי היא שמרה על קווים נאים.
הוריה שגילו שהיא מתעסקת עם גבר נשוי שלחו אותה לארה"ב (לפחות ככה הבנתי מאבא שלי) והוא נשאר איתנו במקום ללכת אחרי ליבו.
כמו שניתן לתאר הזוגיות שלו עם אמא שלי לא הייתה משהו שראוי לספר אבל למזלו של אבא שלי (נשמע הזוי אבל אני קצת שמח בשבילו) אמא שלי נפטרה ובאמת זמן לא רב אחרי פטירתה הוא חזר להיות בקשר עם אותה אחת (הייתה כבר גרושה כמה שנים).
הקשר היה טראנס אטלנטי מאחר והיו לה ילדים (ילדה כוסית על ומוכשרת רצח) במנהטן.
לפני מספר שנים מצאתי בתעודת הזהות הישנה של אבא שלי נייר עיתון גזור ובו ידיעה על נצחון של קבוצת כדורגל ושאלתי את אבא שלי ממתי הוא מתעניין בכדורגל.
והוא בהתרגשות סיפר לי (אחרי כאפה קטנה שאני מחטט לו בדברים) על שיר שנמצא בצד השני של הדף שהוא שמר לזכרה במשך כמה עשורים.
לפני שנה ביקרתי את "אימי" החורגת (אבא שלי נפטר בינתיים) במנהטן ויצא לנו שיחה אמיתית (טוב היא קצת התפתלה כדי להוריד את חשד הבגידה למרות שאמרתי לה שהכל בסדר ואני שמח שהיא איתנו) והעלתי את עניין השיר והגברת עם דמעות רצה והוציאה את העיתון מהעודת זהות שלה.
אז המסר שלי לכולכם יש דבר כזה אהבה אמיתית ולדעתי אם יש לכם אותה אל תתנו לה לחמוק מידיכם!
לא דיברתי על אהבת אמת, דיברתי על אהבת נעורים.
אהבת אמת הייתה שורדת את מבחן הדת...
אז גם אני אעשה כמו ג'ק ואפנה אותך לספרות מקצועית. תעביר את הזמן של הדיכאון בקריאת 'אהבה בימי כולירה'.
פלורנטינו אריסה לא פסק מלהגות בפרמינה דאסה ולשמור לה אמוני נצח ואהבת עולם כל חמישים ואחת השנים ותשעת החודשים וארבעת הימים שעברו מזמן שדחתה אותו, כשהיה בן עשרים ושתיים, לאחר אהבה ארוכה ורצופה מכשולים, ונישאה לאחר. לא היה לו כל צורך לעשות את החשבון ולסמן קו על קיר בתא כלשהו, כי לא עבר יום שלא קרה משהו שהזכיר לו אותה.
וכולם פה דפוקים בראש, אל תאמין לאף מילה. אופנוענים נו.
תתקשר לוורדה רזיאל-ז'קונט, היא כבר תצעק עליך ותוציא ממך את הדיבוק. :ugly004:
מתוקי, אתה בן 17.
בגילך כל מה שעניין אותי זה ״התותה״ הבאה בתור.
אתה תתאהב ותתאכזב עוד מיליון פעם מנשים עד שתתפשר על הכי פחות גרועה ותתחתן איתה.
בנתיים תאסוף תחתונים של בחורות.
מתוקי, אתה בן 17.
....בעצם.....אין לי מה להגיד.....
מתוקי, אתה בן 17.
עזוב...לא הגעת לבחור הנכון
אם כבר עוד משהו טכני:
מעבר לנימה השלילית של הבחור שכאמור אפשר לפסול באופן אוטומטי כחסר ניסיון באושר (בערך כמו ילד בן 16 עם רישיון A2 שמספר לך על כלים כבדים), יש משהו שצריך להבין במשפט הזה - המילה "פשרה".
תרבות הצריכה לא מיטיבה עם פשרות - כי אם אתה מתפשר בסבבה על מה שיש לך, אתה לא תלך לקנות מקרר חדש אם שלך בן 20 ועובד - לכן המון דברים שאתה תראה ותשמע מגדלים אותך שפשרה - זה לא טוב, לא צריך להתפשר.
תרשה לי לגלות לך - לדעת להתפשר זה מצוין, זה הכרח בסיסי בשביל כל פעילות שכוללת יותר מבנאדם אחד, ולפעמים אפילו רק אתה עם עצמך. צריך לדעת להתפשר טוב.
ואם אתה רוצה דוגמה למה זה פשרה טובה - כשאתה מוותר על דברים שמראש לא אכפת לך לוותר עליהם כי אתה בכלל לא מייחס להם חשיבות ולא נדרש אף פעם לוותר על דברים שחשובים לך - זאת פשרה מצוינת. וכשאתה חי עם בת זוג הרבה זמן, אם מישהו שואל אותך על מה התפשרת היום\אתמול\לפני שבוע\מתישהו ואתה לא מצליח להיזכר בדבר כזה - המצב שלך ככל הנראה טוב עד מצוין.
אם כבר עוד משהו טכני:
מעבר לנימה השלילית של הבחור שכאמור אפשר לפסול באופן אוטומטי כחסר ניסיון באושר (בערך כמו ילד בן 16 עם רישיון A2 שמספר לך על כלים כבדים), יש משהו שצריך להבין במשפט הזה - המילה "פשרה".
תרבות הצריכה לא מיטיבה עם פשרות - כי אם אתה מתפשר בסבבה על מה שיש לך, אתה לא תלך לקנות מקרר חדש אם שלך בן 20 ועובד - לכן המון דברים שאתה תראה ותשמע מגדלים אותך שפשרה - זה לא טוב, לא צריך להתפשר.
תרשה לי לגלות לך - לדעת להתפשר זה מצוין, זה הכרח בסיסי בשביל כל פעילות שכוללת יותר מבנאדם אחד, ולפעמים אפילו רק אתה עם עצמך. צריך לדעת להתפשר טוב.
ואם אתה רוצה דוגמה למה זה פשרה טובה - כשאתה מוותר על דברים שמראש לא אכפת לך לוותר עליהם כי אתה בכלל לא מייחס להם חשיבות ולא נדרש אף פעם לוותר על דברים שחשובים לך - זאת פשרה מצוינת. וכשאתה חי עם בת זוג הרבה זמן, אם מישהו שואל אותך על מה התפשרת היום\אתמול\לפני שבוע\מתישהו ואתה לא מצליח להיזכר בדבר כזה - המצב שלך ככל הנראה טוב עד מצוין.
צריך למנות אותך למנהל ב-"לאישה".....
הכי טוב מאז רות וסטהיימר! (https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%95%D7%AA_%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%94%D7%99% D7%99%D7%9E%D7%A8)
צריך למנות אותך למנהל ב-"לאישה".....
התכוונת, צריך להקים מתחרה לבלייזר ולקרוא לו "לגבר"...
יש לי יותר מדי דקות פנויות בעבודה לאחרונה, צריך לתקן את זה דחוף.
MasterOz
11-07-2016, 14:11
ג'ק, אחרי שאני קורא את מה שאתה כותב על נשים וזוגיות,
אני אומר לעצמי כך "בואנה...זכיתי במליון דולר, יש לי אשה ויחסים כמו שג'ק מתאר..."
ואז אני אומר "יכול להיות דבר כזה? או שאני משקר לעצמי???"
ואני מסיים בזה "על מה התפשרתי?
\אתמול\לפני שבוע\מתישהו ..." ואני לא מצליח לזכור.
האמת - בקטע הזה, מי שמכיר אותי וכמובן את זוגתי (שתחייה) יודע שאני לא מדמיין.
זכיתי ביהלום נדיר שאני לא תמיד מעריך כפי שמגיע לו (לה)
lokimonster
11-07-2016, 14:15
היא יהלום
אתה זכוכית
עיצבה אותך יפה יפה
פאקינג חטיארים ...
https://www.youtube.com/watch?v=Bu9rSHoX63Y
MasterOz
11-07-2016, 14:23
זכוכית? עשית איתי חסד גדול!
בגילי המופלג ובמצבי...אני יותר כמו חתיכת פרספקס צהובה, סדוקה ומשומשת.
קסד, אם תמשיך כך לאורך זמן, אני עושה אותך יקיר הפורום.
לא דיברתי על אהבת אמת, דיברתי על אהבת נעורים.
אהבת אמת הייתה שורדת את מבחן הדת...
אתה השני שאומר לי את המשפט הזה
עדיין זה לא מרגיש כמו crush סטנדרטי... אני כל יום נדלק על מישהי או מתחיל לפתח קשרים חדשים...
במקרה המדובר,לפחות מבחינתי היה משהו אחר.
MasterOz
11-07-2016, 14:56
https://www.youtube.com/watch?v=UPsNTyUm5UU
היא יהלום
אתה זכוכית
עיצבה אותך יפה יפה
סטגדאם....
אתה השני שאומר לי את המשפט הזה
עדיין זה לא מרגיש כמו crush סטנדרטי... אני כל יום נדלק על מישהי או מתחיל לפתח קשרים חדשים...
במקרה המדובר,לפחות מבחינתי היה משהו אחר.
חכה חביבי רק לפני ארבע שנים, בנות זה עוד היה איכסה אצלך והעדפת סטנגה עם הבנים.
אתם דור האינסטנט, רוצים ניסיון של שלושים שנה ברגע...
פעם אם משהו היה מתקלקל היו מתקנים אותו, היום זורקים לפח ויאללה חדש סיני....
סתם לידע כללי
יש אנשים מסויימים בעולם הזה שעברו בארבע שנים מה שאחרים לא ייעברו בכל חייהם...
וזה לא המקום לפרט אבל די מציק הזילזול הזה,לא שאני חס וחלילה לא מצדיק אותך אבל עדיין...
תאמין לי שאם הייתי יכול להבטיח לעצמי שהאהבה הראשונה תיהייה גם האחרונה הייתי עושה את זה מזמן
אבל כמו כל דבר בזוגיות יש שני צדדים למשוואה (והיום יש גם מצבים של שלושה וארבעה אבל זה לא משנה)
אני לא מוכן לקבל את העובדה שאני בן 17 וחצי,והסביבה שלי למדה לקבל את זה במהלך השנים
לכן אני מוקף באנשים שגילם כפול משלי...כי אז אני מתחיל להרגיש שייך.
ממש לא מזלזל, רק מציין עובדה, וזה לא אתה זה כולם...
lokimonster
12-07-2016, 06:10
אר יקר
כמי שמכיר את קפטן שושנים אני יכול להעיד שאין בליבו רע.
לתפיסתי הדור החדש אינו שונה מהדור הישן כי ילדים ישארו ילדים.
זה רק אנחנו החיטיארים שנשארים עם העבר שם במקרה שלי היה מחשב קומודור 64 ובמקרה של שושנים המציאו את מכונת הדפוס
תעודת הבגרות שלי:
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/91/Sumerian_26th_c_Adab.jpg
nihrider
12-07-2016, 13:58
קיבלת דג פונה שמאלה בחשבון? אתה לא מתבייש?
mudale222
12-07-2016, 15:37
חחחחח אחח משעשע כאן
סתם לידע כללי
יש אנשים מסויימים בעולם הזה שעברו בארבע שנים מה שאחרים לא ייעברו בכל חייהם...
וזה לא המקום לפרט אבל די מציק הזילזול הזה,לא שאני חס וחלילה לא מצדיק אותך אבל עדיין...
תאמין לי שאם הייתי יכול להבטיח לעצמי שהאהבה הראשונה תיהייה גם האחרונה הייתי עושה את זה מזמן
אבל כמו כל דבר בזוגיות יש שני צדדים למשוואה (והיום יש גם מצבים של שלושה וארבעה אבל זה לא משנה)
אני לא מוכן לקבל את העובדה שאני בן 17 וחצי,והסביבה שלי למדה לקבל את זה במהלך השנים
לכן אני מוקף באנשים שגילם כפול משלי...כי אז אני מתחיל להרגיש שייך.
אתה לא צריך לפרט. ואף אחד לא מזלזל.. ואף אחד לא כתב שאתה לא בוגר וכל זה (לאהוב R86 על פני מיני-נינג'ות חדשות מפלסטיק זה לא בהכרח בוגר. גם לי אף פעם לא היתה דודא לתת בגז עם כלי רועש רוצחעטת!!1 בפולגז ועלשות ווילי, ולא משנה באיזה גיל הייתי, זה עשה אותי בוגר לגילי?.. כלי ראשון היה קרוזר 1100 בארה"ב כשעשיתי טיול חוף לחוף לחוף בגיל 23 וזה עדיין לא עשה אותי כ-ז-ה בוגר.)
אבל, כשתגדל תבין שאין תחלופה אמיתית לפז"מ של שנים. בעל ניסיון זה זמן, ובשנים רבות. את זה אני יכול להגיד על לא מעט תחומים כשאני מסתכל עכשיו אחורה.
נכתב באהבה והערכה, המשך כך. :c0148:
ואם אתה לוקח את מה שכתבתי פה ברצינות את לא מיישם את המלצתי מההודעה הקודמת :t9204:
קיבלתי
עוד עשרים שנה אני יגיד לך אם צדקת.
lokimonster
12-07-2016, 18:59
אם הוא יחיה עוד 20 שנה
בעצם גם אני וואלה 43 שנה עברתי
חטיאר
MasterOz
12-07-2016, 22:28
קיבלתי
עוד עשרים שנה, (אני) אגיד לך אם צדקת.
אני מרשה לעצמי לתקן אותך, אולי יצא ממך משהו...תגדל ותהיה בנאדם. :smoke:
מהאחרים הגריאטרים, כבר התייאשתי. :c0204:
כרגיל תודה על הטיכון.
נראה לי זה שזה יהפוך להיות שרשור הפקאצות {מה זה (; ? } החדש.
MasterOz
12-07-2016, 23:02
זה זה...
פקצה או פקאצה (https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%A7%D7%A6%D7%94)
נתתי לקשישים לדבר דבר אחד או שניים.
הח מבינים באושר של קופסאות. האושר שבא בילט אין.
אני מוכר לאנשים אושר למחייתי, ואני מבין בזה דבר או שניים.
בהכללה גסה רוב האנשים רוצים את אותם הדברים. אישה ילדים, גדר לבנה כלב בשם ספארקי או בנצבי, bmw s1000sx בחנייה.
אם זה האושר שלך, אז רוץ לך חופשי ותהיה מאושר.
לי זה נשמע כמו אחד המדורים אבל מה אני יודע אני לא מבויית מספיק.
אצלי זה אף פעם לא היה קפה נמס של בית.
את הקפה שלי אני טוחן בעצמי.
נמס שותים בעבודה, בבית מבשלים אותו.
ועכשיו אני מבין איפה למדת לטחון :rotfl:
איתמרגלס
13-07-2016, 06:26
ועכשיו אני מבין איפה למדת לטחון
http://advrider.com/styles/advrider_smilies/ImaPoser.gif
אני מוכר לאנשים אושר למחייתי, ואני מבין בזה דבר או שניים.
בהכללה גסה רוב האנשים רוצים את אותם הדברים. אישה ילדים, גדר לבנה כלב בשם ספארקי או בנצבי, bmw s1000sx בחנייה.
אם זה האושר שלך, אז רוץ לך חופשי ותהיה מאושר.
לי זה נשמע כמו אחד המדורים אבל מה אני יודע אני לא מבויית מספיק.
לפחות אם אתה טוחן לנו במח תפגע במה שרובנו פה מבינים בו, דגמי אופנועים. אין לבוואריין-מוטור-וורקס דגם כזה.
יש S1000XR
או אולי התכוונת לקאווא' Z1000SX?
חלומותיי המוטוריים כבר חונים לי בחצר...לא במצב שאני רוצה אותם אבל הם נמצאים...
בבית שלי אני לא רוצה גדר לבנה...מעדיף חומת בטון
כלבות כבר יש לי שניים...לאף אחת מהן לא קוראים ספארקי או בנצבי
אישה וילדים יבואו מתישהו..
אז אפשר להגיד שאני חיי את החלום של רוב האנשים לפי מה שאתה אומר
חלומותיי המוטוריים כבר חונים לי בחצר...לא במצב שאני רוצה אותם אבל הם נמצאים...
בבית שלי אני לא רוצה גדר לבנה...מעדיף חומת בטון
כלבות כבר יש לי שניים...לאף אחת מהן לא קוראים ספארקי או בנצבי
אישה וילדים יבואו מתישהו..
אז אפשר להגיד שאני חיי את החלום של רוב האנשים לפי מה שאתה אומר
אני אומר שזה לא אושר.
אתמול היה לי דיון באורך ליחה עם הגברת מלפני כמה עמודים על זה שהיא חושבת שאני בורח מהאושר.
מה היא יודעת, בכל זאת, זרקה אותי.לספרקי ובנצבי לא פחות.
lokimonster
13-07-2016, 13:02
צ'מע בעבר כתבתי על נושא הילדים ואישה.
https://www.youtube.com/watch?v=CbEK6h9pD6A
http://fullgaz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=3133&stc=1
מומחית לאושר וסוף טוב!
אברי אומר שיש לו טאץ' לאנשים. אז אומר.
זכרים טוענים שטוב להם בזוגיות הזו כשעל מפתן הדלת תלויים. אז טוענים.
ואני, למה שאהיה סקפטי? אז הלכתי לבדוק, אחוזי גירושים. אינטרנט אומר 10%. וואללה הייתי בטוח שיותר.
בטמבליזיה המחנכת (לא חינוכית) מראים לי נשים גיבורות ממאדים ובעליהן מהמטבח. נגיד השוטרת ההיא.
כמה זה נכון במציאות? וואללה לא יודע.
אבל אם לוותר זה על מה שתלויים בחוץ אז שהיא תוותר!
תקראו לי קפוץ אנאלית אבל בבית שלי אין מקום לסטרפאון.
lokimonster
13-07-2016, 15:15
קסד יא קסד
בבית אני לובש את הסינר וטוב לי עם זה.
בבית אני אומר את המילה האחרונה וזה את צודקת.
בבית אני שואל את השאלות.
בבית שלי אישתי מביאה את המשכורת הגבוהה יותר.
וואלק מקווה שלא ימאס לה ממני כי לי זה נוח
אגב
אומנם לא התנסתי אבל אומרים שזו חוויה אמיתית נקודת הג'י הגברית אז אולי שווה לשקול סטרפאון.
שנדבר ברחל בתך הקטנה?
אומרים שילדים ממש דומים להוריהם אבל אני מה אני מבין
אני פעם גידלתי כלב שנראה ממש כמוני (שחור ושרירי ורגיש ואצילי)
בכל הנוגע לזוגיות,אני לא יודע להתנהל..
אני חושב שלאישה ולגבר צריך להיות את אותו משקל של "מילה" בפני הילדים
אני אומר את המילה האחרונה וזה את צודקת.
בבית אני שואל את השאלות.
בבית שלי אישתי מביאה את המשכורת הגבוהה יותר.
זה מתכון לצרות..אם אצלך זה לא אז נפלת על אחת טובה.
לפחות ממה שאני יודע..
לגבי מה שקורה במיטה...
יש איזה אחת שעם החיוך הממזרי שלה מפרקת אותי בשניות גם בלי לגעת בה
אבל זה לא המקום לדבר על זה.
קסד:לוקחות לי כמה שניות טובות להבין את ההודעות שלך אבל כשאני מבין :boogie: :biggrin-new:
MasterOz
13-07-2016, 16:54
אני מוכר לאנשים אושר למחייתי, ואני מבין בזה דבר או שניים...
להיות קשיש זה לא רע בכלל, אבל זה לא העניין.
מה בדיוק אתה מוכר? אילו חלומות? מה בדיוק אתה מבין בזה?
אני שואל ברצינות.
...
ואתה, מה זה? ... יש לזה פירוש?
טעות..
קרה לי גם בשרשור בפורום מכירה אם תוכל למחוק...
ההא
ואברי מוכר אלכוהול.
lokimonster
13-07-2016, 17:13
אכן רחל ביתי הקטנה ( קלעת בול על שם סבתא רחל) לגמרי דעתנית ושטלתנית ברוך השם בונה עליה שתזרוק אותי בבית אבות נופי הכסף ולא בהוספיס של המדינה.
אל תדאג אני האח הערבי שיטפל בך
מה אני מוכר לאנשים?
אני מוכר להם הביישנים אומץ. אני מוכר להם הבודדים חברה. אני מוכר להן הרגילות קצת אש בעיניים ולכולם. לכל המשעממים אני מוכר קצת קסם, ואף אחד לא יגיד לא עבור מנה של קסם, כפול על הקרח.
כל אחד ומה שהוא צריך. לאו דווקא מה שהוא רוצה. ברים הם עסק חשוך כי אף אחד לא רוצה לראות את הפרצוף של השטן כשהוא חותם על הנשמה שלו.
פשששש אברי...ממש אברי גלעד....
MasterOz
13-07-2016, 21:06
מה אני מוכר לאנשים?
אני מוכר להם הביישנים אומץ. אני מוכר להם הבודדים חברה. אני מוכר להן הרגילות קצת אש בעיניים ולכולם. לכל המשעממים אני מוכר קצת קסם, ואף אחד לא יגיד לא עבור מנה של קסם, כפול על הקרח.
כל אחד ומה שהוא צריך. לאו דווקא מה שהוא רוצה. ברים הם עסק חשוך כי אף אחד לא רוצה לראות את הפרצוף של השטן כשהוא חותם על הנשמה שלו.
בקיצור, אתה מוכר להם שחמת הכבד ומוכר לעצמך שאתה מוכר חלומות.
קישקוש מקושקש.
אחרי שמונה שנים בחיי הלילה, בארים, מועדונים ומסיבות שכללו אפטר גם,
מלהיות מלצר, ברמן, דורמן, טבח ולפעמים גם שוטף כלים,
דרך סמים, אלכוהול, תיגרות וכל סוגי הנשים שרק אפשר למצוא...
אני מרשה לעצמי לומר לך, שלא רק שאתה לא מוכר חלומות,
אפילו אשליות אתה לא מצליח למכור.
לך לקופה, תבקש את הכסף חזרה וצא מהסרט, מדע-בדיוני זה לא בשבילך.
או כמו שאומרים החברים - Limp Bizkit (https://www.youtube.com/watch?v=xDdGrlylcEU)
hey man wake up and smell the concrete
strange to see you've changed like the LB
could be identity crisis but I can't buy this
reality bites but that's what life is
pitiful you, your hideous behavior
hate what God gave ya, fakin all the flava
artificial minds seekin out the new trends
get in where you fit in
quit thinkin like a has-been diggin in my culture
let me let your punks know I'm an old school soldier
with the funk flow
a damn shame you wanna change yourself
קח את הביסקוויט הצולע שלך ותחזור לשנות ה90...
קח את הביסקוויט הצולע שלך ותחזור לשנות ה90...
אם היתי מנהל או סתם בעל השפעה הייתי חוסם אותך
לכמה דקות
MasterOz
13-07-2016, 21:21
צודק...יצאתי מהר מידי, על 200...אני נותן לעצמי באן.
תוספת - ניסיתי, המערכת של הוויבולטין לא מאפשרת לי להעיף את עצמי.
lokimonster
13-07-2016, 21:27
אני יעיף אותך אבל לא בטוח שאדע להחזיר אותך
MasterOz
13-07-2016, 21:35
לך על זה!
אעיף*
אתה אמור לשמש דוגמה אדוני המנהל!
;)
nihrider
14-07-2016, 14:53
משתתף בתסכול שלך אבל האקדמיה ללשון מאפשרת גם "יעיף" בגלל שאף אחד במדינה לא יודע עברית.
nihrider
14-07-2016, 15:51
רק לתקן, יכול להיות שהטעו אותי ואז הטעתי אתכם, אני לא מוצא סימוכין לטענה שמותר גם "יעיף".
אני מקווה שהיא לא נכונה.
טוב מעדכן..
אחרי יום קשה שאני ממש צריך אותה לידיי והיא לא פה
ואני גם לא רוצה לכתוב לה...כי סיכמנו שנשמור על נתק מוחלט..
ואין מצב לרכב כי כבר חודש שלא נגעתי באופנועים כי אין לי חשק או זמן...
אני מרגיש את החוסר שלה גודל מרגע לרגע,אבל מנסה לא להשבר
כי בחיים אחרים יהיה לי טוב יותר,או כמו שחבר דרוזי אמר לי פעם
גלגולים וכאלה...
אני מתנחם בזה שאני רק בתחילת חיי כמו שהספיקו להסביר לי כאן
וכמו שרן אמר (נכון שושני?) אהבת אמת הייתה שורדת את כל הקשיים ואם אני לא
הייתי בשבילה מה שהיא בשבילי אז טוב שזה נגמר,גם אם מבחינתי ליום אחד או חודש אחד
אין שום משמעות בקשר הזה כי הרגשתי נשוי לה עשרים שנה.
אני ילד,בחשיבה,בגיל,בידע ובניסיון אז מותר לי לטעות מידי פעם ולהנות מזה
וגם הראשי תיבות של השמות שלנו נשמעו חרא באנגלית S&O אסס או
נראה לי אני עובר לשלישייה OMG נשמע יותר טוב (;
אז...
כנראה מחר אני אקבל ממנה שבת שלום או משהו בסגנון אבל אנסה להיות קר וכאלה...
אז..
הפכתי את האשכול הזה למיני בלוג (לא מאמין שאני עוד זוכר מה זה O: ) אישי
פתוח לרווחה
מרגיש מטומטם,לא נורא מותר לי אני ילד
כמו שמותר לי לקחת לאחותי (12.5) את האייפון ולגלות שהיא ושיר (אהה כן קוראים לאקסית שיר)
דיברו עליי וכאלה...תמונות שלא הכרתי..מעשים שפגעו בה שלא ידעתי...
עושה עוד קצת חרא בנשמה אבל זה מה יש...
בדיוק התנפץ לי האייפון (שלי) אז מחכה לראות אם ידלק...
ואם לא..אז עוד קצת חרא להתחיל איתו את הלילה המאוד משעמם הזה
מצחיק שאתמול בערב קיבלתי ברמזור מאיזה ברסלב ספרון בשם ״חיים טובים״
נזרום..הכל לטובה..
לך לישון.
מחר תקום ותעבוד על האופנועים, הכי טוב לנקות את הראש. ותתנחם בזה שיש לך כמה אופנועים, אפילו אם כי רק לעבוד עליהם !!! כי הרבה חתיארים כמוני שהיו בגילך רק חלמו על אחד שאולי יהיה להם הרבה אחרי הצבא אם בכלל.
אני מרגיש את החוסר שלה גדל מרגע לרגע,אבל מנסה לא להשבר
להיות גראמר נאצי גם אני יודע. עכשיו תודה לי! תודה!
חוצמזה אני מוצא את זה די משעשע שהתפתחת לסוג של חשופית.
מטומטם מי שיזרה מלח. תמשיך עם המיני בלוג. אני רציני.
:thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou:
ולעיניין החשופית..
מותר לי פעם ב..
אחר״כ אני לוזר להיות לובסטר והכל מתחיל מההתחלה.
בלוז יום שישי וזה עובר, שירי דיכאון, סרטים רומנטיים, ותאוריות קונספירציה רק מוסיפות סבל.
טיול לצפון עם שק שינה ואוהל עושה טוב.
הכי טוב חו"ל אם יש תקציב, ואם לא בילוים עם חברים ומשפחה רק לא להיות לבד ולחשוב מחשבות סרק. - רן
MasterOz
15-07-2016, 12:12
לובסטר... יש לנו מה ללמוד מהם.
אני בצפון באיזה אירוע משפחתי... כשאשוב לאזור 51
אסביר לך למה.
MasterOz
15-07-2016, 15:39
http://m.hagaishalev.com/?url=http%3A%2F%2Fwww.hagaishalev.com%2Fblog%2Fhow-lobsters-grow%2F&utm_referrer=#2491
טוב אז עוד עידכון קטן ואחרון
זהו,עבר,השתחררתי
שמתי קו אדום שאני לא מוכן לחצות ואני לא יעבור אותו לעולם והוא לרדוף אחרי מישהי
מישהי שלא מגיע לה אותי.
נמאס להתאבל על כלום,חסמתי,מחקתי,נעלתי
שברתי את המפתח ריתחתי את המנעול וזרקתי את הפנדורה האישית שלי לחלל
לקח זמן,וזה רק מילים ושכל,הלב עוד מבולבל
אבל פאק איט,השכל החליט הלב יצטרף בקרוב
פרקתי הכל,אמרתי כל מה שהיה לי להגיד לה כבר מזמן
בקיצור
בתולה תסובב לב גבר
יאללה כבר קיבלתי סחרחורת והקאתי הכל
בלי אלכוהול אברי...
ואסיים בשיר שמסכם:
https://youtu.be/xTTCD0U_HJg
יאללה לל״ט
מחר חזרה לשגרה.
nihrider
18-07-2016, 09:46
יופי עכשיו לך לחדר כושר
רק אומר - עשיתי את זה לפני שנה. לא עזר. עדיין חושב עליה.
מצד שני, לא הייתה אף אחת אחרת מאז. אולי זה הכיוון.
Sent from my Le Max using Tapatalk
טוב אז עוד עידכון קטן ואחרון
זהו,עבר,השתחררתי
שמתי קו אדום שאני לא מוכן לחצות ואני לא יעבור אותו לעולם והוא לרדוף אחרי מישהי
מישהי שלא מגיע לה אותי.
נמאס להתאבל על כלום,חסמתי,מחקתי,נעלתי
שברתי את המפתח ריתחתי את המנעול וזרקתי את הפנדורה האישית שלי לחלל
לקח זמן,וזה רק מילים ושכל,הלב עוד מבולבל
אבל פאק איט,השכל החליט הלב יצטרף בקרוב
פרקתי הכל,אמרתי כל מה שהיה לי להגיד לה כבר מזמן
בקיצור
בתולה תסובב לב גבר
יאללה כבר קיבלתי סחרחורת והקאתי הכל
בלי אלכוהול אברי...
ואסיים בשיר שמסכם:
https://youtu.be/xTTCD0U_HJg
יאללה לל״ט
מחר חזרה לשגרה.
תשמה לא רוצה להיות נודניק אבל שום דבר טוב מעולם לא צמח לא מלשנוא מישהי שאהבת ולא משלמה ארצי ששכב עם חברות של חברים מתים.
עוד תמצא את עצמך יוצא דרך המרפסת ואני לא מתכוון חזרה לחלון.
אם אתה אומר שסגרת את הכל זה רק עניין של זמן.
כמו לזרוק רימון לים ( או בגילך המופלג לשים נפץ בבקבוק קולה זכוכית.)
מה שרציתי לאמר זה שבחדר סגור הפיצוצים חזקים יותר ובלב יש 4 כאלה.
וויסקי עוזר גם עם השגרה, למרות שהיום חטאתי בקוניאק.
בגילי הצעיר הפלטה משתנה ופתאום יש לזה טעם של שוקולד ותפוזים. קצת כמו שלה ואולי זו סתם אוטוסוגסטיה אבל וויסקי עוזר.
ואם לא וויסקי אז התמכרות אחרת. תנסה אופנועים או להתרועע עם אנשים בגילך.
להסתובב עם קשישים עוד יגרום לך לחשוב שגם אתה אחד, ועוד מיוסר. ורק אומר שזה קטע מאוד ספציפי להריץ על בחורות.
לאוב הנשים שתרצה לתת להן חלב אב אין תסביך אב, אז למה להתחפס לזקן?
4 בבוקר עכשיו.
לא שונא,לא הפסקתי לאהוב,לא הפסקתי לחשוב
פשוט סגרתי לי את האופציה לחזור,והיא הייתה חוזרת
אבל אישה שעומדת להתחתן לא יכולה לדבר עם האקס שלה (אני) בצורה כזאת
לא יכולה לשחק בי או בבעל לעתיד,לא יכולה לsex Chet לתוך הלילה
היא לא מסוגלת להיכנס איתי לחדר לבד,כי היא יודעת מה יקרה,ולא באשמתי
אז מה הקטע? באת אליי מאושרת להזמין אותי לחתונה שלך,ואת לא מסוגלת לשמור אמונים לבעלך לעתיד?
אז מה היה קורה אם זה היה הפוך? הקו האדום שלי בא הרבה לפני בגידה
וחוץ מזה,כשאתה מאוהב אתה עיוור,אני לא אוהב להיות עיוור כי אני מפספס יותר מידי דברים
אז נשארו רגשות חזקים ועכשיו אני חושב עליה רק 14 שעות ביממה במקום 24
נלחמתי עם עצמי כדי להגיע להחלטה שאם היא חוזרת
אני לא אקבל אותה,ופה נגמר הסיפור.
אבל מה שבטוח,היו לי יותר טובות,יותר גרועות,יותר יפות ויותר ״עקומות״
אחת כמוה לא תגיע שוב,וטוב שכך.
MasterOz
19-07-2016, 11:04
...
והיא הייתה חוזרת
אבל אישה שעומדת להתחתן לא יכולה לדבר עם האקס שלה (אני) בצורה כזאת
לא יכולה לשחק בי או בבעל לעתיד,לא יכולה לsex Chet לתוך הלילה
היא לא מסוגלת להיכנס איתי לחדר לבד,כי היא יודעת מה יקרה,ולא באשמתי
אז מה הקטע? באת אליי מאושרת להזמין אותי לחתונה שלך,ואת לא מסוגלת לשמור אמונים לבעלך לעתיד?
אז מה היה קורה אם זה היה הפוך? הקו האדום שלי בא הרבה לפני בגידה
...
נלחמתי עם עצמי כדי להגיע להחלטה שאם היא חוזרת
אני לא אקבל אותה,ופה נגמר הסיפור.
...
אחת כמוה לא תגיע שוב,וטוב שכך.
אתה ילד, לך תשתה כוס חלב ותרגע...
1. אמרתי לך שהיא תחזור (והיא עוד תחזור שוב...)
2. כל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה במסגרת החוק, גם לשגע אותך!
ובכלל...מה אתה העו"ד שלו? אם הוא נשוי ואתה גם, אני מבין.
אם כולם רווקים, תן לכולם ללמוד מהנסיון ואל תהייה מגן הנבגדים.
3. שכחת את הכללים? מגיע לך!!! כי אתה לא שומר על פסון קשוח ואדיש.
4. למה לא לקבל אותה? מה היא מקולקלת? או שאתה משחק אותה בעל אגו?
אם היא רוצה לתת ואתה רוצה לקחת...קח! או שבגלל שהיא לא מוכנה לתת לך את כל החבילה, אז אתה ברוגז?
כמו ילד קטן שרוצה שוקולד לפני האוכל, אמא אומרת...קודם תאכל ארוחת צהריים ואז תקבל שוקולד.
והילד אומר...אז אני לא רעב! ומוותר על שני הדברים.
אם היא רוצה זיון, תן לה...מה הבעיה? שני אנשים שיודעים מה בא להם.
אם היא רוצה משחקי סקס טלפונים ולבלבל את המוח...אם זה מתאים לך, סבבה. אם לא, תגיד שאין לך כוח לזה.
להתפלסף ולעשות שריר, או להגיד סגרתי את הדלת...זה לא הדבר הנכון.
אם נותנים לך...קח! במקרה הזה...קח מה שטוב לך ואת השאר תסנן.
כתבתי לך...
אני לעולם לא "טורק דלת" לא פיזית ולא בשיחה, אני יוצא ומשאיר דלת פתוחה.
ברוב המוחלט של המקרים בחיי, הצד השני חזר אלי ובאותה הדלת.
ושוב צדקתי...אז מה אתה טורק דלת?
5. אחת כמוה לא תגיע שוב? לפי הסטטיסטיקה...תגיע גם תגיע, אולי לא בדיוק כמוה
אבל תבוא אחת שתתישב בדיוק במקום שאתה רוצה\צריך\מתאים לך.
שום דבר הוא לא בדיוק כמו הדבר האחר, גם אם הם אותו הדבר ומאותו פס יצור.
(משפט סיני עתיק שהמצאתי ברגע זה)
צא מהתפיסה שהעולם חרב, תהנה ממה שיש, קח מה שבא לך לקחת.
תרים טיפה את האף, תנפח טיפה את החזה (אל תעוף על עצמך...) ושדר שהכל טוב.
בלי מעשים כמו ברוגז, בלי למצוא מישהי אחרת כדי שהקודמת תקנא, בלי להראות שאתה ילד.
זה לא קל, אבל זה גם לא ממש קשה...וזה עובד.
ראשית אני מקנא בך. הכל אצלך היולי ומרגש. אצל חטיארים כמונו הרגש מנומלל.
שנית מה שכתבתי
זה נכון שאנחנו הגברים סובלים בעשורים האחרונים מאינפלציה מטורפת ובלתי הגיונית בעליל של שער מדד הנקבה, (ומדד הלהטב נוסק בעקבותיו) , וזה נכון שה PC דורס כל חלקה טובה של טעם טוב, אבל יש עוד זיקים תקווה. מקבל משנה תוקף.
לאיל גולן אסור לאכול שוקלד אבל לנשים מותר לאכול מהצד (https://www.youtube.com/watch?v=jjLv0hjq_uc).
אני איתך בעניין. תתנחם בזה שאם היית נשאר איתה היא היתה מקרננת אותך.
סיפור אהבת הנעורים שלי נגמר בבגידה,עוד זוכר איך הרגשתי
עוז:תקרא לי ילד,מטומטם,טורק דלתות או קורע רשתות
אני לא מוכן להיות מהצד השני,וזה היה ככה מאז ומעולם עוד לפני הבגידה של הזונה ההיא
אין דבר כזה אצלי שוקולד לפני או אחרי הארוחה
או הכל או כלום או יזיזה,ואני לא מוכן להפוך אקסית ליזיזה
חוץ מאחת אבל זה כבר סיפור אחר.
lokimonster
19-07-2016, 14:26
תמימות הנעורים וואלה מתגעגע לימים של זיקפה לא רצונית ושפיכה מוקדמת.
עם הזמן זה יעבור לכם ותבינו שיזיזות זה נהדר וגם בגידות לא בהכרח סוף העולם.
ואם היא הלכה ולא חזרה אז תבוא אחרת.
אני מניח שזה מעגל החיים.
MasterOz
19-07-2016, 14:30
בקיצור, אתה עוד תלמד לאכול את הכובע ולחזור בך מהצהרות נעורים נחרצות.
אני מבין לגמרי את הקו האדום, אני מבין לגמרי את עניין הרגישות לבגידות...
אני גם מסכים לחלוטין ופועל כך גם בחיים האישיים.
יש אבל -
אם אני נשוי \ יש לי חברה מוצהרת...אני מבין.
אם אני לא נשוי \ אין לי חברה מוצהרת, אני מבין רק אם הצד השני נשוי.
אם אני לא נשוי \ אין לי חברה מוצהרת, אני לא מבין אם הצד השני לא נשוי...
(המילה נשוי לא ברמת הרבנות אלא ברמת הזוגיות המוצהרת)
בקיצור, אני לא משתתף בחגיגה אם יש זוגיות מוצהרת, לא משנה באיזה צד.
אם ה"אקסית" שלך (והיא לא עומדת בקריטריון הזה) פתאום מצאה חתונה...
היא לא בזוגיות מוצהרת \ ילדים \ ארוכת טווח \ וואטאבר...
אז במקומך, לא הייתי עושה את החישובים האלו, אבל זה רק אני ואיך שאני מבין את הסיטואצייה הזו.
אם הזדיינתם שלושה חודשים וחצי...היא עדיין לא אקסית,
אם היא ידעה ולא סיפרה לך שהיא בדרך לחתונה, זו בעיה שלה ולא שלך,
זו גם בעיה שלו, אבל מה שהוא לא יודע לא כואב לו!
אם היא פתאום משום מקום החליטה על זה...אז היא לא ממש רצינית
ואני לא חושב שיש כאן איזה סיכוי לחבל לה במערכת יחסים יציבה ומבוססת.
היא משחקת איתך, אתה נותן לה...יש לך עקרונות יפים ואני מסכים ומכבד.
אבל תתעורר, אתה לא זה שמושך בחוטים זו היא שמושכת אותך.
...חוץ מאחת אבל זה כבר סיפור אחר.
סיפור אחר בתחת שלי...כשנוח לך, נראה שאתה מוצא את התירוץ לפשרה.
קסד מה שאתה מעלה פה זה כבר עניין אחר.
פמיניזם לשם הקטנת הגבר, ולא לשם כך אנחנו פה- כמו כל כוף שכבר לא רלוונטי עכשיו כשלנשים מותר לנהוג ולהצביענ וללבוש מכנסיים - פמיניזם היום מתעסק בעיקר בלרמוס חךקות טובות של גבריות.
הגבר המודרני הופך להיות ילד מודרני. כי זה לא פוליטיקלי קורקט יותר להיות גבר של פעם, עם זיפים,וטי שירט לבנה ואופנועים וגריז מתחת לציפורניים וערק במרפסת וללכת מכות מידי פעם.
הדבר המודרני מתלבש כמו שאשתו מלבישה אותו, נוהג בליסינגטומטית בטוחה וסטרילית בדיוק כמו הגבריות שלו.
הגבר המודרני מרגיש רע כשהוא כובש את יצרו במקום את השכנה עם העיניים העצובות. לא מעשן במקומות סגורים כי השלט אמר לו. למעשה הגבר של פעם הוא זן נכחד, כמו האדומים האמריקאים, סגור בכל מיני שמורות טבע, שהמודרנה המסרסת רק מכרסמת לתוכן.
אתה תראה אותם בשבת, נוסעים קילומטרים לתוך היער רק כדי להיות גברים ביחד ולראות מי יכול להשתין הכי רחוק, לכבוש את הגבעה הכי מהר? אתה תראה אותם בימי מסלול עושים דברים מסוכנים עם אנשים שמבינים אותם.
אתה תראה אותם עם השפם על אריזות של רסק עגבניות.
סטיתח מהנושא
איך אליעזר אמר 'היא אף פעם לא גרמה לי לתת לה איזה כאפה'.
היא רוצה זיון, תן לה, ותספינק אותה למוות. היא מתחתנת לבחור דתי הבנתי, ואיתו זה יהיה אחרת אם בכלל
עדיף שתזכור אותך כאחרון גיבורי הפעולה מאשר ילד גבר שבכה עליה.
אתה מתנהג כאילו זה היה לחינם.
אבל כבר שילמת, אז תשתמש.
אל תהיה מהאמריקאים שמשאירים צעצועים בקופסא
הבנתי
עדיין
לא רוצה לחזור לזה
כי הרגש יחזור ועד שאני משתחרר מזה..
התפתח רגש.הזדיינו.טעות
יאללה כוס אמו לא חוזר על זה שוב
לא יודע מה זה גבר או ילד או גברמטית
לא אוהב שמשחקים בי,והיא שיחקה
לא הבנתי את זה בזמן
יאללה נגמר לא רוצה לחזור לזה
זיונים יש,אופנועים יש,זמן לנשום אין
חזרתי לשגרה
אם תגיע עד אליי אני לא אטרוק לה את הדלת בפנים אבל אני גם לא מוכן להוריד את הראש
מכות היא קיבלה והחזירה והיה כיף וזהו
מנסה להתייחס אליה בתור זיון וזהו,פגעה,הכאיבה אני אשכח
שתלך לעזאזל ילדה מטומטמת שהפכה אותי למטומטם וסיבבה אותי בקלות
lokimonster
19-07-2016, 15:49
אז רגע עוז לא הבנתי מהתגובה האחרונה
האם מקדם חיכוך סטאטי זה שהצמיג נעול על הכביש או מקדם חיכוך דינאמי זה שהברקס נעול על הדראם?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
MasterOz
19-07-2016, 17:10
לוקי...אתה בטח שאת הגלולה הכחולה נוטלים בבוקר ואת האדומה בערב?
או שסתם אתה מסטול?
פחח.כולם מסטולים פה..
כמו שצ/זיינתי בתחילתו - שרשירול הזוי ונחמד לקריאה כדי להרוג זמן, איך רואים פה לפי התגובות מי לא שם על המצפון שלו ומי כן נותן לו כבוד :boogie:
בטח רק דיבורים ובירבורציות
(זרקתי :www_MyEmoticons_com נראה מי יקפוץ משם עליה)
פחח.כולם מסטולים פה..
כמו שצ/זיינתי בתחילתו - שרשירול הזוי ונחמד לקריאה כדי להרוג זמן, איך רואים פה לפי התגובות מי לא שם על המצפון שלו ומי כן נותן לו כבוד :boogie:
בטח רק דיבורים ובירבורציות
(זרקתי :www_MyEmoticons_com נראה מי יקפוץ משם עליה)
אתה מדבר מילים גדולות על חכות בשביל ברבוניה..
lokimonster
19-07-2016, 19:35
מאסטר אני מסטול טבעי וכבר עמיד לתרופות.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft