צפייה בגרסה מלאה : רשיון נהיגה לחולי סוכרת נעורים (טייפ -1 )
שלום לכולם .
סוכרתי ובמיוחד טייפ 1 , המנסה להוציא רשיון נהיגה לכל כלי רכב נתקל בקשיים רבים. משרד התחבורה מערים משוכות ביורוקרטיות רבות בדרך לקבלת הרשיון.
בזמנו, נלחמתי ביחד עם האגודה לסוכרת נעורים וראם סמואל לשינוי החוק וכיום סוכרתי יכול לרכוב על כל אופנוע שיחפוץ.
בימים אלו אנו נלחמים כדי לפשט את ההליך לכל סוכרתי מאוזן ומטופל שיוכל להוציא רשיון בלא בירוקרטיה העלולה לגזול כ 3 חודשים (!!!) עוד בטרם ניתן אישור לגשת לתיאוריה ו\או טסט. והמדובר על סוכרתיים מאוזנים לחלוטין בלא שום מניעה חוקית לנהוג או לרכוב. סתם בירוקרטיה רעה, מגעילה ומבזה את הסוכרתי. לכן, אם נתקלתם בבעייה בהוצאת הרשיון בשל היותכם סוכרתיים אנא פנו לענת - עוסי"ת האגודה לסוכרת נעורים ויידעו אותה .
ולמי שתוהה למה אני נלחם ... הסיבה היא בני איתמר – הוא חולה בסוכרת נעורים (טייפ -1 ) . איתמר אופנוען מכור בלי רשיון (בנתיים) , הוא המורכב האולטימטיבי שלי כבר שנים רבות, ממתין לו אפנוע בחנייה , רק שניף את הרגל ויתחיל לרכוב ... חוץ מזה ... "משהזדקנתי" הגיע הזמן להחליף את היוצרות. אני רוצה להיות מורכב על ידו ...
אתר האגודה לסוכרת נעורים:
http://www.jdrf.org.il/#!-/c1jth
בריאות, אושר ואהבה לכולנו .
מה הסיבה שמערימים קשיים? (עובדות, ולא רגשנות בבקשה)
lokimonster
10-07-2016, 11:19
סחטין מיקי
אני איתך (אומנם לא סוכרתי וסתם מריר).
ובהצלחה
סכרת טייפ 1 לא מאוזנת יכולה לגרום לבעיות בריאותיות רבות.
ירידה ברמות הסוכר גורמת לבלבול ואח״כ לאיבוד הכרה, מה שמאוד מסוכן לך ולסביבה אם אתה נוהג באותו זמן
עליות היסטריות ברמות הסוכר יכולות לגרום גם הן לאיבוד הכרה
בלי קשר ל2 מקרי הקיצון הנ״ל, סכרת ובמיוחד לא מאוזנת, גורמת לסיבוכים בטווח הארוך (למשל פגיעה בראיה) ולכן דורשת התייחסות מיוחדת על ידי משרד הרישוי
לכן נדרשת בדיקת רופא משרד הרישוי, תהליך שלוקח 3 חודשים מטופשים בשביל 5 דקות התייחסות (אתה ממילא מביא את כל המסמכים מהרופא המטפל)
בקשר לפ״ש, אני מאמין שהתיחסות מיוחדת נדרשת לסכרתיים, אבל הביוקרטיה יכולה להיות יותר הגיונית.
להיות גלוי ? הניסוח שלך ובמיוחד 3 המילים האחרונות מעלה לי את העצבים - ניסוח נבזי למדי אני חייב לציין. אני לא פועל מתוך רגשנות אלא מתוך עניין לעזור בראש ובראשונה לבן שלי, ולכלל הסוכרתיים. כפי שעזרתי בזמנו בשינוי החוק המפגר שהגביל סוכרתי לרוכב על אופנועים "עד 500 סמ"ק" ...
סוכרתי חייב בביקורת משרד התחבורה - ומשרד הבריאות מקובל עלי - אין בעייה.
אבל ההליך מערב בירוקרטיה בלתי אפשרית:
אתה לוקח טופס ירוק - בדיקת עיניים - הולך לעו"ד וחותם בפניו על תצהיר שאתה מטפל בעצמך ואתה מאוזן, הולך לבי"ח מחתים רופא סוכרת שאתה מטופל ומאוזן, חותם על טפסים נוספים ... נגש למשרד התחבורה - מביא את הטופסים לבדיקתם שאורכת במקרה הטוב חודש - חודש וחצי ...
או אז מתבשר (שיחה מוקלטת ) ש ... עכשיו הטופס עובר למכון לבטיחות לבדיקת הרופא שאורכת עוד כחודש וחצי ...
כלומר ... אתה מפסיד 3 חודשים לחינם כי ההליך עצמו בירוקרטי .
למה לא להפוך את היוצרות ולהתחיל במכון לבטיחות בו רופא יבדוק את הטפסים, יאשר \ ישלול \ יתנה את הזכאות לרשיון נהיגה ויגיש את הטפסים למשרד התחבורה?
בכל השלב הזה אין לך מידע היכן מצוי הטופס, אין שום דרך לקבל מידע לא ממשרד הבריאות ולא ממשרד התחבורה , אין מס' פנייה, אין מידע במוקד המידע, אין מידע במשרד התחבורה עצמו.
מיותר לציין כי טפסים רבים הולכים לאיבוד בדרך ... ואז כל ההליך מתחיל מחדש.
http://www.jdrf.org.il/#!-/c2315
איתמר ואני הפסדנו יחד במצטבר כמעט יומיים עבודה (!!!) על הבירוקרטיה ועשינו רק חצי מהדרך.
הפקידים אינם יודעים להסביר את ההליך בצורה נכונה...
המתנה של 3 חודשים לבדיקות פורמליות אינה בגדר מנהל תקין. ואני רוצה לראות אותך אדון יותם ממתין לתשובה ממשרד ממשלתי במשך 3 חודשים ... אם אתה לא היית מתחיל לטפס על קירות ... אז אני מוכן לאכול את הקסדה (בתנאי שתהיה עשויה שוקולד)...
מצויים בידי מקרים נוספים של סוכרתיים שממתינים לרשיון נהיגה ומתלוננים על התנהלות שני המשרדים הללו ... כך שהגיע הזמן להרים את הכפפה ולהתחיל לשנות כמה דברים
MasterOz
10-07-2016, 12:10
יצאת חומוס, גם אם לא היתה לך כוונה רעה.
...ולמי שתוהה למה אני נלחם ...
הסיבה ממש לא אמורה לשנות, אני מאוד בעד כאלו שעדיין נלחמים!
ולפעמים מקנא שאין לי מספיק משאבים לעזור ואו להלחם גם.
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/05/26/article-2331387-1A043B53000005DC-857_634x428.jpg
lokimonster
10-07-2016, 12:32
מיקי
אם בעיית בריאות עשויה להוות סיכון למשתמשים אחרים בכביש ולנהג/רוכב עצמו אז יש מקום להקשות או לבדוק.
אבל אם מאפשרים רשיון לכלי דו"ג עד 500 סמ"ק או רכב מה כבר ההבדל ואכן זו ברוקרטיה מיותרת ומסרבלת.
מיקי
אם בעיית בריאות עשויה להוות סיכון למשתמשים אחרים בכביש ולנהג/רוכב עצמו אז יש מקום להקשות או לבדוק.
אבל אם מאפשרים רשיון לכלי דו"ג עד 500 סמ"ק או רכב מה כבר ההבדל ואכן זו ברוקרטיה מיותרת ומסרבלת.
חברי היקרים לרכיבה בואו נפצל את הדיון ל 2 :
1. האם הבירוקרטיה וההתנהלות של משרד התחבורה \ בריאות ראוייה ? התשובה חד משמעית לא !
2. האם אדם המהווה סיכון תחבורתי לעצמו או לסובבים אותו אמור לעלות לכביש ? התשובה חד משמעית לא.
הויכוח לא נסוב סביב הצורך לבדוק את הסוכרתי, אלא סביב הבירוקרטיה המתנהלת סביב הבדיקה. את זה אני מתכנן לשנות.
במקרה של בני איתמר, הוא מאוזן כמו אדם בריא ואף יותר מכך. נהפוך הוא , הוא שומר על עצמו יותר מכל אחד אחר כאן בפורום, אבל הדיון מלכתחילה לא עליו, אלא על התנהלות קלוקלת של משרדי הממשלה.
אין ולו דבר אחד שאתם הבריאים יכולים לעשות שחולה סוכרת נעורים אינו יכול לעשות, ואני מאתגר בשמו של איתמר כל אחד כאן בפורום לצאת איתו לאימון כושר וריצה .. נראה כמה מכם ישרדו ... נסה להרים עליו יד ותמצא עצמך ערימת עצמות במקרה הטוב (למד אומנויות לחימה .:vahidrk: ) ..
ההתייחסות לסוכרת נעורים היא ארכאית, היום הטיפול במחלה השתנה לחלוטין, נכון הוא מזריק כ 6 זריקות אינסולין ליום , דוקר עצמו למדידת סוכר כ 6-10 פעמים נוספות, אבל הדבר האחרון שהוא או אני רוצים שתחשבו עליו ועל כל סוכרתי אחר זה שהם נכים או מסכנים או אינם יכולים להוציא רשיון.
סוכרתי מאוזן (והדגש על המילה מאוזן ) הוא אדם רגיל לכל דבר ועניין למעט עניין ההזרקה. וסוכרתי מאוזן לא יסבול משום סיבוך אף פעם לא בעיניים לא בכליות ולא בשום מקום אחר משום שערכי הסוכר שלו מאוזנים. סוכרתיים מכירים את גופם טוב יותר מרובכם והם יודעים בדיוק מתי הם בהיפר או היפו. המודעות הגופנית שלהם מדהימה. סוכרתי לא נכנס סתם ככה להיפו ... אין מצב של גלישה תוך דקה להיפו (סוכר נמוך)
תקראו קצת על ראם סמואל ... בחור "מתוק" ומדהים .
http://www.rsa-starter.org.il/Web/He/BlogStar/ReemSamuel/Default.aspx
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%90%D7%9D_%D7%A1%D7%9E%D7%95%D7%90%D7%9C
lokimonster
10-07-2016, 13:24
מיקי
אני מסכים איתך שישנה התנהלות מזעזעת במשרדי הממשלה הן במישור של הבירוקרטיה ובמקרים רבים יעילות של העובדים.
אני בימים אלו רץ לא מעט במסדרונות של המשרדים (כרגע תמ"ת - תחבורה בהמשך כלכלה).
בכל מקרה מקווה שהדברים שלי לא התפרשו לא נכון ואני נכון לעזור היכן שצריך.
strelok89
10-07-2016, 13:36
בתור אחד שעבר את ההליך כבר פעמיים לא בגלל סוכרת אלא בגלל איבוד הכרה ממכת חום בצבא וחוסר שעות שינה, העסק דווח במחשב וזהו אבוד כל רשיון חייב לעבור את האישורים הנ"ל.
אז ככה: התהליך כזה(מאמין שזהה גם לסוכרת) : טופס ירוק וראייה במקום
משם רופא משפחה שמסמן לך "לא " במשבצת אחת ומשם נדפקתה, אתה עושה תחקיר מקיף אצל הרופא משפחה בנוגע ל"לא" הזה מכין טפסים ומקבל סיכום רופא.
את כל זה הצירוף טופס ירוק הולכים למשרד הרישוי שהמשרד שולח את זה למשרד הבריאות תחום נהיגה הבעיה מתחילה בזה שהנורמות עבודה של משרד הבריאות זה עד 45 יום מרגע קבלת המכתב, ואז זה חוזר למשרד הרישוי שזה שוב עד 45 יום והם חותמים סופית אם מאשרים לגשת לרשיון או לא ולאיזה דרגות.
אני עברתי את התהליך 3 פעמים, פעם 1 לשידרוג מ A1 ל A
פעם שנייה להוצאת רשיון C1 ופעם שלישית כי זה C1 בצבא אז חייב תהליך דומה בסמכות הרישוי הצה"לית.
בקיצור קצת סחבת לא משהוא נורא מידי
מיקי
אני מסכים איתך שישנה התנהלות מזעזעת במשרדי הממשלה הן במישור של הבירוקרטיה ובמקרים רבים יעילות של העובדים.
אני בימים אלו רץ לא מעט במסדרונות של המשרדים (כרגע תמ"ת - תחבורה בהמשך כלכלה).
בכל מקרה מקווה שהדברים שלי לא התפרשו לא נכון ואני נכון לעזור היכן שצריך.
תודה לתמיכה.
אני גאה להיות חלק מקהילה תומכת של אופנוענים שיעזרו אחד לשני :הן בכביש , הן בידע, והן מוראלית - זה לא מובן מאליו.
כולנו צריכים להלחם יחדיו כדי שהתחביב הזה יהא נגיש לכולנו הן כלכלית (ביטוח ושות' ) והן פחות בירוקרטיה.
נפגש ברכיבות .
MasterOz
10-07-2016, 14:44
...
כולנו צריכים להלחם יחדיו כדי שיבינו שזו דרך חיים ולא תחביב, שתהיה נגישה לכולנו הן כלכלית (ביטוח ושות' ) והן פחות בירוקרטיה.
נפגש ברכיבות .
תיקנתי לך...:smscooter:
תיקנתי לך...:smscooter:
מודה ועוזב ... ירוחם .
תודה לתיקון החשוב. :ride-bumps:
mudale222
10-07-2016, 16:11
יישר כוח וכל הכבוד. באמת מעצבן שמבזבזים חודשים של המתנה סתם.
היה לי את אותו הסיפור עם מרב"ד, 3 חודשים המתנה לתור ואז עוד חודשיים-3 לקבל תשובה.
strelok89
10-07-2016, 16:55
יישר כוח וכל הכבוד. באמת מעצבן שמבזבזים חודשים של המתנה סתם.
היה לי את אותו הסיפור עם מרב"ד, 3 חודשים המתנה לתור ואז עוד חודשיים-3 לקבל תשובה.
בידיוק על זה פותח שירשור ואני דיברנו רק שלי לא לקחת כל כך הרבה זמן
Sent from mTalk using windows 10 mobile
חנןJeepolog
10-07-2016, 23:44
עוקב, ומחכה לעדכונים.
בתי, בת 15 וארבעה חודשים, סוכרתית, מחכה לגיל שבו אפשר להתחיל את התהליך, 15.5 למיטב הבנתי.
תודה על השיתוף.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
חנןJeepolog
11-07-2016, 00:06
אוסיף גם, שעם חיישני הסוכר הרציפים, הסיפור הזה נראה עוד יותר ארכאי מפעם.
הבת שלי ואני רואים באופן רציף את ערך הסוכר העכשווי שלה, בסמארטפונים ובשעונים שלנו, ומקבלים התראות מתוכנתות על כל חריגה, כך שירידת סוכר לא מודעת פשוט לא אפשרית, לא בשינה ועל אחת כמה וכמה לא במצב עירני של נהיגה.
מכירים את המשפט למה הכלב מלקק לעצמו את הביצים? כי הוא יכול.
ככה זה בירוקרטיה, מעצבנת לא יעילה ולא מועילה.
כל הכבוד לכם על הנחישות אני חושב שמועדון האופנועים הישראלי אולי יכול לעזור שווה בדיקה
עוקב, ומחכה לעדכונים. בתי, בת 15 וארבעה חודשים, סוכרתית, מחכה לגיל שבו אפשר להתחיל את התהליך, 15.5 למיטב הבנתי.
תודה על השיתוף.
חנן .. אולי נעלה פוסט גם בגיפולוג באוף ? ס"ה זה נוגע לכל מי שרוצה להוציא רשיון הן על דו"ג והן על פחית.
היום היינו שוב במשרד התחבורע ... הטפסים הועברו למכון לבדיקה כי רופא משרד הבריאות מפחד להחליט , למרות המלצת רופאה מומחית לסוכרת מטעם בי"ח שניידר שכתבה וחתמה שאיתמר מאוזן ואין כל בעייה.
סיכום זמני של הפוסט :
1. אם יש לכם מכרים סוכרתיים בסביבות גיל רשיון הנהיגה ואתם רואים שמשרד התחבורה מערים עליהם קשיים - פנו לאוגדה לסוכרת נעורים באופן מיידי.
2. אני ממתין לקבל סימן מהמכון לבטיחות, איידע אתכם מה קורה.
3. דווקא היום שוחחתי עם אליקו אבל לא העלתי בפניו את הבעיה ....גול עצמי ...
חנןJeepolog
11-07-2016, 21:51
אתה מוזמן, מיקי. בשמחה.
assafm25
11-07-2016, 22:06
להיות גלוי ? הניסוח שלך ובמיוחד 3 המילים האחרונות מעלה לי את העצבים - ניסוח נבזי למדי אני חייב לציין. אני לא פועל מתוך רגשנות אלא מתוך עניין לעזור בראש ובראשונה לבן שלי, ולכלל הסוכרתיים. כפי שעזרתי בזמנו בשינוי החוק המפגר שהגביל סוכרתי לרוכב על אופנועים "עד 500 סמ"ק" ...
אתה לוקח טופס ירוק - בדיקת עיניים - הולך לעו"ד וחותם בפניו על תצהיר שאתה מטפל בעצמך ואתה מאוזן, הולך לבי"ח מחתים רופא סוכרת שאתה מטופל ומאוזן, חותם על טפסים נוספים ... נגש למשרד התחבורה - מביא את הטופסים לבדיקתם שאורכת במקרה הטוב חודש - חודש וחצי ...
או אז מתבשר (שיחה מוקלטת ) ש ... עכשיו הטופס עובר למכון לבטיחות לבדיקת הרופא שאורכת עוד כחודש וחצי ...
כלומר ... אתה מפסיד 3 חודשים לחינם כי ההליך עצמו בירוקרטי .
למה לא להפוך את היוצרות ולהתחיל במכון לבטיחות בו רופא יבדוק את הטפסים, יאשר \ ישלול \ יתנה את הזכאות לרשיון נהיגה ויגיש את הטפסים למשרד התחבורה?
בכל השלב הזה אין לך מידע היכן מצוי הטופס, אין שום דרך לקבל מידע לא ממשרד הבריאות ולא ממשרד התחבורה , אין מס' פנייה, אין מידע במוקד המידע, אין מידע במשרד התחבורה עצמו.
מיותר לציין כי טפסים רבים הולכים לאיבוד בדרך ... ואז כל ההליך מתחיל מחדש.
איתמר ואני הפסדנו יחד במצטבר כמעט יומיים עבודה (!!!) על הבירוקרטיה ועשינו רק חצי מהדרך.
הפקידים אינם יודעים להסביר את ההליך בצורה נכונה...
המתנה של 3 חודשים לבדיקות פורמליות אינה בגדר מנהל תקין. ואני רוצה לראות אותך אדון יותם ממתין לתשובה ממשרד ממשלתי במשך 3 חודשים ... אם אתה לא היית מתחיל לטפס על קירות ... אז אני מוכן לאכול את הקסדה (בתנאי שתהיה עשויה שוקולד)...
מצויים בידי מקרים נוספים של סוכרתיים שממתינים לרשיון נהיגה ומתלוננים על התנהלות שני המשרדים הללו ... כך שהגיע הזמן להרים את הכפפה ולהתחיל לשנות כמה דברים
מיקי דבר ראשון כל הכבוד על היוזנמה אבל בתור אחד שעבר את זה מספר פעמים אני חייב לתקן אותך.
אני חולה סכרת מגיל 3 (היום בן 35)
עם רישיון כ8 שנים על דו"ש .
ההליך ממה לא כפי שתיארתה ואני יענה בין השורות .
אתה לוקח טופס ירוק - בדיקת עיניים - את זה כל אחד מחוייב לעשות
- הולך לעו"ד וחותם בפניו על תצהיר שאתה מטפל בעצמך ואתה מאוזן - מעולם לא הייתי ולא נדרשתי לגשת לאף עו"ד בנושא הזה ולא שמעתי על מקרה אחד שכן. מאיכן זה?
הולך לבי"ח מחתים רופא סוכרת שאתה מטופל ומאוזן, חותם על טפסים נוספים - רופא סכרת בימינו כבר לא נמצא במרכז לסכרת בבית חולים בלינסון/רבין כפי שהיה בתקופת האבן . כל רופא משפחתי היום הינו רופא סכרת אשר יכול לחתום על מסמך הירוק בתוספת רמת ה H1C של המטופל (לי יש 8.5 ואישרו לי ), מה גם שבלי קשר כל אדם חולה או בריא צריך לגשת.אילו תפסים נוספים אתה מדבר פרט לתופס הירוק?
... נגש למשרד התחבורה - מביא את הטופסים לבדיקתם שאורכת במקרה הטוב חודש - חודש וחצי ... - מסכים איתך בהחלט לוקח להם חודש וחצי לענות . אבל הסבלנות משתלמת :)
כלומר ... אתה מפסיד 3 חודשים לחינם כי ההליך עצמו בירוקרטי . - הייתי ממליץ לך לנדנד להם יותר ולא לחכות וכך תיראה איך זה ניהיה ממש מהיר
בכל השלב הזה אין לך מידע היכן מצוי הטופס, אין שום דרך לקבל מידע לא ממשרד הבריאות ולא ממשרד התחבורה , אין מס' פנייה, אין מידע במוקד המידע, אין מידע במשרד התחבורה עצמו. - זו התנהלות של משרד התחבורה , באמת מה ציפת ממשרד ממשלתי? אבל רק לידיעתי שיש לא מעת מקרים אשר עוד בפעם הראשונה אשר אתה ניגש לפקידות אז חותמים (לי היה פעם אחת כך)
מיותר לציין כי טפסים רבים הולכים לאיבוד בדרך ... ואז כל ההליך מתחיל מחדש. -
נכון אכן הליך קצת שונה מאנשים "רגילים" אבל מה שכן לא כזה מסובך כפי שציינת .
מיקי דבר ראשון כל הכבוד על היוזנמה אבל בתור אחד שעבר את זה מספר פעמים אני חייב לתקן אותך. מקבל כל תיקון באהבה .
אני חולה סכרת מגיל 3 (היום בן 35)
עם רישיון כ8 שנים על דו"ש .
ההליך ממה לא כפי שתיארתה ואני יענה בין השורות .
אתה לוקח טופס ירוק - בדיקת עיניים - את זה כל אחד מחוייב לעשות ברור אנחנו לא רוצים משה דיין בשתי עיניים מכוסות על הכביש
- הולך לעו"ד וחותם בפניו על תצהיר שאתה מטפל בעצמך ואתה מאוזן - מעולם לא הייתי ולא נדרשתי לגשת לאף עו"ד בנושא הזה ולא שמעתי על מקרה אחד שכן. מאיכן זה? זה מכאן : http://www.jdrf.org.il/#!-/c2315 אתה לא יכול להוציא רשיון בלי תצהיר בפני עו"ד.... לא יהיה לא תקבל חד משמעית!!!
הולך לבי"ח מחתים רופא סוכרת שאתה מטופל ומאוזן, חותם על טפסים נוספים - רופא סכרת בימינו כבר לא נמצא במרכז לסכרת בבית חולים בלינסון/רבין כפי שהיה בתקופת האבן .
איתמר בני מטופל רק בבי"ח שניידר - זן הבחירה שלו - שם מכירים אותו - אתה רשאי לגשת לרופא המשפחה שמכיר את ההסטוריה הרפואית שלך. כל רופא משפחתי היום הינו רופא סכרת אשר יכול לחתום על מסמך הירוק בתוספת רמת ה H1C של המטופל (לי יש 8.5 ואישרו לי ) אצל איתמר ה A1C הוא מתחת ל 7 , ואתה ... תתחיל להפחית פחמימות או שיהיה לך עסק איתי .. וזה תאמין לי לא כדאי :vahidrk:, מה גם שבלי קשר כל אדם חולה או בריא צריך לגשת.אילו תפסים נוספים אתה מדבר פרט לתופס הירוק? עדכון מהיןם טרי טרי ומצולם : תצהיר בפני עו"ד + טופס ירוק + טופס הצהרה של רופא בי"ח + 3 טפסים של המכון לבטיחות זה מספיק ???
... נגש למשרד התחבורה - מביא את הטופסים לבדיקתם שאורכת במקרה הטוב חודש - חודש וחצי ... - מסכים איתך בהחלט לוקח להם חודש וחצי לענות . אבל הסבלנות משתלמת :) צ'טערת ... לא רוצה חודש וחצי ... זה לא הגיוני ... רוצה תוך 14 יום כמו בכל מדינה מתוקנת אם יש לסוכרתי בעייה תמשיך הליך ... אבל למה בשביל בדיקה של טופס צריך לחכות חודש וחצי ? על מה ולמה ? ואם הרופא במשרד התחבורה פוחד לחתום הפסדת חודש וחצי + חודש וחצי לפחות במכון - כלומר 3 חודשים מינימום .. נראה לך תקין ? לי לא!!!
כלומר ... אתה מפסיד 3 חודשים לחינם כי ההליך עצמו בירוקרטי . - הייתי ממליץ לך לנדנד להם יותר ולא לחכות וכך תיראה איך זה ניהיה ממש מהיר ... אי אי אי ... ראבאק ... משרד התחבורע ... למי לנדנד ? במוקד המידע - אין מידע . במשרד התחבורה - אין מידע - אין מעקב אחרי הטופס ... אני ואיתמר הפסדנו שעות על שעות "בנדנוד" והתשובה שקיבלנו היתה הטופס בבדיקה ...
בכל השלב הזה אין לך מידע היכן מצוי הטופס, אין שום דרך לקבל מידע לא ממשרד הבריאות ולא ממשרד התחבורה , אין מס' פנייה, אין מידע במוקד המידע, אין מידע במשרד התחבורה עצמו. - זו התנהלות של משרד התחבורה , באמת מה ציפת ממשרד ממשלתי? אבל רק לידיעתי שיש לא מעת מקרים אשר עוד בפעם הראשונה אשר אתה ניגש לפקידות אז חותמים (לי היה פעם אחת כך) הם קשים ... אבל היום נתקלתי בפקידה שהיא טיפת קרן אור והיא מיוזמתה ביקשה שהטופס הירוק (כלומר לאחר קביעת המכון ) תתייחס גם למכונית
מיותר לציין כי טפסים רבים הולכים לאיבוד בדרך ... ואז כל ההליך מתחיל מחדש. -
נכון אכן הליך קצת שונה מאנשים "רגילים" אבל מה שכן לא כזה מסובך כפי שציינת .
מסובך באבו אבוהה ... עובדתית אני לא המתלונן היחיד... אני בקשר רציף עם האגודה לסוכרת נעורים ויש עוד רשימה ארוכה של מתלוננים לפני. רק ההבדל ביני לבינם הוא שהם מתלוננים לפני הפקידה במשרד התחבורה או בפייסוש בפני החברים שזוקרים אגודל בהסכמה , ואני מתכונן למנף את זה בעזרת האגודה לשר התחבורה \ שר הבריאות \ מבקר המדינה ויהיה בסדר בגלי צה"ל ...
ככה עשיתי פעם קודמת כשהבטחתי לאיתמר שאפעל ככל יכולתי לשינוי החוק הדבילי בעניין הנפחים. וכעת הבטחתי לו שאעשה כמיטב יכולתי להקל ולפשט את ההליך...
ואני ... מיותר לציין מקיים כל הבטחה.
assafm25
11-07-2016, 23:14
נושא העו"ד זה משהו חדש?
לא זכור לי ולו פעם אחת מכל הפעמים (והיו רבות כאלו) שנדרשתי למסמך מעו"ד
נושא העו"ד זה משהו חדש?
לא זכור לי ולו פעם אחת מכל הפעמים (והיו רבות כאלו) שנדרשתי למסמך מעו"ד
לא יודע ממתי. אבל למי שמבקש רשיון כיום זו חובה.
חנןJeepolog
12-07-2016, 00:15
אתם גורמים לי להרגיש בסדר (:
אופיר עם 6.0.
lokimonster
12-07-2016, 06:07
אני לא מתמצא בסוכרת אבל כמי שילווה נוער בסיכון יצא לי מספר פעמים להתקל בסחבת של מכון הארבעה והאטימות שם נוראית.
אכן אין סיבה שבשבועיים אדם לא יסיים הליך.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft