התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שאלות לגבי מיגון שמש בקסדות Rpha 10

omer
12-07-2016, 09:38
אהלן,

מתכנן מחרתיים לקנות HJC RPHA 10 (או פלוס אין לי מושג מה ההבדלים) לאחר המלצות רבות.
שאלתי היא כזו - ראיתי שיש אפשרות לרכוש משקף שמש *פנימי* באופן נפרד ולהתקין, מישהו ניסה? המלצות? טיפים?
האם המשקף הפנימי גם מתקפל באופן כלשהו או שמדובר בהתקנה והסרה כל פעם לפני רכיבה?

האם יש מקום נוח להרכיב משקפי שמש בתוך הקסדה?

האם כאשר מרכיבים את המשקף החיצוני הכהה, וכאשר הוא סגור אבל פתחי האוורור הקדמיים פתוחים, הנסיעה נסבלת מבחינת אוויר וטמפרטורה פנימית?

תודה מראש

alexsupreme
12-07-2016, 11:01
אהלן,

מתכנן מחרתיים לקנות HJC RPHA 10 (או פלוס אין לי מושג מה ההבדלים) לאחר המלצות רבות.
שאלתי היא כזו - ראיתי שיש אפשרות לרכוש משקף שמש *פנימי* באופן נפרד ולהתקין, מישהו ניסה? המלצות? טיפים?
האם המשקף הפנימי גם מתקפל באופן כלשהו או שמדובר בהתקנה והסרה כל פעם לפני רכיבה?

האם יש מקום נוח להרכיב משקפי שמש בתוך הקסדה?

האם כאשר מרכיבים את המשקף החיצוני הכהה, וכאשר הוא סגור אבל פתחי האוורור הקדמיים פתוחים, הנסיעה נסבלת מבחינת אוויר וטמפרטורה פנימית?

תודה מראש

אני רוכב עם משקפי שמש. לא ראיתי עדיין אופציה של משקף כהה פנימי, אתה בטוח שמדובר ב-RPHA 10?
פתחי האוורור לא מורגשים בקיץ, מבחינתי אין הבדל אם הם פתוחים או סגורים.
פתחי אוורור הם לדעתי החסרון הגדול בקסדה. הרולים הקטנים נוטים להשבר ובאופן כללי האוורור העליון עושה מעט מאוד בימים חמים.
בנסיעה מתחת ל-10 מעלות, אכן מרגישים את פתחי האוורור, כך שכנראה שהם כן עושים משהו.

מה שאתה מקבל עם ה-RPHA זה פינלוק, משקף רגיל ומשקף מושחר כאשר אתה יכול להרכיב אחד בכל פעם.
ברכיבות של יותר מחצי שעה ביום חם, אני מחליף משקף וההבדל בחום בין משקף רגיל למושחר מאוד מורגש.

סה״כ אני מת על הקסדה אבל שתדע אבל שRPHA 10 זה לא הדגם האחרון ויצא דגם חדש יותר של RPHA 11.

omer
12-07-2016, 11:11
אני רוכב עם משקפי שמש. לא ראיתי עדיין אופציה של משקף כהה פנימי, אתה בטוח שמדובר ב-RPHA 10?
פתחי האוורור לא מורגשים בקיץ, מבחינתי אין הבדל אם הם פתוחים או סגורים.
פתחי אוורור הם לדעתי החסרון הגדול בקסדה. הרולים הקטנים נוטים להשבר ובאופן כללי האוורור העליון עושה מעט מאוד בימים חמים.
בנסיעה מתחת ל-10 מעלות, אכן מרגישים את פתחי האוורור, כך שכנראה שהם כן עושים משהו.

מה שאתה מקבל עם ה-RPHA זה פינלוק, משקף רגיל ומשקף מושחר כאשר אתה יכול להרכיב אחד בכל פעם.
ברכיבות של יותר מחצי שעה ביום חם, אני מחליף משקף וההבדל בחום בין משקף רגיל למושחר מאוד מורגש.

סה״כ אני מת על הקסדה אבל שתדע אבל שRPHA 10 זה לא הדגם האחרון ויצא דגם חדש יותר של RPHA 11.

תודה, אני אבדוק אם קיימת גרסה חדשה.
לגבי המשקף הפנימי:
http://www.hjc-helmets.uk.com/accessories/51-sunvisor.html#/models-sunvisor

אולי צריך להזמין בנפרד, רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון איתו

strelok89
12-07-2016, 11:41
קנה rpha St
שזה אותה קסדה לתנוחה זקופה עם טיפה יותר שקט והכנה לדיבורית נורמאלית ומשקף שמש

Sent from mTalk using windows 10 mobile

kfirsiton
12-07-2016, 12:32
אני עם rpha st ולאחי יש rpha 10. לדעתי תתאים לך הst יותר, מגיע עם משקף שמש מובנה שיורד בלחיצת כפתור. כבדה ממש במעט מrpha 10 וזולה יותר.

alexsupreme
12-07-2016, 13:24
קנה rpha St
שזה אותה קסדה לתנוחה זקופה עם טיפה יותר שקט והכנה לדיבורית נורמאלית ומשקף שמש

איפה הייתם לפני שנתיים? :(
לא יכול להתלונן יותר מדי כי ה-RPHA עשתה עבודה מעולה אבל לא היה מזיק משקף שמש מובנה ואוורור שיותר מתאים לישיבה זקופה.

http://www.hjc-helmets.uk.com/news-and-media/NewsItem_22/hjc-rpha-st-winner-of-motorrad-test-helmet

omer
12-07-2016, 15:28
אני עם rpha st ולאחי יש rpha 10. לדעתי תתאים לך הst יותר, מגיע עם משקף שמש מובנה שיורד בלחיצת כפתור. כבדה ממש במעט מrpha 10 וזולה יותר.

נשמע מעולה!
אני עם נייקד.. נשמע כאילו ה- ST תתאים?

strelok89
12-07-2016, 15:37
ה St בנויה לנייקדים,טוררים,ספורט טוררים, אדוונצר,סופר מוטו,בקיצור זקוף עד 3/4

ה10 הרגיל זה שוכב עד 3/4

omer
12-07-2016, 17:39
ה St בנויה לנייקדים,טוררים,ספורט טוררים, אדוונצר,סופר מוטו,בקיצור זקוף עד 3/4

ה10 הרגיל זה שוכב עד 3/4

מכיר חנות שמוכרת בארץ?
כלבוטקס לדוגמה לא מחזיקים אותה - לפחות ע״פ האתר...

strelok89
12-07-2016, 17:54
עומר אני הכרתי שיש כזו בארץ דרך כולבוטקס ואפקסמוטורס.
תבדוק מול שני אלה

kfirsiton
12-07-2016, 18:08
נשמע מעולה!
אני עם נייקד.. נשמע כאילו ה- ST תתאים?

אני גם עם נייקד. לדעתי הST עושה את העבודה מעולה. המשקף הנשלף מאוד שימושי בעיקר בשעות שהשמש מתחילה לשקוע ומאוד מציקה בעיינים.

ApexMotors
12-07-2016, 21:09
היי עומר,
כמו שכבר הבנת מהמגיבים פה... לסדרת ה-RPHA יש כמה דגמים.
אחד מהם זה ה-10+ הספורטיבית, ונוסף לכך קיימת גרסת ספורט טורינג - ST.
גרסת ה-ST מגיעה עם מבנה שונה המיועד לרכיבות טורינג, וכמובן משקף שמש פנימי.
יש לציין שהמשקף הפנימי נוח מאוד לשימוש. המנגנון מדוייק וחד, והמשקף יורד נמוך לכיוון האף.

תוכל לקרוא עוד בקישור הבא :
http://www.apexmotors.co.il/Product/%D7%A7%D7%A1%D7%93%D7%94-%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A9%D7%A7%D7%A3-%D7%A9%D7%9E%D7%A9-hjc-rpha-st

alexsupreme
13-07-2016, 00:21
וואו המחירים עלו.
קניתי את ה-RPHA בזמנו סביב ה-1700 לגרסה החלקה והיא אמורה להיות היקרה מבין השתיים.