מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : (כ"ע) התייעצות בעניין נזילת שמן וטיפול, לאופנוע CBR125

1122
13-07-2016, 18:51
שלום לכולם,
יש לי CBR125 שעלה בינואר על הכביש. היה 3 חודש אצל הבעלים הראשונים, 3 חודש כבר אצלי.
עד עכשיו יש עליו 3300 ק"מ. עבר ועשה הרצה, הוחלף שמן ע"י הבעלים הקודמים גם / מילוי לא ממש זוכר.
בבדיקה של האופנוע הכול היה חלק.
היום בבוקר ראיתי שנזל שמן מהצד השמאלי של האופנוע על הרצפה. אתמול נסעתי איתו משהו כמו שעה במצטבר, חזרתי הביתה ושמתי אותו.
היום בדקתי שמן כמו שצריך והמפלס עומד בחצי.

ממה זה יכול להיות?
עכשיו לגבי טיפול 4 אלף, בחוברת כתוב כול 4 אלף או חצי שנה, אם ככה אני צריך להעביר אותו טיפול.
יש צורך באמת בחצי שנה או רק ב4 אלף?
והאם מותר לבצע טיפולים במוסכים לא של החברה אבל מורשים? (בחוברת רשום רק במוסכים של הונדה, מוסכניק שאני מכיר אמר לי כול מוסך מורשה)..

rusty james
13-07-2016, 20:17
נשמע מעט מאוד ק"מ לבעיות...
אפשר תמונה? מאיפה בדיוק בצד שמאל (הצד של הרגלית צד, אני מניח) נזל השמן? הפקק היה סגור טוב?

חוצמזה - אם האופנוע עדיין באחריות היבואן (פחות משנה ו3300ק"מ, לא קשור יד.) אז הטיפול בבעיה שבאחריות היא אצלם/מורשה הונדה, מסיבות ברורות..

מבחינת החוק - הטיפול בכל מוסך מורשה משרד התחבורה מספק בכדי לקיים אחריות יבואן אך בתנאי שלא נעשה שימוש בחלפים תחליפיים וטופל לפי הנחיות היצרן.

MasterOz
13-07-2016, 20:39
בפעם הבאה כותרת כזו תנעל - לתשומת לבך.
(טיפול 4 אלף / אופנוע שפך שמן)
הפעם ערכתי.

1122
13-07-2016, 22:22
נשמע מעט מאוד ק"מ לבעיות...
אפשר תמונה? מאיפה בדיוק בצד שמאל (הצד של הרגלית צד, אני מניח) נזל השמן? הפקק היה סגור טוב?

חוצמזה - אם האופנוע עדיין באחריות היבואן (פחות משנה ו3300ק"מ, לא קשור יד.) אז הטיפול בבעיה שבאחריות היא אצלם/מורשה הונדה, מסיבות ברורות..

מבחינת החוק - הטיפול בכל מוסך מורשה משרד התחבורה מספק בכדי לקיים אחריות יבואן אך בתנאי שלא נעשה שימוש בחלפים תחליפיים וטופל לפי הנחיות היצרן.

הפקק של השמן הוא בצד הימני של האופנוע.

http://image.prntscr.com/image/26061234bfdf4b71b71210eb9e948019.png

ה3 צינורות זה ליד הרגלית, צד שמאל. האדום זה מאיפה שזה נזל (אני מניח, זה רטוב גם בשמן כמו שאתה רואה).

rusty james
14-07-2016, 13:47
לא ציינת כמה שמן נשפך והאם קודם לכן היה מלא אבל נזילות שמן או התזתו החוצה מהמנוע זה לא תקין. בטח לא באופנוע חדש.
האם מאז שהוספת שמן עד למידה זה קרה שוב?

אם כן - אני הייתי הולך למוסך מורשה הונדה לבדיקה (האופנוע שלך עדיין באחריות אאל"ט).