התחברות

צפייה בגרסה מלאה : עזרה ברכישת חליפה מחו"ל

Ziv4
15-07-2016, 19:33
שלןם לכןלם
אני נמצא כרגע בפורטלנד באמריקה, אני מחפש פה חליפה של אלפין סטארס.
ההתלבטות שלי כרגע היא בין שתי החליפות gp pro two pieaces suit שעולה פה חדשה 1100 דולר ובארת למיטב ידיעתי עולה 5 אלף שקל, לבין ה motegi two pieaces suit שעןלה 900 דולר.
לפי מה שהבנתי מהמוכר ההבדל ביניהם שהפרו יותר קלה ומתאימה יותר לתחרויןת וכדומה.
אני רוצה לשאול האם יש פה מישהו שמבין בחליפות האלה ויודע האם ההבדל ביניהם מצדיק את ההודפה במחיר?
והאם המחיר הזה הוא מחיר טוב יחסית לחליפות האלה? במחיר הזה אפשר לקבל משהו יותר טוב?
החליפות האלה הן עור מלא כמובן, האם הם נחשבות ברמה גבוהה?
תודה רבה לכולם

ComanDo
15-07-2016, 21:08
החליפות נחשבות בהחלט ברמה גבוהה. הכרתי מישהו עם ה motegi שהיה מאוד מבסוט. על מה רוכב ? מה השימוש העיקרי שלך לחליפה ?
אני אישית במקומך, אם אתה יכול להוציא או את הסכום הזה או השני, הייתי לוקח את הזולה יותר ובכסף של ההפרש משדרג את המיגונים (מיגון גב/חזה/אחר)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ziv4
16-07-2016, 08:55
[QUOTE=ComanDo;56137]החליפות נחשבות בהחלט ברמה גבוהה. הכרתי מישהו עם ה motegi שהיה מאוד מבסוט. על מה רוכב ? מה השימוש העיקרי שלך לחליפה ?
אני אישית במקומך, אם אתה יכול להוציא או את הסכום הזה או השני, הייתי לוקח את הזולה יותר ובכסף של ההפרש משדרג את המיגונים (מיגון גב/חזה/אחר)
תודה רבה על התשובה.
רוכב כרגע על vjf 125,עד גיל 18 שאוכל לעלות.
גר בערד ורוכב קבוע בסדום ערד בשבתות ובסוף שבוע המטרה של החליפה זה בעיקר לירידות לסדום, ושימשיכו איתי לכלים הבאים.
המחירים האלו טובים?
מה ההבדל בין הפרו למוטגי?
ותודה רבה על העצה, אשקול את זה

Ziv4
16-07-2016, 09:00
החליפות נחשבות בהחלט ברמה גבוהה. הכרתי מישהו עם ה motegi שהיה מאוד מבסוט. על מה רוכב ? מה השימוש העיקרי שלך לחליפה ?

זה לא צןטט לי אןתך בהןדעה הרודמת

ComanDo
16-07-2016, 12:47
לפי מה שהסתכלתי באינטרנט זה המחירים פחות או יותר.
לגבי ההבדלים אתה יכול לראות סקירות וידאו מפורטות האתר revzilla.com

בהצלחה !

Ziv4
17-07-2016, 06:48
לפי מה שהסתכלתי באינטרנט זה המחירים פחות או יותר.
לגבי ההבדלים אתה יכול לראות סקירות וידאו מפורטות האתר revzilla.com

בהצלחה !

תודה רבה לך על התשובות.
אתה הסתכלת במחירים בארץ או בחול? לא נראה לי הגיוני שאלו המחירים בארץ, אני מניח שבארץ זה יקר יותר.
והסתכלתי באתר שקישרת אותי אליו, לא בידיוק הבנתי את ההבדל אבל בעיקר לא הבנתי האם שווה להוסיף את הכסף ולקחת את הפרו או להסתפק במוטגי.
אשמח אם תוכל או מישהו יוכל לעזור לי בזה
תודה רבה!