מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : מחפש המלצה למעיל קיץ רכיבה לנשים

Yuv_Coehn
19-07-2016, 17:52
אני מחפש מעיל לחברה שיענה על הדרישות הבאות:
דרישות שלה: שיראה יפה ונשי, וכמה שפחות כמו מעיל רכיבה!! (אחרת היא לא תשים אותו :ambivalence:)

דרישות שלי: מחיר מתחת ל-1000 שקל
נוח ומאוורר
לא צריך משהו טכני מדי, הוא מיועד לנסיעות קצרות ועירוניות ברוב המוחלט של הפעמים.
מיגון מרפקים, כתפיים CE, מיגון גב או הכנה למיגון גב
אין בעיה מבחינתי שיהיה ברף התחתון של עמידות לשפשופים, אני לא נוסע איתה לסדום ערד...

אין בעיה עקרונית להזמין מחו"ל, אבל אם יש בארץ אני אשמח לשמוע.

לה לא אכפת ממיגון ולכן אני רוצה להדגיש שוב, שיראה יפה ונשי. אני רוצה שהיא תלבש אותו כמה שיותר ותקטר כמה שפחות.

alexsupreme
19-07-2016, 18:26
החברה לובשת cat2modo ורוד וסה״כ מרוצה ממנו.
הוא מרגיש זול יחסית לדיינז אבל גם עולה בהתאם. הוא מגיע עם בטנה טרמית ובטנה נגד גשם.
לצערי הוא מגיע עם ספוג במיגון גב אך זה ניתן להחלפה.

אם יקרה נס והתקציב שלך ישתנה, אני ממש ממליץ על revit ignition 2.
כשקניתי את שלי, הצעתי לקנות גם לה אבל בארץ הוא יקר ונשים הרבה יותר בעייתיות עם מידות כך שלא לקחנו סיכון עם משלוח.
בינתיים היא מרוצה מהמעיל הוורוד שלה ואולי באחת הטיסות לחול נמצא תחליף.

Yuv_Coehn
19-07-2016, 21:28
החברה לובשת cat2modo ורוד וסה״כ מרוצה ממנו.
הוא מרגיש זול יחסית לדיינז אבל גם עולה בהתאם. הוא מגיע עם בטנה טרמית ובטנה נגד גשם.
לצערי הוא מגיע עם ספוג במיגון גב אך זה ניתן להחלפה.

אם יקרה נס והתקציב שלך ישתנה, אני ממש ממליץ על revit ignition 2.
כשקניתי את שלי, הצעתי לקנות גם לה אבל בארץ הוא יקר ונשים הרבה יותר בעייתיות עם מידות כך שלא לקחנו סיכון עם משלוח.
בינתיים היא מרוצה מהמעיל הוורוד שלה ואולי באחת הטיסות לחול נמצא תחליף.

אפשר להחליף למגן גב נורמלי?
הוא יושב בסדר בלי כל הבטנת חורף ובטנה נגד מים?
ומה המחירים? מחיפוש קצר ראיתי באופנוסנטר שהוא עולה בערך 1000. יש ביותר זול? הדיינז שלי עולה בחו"ל משהו כזה :omfg:

strelok89
19-07-2016, 23:49
תבדוק איקון או מוגן רייס יש להם אחלה מעילי רכיבה שנראים די רגיל. או נסה רויט יש להם אחלה סידרה חדשה שנראת לא רכיבה אולם טיפה יקר מ1000

Sent from mTalk using windows 10 mobile

guyg
23-07-2016, 09:40
גם החברה שלי עם מעיל של cat 2 moto כבר איזה שנתיים הוא רב עונתי והגזרה מחמיאה בסך הכל. החלפתי מגן גב ל rst countour ce2 .
800 שח למעיל רב עונתי זה סביר בהחלט להגיד לך שהוא אחד הטובים אני לא אגיד אבל הוא עושה את העבודה ויש אותו בצבעים נשיים.

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

Paz
23-07-2016, 11:27
ממליץ לבדוק גם מעילי furygan בכולבוטקס, יש להם דגמים לנשים ככל הידוע לי, מעיל מעולה מניסיון.