מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : קיבלתי דוח חנייה "בגינה ציבורית"

HEBO
07-08-2016, 19:32
שלום

קיבלתי דואר רשום ובוא דוח חנייה "בגינה ציבורית"

רשום "נסיעה באופנוע מס XXXXXXX בשטח הגינה.

בכתובת איתן לבני מס 15 תל אביב

אני מנסה להריץ אחורה מתי ההיתי בגינה הציבורית הזו, בשעה המצויינת ובאיזור בכלל וממש לא זכור לי.
בטח לא נסיעה בגינה ציבורית.

הדוח בצבע סגול ורשום - אגף שפ"ע סיירת ירוקה.

יש לציין שלא ניגש אלי פקח ולא הונח דוח על האופנוע ולא מצויין בדוח שהאופנוע מצולם.

ממה לא זכור לי שההיתי בכלל באיזור הזה.

475 שח.

מישהו ניתקל בסיטואציה הזויה כזו?!

skull
07-08-2016, 20:58
תבקש תמונה של החניה האסורה

Yigal
07-08-2016, 21:53
הסיירת הירוקה כביכול אמורה לשמור על הפינות הירוקות בתל אביב... בפועל מחלקת דוחות חנייה מונפצים כי בניגוד לסימונים המקובלים של החניות לזהות איזור שהוא פינה ירוקה ואינו מגודר ומשולט כמעט בלתי אפשרי.
צלם טוב טוב מסביב, תבדוק אם יש גידור, שילוט כלשהו שמעיד שזה שטח ירוק אם במבחן ההגיון הסביר לא היתה לך שום דרך לדעת שזה איזור אסור לחנייה אז אתה יכול לבקש ביטול ביחד עם התמונות המצורפות.

זה הרחוב של פארק דרום, חנית בשטח הפארק?

HEBO
07-08-2016, 22:22
רבותי. אני כאן, תופתעו לדעת שאף לא ההיתי כאן!

Eli777
07-08-2016, 22:55
רבותי. אני כאן, תופתעו לדעת שאף לא ההיתי כאן!

תוכיח שלא היית שם.
עכשיו תגיד- ''שיוכיחו שהייתי שם''.
אבל יכול להיות שזה יהיה מילה שלך מול מילה שלהם.
בהצלחה!

Shasha127
07-08-2016, 23:03
אם אני לא טועה נכון להיום כל עבירה שנאכפת ע"י פיקוח כזה או אחר מצולמת.
אני מציע לך לבדוק באתר שלהם אם יש אפשרות להכנס לדו"ח עצמו, ובמידה וכן התמונה תהיה שם.
במידה ולא, אתה יכול ורשאי לבקש תמונה מהמקום מאחר ולא היית שם ככל שזכור לך.

HEBO
08-08-2016, 00:25
אין מס דוח וגם לא רשום שהאופנוע צולם.
לצלצל ולבקש צילום של הכלי?

Shasha127
08-08-2016, 00:32
תרים צלצול תסביר שלא זכור לך שהיית בסביבה הזו בכלל, בטח שלא בתאריך שקרוב לתאריך הדו"ח, ושאתה מבקש לראות צילום של העבירה מכיוון שאין סיבה שהאופנוע שלך יהיה במקום בו נרשם הדו"ח.
אם אין תמונה יש אפשרות להגיש ערעור בדרך כלל בעיריות, מן מסמך שבו אתה מפרט את טענותיך למה אתה מבקש לבטל את הדו"ח, ויתכן ויבוטל. אם תתקבל תשובה שלילית או שאין אופציה לערער אז יש אופציה להשפט, אבל תצטרך לבדוק בעצמך מאחר ולי אישית (וטוב שכך) לא היה מעולם עניין עם עיריית תל אביב וכל עירייה עובדת אחרת. תרים אליהם צלצול ותשאל את השאלות.

DadOnWheels
08-08-2016, 09:26
אני קיבלתי דוח, ביקשתי תמונה...
מסתבר שמדובר ברכב שהעתיק את מספר הרישוי של הקטנוע שלי.
הוגש ערעור.

MasterOz
08-08-2016, 09:54
קיבלתי דוח שבו כתוב שחניתי על מדרכה בתל אביב, על מספר המכונית שלי,
בדואר, אזהרה לפני כפל קנס.
בדוח היה כתוב שפרקתי בלוני גז במקום אסור ושהמשאית עמדה שלא כחוק,
אבל לא הייתי בתל אביב במקום שנכתב, אין לי משאית ולא בלוני גז...
אין לי אפילו רשיון למשאית שלא לדבר על זה שפוקים זה הגז היחיד שאני פורק.
מסתבר שטעו במספר, רק אחרי ששלחתי להם את צילום של הרשיון שבו היה כתוב גם את סוג הרכב.
לדעתי בדוח צריך לכתוב גם סוג וגם צבע רכב, בדוק את זה.

HEBO
08-08-2016, 14:40
דדון, ביטלו לך את הדוח?

uriar
08-08-2016, 16:45
כמו בכל השרשורים מהסוג הזה - בלי תמונה של הדוח (ומחיקת פרטי זיהוי) אין שום ערך לשרשור...

HEBO
08-08-2016, 20:50
אין יותר מידי מה לפרט. זה ממש מה שרשמתי.
אגב צלצלתי לעירית תל אביב אמרו שזה לא קשור אליהם אלה לשפע, צלצלתי אליהם אמרו לשלוח פקס עם התענות. אגב, ברור שהם בחופש

HEBO
03-01-2017, 20:26
ערב טוב

מקפיץ את האשכול על מנת לעדכן

במשך 4 חודשים אני מצלצל מידי שבוע בכדי לדעת מדוע עדיין אני לא מקבל תשובה על הערעור שהגשתי.
לאחר המון טלפונים אני שואל את הפקידה לאיזו כתובת שלחו את התשובה והיא אמרה לי כתובת נכונה אבל בעיר אחרת.
היא תיקנה את הכתובת והיום קיבלתי אחרי 4 חודשים את התשובה לערעור.

הערעור לא יתקבל.

כמו כן בתשובה שלחו תמונה של האופנוע, שמין הסתם לא שלי, וזה מאוד ברור.
מה שלא ברור בתמונה זה הלוחית רישוי.

רשום שניתן להישפט.
אבל אתם מבינים שלבנאדם נורמלי זה עולה המון זמן וכסף מיותר. ביטול יום עבודה, כסף, זמן עו"ד וכו.
והכל על פארש.

מה ניתן בכל זאת לעשות על מנת לבטל את הדוח ?

אני מעלה את הערעור ששלחתי, אולי משהו לא בסדר בו?

לכבוד:
אגף שפ"ע
עיריית תל אביב-יפו
הנדון: בקשה לביטול דוח חניה מס' ********
שלום רב,

בתאריך 7.8.2016 קיבלתי דואר רשום הביתה ובמכתב רשום " דו"ח נסיעה בגינה ציבורית " ברחוב איתן לבני מס' 15 תל אביב בפארק מנחם בגין בתאריך 27.7.2016 בשעה 18:52.

לאחר קבלת הדו"ח, נסעתי לרחוב המצויין בדו"ח, על מנת לוודא שאני מכיר את המקום.

הגעתי לרחוב איתן לבני מס' 15 תל אביב, עברתי בכל הפארק וברחוב עצמו מתחילתו ועד סופו ולהפתעתי אינני מכיר את המקום, מעולם לא נכחתי במקום, בטח שלא בשעה המצויינת ואינני תושב האיזור כלל!

לנוכח כל האמור לעיל ולאור העובדה שלא הומצאו ראיות ממשיות מהשטח או אי אלו הוכחות לנוכחותי באזור (באמצאות מצלמה או כל אמצעי אחר) אבקשכם לבטל את הדו"ח המדובר.

תודה רבה ויום טוב,
בברכה,

תודה.

nihrider
03-01-2017, 22:27
יש להם פייסבוק? אולי שווה לנסות לפנות דרך שם.
אולי יש נציב פניות ציבור של העיריה שיכול לעזור.

Shasha127
03-01-2017, 22:56
אתה מפספס נקודה יותר חשובה מהדוח הזה - אם המספר שעל האופנוע המצולם הוא אכן המספר שלך, מישהו רוכב עם המספר שלך על כלי נוסף. זה אומר שכל מה שיקרה לו עלול להגיע אליך (דוחות מהירות, עבירות פליליות ועוד) , אז בתור התחלה גש למשטרה עם הדוח והתמונה מהעירייה ותגיש תלונה בנושא בלי לחכות עוד דקה אחת. תסביר שם שהאופנוע שמופיע בתמונה הוא כלי שונה מהכלי שלך אבל הפקח טוען שהוא עם המספר שלך ואתה רוצה ליידע את המשטרה בעניין שכפול המספר/ הכלי שלפחות תהיה מכוסה. אחרי שתסיים את הדברים שם ובמידה והמספר אכן לא קריא בתמונה שהציגו לך - גש להישפט ותציג לשופט את מסמכי התלונה שהגשת במשטרה כתוצאה מטענת העירייה, כיוון שמעבר לעובדה שהמספר לא קריא בתמונה ובהסתמך על דעת הפקח בלבד שלא טעה באף ספרה, הכלי המצולם הוא לא הכלי שלך וניתן להוכיח זאת ע"י סוג האופנוע, הצבע ועוד, והדבר מגובה בתלונה במשטרה על שכפול המספר.

HEBO
03-01-2017, 23:19
האופנוע נימכר מס חודשים לאחר הדוח. זה אקטואלי עדיין לגשת למשטרה?

Shasha127
03-01-2017, 23:28
לא יודע לענות לך על זה, אבל אם יש לך את המסמכים (רשיון הרכב) של הכלי אתה יכול לגשת לתחנת המשטרה הקרובה אליך עם הניירת הרלוונטית כולל הסיפור עם העירייה ולהתייעץ איתם בנושא האם עדיין ניתן או לא ניתן להגיש תלונה בעניין.

HEBO
04-01-2017, 18:55
הוצאתי מהעבודה דוח שעות נוכחות של התאריך שמצויין בו הדוח.
ובדוח שעות נוכחות רשום שסיימתי מאוחר יותר מהשעה שמצויינת בדוח.
זה יכול לעזור?

DadOnWheels
05-01-2017, 09:02
סליחה שלא ראיתי את השרשור.
אצלי לקח שנה עד שעיריית גבעתיים הסכימה לערעור ומדובר שהגברת הנחמדה בטלפון ראתה שמדובר במכונית ולא בקטנוע.
מאז הורדתי את ה"כלי מהכביש", למשטרה לא מזיז שיש מישהו עם אוטו עם המספר של הקטנוע שלי.

קיבלתי גם דוח מ-באר שבע לגבי מספר אחר שלי - שוב רכב אבל שם, קראו את המספר שגוי.
עיריית באר שבע עובדת מהר יותר וחודש אחרי קיבלתי מכתב שמשחרר אותי מהדוח המדובר.

HEBO
05-01-2017, 11:13
ימח שמם

Smi1ey
07-01-2017, 09:08
קיבלתי גם אני דו"ח כזה באיזה יום שבת באזור הגינה של 'שרונה מרקט'.
בהתחלה אמרתי לעצמי "WTF?!" ו"לא החנתי שם"... עד שהסתכלתי על התאריכים והשעה והבנתי שאכן חניתי שם ממש בפינת הגינה ללא הפרעה כלשהי.
מצחיק אבל לפני שחניתי בדקתי אם יש שילוט איסור כניסה/חנייה לאופנועים - אך לא היה.

אני בכל מקרה ישלם את הדו"ח כי לא משתלם לי להתעסק בכל זה.
ברור לי שפעם הבאה אשתדל לא לחנות בת"א, בטח ובטח לא באזורים של גינות ציבוריות.
ואם יש למישהו מושג אז אשמח לדעת האם מה שהסיירת הזאת עושה זה חוקי לגמרי...

nihrider
07-01-2017, 12:14
פות"ש אומר שהוא היה בעבודה כשזה קרה, בכלל לא קרוב למקום ושבתמונה יש קטונע אחר לגמרי. זה לא המקרה אצלך.

HEBO
07-01-2017, 21:58
האם תוכלו לעזור לי לנסח את מיכתב הערעור?

uriar
08-01-2017, 16:32
לא הייתה ברירת משפט בדו"ח? אתה יכול להתייעץ עם עו"ד (יש גם בפורום) אם תוכל לבקש במשפט החזר הוצאות (יום עבודה) אבל נראה לי שאם תבוא מוכן עם תמונה של האופנוע שלך ותשווה לזה שבתמונה לא תצטרך לשלם את הדו"ח. העירייה טעתה ואין להם שום מוטיבציה לבדורק את הטעות שלהם פשוט כי לא אכפת להם. לא ברור לי למה השרשור הזה נפתח באוף, בכללי הוא היה מקבל יותר חשיפה ואולי עורכי הדין שגולשים פה בפורום היו נותנים עצה. אם תרצה תגיד והוא יעבור לשם.

אם אתה מתעקש על מכתב הייתי כותב:

"לכבוד אגף הפיקוח
הנדון: טעותכם בזיהוי רכב.

אדון/גברת נכבדים,

אין כל ספק שנפה טעות בדו"ח שלכם:
1. האופנוע ש/מופיע בתצלום ששלחתם אינוהאופנוע שלי ואינו מאותו סוג.
2. בזמן הצילום הייתי בעבודה וכרטיס נוכחות יוחיכ זאת.
3. מספר הרישוי אינו מופיע בתצלום.

אני מבין שנפלה טעות תמימה ומבקש - אנא בטלו במיידית את הדו"ח אחרת אתבע אתכם על הטרדה, הוצאת דיבה ועוגמת נפש.

בתודה מראש, הבו"

HEBO
08-01-2017, 17:34
תודה רבה על העזרה בניסוח.
אשמח שתעביר בבקשה לכללי. תודה.

HEBO
11-01-2017, 07:59
מוקפץ

איפה המומחים לניסוח?!

eranb
11-01-2017, 17:01
ממליץ לך בחום לפנות לתכנית "יהיה בסדר" המשודרת בגל"צ
כל יום בשעה שלוש.
לא תאמין איך הם עזרו לי מול משרד התקשורת בנושא שכולם
הרימו ידיים ממנו.
יש להם כתובת מייל והתחקרנית תחזור אליך

almooog101
21-01-2017, 14:47
לך לאגף שפע עם התמונות, הדו"ח, משהו שמעיד על האליבי שלך (דו"ח שעות בעבודה, התכתבות כלשהי וכל דבר שרק יחזק את האליבי) ועם צילום של האופנוע (שכן הוא כבר לא בידך).
אם עדיין לא יקשיבו לקול ההיגיון תבקש להשפט על הדו"ח ושמור העתק מהבקשה להשפט.
אם אחרי שנה מרגע הבקשה לא ישפטו אותך הדו"ח בטל, אם ישפטו עדיין יש לך ראיות שלא אתה האשם.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Skity
21-01-2017, 17:29
קיבלתי גם אני דו"ח כזה באיזה יום שבת באזור הגינה של 'שרונה מרקט'.
בהתחלה אמרתי לעצמי "WTF?!" ו"לא החנתי שם"... עד שהסתכלתי על התאריכים והשעה והבנתי שאכן חניתי שם ממש בפינת הגינה ללא הפרעה כלשהי.
מצחיק אבל לפני שחניתי בדקתי אם יש שילוט איסור כניסה/חנייה לאופנועים - אך לא היה.

אני בכל מקרה ישלם את הדו"ח כי לא משתלם לי להתעסק בכל זה.
ברור לי שפעם הבאה אשתדל לא לחנות בת"א, בטח ובטח לא באזורים של גינות ציבוריות.
ואם יש למישהו מושג אז אשמח לדעת האם מה שהסיירת הזאת עושה זה חוקי לגמרי...

אתה רק תומך בהם ונותן להם לגיטימציה להמשיך לתפור אנשים.