צפייה בגרסה מלאה : לבעלי מערכת הזעקה האחרונה, כמה זמן מחזיקה הסוללה בשלט שלכם?
nihrider
10-08-2016, 17:34
קם בבוקר, לובש את כל הציוד, יוצא לחום, עולה על האופנוע, מסובב סוויץ, לוחץ על כפתור בשלט של האזעקה, מניע. אין כלום. בודק משבת, רגלית מורמת, לוחץ שוב על השלט, כלום.
לא נעים, למזלי הייתי בבית. אחרי הפעם הראשונה קניתי סוללות ספייר.
מאז מרץ השנה, החלפתי פעמיים סוללה.
בפעם הראשונה נסעתי למשרדים שלהם והחליפו לי את השלט ואת הרזרבי, אמרו שיש עדכון קושחה ולא לדאוג כי הסוללה עכשיו תחזיק שנה.
עכשיו החלפתי שוב, לא טרחתי להתקשר אליהם הפעם.
ככה זה אצל כולם?
למי שיש חוויות משלטים של אזעקות שונות מוזמן/ת לשתף.
למי שיש חוויות משלטים של אזעקות שונות מוזמן/ת לשתף.
אצלי יש אזעקה לא מזוהה .. לא יודע מה קרה, אבל הייתי צריך לצאת בעבודה לאיזה בדיקת שטח מהירה ... בטעות לחצתי על השלט בזמן שהאופנוע עבד, זה צפצף ... באותו רגע לא ייחסתי חשיבות.
כשבאתי לכבות את האופנוע, המתג הראשי נשאר על און ונאלצתי לכבות בכפתור הדימום האדום. מפתח האופנוע הפך ללא רלוונטי... האורות דלקו (אין כפתור כיבוי אורות).
טסתי למוסך, ושם הוא שיחק בכל הכפתורים של האזעקה... עד שהאופנוע כבה והאזעקה התאפסה...
ביקשתי שינתק כליל את האזעקה שכן זו לא הפעם הראשונה שהיא עושה לי בעיות... הוא אמר שאין מצב שהוא נוגע ומנתק אותה כי הוא לא מכיר את הדגם.
מאז, אני רוכב ללא סוללה בשלט כדי שבטעות לא תופעל שוב... מיותר לציין שיש לי סוללה בארגז למקרה ו ...
Torizard
10-08-2016, 20:12
יש לי הזעקה האחרונה ולא ידעתי שיש שלט בכלל.
מה הוא עושה?
יש לי אפליקציה.
adir1234
10-08-2016, 23:53
יש לי הזעקה האחרונה ולא ידעתי שיש שלט בכלל.
מה הוא עושה?
יש לי אפליקציה.
גם לי היה אפלקציה שלהם ולא שלט,אולי למקיף שלהם כולל גניבות זה כם אפלקציה והשני שלט
Shasha127
11-08-2016, 00:19
אם אני לא טועה אתה מדבר על הסוללה העגולה בתוך היחידה האדומה שהיא סוג של אימובלייזר עם לחיצה (ראיתי על אופנוע של חבר, לי יש את המערכת המקיפה שלהם, אין שלט יש אפליקציה ומוקד).
אלו סוללות שלא חיות מעבר לכמה חודשים במיוחד לא בשימוש יחסית אינטנסיבי בשלט רחוק כזה או אחר.
nihrider
11-08-2016, 10:09
אז כל 3 חודשים לצפות שהסוללה תיגמר? בעסה.
אני לא עושה שימוש אינטנסיבי בשלט, בין 2-4 פעמים ביום.
כן זה סוג של אימובלייזר.
האפליקציה היא לא אימובילייזר?
היא עובדת כשאין קליטה בטלפון?
Shasha127
11-08-2016, 16:52
אימובילייזר כשמו כן הוא - משבת תנועה/ כשירות. מלבישים לך משהו על המערכת שמונע את האפשרות להניע את האופנוע בלי הניטרול ע"י האימובילייזר עצמו (השלט במקרה שלך).
במערכת המקיפה שלהם האפליקציה היא לא אימובלייזר אלא רק שירות מיקום והתראה אונליין (אם מישהו נוגע בכלי הטלפון יצפצף), ולמעשה עם המערכת המקיפה אין לך ON/OFF כי היא כל הזמן מחוברת למוקד, בנוסף אין מניעת הנעה כלומר בפריצת סוויץ רגילה הכלי יכול להניע, יש להם אפשרות כיבוי מרחוק שהם משתמשים בה כמעט בכל איתור.
mudale222
12-08-2016, 16:05
וואלה מעניין. הייתי עם המערכת שלהם בערך שנה וחצי ולא זכור לי שהחלפתי משהו. אולי הם שינו שם שדברים.
יש מערכת חדשה שמחוברת לטלפון ,שדרוג של הישנה ואין צורך בשלט
שואל שוב מה שניר שאל.
מה קורה במצב שאין לך קליטה/נגמרה סוללה בנייד/גנבו לך את הטלפון?
Shasha127
13-08-2016, 21:25
יש כמה מערכות שונות ואתם עושים סלט בניהם.
בכל אופן דואדי לא הבנתי את השאלה לגביי איזה מערכת אתה שואל - למערכת עם השלט הפעלה כמו של פותח השרשור אין אפליקציה, כך שהקליטה בסלולרי שלו לא רלוונטית כך או כך.
במערכת המקיפה שפועלת 24/7 ואין הפעלה/ כיבוי ומגיעה עם אפליקציה, אם אין לי סוללה/ קליטה בנייד אז אני לא אראה את הכלי (המוקד כן) אבל הוא עדין דרוך כל הזמן מכיוון שאין הפעלה/ כיבוי, היא כל הזמן מחוברת למוקד.
אז מה שאני שואל הוא איך אני מניע את האופנוע ללא שלט שמכבה את האזעקה/מודיע למוקד שזה אני שנוגע באופנוע?
Shasha127
13-08-2016, 22:11
במערכת כמו שלו אם אין לך סוללה בשלט אתה לא יכול להניע כי האופנוע מנוטרל. במערכת כמו שלי אני לא מכבה או מדליק, המערכת עובדת כל הזמן ואין מניעה מהגנב (או ממני) להניע את הכלי כל עוד המוקד לא התערב.
לגביי להודיע להם שזה אתה או לא - הם לומדים את השגרה של הכלי שלך ואם יש משהו שנראה להם לא שגרתי או תקין הם ידברו איתך. מהנסיון שלי הם יעילים מאוד בקטע הזה.
על היעילות בנושא שמעתי מחבר.
אז אם הנייד שלך נגנב, הנעת ונסעת מהעבודה למקום אחר שהם לא מכירים?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
nihrider
13-08-2016, 23:53
אצלי אם אני לא עונה הם מתקשרים למספר של איש קשר שני שנתתי להם.
אני בדרך כלל לא עונה כי אני על האופנוע ואין לי מושג שהם מתקשרים.
אז הם מתקשרים לאיש קשר ואותו אני בדרך כלל מעדכן אם אני נמצא על האופנוע.
אני לא מצליח להבין מתי הם מתקשרים ומתי לא, לפעמים מתקשרים על משהו ששבועות לא התקשרו עליו.
כשאביעד עזר לי לכוון את הבולמים הוא טלטל את האופנוע במשך רבע שעה, באפליקציה קפצו המון הודעות אבל לא התקשרו מהמוקד.
קיצר, עוד לא גנבו אותו אז מבחינתי כל פעם שהם מתקשרים זה סתם מטריד.
מה שכן קרה זה שהוא קיבל מכות בחניה מקטנועים ואז אחרי דקה אני מקבל התראה ומי שעשה את זה כבר נעלם :(
Shasha127
14-08-2016, 01:15
על היעילות בנושא שמעתי מחבר.
אז אם הנייד שלך נגנב, הנעת ונסעת מהעבודה למקום אחר שהם לא מכירים?
מתקשרים כמה פעמים, אם אין תשובה הם יוצאים אל הכלי ולא משנה מתי, זה יכול להיות גם באמצע היום.
כשאביעד עזר לי לכוון את הבולמים הוא טלטל את האופנוע במשך רבע שעה, באפליקציה קפצו המון הודעות אבל לא התקשרו מהמוקד.
קיצר, עוד לא גנבו אותו אז מבחינתי כל פעם שהם מתקשרים זה סתם מטריד.
מה שכן קרה זה שהוא קיבל מכות בחניה מקטנועים ואז אחרי דקה אני מקבל התראה ומי שעשה את זה כבר נעלם :(
הם לא התקשרו כי הם ראו שהכלי נשאר במקום. אם הוא היה זז משם אחרי ההטרדות האלו הם היו מתקשרים לוודא שזה אתה הזזת אותו.
לגביי האיחור עם ההתראה אל הפלאפון - צריך לזכור שזאת לא מערכת אזעקה אלא מערכת איתור שקטה. יש לך אפליקציה לראות איפה הכלי בזמן אמת (פחות או יותר עם סטיה של אי אלו שניות בדרך כלל כמו כמעט בכל מערכת איתור GPS עם תקשורת לסלולרי), והעניין של ההתראה למכשיר כשגלאי הזעזועים מופעל הוא סה"כ פיצ'ר (יחסית יעיל) שמגיע עם המערכת אבל הוא פיצ'ר ולא גוף המערכת או במילים אחרות הוא לא הסיבה ששמים את המערכת הזו.
nihrider
14-08-2016, 21:25
נראה לי שהבנתי.
הם מתקשרים כשאני בדרך לעבודה כי היה גלאי זעזועיים ואחריו האופנוע זז.
זה נשמע הגיוני.
nihrider
09-01-2017, 11:15
עדכון למעוניינים:
חודש וחצי אחרי פרסום הפוסט הזה (והחלפת סוללה), ב26 לספטמבר 2016 שוב הפסיק לעבוד לי השלט (נגמרה הבטריה), הלכתי למשרדים שלהם והחליפו לי שלט עם הבטחה ששנה זה יעבוד.
היום (9 לינואר 2017), קצת פחות מ3 וחצי חודשים אחרי ההחלפה, שוב נגמרה הבטריה בשלט.
mudale222
09-01-2017, 16:04
אתה לא יכול להחליף לבד בטרייה? אם כי זה לא תקין בכל מקרה שזה נגמר ככה
nihrider
09-01-2017, 17:39
החלפתי לבד כבר 3 פעמים, בנוסף הוחלפו שלטים פעמיים.
אם זה נגמר ואין לך סוללה בתיק אז אין לך אופנוע. קח מונית לסופר פארם...
אצלי הייתה אזעקת ביפר עם שלט נטען, מטעין אותו פעם בכמה חודשים כשנגמרת הסוללה, מטעין כחצי שעה ומספיק לעוד כמה חודשים טובים.
החלפתי לבד כבר 3 פעמים, בנוסף הוחלפו שלטים פעמיים.
אם זה נגמר ואין לך סוללה בתיק אז אין לך אופנוע. קח מונית לסופר פארם...
אפליקציה לא עוזרת לך לנטרל במקרה כזה ?
nihrider
10-01-2017, 10:49
האפליקציה רק עוקבת ומעבירה התרעות
הזעקה האחרונה שיווקו מספר מערכות שונות לאורך הזמן.
אני לקוח שלהם 4 שנים, לפני שנה בערך כשראיתי ששלט אחד נחלש (עדיין לא מת סופית) התחלתי להשתמש בשלט השני שקיבלתי.
ככה שמעולם לא יצא לי להחליף סוללה בשלט שלהם.
האפליקציה רק עוקבת ומעבירה התרעות
אתה לא יכול לכוון רגישות או למשל להכניס למצב מוסך ?
הרעיון באפליקציה היא לא רק לראות מיקום, אני כמעט בטוח שיש להם את הפיצ'רים הללו תבדוק איתם
nihrider
13-01-2017, 09:44
לא ולא.
אגב, הלכתי קודם למשה מכלבוטקס ולצערי האזעקה שלכם לא מתאימה לאופנוע שלי.
לא ולא.
אגב, הלכתי קודם למשה מכלבוטקס ולצערי האזעקה שלכם לא מתאימה לאופנוע שלי.
מה הכוונה לא מתאימה ? יש לך אופנוע יחודי או בעייתי ?
nihrider
23-01-2017, 11:06
הסוללה החזיקה 24 ימים הפעם ונגמרה שוב. (21 ינואר 2017)
אני כבר מסתובב קבוע עם 2 סוללות בתיק.
mudale222
23-01-2017, 21:37
חחחח, וואי.. בחיי איזה דפיקות. לא מבין איך זה יכול להיות, כולה שלט מסכן, הצריכה שלו אמורה להיות 0 כל הזמן חוץ ממתי שלוחצים.
nihrider
19-02-2017, 10:08
הסוללה הפעם החזיקה 29 ימים לפני שנגמרה ב19 פברואר 2017.
אני מתקשר אליהם לבקש שיסדרו את זה אחת ולתמיד.
almooog101
19-02-2017, 21:07
האם יכול להיות שאולי קנית סוללות ישנות (התאריך כתוב על האריזה, לפעמים ייצור ולפעמים פג תוקף)?
אם כן זה יכול להסביר, אם לא אז פשוט לא הגיוני ומוזר והם צריכים לתקן את זה איכשהו
nihrider
20-02-2017, 10:20
בתוקף עד 2021
almooog101
20-02-2017, 11:08
בתוקף עד 2021
אולי בטעות נלחץ לך השלט בכיס או משהו בסגנון?
בכל מקרה לך אליהם ותקים קול צעקה.
הסוללה הפעם החזיקה 29 ימים לפני שנגמרה ב19 פברואר 2017.
אני מתקשר אליהם לבקש שיסדרו את זה אחת ולתמיד.
סתם תהיה, האם התופעות החלו לאחר רכיבה בגשם ? ייתכן ומים חודרים לשלט ומשהו נדפק שם ומקצר את הסוללות .....
לא משהו שלא ידוע בשלטים של דו גלגלי (לא בכולם אבל לא מפתיע) שווה לחשוב האם יש קשר
nihrider
21-02-2017, 09:54
השלט עטוף בגומי ונראה יבש מבפנים, התופעות לא החלו כשירד גשם.
השלט עטוף בגומי ונראה יבש מבפנים, התופעות לא החלו כשירד גשם.
מוזר מאד, אני מכיר כמה וכמה עם שלטים כאלו שאין להם בעיה כזו.
אם מחליפים לך שלט זה מחזיק בפעם הראשונה יותר זמן עד החלפת סוללה ?
nihrider
22-02-2017, 13:24
נדמה שכן
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft