מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : קסדת הדגל הספורטיבית RPHA 11 מבית HJC נחתה בישראל

ApexMotors
24-08-2016, 16:15
בשעה טובה נחתה בארץ הקודש ה-RPHA 11 החדשה,
קסדת הדגל הספורטיבית מבית HJC שעברה שדרוג ועכשיו מציעה מפרט מטורף אפילו יותר!
ועכשיו ניתן להזמין אותה אצלנו במכירה מוקדמת בהנחה של 10%
כרגיל - משלוחים חינם לכל הארץ.

להזמנות ופרטים נוספים התקשרו - 02-6456656

http://fullgaz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=3506&stc=1http://fullgaz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=3507&stc=1http://fullgaz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=3508&stc=1http://fullgaz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=3509&stc=1

yotams4
24-08-2016, 16:59
מה המחיר?

ApexMotors
24-08-2016, 17:28
לאיזה צביעה?
באופן כללי המחירים נעים בין 2400-2980 ש"ח.

Ecliptica
24-08-2016, 18:13
עדיין עם נעילה מעצבנת שלא מועילה מחוץ למסלול?

strelok89
24-08-2016, 19:49
זו קסדת מסלול,איזו נעילה אמור להיות לה?

Sent from mTalk using windows 10 mobile

yonatan.s.
24-08-2016, 20:08
לא יודע איך ה 11, אבל ה 10PLUS חרא של קסדה..רוכב איתה כל יום ומתבאס ממנה

strelok89
24-08-2016, 20:27
למה חרא ?

alexsupreme
24-08-2016, 21:15

מה מפריע לך?

Ami
24-08-2016, 22:39
רוכב עם 10 כבר שנתיים. אחלה של קסדה. מה השינויים ב 11?

nimi9
24-08-2016, 22:51
2400 זה מחיר התחלתי לקסדה בצביעה חלקה?

לפני קצת יותר מ-3 שנים ה-10 פלוס בצביעה חלקה עלתה 1600 בלי הנחות, מחיר מדף.

strelok89
25-08-2016, 07:46
יונתן לא הגיב אז אתן השערה שלי ללמה "חרא קסדה" הוא חיפש קסדת תיור וקיבל קסדת מסלול מאוד פשוט.
קסדת מסלול יודעת להיות יציבה אירודינאמית במהירות גבוהה מאוד ולהיות מאוררת היטב ולהיות עם טיר אופס , ולעמוד בתקני מסלול.

קסדה תיור (לכביש הציבורי) לרוב תהיה נוחה יותר מבחינת רעש, בנויה לתנוחת רכיבה זקופה יותר,אם משקפי שמש ,הכנה טובה לדיבורית וסוגר נוח יותר.

כמו שלא תתלונן על בוגאטי שיש לה רק 2 מקומות וחרא בגז, זה לא מעניין את מי שקונה אותה.

מאידך לשמוע על קורולה שהיא לא מרווחת לך מספיק זה לגיטימי.

אני הייתי בסרט דומה כשמכרו לי קסדות ספורט קודם כל מהר מאוג התבאסתי וקניתי קסדות ספורט תיור היום יש ליאישתי rpha St שנקנתה אצל אפקס מוטורס ואין מרוצה ממנה ,למעט הסוגר דאבל די המושאל מהקסדה הספורטיבית שזה לדעתי חסרון אבל אפשר לחיות עם זה

Khc
25-08-2016, 08:54
גם אני עם הST, תענוג של קסדה. העדפתי אותה אחרי שמדדתי את ה10+, משקף השמש חשוב לי יותר מעוד שבריר אווירדינמיות .

erani99
25-08-2016, 09:36
יונתן לא הגיב אז אתן השערה שלי ללמה "חרא קסדה" הוא חיפש קסדת תיור וקיבל קסדת מסלול מאוד פשוט.
קסדת מסלול יודעת להיות יציבה אירודינאמית במהירות גבוהה מאוד ולהיות מאוררת היטב ולהיות עם טיר אופס , ולעמוד בתקני מסלול.

קסדה תיור (לכביש הציבורי) לרוב תהיה נוחה יותר מבחינת רעש, בנויה לתנוחת רכיבה זקופה יותר,אם משקפי שמש ,הכנה טובה לדיבורית וסוגר נוח יותר.

כמו שלא תתלונן על בוגאטי שיש לה רק 2 מקומות וחרא בגז, זה לא מעניין את מי שקונה אותה.

אני הייתי בסרט דומה כשמכרו לי קסדות ספורט קודם כל מהר מאוג התבאסתי וקניתי קסדות ספורט תיור היום יש ליאישתי rpha St שנקנתה אצל אפקס מוטורס ואין מרוצה ממנה ,למעט הסוגר דאבל די המושאל מהקסדה הספורטיבית שזה לדעתי חסרון אבל אפשר לחיות עם זה

:thumbsup::thumbsup: בדיוק. לא מבין גם למה צריך קסדת "מסלול" כשרוכבים בכביש הציבורי במהירות ממוצעת/+ בעיקר.
לסטייל?, כנראה.
יש כזו נפתחת? :biggrin:

diesel
25-08-2016, 10:23
גם אני עם הST, תענוג של קסדה. העדפתי אותה אחרי שמדדתי את ה10+, משקף השמש חשוב לי יותר מעוד שבריר אווירדינמיות .

מקבלים גם משקף כהה נוסף כלול?

ApexMotors
25-08-2016, 10:30

אם אתה מתכוון לנעילה של ה-DD, חשוב לציין שזה פרמטר בטיחותי חשוב,
ותמצא את הנעילה הזו ברוב קסדות הפרימיום.
אם אתה מתכוון לנעילת המשקף אתה תגלה שהוא שימושי גם ברכיבות ספורטיביות מחוץ למסלול, מניסיון.

2400 זה מחיר התחלתי לקסדה בצביעה חלקה?
לפני קצת יותר מ-3 שנים ה-10 פלוס בצביעה חלקה עלתה 1600 בלי הנחות, מחיר מדף.

הצבעים שהגיעו לארץ הם רק אלה שמופיעים בתמונה, והמחירים ביחס ל-10+ הם כ-10% יותר.

מסכים, ושמחים לשמוע שאתם מרוצים מהקסדה. :)

מקבלים גם משקף כהה נוסף כלול?
רק ב-10+ \ 11. ב-ST יש משקף שמש פנימי.

diesel
25-08-2016, 11:34
רק ב-10+ \ 11. ב-ST יש משקף שמש פנימי.

אפשר לקנות בנפרד?

strelok89
25-08-2016, 11:42
אין סיבה למשקף כהה בst יש לה משקף שמש מתקפל ונפתח בשניה.

בראפה 10-11 כי היעוד שלה הוא מסלול ובמסלול לא רוכבים בתנאים משתנים אין סיבה להוסיף מנגנון כזה אז הקסדה מגיע עם משקף חיצוני מושחר לשמש ושקוף

מצמץ
25-08-2016, 12:14

מעבר לפרשנות הסבירה והמתיישבת של Strelok89, אשמח אם תרחיב במה דברים אמורים? אולי יש פרמטר חשוב שמי שמחפש קסדה טרם לקח אותו בחשבון ואתה תאיר את עיניו.

Dresdner
25-08-2016, 15:03
המדרון החלקלק של ספונסרים בפורומים :confused2:

yonatan.s.
25-08-2016, 17:55
מה מפריע לך?

למה חרא ?

התמהתי עם המענה כי אני מוצף בעבודה..

אז ככה, היא רועשת בטירוף ולא אווירודינאמית בכלל. רכבתי איתה עם דו"ש - XT660R, וכיום רוכב עם הטראנסאלפ שלי. גם רכבתי איתה עם אופנועי כביש טהורים - BMW R 1200R שזה נייקד עם מגן רוח לא גדול אפילו קטן, וגם עם ההונדה CBF600S שיש לו מיגון רוח יעיל. הקסדה לא יודעת להתמודד עם רוחות משום כיוון, אולי עם רוח מהמזגן ברכב, ואז היא גם תהיה שקטה. העיקר שהבחור באופנועית אמר לי שהיא שקטה. מה שכן, היא קלה מאוד. צורת הסגירה לא ממש מפריעה לי למרות שזה לא הכי פרקטי. לא מפריע לי היעדר משקף שמש, ואין לי צורך בדיבורית. איכות החומרים של הקסדה נחותה מזו של השואי קווסט שרכבתי איתה כשבועיים, העולה כ 250-300 שקלים פחות ממנה. שואי קווסט או RPHA 10PLUS, שואי קווסט עדיפה ללא ספק כמעט בכל פרמטר שהוא. אציין כי השואי על הנייר כבדה יותר מה RPHA, אבל מרגישה בפועל קלה מאוד וגם מאוד מאוזנת.

strelok89
25-08-2016, 18:03

אז ככה, היא רועשת בטירוף ולא אווירודינאמית בכלל. רכבתי איתה עם דו"ש - XT660R, וכיום רוכב עם הטראנסאלפ שלי. גם רכבתי איתה עם אופנועי כביש טהורים - BMW R 1200R שזה נייקד עם מגן רוח לא גדול אפילו קטן, וגם עם ההונדה CBF600S שיש לו מיגון רוח יעיל. הקסדה לא יודעת להתמודד עם רוחות משום כיוון, אולי עם רוח מהמזגן ברכב, ואז היא גם תהיה שקטה. העיקר שהבחור באופנועית אמר לי שהיא שקטה. מה שכן, היא קלה מאוד. צורת הסגירה לא ממש מפריעה לי למרות שזה לא הכי פרקטי. לא מפריע לי היעדר משקף שמש, ואין לי צורך בדיבורית. איכות החומרים של הקסדה נחותה מזו של השואי קווסט שרכבתי איתה כשבועיים, העולה כ 250-300 שקלים פחות ממנה. שואי קווסט או RPHA 10PLUS, שואי קווסט עדיפה ללא ספק כמעט מכל פרמטר שהוא. אציין כי השואי על הנייר כבדה יותר מה RPHA, אבל מרגישה בפועל קלה מאוד וגם מאוד מאוזנת.
כמו שרשמתי לפני זאות.
לקחתה קסדת מסלול שלא מתאימה לאף אופנוע מהרשימה.
אולי רק לcbf600s וגם לשם לא ממש.
מן הסתם שלא תהנה ממנה , התנוחה שלך זקופה מידי למבנה הקסדה, אם הייתה לוקח rpha St החוויה שלך הייתה שונה
כמו השואי קווסט לדוגמא שהיא קסדה יותר תיור ולא מסלול

yonatan.s.
25-08-2016, 18:08
כמו שרשמתי לפני זאות.
לקחתה קסדת מסלול שלא מתאימה לאף אופנוע מהרשימה.
אולי רק לcbf600s וגם לשם לא ממש.
מן הסתם שלא תהנה ממנה , התנוחה שלך זקופה מידי למבנה הקסדה, אם הייתה לוקח rpha St החוויה שלך הייתה שונה
כמו השואי קווסט לדוגמא שהיא קסדה יותר תיור ולא מסלול

זה אולי המקום קצת לקבול על אופנועית, למרות שקניתי מהן בעבר מגיני ברכיים של אלפיינסטר ואני מאוד אוהב אותם.

הבחור + בעלת הבית (המבוגרת) שואלים אותי על מה אני רוכב, ועניתי להם, ראו את הכלי שהיה לי בזמנו (XT660R), הסברתי להם שחשוב לי קסדה שקטה, ועדיין דחפו לי את זה....

הקיצור, אם אתה לא מתכוון לרכב על מסלול, שזה בערך 98% מהרוכבים, אין לך מה לעשות עם הקסדה הזו.

strelok89
25-08-2016, 18:35
זה אולי המקום קצת לקבול על אופנועית, למרות שקניתי מהן בעבר מגיני ברכיים של אלפיינסטר ואני מאוד אוהב אותם.

הבחור + בעלת הבית (המבוגרת) שואלים אותי על מה אני רוכב, ועניתי להם, ראו את הכלי שהיה לי בזמנו (XT660R), הסברתי להם שחשוב לי קסדה שקטה, ועדיין דחפו לי את זה....

הקיצור, אם אתה לא מתכוון לרכב על מסלול, שזה בערך 98% מהרוכבים, אין לך מה לעשות עם הקסדה הזו.
או שאתה לא רוכב בתנוחת עובר , כל הספורטים למיניהם יהנו מהקסדה הזו.

כלצהזקופים יהנו מנפתחת או קסדת ספורט תיור

alexsupreme
25-08-2016, 18:36

לא הייתה לך דרך לדעת. לא הייתי סומך על אף חנות בארץ.
כשאני חיפשתי קסדה, ה-qwest עלתה יותר מ-2000 והריפודים שלה הרגישו פחות רכים. זה באמת עניין של טעם ונוחות.
לפחות לא קנית ARAI והתחרטת. טעויות יקרות :)

אגב. בדיקה זריזה במוטואין:
http://i.imgur.com/ImIK7UZ.pnghttp://i.imgur.com/U9sz0SJ.png
אז מי שבונה על הקסדה יכול לעשות טיול לגרמניה על הדרך ללא עלות נוספת. :)

Ami
27-08-2016, 22:31

אז ככה, היא רועשת בטירוף ולא אווירודינאמית בכלל. רכבתי איתה עם דו"ש - XT660R, וכיום רוכב עם הטראנסאלפ שלי. גם רכבתי איתה עם אופנועי כביש טהורים - BMW R 1200R שזה נייקד עם מגן רוח לא גדול אפילו קטן, וגם עם ההונדה CBF600S שיש לו מיגון רוח יעיל. הקסדה לא יודעת להתמודד עם רוחות משום כיוון, אולי עם רוח מהמזגן ברכב, ואז היא גם תהיה שקטה. העיקר שהבחור באופנועית אמר לי שהיא שקטה. מה שכן, היא קלה מאוד. צורת הסגירה לא ממש מפריעה לי למרות שזה לא הכי פרקטי. לא מפריע לי היעדר משקף שמש, ואין לי צורך בדיבורית. איכות החומרים של הקסדה נחותה מזו של השואי קווסט שרכבתי איתה כשבועיים, העולה כ 250-300 שקלים פחות ממנה. שואי קווסט או RPHA 10PLUS, שואי קווסט עדיפה ללא ספק כמעט בכל פרמטר שהוא. אציין כי השואי על הנייר כבדה יותר מה RPHA, אבל מרגישה בפועל קלה מאוד וגם מאוד מאוזנת.

מעניין שאני עברתי לרפא 10 משואי קווסט. רוכב על נייקד והרפא שקטה ומאווררת יותר. רק לפעמים במהירות גבוהות ממש היא נכנסת לי למין ויברציות משונות

matanbar26
27-08-2016, 22:52
לא הייתה לך דרך לדעת. לא הייתי סומך על אף חנות בארץ.
כשאני חיפשתי קסדה, ה-qwest עלתה יותר מ-2000 והריפודים שלה הרגישו פחות רכים. זה באמת עניין של טעם ונוחות.
לפחות לא קנית ARAI והתחרטת. טעויות יקרות :)

אגב. בדיקה זריזה במוטואין:
http://i.imgur.com/ImIK7UZ.pnghttp://i.imgur.com/U9sz0SJ.png
אז מי שבונה על הקסדה יכול לעשות טיול לגרמניה על הדרך ללא עלות נוספת. :)

חוץ מעלות של טיסה ומלון :)