מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : רוצה לשנות את הזנב באופנוע שלי

van.hezkel
19-07-2015, 13:47
אהלן חבר'ה!

כבר תקופה ארוכה שאני רוצה לעשות כמה שינויים באופנוע [סוזוקי TU] ועכשיו כשהתפנו לי קצת זמן וכסף אני רוצה לקדם את הדבר.
יש לי כמה רעיונות בראש, כשעיקר הדברים זה לדחוף את המאותתים האחוריים לכיוון הפנס האחורי, רצוי שיהיו ממש מצידיו, ומציאת פתרון לתיקי הצד שלי + הרכבה של סבל מעל מושב המורכב.

פתוח לכל הצעה ורעיון, שזה בעצם מה שאני מחפש בשביל להתחיל ליישם את הדברים.
מצרף תמונות של האופנוע ושל ושל אופנועים אחרים עם הכיוון שאני מחפש.

fire away!
:cool:

260

van.hezkel
19-07-2015, 13:51
261

בשלושת התמונות הבאות הורדתי את המושב עצמו ובמקומו חשבתי שיהיה יפה לשים את הסבל
262
263
264

ביום יום אני רוכב ככה עם התיקים, ולצערי המאותתים לא מאפשרים להניח אותם אחורנית יותר, וזו עיקר הסיבה אני רוצה להזיז את המאותתים לכיוון הפנס האחורי

265

van.hezkel
19-07-2015, 13:56
אפשר לראות שבגלל המאותתים אני נאלץ לקשור את התיקים עם הסקוצ' האמצעי מעל מושב המורכב, והסקוצ' הקדמי מציק לי בתחת. חייבים לזוז אחורנית!

266
267
268

זה הכיוון של הסבל שהייתי רוצה להתקין מעל, והשאלה היא האם אפשר יהיה להשתמש בהברגות הקיימות של המאותתים שאותם אזיז + במידת הצורך פשוט לרתך כמה אומים ולהבריג אליהם את המסגרת

269

דוגמא לסוזוקי כמו שלי עם המושב מורכס מוסר, רק שאני רוצה שיהיו מוטות למצד לצד לעיגון ציוד

270

van.hezkel
19-07-2015, 13:58
עוד שתי דוגמאות לסבלים בכיוון שאני חושב עליו

271
272

אלה תמונות של איך אני רוצה שייראו המאותתים והפנס האחורי - צפופים אחד עם השני - מה דעתכם? מה החיסרון בזה ששלושתם סמוכים?

273
274
275

van.hezkel
19-07-2015, 14:03
אגב בתמונה בהודעה הראשונה איפה שרואים את הסידיאיי והריליי - אפשר להזיז אותם לחלל קטן שנמצא מתחת למושב של הרוכב וככה לפנות מקום לעבודה על הזנב

אסף זומר
22-07-2015, 10:04
למה באוף טופיק?

zx2r
22-07-2015, 10:16
אין בעיה לעשות הכול :)
אני חושב שהחיסרון היחידי זה "עודף" משקל על הכנף האחורית . מעבר לזה - זה רק עיניין עיצובי .
אתה יכול להשתמש גם במאותתים קטנים יותר .

לגבי הסבל - ניתן להרכיב איזו וריאציה שתרצה , השאלה באם תרצה לשמור על כיסא המורכב או לא .

van.hezkel
22-07-2015, 14:34
אסף, לא יודע למה יצא באוף, אולי שווה להעביר לטכני.

zx2r - אני לא חושב שיווצר עודף משקל על הכנף, כי אני ממעיט בהלרכיב אנשים, אבל כן לוקח איתי הרבה ציוד, ובכל זאת לא בכזה משקל שמגיע למשקל של אדם, יצא להעביר פעם משקולות במשקל של כ17 ק"ג אבל זה היה די קיצוני.

מאותתים קטנים יותר זו בהחלט אופצייה בשביל האסטטיות, אבל בכל זאת יצטרכו לזוז אחורה בשביל לפנות מקום לתיקים.

עוד הסגות\הצעות חברים?

zx2r
22-07-2015, 14:52
אסף, לא יודע למה יצא באוף, אולי שווה להעביר לטכני.

zx2r - אני לא חושב שיווצר עודף משקל על הכנף, כי אני ממעיט בהלרכיב אנשים, אבל כן לוקח איתי הרבה ציוד, ובכל זאת לא בכזה משקל שמגיע למשקל של אדם, יצא להעביר פעם משקולות במשקל של כ17 ק"ג אבל זה היה די קיצוני.

מאותתים קטנים יותר זו בהחלט אופצייה בשביל האסטטיות, אבל בכל זאת יצטרכו לזוז אחורה בשביל לפנות מקום לתיקים.

עוד הסגות\הצעות חברים?

זה היה במרכאות בגלל שזה לא כזה רלוונטי ,הכוונה היתה שזה "יעמיס" על איזור החיבור לכנף האחורית באם אתה מחבר אותם ישירות לגוף של הפנס האחורי .
ושוב , זה לא כזה רלוונטי רק חשוב לחזק את הברגים כמו שצריך לכנף .

van.hezkel
24-07-2015, 12:21
זה היה במרכאות בגלל שזה לא כזה רלוונטי ,הכוונה היתה שזה "יעמיס" על איזור החיבור לכנף האחורית באם אתה מחבר אותם ישירות לגוף של הפנס האחורי .
ושוב , זה לא כזה רלוונטי רק חשוב לחזק את הברגים כמו שצריך לכנף .

אחזק גם אחזק! ;)