צפייה בגרסה מלאה : תפסו אותי עושה פתיחות, מה העונש?
שלום לכולם
עשיתי באיזה רחוב היום פתיחות נגד איזה רכב, יצאה אישה צעקה עלינו וצילמה אותי.
אני יוצא מהרחוב שלה ניידת עוצרת אותי לוקחת פרטים והכל ותוך כדי הוא מדבר איתה בפלאפון והיא אומרת לו שהיא צילמה אותנו עושים פתיחות (השוטרים לא ראו את זה)
הוא הלך אליה לקחת עדות וכאלה.
אני באמת מקווה שאין לה אשכרה סרטון שלנו מתחרים.
אם כן, מה העונש שצפוי לי?
אני בן 17 עם רישיון שנה.
חשוב לציין שלפני איזה חצי שנה תפסו אותי רוכב על אןפנוע של חבר ללא טסט וקיבלתי זימון למשפט וחוקר נוער היה אמור לדבר איתי לפני ולקבןע לי תאריך לזימון אבל חא דיברו איתי מאז כנראה שכחו מזה
קשה לצפות עונש כשלא ברור במה ואם בכלל תואשם.
כך גם, לא אטיף לך מוסר כיוון שנראה שאתה לא מפנים את חומרת מעשיך למרות שאתה מודע לפעולותיך, אך כן אוסיף בנימה הכי חברית - תתבגר, תיסגר על עצמך וחלאס עם השטויות.
העונש המקובל במקרים כאלה זה הפחתת כוח המנוע בחצי והסרת כל מדבקות הלחץ
matanbar26
22-09-2016, 07:32
מקווה בשבילך (ויותר בשביל שאר הולכי הרגל, הנהגים והרוכבים) שייקחו לך את הרישיון לתקופה ארוכה ובעדיפות שיחרימו לך גם את הכלי.
אבל אני פסימי שזה יקרה אז תחכה לזימון ותראה, מניח שתצטרך גם עורך דין.
שלום לכולם
עשיתי באיזה רחוב היום פתיחות נגד איזה רכב, יצאה אישה צעקה עלינו וצילמה אותי.
אני יוצא מהרחוב שלה ניידת עוצרת אותי לוקחת פרטים והכל ותוך כדי הוא מדבר איתה בפלאפון והיא אומרת לו שהיא צילמה אותנו עושים פתיחות (השוטרים לא ראו את זה)
הוא הלך אליה לקחת עדות וכאלה.
אני באמת מקווה שאין לה אשכרה סרטון שלנו מתחרים.
אם כן, מה העונש שצפוי לי?
אני בן 17 עם רישיון שנה.
חשוב לציין שלפני איזה חצי שנה תפסו אותי רוכב על אןפנוע של חבר ללא טסט וקיבלתי זימון למשפט וחוקר נוער היה אמור לדבר איתי לפני ולקבןע לי תאריך לזימון אבל חא דיברו איתי מאז כנראה שכחו מזה
תובע טוב יבנה לך תיק חזק הכולל סיכון חיי אדם ונהיגה ברשלנות ועוד סעיפים פיקנטים.
אני אשכרה מקווה שיש לה סרטון כי אולי יורידו אותך מהכביש לאיזה כמה שנים לפני שתיהרג או תהרוג
shaul_13
22-09-2016, 08:25
כמות הצביעות בשירשור הזה מעוררת בי בחילה. כאילו כולם היו פה חנונים ולא עשו שטויות בגיל 17. כן גם שטויות מסוכנות.
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
יאללה יאללה כולכם מה אתם מבלבלים את המוח אפשר לחשוב שאני רוכב על r1 ועושה פתיחות עם פרארי עד ל300 קמש באמצע תל אביב
סהכ רוכב על 125 עשיתי פתיחות עד 60 קמש בערך באיזה רחוב צדדי מה אתם כולכם מגזימים?
בערד אין אנשים בכלל ברחובות אז תפסיקו לדבר שטויות
העונש המקובל במקרים כאלה זה הפחתת כוח המנוע בחצי והסרת כל מדבקות הלחץ
שתפסו חבר שלי לא הורידו לו את כל מדבקות הלחץ אל תגזים אבל הוציאו לו מהמנוע סינגל שלו צילינדר אחד ושמו לו אחד אחר יותר קטן ככה ירד לו הכוח ואת האגזוז מאגזוז לחץ החליפו חאגזוז רעש!
עכשיו ברצינות, אתה לא מצחיק.
אני לא מהילדים האלה שאומרים שיש להם ימאהה סיבאר 600 אוטומט
יאללה יאללה כולכם מה אתם מבלבלים את המוח אפשר לחשוב שאני רוכב על r1 ועושה פתיחות עם פרארי עד ל300 קמש באמצע תל אביב
סהכ רוכב על 125 עשיתי פתיחות עד 60 קמש בערך באיזה רחוב צדדי מה אתם כולכם מגזימים?
בערד אין אנשים בכלל ברחובות אז תפסיקו לדבר שטויות
1. סייג לחוכמה שתיקה.
2. אתה מחליט כמה מידע לשתף ולחשוף ע״ג הפורום וחברי הפורום ישיבו בהתאם ובכפוף לחוקי הפורום.
3. אם ציפית מעבר למענה על שאלתך לתמיכה בעקבות מעשיך - אתה חולמת.
4. כולבוטקס השיבו לך באופן קצר, ענייני, ומכובד מהנדרש...
lokimonster
22-09-2016, 09:30
השירשור הולך מדכי לבכי
ננעל
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft