מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : לקראת ערב ראש השנה 2016

Mitsu
26-09-2016, 14:06
שימו לב, והעבירו לחברים שמתכוונים לרדת בערב ראש השנה למצדה.
אני רק השליח, לא קובע מדיניות של המשטרה, אבל קחו את זה בחשבון לפני שאתם יוצאים לדרך:

משיחה שהתנהלה לפני מספר דקות עם קצין בכיר במשטרת ערד, התבקשתי להעביר מסר לרוכבים: אתר מצדה לא יפתח השנה את שעריו לרוכבים, מחסומים משטרתיים יוצבו בכניסה למתחם, והמשטרה תהיה נוכחת במקום ולאורך כל הציר בכוחות מתוגברים.
כמובן שאין מניעה לצאת לרכוב לאן שבא לכם, אבל לאור הדברים הללו אני בהחלט ממליץ לכל מי ששוקל כן לרכוב למצדה השנה לרדת מהרעיון.
כנראה שאנחנו אוכלים את הדייסה שחלק מהרוכבים (והקורבט הצהובה, בין היתר) בישלו.

אם אתם כן יוצאים, קחו בחשבון שכל העניין עלול לצאת משליטה, אל תכניסו את עצמכם לקונפליקטים מיותרים.
בברכת שנה טובה ורכיבות בטוחות לכולנו!

MasterOz
26-09-2016, 14:47
דווקא בגלל זה...הייתי יוצא לכזה מפגש זריחה, אבל במקום אחר.
רק כדי לזמבר את הכחולים שלא יודעים לפרגן אז הם מונעים.
שיעמדו לבד, בחושך, ויחכו...ויחכו...ויחכו...עד לזריחה,
איזו מדיניות מפגרת יש למשטרה.
מיצו, תעביר את זה לבכיר ההוא, שידע מה אני אישית חושב על הטימטום הזה.

Mitsu
26-09-2016, 14:48
אחי, אני רק השליח.

ilang
26-09-2016, 15:07
מיצו ובניו , "איזה אינטראס יש לכם להגיע למצדה? "
הצפון השפוי . הר הכרמל, למשל.
ואחר כך חוף הכרמל.
עולם אחר.
שש ש. שישאר בינינו. !

nihrider
26-09-2016, 15:27
אחי, אני רק השליח.

אמרים Don't shoot the messenger בגלל שתמיד יורים בשליחים.

anaRF
26-09-2016, 15:35
דווקא בגלל זה...הייתי יוצא לכזה מפגש זריחה, אבל במקום אחר.
רק כדי לזמבר את הכחולים שלא יודעים לפרגן אז הם מונעים.
שיעמדו לבד, בחושך, ויחכו...ויחכו...ויחכו...עד לזריחה,
איזו מדיניות מפגרת יש למשטרה.
מיצו, תעביר את זה לבכיר ההוא, שידע מה אני אישית חושב על הטימטום הזה.

כנראה שאותו בכיר חושב כמוך על החוליגנים שמסתובבים בנינו.
לחנך אותם כבר מאוחר מידי,אז צריך להעניש אותם והכי חזק שניתן.

mudale222
26-09-2016, 16:09
מדיניות ממש ממש מפגרת. המשטרה בעצמה יוצרת את הצרות. מה הם חושבים שיקרה אחרי שאנשים ירכבו 3 שעות ויגיעו למחסומים? שאנשים יחייכו? אנשים יהיו עייפים ועצבניים רצח, שום דבר טוב לא יצא מזה.

Mitsu
26-09-2016, 18:24
מדיניות ממש ממש מפגרת. המשטרה בעצמה יוצרת את הצרות. מה הם חושבים שיקרה אחרי שאנשים ירכבו 3 שעות ויגיעו למחסומים? שאנשים יחייכו? אנשים יהיו עייפים ועצבניים רצח, שום דבר טוב לא יצא מזה.

תשמע, המשטרה בבעיה. בשנים הקודמות היה לה את מי להאשים, אם יקרה משהו. השנה אין לה אף אחד. היא מדברת לקיר. מבחינת המשטרה, זה האירוע הכי גרוע שיכול להיות.
אבל עזוב. בוא תחשוב מה אתה היית עושה במקרה כזה לו היית קצין בכיר במשטרת ערד, והיו נופלים לך על הראש 6000 איש בלתי נשלטים כולל אלמנטים שליליים (כמו שכולנו יודעים), כולל בני דודים (נחמדים יותר, נחמדים פחות), כולל ערימה של רכבים משופרים ורכבי שופוני... תכלס, מה שהם צריכים לעשות במקרה הזה הוא לתעל את כולם למקום אחד, למשל למנחת מצדה, ולתת לאנשים להתבשל במיץ של עצמם עד הזריחה, ואז לטפטף אותם החוצה. האם זה מה שהם יעשו? לא יודע, מי שרוכב לשם כנראה יוכל לעדכן.

Mitsu
26-09-2016, 18:25
אמרים Don't shoot the messenger בגלל שתמיד יורים בשליחים.

תודה על התרגום הסימולטני.

MasterOz
26-09-2016, 22:50
מה שהמשטרה צריכה לעשות זה כמה דברים...
1. לא להכניס כלי רכב, רק אופנועים -
את הרכבים להפנות חזרה עשרה קילומטר מכל כיוון לפני היעד הסופי.
2. להראות נוכחות "שאומרת" אפס סובלנות למשתוללים - חרגת? שילמת!
3. להצר נתיבי גישה למצב שהרוכבים מגיעים מסודר, בטור עורפי ובאיטיות אל היעד.
4. להסביר פנים ולנסות לגרום למצב שנאמין שהם בעדינו,
אם אנחנו שומרים על הסדר, הם שומרים עלינו ולא נלחמים בנו.

בטח יש עוד...אבל אני לא יכול לחלום כל כך הרבה.

MasterOz
26-09-2016, 22:57
שווה להגדיל את התמונה...
http://www.prnewswire.com/news-releases/pentagon-security-force-helps-ensure-another-safe-rolling-thunder-rally-300276513.html

matanbar26
26-09-2016, 23:10
רק להבין-אתה מצפה מהמשטרה לארגן את הנסיעה?
כול הרשימה שלך זה משהו שמארגן אירוע אמור לעשות בשיתוף עם המשטרה, לא המשטרה לבד.
ומה זה לא להכניס רכבים זה כביש ציבורי, ניחא מדובר במשהו מאורגן (שוב אותה נקודה) אבל זה לא.
מדובר על קבוצה גדולה של אלפי רוכבים שנוסעים ביחד, יש שתי אופציות או מאורגן או לא.
ואם לא-אז אלו התוצאות.

Ziv4
27-09-2016, 01:19
קיצור, אני מערד, לא יהיה לי כוח לנסוע למקום אחר.
אפשר לנסוע למצדה?
ודרך אגב, זה יהיה השנה הראשונה שלי, בדרך כלל רוכבים לשם דרך ערד וכבר הנוקדים או דרך ירידות סדום?

Ami
27-09-2016, 07:23
רוב הבבונים שהשתוללו שם שנה שעברה לא קוראים כאן או לא קוראים בכלל. יהיה נחמד אם רק הם יגיעו ויפגשו את השוטרים :)

lokimonster
27-09-2016, 08:15
עוז אני מניח שלמשטרה יש דברים יותר חשובים לעשות.
לדעתי אירוע כזה יכול להיות אחלה יחצנות למשטרה שתוריד לשם כמה שוטרים רכובים שיחלקו חומרי הסברה ועל הדרך ינווטו את העניינים.
אבל תכלס עם הגפילטעפיש של ראש השנה מי בכלל ירצה לצאת לעבוד ( מהשוטרים)?

מתכוננים למצדה
3776

Mitsu
29-09-2016, 18:03
בהמשך לעניין זה, רשות הטבע והגנים הודיעה שהאתר יהיה סגור בערב החג עד למחרת ב- 8 בבוקר:

http://www.parks.org.il/NewFlash/Pages/masada1.aspx

(יצויין שאני לא יודע אם זו הודעה גנרית שמפורסמת מדי שנה, או שזו הודעה ספציפית לשנה זו)

Mitsu
01-10-2016, 17:36
זה נשמע כמו חפירה, אבל אני ממשיך לתעד את הנושא לטובת הרוכבים, ואני מפרסם גם כאן.

איתן קמפבל, מנהל מרחב מצדה ברשות הטבע והגנים: "בשנים הראשונות של מסע זה, כאשר התארגנות זו כללה רק מאות אופנוענים, שהקפידו יחסית לשמור על הסדר הציבורי, על הסביבה ועל הניקיון, הדבר עוד היה נסבל מבחינת הסביבה, יכולנו להבליג ואף לעודד זאת ברמה זו או אחרת. כיום לעומת זאת, עם אלפי רוכבים שמגיעים לאתר בשעה נתונה ללא אף גורם שלוקח אחריות על הסדר והארגון של אירוע מסוג זה, מדובר בפגיעה סביבתית משמעותית הפוגעת גם בטבע וגם ברווחת וחווית הטיול של מבקרי האתר שאינם נמנים על התארגנות זו. לצערנו בהתכנסויות המוניות אלו, אנו נחשפים גם להתנהגות לא אחראית מצד קומץ רוכבי אופנועים ונוהגים ברכבים שבאה לידי ביטוי בנהיגה בפראות ובמהירות מופרזת בתוך חניון הגן עצמו, המהווה סכנה ממשית לבטיחות המבקרים וחיי אדם. על כן אנו נדרשים לפעול באחריות המתבקשת ולנקוט משנה זהירות כדי להבטיח את בטיחות המבקרים והשמירה על הסביבה".

https://www.facebook.com/masadanationalpark/posts/1167543383284969

mudale222
01-10-2016, 18:32
"
במסגרת זאת תפעל רשות הטבע והגנים בתיאום עם משטרת ישראל על מנת לבצע חסימת תנועה ולמנוע את כניסת האופנוענים לסביבה ולחניון האתר, שהינו חלק מהגן הלאומי."

בקיצור. באמת שאין למה ללכת לשם השנה. פשוט לא ייכנסו האנשים.

TENERE660
01-10-2016, 19:59
אוקיי.....אם ככה: מי בא להר בנטל?

rusty james
01-10-2016, 21:37
גם בוואלה!מבזקים שמעו על הסגירה: http://news.walla.co.il/item/3002333

shushu
01-10-2016, 23:24
גם בוואלה!מבזקים שמעו על הסגירה: http://news.walla.co.il/item/3002333

איזו בושה

ALF
01-10-2016, 23:58
בושה? זה יותר גרוע..

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4862064,00.html

פRץ
02-10-2016, 00:04
איזה בולשיט זה לא יאמן, מיצו לך תחפש חיים וחברים לתת להם עצות אחיתופל. הרכיבה תקרה גם אם הצבא יהיה שם, אם לא הבנת האתר לא מעניין, אם נשאר בחוץ אז נשאר בחוץ... זה הרכיבה שיש לה משמעות, ומבחינתי אף שוטר בעולם לא יכול להזיק לי כל עוד אני רוכב כמו שאני רגיל.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

shushu
02-10-2016, 00:07
בושה? זה יותר גרוע..

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4862064,00.html

צודקים, למה להם לקבל ב 9 בבוקר מגרש חניה שנראה כאילו עברה בו להקה של גנו.

איזה בולשיט זה לא יאמן, מיצו לך תחפש חיים וחברים לתת להם עצות אחיתופל. הרכיבה תקרה גם אם הצבא יהיה שם, אם לא הבנת האתר לא מעניין, אם נשאר בחוץ אז נשאר בחוץ... זה הרכיבה שיש לה משמעות, ומבחינתי אף שוטר בעולם לא יכול להזיק לי כל עוד אני רוכב כמו שאני רגיל.

תגיד, אין בית ספר מחר, צהרון משהו?
אתה מגיב לאנשים שרכבו על אופנועים כשאתה היית עם BMX גלגלי עזר.

פRץ
02-10-2016, 00:08
נ.ב שתדע שמבחינתי אחרי התגובות שלך משנה שעברה ומאז ועד היום. שרפת את עצמך בתור "תורם בכיר" לעולם הדו"ג, ולהבנתי, הרבה חושבים ככה.. סתם בשביל שתראה אולי יש משהו שאתה צריך לשנות בגישה שלך.

shushu
02-10-2016, 00:10
נ.ב שתדע שמבחינתי אחרי התגובות שלך משנה שעברה ומאז ועד היום. שרפת את עצמך בתור "תורם בכיר" לעולם הדו"ג, ולהבנתי, הרבה חושבים ככה.. סתם בשביל שתראה אולי יש משהו שאתה צריך לשנות בגישה שלך.

זה אתה שתורם עכשיו?

פRץ
02-10-2016, 00:25
אני מתחזק את מה שהמלך בנה לפני שהשתגע, לפחות מנסה להאחז ביסודות לפני שיקרוס.
מבחינתי שחצי פורום ייפול עלי בגלל הדברים שנאמרו, אך אין זה הופך את זה ללא נכון. סוף סוף קרה משהו טוב כאן, לא מוותרים כי נכשלים פעם אחת. אולי יהיה יותר טוב, אולי יהיה פחות טוב, אבל אני חושב שיזו תהיה טעות פשוט לוותר. נראה לי שאת זה זה מיצו כבר יודע - No risk No glory

MasterOz
02-10-2016, 00:25
חברים, שנה טובה...אני מאחל לכם להשאר חברים, לפחות בפורום.

פRץ
02-10-2016, 00:33
ועוד שני דברים,
דבר ראשון זה סתם נק' למחשבה- אם מיצו וחבריו לא היו מקיימים את היריד הממוסחר שהיה שם שנה שעברה גם לכלוך לא היה מגיע לשם, לפחות לא קרוב לכמויות שנראו במצדה שעברה... לא הבנתם? כל החרא (סליחה על הביטוי אבל זה כולל גם אשפה דוממת וגם אשפה נושמת) שהיה שם זה היבואנים והספונסרים למיניהם הביאו, ואחריותם הייתה גם לפנות, אבל אדון מיצו לא יודה בכך, חלילה שטעה, זה כל ה5000 האחרים טעו שרצו שיקרה כאן משהו טוב. מזל שלא נגע בבנטל, גם את זה היה לוקח.
דבר שני, שושו היקר... כבר הבנתי את הקטע שלך, הניסיון. לך תחפש חיים מתנשא מגעיל. אני לא רואה ממך שום כוונה טובה או תרומה כלשהי כשמישהו באמת צריך חתיכה מה-"ניסיון" שלך. שלא תבין לא נכון, בכיף הייתי יושב איתך על קפה ומשכיל מניסיונך, אני פשוט לא מוצא טעם בכך, שכן, לפי התרשמותי כל ניסיונך מסתכם בגיל מופלג וביטוי אחד מקורי - "ילד A1" .
בשבילך תמיד, ילד A1

shushu
02-10-2016, 08:15
אתה אפילו לא A1,
מוריד אותך לדרגת ״ילד ג׳ילרה״.

אביעד אברהמי
02-10-2016, 09:05
אני קורא פוסטים ותגובות על מצדה, ואשכרה נדהם. נראה שיש כל כך הרבה רוכבים שמרוצים מהמצב הזה ומעודדים אותו. אני לא אתפלא אם גם ההודעות של הרט"ג ושל משטרת ערד הגיעו אחרי שמישהו 'מבפנים', משלנו, דחף לכך.

הרט"ג סוגרת את מצדה רק בגללנו, וזה עובר בשקט ואפילו בעידוד של רוכבים רבים. המשטרה מאיימת, ורוכבים בולעים את זה באהבה. בחיי שהקהילה הזו נפלה על הראש.

הנסיעה למצדה חזקה יותר מכל רט"ג או גורמים כאלה ואחרים בתוך ענף האופנועים שמעודדים ביטול של הנסיעה הזו. זו מסורת חזקה, ובערך הדבר היחיד שיש לנו פה. לכן - גם השנה אני נוסע, עם קבוצת החברים שלי.

כבר כתבתי לא פעם - מצדה היא לא המטרה אלא האמצעי. יסגרו לנו את מצדה? נמשיך הלאה על הכביש למקום אחר לקפה של הזריחה. ניסע בצורה חוקית ומסודרת, כמו בכל שנה, ואף אחד לא יכול למנוע את זה מאיתנו.

נתראה ב-01:00 בחצי חינם.

HaimCo
02-10-2016, 10:08
צודקים, למה להם לקבל ב 9 בבוקר מגרש חניה שנראה כאילו עברה בו להקה של גנו.

תגיד, אין בית ספר מחר, צהרון משהו?
אתה מגיב לאנשים שרכבו על אופנועים כשאתה היית עם BMX גלגלי עזר.
לפי ההיגיון שלך, למה שלא יסגרו את מצדה בפסח, סוכות ובעצמאות? אנחנו לפחות לא מגיעים עם מנגלים וקריוקי.