צפייה בגרסה מלאה : מחפש כפפות טובות
אהלן חבר'ה.
אני עכשיו לומד על A1 ואני מחפש כפפות טובות כי קרו לי כמה פעמים שהחלקתי והשתפשפה לי היד (וכמובן גם תמיד טוב לרכב כמה שיותר מוגן).
הייתי שמח להמלצה על כפפות טובות (שאפשר לקנות בפייפל כי כבר יש לי שם כסף ב Balance), עד סביבות ה 170-200 (אמור להספיק, לא?)
תודה רבה! :thumbsup:
nitzann84
06-10-2016, 21:22
המחיר הוא נמוך.
תעלה בעוד 50 אחוז ותוכל למצוא גם בארץ מוצרים טובים.
MasterOz
06-10-2016, 21:56
מה אתה מצפה לקבל? וכמה טובות אמורות להיות כפפות מגן...ב-200 שח?
ברוב הדברים, מקבלים בדיוק את רמת האיכות לפי המחיר,
על אחת כמה וכמה...בציוד מיגון איכותי.
אתה די רחוק מתקציב של כפפה טובה, לדעתי תצטרך להכפיל לפחות את המחיר.
תוכל להוזיל עלויות אם תחפש באינטרנט דגמי כפפות משנים קודמות, שבהחלט יעשו את העבודה.
תתחיל לחשוב על זוג כפפות נוסף... (זוג לחורף וזוג לקיץ).
בהצלחה
המחיר הוא נמוך.
תעלה בעוד 50 אחוז ותוכל למצוא גם בארץ מוצרים טובים.
מה אתה מצפה לקבל? וכמה טובות אמורות להיות כפפות מגן...ב-200 שח?
ברוב הדברים, מקבלים בדיוק את רמת האיכות לפי המחיר,
על אחת כמה וכמה...בציוד מיגון איכותי.
אתה די רחוק מתקציב של כפפה טובה, לדעתי תצטרך להכפיל לפחות את המחיר.
תוכל להוזיל עלויות אם תחפש באינטרנט דגמי כפפות משנים קודמות, שבהחלט יעשו את העבודה.
תתחיל לחשוב על זוג כפפות נוסף... (זוג לחורף וזוג לקיץ).
בהצלחה
הבנתי... תודה!
יש המלצות לכפפות בטווח 300-400?
ממליץ על FIVE,
יש לי זוג אחד שמאוד הרשים אותי ואני בטוח שארכוש שנית בבוא העת,
(לא, לא התרסקתי איתן אז לא אוכל לתת חוות דעת מגובה האספלט).
ממליץ על FIVE,
יש לי זוג אחד שמאוד הרשים אותי ואני בטוח שארכוש שנית בבוא העת,
(לא, לא התרסקתי איתן אז לא אוכל לתת חוות דעת מגובה האספלט).
ממליץ להתרחק מפייב.
מנסיוני,
ועל פי התגובה של היבואן בארץ, כפי שנמסרה לי-
מדובר בכפפה זולה, ואתה לא יכול לצפות ממנה שתחזיק חצי שנה בשימוש יומי.
יכול להיות שיש דגמים איכותיים יותר,
אבל יבואן גרוע יותר לא תמצא.
במידה ותבחר - לך על האינטרנט.
פי פאל ואי ביי הם אחלה אבא ואמא...
אהלן חבר'ה.
אני עכשיו לומד על A1 ואני מחפש כפפות טובות כי קרו לי כמה פעמים שהחלקתי והשתפשפה לי היד (וכמובן גם תמיד טוב לרכב כמה שיותר מוגן).
הייתי שמח להמלצה על כפפות טובות (שאפשר לקנות בפייפל כי כבר יש לי שם כסף ב Balance), עד סביבות ה 170-200 (אמור להספיק, לא?)
תודה רבה! :thumbsup:
החלקת בשיעורי נהיגה ?
החלקת בשיעורי נהיגה ?
כן? כאילו הפלתי את האופנוע, לא משהו רציני מדי..
כאמור התקציב קצת נמוך לכפפות טובות... אך סביר להניח שתוכל למצוא אונליין כפפות קוולאר של Keprotec.
nihrider
07-10-2016, 21:57
שווה לך לחפש כפפה משומשת.
יש הרבה כאלה במחירים טובים ובמצב טוב.
כפפות five מעולות. אבל יקרות. עלו לי 500 ו אני רוכב איתן כבר מעל שלוש שנים. לתקציב שלו הייתי ממליץ על icon 29 niner . קניתי כאלה באיביי ב130 שח כולל משלוח לקיץ. בכף היד יש עור וזה חברה מוכרת ואיכותית.
הנה לינק:
http://www.ebay.com/itm/271812782963
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161008/cd63e26090d60a71f43f9da5c8ddf10b.jpg
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
כפפות five מעולות. אבל יקרות. עלו לי 500 ו אני רוכב איתן כבר מעל שלוש שנים. לתקציב שלו הייתי ממליץ על icon 29 niner . קניתי כאלה באיביי ב130 שח כולל משלוח לקיץ. בכף היד יש עור וזה חברה מוכרת ואיכותית.
הנה לינק:
http://www.ebay.com/itm/271812782963
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161008/cd63e26090d60a71f43f9da5c8ddf10b.jpg
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
תודה רבה! אסתכל עליהן :)
גם בדקתי באינטרנט בכל מיני אתרים כמו fc-moto, revzilla ואפילו אתרים ישראליים ויש כפפות שנראות ממש טוב בטווח של 150-250 ש"ח, הם באמת כאלו גרועות כמו שאתם אומרים (שצריך להכפיל את התקציב פי 2?)
תודה רבה! אסתכל עליהן :)
גם בדקתי באינטרנט בכל מיני אתרים כמו fc-moto, revzilla ואפילו אתרים ישראליים ויש כפפות שנראות ממש טוב בטווח של 150-250 ש"ח, הם באמת כאלו גרועות כמו שאתם אומרים (שצריך להכפיל את התקציב פי 2?)
לא, האנשים פשוט רגילים למחירים של ישראל, גם בחו"ל יש סיילים, מבצעי סוף עונה וחיסולים של דגם ישן אז המחירים יורדים פלאים, כנס לREVZILLA , לא בשביל לקנות אבל בשביל לראות את הביקורות ואת ה GEAR GUIDES שלהם.
דרך אגב, עכשיו מגיע חורף, אז אתה צריך גם כאלו....
לא, האנשים פשוט רגילים למחירים של ישראל, גם בחו"ל יש סיילים, מבצעי סוף עונה וחיסולים של דגם ישן אז המחירים יורדים פלאים, כנס לREVZILLA , לא בשביל לקנות אבל בשביל לראות את הביקורות ואת ה GEAR GUIDES שלהם.
דרך אגב, עכשיו מגיע חורף, אז אתה צריך גם כאלו....
תודה :) מכיר אתרים טובים שעושים משלוחים לארץ?
אני קונה את כל הציוד שלי משני אתרים:
motoin
fc-moto
מבחר של ציוד מכל החברות, מחירים יחסית נוחים. ממליץ לך להירשם לכל אתר ואז תראה את המחיר האמיתי של כל מוצר (נמוך ממה שמוצג).
תוסיף 80 שח משלוח וחודש המתנה.
בהצלחה
אני קונה את כל הציוד שלי משני אתרים:
motoin
fc-moto
מבחר של ציוד מכל החברות, מחירים יחסית נוחים. ממליץ לך להירשם לכל אתר ואז תראה את המחיר האמיתי של כל מוצר (נמוך ממה שמוצג).
תוסיף 80 שח משלוח וחודש המתנה.
בהצלחה
תודה :)
זה יוצא משתלם גם אחרי מע"מ (מיסים וואטאבר), אם אקנה לדוגמה ג'קט ב 800 לעומת המחיר שלו בארץ?
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft