צפייה בגרסה מלאה : הבנות של הארלי.
בוקר טוב אנשים,
אני רוצה לשתף אותכם בדיון שהיה לי אתמול עם כמה חברים מהעבודה. שניים מהם מאד חזקים בתחום (מכירים כל פיפס בכל אופנוע שתזרקו להם, זה התחביב שלהם מאז שהיו בני 3) ושניהם לא מרגישים 'מוכנים' עדיין לקנות אופנוע של הארלי. אלו שני אנשים שמאמינים שכדי לרכב על הארלי צריך לעבור כברת דרך בתחום (מאשר לקפוץ ישר על 'המלך' של הדו-גלגליים). אני רוכב על אופנועים 6 שנים ואם היה לי כרגע מספיק כסף כדי לקנות אחד, הייתי רץ לסוכנות בלי לחשוב פעמיים.
מה אתם חושבים? קונים הארלי רק כשמוכנים באמת או שאם יש לך מספיק כסף אז פשוט תקנה?
כל מה שצריך זה רישיון לטרקטור
הארלי זה לא המלך של האופנועים. זאת לא מכונת קצה בשום תחום.
budahh767
18-11-2015, 12:53
שאלה: למי הייתם ממליצים לקנות אופנוע של הארלי דיווידסון?
תשובה: גרושים בני 60+ שעומדים בקריטריונים הבאים:
1. לפחות 3 קעקועים.
2. חובה זקן (אפור לא שחור).
3. ערסים / עבריינים משוחררים לשעבר / בהווה.
4. כרס בירה (עדיפות).
5. קרחת (אופציונלי).
אה ו...הארלי אפילו לא קרוב למלך האופנועים!
שאלה: למי הייתם ממליצים לקנות אופנוע של הארלי דיווידסון?
תשובה: גרושים בני 60+ שעומדים בקריטריונים הבאים:
1. לפחות 3 קעקועים.
2. חובה זקן (אפור לא שחור).
3. ערסים / עבריינים משוחררים לשעבר / בהווה.
4. כרס בירה (עדיפות).
5. קרחת (אופציונלי).
אה ו...הארלי אפילו לא קרוב למלך האופנועים!
כן הרבה אומרים את זה,עד שברמזור הr1 נשאר מאחור (יצא חרוז)
תרכב על איזה הארלי אמיתי פעם אחת (לא החדשים כי זה לא נקרא הארלי) ותראה מה הוא עושה לדיאבל של דוקאטי או לvmax של ימאאה
הניסיון שלי הוא על 1200 89 4הילוכים.
נ.ב
מי הוא מלך האופנועים אם לא הארלי?
בוקר טוב אנשים,
אני רוצה לשתף אותכם בדיון שהיה לי אתמול עם כמה חברים מהעבודה. שניים מהם מאד חזקים בתחום (מכירים כל פיפס בכל אופנוע שתזרקו להם, זה התחביב שלהם מאז שהיו בני 3) ושניהם לא מרגישים 'מוכנים' עדיין לקנות אופנוע של הארלי. אלו שני אנשים שמאמינים שכדי לרכב על הארלי צריך לעבור כברת דרך בתחום (מאשר לקפוץ ישר על 'המלך' של הדו-גלגליים). אני רוכב על אופנועים 6 שנים ואם היה לי כרגע מספיק כסף כדי לקנות אחד, הייתי רץ לסוכנות בלי לחשוב פעמיים.
מה אתם חושבים? קונים הארלי רק כשמוכנים באמת או שאם יש לך מספיק כסף אז פשוט תקנה?
הארלי זה לא אופנוע לכל אחד,עם כמה שאני אוהב אותם הם חרא מבחינת האמינות
אם יש לך ניסיון טכני אין בעיה להחזיק אחד ולא משנה באיזו רמה הרכיבה שלך.
תרכב על איזה הארלי אמיתי פעם אחת (לא החדשים כי זה לא נקרא הארלי) ותראה מה הוא עושה לדיאבל של דוקאטי או לvmax של ימאאה
נ.ב
אבל הטילערס מראה לכולם זנב
JohnnyDee
18-11-2015, 18:15
הארלי זו נישה.
לדעתי בארצנו חוץ מפוזה מי צריך קרוזר בשביל נסיעה של גג 5 שעות?
באמריקה זה אחרת.
הארלי זה ממש לא חרא אמינות להיפך זה אחד האופנועים האמינים שיש, האלי זה למי שמחפש לרכב לא להשתגע אני רוכב על בסיס יומי מאות קמ על הארלי 883 ואני יכול להגיד לך שאם אתה לא מתכוון להשחיז או להרביץ מהירויות הארלי זה חוויה. (נ.ב לא הייתי קונה הארלי לעצמי גם אם הייתי עשיר)
הארלי זה ממש לא חרא אמינות להיפך זה אחד האופנועים האמינים שיש, האלי זה למי שמחפש לרכב לא להשתגע אני רוכב על בסיס יומי מאות קמ על הארלי 883 ואני יכול להגיד לך שאם אתה לא מתכוון להשחיז או להרביץ מהירויות הארלי זה חוויה. (נ.ב לא הייתי קונה הארלי לעצמי גם אם הייתי עשיר)
אני מבטיח לך שרכבתי על אופנועים שמגיעים ל300,לא עברתי את ה90 ונהנתי מאוד,רכבתי גם על הארלי שמתקרב לשם וחוויתי את אותה ההתרגשות החל מ20
ה883 (בטח החדשים) עגלה אחלה אופנוע אבל עגלה,אם כל זה שהוא עגלה אני חושב שאלו ה50 כ״ס שהכי נהנתי מהם בחיי הקצרים מאוד
אולי זה אופי אבל אני גם נהנה לנסות להוריד ברך בלי סליידרים על צמיג 110 מאחורה
מי שמחפש לרכב שיקנה הארלי,כמה שיותר ישן יותר טוב
ניסיון קצר על סטריט גליידר. לא חוזר לטרקטור הזה גם באיומי אקדח
הארלי זה לא רק אופנוע זה הרגשה וחווית נסיעה ,אי אפשר ואין טעם למדוד אותו כמו שמודדים אופנוע רגיל, בכל אופן דווקא בדגמים החדשים שחזרו לייבא לישראל אפשר למצוא כבר קירור נוזל ולא אוויר והזרקת דלק במקום קרבורטורים , אישית אני מוכן בכל רגע נתון לעלות על ה v-rod הספורטיבי יחסית של תחילת ה2000, אבל מאמין שהחבר'ה הצעירים יעדיפו דווקא את הארלי החדשים שמביאים היום לארץ שהם יותר ידידותים למשתמש
אתם לא מבינים , הארלי הוא הפריצת דרך הכי גדולה שהייתה בתחום דאז, נניח לעובדה שהיא חברת אופנועים עתיקה ועשירת תארים , זה כלי חוויתי , זה לא בשביל הנסיעה המתוכננת , זה לא בשביל ההוויה שאתה יושב על אופנוע עם היסטוריה מטורפת !! סתם שתדעו שהתחילו לייבא את הארלי לארץ בתור חובב זה חלום ורוד , בכל אופן זה כלי שמתאים ללא מפונקים ...
אני רוכב 8 שנים בכולל, קניתי הארלי לפני 3 חודשים בערך.
אני חייב להגיד שהארלי זה באמת לא לכולם, כבד, מגושם, פרימיטיבי, אבל בפתיחת גז הראשונה עולה לך חיוך, חיוך שלך יש הכי גדול ברמזור, רואים את זה כשהו מווברץ, שומעים את זה כשאתה פותח גז, מרגישים את זה כשהאספלט רועד.
אופנוע מעניין בסופו של דבר. אני שמח שאני רוכב על אחד כזה. אם זה אופנוע חלומותי, בהחלט לא, אבל הוא מספק אחלה סחורה.
איי איי!!! נייט טריין 1450!
הרבה תגובות והרבה דעות שונות אני רואה, על אופנוע מדהים כמו הארלי (שהוא כל כך מעבר לסתם עוד כלי רכב לדעתי) לא הייתי מצפה לפחות. צריך לזכור שהחברה הזאת היא brand חזק שגורם לאנשים לעשות דברים לא רציונאליים בעליל (לקעקע את הגוף בסימנים של חברת אופנועים? ..), יחד עם זאת יש גם מסורת ארוכת שנים של רכיבה ואהבה של דו גלגליים. לדעתי לא היה ולא יהיה מתחרה להארלי, כרוכב מתחיל חלמתי ליום שאסע על אחד, כרוכב די ותיק אני מחכה ליום שיהיה לי אחד משלי (אחרי שנסעתי על אחד בטיול של כמה חודשים בארה"ב נשביתי סופית). תודה לכולם על התשובות!
הארלי זה לא אופנוע, זה הארלי, רוכש הארלי רוכש הארלי, 99% מהם לא משקללים קרוזרים למיניהם, אלא בוחרים את ההארלי שהם רוצים.
בישראל לעולם לא יהיה לי הארלי אבל אני יודע שאם אעשה COAST TO COAST אני אקח הארלי, כי זה אמריקה וכמו אמריקה יש לו יתרונות וחסרונות שעושים אותו אמריקה.
R86 , זה חדש... לא תיקח?
https://i.ytimg.com/vi/zROstIQu5pg/maxresdefault.jpg
הארלי זה לא אופנוע, זה הארלי, רוכש הארלי רוכש הארלי, 99% מהם לא משקללים קרוזרים למיניהם, אלא בוחרים את ההארלי שהם רוצים.
בישראל לעולם לא יהיה לי הארלי אבל אני יודע שאם אעשה COAST TO COAST אני אקח הארלי, כי זה אמריקה וכמו אמריקה יש לו יתרונות וחסרונות שעושים אותו אמריקה.
R86 , זה חדש... לא תיקח?
https://i.ytimg.com/vi/zROstIQu5pg/maxresdefault.jpg
למה לי הארלי שנוסע ומתנהג כמו יפני?
למה לי הארלי שנוסע ומתנהג כמו יפני?
וגם נראה כמו וי מקס....
Jonathan
24-11-2015, 16:54
הארלי זה לא אופנוע זה פסל סביבתי.
נ.ב
אממממ....vmax?
אממממ....vmax?
חחח תלוי בהארלי ותלוי בVmax (צילינדר אחד אההמ אההמח)
http://wheelz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=1429&stc=1
כל אחד והקפה שלו, הארלי לא יכול להיות מלך האופנועים.
היום כבר אין מלכים, אולי כמה נסיכים לא ממש חשובים.
מלכים כמו פעם, כאלו עם כתר על הראש, אין יותר.
שניים מהם, אם תחליטו לשאול את אלוהי המרשתת גוגל,
הם honda nr ובן דודו suzuki rg500 gamma מלוכסני העיניים.
אופנועים זה גם עניין של טעם, אבל המנועים, על זה אי אפשר להתווכח.
לסיום ילדים וגם קשישים, אין יותר מלכים, לא כמו פעם.
איזה קרוזר 1200 שמן ומגושם עם היגוי כהה ולא ברור ו-50 כ"ס משאיר אבק ברמזור לסופרספורט ליטר עם 212 כ"ס?
הארלי זה הארלי, אין ספק. זה עניין של טעם ושל סגנון. זה אופי מיוחד, גם ברכיבה וגם בחיים.
כמו שלעולם לא תהיה מוכן להיות אבא, עד שיבוא הילד הראשון, לעולם לא תהיה מוכן להארלי, עד שתרכוש אחד.
אבל יש גם כאלה שמתפשרים על קוואסקים, סוזוקים וימאהות.
YaronNahum
16-01-2016, 19:17
בשביל להוריד 212 כס לכביש צריך לדעת לרכב, ההרלי הרבה יותר סלחן, ובעל מומנט גבוה, מה שבא לידי ביטוי בכמה עשרות מטרים הראשונים. ואז מתקבל זה
https://youtu.be/NdKqe0LdWwc
Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk
איזה קרוזר 1200 שמן ומגושם עם היגוי כהה ולא ברור ו-50 כ"ס משאיר אבק ברמזור לסופרספורט ליטר עם 212 כ"ס?
הארלי זה הארלי, אין ספק. זה עניין של טעם ושל סגנון. זה אופי מיוחד, גם ברכיבה וגם בחיים.
כמו שלעולם לא תהיה מוכן להיות אבא, עד שיבוא הילד הראשון, לעולם לא תהיה מוכן להארלי, עד שתרכוש אחד.
אבל יש גם כאלה שמתפשרים על קוואסקים, סוזוקים וימאהות.
לא ידעתי שr1 מוציא 212...
הארלי שאני מדבר עלו במקור שקל 220 על כ50 כ"ס,אם תמצא לי הארלי מקורי אמצא לך עורב כחול.
אחרי מסכת שיפורים המשקל נשאר זהה אך כרגע עומד על 110 כ"ס (ללא הגדלת נפח) ומיליון קג"מ מומנט (וגם יחסי העברה שונים אבל זה לא קשור)
עפ מטרו מוציא 200 ושוקל 199.
הארלי זה הארלי. מעניין מה קורה למנוע אחרי מרמה שיפורים כזה...
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
עפ מטרו מוציא 200 ושוקל 199.
הארלי זה הארלי. מעניין מה קורה למנוע אחרי מרמה שיפורים כזה...
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk
מחר תקבל תמונה מה קורה למשקולת קראנק אחרי חריטה של 30% (קיבלתי מזכרת..לי אין מספיק ביצים בשביל 30%)
בשביל להוריד 212 כס לכביש צריך לדעת לרכב, ההרלי הרבה יותר סלחן, ובעל מומנט גבוה, מה שבא לידי ביטוי בכמה עשרות מטרים הראשונים. ואז מתקבל זה
https://youtu.be/NdKqe0LdWwc
זה נראה שהרוכב לא להיט , להרלי יש גם בסיס גלגלים ארוך בהרבה , משקל גבוה יותר (למרות שזה ספיציפי נראה רעוע למדי) וגיר קצר יותר.
לטעמי מירוץ לא מסתיים אחרי 2-3 מטרים , אבל אני מבין את הנקודה שלך.
https://www.youtube.com/watch?v=AA-fTgl8x1o
https://www.youtube.com/watch?v=2e6bnhfrkxk
https://www.youtube.com/watch?v=uNygpSJPLL0
השמועות מדברות על שחקן ישן חדש בזירה...האינדיאן....יהיה אש!!!
http://www.thecar.co.il/221546-2/
MasterOz
20-01-2016, 23:47
אז תקשיב אדון שושנים...!
אם רק ישכילו להביא ולמכור במחירים הגיוניים, 100 אלף ש"ח לדגם הזה שאני מעוניין בו ולא 180 אלף ש"ח כמו שידרשו...
יהיה להם שוק אדיר, הארליסטים יזנחו את הכלים שלהם, רוכבים יחליפו את סגנון הרכיבה שלהם.
יבוא לציון גואל והמשיח בירושלים יתפלל.
תזכור, ירצו 180 אלף.
זה לא הארלי, זה עשר רמות מעל, למשל...keyless ignition
הלוואי עלי
https://www.youtube.com/watch?v=fJLng7ReN4M
גם בהארלי יש הנעה ללא מפתח
הסוויץ מקצר והבית מתגים לא תמיד מגיב אז יש On/Of..
בקרת שיוט?
הגז נתפס כמעט תמיד
Abs?
אתה לא תצליח לנעול את הברקסים גם על שמן (;
ועכשיו ברצינות
יחסית לפלח השוק של הקרוזרים הגדולים האינדיאן הכי עושה לי את זה.
אבל ב17K בארהב 120000 בארץ זה חלום רטוב
יחסית לפלח השוק של הקרוזרים הגדולים האינדיאן הכי עושה לי את זה.
https://www.youtube.com/watch?v=F9w0_8WLWtU
לא בדיוק אותו הסגנון , אבל יותר לטעמי.
alexsupreme
21-01-2016, 12:14
מה עם לחשוב קצת יותר בקטן?
Lanesplitter עשו ביקורת מאוד חביבה על ה-Scout Sixty שפשוט עושה חשק.
אין כל כך הרבה כרום ודי תקציבי יחסית למה שהוא מציע.
מה שכן, 9000 דולר נוטים להפוך ל-120000 בארץ. קצת רחוק מהמציאות.
metric-cruiser
24-01-2016, 11:56
אינדיאן ממותג כאופנוע פרימיום, מעל כולם בארה"ב.
קיים שחקן שלישי שהיה מאד משמח אותי לראותו בארץ, פונה לנישה מעט שונה - קרוזרים מתקדמים הן עיצובית והן טכנולוגית: ויקטורי.
שייך לפולריס שיש להם פה אבא, אז למה לא?
אינדיאן ממותג כאופנוע פרימיום, מעל כולם בארה"ב.
קיים שחקן שלישי שהיה מאד משמח אותי לראותו בארץ, פונה לנישה מעט שונה - קרוזרים מתקדמים הן עיצובית והן טכנולוגית: ויקטורי.
שייך לפולריס שיש להם פה אבא, אז למה לא?
למה לא? כי הארלי וקרוזרים בכלל הם אופנועים של בעלים אחד (לרוב) כך שאני לא רואה את השוק הזה גדל..אנשים לא מחליפים אופנוע כזה כל שנה
וגם אלו שכן נשארים אם אותו המותג.
כמה קרוזרים משנות ה80 אתה רואה למכירה? ואלו שאתה מוצא..כמה ידיים עברו?
עכשיו תסתכל על סופרספורטים למינהם...
מה עם לחשוב קצת יותר בקטן?
Lanesplitter עשו ביקורת מאוד חביבה על ה-scout sixty שפשוט עושה חשק.
אין כל כך הרבה כרום ודי תקציבי יחסית למה שהוא מציע.
מה שכן, 9000 דולר נוטים להפוך ל-120000 בארץ. קצת רחוק מהמציאות.
הסקאוט נראה אחלה אופנוע ו9k$ זה מחיר טוב לאחד כזה,הבעיה כמו שאמרת ש35k בחו"ל הופכים ל120 בארץ ואז הוא יוצא מהתקציב של רובנו
תחשוב מה היה קורה אם המחיר שלו בארץ היה 40kש"ח...במקום 10 עונדות חצי (cb500) ברמזור הייתה רואה אינדיאנים...חלום.
metric-cruiser
24-01-2016, 14:21
R86: אני מכיר את שוק הקרוזרים בארץ לא רע, מכרתי בקיץ קרוזר (נדיר יחסית) אחרי שש שנות בעלות מאושרות. אתה צודק באופן חלקי, לא מחליפים מהר - אבל יש בהחלט רוכבים שננעלים על התצורה ומחליפים כל זמן מסוים (בד"כ גדלים בנפח ובמשקל). מצד שני יש כאלה שאצלם זו חוויה חד-פעמית - קונים, רוכבים, מתאכזבים ומוכרים. קרוזרים בינוניים קל למדי למכור בארץ, בגבולות השוק. יש גידול דווקא בקבוצות השוליים, אם זה בסופרספורט או בקרוזר. אם תציע מותג חדש ואיכותי , מגובה במערך שירות סביר ובקמפיין מסיבי, אני בטוח שיהיו קונים. כמה ייקנו? זו שאלה למחקר שוק. אין כמעט קרוזרים בארץ משנות השמונים מאחר שטרם היה ייבוא והאופנה הגיעה לכאן מאוחר, ומה שיש זלג בדרך-לא-דרך (למשל ויראגו 750 בודדים, אופנוע מוצלח מאד). הארלי התחילו לייבא רק בשנת 1989 ומכרו בהתחלה בטפטוף (מאז הייבוא פסק והחל כמה פעמים, התחלפו כמה יבואנים אבל זה לא העניין המרכזי).
MasterOz
24-01-2016, 14:36
R86:...אם תציע מותג חדש ואיכותי , מגובה במערך שירות סביר ובקמפיין מסיבי, אני בטוח שיהיו קונים...
ויקטורי זה יפה ומושך, עדיין לא האיכות שאתה מדבר עליה. גם לא בהשוואה למותגי נישה.
האמירה "מגובה במערך שרות סביר" זו אמירה של תמים.
אני לא מדבר על מערכי שרות בשום תחום כרגע, רק על אופנועים.
למי יש מערך שרות סביר???
YaronNahum
24-01-2016, 23:34
אם כבר אופנוע פרימיום כקרוזר אז רק בוסהוס.
אם ניקח את דוגמת ה-dr650 החדש שנמכר כאן עכשיו במחיר תחרותי מאד, כמות המכירות מטורפת
וכל המלאי נמכר. יש אפשרות ליבואנים למכור טוב, אם ידעו לתמחר את האופנוע במחיר טוב והגיוני.
90-100k ומישהו לדעתי יצטרך לגרש את הרוכבים מהדלתות. - רן
כל הפילוסופיה (יש אומרים רוח) של הארלי בסרטון אחד:
https://www.youtube.com/watch?v=jyocDeGh7Qs
metric-cruiser
26-01-2016, 20:13
ויקטורי זה יפה ומושך, עדיין לא האיכות שאתה מדבר עליה. גם לא בהשוואה למותגי נישה.
האמירה "מגובה במערך שרות סביר" זו אמירה של תמים.
אני לא מדבר על מערכי שרות בשום תחום כרגע, רק על אופנועים.
למי יש מערך שרות סביר???
אנא הסבר את האמירה לגבי ויקטורי, אין לי מושג ממשי מעבר לקריאה שטחית ברשת. דווקא אופנועי הקצה הסדרתיים (בין הקרוזרים הכוונה) של הרביעיה היפנית איכותיים מאד ונחשבים לפרימיום, גם אם לא ממש במחיר.
לגבי מערך שירות הנסיון שלי בשנים האחרונות הוא רק עם מטרו, שדעתי על התמחור (השערורייתי) שלהם מן הסתם זהה לאחרים - אבל אין לי טענות על זמינות חלקים בשוטף.
כמובן שהייתי רוצה אפשרות ייבוא חופשי של חלקים, אבל המדינה חושבת אחרת.
MasterOz
26-01-2016, 22:02
מהסוף להתחלה,
מערך שרות, זה לא רק זמינות חלקים ותאמין לי שגם בזה הם (מטרו) לוקים בחסר.
מערך שרות זו חבילה כוללת ומורחבת של שירותים שונים.
אף יבואן בישראל, לא עומד בסטנדרטים של מדינות אחרות באירופה או ארה"ב.
ויקטורי הוא מותג אמריקאי, לא רע בכלל אבל לא מתחרה באיכותו באינדיאן למשל.
יש שמועות (די מבוססות) על כל מיני בעיות כאלו ואחרות, לקוחות לא עומדים בפני חלק מהעיצובים ורוכשים
למרות השמועות ולמרות שבמקומות מסויימים נבחר אחד מדגמי ויקטורי להיות מדורג כאופנוע מאוד מכוער.
(למרות שאני חושב שהוא לא)
בעניין אופנועים יפנים, האופנוע שאני הכי מעריך,
בנוסף לעובדה שאני מקווה שאוכל להביא לי אחד כזה פעם כשאהיה גדול, הוא Suzuki Boulevard M109R
או בשמו ביבשות אחרות, Suzuki Intruder M1800R או Suzuki VZR1800
לדעתי, אין לו מתחרים אצל היצרנים היפנים המתחרים, אבל כמובן שיהיה מי שיחלוק על זה.
בשורה התחתונה, אל תחזיקו נשימתכם עד שיגיעו קרוזרים עתירי נפח ומומנט.
חברות שיכולות להביא כאלו לישראל, כמו עופר-אבניר למשל, לא מזהות פוטנציאל מכירה.
לכן לא סביר שיהיו קופצים רבים על מותגים פחות מוכרים.
אין תרבות רכיבה, אין לאן לרכב, רכיבה על קרוזר זו הסתכלות שונה על החיים ובעצם זו מנטליות אחרת.
אין מספיק אנשים בישראל, שיש להם מנטליות כזו...וגם כסף כמו חול.
לרוב, מי שיש לו את הכסף, רוצה להשוויץ או במשבר וכמעט תמיד חסר מנטליות ותפיסת עולם של רוכב קרוזר.
מקווה שהסברתי את עצמי.
urileshem
28-01-2016, 11:07
רכיבה על הארלי היא הרבה מעבר לרכיבה.
בואו נוריד מהפרק את "מלחמות היהודים" קודם כל. צריך להבין שזה שאינדייאן הוא אופנוע מדהים לא מפחית מערכו של ההארלי וההפך גם נכון. ישנה לפעמים בחיים בחירה בין טוב לטוב וכאן נכנס הטעם האישי/חינוך/מסורת או כל גורם אחר שיטה אתכם לצד זה או אחר. כולם טובים וכולם יפים.
אז נחזור להארלי. אני מאלה שיש להם קעקוע של מנוע v על הכתף, האופנוע הוא כלי תחבורה, כלי לבילויים, כלי להרפתקאות ופיסוכולוג ולא דווקא לפי הסדר הזה. להארלי מתחברים ברמה של הרגש ולא ברמה טכנית כזאת או אחרת. אין כאן שאלה האם זה נכון או לא לעשות את זה. זאת שאלה של צורך נפשי ואם הצורך קיים אז כן, לך על זה. בדרך כלל כבר לא תחזור חזרה לכלים אחרים.
לגבי הכסף, פתחו כאן לא מזמן סוכנות הארלי אמיתית וברמה. המחירים ירדו פלאים והמבחר מרשים. יש להם גם טרייד אין מצויין. לא יאמן מה שכניסת סוכנות "אמיתית" לארץ עשתה לשוק ההארלי המקומי.
רכיבות טובות :-)
אני מאלה שאין להם קעקוע על הכתף(בכל זאת חולם על הארלי) מברך ונרגש על פתיחת סוכנות הארלי אמיתית ,כמו באמריקה!!
אני מאלה שאין להם קעקוע על הכתף(בכל זאת חולם על הארלי) מברך ונרגש על פתיחת סוכנות הארלי אמיתית ,כמו באמריקה!!
שקלתי לעשות קעקוע של הארלי על הכתף לאחר הרכיבה הראשונה שלי עליו...ואז הבנתי שאני אצטרך לעשות גם של ווספה..ושל r..ושל האופנוע הראשון שלי..
יותר מידי אופנועים לשני כתפיים :).
כל הפילוסופיה (יש אומרים רוח) של הארלי בסרטון אחד:
https://www.youtube.com/watch?v=jyocDeGh7Qs
האמת שזה אחד הסרטונים \ פרסומות הפתטים ביותר שראיתי.
וזה בדיוק העניין, כי מי שזה מדבר אליו, לא שם זין על מה שאתה ראית. (או חושב שראית...).
YaronNahum
30-01-2016, 14:33
אכן, זר לא יבין זאת. וכמו שאומר המשפט האחרון
We don't care what everyone else believes .
Amen.
וזה בדיוק העניין, כי מי שזה מדבר אליו, לא שם זין על מה שאתה ראית. (או חושב שראית...).
בחירתך המלאה לחשוב מה שבא לך , אין פה דיון על דעה אישית.
1508
ושוב אתה טועה, זה לא אני אומר, פירשנתי לך את המלל...
למי שאוהב הארלי.
למי שלא, לא.
ולא הבנתי עדיין מה בקשר בין הארלי לרכיבה מתקדמת. יש קונפליקט בין שני המושגים האלו.
אחרי רכיבה ממושכת על הארלי הרוכב צריך קורס רכיבה מתקדמת, שיחזור ללמוד את העקרונות הבסיסיים ברכיבה.
למי שאוהב הארלי.
למי שלא, לא.
ולא הבנתי עדיין מה בקשר בין הארלי לרכיבה מתקדמת. יש קונפליקט בין שני המושגים האלו.
אחרי רכיבה ממושכת על הארלי הרוכב צריך קורס רכיבה מתקדמת, שיחזור ללמוד את העקרונות הבסיסיים ברכיבה.
אין לי שום דבר נגד האופנוע , להיפך.
זה התדמית של ה"בייקר המורד" שגורמת לי לצחוק עד בכי.
99: הארלי זו רכיבה מתקדמת כיוון שאחרי שגירדת אספלט עם האוזניים, הוספת מרבצי כרום
לאדמת א"י, ישרת את סיבוב סדום, ושברת את כל חוקי הפיזיקה המוכרים. הצלחת גם לשרוד
ולספר על זה, איפשהו בגיל מתקדם (שים לב!) אתה מקבל את האמת המרה, שהחיים זה לא
אפס למאה. שהגוף המושלם שלך חורק, שמרפי משחיז סכינים, ויש לך הרבה יותר מה להפסיד
מאשר להרוויח. אז אתה מתקדם להארלי, מאמץ תחפושת, נע בקבוצות כוח ותמיכה.
ההתקדמות היא מנטלית, כשאתה לומד להבין שלא תמיד כל מה שחשבת או הכרת, זו האמת הצרופה
ויש גם סקס אחר....
טוב שושנה, הנה תשובתי ונפלת על אחד שממש ממש לא בכיוון של פרופיל האופנוען המוכר:
הוצאתי רישיון רק בגיל 24 כי בכלל רציתי לתייר את ארה"ב בפרט ואח"כ את שאר היבשות הגדולות בכלל. לשם המשימה אכן חיפשתי הארלי, אממה בתפוח הגדול כלי הכי משומש ספורטסטר מסכן 883 היה עולה לי יותר מחצי מהסכום שחסכתי לכ-ל הטיול !!!, נע אז ב 93' בסביבות 5 וחצי~ 6 אלף דולורס !!!. אחרי שירד האסימון מהר שאני לא רק מבזבז את הוני על סוס ברזל שגם יכול מאוד להיות שיצוצו בעיות אמינות בדרך (יותר מ 12 אלף מייל בחצי שנה עברתי, ורובם עם ציוד ובת זוג, הוסף לכך כלי ראשון שלי ללא ידע במכונאות כלל), הפנתי את החיפושים ליפנים, שעלו פחות משליש מזה !!!. והנה כלי ראשון שעבר ללא כל בעיות את ה 12600 מייל עם הציוד בת הזוג בחום/קור/מדבריות/הרים היה הונדה קרוזר שנת 83'.
כשחזרתי לארץ עברתי לכלי כביש ואח"כ בסביבות גיל נושק ל 40 עברתי לספורטתיור. אף פעם לא היה לי הצורך הרצון והדודא לשייף אוזניים/ברכיים להרים קדמי ולראות את סקאלת הסל"ד בקצהה העליון. זה שהיה לי את הכלי הכי מהיר בעולם על הכביש הציבורי באמצע שנות ה 90' ועכשיו יש לי מפלצת עם 160+ סוסים גרמנים לא אומר שאני צריך להגיע למנתק בראשון. אצלי תמיד היה סקס אחר, כזה שבא ברגוע עם יד על הגז והשנייה נחה על הברך בשיוט של 120~140 ונהנה מהרוח והנוף מסביב.
אולי אני הארליסט ללא הארלי, סורי אבל את ההזדמנות הכלי האמריקאי שמיוצר במילווקי פספס בגדול מבחינתי והפסיד לארץ השמש העולה כבר בהתחלה, ב 93' במשחק ה-בית, גם תקציבית וגם אמינות. מאז אני רק מחכים יותר וסוסי הברזל האמריקאים מתרחקים יותר ויותר מציפיותי מהסוס שעליו אני חפץ לרכב ולהחזיק.. קאפיש?
נ.ב.
בסדום-ערד ביקרתי רק פעם אחת עם דו"ג, זה היה לפנות בוקר לפני כשלוש שנים בדרך למצדה כחלק מנחש הכלים. מה אגיד לך?.. מי שאוהב את הסיכון הזה בסיבובים העיוורים האלו שיבוסם לו. אני מעדיף רצועות ארוכות עם אפקסים מאוד רחבים כדי שלא אצטרך לדאוג שיקפוץ לי לנתיב איזה דגנרט ממול או חיה מהצד
טוב שכנעת אותי אז אולי משהו קצת פחות מוחצן:
https://www.youtube.com/watch?v=BcZ6r1Vq9Qg&feature=youtu.be
כן אני יודע לא כוס התה של כל אחד, אבל אי אפשר להתעלם מהדבר הזה:
MasterOz
06-02-2016, 15:29
אפשר להתעלם ואפשר גם ללכת להקיא בצד.
מה זה? rat bike
בבקשה, תפתח עיניים
(ותוריד את ה-V מהתיבה הורד קובץ מרוחק והתייחס אליו כקובץ מקומי
כך לא תופיע התמונה שאתה מצרף, פעמיים)
http://moto.zombdrive.com/images/yamaha-warrior-4.jpg
סתם יפני ביצור סידרתי, אבל זה:
MasterOz
08-02-2016, 22:48
אהה, אופנועי זומבי...הבנתי אותך.
זה יותר הטעם שלי -
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/5e/95/44/5e9544a8b8a610d1788ea3e9212cd7a7.jpg
וזה בשבילך חבר.
https://c1.staticflickr.com/5/4138/5027727730_e078bf4029_b.jpg
וזה בשביל קסד
https://c2.staticflickr.com/2/1248/789263539_b13e5d2420_b.jpg
אם כבר הלכת לשדות זרים, זה הגרמני האולטימטיבי:
אבל אם אתה רוצה להתקדם ברצינות:
מנועי הבוקסר של במוו הם המנועים המגעילים ביותר שיצא לי לרכב עליהם ובנינו גם המכוערים ביותר.
בגלל זה האופנועים האלה בראש טבלת המכירות של הדו"ג.
מגעיל מגעיל (גם אני באותה הדעה) אבל לא יעזור, התצורה הזו היא עם סילוק החום הכי טוב מהצילינדר/ים. גם בעת תאונה סילוק לפחות אחד הצילינדרים כמעט מובטח :eek:
בגלל זה האופנועים האלה בראש טבלת המכירות של הדו"ג.
נו וו? גם הייתה תקופה שקוואסקי הציפו את הכביש..זה לא אומר שהם לא חרא.
כנ"ל במוו
לא, ולסוזוקי כ-ו-ל הדגמים היו מוצלחים.
(למשל ה es/ef אכלו חשמל וסלילים כמו משוגעים, gs500 נרקבים מכלי הדלק כאילו הם עשוים מקרטון, כנ"ל האגזוזים של ה dr750 big ובטח יש עוד אי אילו מחלות לשאר דגמים.. אה, ה v4 שלהם משנות ה 80 ממש לא הצליח בהשוואה להונדה וימהה)
של נעליך מעל רגליך, מנועי ה-r (מנועי הבוקסר מקוררי האוויר) נחשבים ובצדק למוצלחים ביותר.
אפילו החיפושית האלמותית והסובארו התהדרו במנועים כאלה.
לא נדיר למצוא אופנועים שעברו את חצי המיליון ק"מ לפני טיפול משמעותי פרט לתחזוקה שוטפת.
המנועים האלה עבור מדבריות חצו ארצות וספגו התעללויות והמשיכו כאילו אין מחר.
אולי הוא לא יפה, אולי הוא לא מייצר הספק אסטרונומי, אבל אין ספק שהוא מנוע מוצלח מאד.
אגב בכמויות שהכלים היקרים האלה נמכרים, אומרים לי שמישהו דווקא עושה משהו נכון שם.
לא, ולסוזוקי כ-ו-ל הדגמים היו מוצלחים.
(למשל ה es/ef אכלו חשמל וסלילים כמו משוגעים, gs500 נרקבים מכלי הדלק כאילו הם עשוים מקרטון, כנ"ל האגזוזים של ה dr750 big ובטח יש עוד אי אילו מחלות לשאר דגמים.. אה, ה v4 שלהם משנות ה 80 ממש לא הצליח בהשוואה להונדה וימהה)
יש לי ארבעה סוזוקים,אחד מהם מהדגמים המוזכרים למעלה...אפאחד מהם לא העיף לי תלתל יומיים אחרי משאבת שמן חדשה (לא פעם אחת..פעמיים)
אף אחד מהם לא מת לי באמצע נסיעה בגלל בעיה חשמלית..gs1200 אהמ אהמ
כשאני מעביר הילוך ההילוכים אשכרה עוברים יודע?
לא אגיד שהם חפים מתקלות אבל כשיש תקלה היא ניתנת לתיקון וברוב המקרים תיקון לא מסובך
להיכנס לאלכסים ולקבל הצעת תיקון של 25000 על אופנוע ששווה 40...
להחליף שלושה מנועים באופנוע...לא קרה לי לא בסוזוקי וגם לא בהונדה וימאהה.
זה מהניסיון המועט שיש לי,אם יש מנוסים ממני אני מפנה להם את הבמה.
של נעליך מעל רגליך, מנועי ה-r (מנועי הבוקסר מקוררי האוויר) נחשבים ובצדק למוצלחים ביותר.
אפילו החיפושית האלמותית והסובארו התהדרו במנועים כאלה.
לא נדיר למצוא אופנועים שעברו את חצי המיליון ק"מ לפני טיפול משמעותי פרט לתחזוקה שוטפת.
המנועים האלה עבור מדבריות חצו ארצות וספגו התעללויות והמשיכו כאילו אין מחר.
אולי הוא לא יפה, אולי הוא לא מייצר הספק אסטרונומי, אבל אין ספק שהוא מנוע מוצלח מאד.
אגב בכמויות שהכלים היקרים האלה נמכרים, אומרים לי שמישהו דווקא עושה משהו נכון שם.
אולי המנוע עצמו בסדר..לא יודע לא עשיתי מספיק קילומטר על אחד כזה אבל כל השאר ובמיוחד הגיר והמערכת החשמלית פשוט תת רמה
אכן התחום העיקרי שעדיין הגרמנים לא השתוו ליפנים זה הגיר, לצערנו הרב..
MasterOz
09-02-2016, 16:18
אבל אם אתה רוצה להתקדם ברצינות:
אין לך טעם ואין לך מעוף, בחיי.
לא רוצה להתקדם לשום מקום, אחרי קרוזר אימתני, יבוא באגר -
אתה מסתכל על הארלי V-ROD לא האופנוע כמו העיצוב. (אגב - הוא למכירה אם אתה מעוניין)
http://www.no-limit-custom.com/img_bagger/15.jpg
יש כאלו, שגורמים לי לצבוט את עצמי...לבדוק שאני לא חולם.
http://custommotorcycles.info/wp-content/uploads/2014/09/1604636_859479844076236_5826536080252818174_n.jpg
בניגוד להארלי שאני רק רואה אותו וכבר מדמיין את הטיול הבא, האופנועים שהעלת מתאימים אולי לקישוט בסלון
או לתרגיל בעיצוב של בצלאל. שום גירוד של יצר הרכיבה...מצטער אבל זה אני.
MasterOz
09-02-2016, 17:04
גם לסלון וגם לטיולים -
http://www.baggersmag.com/sites/baggersmag.com/files/styles/large_1x_/public/images/2015/01/bag0215_tt214.jpg?itok=_gdVE09N
MasterOz
09-02-2016, 17:26
אבל עד שיהיה לי מספיק כסף, אמשיך עם שלי ובעיצוב חדש.
(אלף פעם אמרתי לו, לא להפיל אף קונוס)
אתה יכול לרכוב כך עם הבהמה שלך?
https://www.youtube.com/watch?v=v4A5TKoBXCI
הוי מקס מרגיש הרבה יותר קטן הבb king...לפחות לי (בישיבה בלבד...לא רכבתי על אףחד מהם)
אבל עד שיהיה לי מספיק כסף, אמשיך עם שלי ובעיצוב חדש.
(אלף פעם אמרתי לו, לא להפיל אף קונוס)
אתה יכול לרכוב כך עם הבהמה שלך?
https://www.youtube.com/watch?v=v4A5TKoBXCI
אם זה נראה כמו אינזומה 250 ונשמע כמו אינזונה 250....
MasterOz
09-02-2016, 20:29
אברי, אתה ילד...
שים..שים לה וריאטור החא תיסע יותר חזק
בבסדר אז את האגזוז הכפול הורדת מאיזה זוג ג'וימקסים...
הפלג הצפוני
09-02-2016, 22:43
לאף אחד לא מגיע לסבול מהברזלים הרוטטים תוצרת אמריקק.
צ'יף התבלבלת פה זה שרשור חזון הברזלות היבשות.
ובעצם לכולם פה יש שילדה עם אוסטאופורוזיס. ולמי שיש כיס אז הוא רוכש דוקאקי.
אתה בלונדיני עם מסור נורדי.
אין לך מה לחפש כאן.
lokimonster
10-02-2016, 08:26
קסדו"ש
להזכירך שהצ'יף מתעסק בקסטומיזציה של ימאהה מסוגים שונים ובכל זאת מצאנו אצלו את היוסונדה ושאר יצירות מבית מדרשו של דוקטור פלג ומיסטר הייד.
אז למה שהגרזן הנורדי לא ינחת על ברזל אמריקאי עם מנוע יפני ונשמה ישראלית?
יש אנשים שטוענים שהרכב האולטימטיבי הוא משאית מק עם מנוע קמינס 460 כ"ס.
כשלאלו נגמר הכסף למשאית חדשה הם קונים הרלי.
MasterOz
13-02-2016, 20:15
רן ופלג הצפוני, יש כאן כמה בשבילכם.
הראשון שלי, את כל השאר אתם יכולים לקחת.
The Custom Motorcycles of Mad Max: Fury Road (http://www.motomucci.com/2015/05/daily-inspiration-custom-motorcycles-of.html)
אתר מפונפן קצת, אבל שווה שיטוט.
הפלג הצפוני
15-02-2016, 15:08
הגדיל ראש:מזלג הפוך+קרטריג' רגיל.
אז אם לא הארלי, לפחות חיפושית:
http://wheelz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=1776&stc=1
lokimonster
23-02-2016, 09:08
כעת באמת נישאר רק השיט
יסלח לי המאסטר אבל צריך עוז לרכוב על משהוא כזה יפה:
http://wheelz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=1781&stc=1
הנה
http://wheelz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=1590&stc=1&d=1455085096
קוואסאקי ווימקס ???
MasterOz
25-02-2016, 00:54
מה אגיד לך שושני, השוטרים האמריקאים רוכבים על הארלי.
לדעתי, מתחילת המאה הקודמת בערך. רק מה...
גם הם כבר פוזלים מזה כמה שנים, לכיוון האופנועים היפנים. (קראתי כתבה ב2013)
תחשוב על זה כך,
הגוד גייז (השוטרים) יש להם אקדחים תוצרת אמריקה, אקדחים עם מסורת ענפה,
שוק עולמי גדול וכבודם בהחלט במקומו מונח.
הוורי וורי גוד גייז (fbi) להם...כבר יש גלוק!
מה אגיד לך שושני, השוטרים האמריקאים רוכבים על הארלי.
לדעתי, מתחילת המאה הקודמת בערך. רק מה...
גם הם כבר פוזלים מזה כמה שנים, לכיוון האופנועים היפנים. (קראתי כתבה ב2013)
תחשוב על זה כך,
הגוד גייז (השוטרים) יש להם אקדחים תוצרת אמריקה, אקדחים עם מסורת ענפה,
שוק עולמי גדול וכבודם בהחלט במקומו מונח.
הוורי וורי גוד גייז (fbi) להם...כבר יש גלוק!
נו ו...
MasterOz
25-02-2016, 14:47
כלום, הכי טוב הארלי...חחח
שש מילים, שלוש עברות.
עכשיו נראה שאתן לעצמי באן.
נשלח ממכונת כתיבה, תוך שימוש באצבעות.
כלום, הכי טוב הארלי...חחח למי הכי טוב הארלי, למי?
שש מילים, שלוש עברות. חוקים נועדו למתוח אותם ולמשוך בזקן של המנהל..
עכשיו נראה שאתן לעצמי באן. לא באן כאפת שטות!
נשלח ממכונת כתיבה, תוך שימוש באצבעות. תתקדם יש כבר טלפרינטר!
הארלי טוב למי שטוב לו עם הארלי.
הארלי מייצג תפיסת עולם, מסורת, היסטוריה, של הארלי והארלי בלבד.
הארלי זה הארלי ולא צריך להשוות אותו לשום דבר אחר, רק בגלל שיש לו שתי גלגלים ומנוע.
אופנועי מירוץ, דראג, צרעות שטח עצבניות, אנדורו ודומיהם מעולם לא עשו לי את זה,
אופנועים אחרים כן, יש הארלי שהוא קוריוז ויש הארלי שהוא מכונה מופלאה עבורי, יש אדווצ'רים
שמענגים לי את בלוטות הלימפה. זה לא עושה אותם לאופנוע הטוב בעולם או הנכון ביותר לאף
אחד חוץ ממני!
לא לכל אחד...
http://wheelz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=1799&stc=1
lokimonster
27-02-2016, 22:18
רן באמת אופנוע לאנשים שהלימפה מדגדגת,הפרוסטטה לוחצת ואת הזיקפה ויאגרה ממשת!
לא ירחק היום וההארלי יגיע!
יש יעד ויש מטרה-היעד הוא הדרך להגשים את המטרה נשוב באפריל
I may simply be a single drop of rain
But I will remain
⚡️[emoji942][emoji945]
http://wheelz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=1801&stc=1
http://wheelz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=1802&stc=1
http://www.thestreet.com/story/12675358/1/3-reasons-why-harley-davidson-shines.html
MasterOz
03-03-2016, 14:03
שושני, זה קשור אליך, תקרא בכתבה (http://www.revzilla.com/common-tread/why-harley-davidson)ותראה מה כתב המגיב הראשון.
שלא לדבר על שאר המגיבים, שאני בטוח שחלקם אמריקאים.
אתה תמיד יכול לחזור לכאן (http://www.goingfaster.com/angst/noharley2.html)ולרענן את זכרונך במה שאני חושב.
אבל זה סתם יגרום לך לרדוף אותי על מנת להרוג.
מאסטר ידידי, אתה "תינוק שנשבה" איך באמת תדע מה טוב, כשזדים טפטפו לך רעל מזוקק.
איש באמונתו יחיה, וכשאין בשמיים ציפור שיר, גם העורב יחשב זמיר. - רן
MasterOz
04-03-2016, 08:44
ביפנית אומרים...
באין ציפור שיר, כל תחת הוא זמיר.
ובתרגום לעברית...
באין יפני מסעיר, כל אופנוע נחשב אדיר.
MasterOz
04-03-2016, 08:48
קבל תיקון... גם גרמני או אמריקאי,
נתקע בעיר.
אין גבר שלא פוחד, הבעיה שאתה פוחד להיות גבר...
MasterOz
04-03-2016, 13:24
אין גבר שלא פוחד, הבעיה שאתה פוחד להיות גבר...
הגבר.... תיקתי לך.
lokimonster
04-03-2016, 13:29
מאסטר ושושנה תעברו לשמלות.
ללא ספק אתם בכיוון
But I will remain
⚡️[emoji942][emoji945]
https://youtu.be/dgAuv06pI8w
lokimonster
05-03-2016, 09:27
הלומות של שושנה אפילו bmw היה שם
http://youtu.be/cQ39butGE48
But I will remain
⚡️[emoji942][emoji945]
המלצה למי שבאמת אוהב הרד קור:
http://fullgaz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=1840&stc=1
טייזר:
http://fullgaz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=1852&stc=1
http://fullgaz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=1930&stc=1
כאן תמצאו את ההיסטוריה של החברה מיום ההקמה, לחצו על השנה בציר הזמן:
http://www.harley-davidson.com/content/h-d/en_US/home/museum/explore/hd-history/1910.html
eran1100
16-03-2016, 13:42
בוקר טוב אנשים,
בלת"ק (בלי לקרוא תגובות קודמות)
כנראה שחברים שלך עדיין לא עייפים מספיק בשביל לעבור להארלי, אם נסתכל על מכלול האופנועים בשוק
הרי שהארלי הוא כביכול הרגוע או הנוח ביותר, לשייט ביחד לעבר האופק עם פוזה על מלא, במובן החיובי או השלילי תלוי באופי.
כמובן שזה הדבר הכי שיטחי שאפשר להגיד על המותג אבל כך אני לפחות רואה את זה.
לא שיש לי בעיה לרכב בקבוצות גדולות עם מועדונים כאלה ואחרים ולהסתכל על הנופים,
פשוט לא מבין את הנאמנות והקנאות למותג אחד מאוד מאופיין, יותר מדבר אלי הגיוון והלא מחוייבות.
אולי יום אחד יהיה לי הארלי כשהדלקת פרקים תכאב מידי והתרופה היחידה תהיה ויברוץ מיליטנטי.
lokimonster
16-03-2016, 13:50
ישנן מספר סיבות שבגינן אני לא רוכש הארלי:
1. תקציב - המחירים שלהם מגוכחים בעייני בייחס התמורה למחיר.
2. פחת מהאמינות של הכלי.
3. שימושיות ( נגזרת מ2) - אני זקוק לכלי שלא צריך לסגור ברגים אחרי כל רכיבה.
אם להודות באמת הארלי מאוד קוסם לי ויש לא את הג'אחה שאני מחפש בפועל ארכוש את אחד מדגמי הXV והוא ידע לתת אותה עם ערך מוסף של אמינות ושקט נפשי.
כנראה שההארלי אכן יחכה לימים של הקטטר והזונדה
eran1100
16-03-2016, 14:04
אגב, איך התגלגל השרשור הזה לפורום רכיבה מתקדמת? ההפך הוא הנכון :c0305:
eran1100
16-03-2016, 14:09
ישנן מספר סיבות שבגינן אני לא רוכש הארלי:
1. תקציב -
https://testridesee.harley-davidson.com/en_EE
lokimonster
16-03-2016, 14:15
כרגע אין לי תקציב למשומש במצב טוב( שאחדים דורשים כמו לחדש)
ולצערי גם לחדש במצב הכי טוב.
בקיצור זה ימתין כמה שנים עד לפנסיה!
eran1100
16-03-2016, 14:26
קח נסיעת מבחן ואולי תזכה?
https://testridesee.harley-davidson.com/en_EE
מתרגלים לוויברציות מהר מאוד,אם תידע לטפל כמו שצריך הוא אפילו יהיה אמין (בערך)
הארלי זה לא אופנוע הארלי זה חוויה,תרכב תבין.
ויש ספורטסטר ב30 אם אתה מעוניין.
lokimonster
17-03-2016, 15:30
מהסקרנות הצצתי ביד שנייה ולא ראיתי הארלי בסכום שאמרת.
לידע כללי מה מצבו, ואיזה דגם.
lokimonster
19-03-2016, 23:27
החתול עדיין חי מילל ונושם!
But I will remain
⚡️[emoji942][emoji945]
אישית, לא מבין מה יש לאנשים מהבהמות האלה ששוקלות כמו טנק.
לא עדיף איזה F1200GS?
MasterOz
22-03-2016, 15:17
איך אתה יכול להשוות בכלל? אלו שתי חיות שונות באותו הספארי.
תשווה לבהמת קרוזר אחרת, לא לGS
עוז, זה לא ה GS הרגיל.. זה דגם חדש שאתה לא מכיר: F-GS
lokimonster
22-03-2016, 16:40
עוז מכיר רק GSX600F
מין רטרו שכזה
מהסקרנות הצצתי ביד שנייה ולא ראיתי הארלי בסכום שאמרת.
לידע כללי מה מצבו, ואיזה דגם.
במצב מעולה,1200 ספורטסטר 91
YaronNahum
06-04-2016, 15:10
https://testridesee.harley-davidson.com/en_EE?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=Harley-05-04-16-Mobile&utm_term=Harley-Interested&utm_content=Harley-Ad-2
lokimonster
06-04-2016, 15:25
86- ראיתי ביד שנייה - קצת שונה ממה שאני מחפש (תודה)
לגבי המבצע נרשמתי לכבוד היום הולדת שלי תיאמו לי רכיבה _6.5)
MasterOz
06-04-2016, 22:36
שושני, לוקי, מצאתי את האופנוע המושלם עבורכם!
במיוחד בשבילכם, במצב ספורט יש לו תאורה וורודה בלוח השעונים - אש!
בבקשה ואל תגידו שאני לא חושב עליכם -
https://www.youtube.com/watch?v=neBDe2N0IbQ
moonshield
06-04-2016, 23:08
זה רק אני או שהוא אמר שהמחיר של כזה חדש הוא 10500$?
לא תתפוס אותי על אופנוע חשמלי, או אוטומטי, או שנראה כמו המזנון של אימא שלי.
אפילו לא כזה:
http://fullgaz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=2202&stc=1
moonshield
07-04-2016, 11:30
חשמלי או לא, אוטומטי או לא, הדבר הכי מגניב שיש בכלי הזה (בסרטון של עוז) זה המושב הנוסף שהופך למשענת גב מתכווננת, לדעתי זה משהו שצריך להיות בכל אופנוע (לא באופנוע ספורט כמובן שמחבקים את האופנוע, זה סתם ישמש כמו מפרש).
lokimonster
07-04-2016, 16:44
עוז היקר הסטיות העיצוביות והלדים הם הנחלה שלך!
אני מודה שיש לי חיבה יתרה ללדים וגם איזו פנטזיה להארלי עם ארגזי צד וסיסי בר לבוסית שלי שיהיה לה נוח!
ואתה מכיר את הבאנדיט שלי שבעיניי הוא חתיך עולם למרות הציפורן (כל הזכויות שמורות לאוריאל VFR)!
http://fullgaz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=2213&stc=1
lokimonster
09-04-2016, 19:29
יותר בכיוון של זה
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160409/9ffe8143ead52b2d6d228d0e50b06bdf.jpg
ראיתי אותו בסוכנות של הארלי מודל 2007
80 אלף שח אז שישארו איתו נרכוש כבר יפני ב60 אלף שח מודל 2013
http://fullgaz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=2223&stc=1
מאסטר?
הפלג הצפוני
10-04-2016, 20:45
די כבר.
lokimonster
11-04-2016, 08:41
הייתי, חקרתי, שוחחתי.
ובכן המסקנות הן לא חד משמעיות אבל לאחר הרצאה שלמה למה לא הארלי אכן מצאתי יותר נגד מבעד:
1. אמינות - הכלים הללו דורשים יותר מיפני
2. בהמשך ל1׳ אין מוסכים בירושלים שמתעסקים עם הכלי וערוכים לעבוד איתו ( תודה עוז)
3. מחיר - במחיר של דיינה ניתן לרכוש דראג סטאר כמעט חדש שיתן מענה עדיף בפרמטרים 1+2 ולי כאדם שמשתמש על בסיס יום יומי בכלי זה יתרון!
אני מניח שאם הייתי מוצא דיינה במחיר סביר ובמצב טוב אולי הייתי חושב להכנס להרפתקה אך במחירים כרגע ולאור הנתונים מסביב אז הארלי ישאר לעשירים ולאמיצים!
כפי הנראה אני אחפש לי דראגסטאר ( או יפני אחר )ואת ההארלי אשאיר לפנסיה!!!
לבסוף
עוז לתמורה ( כינוי טוב לרוכשי הארלי)
יש יעד ויש מטרה-היעד הוא הדרך להגשים את המטרה אפריל הגיע ועדיין מושבת
But I will remain
⚡️[emoji942][emoji945]
בכמה ראית את הדיינות?
ראיתי כמה באזור ה70+-
ואם אתה משווה ליפנים...אתה לא מוכן להארלי
אתה מזכיר לי את הסצנה הבאה:
https://www.youtube.com/watch?v=DaxU0ut5tUw
lokimonster
11-04-2016, 14:58
2007 70000 קילומטר ביקשו 83 אלף
בסוכנות הארלי.
לגבי ההשוואה בירושלים לא ידוע לי על מוסכים שמעוניינים לטפל בהארלי ואני צריך כלי שיהיה אמין וידע לשרת אותי בלי שאצטרך לאסוף חלקים או לרוץ לתל אביב!
אגב אני לא הארליסט וזה לא מרכז חיי אם זאת הכוונה למוכן להארלי ואין לי כסף מיותר, ידע או זמן להתעסק בכלי.
יפני מנסיון ( ויראגו 500 כ9 שנים 250 כשנתיים ושאר הכלים היפנים שהיו לי) היה אמין ושירת אותי מצויין!
But I will remain
⚡️[emoji942][emoji945]
המאסטר הוא תינוק שנשבה, כל עולמו סובב מוסכמות מקובלות, אגדות אורבניות וסטיגמות.
אי שם בשנות השבעים, הייתה בעיה איומה למנועי ההארלי והם גרמו לצרות צרורות לחטיבת
המכירות של החברה. מאז החברה עברה שינוי אדיר והמנועים השתפרו ביחד עם הטכנולוגיה
והיתרון האדיר שלהם שלמרות שאיכותם השתפרה פלאים הם נשארו מנועים פשוטים לטיפול
והחזקה. המנועים המודרניים האוולושיין והבאים נחשבים ובצדק למנועים אמינים.
אם נעבור רגע לתחום הרכב הרי שעל פי דבריך למותג דצ'יה (הדלתא הרומנית) אין מקום
על הכביש, אחרי הפדיחה של שנת 88, אבל עם זאת, נתוני המכירות בארץ ובעולם מרקעים
שחקים. למה?
דבר אחד בנושא ההארלי אני יכול לקבל, פה בארץ המחירים שלהם מוגזמים מאד, אבל עם
זאת העסקאות האמתיות שמתבצעות בחדרי חדרים, נמוכות בהרבה מהמחיר ההתחלתי.
קניה של הארלי היא לא קניה מושכלת, שום דבר שניתן לחשב אותו עם דף ונייר לא תופס.
מי שקונה הארלי קונה קניה רגשית, כיוון שהוא אוהב משהו מסוים ואהבה אי אפשר להבין
אי אפשר להסביר ואי אפשר לשכנע מישהו להתאהב.
מי שקונה הארלי בארץ, הוא לא האופנוען הממוצע, הוא יודע שהוא קונה ביחד עם האופנוע
גם חבילה נוספת, בדיוק כמו מי שקונה קפה-רייסר, או אופנוע אספנות. ויש מחיר נוסף לשלם.
זה באמת לא מתאים לכל אחד, אבל מי שזה מתאים לו יודע ולא מעניין אותו שום דבר אחר.
lokimonster
12-04-2016, 16:26
רן נכון לרגע זה לא תתפוס אותי נוסע בדאצ'ה ובעצם גם לא ברנו סיטרואן או פיג'ו אלא אם הן נתנות לי מהעבודה.
בהיבט הזה אני זורם עם עוז ולמעשה גם אתה אמרת
הארלי זה כלי לבעלי ממון או בעלי כישורים טכניים טובים!
אמוציונאלי ככל שאני אהיה אין לי את התקציב לאמוציות ולמרות הסאונד הנפלא של הדיינה שעמדתי לידה היא לא תעזור לי הרבה אם אצטרך לגרור אותה לתלאביב בגלל בעיות בכלי.
בכל מקרה הנסיון שלי עם התוצרת היפנית הוא נהדר ( הן 4 גלגלים והן 2).
כפי שציינתי - ייתכן וזה לא הזמן להארלי למרות שלו הייתי מוצא דיינה שמורה במחיר שפוי שישאיר לי עודף לתיקונים ייתכן והייתי נופל למלכודת הדבש הזאת!
נכון לרגע זה ולמחירים המגוחכים של הכלים האלו אני אמשיך לכיוון של הסאקי והסושי!
נ.ב
דראגסטאר 1.3 2009 יד ראשונה 43000 קילומטר מבקשים 65000 ש"ח
דיינה 2007 75000 אלף קילומטר מבקשים 83000 ש"ח
כ20000 אלף עודף לפסיכולוג טוב שיטפל בחסכים שלי ועוד על אופנוע ללא תקלות האם יש יותר טוב מזה?
הזמנתי רכיבת מבחן לשבוע הבא. אחר כך נראה על מה מדובר.
lokimonster
13-04-2016, 10:27
על איזה כלי?
מתחיל בקטן - 883. אם ישאר זמן אז אולי גם ה-48... יותר גדול מזה ממש לא מעניין אותי.
ארה"ב תרבות ההארלי קיבלה שינוי בגלגול האחרון.
כמי שעוקב מקרוב כבר קרוב לעשרים שנה, השינויים המונחתים ושינוי סוג הלקוחות של חטיבת הארלי
(להל"ן החטיבה) גרמו גם לשינוי בהרגלי הצריכה של הכלים.
אם בתחילת שנות השישים, רוב המשתמשים היו שייכים לפלג כזה או אחר בתרבות האמריקאית, רובם
פורעי חוק, כנופיות מלאכי הגיהינום וראשי דלק. היום הרבה מהלקוחות הם אנשים מיושבים בדעת מהמיינסטרים
של ארה"ב. לקוחות חדשים אלה הביאו דרישות חדשות ורוח "אחרת" בחטיבה חלקם יגידו שינוי מבורך וחלקם
יסרבו לקבל. כך או כך החטיבה מוכרת היום הרבה יותר כלים ומכניסה הרבה יותר כסף.
האופנועים שלפני המלחמה (הראשונה והשנייה) נמכרים בהרבה מאוד כסף, ולכל עשור ישנה עדת מעריצים
גדולה שמוכנה להישבע שזה זה ההארלי האמתי וכל מה שאחריו...כלום!
נכון להיום בשוק האמריקאי ישנה דרישה מוגברת, לדגמים של שנות השישים והשבעים עם עדיפות לכלים
מקוריים או כאלה ששופצו על פי רוח התקופה, העשור הנוח ביותר לקניית תקציב, הוא למרבה ההפתעה
זה של שנות התשעים דווקא זה שנחשב לבעל המנועים המוצלחים. הוא לא מספיק "ישן" להיחשב קלאסי (זה עוד יגיע)
ולא מספיק חדש להימכר כמשומש יומיומי.
המרגיז בכל הסיפור, ששם תוכל להגדיר תקציב גג, לבצע חיפוש של כלי על פי טעמך ולמצוא מציאות מדהימות
הן מבחינת תחזוקה וכמות ק"מ שעל האופנוע והן מבחינת המגוון, התצורה והסגנון.
בארץ רוב הכלים שחוקים, מוחזקים בתחזוקת שבר (הסיבות ידועות) ונדרש עליהם מחיר מוגזם. עיון מזורז
בלוח מכירות בארה"ב מגלה מגוון כלים מרשים במחירים של 4000-5000$ מחיר שבארץ רק אפשר לחלום
עליו.
קשה מאד להתאהב או לרכוש הארלי שחוק, כשבאותו המחיר את יכול לקנות יפני נוצץ וצעיר עם תדמית אמינה.
http://fullgaz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=2279&stc=1
lokimonster
14-04-2016, 09:25
שושנה אני מהמר שגם הארלי חדש לא ישתווה באמינותו ליפני חדש!
הדבר היחיד שעומד לזכות ההארלי זה "הרומנטיקה" הסאונד והתחושות ( שאני מתוודה שקורץ גם לי אפילו יש לי את האקססוריז ששמרתי אי שם מגיל 16שיגרמו להרגיש חבר כנופיה)!שהארלי מספק ובמחיר שבארץ אינו שווה לכל נפש!
האמת שקיוויתי שאלבר ינסו להפוך את המותג למשהו עממי יותר אך התבדתי אם נתעלם מהקישקוש בנפח 750 או 883 שמסופקים במחיר בסיס אך ללא כיסא אחורי ואם נודה באמת לא ממש פסגת החלומות של אף הארליסט ובטח לא שלי או שלך!
אגב נושא התמחור לא ברור לי אם זה בשל המיסוי או בשל נסיון למתג את הכלי אבל אני מהמהר שבשל המחירים הם מאבדים הרבה לקוחות!
אני מניח שריבוי כלים רק יועיל ליבואן שיהנה מרכישת חלפים וקהל חדש!
אני חושב שאתה טועה בכך שאתה משייך ידע קודם לכלים מודרניים,
על פי השיטה שלך גם דוקאטי הם כלים לא אמינים...
הכלים החדשים של השנים האחרונות, עמודים בכבוד מול כל המתחרים,
לא פחות ולא יותר ולא ידוע על בעיות כרוניות, בתנאי שטופלו כנדרש.
להפך מנועי האוולושין המתקדמים, נחשבים למנועים שלא מתים גם אחרי
ק"מ מכובד בכל קנה מידה.
בהקשר למחיר, הגרעין הקשה של האופנוענות בנפחים הגדולים הוא גרעין
שמרביתו אנשים בעלי ממון, או כאלה ששמו להם בסדר העדיפות גבוה
את נושא רכישת האופנוע.
החברה הצעירים יותר או כאלה שעדיין נאבקים לפרנסתם, מטבע הדברים
לא לקוחות פוטנציאלים של הכלים האלה כחדשים.
אני בהחלט חושב שיש מקום גדול יותר לאופנוענות שפויה במחירים עממיים
והצלחת האופנועים החדשים במחירים של עד 50K ש"ח מוכיחה זאת.
ברגע שיכנסו לשוק עוד ועוד אופנועים כאלה ייווצר שוק חדש ושונה מהקיים,
בדיוק כמו שקרה בתחום הרכב, למכוניות 1600 אוטומטיות, עם כניסת הרכבים
הקטנים והזולים, שאיש לא האמין בהם עד אז.
כבר היום ישנו שוק "מת" של אופנועי יוקרה שלא נמכרים במחיר המחירון ונתקעים
אצל היבואן כאופנוע יד 2 או מוכרים שלא מצליחים למכור המון זמן עד שמתפשרים
על המחיר.
אני מאמין שבשנים הבאות תהיה ירידת מחירים חדה כלפי מטה.
lokimonster
14-04-2016, 10:42
שושני יקר קלעת בול
אני ישראלי גוזען וסטיגמתי!
דוקאטי פוי מגניב חדש אבל אמינות יוק ( נראה לי שאפילו יותר גרוע מהארלי - אם נשווה ירידת ערך של משומשים - אאו בשל ריבוי כלים ובכל זאת לצורך הוויכוח)
גוצי - קקה - ראה כתבה ארוכת טווח שבכלי עם 30 אלף קילומטר ( ייתכן שאני טועה בקילומטרים ) כבר מופיעות הזעות.
הארלי נו טוב לא נהרוס לך ולי את הפנטזיה
BMW ( וואלה ממש דה ז'וו) בעיות שונות של חשמל וכו' ( לא מה שהיה פעם פשוט ואמין) להזכירך סיפורי אימה ששמענו במהלך הדרך.
אגב גם בעולם הרכב ( אני מקווה שצביקה יסכים איתי ) שהיפנים עשרות מונים עדיפים על תוצרת אירופה ( כיום אולי קצת פחות בהשוואה ל80 90 ) אמריקה וכו'!
זה קו שמנחה אותי כבר הרבה שנים ומנסיון ( החזקתי גם אירופיות וגם יפניות) עם היפניות לא ראיתי מוסכים ( אפילו האינוצ'נטי שהייתה עם מנוע יפני והשאר מרחבי אירופה המנוע אמין כל המסביב חרא )
מובן שהיו הפתעות כגון האונו שעובדת יפה ( דורשת יותר תחזוקה מהסוויפט שהייתה לי) עד היום, היאווה שיחסית למחיר חרשתי את הארץ ( שוב דרשה תחזוקה ופלטינות בארגז כלים) או הווספה (שגם דרשה תחזוקה )
היפנים מטיפול לטיפול עם מינימום בעייות והפתעות ( למעט בלאי רפידות דיסקים וכו')
לדעתי את מפספסים פה נקודה חשובה מאוד - רוכב/אופנוען בדר"כ לא בדיוק קונה כלי בגלל שם חברה מותג מסויים. רובנו קונה כלי מה שעושה לו את זה (עם עוד כמה ייעודים ושימושים במשוואה, אבל בלוטות החשק מובילות ברוב הגדול של המקרים).
אם חברת הארלי היית מרחיבה את הצע הכלים חוץ מקרוזרים במלאןטלפים ווריאציות (ולא, ספורטסטר זה לא כלי ספורטיבי בדיוק) - למשל לקחת את אריק ביואל ולספח אותו אליה בחיבוק רחב ולתת לו ליין פיתוח לכלים ספורטיביים כשהוא יהיה המנהל שם, אז היו יותר רוכבים שהיו מצטרפים למותג הזה. ברור שאני לא ממציא את הגלגל ודיי בטוח שהם ביודעין נשארים עם הקרוזרים , ובטח הרעיון של פיתוח כלים ספורטיבים/ספורטורינג/כביש פרופר, כאלה שעטופים קצת/הרבה עם פלסטיק עלה שם בישיבות לא אחת..
כמי שרכש כלים גם יפנים וגם גרמנים, וברור שכל אחד וסיבותיו אבל לדעתי הקו המנחה של רובנו זה לא בהכרח פרקטיקה ואמינות מוכחת בראש ובראשונה.
בסופו של עניין מה שתופס אותנו בעסקת הרכישה הבאה, שוב - ברוב המקרים שזה כלי מעל 500 סמ"ק לפחות, זה הזיק הזה של החיבור למראה ולנתונים המוצהרים של המעטפת (סמ"ק/קג"מ, צורה, צבע, פוזה). אם זה יפני , גרמני, אוסטרי, איטלקי או אמריקאי? (יסלחו לי האנגלים, מאז המנדט האופנועים שלהם לוקים בחסר בייצוג רשמי בארץ) - בעיקר זה שהכלי בא לך ממש טוב ואתה חייב אותו.
ואישית זו התשובה שלי אליך ינון - למרות שבאנדיט היה מתאים לי בול לשימוש היומיומי עם כ 70 ק"מ יומי חמישה ימים בשבוע, הוא לצערי לא עושה לי את זה. לא שאני רואה באנדיט אני מקיא כן, אבל.. אני בוחר כלי שאפילו אחרי שנה~שנתיים אחרי רכישתו, כשאקום בבוקר ואסיר את הכיסוי אני יגיד לעצמי "יו איזה כיף שיש לי כזה". (מעריך שרכיבה על באנדיט או על בימר כשלי לא כזו שונה תהומית, אבל יש הבדל)
MasterOz
14-04-2016, 22:23
המאסטר הוא תינוק שנשבה, כל עולמו סובב מוסכמות מקובלות, אגדות אורבניות וסטיגמות.
הצחקתותו, אני? מוסכמות מקובלות? אני? וואללה, לפעמים אתה מפתיע אותי...!
...קניה של הארלי היא לא קניה מושכלת כי אם היה שכל, לא היית רוצה לקנות ...
מי שקונה הארלי קונה קניה רגשית, כיוון שהוא אוהב משהו מסוים ואהבה אי אפשר להבין
אי אפשר להסביר ואי אפשר לשכנע מישהו להתאהב...ולכן, אחוז הגירושין כל כך גבוה!
זה באמת לא מתאים לכל אחד, אבל מי שזה מתאים לו יודע ולא מעניין אותו שום דבר אחר.
וזה אומר אדם שרוכב על, נו...על היפני הזה...מקס משהו...נכון?
ראה למעלה.
...אני מאמין שבשנים הבאות תהיה ירידת מחירים חדה כלפי מטה.
אתה גם מאמין בפיות? אולי גם בירידת מחירי הדיור?
תגיד...? כמה פעמים אמרתי לך, את הכדור הכחול בערב והאדום בבוקר, לא הפוך!
למה למי יש אינטרס שירדו המחירים של משהו? את מי זה משרת???!!!
את המדינה?
את היבואן (הקבלן)?
את בעליו של הכלי (או הדירה) החדש?
את בעליו של הכלי (או הדירה) המשומש?
מי בדיוק מוכן לוותר ולהפסיד?
או להרוויח פחות, מי?
במקרה של הדירות...אפילו כאלו שלא רכשו וצריכים לקחת משכנתא, לא רוצים שערך הדירה שיקנו יפחת.
אולי אפילו רוכבים שרוצים כלי חדש וצריכים מימון, אולי גם הם מעדיפים שהמחירים ישארו גבוהים.
לך...לך תישן על האף...
:Ghelyon:
ראה למעלה.
אתה גם מאמין בפיות? אולי גם בירידת מחירי הדיור? לא בכולן - ולא, אבל מסיבות אחרות.
תגיד...? כמה פעמים אמרתי לך, את הכדור הכחול בערב והאדום בבוקר, לא הפוך!
למה למי יש אינטרס שירדו המחירים של משהו? את מי זה משרת???!!! כי כוחות השוק חזקים מכולם, ע.ע קטנה וידנית.
את המדינה? למזלנו יש דברים שלמדינה יש שליטה קטנה מאד.
את היבואן (הקבלן)? היבואן הביא לך את ה-DR650 לא בגלל העיניים הכחולות שלך....
את בעליו של הכלי (או הדירה) החדש? מוכר שהשתרג משתמש בכלי הישן כקרש קפיצה אלה אם הוא אח של עינבל אור. לא ימכור לא יקנה.
את בעליו של הכלי (או הדירה) המשומש? קונה נבון יחפש את העסקה הטובה, כלי חדש במחיר 40K או משומש במחיר זהה ע.ע לוקימנסטר.
מי בדיוק מוכן לוותר ולהפסיד? זהו שאף אחד לא קובע לבד את הכללים, רק השוק החופשי. ע.ע משפחטומטית ליסינג אז והיום...
או להרוויח פחות, מי? מי שרוצה למכור מהר או בכלל. יש כבר חצי שנה (חפש ביד 2) אופנועים שכבר עומדים למכירה למעלה משנה כי המוכר...(שים לב מלכודת חשבונית!)
במקרה של הדירות...אפילו כאלו שלא רכשו וצריכים לקחת משכנתא, לא רוצים שערך הדירה שיקנו יפחת. מחירי הדירות יעלו ויהיו תעשייה לעשירים.
אולי אפילו רוכבים שרוצים כלי חדש וצריכים מימון, אולי גם הם מעדיפים שהמחירים ישארו גבוהים. אם יהיו כלים בטוח מחרים בינוני הרבה יעברו
לכלי חדש גם כשיוותרו על משהו רק בגלל שהוא חדש המחסור בקונים יוריד את מחירי המשומשים. עכשיו כשיש ביקוש לכלי זולים חדשים יהיה
יבואן שביא אותם ואם יעלה מחיר יפסיד קונים מעגל השוק החופשי הנצחי. עליות, ירידות, עיסקה....
לך...לך תישן על האף... בוא, נישן כפיות...
:Ghelyon:
פחחחח
lokimonster
15-04-2016, 13:11
ערן
הלוקסוס של לרכוש את מה שעושה לי טוב לנפש כרגע לא אפשרי!
כשאני מחפש כלי אני נאלץ לחשוב אם אני אוכל להחזיק אותו וכמובן שהדברים לא יבואו על חשבון הבית והילדים.
הבאנדיט היה פשרה וכך גם האופנוע הבא אחריו.
מבטיח שאחרי שאריאלה תתקשר או שאהיה בכיר ומושחת באחד משרדי הממשלה אני אחזיק הארלי שלצידו טוסטוס,קורבט, gmc typhoon ,דיפטנדר, סופה, מנגל גז של וובר וחנייה סגורה וממוזגת שאוכל לישון בה!
עד אז נתפשר ונחיה לפי תקציב
But I will remain
⚡️[emoji942][emoji945]
החיים הם אוסף גדול של פשרות, כי ההבדל בין מה שאתה רוצה, למה שאתה באמת צריך, לבין מה שיש לך בפועל,
הוא לפעמים כל כך גדול, שזה נקרא פער התסכול.
עכשיו, ככל שפער התסכול גדול יותר, הסיכוי שתעשה מעשה אהבלי, גדל משמעותית.
לכן אם המעשה האהבלי שלך יהיה קטן ומחושב ולא בדיוק מה שאתה רוצה, שוב תתקע למרות המעשה
עם מה שאתה צריך, או מה שיש לך, כלומר לא עשית כלום, פרט למעשה אווילי שלא קידם אותך לשום מקום.
אז אם כבר משתגעים, משתגעים בגדול כי עדיף מפלה מפוארת, מחלומות במגירה.
lokimonster
17-04-2016, 08:51
שושנה, פער התסכול תופס אצל ילדים.
בגילנו המופלג מבינים שיש מצוי ויש רצוי ולומדים לשמוח ולהנות ממה שיש.
יש את זה שילך על כל הקופה ואז יגלה שיש לו ברזל נוצץ שהוא לא יכול לתחזק.
ויש אותי שעורך סדרי עדיפויות ויודע לנשום עמוק ולחשוב כדי לא ליפול ( לאחרונה גם להתייעץ).
צעדים קטנים יביאו אותנו לפסגת החלומות בקצב איטי, צעדים גדולים לא ברור לאן יקחו אותנו ומזה אני מנסה להמנע!
זהי בדיוק הבעיה שמפרנסת מיליוני פסיכולוגים יועצים ופסיכיאטרים, כולם חושבים שהם מחוסנים,
נורמליים, לא צריכים עזרה, עד שזה מתפרץ, יש לזה אין ספור ביטויים, התנהגותיים, פיזיולוגים,
נפשיים, אבל קשה מאד להודות שיש לך (לא לך אישית, בכלל.) בעיה ולפעמים אתה אפילו לא
יודע שהיא שם.
החכם יודע להתמודד איתה, הפיקח דואג שהיא לא תגיע!
lokimonster
17-04-2016, 09:19
ברוך השם אני הכל חוץ מנורמאלי.
תעבור על רשימת החברים שלי ותסביר לי איך אפשר להיות נורמאלי איתם!
לגבי מה שרשמת כעת אני חייב להודות שאני לא בטוח למה התכוון המשורר.
http://fullgaz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=2432&stc=1
Dresdner
01-05-2016, 08:41
מתרגלים לוויברציות מהר מאוד,אם תידע לטפל כמו שצריך הוא אפילו יהיה אמין (בערך)
הארלי זה לא אופנוע הארלי זה חוויה,תרכב תבין.
ויש ספורטסטר ב30 אם אתה מעוניין.
תשמע, עקבתי אחרי ההודעות שלך ועניין האמינות חוזר לא פעם, על פניו נראה שאין לך שום נסיון על הארלי מה10 שנים האחרונות אז בשביל הפרוטוקול תדע שבטבלת האמינות של מגזין האופנועים שנחשב לגדול באירופה הארלי נמצאים בטופ וזה לא עוד סקר אמינות אלה רכיבה ארוכת טווח שאחרי המנוע פורק לחתיכות.
בעבר החזקתי ביואל XB12 וההתרשמות שלי מהמנועים שלהם היא שהם פשוטים, קלים לתחזוקה ואמינים, לא הבנתי מה זה לטפל כמו שצריך? אין שם כמעט במה לטפל, לא רדיאטור, לא כיוון שסתומים ולא שרשרת וגלגלי שיניים, אין שם הרבה חוץ מהחלפת שמן פילטר וכו.
מודה ומתוודה,אין לי ניסיון אישי עם הארלים מעל שנתון 2000+-
רוב ההארלים שאני התעסקתי איתם היו בעל הנעת שרשרת (הסבה) ולא הכרתי הארלי שלא עבר אי אלו שינויים.
מעולם גם לא עבדתי עם הזרקת דלק,הדבר הכי "מודרני" התעסקתי איתו בהארלי היה הצתה אלקטרונית.
אבל להרבה חברים קרובים,בעלים של הארלים (ביג טווינים,ספורטסטרים) מודרניים הייתה את אותה הדעה שאמינים כמו יפנים הם לא.
עם ביואל אין לי ניסיון בכלל (לצערי).
בכל מקרה רוב הבעיות מתחילות כשמתחילים השינויים,בוכנות,פוש רודים,פאוור קומנדרים,וכו'
TundraOG
27-05-2016, 02:30
כאחד שלא מזמן רכב על ספורטסטר בחו"ל לכמה ימים למרות נסיון של חצי שנה בלבד על דו"ג אני יכול לציין שהכל תלוי ברמת השליטה שלך בכלי. אם אתה חכם וזהיר, אין סיבה שהוא יתנהג אחרת מכל אופנוע אחר. (ובאופן מפתיע גם מרגיש דיי קליל בהשתחלות בפקקים ומתמודד יופי עם מהמורות בכביש)
אני מבין את החשש בשל המיתולוגיה של המותג, אבל בסופו של יום זה רק עוד אופנוע, כבד, מסורבל ורועש ככל שיהיה.
נכנס דגם של 750 street,ראיתי שיש בארץ.קראתי ביקורת ברשת,חוץ מכל מני דברים כתוב שהוא די ידידותי.האם זה אומר שהרלי יצרו כלי שגם אצלנו אפשר להמליץ כ" אופנוע כניסה" ?
מחיר " מתחיל מ61 אלף" .
מה אתם אומרים עליו?
חוץ שזה " לא הרלי אמיתי" כוי..שזה די מובן לי כבר...
למי הוא מומלץ?...אם בכלל?
...ובכל אופן,בלי .." יפני\ סיני כבר עדיף.." יותר עינייני
lokimonster
01-06-2016, 11:33
למרות שרבים יחלקו עלי אבל אם כבר קאסטום שהוא לא הארלי אמיתי אז לך על ימאהה שתיתן לך מראה לא פחות מגניב מהארלי ואמינות שאני מהמהר יותר טובה מהארלי.
לגבי נוחות עשיתי רכיבת מבחן על הסטריט והוא מגעיל כמו הימאהה.
אגב אני מוכר XV950 דנדש מודל 2015 אם זה מעניין אותך
http://fullgaz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=2768&stc=1
urileshem
02-06-2016, 20:31
נכנס דגם של 750 street,ראיתי שיש בארץ.קראתי ביקורת ברשת,חוץ מכל מני דברים כתוב שהוא די ידידותי.האם זה אומר שהרלי יצרו כלי שגם אצלנו אפשר להמליץ כ" אופנוע כניסה" ?
מחיר " מתחיל מ61 אלף" .
מה אתם אומרים עליו?
חוץ שזה " לא הרלי אמיתי" כוי..שזה די מובן לי כבר...
למי הוא מומלץ?...אם בכלל?
...ובכל אופן,בלי .." יפני\ סיני כבר עדיף.." יותר עינייני
מה זאת אומרת לא הארלי אמיתי? החברה היצרנית היא הארלי? כן, המנוע V בתצורה של הארלי? כן. המרכב הארלי? כן. זה הארלי בעבואה...
כל ההבדל הוא שהמנוע 750 במקום 883 שהיה הדגם הקטן עד עכשיו. אז לפי זה עד היום הספורטסטר 883 לא היה הארלי אמיתי? אפשר להרגע. זה הארלי לכל דבר עם מנוע קצת יותר קטן אבל עם מומנט כמו שצריך ורכיבה קרוזרית למשעי.
אז אני מאחל לך שתקנה אותו, אתה מאוד תהנה אם הארלי זה הקטע שלך וכמו כל אופנוע כניסה כשתראה שזה הדבר האמיתי עבורך תשדרג ותגדיל, כמו כולנו :-)
הפלג הצפוני
06-06-2016, 13:16
רק משועממים קונים את החרטא הזה.
YaronNahum
06-06-2016, 16:47
"החסרון" של ה750 הוא לא בנפח המנוע אלא בארץ היצור.
עד עתה לכל אורך שנות המותג, מעל 110, הייצור היה בארה"ב. את ה 750 מייצרים רחמנא ליצלן בהודו.
היות שהארלי , בעיקר בארהב, משחק חזק על הפטריוטיות האמריקאית, אופנוע שמיוצר בהודו , נחשב פחות
ההגדרה הבסיסית ביותר של הארלי היא מנוע וי טווין 45 מעלות מקורר שמן/אוויר
תספור לבד על כמה מאלה ה500/750 עונה
YaronNahum
07-06-2016, 11:33
על התנאי הזה גם ה ,vrod לא עונה, בכל זאת מנוע מקורר מיים.
אבל לא תשמע אף אחד מתלונן עליו.
YaronNahum
07-06-2016, 11:40
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160607/5b24a732c634c69d0783ad3822f20497.jpg
דפדף כמה עמודים תראה מה התשובה שלי לגביו
MasterOz
07-06-2016, 21:58
ירון, תמונה של אופנוע מקוסטם, לא עושה אותו אופנוע ללא תלונות.
יש על ווי-רוד, מלא...אבל מלא תלונות.
לדעתי, יציאה מסריחה ולא נחוצה.
לשם שינוי אני מסכים איתך
תוסיף לבאקט ליסט שלך רכיבה על הארלי ״אמיתי״ רצוי אחד שטופל בהתאם (הסרת הגבלות,כיוונים וכו׳)
אתה תבין מה הקסם באופנוע הזה
YaronNahum
07-06-2016, 23:12
Are you talking to me?
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160607/dde36bdb6b00eeab09a295350d1ef2df.jpg
מספיק הארלי?
84 softail.
דיברתי לעוז אבל nice bike!!
לא יודע איזה קרבורטור יושב עליו כרגע אבל אם יצא לך לנסות shorty e אני מבטיח שלא תתאכזב
הבדל של שמיים וארץ.
באופן אישי הייתי משאיר רק את המנוע והשילדה אבל על טעם ועל ריח.
כן הארלי לא הארלי, אחד השרשורים הארוכים בפולגז החדש...
למרות שרבים יחלקו עלי אבל אם כבר קאסטום שהוא לא הארלי אמיתי אז לך על ימאהה שתיתן לך מראה לא פחות מגניב מהארלי ואמינות שאני מהמהר יותר טובה מהארלי.
לגבי נוחות עשיתי רכיבת מבחן על הסטריט והוא מגעיל כמו הימאהה.
כן הארלי לא הארלי, אחד השרשורים הארוכים בפולגז החדש...
אני חושב שאת השאלה שלך צריך לחלק למעשה לשתיים:
1. האם אני (כרוכב ) בשל ל-קאסטום \ קרוזר .
2. במידה והתשובה כן, האם זה יהיה הארלי או אחר.
הגעתי לגיל (52 ) בו חשבתי שאני יודע מה טוב לי כרוכב. התשובה לשאלה הראשונה היתה כן, אני בשל לאופנועים הללו, ביקרתי בסוכנות הארלי לפחות 10 פעמים למצוא הארלי יפה ומשומש. ביקרתי עם בת הזוג ובלעדיה, עם חמי וחמותי , עם הבן שלי, עם עצמי החלומות והפנטזיות שלי...
יום אחד ראיתי הארלי אדום שמצא חן בעיני, שמור בצורה יוצאת דופן מטמטם , התעלפתי ריירתי על כל רצפת החנות שלחתי לבת זוגי תמונה היא אמרה לי "הללויה - לך על זה " . זה היה בתחילת שבוע משהו כמו יום שלישי, החלטתי שביום שישי אחזור לסוכנות ואקנה אותו. מגיע ביום שישי לסוכנות ... אין הארלי. מישהו קנה אותו.
המשוכה הראשונה נחצתה, כלומר מחשבתית אני בשל לקאסטום.
משוכה שנייה : הארלי או מקביל יפני ? משידעתי מה זה הראלי ופספסתי את זה שרציתי, אמרתי למה לא יפני ?
את ה XV1900 הכרתי וראיתי מס' פעמים. קראתי עליו בפורומים השונים והחלטתי אם לא הארלי אז XV.
טיפול בבהמות עם טונה ניקל / כרום : משטחי הכרום הם הדבר הראשון שצד את העין. אבל בישראל יש כנראה מוטציות חייזריות שרואות באמצעות הידיים... האופנוע יכול להבריק ולסנוור, תמיד אבל תמיד יהיה מישהו שחייב להשאיר טביעת אצבעות בכל מקום... המשטחים מחייבים טיפול הדוק, כי אם לא האופנוע מאבד מהברק ונצרים פגמים ...
זו עבודה אינסופית.
נוחות: צטערת ... למרות מה שכתוב באתרים השונים ... האופנוע לא נוח. אני מניח שאם אעשה הכללה הרי שגם הארלי לא נוח.
המושבים של הארלי ושל ה XV נוחים בצורה בלתי רגילה ... בחנייה, ובחנייה בלבד... זו אשליה אופטית.
רכיבה של כמה עשרות ק"מ תתבצע תמיד עם הפסקת טוסיק ... ולא אני לא רוכב מברזל, אני רוכב אחרי תאונה שפירקה אותי..לכן, הנוחות חשובה לי מאוד.
מצד שני, אם קיימות חברות כמו מוסטאנג או קורבין משמע אינני היחיד שנזקק להפסקת טוסיק... עזבו רגע את הפאן העיצובי עם ניטים שמיטים .... המושבים המקוריים פשוט זוועה ...
פיסוק רחב ... ה XV וגם ההארלי שרציתי בעלי מיכל דלק גדול שמחייב פיסוק לא קטן. לא שזה ממש מעיק, אבל לקח לי הרבה זמן להתרגל. מ
מיגון רוח : חחחחח בדיחה ... היום האופנוע נטול משקף, הוא בבית . הוא קצר ומזרים את האוויר ישירות ל1/3 העליון של הקסדה. עד 80 קמ"ש הכל סביר, אבל מעבר לזה טלטול של השב"כ יחשב כליטוף עדין בקרקפת לעומת הטלטולים שהראש עובר ברכיבה עם משקף ...
רעש: אין על הצליל המפמפם של כל אופנוע קאסטום הארלי או יפני ... זה משהו שלא חוויתי בשום אופנוע אחר . הרעש פשוט ממכר.
עלויות: "הבעייה" המרכזית הינה שניתן אף רצוי לשפר את האופנוע. את העלות הזו רק העין והנפש (שלך) ירוממו, אולם זה הפסד כספי ענק. זה בור בלי שום תחתית נראית לעין.
סיכום: לרכוב על קאסטום זה להעביר ל-מוד אחר.
התגובה למצערת מיידית, הכוח ברוטלי, הנוף חולף לאט, אבל אתה לומד שהוא יכול לחלוף מהר למדי אם תיתן בגז. בהשכבות מתנהג כמו פולניה קרירה מרווח הטייה מוגבל בהחלט, מדרכי הרגליים משתפשפים מהר מאוד בהטייה "חריפה" ... בחייאת תן לי רק כביש ישר זה מה שהוא משדר... מגיב יפה להפלקות, אבל לא בחן או בחינניות של אופנועים אחרים.אין שום בעייה לרכוב בכבישים מפותלים רק תוריד קצת קצב.
לו היתה לי האפשרות, האם הייתי קונה שוב (קאסטום) ?
לא בטוח ... אני מניח שהייתי רץ לכיוון R-RT או R-GS של BMW ... ואם אראלה היתה מתקשרת .. אז K1600GTL ...
dansharon
28-08-2016, 11:10
האמת שאני קצת בשוק שהדיון הזה עדיין חי, לדעתי אופנוע של הארלי זה השיר שאפשר להגיע אליו כרוכב דו גלגלי, חלום לקנות אחד בארץ עכשיו שהתחילו לייבא שוב, לרכב איתו עם החבר'ה לכל חור אפשרי,
TundraOG
01-09-2016, 00:25
למי הייתי ממליץ לקנות הארלי? למי שנפשו חפצה באחד.
אופנוע הוא קנייה רגשית, אל תחפשו הגיון.
היה לי הארלי ספורטסטר 883 שעבר הגדלת נפח ל 1340 אם אני זוכר נכון... עבר כבר כמעט עשור מאז.
מה שאהבתי באופנוע הזה:
1) הצליל. בחיים לא נהניתי כל כך מהמנגינה שבקעה מאגזוזים של אופנוע כלשהו. לפעמים הייתי יושב ליד האופנוע עוד חצי דקה כשהוא עדיין מונע, רק כדי להקשיב. כמובן שגם הצלילים של המתכת מצקררת לא פחות מעניינים.
2) מומנט. האשכים שלי התכווצו בכל פעם שיצאתי מרמזור. בקטע טוב 😊
3) קאסטומיזציה. ברמות שאי אפשר לתאר... זאת מחלה שלא נגמרת. גם שוק האפטרמרקט פשוט אינסופי.
4) רכיבה במוד אחר. לא מיהרתי איתו לשום מקום, גם כשטכנית איחרתי למקום כזה או אחר. יש לו את הקצב שלו שמוכתב מההנאה העצומה מעצם הרכיבה עליו.
5) רומנטיקה. אין מה לעשות, לרכב על כל אופנוע של הארלי מרגיש כמו חזרה במנהרת הזמן, כשעוד שנייה מלאכי הגיהנום מסמנים לך לעצור בצד לסיגריה.
עם זאת, בחיים לא אקנה שוב הארלי ספורטסטר 883. רק שאבל הד. כי אם כבר רוכבים, אז על הדבר האמיתי, לא? 😊
lokimonster
07-10-2016, 06:01
אכן יש להארלי אחלה צליל ובזה זה מסתכם.
אגב החדשים מושתקים טוב.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
YaronNahum
07-10-2016, 08:21
דווקא שובל ? המנוע הכי פחות אמין שלהם ?
ה evo לדעתי הרבה יותר מוצלח
הevo 89 4 הילוכים הוא האהוב עלי
למרות שלא הייתי מתנגד לנאקל..
YaronNahum
07-10-2016, 09:58
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161007/4c63a91b63a25526cf34449a4dab8d11.jpg
כזה ? Evo 84, softail
דווקא שובל ? המנוע הכי פחות אמין שלהם ?
ה evo לדעתי הרבה יותר מוצלח
המנוע הזה הוא הגרסה האחרונה שנשמע כמו שוויליאם הארלי והאחים דוידסון רצו שהאופנועים שלהם יישמעו.
אמינות? זה הכל עניין של TLC 😊
YaronNahum
09-10-2016, 10:12
שהצורך ב tlc הוא אחרי כל רכיבה קצת ארוכה, זאת בעיה.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161007/4c63a91b63a25526cf34449a4dab8d11.jpg
כזה ? Evo 84, softail
כזה
רק המנוע
כל השאר משעמם...
פרונט רחב זווית +12 ספרינגר 2.20 גאנט אחורי 240 קרבורטור שורטי E דראג
פייפים פתוחים עם שני מחזירי לחץ קטנים בחיבור הסעפת (כדי שישמעו אותי כמובן)ועוד ועוד ועוד
וזה בכלל בלי להיכנס לשיפורי מנוע (הרלי אחרי הכל)
אבל בעיקרון,כזה.
lokimonster
09-10-2016, 11:46
זה עמד למכירה לא מזמן (אם אני זוכר נכון)
אין שרשור זה מתיימר לייצג את בנות המין היפה, כמו גם אין הוא מהווה תירוץ עלוב
לחזות בציצים, או חלקי גוף נשיים אחרים (יש לנו שירשורים אחרים לזה).
השרשור הזה מביא את הדברים האמתיים לידיעת הציבור וזכות הציבור לדעת!
http://www.infohostels.com/immagini/news/1774.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/63/23/3c/63233c350ad67c2e45b1ceb80e250333.jpg
http://cdnph.upi.com/sv/b/upi/UPI-26661388355954/2013/1/6b05a6c5469ed79bd087ffccf6b642cc/Harley-Davidson-survey-says-women-who-ride-motorcycles-sexier.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/c4/a5/7a/c4a57ab584e1f7caacd5685598e406e1.jpg
http://cdn.sheknows.com/articles/Harley-women-natalie-and-Darnell(1).jpg
https://i.ytimg.com/vi/GXWNIcrpeYg/maxresdefault.jpg
http://www.fondosblackberry.com/user-content/uploads/wall/o/16/harley-davidson-pinup-American-bombshell-05.JPG
אל תפחדו מהאריה, הוא זקן תמשכו לו חופשי בזקן!
MasterOz
09-10-2016, 16:30
אף אחד לא מפחד ממני, במיוחד שהאיומים שלי תקפים רק לאשכול ההוא.
זה פשוט לא מעניין ואפילו גורם מקלקל...ברזלים מקרקשים והמין היפה, למה להרוס?
זה כמו לאכול חומוס עם סכין ומזלג...:frustrated:
מה שלא יהיה, עכשיו כבר אין לך ברירה ואתה תבקר פה הרבה....:boogie:
http://geordiehog.com/wp-content/uploads/2015/10/LOH-logo.png
http://i190.photobucket.com/albums/z153/motonaris/bike%20related/47461eb1b80a2.jpg?t=1272118422
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/6b/8d/c6/6b8dc693be2786acdfc63df7e3809c82.jpg
https://i.ytimg.com/vi/S5hXhvQbavo/maxresdefault.jpg
lokimonster
09-10-2016, 17:19
רן אתה מועמד לבאן
אולי אתה מתגרה בקשיש אבל יש אותי ללא אצבע של חשיש.
וכמו ילד בגן אותך יטיס לבאן.
אז תמשוך לאריה בזקן ותגלה שאני השיניים.
מי שמאמין לא מפחד....
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/f9/b7/8d/f9b78d328615f1cd6303d2587952bf97.jpg
http://bootlovers.typepad.com/.a/6a00d83452747269e2013486872a5a970c-pi
http://cdn29.us1.fansshare.com/images/marisamiller/images-marisa-miller-harley-davidson-may-harley-davidson-1805311126.jpg
יקירת המדור
http://americasbestmyspace.com/myspace-comments/pics_harley-davidson-model-in-black.jpg
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/11/13/article-0-0EC4A3EE00000578-308_634x656.jpg
http://www.motorrad-news.com/wp-content/uploads/2010/01/Harley-Davidsom_Sportster_Forty_Eight-2010-1.jpg
http://www.flyingpiston.com/media/garage-built-bikes-affliction-chopper-main-29612.jpg
http://blog.jonolan.net/wp-content/uploads/2011/10/209-4harley-girl-24.jpg
http://www.womenmotorcyclist.com/Fox-talent-william_morrisflag.jpg
המדור לשמירת בריאות הציבור:
http://1.bp.blogspot.com/-g_DAF1blxao/UeMydJrEJ4I/AAAAAAAAGGY/9dJd4lnUicA/s1600/suzuki-savage-cafe-racer-index-of-6286-900x714.jpg
http://daviduhl.fineartworld.com/products/lg_4914_Stella.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/2f/43/c6/2f43c60dfd4fe27d21422d20bf81a4a3.jpg
No offence אבל רוב הרוכבות והמורכבות של הארלי לא נראות כך... אולי קומץ... המציאות קרובה יותר בכיוון של התמונה השלישית והחמישית (וזה עוד במקרה הטוב...).
That said, אחלה תמונות :)
MasterOz
09-10-2016, 21:01
מה שלא יהיה, עכשיו כבר אין לך ברירה ואתה תבקר פה הרבה....:boogie:
http://www.womenmotorcyclist.com/Fox-talent-william_morrisflag.jpg
הנה ביקור לשם ביקורת
ברנדה פוקס, המדהימה!!! יש לומר, בכל התחומים...גם האופנועניים וגם הפיזיים,
לא רוכבת בתמונה הזו על הארלי, אני יודע על מה היא רוכבת...ואתה?
גם כאן לא...מעניין, אולי היא יודעת משהו שאתה לא יודע.
http://www.bikernet.com/news/images/PhotoID17487.jpg
shaykram1989
09-10-2016, 22:13
פספסתי משהו? האין זה שרשור שמתאים לעוף?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
אין עלי, אין...אם מישהו יגיד לכם משהו אחר הוא משקר.
רק המאסטר נפל לבור שבו נופלים חדי העין ומבניי העניין...
בשביל זה בדיוק אני מגדל אותו!
(ועובדה שהוא פה)...
https://dncache-mauganscorp.netdna-ssl.com/thumbseg/1071/1071334-bigthumbnail.jpg
https://dncache-mauganscorp.netdna-ssl.com/thumbseg/2076/2076088-bigthumbnail.jpg
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQz12ndyZ2usU073wMD-E7ozy_GrS6O5ARJS6SMcP3D_TGWx2gXtA
מועדון הנשים הרוכבות של הארלי
http://www.womenridersnow.com/docs/stories/4295/Susan_Barnett_2.jpg
ולא רק מהיום:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/39/98/1f/39981fdbe999bfd0acc2910c1d71476e.jpg
https://img1.etsystatic.com/003/0/6488923/il_570xN.404363303_yetp.jpg
https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s640x640/sh0.08/e35/12917841_1695250750723197_872629763_n.jpg?ig_cache _key=MTIzMTA1ODE5MzUxNDQ1MDc4Mw%3D%3D.2
הנושא בדיוק כמו האופנוע: מעולה בשביל תמונות וזהו. לא מדברים על רכיבה.....
סליחה - לא יכולתי להתאפק :biggrin:
אף אחד לא מתאפק כשזה הארלי...זה בדיוק העניין...
strelok89
10-10-2016, 10:44
שושי בבקשה די.... נמאס מהערמות ברזל האלה בבקשה
Sent from mTalk using windows 10 mobile
אתה מת על זה ואתה יודע את זה...רק הפוזה לא מרשה לך לגלות...
אף אחד לא מתאפק כשזה הארלי...זה בדיוק העניין...
נראה לי נכון בעניין ה"להתאפק" לתוצאה של קלקול קיבה.....
אמנון רק תראה:
השרשור מר. אליוט הולס - מפליץ בחום, שנפתח בסוף חודש שעבר קיבל 461 צפיות.השרשור הבנות של הארלי שנפתח אתמול בצהרים קיבל 315.
אז מי מקולקל?
MasterOz
10-10-2016, 15:21
אנחנו, כיאה לזכרים מקולקלים...מסתכלים על תמונות של נשים.
אם היו תמונות רק של הארלים, זה לא היה תופס - זה הכל עניין של שיווק.
כל אשכול שבו יש תמונות נשים, יתפוס בגדול...
נסה לפתוח אשכול של אופנועי הארלי...לא משנה עם מה, רק לא נשים,
זה לא יעבוד.
הארלי...זה בדיוק כמו הקקה הקטן שנדבק לאוניה ואמר...
הפלגנו!
אז לא משנה איך תסתכל על זה ואיך זה נראה...זה עדיין קקה.
https://image.winudf.com/125/9bb9b9fe2e6b33/screen-7.jpg
מה שאתה אומר במילים אחרות זה....לפתוח עוד שרשור על הארלי.
ת'רואה אתה כבר לא יכול להיגמל.
בקרוב- הארלי בשרות המדינה!
שושי, נכנסים כי רוצים לראות עוד ציצים ותחעת ושרשור הישבנים לא עומד בעומס הדרישה. Just to let U know
http://iloveharleydavidsonbikes.net/wp-content/uploads/2015/02/hd1_227.jpg
http://www.cityliquidators.com/images/General/Novelties/2010371.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/8c/24/00/8c240078b41037a78dedb530273f5afc.jpg
http://www.dlhill.com/bikepic/hdbabes0204.jpg
http://www.thecarwallpapers.com/thumbs/2015/06/harley-girl-american-fan-t3.jpg
http://farm8.static.flickr.com/7308/9400758993_dcf742e6f6.jpg
YaronNahum
10-10-2016, 20:45
אכן, עמד למכירה לפני שנתיים , בדנבר קולורדו
ומי שירצה לקנות אותו , יצטרך כנראה לדבר עם האלמנה שלי לעתיד. [emoji5]
lokimonster
10-10-2016, 20:47
שתזכה לחיים ארוכים ומאושרים.
אני לא זוכר היכן ראיתי אותו או דומה לו אולי בפייסבוק.
YaronNahum
10-10-2016, 20:49
תודה.
האמת - התמונות של הנשים הם סבבה לגמרי. לא ברור לי למה לכל תמונה מכניסים ערימת ברזלים עם 2 גלגלים שמקלקלת את התמונות.
כי לברזלים האלה יש היסטוריה אדירה, מסורת וקהל מעריצים ענק.
https://4.bp.blogspot.com/-YVrz7PeRVPk/TcwKoMoxa7I/AAAAAAAAJJc/OKZCW3wmQfg/s1600/harley+girl-795844.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/ff/3f/04/ff3f04baf04d287ed7691be676d7ac84.jpg
http://fc09.deviantart.net/fs70/f/2012/137/f/d/f_i_x_i_n_g_by_andrisinung-d502iam.jpg
http://flashbak.com/wp-content/uploads/2016/06/sexy-biker-babe.jpg
http://wowoon.net/anh/width248/2016/22-3/motorcycle-girl-at-http-www-mybikermatch-com-biker-chick-biker-girl-sexy-girl-girl-motorcycle-motorcycle-girls-harley-davidson-motorcycles-hot-girl.jpg
http://bikeglam.com/wp-content/uploads/2015/06/biker-babes-05.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-FhuPL2883Z8/UdZ13eOPCHI/AAAAAAAACqg/Lp3WdcLIj0A/s640/Easy+Rider+Bike+wallpaper.jpeg
http://www.uhlstudios.com/catalog/images/Daytona%20Duel%20small%20final.jpg
http://images.motorcycle-usa.com/PhotoGallerys/09_easyrider_sac012.jpg
http://artbikerworld.com/wp-content/uploads/2010/01/DU-Stella-cropped.jpg
http://cdnpix.com/show/imgs/7f93c8f9b86700195e17597454f718d3.jpg
חתימה טובה
http://www.womenridersnow.com/docs/stories/2439/Genevieve_Schmitt_RidingLR.jpg
https://wghsenglish.files.wordpress.com/2011/05/29498_385781112751_40044167751_3734435_4271780_n.j pg
http://www.chaparral-racing.com/blog/wp-content/uploads/2013/03/Harley-Davidson-Rockstar-Energy-Partnership.jpg
http://c8.alamy.com/comp/D4FA22/a-harley-davidson-driver-is-pictured-with-a-scantily-dressed-woman-D4FA22.jpg
http://www.motorcyclistonline.com/sites/motorcyclistonline.com/files/styles/large_1x_/public/images/2015/06/hdwomen.jpg?itok=8ecFlp5z
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/52/c6/ca/52c6ca985a13c677fd44cd36affa96b8.jpghttps://motorcycledays.files.wordpress.com/2013/03/harley661.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/71/e5/dc/71e5dc203f4d5cf9386c1a6ac7b8e0c3.jpghttps://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/99/06/13/990613f6d78243cc157c0c0b5d7a875c.jpg
http://i.ebayimg.com/images/i/181049016280-0-1/s-l1000.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/8d/0e/61/8d0e6159e953891d49873df780c85899.jpg
http://www.hotbikeweb.com/sites/hotbikeweb.com/files/styles/medium_1x_/public/import/page_element_images/0807_hbkp_27_z%2Bpainters_showcase%2Bairbrush_cust om_design.jpg?itok=xclsOJBv
http://www.strangevehicles.com/images/content/110334.jpg
http://i.ebayimg.com/00/s/MTAyNFg0OTU=/z/4acAAOSw1vlUsB6q/$_1.JPG
http://media-cache-ec0.pinimg.com/1200x/41/85/c2/4185c2e2b3157fa6b842a1912b02e673.jpg
http://www.motosikletsitesi.com/wp-content/uploads/2015/03/7882de348cc7a2ca8e94a100e1c1f413.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/bd/40/93/bd40936dfa886ccbe0a838277f217747.jpg
ג'ין דיוידסון, נכדתו של...
http://www.essentialtremor.org/wp-content/uploads/2014/05/Jean-Harley-Pic.jpg
https://www.loc.gov/rr/scitech/harley100/images/girls-on-harley-th.jpg
http://66.media.tumblr.com/9fa5e2b8b064ab406e2bb64e8f69856b/tumblr_nxn74tEzGX1sr2heso1_1280.jpg
http://65.media.tumblr.com/c8cfcc7c0bbe80d8755b11e3e45af79b/tumblr_muna1tUsQA1sdgimpo1_500.jpg
https://67.media.tumblr.com/5cb78798a6267ca3ec8a7fa0ce1babb9/tumblr_nv23ot8rVP1sr2heso1_1280.jpg
http://67.media.tumblr.com/b10b5d09de4e4b1a1d4193c298dfc559/tumblr_nym9f8XDHV1sr2heso1_1280.jpg
http://67.media.tumblr.com/cbf598afcde2889c09afdd6d50d7208c/tumblr_nwjqjzf98F1sr2heso1_1280.jpg
http://best-wallpaper.net/wallpaper/2560x1600/1211/Harley-Davidson-motorcycle-and-beautiful-girl_2560x1600.jpg
http://41.media.tumblr.com/bb926d85b40b6eb2fcb03e76eaec92a1/tumblr_o58sq0Sl4D1v25fwzo1_1280.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-28YmNu6GlzM/UIlOwDqpPZI/AAAAAAAANXM/eSYpz9XuBvQ/s640/203576845626033948_GSybJZRz_c.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-q84T20Ntg9o/UX2IR9gZTVI/AAAAAAAACF4/JxyW6gXKgdc/s640/12_pinup_jessica_22.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-NfnKrX_eKwE/T4HHdIdPDyI/AAAAAAAABV0/jcwcPi7FzMU/s1600/429783_269572436450980_208380285903529_609314_1582 726520_n.jpg
http://www.hdcarwallpapers.in/hdwallpapers/hot-chopper-and-babe-wallpaper-wallpapers.jpg
http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2011/256/f/0/outlaw_biker_by_parkleggykorean-d49sqpi.jpg
http://www.dpccars.com/gallery/var/albums/Ducati-Motorcycle-Models-Males-vs-Females/Ducati%20Motorcycle%20Models%20Males%20vs%20Female s%20-%2005.jpg?m=1384561098
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/3b/2d/b4/3b2db4c1a4122d1f2960075a9a56b10d.jpg
https://i.ytimg.com/vi/LBywGWVOEe0/maxresdefault.jpg
http://52.41.163.143/wp-content/uploads/2012/05/Motorcycle-Girl-Photo-Victorias-Secret-Model-Marisa-Miller-wearing-a-Black-Leather-Jacket-on-a-Black-Harley-Davidson-Nightster-Motorcycle.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/52/c8/af/52c8af5c03b31a060949a0c6c0dd21c4.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/7c/6f/2d/7c6f2deca1734072dfd907d862f67478.jpg
http://www.look.com.ua/pic/201305/1366x768/look.com.ua-68250.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/8d/e1/f8/8de1f867f4d16f6dd52210fed2a50215.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/2e/76/47/2e7647e30466e49b5568716451f31433.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/db/b5/03/dbb503f800fcbef94fbd1cf5a760ce19.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/12/97/56/1297561bb4d2012c93b9c9efd520ba53.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-NqVnTZI19to/UWU0T7I08rI/AAAAAAAAZ18/LJbO694l00Q/s1600/Brigitte-Bardot-Harley-Davidson_harley-davidson-wallpaper-gallery-pictures-poster-beautiful-sexy-cool-pretty-hot-model-bikini-ladies-babes-girl-vintage_retro_classic_chopper_old_custom_cafe-racer_hotrod-motorcycle.jpg
יש לה חבר....עם הארלי!
http://4.bp.blogspot.com/-4Q3hveHGFRQ/VJDW2SXGsDI/AAAAAAAAFKw/Q0ExbPALIJE/s1600/because-i39d-rather-be-at-the-beach-palgts.jpg
http://img12.deviantart.net/ada7/i/2012/341/9/6/hot_girl__custom_bike_by_24pack-d5nbei5.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/71/e9/80/71e9808a76ffa1f8130614f5ce4b1958.jpg
http://img06.deviantart.net/dc33/i/2010/276/1/c/harley_davidson_pin_up_by_bdpatton-d300c4d.jpg
http://rs43.pbsrc.com/albums/e384/ohioandrew/Harley%20Davidson-%20bike%20stuff/Vintage%20biker-pinup/myspace-harley-davidson-comments-5.jpg~c200
http://thumbs.ebaystatic.com/images/g/bCYAAOSwdpxUWviR/s-l225.jpg
קיצר, עוד שרשור תחעתים וציצים כמעט חשופים על ברזלים.
איפה איתמר?
http://www.bikernet.com/docs/stories/11609/Bob01280.jpghttp://franieblues.f.r.pic.centerblog.net/8711411f.gif
http://www.seniorplaza.nl/images/old/copied/bardotharleydavidson.jpg
http://cdn.rsvlts.com/wp-content/uploads/2014/12/pulsating-paula-biker-babe-chaps-harley-pan.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/a1/a7/98/a1a7981bf7283f8dc74888208e1cce30.jpg
http://thumbs2.picclick.com/d/l400/pict/291890854533_/HARLEY-DAVIDSON-Hardtail-Girl-Motorcycle-Vintage-Photo-HD.jpg
http://blog.lightningcustoms.com/wp-content/gallery/hot-girls-motorcycles/Blonde-V-Twin-Motorcycle.jpg
http://s1.storage.2banh.vn/image/2015/06/hotgirl-da-nang-goi-cam-ben-harley-davidson-do-bobber-9122-1434960178-5587c132b5a05.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=3j8ca1gPnpo
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft