צפייה בגרסה מלאה : (כע)יעוץ בקשר לבחירת קסדה יאמהה טרייסר
היי,
אני רוכב טורינג רוב הרכיבות שלי הם קצרות עירוניות אבל סופי שבוע כשמתאפשר אני מטייל מחוץ לעיר האם קסדות ספורט מסוג Arai RX-7V או SHOEI X-SPIRIT III מתאימות לסוג הרכיבה או אלה קסדות סופר ספורט שלא יתאימו?
ואם לא אז מה כן מומלץ במותגים הללו?
תודה למשיבים
היי,
אני רוכב טורינג רוב הרכיבות שלי הם קצרות עירוניות אבל סופי שבוע כשמתאפשר אני מטייל מחוץ לעיר האם קסדות ספורט מסוג Arai RX-7V או SHOEI X-SPIRIT III מתאימות לסוג הרכיבה או אלה קסדות סופר ספורט שלא יתאימו?
ואם לא אז מה כן מומלץ במותגים הללו?
תודה למשיבים
מה זה רוכב טורינג ? על אופנוע טורינג ?
הקסדות שתיארת מתאפיינות במבנה מותאם לרכיבות במהירויות גבוהות (אוירודינמיות וכו...) אין סיבה שלא לרכב איתן גם לא במהירויות על.
אבל יש קסדות שמותאמות יותר לרכיבות טורינג, XLITE 661 או שארק סקוואל, או SHOEI GT AIR גם אראי קאוונטום ST.
הן גם יותר זולות ויותר מותאמות.
בין אראי לשואי מהסדרות הלא טורינג או נגדיר לא הסופר ספורט מה היית ממליץ ?
ktm690smc
10-11-2016, 10:12
יש לי אראי RX7V. קסדה פשוט מטורפת.
strelok89
10-11-2016, 10:24
אשמח אם תשקיע קצת יותר מחשבה בכותרת, ותתן יותר פרטים שנדע לתת לך תשובה עינינית.
דוגמא של על מה אתה רוכב
מה התקציב
ktm690smc
10-11-2016, 10:31
זה שתעשה העתק הדבק לא יגרום לנו לרצות לעזור לך, ההפך.
הבנאדם רשם לך בצורה יפה לציין תקציב ועל מה אתה רוכב, למה ראש בקיר אחינו?
אני רוכב על ימאהה טרייסר 09 ,אין הגדרת תקציב הכל פתוח ,כמובן בסופו של דבר עלות תועלת תשחק תפקיד אבל אני פתוח.
תודה
strelok89
10-11-2016, 11:24
אם אתה רוכב הרבה בעיר אמליץ לך על
Rpha st
איורור מעולה וקסדה מעולה רק רועשת יחסית לשאר.
גם האיקסלייט נראת טוב אבל אין לי נסיון איתה
אז כאן תרוויח בעיר ופעם בשבוע תלבש אטמי אוזניים טובים ב50 שקל וזהו
אם אתה רוצה שקט
שוברט s2
Shoi gt air
Shark vision -r gen 2 יש לי כזו והיא מעולה בתמורה למחיר היא חיקוי מעולה לשוברט בכמעט חצי מחיר
http://fullgaz.co.il/forums/showthread.php/8608-%EE%E7%F4%F9-%E4%EE%EC%F6%E5%FA-%F2%EC-%F7%F1%E3%FA-%FA%E9%E5%F8?p=74456#post74456
תקרא כאן יענה לך על הרבה שאלות
Sent from mTalk using windows 10 mobile
היום אני רוכב עם שוברט C3 PRO די מאוכזב אחרי שלוש שנים (ושומר עליה ממש בקנאות) אין שריטה על הקסדה ולמרות זאת הריפודים מתבלים במהירות חלקי חילוף שלה יקרים ולא תמיד זמינים בארץ,
מנגנון המשקף הפנימי נשבר (ידית ההזזה).
בקיצור לא הכי מרוצה. מחפש משהו אמין איכותי עם חלקי חילוף זמינים וזולים יחסית ...
וכמובן לאור שינוי בסגנון הרכיבה רוצה משהו סגור.
strelok89
10-11-2016, 17:08
חלקים אף פעם לא זולים בקסדות פרמיום. אם אתה חושב שריפודים של שואי זולים יותר אתה טועה בענק.
קראתה את השרשור ששמתי את הלינק?
אתה רוצה קסדות זולות יותר יש בשפע וגם הריפוד זול יותר והכל זול יותר
עברתי על הלינק לצערי אני לא בוטח בקסדות זולות מחפש רק חברות בעלי ניסיון שגם מעבירות בדיקת ריסוק כמו שצריך ,אז שוברט נבדקה כשקניתי אותה היום אני בודק מותגים שיכולים לעמוד בסטנדרט גבוהה .
strelok89
10-11-2016, 18:52
כל קסדה עם תקן ece r022 עוברת את אותם מבחני הריסוק הקפדניים .
מנסיון של החלקות ונפילות הזולות מחזיקות יופי ההבדל בנוחות ,עיצוב,אורך חיים.
אם קאברג היו מביאים את דגם התיור שלהם שהיה יושב לי טוב על הראש כי הדגם כביש לא ישב טוב לא הייתי קונה את השארק והייתי ממשיך במתכונת של לקנות קסדה כל שנה וחצי לערך.וךא להיתעסק עם ריפודים משקפים ושטויות
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft