מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : צריך המלצה לקסדה

Guccii800
22-11-2016, 19:45
מוזר שאחרי 30 שנות רכיבה פתאום לא יודע במה לבחור, היום גם כבר לא מכיר את רוב הדגמים של היצרנים השונים, נכון להיום רוכב עם שואי xr1100 שמאכזבת וממש היתה נפילה, רוכב על נייקד ולרוב לא בצורה רגועה.
מעוניין לדעת איך ה x-light 802rr , איך הקסדה מבחינת נוחות והאם היא משתווה לחברות המובילות, האם יש דגם יותר נורמלי של שואי ואיזה דגם של אראי מתאים לנייקד?
מודע לקסדות של שוברט אבל הדרישות שלי מהקסדה הן לפי הסדר: בטיחות, נוחות, איכות ומחיר, רצוי גם קסדה שקטה כמה שיותר, ברור לי ששקט בא על חשבון איוורור.
ממש לא מחפש קסדה זולה אבל מצד שני לא מעוניין למכור כליה.

TheDevilInside
22-11-2016, 23:18
מה בדיוק לא אהבת בxr1100?
אגב, לפי הדרישות שלך דווקא שוברט כלשהי מתאימה יופי לפי דעתי.

Guccii800
23-11-2016, 06:36
מה בדיוק לא אהבת בxr1100?
אגב, לפי הדרישות שלך דווקא שוברט כלשהי מתאימה יופי לפי דעתי.

הקסדה נורא מרעישה וכל הריפודים מתפוררים, התחילו להתפורר עוד כשהקסדה היתה בת פחות משנה.
את השוברט לא ניסיתי, ממה ששמעתי הקסדה כבדה ולא מאווררת.

strelok89
23-11-2016, 09:01
תבדוק שארק וויזן אר דור 2
או הספיד אר
יכולות לסגור לך אחלה פינה.

ראפאה אסטי גם מעולה אבל רועשת יותר.
שוברט טובות מאוד אבל הן שקטות ולא הכי מאוררות

Sent from mTalk using windows 10 mobile

TheDevilInside
23-11-2016, 10:08
הדרישות שלי מהקסדה הן לפי הסדר: בטיחות, נוחות, איכות ומחיר, רצוי גם קסדה שקטה כמה שיותר, ברור לי ששקט בא על חשבון איוורור.

את השוברט לא ניסיתי, ממה ששמעתי הקסדה כבדה ולא מאווררת.
ענית לעצמך.. )
תכלס לא היתה לי שוברט, רק מדדתי כמה דגמים. אבל-נוחות, יש. בטיחות, יש. שקט,יש. איכות, יש בהחלט. כן, קצת כבדה (אולי תלוי בדגם), ולא מאוד מאווררת (אבל שקטה כמו שרצית).

א הזקן
23-11-2016, 10:16
בדוק arai chaser. היה לי המודל האמריקאי שלה (vector-2) - הקסדה הטובה ביותר (עבורי) שאי פעם הייתה לי. שקטה, מאווררת ונוחה.
כרגע עם שוברט S2 - טובה מאוד אבל לראש ולצרכים שלי האראי טובה יותר למרות שעולה בארץ כ-1000 ש"ח פחות.

Guccii800
23-11-2016, 11:43
מה ההבדל בין הדגמים של האראי, איזה דגם הכי טוב לאופנוע נייקד?.
איך ה x-light ביחס לשאר?

Paz
23-11-2016, 12:24
אני עם האראי REBEL שמיועדת לנייקדים, מאוד יציבה ואירודינמית, מאוד מאווררת-זה בא על חשבון השקט, המשקל מעט כבדאבל לא מורגש על הראש. קסדה איכותית מאוד, אצלי מעל שנתיים והריפודים במצב מעולה, מגיע עם נעילת DD ופינלוק.

guyt
23-11-2016, 13:09
אני עברתי מה-XR1100 ל-RPHA 11 של HJC.
התלבשה לי בול.
אווירודינמית מאוד, נוחה, מאווררת, יותר שקטה מהשואי, ומדהימה על לנייקדים!
פנים הקסדה עם ריפודים שאני מאוד אוהב.
התלבטתי בינה לבין ה-NXR (למרות שה-RPHA לא באותה קטגורייה, רק המחיר קרוב).

Yos
23-11-2016, 19:40
אני עברתי מה-XR1100 ל-RPHA 11 של HJC.
התלבשה לי בול.
אווירודינמית מאוד, נוחה, מאווררת, יותר שקטה מהשואי, ומדהימה על לנייקדים!
פנים הקסדה עם ריפודים שאני מאוד אוהב.
התלבטתי בינה לבין ה-NXR (למרות שה-RPHA לא באותה קטגורייה, רק המחיר קרוב).
גם אני מתלבט בין ה nxr ל-rpha.... אני רוכב על נייקד וחשוב לי מעבר לבטיחות ...השקט !!

nitzann84
24-11-2016, 00:17
היה לי את הרבל על נייקד, קסדה מעולה, כבדה'קצת, עכשיו עם הx spirit 3 והיא יותר אווירודונמית, ושקטה.

Guccii800
24-11-2016, 06:39
היה לי את הרבל על נייקד, קסדה מעולה, כבדה'קצת, עכשיו עם הx spirit 3 והיא יותר אווירודונמית, ושקטה.

רשמתי בהודעה המקורית שלא מעוניין למכור כליה בשביל קסדה.

iec
24-11-2016, 07:09
רוכב רק עם שואי כי הן נוחות ומתאימות למבנה הראש שלי ומעולם לא התפוררה לי קסדה שלהם או שהריפוד כשל ואני רוכב מעל 20,000 ק"מ בשנה ונוטה להזיע יחסית הרבה.
כרגע רוכב על נייקד ועם הקסדה הכי טובה שהייתה לי איי פעם מאחר והיא עם מעטפת קטנה יותר מכל הקסדות שהיו לי-דבר הגורם לה להיות אווירודינמית בצורה יוצאת דופן.שמתי לב לזה ברכיבה הראשונה שלי איתה כשבמהירות שהשתיקה יפה לה סובבתי את הראש ימינה ושמאלה מבלי שלרוח תהיה השפעה על הראש...שואי NXR.

כלבוטקס
24-11-2016, 09:35
רוכב רק עם שואי כי הן נוחות ומתאימות למבנה הראש שלי ומעולם לא התפוררה לי קסדה שלהם או שהריפוד כשל ואני רוכב מעל 20,000 ק"מ בשנה ונוטה להזיע יחסית הרבה.
כרגע רוכב על נייקד ועם הקסדה הכי טובה שהייתה לי איי פעם מאחר והיא עם מעטפת קטנה יותר מכל הקסדות שהיו לי-דבר הגורם לה להיות אווירודינמית בצורה יוצאת דופן.שמתי לב לזה ברכיבה הראשונה שלי איתה כשבמהירות שהשתיקה יפה לה סובבתי את הראש ימינה ושמאלה מבלי שלרוח תהיה השפעה על הראש...שואי NXR.

מעבר לגילוי הנאות בחתימה :-) ה 802RR XLITE היתה אצלי בשימוש של 4 חודשים בזמן שרכבתי על הטואנו ואחר כך על RSV
לחלוטין הקסדה הטובה שיצא לי להיפגש בשנים האחרונות.
תנסה גם את השארק החדשות ה SPARTAN RACE R

Guccii800
24-11-2016, 19:34
42134214

הציפוי בחלק החיצוני של הקסדה מתפורר, הספוג בחלק העליון של הראש כמעט וכבר לא קיים והבד נראה נורא, בנוסף הריפודים נורא התרחבו ומההתחלה הקסדה היתה נורא מרעישה.
השימוש באופנוע הוא בשבתות בלבד, רוכב כ-6000 ק״מ בשנה, לא נראה לי שהקסדה היתה צריכה להגיע למצב הזה.

gabaz
24-11-2016, 19:56

גם אני בעלים טרי של SHOEI NXR , אחלה קסדה אבל האמת שציפיתי שתהיה יותר שקטה מחוץ לעיר. חוץ מזה היא נוחה ומשקפי ראיה נכנסים בקלות רבה 8-)