צפייה בגרסה מלאה : התחדשתי קאוואסקי gtr 1.4
lokimonster
24-11-2016, 20:00
אני קצת מקדים את המאוחר אבל בשביל מיקי הקדמתי את הפוסט.
ובכן קאוואסקי gtr1400 מודל 2008.
כן אני יודע שזה כלי מבית מטרו אבל רציתי כלי בעל נוחות וכן מודה שהתחשק לי להיות הכי גדול בעיר( יש יותר גדולים אבל..) ובג'אנר הזה האפצויות הן ימאהה bmw וקוואסאקי ולהלן שמו כרגע גדליה.
ובכן גדליה בעל לב רחב המונה 4 חדרים המוזנים בהזרקת דלק המספקים לשריריו 158 כוח סוס כשהram air נכנס לפעולה ומומנט מעל 13 קג"מ ( אם אני לא טועה) המזיזים מעל ל320 קילו של טוטסטרון טהור.
הלב הושתל מאחיו האתלט zzr1400 שיודע להפיק 200 כוחות סוס ואת האנרגיה מקרר נוזל ירקרק.
גדליה בעל כתפיים רחבות כשבקצה הקדמי מראות גדולות המספקות אינפורמציה טובה על הנעשה מאחור וכמובן מאפשר הצצה על הארגזי צד שהכלי מגיע איתם.
בתחום הבינה יש לגדליה מחשב דרך המפרט תצרוכת דלק, לחץ אוויר בצמיגים, 2אודומטרים מתאפסים ( מדי מרחק) שעון זמן וכמובן התראות.
כדי להעיר את גדליה לא צריך מפתח יש שלת קירבה פיתוח משותף עם מיצובישי שגם פתחה את מערכת הabs של הנער.
את כל העסק מגלגל דריישאפט שחוסך את הצורך בשימון שרשרת וניקוי עודפים.
הנעתי את גדליה המנוע מגרגר דרך האגזוז ( המכוער לטעמי) ברחש שקט.
יציאה לעבר התחנה הראשונה בשל התראה על מפלס דלק נמוך.
גדליה גמע כ17 ליטר של הנוזל היקר.
יצאנו מסלמה לשכפול שלטים ומפתחות תוך שאנו נזהרים לא לפגוש כלי רכב קטנים בדרך.
החוויה הראשונית על ירושלים תל אביב הייתה ניווט יאכטה כאשר רוחות הצד היכו ללא רחם ואחיזת כביש ירודה.
ואכן לא היה ניתן לרוץ עם הכלי.
התגלגלנו סביב ה110 קמ"ש והלב פועם בעצלתיים סביב ה2900 סיבובים לדקה.
הרכיבה בהילוכים גבוהים מונעת דרמות והתפרצויות כח והכלי ממש ידידותי.
חייב לציין שמהרגע שהכלי בתנועה המשקל נעלם והכלי מתקדם בהחלטיות ושוכחים שאנו על ממוטה מגודלת.
עד 4000 סיבובים לדקה גדליה מתעצל ( בהילוך 6) ב4000 הבחור מתעורר לחיים ואני נחשף למהירות של לקפיצת חלל על סיפון האנטפרייז.
לצערי אני לאמקפטן קירק ודארת' וידר עשוי לחכות לי עם הלייזר שלו שיחזיר לי את הרשיון לבורא.
בירושלים הסרתי את ארגזי הצד והכלי חזר להיות יותר דומה לאופנוע ועדיין המראות הרחבות מתעקשות לנשק מראות כלי רכב מזדמנים.
המשך יבוא.
לחיוב:
נוח מאוד
מאובזר
חזק אבל ידידותי
בלי המזוודות נסבל מינוס.
לשלילה
כבד מאוד.
מנוע מקרין חום ( היה קר ועדיין המנוע היה מורגש)
תמרון מוגבל
יקר להחזקה.
תצרוכת דלק:
כ14 קילומטר לליטר ברכיבה משולבת ורגועה.
נכון לרגע זה אני מרוצה
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161124/72be83f4725692318ceed7184d759bc7.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161124/82643ac82c89246e94b21b0ee81dd7bf.jpg
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sniper434
24-11-2016, 20:09
סופר טנקר. תתחדש
lokimonster
24-11-2016, 20:10
תודה
nadavh55
24-11-2016, 20:29
אשכרה יאכטה.....תתחדש
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
הוא יפה בשחור! דריישאפט? טוב לדעת..
תתחדש!
moonshield
24-11-2016, 22:15
תתחדש!
Dresdner
24-11-2016, 22:22
תתחדש! מקווה שעכשיו יהיה לנו שקט ;)
אני קצת מקדים את המאוחר אבל בשביל מיקי הקדמתי את הפוסט. :worship: תודה למחשבה ...
ובכן קאוואסקי gtr1400 מודל 2008..
יצאנו מסלמה לשכפול שלטים ומפתחות תוך שאנו נזהרים לא לפגוש כלי רכב קטנים בדרך. איפה בסוף שכפלת את השלט ?
בירושלים הסרתי את ארגזי הצד והכלי חזר להיות יותר דומה לאופנוע ועדיין המראות הרחבות מתעקשות לנשק מראות כלי רכב מזדמנים. לא שהמראות רחבות, הכבישים שלכם גם צרים וגם פוטוגניים...
המשך יבוא.
לחיוב:
נוח מאוד
מאובזר
חזק אבל ידידותי
בלי המזוודות נסבל מינוס.
לשלילה
כבד מאוד. אבל לא מורגש ברכיבה. תזהר בחנייה- לא לבלום כשהכידון מסובב.
מנוע מקרין חום ( היה קר ועדיין המנוע היה מורגש)
תמרון מוגבל בגלל צידוד הכידון ?
יקר להחזקה. מה זה אומר ? כל כמה זמן צריך לראות מוסך ? מה העלות המשוערת של טיפול קטן וגדול ?
תצרוכת דלק:
כ14 קילומטר לליטר ברכיבה משולבת ורגועה. על הנאה משלמים, ועל הנעה מהירה משלמים כפליים.
נכון לרגע זה אני מרוצה מקווה שתהיה מרוצה ממנו תמיד.
האופנוע נראה מדהים - תתחדש בכייף.
אם אתה רוצה עזרה לבנות לו גגון מתקפל על צירים אני בא אליך לעזור. (באופן הזה, כשהאופנוע לא בבית אתה מקפל את הגגון, והוא נצמד לקיר... זה כמו סוכך מתקפל, זו חנייה אבל לא בדיוק חנייה מציק פחות לפקחים ולשכנים מלשנים )הבעייה אצלך שהחנייה אלכסונית. וזה מקשה את התכנון.
תתחדש, תמיד רציתי לרכב על כלי בהמתי כזה, תהנה.
rotemzaken
24-11-2016, 23:55
תתחדש. זכור לי מבחן עליו בשנת 09-10 בפול גז הישן.
מה שעוד אני זוכר שהוא מפנק כאין כמוהו בנסיעות ארוכות כיאה לטורינג, אבל לא להגזים עם הגז אחרת הוא מתנהג לא טבעי.
lokimonster
25-11-2016, 04:09
תודה לכולם
דרזנר מבטיח שלא יהיה לכם שקט.
זה לא באופי שלי.
סופסוף הגשמת חלום לרכוש כלי נוסף מבית מטרו.:smoke:
וברצינות,
תתחדש על משאית העל-חלל הזו ינון ידידי היקר.
מפלצת אימתנית שרק נראית יאכטה של 300 ק"ג אבל מאיצה ל100 ב3.2 שניות.
שמור על עצמך ותיהנה ברכיבות טובות ובטוחות:thumbsup:
strelok89
26-11-2016, 12:20
תתחדש סוף סוף אופנוע אמיתי
Sent from mTalk using windows 10 mobile
lokimonster
26-11-2016, 13:01
שבת 07:00 וואטסאפ לאלון בעל הנס.
כמו זוג קשישים ידוע אנו שותים השכם בבוקר קפה.
היעד איסוף של אלון ורכיבה למרכז העיר.
לצערי בשל מחוייבויות משפחתיות הסיבוב לבר בהר התקצר למרכז העיר.
המשקל של הכלי מתחיל להיות סביל וחוסר הבטחון יורד לאיטו.
ברגע שהכלי בתנועה הוא צייתן ומשתף פעולה ובתנועה הדלילה של עיר הקודש בשבת מהווה פרטנר מצויין.
התחלנו בכבישים הפתוחים קצת לנסות את הכלי בסל"ד יותר גבוהה ונעננו בתאוצה מטורפת וחסרת מעצורים בשילוב קישקוש זנב קטן ולשמחתי נשלט חייב לציין שיצאתי מחוייך וליקקתי לעצמי את השפם בהנאה.
אספתי את אלון ויצאנו לעבר מרכז העיר ופינינו את המדרכה שחסמנו.
כן אני נמנע מתמרונים מיותרים ומשתדל לעשות תיכנון מקדים להיכן אני נכנס זה אוטובוס במושגים אופנועיים.
הגענו לקפה ואלון יצא מרוצה ואכן ציין כי הכלי נח באופן מרשים וכן הגמישות שלו נהדרת מורגשת ואף מרגשת.
לשאלתו האם אני מרגיש בבית התשובה היא כן.
חזרתי לבית ויש לי מספר כבישים בהם היה ניתן לבדוק תאוצה אני לא אפרט פה את התוצאה אבל החיוך שנמרח לי על הפנים חובק עולם כמו הגדרת הכלי.
אני מקווה שהאבק ירד והכביש ישטף ואז נצא לסיבוב על כבישים יותר טכניים ונראה איך החיים עם הפילון שם ( אולי במקום גדליה נקרא לו בבר גדול כמו פיל ועצבן כמו מרוקאי).
בכל מקרה פקטור המשקל קצת פחות מציק הגודל כן מהווה בעייה למי שחי בתנועה/אזורים צפופים.
הייתי אומר שזה באנדיט למתקדמים אבל אני עדיין טוען שהבאנדיט יותר מולטי טאסק מהקוואסאקי למרות שהקוואסאקי יותר נוח עשרות מונים.
כרגע תענוג צרוף
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161126/ef1b09fba9dd88a226c001e4d148a58d.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161126/454068240cb65e7e4b89c0ebc8fd8501.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161126/2c755886e94d708c3110771c5e8ade4b.jpg
רק שכחתי אני צריך לסדר את החנייה כך שתתאים לאופנוע כי כדי לקשור אותו אני צריך לתמרן ולארגן.
בקיצור מיקי בזמנך החופשי נתכנן משהוא כך שתהיה כניסה חלקה ולא נפריע לשביל גישה.
ממוטה כבר אמרנו???
רק שכחתי אני צריך לסדר את החנייה כך שתתאים לאופנוע כי כדי לקשור אותו אני צריך לתמרן ולארגן.
בקיצור מיקי בזמנך החופשי נתכנן משהוא כך שתהיה כניסה חלקה ולא נפריע לשביל גישה.
דווקא חשבתי על רעיון מסויים אבל הוא דורש שכנים סובלניים בגלל הכניסה המשותפת.... בכלל כל רעיון ידרוש שקט תעשייתי מהשכנים שלך... הכוון הראשון הוא ברזנט שניתן לקפל ולמתוח על חוטי מתכת וגלגלות. השני הוא גגון סנטף בכניסה לחצר מעל השער עם גלישה של שני מטר פנימה לחצר.
שני הרעיונות אינם נותנים פתרון הולם לגשמים שבאים משלושת הצדדים הנותרים, אלא מגינים על האופנוע מפני ברד או שלג או גשם חזק...
הדבר הכי נכון יהא לבנות משהו בסגנון מחסן קטן... אבל זה עשוי ליצור בעייה עם העירייה.
שאלות בקטנה:
האם 100K ק"מ על אופנוע כזה זה הרבה ?
מה הדברים שאתה בדקת לפני הקנייה, ולמה צריך לשים לב לפני קניית GTR ?
מי בדק לך את האופנוע לפני קנייה?
איפה תטפל בו? מוסך יבואן או אחר?
מה לדעתך צריכת הדלק ?
אני מבין שעליו בניגוד ל XV לא צריך הפסקת טוסיק.
איך הוא לרוכב מבחינת תמיכה בגב תחתון, ובמיוחד איך הוא למורכב לאורך זמן, האם לארגז האחורי יש תמיכה לגב המורכב?
האם 50K ש"ח הינו מחיר סביר לבציר 2008 ?
היום רכבתי עם זוגתי 120 ק"מ באזור פארק בריטניה- עמק האלה - עדולם, עצרנו בשריגים- ליאון לאכול נקניקיות טעימות במבשלת שריגים, טיול מדהים נהננו עד בלי די מהנוף המדהים. שווה לחזור עליו יחד במיוחד מומלץ לחובבי הבירות (רן\ערן זה יכול להיות נחמד עבורכם). עצרנו מס' פעמים להפסקת טוסיק.. אני מניח שעם ה GTR אתה יכול לרכוב את המרחק הזה בלי שום בעייה.
הוא נראה ממש טוב. אם היה לי כזה :rolleyes2: לא הייתי מסיר את הארגזים...
lokimonster
26-11-2016, 18:47
יש לי 2 ארגזים של קאפה.
אחד 46 ליטר והשני שלושים משהו עם משענת גב וגגון.
טרם הרכבתי מאחר ויש לי שם תושבת של גיוי שהיא גם עם חיזוק שכנראה נועדה לארגז גדול יותר.
אני מהנדס תושבת למנשא של הקאפה ( הבסיס אחיד לגדול ולקטן) כך שאוכל להשתמש בארגזים שיש לי.
אני טרם יצאתי לסיבוב ארוך למעט החזרה מת"א והיה לי נוח מאוד.
אני מניח שנושא הנוחות ישתנה בין אדם לאדם וקראתי בפורומים שיש אנשים שמוסיפים רייזרים לכידון על מנת לשבת זקוף יותר.
אגב המשקף החשמלי מגן מהרוח באופן נפלא וללא מערבולות.
תבוא תתרשם מהאופנוע שלי לדעתי זו תהיה התשובה הכי טובה שתוכל לקבל.
אני מקווה לסופ"ש נורמאלי כדי לצאת לסיבוב ארוך.
בgtr יש המון אלקטרוניקה ובדגמים החדשים יותר יש גם מערכת בקרת משיכה ( מונע פירפור של האחורי).
יש לעשות סיבוב ולשים לב לחיישנים והבקרות ( מופיע התראות על הצג בלוח השעונים).
דריישאפט להאזין שאין נקישות מוגזמות( יש ביוטיוב על הדריישאפט).
השלט קרבה ( key fob) עסק יקר במטרו עולה 2800 שקל לא כולל מע"מ ומצריך מחשב.
השגתי זוג מפרטזילה ב1200 שח כולל משלוח ולא כולל מס שקר ישראלי.
יצריך הגעה למטרו אני מקווה שאספיק לרכוש מחשב\ ערכה והדיסק של הדיאגנוסטיקה ( סביב 3000 שקל) ואז שירותים לכל דורש חינם.
אני עוד לא סגור איפה אטפל המטרה היא לא לדרוך במטרו ( ברגע שאשיג את המחשב אהיה יותר שקט).
בדיקה אצל סטפן בחור נחמד אבל יש לי השגות הוא לא טרח לפרק את הפלסטיקה ועבד עם מראה.
לא בדק קומפרסיה וציפיתי למשהו אחר בעבור 750 שקל.
כן נבדקה שילדה בעזרת מחשב.
המנוע בריא לפחות על פי הבדיקה.
צריכת דלק סביב 15 קילומטר לליטר משולב עיר ובין עירוני ברכיבה רגועה ( שיוט על 110-130 בבין עירוני).
טיפולים דורשים פירוק של פלסטיקה ולשסתומים יש להטות את המנוע ( יש ציר תחתון) מה שאומר שהעסק לא יהיה זול.
חלפים אביא מחו"ל.
אני מאמין שאטפל אצל אישי מוטו הם מצאו חן בעייני או אצל y.d ( הם כן מטרו וזה מתנגש לי למרות שיואש אחלה מכונאי). בקיצור עוד חושב על זה יש לי 6000 קילומטר ( כמעט שנה ) עד הטיפול הבא שאגב יהיה קטן.
אני חייב לומר שאני נכון לרגע זה נהנה ממנו.
בקיץ אני צופה שיהיה שרבי.
עוד מוקדם להמליץ אבל נכון לרגע זה אני נהנה.
אם אתה לא רוכב במרכזי הערים על בסיס קבוע הוא נהדר.
בתוך העיר זה יותר מורכב.
הארגזי צד מתחברים בקליק ללא בעייה והסרתם מקחה עלי בעיר.
בקיצור בפגישתנו הבאה קח סיבוב ותחליט כמה הוא מתאים לך.
י
בקיצור בפגישתנו הבאה קח סיבוב ותחליט כמה הוא מתאים לך.
תודה ... אבל טיפ-טיפה בעייתי ...
כי ... אני נפרד מהרכב שלי תוך שבוע - עשרה ימים. כבר יש קונה. אין לי הרבה זמן להחליט. ה GTR מפתה מאוד, אבל אני לא סגור עליו בלב שלם. מחפש אופנוע נוח ככל שניתן...
האופנוע יהפוך לכלי רכב עיקרי בכל מזג אוויר סוער או חם ככל שיהיה. אם לא GTR או RT ... משומשים ... או בכלל כל כלי גדול נפח , ראיתי שמטרו במבצע לגבי ER6F במחיר מפתה. גם סוזוקי עם ה SV650 במבצע בסביבות אותו מחיר לערך.
השיקול שלי פשוט אבל מתוסבך (כמוני ) , אם בסביבות המחיר של GTR משומש אני יכול לקנות אופנוע חדש במחיר התפשרות על נפח ונוחות כלשהי (שבכל מקרה עדיפה על ה XV ) , אז אולי כבר אקנה חדש.
מאוד רוצה את ה GTR אך לפעמים צריך לעבוד עם הראש ולא עם הלב.
צריך לישון על זה ולהחליט הזמן לא פועל לטובתי.
lokimonster
26-11-2016, 22:05
הgtr. הוא לא מולטי טאסק.
כבד ומסורבל בעיר.
אם זה תחליף לרכב לא הייתי ממליץ.
במקרה שלי יש לי את הסובארו ( העתיקה) לחורף ולשינוע יורשי העצר כשצריך והשאר ( עבודה וטיולים ) זה האופנוע.
אני חושב שהer יתן לך מענה מצויין ואחרי הxv הוא יהיה כמו סלון.
השאלה היא אם זה מה שיפרוט על נימיי נפשך.
אני אנסה להגיע במהלך השבוע אליך ואתה בכל מקרה מוזמן.
מברוק לוקי, אופנוע מדהים. תמשיך לכתוב, לעדכן, ולשלוח תמונות
lokimonster
27-11-2016, 08:53
תודה BAMBI63 מבטיח לעדכן בהמשך.
תודה ... אבל טיפ-טיפה בעייתי ...
כי ... אני נפרד מהרכב שלי תוך שבוע - עשרה ימים. כבר יש קונה. אין לי הרבה זמן להחליט. ה GTR מפתה מאוד, אבל אני לא סגור עליו בלב שלם. מחפש אופנוע נוח ככל שניתן...
האופנוע יהפוך לכלי רכב עיקרי בכל מזג אוויר סוער או חם ככל שיהיה. אם לא GTR או RT ... משומשים ... או בכלל כל כלי גדול נפח , ראיתי שמטרו במבצע לגבי ER6F במחיר מפתה. גם סוזוקי עם ה SV650 במבצע בסביבות אותו מחיר לערך.
השיקול שלי פשוט אבל מתוסבך (כמוני ) , אם בסביבות המחיר של GTR משומש אני יכול לקנות אופנוע חדש במחיר התפשרות על נפח ונוחות כלשהי (שבכל מקרה עדיפה על ה XV ) , אז אולי כבר אקנה חדש.
מאוד רוצה את ה GTR אך לפעמים צריך לעבוד עם הראש ולא עם הלב.
צריך לישון על זה ולהחליט הזמן לא פועל לטובתי.
מיקי, השאלה ה-חשובה באמת זה עניין הכניסה לפקקים ולערים סואנות וצפופות.
אם אין לך כאלו או שאחוז זעום מהזמן אתה צריך להיכנס לכאלו סיטואציות, לך על ה GTR !!!
לוקי!
תתחדש על הלויתן
נראה קטלן(;
ינון
מניסיון ככל שתתרגל לכלי ותלמד להכיר אותו, תגלה שהרבה יותר פשוט לך להתנהל גם בתוך העיר
והחסרונות שאתה מרגיש כרגע, יהפכו ליתרונות משמעותיים.
ככה היה לי במעבר מהוספה למפלץ ומהמפלץ לקרנף....
lokimonster
29-11-2016, 11:20
מצמץ אוריאל תודה
רן ברור שמתרגלים - אני מרגיש הרבה יותר טוב עליו מאשר על גבי הXV.
לגבי הממדים לומדים לחיות איתם - אבל עם "פיזיולוגיה" אי אפשר להתווכח הכלי גדול ובתנועה צפופה יותר קשה איתו.
אגב בשל המשקל שלו ומרכז הכובד אין מקום לטעויות על גבי הכלי הזה וזה לא משנה כמה פרקטיקה תהיה לרוכב.
אני חייב שוב לציין לטובה את יחידת הכח שלו שהיא מדהימה בגמישות שלה ויודעת לספק רכיבה רגועה מצד אחד וכח מתפרץ לפי דרישה.
לצורך השוואה לדעתי הבאנדיט לא ידע להאיץ כמו הממוטה.
אני בהחלט מרגיש בבית איתו ונכון לרגע זה אני מאוד מרוצה למרות המגרעות של יבואן מחורבן ועלויות ההחזקה הצפויות.
ההבדל בין הXV לקאוואסאקי מתבטא בכך שאני קם בבוקר ומחייך אל הכלי ולא צריך לשכנע את עצמי שהוא משהו אחר ונהנה איתו למרות המגרעות שיש.
כמו אישתי כך האופנוע אוהב אותם עם המעלות ועם המגרעות.
גילוי נאות על האופנוע אני רוכב חופשי ולא כואב לו הראש.:headbang:
עד שהיא תקרא כאן ואז יכאב לך כל הגוף, לא רק הביצים...
lokimonster
29-11-2016, 12:01
היא מעיינת פה מדי פעם.
lokimonster
30-11-2016, 11:16
תודה למנהל
חזרה מקופחת, מפוקחת ומפוכחת למקורות
lokimonster
03-12-2016, 10:09
שבת 5:00 כרגיל כולם ישנים חוץ ממני.
הכנתי את מרק הכבש לצהריים שיתבשל לו לאיטו ויצאתי לסיבוב.
הכביש רטוב אבל נראה שלא צפוי עוד גשם.
הנעתי את גדליה וצפיתי באדים שעולים מאגזוזו תוך שלבשתי את הכפפות החורפיות.
היעד אינו ידוע אך מאחר וזו רכיבה ראשונה על הכלי בתנאי רטיבות החלטתי לצאת לכיוון 443 ומשם נחליט.
האוויר הקריר על פני וצווארי ןסגירה זריזה של החלון הקדמי פתרה את הצורך בצעיף או כל פתרון אחר.
בזריזות התגלגלתי במורדות 443 וגדליה שיתף פעולה באופן מושלם.
למעט מפגשים מזדמנים עם הסימנים על הכביש שטרחו להזכיר לנו שמדינת ישראל מצפצפת עלינו הכל עף בחלקות מופתית.
הכלי מציית לכל גחמות הלב והכל בשקט מופתי.
יצאתי לכיוון 6 ושם עזרתי קצת למנוע לנקות את הפיח מהשסתומים.
קצב התאוצה של הבחור לא תואם את משקלו והוא מתעופף קדימה.
הפרונט על אף המשקל מראה סימני המראה ומהצד השני אובדן אחיזה.
החיוך המטופש עלה לי בין 2קצוות הפרצוף.
אני יכול לומר שמעל 6000 סל"ד העניינים הופכים להיות מעניינים בלשון המעטה.
חזרתי לכיוון נס הרים ובדרך החל זרזיף של גשם קל.
המשקף בולם את הרטיבות וגם המכנסים נשארו יבשות כנראה הפלסטיקה מגינה מהגשם.
כך גם הפלאפון שישב במתקן שלו על הכידון והמטען.
אני מניח שבגשם חזק יותר הדברים היו נראים קצת אחרת ובכל זאת נהדר.
לחיוב (וגם לשלילה) אני חייב לציין את חום המנוע היה לי פשוט חמים ונעים והייתי יכול להמשיך לרכוב עוד שעות רבות (יש למנוע הסתה של האוויר החם שעדיין מורכבת על המפלץ שתפקידה למנוע את תופעת החימום נראה שזה לא כלכך עובד ואני כבר חושב איך לשפר את הנושא. עד הקיץ).
סיכום שבת.
תענוג צרוף נח מהיר חם ( כמובן שבקיץ יהיה לי על מה לקטר).
Guccii800
03-12-2016, 11:30
ינון, תתחדש אבל אפשר לשאול למה לא היאבוסה?, תחנת כוח בלתי נגמרת, נוח בטירוף גם לרוכב וגם למורכב והכי חשוב- שום קשר למטרו ועלויות תחזוקה לא יקרים.
miki, הייתי שוקל ברצינות את היאבוסה.
lokimonster
03-12-2016, 11:43
חיפשתי כלי בכיוון של תיור.
שיהיו לו ארגזי צד ( יכולת נשיאת ציוד) והאמת גם ממדים.
היבוסה בהחלט קורץ אבל אני לא יודע לגבי התקנת ארגזים וכו'.
ינון, תתחדש אבל אפשר לשאול למה לא היאבוסה?, תחנת כוח בלתי נגמרת, נוח בטירוף גם לרוכב וגם למורכב והכי חשוב- שום קשר למטרו ועלויות תחזוקה לא יקרים.
miki, הייתי שוקל ברצינות את היאבוסה.ע
חיפשתי כלי בכיוון של תיור.
שיהיו לו ארגזי צד ( יכולת נשיאת ציוד) והאמת גם ממדים.
היבוסה בהחלט קורץ אבל אני לא יודע לגבי התקנת ארגזים וכו'. אין שום בעייה לזווד אותו והוא אפילו נראה מדהים . כנס לאתר של קורבין ... משכנתא ... אבל ....
היאבוסה - עם יד על הלב ? הבעייה היא שנראה לי שלמרות רצונותי אני לא ברמת רכיבה מספיק טובה לשלוט בכלי כזה. תמיד רכבתי על אופנועים גדולי נפח אבל רגועים. מעולם לא על ספורט (שהיה שלי). חוץ מזה אשתי לא רוצה לראות אותי על ספורט. נכון לרגע זה שבוע הבא אתחדש ב ER6 לרכיבה יומיומית. היאבוסה בעיני היא ברווזון מכוער, אבל אם היא צבועה יפה כלומר צבעים בוהקים כמו כתום או אדום היא הופכת לברבור.
עניין הנוחות על גבה מפתיע עד מפתיע מאוד ... למרות שזו אינה הפעם הראשונה בה אני שומע את זה.
lokimonster
03-12-2016, 12:22
לא שאני פוסל את היאבוסה אבל מבחינת תנוחת הישיבה והסגנון זה יותר מזכיר לי את המתחרה האמיתי שלו שזה הzzr14 ודומיו.
אני תכלס עם מיקי בעניין המתון יותר.
לגבי לזווד הקונקורס ( השם הלועזי של הgtr) מגיע כבר מזווד וזה ייתרון.
כרגע המינוס העיקרי שלו זה חום המנוע (ולפחות בעייני - ואני מבטיח לעדכן בנוגע אליו לטוב ולרע) ומטרו שצריכים ללמוד קצת מאבניר (גם הם לא בדיוק פילנטרופים אבל נתקלתי ביחס יותר טוב ותשובות לקיטורים שלי גם אם הם בנאלים).
חוץ מזה שכרובי קודקוד באבניר אז אני מאמין שיש שם מישהו שיבין את הרוכב יותר טוב.
אגב תעודת עניות לאבניר בירושלים ביקשתי יותר מפעם אחת רכיבות מבחן לויסטורם 1000 ועוד כלי במטרה לרכוש חדש ואני עדיין מחכה.
Guccii800
03-12-2016, 15:21
ע
היאבוסה - עם יד על הלב ? הבעייה היא שנראה לי שלמרות רצונותי אני לא ברמת רכיבה מספיק טובה לשלוט בכלי כזה. תמיד רכבתי על אופנועים גדולי נפח אבל רגועים. מעולם לא על ספורט (שהיה שלי). חוץ מזה אשתי לא רוצה לראות אותי על ספורט. נכון לרגע זה שבוע הבא אתחדש ב ER6 לרכיבה יומיומית. היאבוסה בעיני היא ברווזון מכוער, אבל אם היא צבועה יפה כלומר צבעים בוהקים כמו כתום או אדום היא הופכת לברבור.
עניין הנוחות על גבה מפתיע עד מפתיע מאוד ... למרות שזו אינה הפעם הראשונה בה אני שומע את זה
היאבוסה אחד האופנועים הנוחים והמדהימים שהיו לי, אמנם הוא תחנת כוח אבל הוא רחוק מלהיות אופנוע ספורט, למרות שהוא נשמע מפחיד הוא נשלט בלי בעיה.
היאבוסה אחד האופנועים הנוחים והמדהימים שהיו לי, אמנם הוא תחנת כוח אבל הוא רחוק מלהיות אופנוע ספורט, למרות שהוא נשמע מפחיד הוא נשלט בלי בעיה.
דווקא היאבוסה ומקבילו ה ZZR1400 יוצרים בעיני רוחי דימוי של אופנועי ספורט לעילא ולעילא. והנה, אתה מנפץ לי את הדימוי בכותבך שהוא רחוק מלהיות אופנוע ספורט. הכיצד?
רק שתבין שלפני שרכשתי את ה XV רציתי לקנות ZZR1400 עם מלא חששות בלב (אני יכול לרכוב או לא ) , הייתי בת"א באחת הסוכנויות אבל המחיר והיד לא היו לרוחי. במקביל חיפשתי גם GTR1400 .
למה GTR1400 ? כי כמו שלוקי כתב ואני אתרגם במילותי את השורה התחתונה (שלו) לדידי : ה GTR1400 מרוכך ונשלט לעומת ה ZZR1400 . מה גם שהוא מציע יכולות תיור עדיפות. מבחינתי שני האופנועים ZZR1400 וכן היאבוסה, הם אופנועים שגדולים עלי בכמה מידות למרות רצוני.
בסופו של יום, אתה, כמי שרכב על היאבוסה בא ומנפץ לי פרדיגמה ...
ואולי ... רק אולי , פתחת לי צוהר קטן שיאפשר לי להכניס את ההיאבוסה כאחד מהאופנועים הבאים שלי, לאחר עוד כמה קורסי רכיבה ואימון , ולאחר שאספר לאשתי שאמנם זה היאבוסה אבל בס"ה מדובר בחתול מגרגר (בינינו גם טיגריס בנגלי הוא חתול שמגרגר בהנאה כשהוא לועס עד דק כל עצם מעצמותך :omfg: ).
גם היאבוסה וגם ה-
GTR1400 ודומיהם רחוקים מאד מלהיות אופנועי מתחילים.
אני מניח שלרוכב מנוסה שבילה רוב חייו בין אופנועים ספורטיביים אמתיים הוא בוגר
מסלול ומשטרת התנועה והמהירות הטבעית שלו היא 180 וצפונה הענקיים האלה
יחשבו עבורו אטיים נוחים וסלחניים אבל זה לא נכון.
למשקל האופנוע, ליכולת לתמרן במהירות אפס, לפרץ הכוח שמעיף אותו קדימה, ומהירות
הסופית נדרש רוכב מנוסה ממושמע, עם כוח פיזי לא מבוטל, וניסיון רכיבה וידע.
נכון שיש אפשרות לרכישת טכניקה רכיבה לימוד ואימון, ועדיין בבסיס הרוכב נמצאים היכולת
האמתיות של הגוף, הפסיכולוגיה של הרוכב, והפיזיולוגיה שלו, אחרת כולם היו אלופי GP או
טייסי קרב.
למדתי גם שמה שנדמה לאחד פשוט, נכון ותפור עבורו, יכול להיות הבעיה הקשה של האחר.
וכן רק הרוכב עצמו ידע בסופו של יום מה נכון לו.
אני מניח שרוכב ברמה טובה יסתדר עם כל אופנוע ואפילו יוציא תוצאות טובות, אבל הבעיה שכל
אחד מהרוכבים ממוקם במקום אחר בסקלה הזו בין אם הוא יודה בכך או לא.
בקיצור תמים תמים אבל פושע.
בין אם הוא יודה בכך או לא.
וזו בדיוק הבעייה. ה GTR1400 יכול להחטיף לך סטירת לחי מצלצלת עד כדי הוצאת הלסת מהמקום. אבל, אם אתה מודע ליכולותיך ורוכב בהתאם לגבולות גזרה (וירטואלית) שקבעת מראש, אני מניח שבדיוק כמו לוקי אתה תמצה את המירב מהאופנוע.
אני חושב (ואתה או לוקי תקנו אותי אם אני טועה ) שבכל רכיבה על אופנועים כמו של לוקי צריך ללמוד את המגבלות שלך (!) כרוכב לפני שתנסה למצות את מגבלת הכלי.
הבעייה שיש רוכבים החושבים שהם ולנטינו רוסי ומסיימים במקרה הטוב בחדר מיון.
גם לוקי גם אתה, אני ועוד כמה מהחבורה רוכבים בוגרים ומיושבים. אנו מחפשים מכונה שיודעת לתת בגז, אבל לא תוציא מאיתנו שדים רדומים שיסכנו אותנו . לוקי מימש את החלום והעיף את ה XV. ה GTR מכונה נפלאה ומאוזנת... אבל הבמה של לוקי, ואני ממתין בכליון עיניים לסקירה לאחר ~ 5,000 ק"מ .
האם המכונה מימשה את חלומו ...
lokimonster
03-12-2016, 20:59
לצערי טרם יצא לי לרכוב על הzzr או היאבוסה.
אני כן רוצה מכונה חזקה.
אבל האופי של המנוע שאני חיפשתי הוא זה שידע לשייט על סל"ד נמוך (שוב יכול להיות שהzzr והיאבוסה ידעו לעשות זאת) וללא התפרצויות כח מוגזמות.
הבאנדיט עשה זאת מצויין ולמרות נחיתות בהספק ואני מניח שבמומנט היה בו שביב של חוליגניות.
על פניו בgtr כלי בוגר יותר שיתכן שביד אחרת גם ידע להשתובב אבל אצלי כרגע הוא נלמד.
אני יכול להעיד שבקו ישר זו רקטה יציבה (בחורף חמימה בקיץ כנראה לוהטת) בעלת נוחות נהדרת וחזרה לי חדוות הטיולים ( אני רק מחכה לאביב לקחת את אישתי לכמה ימים בצפון או באילת) בזוג עם ציוד ופק"ל קפה.
הטיול היום חיזק לי את התחושה שבהיבט של במכונה לא טעיתי על אף ממדיו ומשקלו שקצת מאיימים.
מיקי אכן אני יעדכן אותך בעוד כשנה (פרק זמן שלוקח לי לעבור 5000 קילומטר).
שוב הטרוניה היחידה שיש היא חום המנוע וזה. כנראה ניתן לפתרון.
וכמובן היבואן המחורבן של המותג שאני נמנע מלבקר אצלם אבל מבטיח לגדף אותם בכל ביקור שלי אצלם ( בתקווה שאצליח להמנע או שהם יגלו את ישו).
אגב אני כנראה אשים את היד שלי על מערכת דיאגנוסטיקה של קוואסאקי ( כ3000 שקל) וזה יאפשר לי לבצע את כל הפעולות הנדרשות לבד כולל תיאום חיישנים שלטים ושאר הדברים ומי שירצה כמובן יהיה מוזמן להעזר בי.
בכל מקרה הדברים בדרך ובמרץ אהיה בארה"ב ואחזור עם שלל.
הפלג הצפוני
03-12-2016, 21:14
אתה אומר שהליוויתן שוקל יותר מרבע טון?
lokimonster
03-12-2016, 21:21
כ320 לא כולל אני ( 105 קילו)
וזו בדיוק הבעייה. ה GTR1400 יכול להחטיף לך סטירת לחי מצלצלת עד כדי הוצאת הלסת מהמקום. אבל, אם אתה מודע ליכולותיך ורוכב בהתאם לגבולות גזרה (וירטואלית) שקבעת מראש, אני מניח שבדיוק כמו לוקי אתה תמצה את המירב מהאופנוע.
אני חושב (ואתה או לוקי תקנו אותי אם אני טועה ) שבכל רכיבה על אופנועים כמו של לוקי צריך ללמוד את המגבלות שלך (!) כרוכב לפני שתנסה למצות את מגבלת הכלי.
הבעייה שיש רוכבים החושבים שהם ולנטינו רוסי ומסיימים במקרה הטוב בחדר מיון.
גם לוקי גם אתה, אני ועוד כמה מהחבורה רוכבים בוגרים ומיושבים. אנו מחפשים מכונה שיודעת לתת בגז, אבל לא תוציא מאיתנו שדים רדומים שיסכנו אותנו . לוקי מימש את החלום והעיף את ה XV. ה GTR מכונה נפלאה ומאוזנת... אבל הבמה של לוקי, ואני ממתין בכליון עיניים לסקירה לאחר ~ 5,000 ק"מ .
האם המכונה מימשה את חלומו ...
[/RIGHT]
את היכולות שלך אתה צריך כבר להכיר ולהכיר טוב, לחפש את מגבלות הכלים האלה צריך משאלת מוות אמתית
או יכולות של גיבור על.
אצלי לפעמים קופץ הג'ינג'י ואם אני לא מרסן אותו מיד זה עלול להסתיים רע, רע מאוד.
יכולת הקשב שלי רחוקה מלהיות מושלמת ולכן כשאני רוכב אני רק רוכב נטו.
טכניקת הרכיבה שלי זקוקה לליטוש ועדיין יש מצבים שני חייב לרסן את עצמי מראש בכדי
לא להיכנס לצרה, ועדיין ויחד עם כל זה :
https://pbs.twimg.com/profile_images/1194116600/shit-happens.jpg
וכשזה קורה עם מכונה כזו...... (שש נקודות).
אף אחד לא מתכנן תאונה, כולם בטוחים שהם שולטים עד רמת הגרגר בכלי, עד שלא.
נקודה נוספת שמפריעה לי בכלים האלה כמו גם שלי, זה שברגע שעברת מאספלט למשהו
קצת אחר רוב הסיכויים שתתרגל הרמת משקולות...
בבימר לא הייתה לי בעיה לרדת לשטח קשה (תשאל את פלג). אם הקרנף זה סיפור אחר לחלוטין.
lokimonster
04-12-2016, 09:59
רן תמיד מגלים דברים חדשים.
היכולת להחזיק (פיזית )את הכלי או להתנהל איתו.
להזכירך בקרוב אתה תחתן את אחד הילדים ומהר מאוד תהפך לסבא ויחד עם זה היכולות הפיזיות והקוגנטיביות משתנות השלפוחית תדלוף ולא בטוח שהויאגרה תעזור
אני לא חושב ששלושתינו כבר מחפשים את המגבלות של הכלים ובשל הנסיון האישי של כולנו אנו מבינים שישנן לנו מגבלות.
1. את היכולות שלך אתה צריך כבר להכיר ולהכיר טוב. ומי שלא, מוטב שלא ירכב בטח ובטח לא ירכיב...
2. אצלי לפעמים קופץ הג'ינג'י ואם אני לא מרסן אותו מיד זה עלול להסתיים רע, רע מאוד. גם אצלי, אבל לכולנו יש נסיון רב שנים על אופנועים ...
3. טכניקת הרכיבה שלי זקוקה לליטוש ועדיין יש מצבים שני חייב לרסן את עצמי מראש בכדי לא להיכנס לצרה. כמוני כמוך, אז אם בא לך איזה רענון רכיבה אצל מי ממשפרי הרכיבה, בוא נלך יחד.
4. אף אחד לא מתכנן תאונה, כולם בטוחים שהם שולטים עד רמת הגרגר בכלי, עד שלא. אז .. בוא לא נגיע למצב הזה, ולמרות ותק של עשרות שנים על דו"ג כולנו פגיעים, מי יותר מי פחות... ואיך נעשה זאת ? ראה סעיף 3 ....
.
ולזה רבותי קוראים .... בגרות. היכולת להכיר במגבלות של עצמך בכל תחום שהוא.
[QUOTE=lokimonster;78419]
ועדיין לוקי ... בעקבות השרשור הזה נכנסתי ליוטיוב להרבה סרטוני היאבוסה ו ZZR1400 והמסקנה היא שכל עוד הגמד הרשע שעל כתף שמאל יושתק, וארכב במגבלות העצמיות ע"פ היכולות שלי, אוכל לרכוב על כל אופנוע. וגם להנות.
עד אז ... אסתפק בכלים הנוכחיים...
lokimonster
04-12-2016, 13:22
שוב הקנייה של הכלי היא גם אמוציונאלית.
מבחינת הגיון יספיקו ויסטורם 650 או הER לכל משימה שהיא ואולי הוא יהיה אפילו יותר טוב מה הGTR ברוב התחומים.
אבל החיוך שאני מקבל כשאני יושב על הGTR אני לא בטוח שהסטורם ייתן לי.
וזה עצם העניין.
מיקי מה עם כזה? (http://ridingmode.com/v48-engine/?utm_source=Engi02&utm_medium=Engi02)
http://www.bosshossmiami.com/tl_files/pictures/custom/Boss_Hoss_Motorcycle_Picture_18.JPG
http://ridingmode.com/wp-content/uploads/2016/12/v48-engine-1.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=Spfo_ZULo9w
Guccii800
06-12-2016, 06:59
דווקא היאבוסה ומקבילו ה ZZR1400 יוצרים בעיני רוחי דימוי של אופנועי ספורט לעילא ולעילא. והנה, אתה מנפץ לי את הדימוי בכותבך שהוא רחוק מלהיות אופנוע ספורט. הכיצד?
רק שתבין שלפני שרכשתי את ה XV רציתי לקנות ZZR1400 עם מלא חששות בלב (אני יכול לרכוב או לא ) , הייתי בת"א באחת הסוכנויות אבל המחיר והיד לא היו לרוחי. במקביל חיפשתי גם GTR1400 .
למה GTR1400 ? כי כמו שלוקי כתב ואני אתרגם במילותי את השורה התחתונה (שלו) לדידי : ה GTR1400 מרוכך ונשלט לעומת ה ZZR1400 . מה גם שהוא מציע יכולות תיור עדיפות. מבחינתי שני האופנועים ZZR1400 וכן היאבוסה, הם אופנועים שגדולים עלי בכמה מידות למרות רצוני.
ואולי ... רק אולי , פתחת לי צוהר קטן שיאפשר לי להכניס את ההיאבוסה כאחד מהאופנועים הבאים שלי, לאחר עוד כמה קורסי רכיבה ואימון , ולאחר שאספר לאשתי שאמנם זה היאבוסה אבל בס"ה מדובר בחתול מגרגר (בינינו גם טיגריס בנגלי הוא חתול שמגרגר בהנאה כשהוא לועס עד דק כל עצם מעצמותך :omfg: ).
גם היאבוסה וגם ה-
GTR1400 ודומיהם רחוקים מאד מלהיות אופנועי מתחילים.
אני מניח שלרוכב מנוסה שבילה רוב חייו בין אופנועים ספורטיביים אמתיים הוא בוגר
מסלול ומשטרת התנועה והמהירות הטבעית שלו היא 180 וצפונה הענקיים האלה
יחשבו עבורו אטיים נוחים וסלחניים אבל זה לא נכון.
למשקל האופנוע, ליכולת לתמרן במהירות אפס, לפרץ הכוח שמעיף אותו קדימה, ומהירות
הסופית נדרש רוכב מנוסה ממושמע, עם כוח פיזי לא מבוטל, וניסיון רכיבה וידע.
נכון שיש אפשרות לרכישת טכניקה רכיבה לימוד ואימון, ועדיין בבסיס הרוכב נמצאים היכולת
האמתיות של הגוף, הפסיכולוגיה של הרוכב, והפיזיולוגיה שלו, אחרת כולם היו אלופי GP או
טייסי קרב.
למדתי גם שמה שנדמה לאחד פשוט, נכון ותפור עבורו, יכול להיות הבעיה הקשה של האחר.
וכן רק הרוכב עצמו ידע בסופו של יום מה נכון לו.
אני מניח שרוכב ברמה טובה יסתדר עם כל אופנוע ואפילו יוציא תוצאות טובות, אבל הבעיה שכל
אחד מהרוכבים ממוקם במקום אחר בסקלה הזו בין אם הוא יודה בכך או לא.
בקיצור תמים תמים אבל פושע.
אפילו בהגדרה של האופוע הוא ספורט תיור, האופנוע גדול וכבד, מומנט מאוד גדול וממש לא צריך לחיות על הטווח העליון של הסל"ד.
ברור שהאופנוע הזה ממש לא למתחילים הרי תוך פחות משלושים שניות הוא כבר ב 300 קמ"ש ואפילו לא מרגישים שנמצאים שם מרוב שהוא עושה את זה בקלילות ובלי דרמות.
אם סיבוב, עיקול או כל דבר אחר מפתיע אותך במהירות הזאת אתה בבעיה לכן כמובן צריך להיות רוכב מנוסה על מנת לתכנן את הדרך, לצפות דברים מראש ואם נקלעת למצב מסויים לדעת לצאת ממנו אבל אני חושב שגם בנדיט לצורך העניין יכול להביא אותך למצבים מסוכנים לא פחות, אין מה לעשות, אופנוע זה תחביב מסוכן.
לא סתם הרבה בעלי היאבוסות מחליפים פשוט אופנוע אחד באחד פשוט חדש יותר.
לדעתי ההיאבוסה זה האופנוע הכי נוח וטוב שהיה לי למרות שאחריו היו לי (כולל הנוכחי) שני אקזוטיקות איטלקיות.
לדעתי ההיאבוסה זה האופנוע הכי נוח וטוב שהיה לי למרות שאחריו היו לי (כולל הנוכחי) שני אקזוטיקות איטלקיות.
אתה מרכיב ? איך הוא למורכבת ? איך התחושה במושב האחורי?
אני חייב לציין שפתחת לי פתח שאפילו לא חשבתי עליו ברצינות אלא במין חלום שלא בטוח שהיה מתגשם אלמלא שרשור זה - תודה על ההערות וההארות.
אני לא מהמתגרזנים, אוהב מאוד לרכוב, ורוכב הרבה (יחסית ) ... מחפש (כמו לוקי) נוחות + אפשרות לתת "קצת" בגז + אחזקה זולה (הכל יחסי )....
הואיל וניתן להרכיב עליו ארגזי צד, והואיל ואתה מדגיש את נוחות השימוש בו , הרי שהוא עשוי להיות אופנוע תיור מושלם.
lokimonster
06-12-2016, 11:26
קראתי קצת על הבוסה ואכן כותבים שהוא נוח מאוד.
הוא יותר ספורטיבי מהGTR בעל הספק גבוה יותר, משקל נמוך יותר ומומנט גדול יותר.
אני חושב שההשוואה היא יותר מול הZZR של קאווא מאשר מול הGTR או הFJR של ימאהה שהן יותר קרוזינג מאשר ספורט.
אני מניח שביום שסוזוקי יוציאו יאבוסה משונמכת (פחות הספק, זיווד וכו') ויהיה לי תקציב אני ארכוש לי אחת.
Guccii800
06-12-2016, 19:00
אתה מרכיב ? איך הוא למורכבת ? איך התחושה במושב האחורי?
אני חייב לציין שפתחת לי פתח שאפילו לא חשבתי עליו ברצינות אלא במין חלום שלא בטוח שהיה מתגשם אלמלא שרשור זה - תודה על ההערות וההארות.
אני לא מהמתגרזנים, אוהב מאוד לרכוב, ורוכב הרבה (יחסית ) ... מחפש (כמו לוקי) נוחות + אפשרות לתת "קצת" בגז + אחזקה זולה (הכל יחסי )....
הואיל וניתן להרכיב עליו ארגזי צד, והואיל ואתה מדגיש את נוחות השימוש בו , הרי שהוא עשוי להיות אופנוע תיור מושלם.
בדרך כלל לא מרכיב, אישתי אף פעם לא ישבה מאחור, אבל הילדים שלי ישבו הרבה ואף פעם לא התלוננו, בניגוד לאופנועים אחרים שהיו לי.
הכיסא האחורי רחב ומרופד כמו הכיסא רוכב, נרא ה לי שלמורכב נוח לפחות כמו לרוכב, אם זכור לי נכון, במבחני דרכים ציינו שהאופנוע נוח למורכב.
דוגמא למבחן, מוזמן לקרוא, ברוב המבחנים רשום את אותו הדבר במילים שונות.
http://cars.walla.co.il/item/1348073
עכשיו עשה לי חשק שוב לאחד כזה.
Guccii800
06-12-2016, 20:46
קראתי קצת על הבוסה ואכן כותבים שהוא נוח מאוד.
הוא יותר ספורטיבי מהGTR בעל הספק גבוה יותר, משקל נמוך יותר ומומנט גדול יותר.
אני חושב שההשוואה היא יותר מול הZZR של קאווא מאשר מול הGTR או הFJR של ימאהה שהן יותר קרוזינג מאשר ספורט.
אני מניח שביום שסוזוקי יוציאו יאבוסה משונמכת (פחות הספק, זיווד וכו') ויהיה לי תקציב אני ארכוש לי אחת.
יש היאבוסה משונמכת, קוראים לה b king
lokimonster
06-12-2016, 21:17
הקינג כבודו במקומו מונח אבל זה ג'אנר מגניב אחר.
סך הכל נכון לכתיבת שורות אלו הכלי נהדר.
הורדתי את ארגזי הצד ( או שאני רוכב עם אחד) עד שאסיים את בניית הפלטפורמה לארגז האחורי.
טעימה מהעבודה:
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161206/375f597b85bacb4eb837aebaafc063ba.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161206/66144fac83ae2cc7977ee64f6653d5c4.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161206/b7a5962b47e63e3759241ab65d425d9d.jpg
כמובן שהמשך והסבר יבוא.
אולי הבוסה לחלק יהיה נוח ולחלק לא, אבל הכל יחסי.
אי אפשר להשוות טילי מפשעה כמו הבוסה או ה ZX14/ZX11 או ההונדה BB, מול ה GTR, ה FJR או ה RT/K1200-1300GT.
אלו האחרונים יותר מוכווני טורינג מהיר.
גם אי אפשר להשוות את ה K1200S/1300S או ה VFR1200 , אם כי זה יותר מתקרב לספורט.
הבוסות והנינג'ות הגדולות והציפור של הונדה זה נישה אחת - כל הכלי בנוי למעל 200/+, כל השאר שהזכרתי למעלה אפשרי להתנהל אפילו בסביבות ה 100 קמ"ש בטיול עצל.
עכשיו אל תקפצו כל אלה שהיו/יש להם בוסות (או ציקי עם הציפור..) ותצהירו שאפשר לטייל על הטילים האלה לאורך זמן על 100/+, התנוחה ממש לא תומכת בזה. אלא אם כן אתם ממש אוהבים שמשקל חצי הגוף העליון נופל על הידיים.
היה לי ZZR1100 כ 7 שנים לפני ה K, ועוד היתה חפיפה של רכיבות על שניהם כמעט חודש. וואלה הגרמני כמה שהמנוע שלו יותר ספורטיבי , הרבה יותר נח.
וממש לא נראה לי שהקאווא' משנות ה 90' שונה מהותית מתנוחת הישיבה של הבוסות/ZX/ציפורשחורה
Guccii800
07-12-2016, 18:37
אולי הבוסה לחלק יהיה נוח ולחלק לא, אבל הכל יחסי.
אי אפשר להשוות טילי מפשעה כמו הבוסה או ה ZX14/ZX11 או ההונדה BB, מול ה GTR, ה FJR או ה RT/K1200-1300GT.
אלו האחרונים יותר מוכווני טורינג מהיר.
גם אי אפשר להשוות את ה K1200S/1300S או ה VFR1200 , אם כי זה יותר מתקרב לספורט.
הבוסות והנינג'ות הגדולות והציפור של הונדה זה נישה אחת - כל הכלי בנוי למעל 200/+, כל השאר שהזכרתי למעלה אפשרי להתנהל אפילו בסביבות ה 100 קמ"ש בטיול עצל.
עכשיו אל תקפצו כל אלה שהיו/יש להם בוסות (או ציקי עם הציפור..) ותצהירו שאפשר לטייל על הטילים האלה לאורך זמן על 100/+, התנוחה ממש לא תומכת בזה. אלא אם כן אתם ממש אוהבים שמשקל חצי הגוף העליון נופל על הידיים.
היה לי ZZR1100 כ 7 שנים לפני ה K, ועוד היתה חפיפה של רכיבות על שניהם כמעט חודש. וואלה הגרמני כמה שהמנוע שלו יותר ספורטיבי , הרבה יותר נח.
וממש לא נראה לי שהקאווא' משנות ה 90' שונה מהותית מתנוחת הישיבה של הבוסות/ZX/ציפורשחורה
נשמע כאילו אני משווק את ההיאבוסה ואני לא, לא נתקלתי בשום מבחן שרשם שהיאבוסה לא נוח לשימוש זה או אחר.
lokimonster
08-12-2016, 09:15
אם כך הצלחת כי גם אני התחלתי לתהות מה הפסדתי.
:-)
לוקי שוב אתה נותן דרור ללב במקום לשכל, אין מקום לציוד על היאבוסה וזה חלק משמעותי אצלך...
לוקי שוב אתה נותן דרור ללב במקום לשכל, אין מקום לציוד על היאבוסה וזה חלק משמעותי אצלך...
לבוסה יש פתרונות אחסון, לא הכי הכי מקובל לראות אופנוע ספורט דוגמתו עם מזוודות צד, אבל הפתרונות יפים מאוד (לפחות בעיני) ראה אופנוע בתמונה.
בוסה כמו שיש בתמונה הייתי לוקח בעיניים עצומות :biggrin:
http://corbin.com/suzuki/sh8bag_2t.jpg (http://www.google.co.il/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjXsP-ms-TQAhVGcBoKHZkWA6YQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fcorbin.com%2Fsuzuki%2Fsgsx13r8bag .shtml&psig=AFQjCNGTGR1uXVnlU1BaWVIDTcxwAVtB-A&ust=1481279771526156)
lokimonster
08-12-2016, 14:04
סיימתי את הכנת המנשא לארגז.
ועברתי לצבע.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161208/b5568c3dcfd60e3a68d01e72cb9f7244.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161208/4d45b275b466474cacb114c08fff6ea0.jpg
בגדול המנשא המקורי שמורכב על גדליה שייך לגיוי.
מאחר והבסיס של הקאפפא שיש לי הוא קטן יותר ורציתי לשמר את חיזוקי הברזל שיש על האופנוע הינדסנו ( דניאל ואני ) פלטת אלומיניום עבה לצורך חיבור הארגז.
הברגים הוחלפו לברגים בעלי אורך מתאים באדיבות כמה עובדים שמנמנים שהוציאו כיסאות לגמלאות.
בקרוב הצבע יתייבש ונרכיב הכל.
תמונה תצורף בהמשך.
lokimonster
08-12-2016, 18:53
המוצר המוגמר ( יש תוכנית שיפורים תבוצע שבוע הבא).
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161208/a376766fc545e2980deab05f5babfd86.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161208/4ed92f9113aff675d657e5be66e68dc3.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161208/c252335ae2c16c05a2fb472d84dfc75f.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161208/51a40858eaaf69ae122c616788d9872f.jpg
שימו לב לבוכנה שצורפה לארגז.
אני מוכן למסע חוצה יבשות.
[emoji1]
lokimonster
14-12-2016, 10:31
חורף.
היום בבוקר שלפתי מהמחסן את ציוד החורף.
התקנדמתי לי ויצאתי לשחרר את המפלץ ממרבצו.
קולות הילדים והמנהלת הדהדו ברקע סע ברכב אבל רכב זה לחלשים.
סטרטר מהיר להתנעה והמפלץ מגרגר לו בהנאה.
אני מוריד לאט ובזהירות את היצירה מג'ק האמצע ומניח אותו על ג'ק הצד.
חיש קל אנו על הכביש וגדליה משתף פעולה ונראה כי הצמיגים הקרים אינם מתרגשים ובכל זאת רוכבים בעדינות.
שלולית ענק נחצתה לשניים ואני מגחך לעצמי ומחפש את עמוד האש שליווה את בני ישראל בעת שהם חצו את ים סוף.
גשם בשילוב ברד מתקתק על המשקף של קסדת הxr1000 שהוצאה מהארון לרגל נזק האוויר.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161214/8520d3d0b360fe6088f8dedca68db9d6.jpg
כביש רמות לכיוון היציאה מהעיר אני פותח בעדינות מצערת וצופה בהנאה על שובל המים והפס שנשאר מאחורי הענק הזריז ופשוט נהנה מכל דקה ולצערי אין לי רבות כאלו כי בין הבית לעבודה מפרידים כ 7 קילומטר של הנאה צרופה.
נחתתי בכניסה למשרד מרוצה.
רטוב מבחוץ יבש בפנים תוך שאני צוחק על החברים שנרטבו בדרכם מהרכב למשרד.
הציוד שברשותי:
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161214/7198ef9e6d2f42c7a0ee121c2f847804.jpg
מעיל רב עונתי של ספידי דו שכבתי( לא זוכר את שם הדגם סליחה) כבן 3.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161214/fa1243e66e89b54b6f80565f4770fe16.jpg
כפפות בלייד שנמצאות אצלי כבר כמה עונות ( אני לא סובל מקור אז השימוש יחסית מועט).
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161214/78749096a1d233dfc2b7bcee95eb73bc.jpg
חליפת סערה של ווינטקס מתקרב לפחות לשנתו ה17 עובד ללא דופי וכך גם המכנס ( את המכנסיים לבשתי יותר אך הן עדיין אטומות לגמרי ויושבות בלי ליפול).
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161214/5cf0f75dd27b22d3460e26899d7c29d4.jpg
בחליפה חלון לרשיון או במקרה שלי כרטיס עובד כך ששולחים יד לשעון והוא קורא אותו.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161214/dc5851248e02f0f65948d57517f6ca94.jpg
מגף מתוצרת xpd מבית ספידי.
עונה 5 אטום לגמרי כולל במעמד חציית ים סוף ובילוי בחרמון ( שנה שעברה).
סיכום:
הגעתי יבש לגמרי אפילו קצת מזיע מהחום.
המנוע עוזר לחום ואני חושב שזו חולשתו העיקרית ( אם נתעלם ממטרו) של הכלי.
אגב הגיעו לי חלקים מפרטזילה וקצת חלקים לקינג של עוז http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161214/80acdcaf6db07d8be76c08dc542b92d4.jpg
אבל זה פרומו לפרק הבא.
מרוצה ושמח [emoji1]
חשבתי שאני היחידי שרכב היום לעבודה...
lokimonster
14-12-2016, 11:10
תקנה הארלי וכבר תהיה לך סיבה לא לרכוב לעבודה :biggrin:
lokimonster
14-12-2016, 12:14
צ'מע תקשיב האזן ולמד.
אומנם הקוואסאקי עוד צריך להבחן במבחן הזמן והתוצאה.
אבל בניגוד לקאסטומים ובראשם ההארלי שאינם עומדים במציאות האמפירית הספורט תיור מקיימים את ההבטחה.
סופיסטיקייטד משהו
אחרי הסערה הקודמת, שהרוחות על 443 היו הזויות, וויתרתי הפעם.. באוטובוס עם מוזיקה ואוזניות היה סבבה..
אתמול גם חששתי לרוחות, במיוחד שירושמיים כתב רוחות יותר חזקות מהסערה הקודמת (!!), ובסוף לא היה משהו בכלל, ויתרתי לשווא..
moonshield
14-12-2016, 18:07
^^^^
זה היה המצב בצהריים בת"א, ובבוקר לא היה שונה כ''כ. לא הכי נעים לרכוב ברוחות של 50 קמ"ש (בטח כשהן מכות בסטירות באמצע הטיית פנייה), למזלי לא ירד גשם בחלקים מהדרך, גם משהו...
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161214/7e9a19da9548899d095e2f68daafbf8d.jpg
moonshield
14-12-2016, 18:52
לוקי, האם הכנת את הסבל לארגז מאפס, או שרק את הלוחית להתאמת תושבת הארגז?
lokimonster
14-12-2016, 19:40
רק התאמתי את הלוחית.
הסבל מחולק ל2
מקורי ותושבת עם חיזוק של גיווי.
moonshield
14-12-2016, 20:00
תודה על התגובה
הפלג הצפוני
14-12-2016, 20:49
היום הרכיבה היתה קרה במיוחד,לא יודע למה.
הקור נמשך לאורך כל היום.
יצאתי ב 5,חזרתי אחרי 12 שעות קפוא.
lokimonster
14-12-2016, 20:52
אין בעד מה.
פלג אכן שחזרתי אחה"צ היה קר
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161214/f895bc4a9652f3c715c606f1d2f0f6c8.jpg
lokimonster
17-12-2016, 10:52
מיקי מה עם שרשור התחדשתי ותמונות של הממוטות
מיקי מה עם שרשור התחדשתי ותמונות של הממוטות
-
איך אומרים כל אלו שרוצים שתקשיב להם ? :rolleyes2: תקשיב לי ותקשיב לי טוב ....
GTR 1400 ... מומלץ ...אהההה ??? :wtf::wtf: אוי אוי אוי כמה שצריך להשתלט על הגמד הרשע על כתף שמאל ...
מה זה ? האופנוע הזה הוא התגלמות המופרעות, זה משהו פסיכי מעולם אחר לגמרי ... המופרע שלי הוא 2009 עם כ63000 ק"מ - צבע שחור.
אתה מבין שעליתי לווילי כשאשתי מורכבת מאחור ? ולא, לא זרקתי קלאץ' , לא סובבתי מצערת בבת אחת ... פשוט האצתי ... לכיוון השמיים ... זה פאקינג אופנוע מוטרף עם כמויות עצומות של כוח ... ההילוך השישי שלו מביא אותך למהירות ההמראה של מטוס בלי יותר מידי דרמות... היו לי כמה אופנועי ליטר, אבל הממוטה הזאת זה משהו מעולם אחר לגמרי ... אני לא מסוגל להעביר את תחושת הנינוחות מצד אחד, והאדרנלין מצד שני כשאתה מאיץ באמצעות שלושת ההילוכים הראשונים ..
כל תמונה שאתה תעלה , זה כאילו אני מעלה שניהם באותו צבע ככה שאף אחד לא יבחין בהבדל ...רכבתי עליו פחות מ 100 ק"מ ככה שאני לא יכול לסכם עדיין סיכום של ממש.
צדקת בגדול לגבי פליטת החום לכיוון רגל שמאל. בחורף זה כייף ... בקיץ אולי סיוט.
ואם חשבתי שה XV גדול (פיזית)... אז חשבתי ...
lokimonster
17-12-2016, 20:22
מיקי בגלל זה אני מקפיד לרכב על הילוכים גבוהים וסל"ד נמוך.
הכלי מתנהג כמו חתלתול מנומנם ולא צ'יטה רעבה.
מיקי בגלל זה אני מקפיד לרכב על הילוכים גבוהים וסל"ד נמוך.
הכלי מתנהג כמו חתלתול מנומנם ולא צ'יטה רעבה.
יכול לומר לך , שמעולם ... אבל מעולם לא הייתי כ"כ קרוב לשלילת רשיון עד שעליתי עליו. החלטתי שזהו ..הבנתי את היכולות שלו אבל חאלאס... אני צריך לחזור ל 3 ילדים, יש לי אישה אוהבת ואהובה , לא חסר לי כלום בחיים . אין לי שום כוונה להפוך לחלק מהסטטיסטיקה העגומה של נפגעי תאו"ד - פעם אחת הספיקה לי.
עשיתי סוויץ' בראש, ממחר רכיבה בקצב התנועה + טיפה וזהו ... לא מתכונן להגיע למהירויות התלת ספרתיות שהצג מסוגל להראות.
יצאתי לא מזמן לרכיבה, רכבתי נינוח עד סביבות ה 120 + טיפטיפה ... וזה בהחלט כייף.
מקווה שהשטויות שעשיתי לא יעלו לי ביוקר בעוד זמן מה (אימאל'ה ... דואר רשום).
lokimonster
17-12-2016, 20:38
כלומר ראש בראש על כביש שש לא יצא לפועל [emoji1]
וטוב שכך.
מערכת סאונד טובה 2900סל"ד בהילוך שישי ואנו משייטים לנו סביב ה115 בערך.
רגוע נוח ולא מאיים.
חוץ מהעובדה שזוגתי בכלל לא מוכנה לעלות עליו פעם נוספת בגלל שהיא מפחדת מאופנועים גבוהים... נכון לרגע זה האופנוע המושלם למי שמחפש את השילוב בין יכולת תיור ליכולת ספורטיבית .
אני מחפש לא רק את הנוחות, אלא בעיקר את האמינות. לשנינו אותם אופנועים, ק"מ זהה ואני מניח (שאולי) שנטפל באותו מקום. כל שנשאר לנו הוא לרכב ולהנות מכל דקת רכיבה.
יכול לומר לך שאני ממש מצפה לרכוב עליו מחר לעבודה (לא שבא לי להיות בעבודה- אבל זה נושא ל-סקר ) .. הכמיהה לרכוב זה משהו שלא קיים עם ה XV, ובטח ובטח שלא עם ה ER6.
lokimonster
17-12-2016, 20:59
לגבי הgtr עוד מוקדם לקבוע.
לגבי הer חששתי מזה שתתבעס.
אני ואתה למיטב הבנתי בעלי תפיסת עולם וצפיות דומות מהאופנוע.
לגבי יכולת ספורטיבית אני לא חושב שהיא ממש קימת (לפחות לאדם ברמת הרכיבה שלי).
הכלי אומנם צייתן וחזק אבל כדי להפיק ממנו יכולת ספורטיבית זה דורש הרבה ידע ואומץ.
אני בטוח שלטיול בזוג עם ציוד לסופ"ש בצפון או אילת יש לנו את המכונה האידיאלית וכפי שציינתי אני רק מחכה לצאת איתו ולדעתי אם לא תניף גלגל כשאישתך מאחור גם היא לא תרצה לרדת מהאופנוע.
לגבי הgtr עוד מוקדם לקבוע. אנחנו שניים...אז יהיה קל יותר לקבוע אם הכלי אמין.
לגבי הer חששתי מזה שתתבעס. צדקת בענק ... לא בנוי לכלים בנפחים הללו. וכשאני משחזר את ההתכתבויות ביננו זה היה המסר (שלך) לאורך כל הדרך.
אני ואתה למיטב הבנתי בעלי תפיסת עולם וצפיות דומות מהאופנוע. אחד לאחד .
לגבי יכולת ספורטיבית אני לא חושב שהיא ממש קימת (לפחות לאדם ברמת הרכיבה שלי). נכון. לכן החלטתי לרכוב בהתאם ליכולת שלי ולא בהתאם לפנטזיה. הרף יעלה אט אט אבל לעולם לא לדרגה של חוליגאן מצוי. חוץ מזה ,תמיד אפשר לרענן יכולות באחד מקורסי הרכיבה.
הכלי אומנם צייתן וחזק אבל כדי להפיק ממנו יכולת ספורטיבית זה דורש הרבה ידע ואומץ. כן, זה בדיוק מה שהוביל אותי להחלטה שלא עוד חוליגניות... כפי שכתבנו שנינו - רכיבה בהתאם ליכולת ולא החלום.
אני בטוח שלטיול בזוג עם ציוד לסופ"ש בצפון או אילת יש לנו את המכונה האידיאלית וכפי שציינתי אני רק מחכה לצאת איתו ולדעתי אם לא תניף גלגל כשאישתך מאחור גם היא לא תרצה לרדת מהאופנוע.
היא לא מוכנה לעלות עליו... בדיוק כמו שלא היתה מוכנה לרכוב על K1200LT שהוא ללא ספק אחד מאופנועי התיור הטובים והנוחים בעולם, שניהם גבוהים ויש לה "פחד גבוהים :229:" ...
לכן, טיול זוגי איתה אפשרי רק ואך ורק על ה XV ... אלא אם יקרה נס והיא תתן ל GTR צ'אנס נוסף.
lokimonster
18-12-2016, 07:35
אני אבוא עם אישתי אולי זה ידרבן אותה שהשד לא כלכך נורא.
אני אבוא עם אישתי אולי זה ידרבן אותה שהשד לא כלכך נורא.
-
השד לא נורא כ"כ אבל עדיין זה שד ... בספק אם תצליחו, אבל משאיר לכם את הבמה.
רכבתי עליו הבוקר רגוע, וכשאני מדבר על רגוע זה ממש רגוע : לעיתים בקצב התנועה, לעיתים טיפה יותר מהר, ונהנתי מכל שניית רכיבה - משהו שהיה חסר לי כ"כ בשנה האחרונה.
אמנם, הנבואה ניתנה בידי שוטים... אבל ... אם האופנוע הזה יראה אמינות לאורך זמן, אין לי ספק שבבוא היום אעבור למודל מתקדם יותר.
דבר אחד אני שוקל להחליף באופן מיידי וזו הקסדה LS2 מטרו שקניתי לפני כחצי שנה. רעשי הרוח בה בלתי נסבלים, אין לי ספק שאפגע בשמיעה, בנתיים ארכב עם אטמי אזניים.
lokimonster
18-12-2016, 14:15
רכיבת לילה,
חמי שבר את הירך.
אל דאגה לא קשור לאופנועים הבחור מבוגר וצולע וכעת עוד יותר צולע.
נשלחתי אתמול בלילה לספק את המטען של הפלאפון ואין כלי שליחויות טוב יותר מאשר הענק השחור שמחכה לי בחצר.
שחרור נעילות והסרת הכיסוי סטרטר קצר והאדים הלבנים יוצאים מאגזוזו ( המכוער יש לציין) של הענק.
הקור טרם מורגש ואני מבסוט כי אני יודע שגלי החום בקרוב יאזנו את הטמפרטורות.
חיש קל אני על הכביש של רמות לכיוון בגין.
הכביש פתוח וטיפות המים ניטחות על המשקף והענק מאיץ בעלייה בקצב שלא יבייש אף אקזוטיקה מרובעת גלגלים שעולה פי עשר.
החלפה משלישי לרביעי ואני בהטייה יפה לשמאל ונערך להטייה לימין, החיוך על הפנים והמנוע כבר חמים ואני חוזר לקצב איטי.
הגעתי לביה"ח ותחיל לתכנן חניה.
ניגש אלי המאבטח ומציע לי לחנות בפנים ואני כמובן הודתי לו.
הסברתי לו שחניות ותימרונים זה נושא כאוב כשיש לך 320 קילו שצריך להזיז אותם לאחור.
סיימתי את גמילות החסדים ויצאתי לשעתיים של פאן בכבישי סובב ירושלים כמובן בקצב חוקי וללא גרזנים.
המנוע משרה אווירה נעימה ולי בראש עולה שידרוג הכרחי בדמות או כפפות יותר חמות או גריפ מחומם.
נס הרים בלילה עמק האלה עצירה זריזה לתה חם בארומה בתחנת דלק שואבה והבייתה עייפים ומרוצים.
אכן כלי לחציית יבשות.
מיקי - ממליץ לך בחום ( תרתי משמע עם המנוע של הקאוואסאקי) על המשפחה של שואי שאני רוכב איתה מעל 10 שנים.
הקסדה העיקרית שלי היא השואי ניאוטק ( פליפאפ) שיחסית לג'אנר (היו לי קסדות נפתחות מבית נולן) שקטה למדי.
סגורה יש לי שואי XR1000 שהיא סופר שקטה ואני מניח שבדגמים החדשים הם לא ירדו ברמה.
אישתי רכוסה עם שואי קווסט (קסדת כניסה לשואי) והיא מרוצה ממנה עד המשקף.
אגב גיא מאייפקס הציע לי ( סוג של פשרה) את הראפה הנפתחת של HJC שנראית לא רע למרות שלטעמי ההפרש הזעום בין המחירים מצדיק רכישה של שואי ( או לא מצדיק רכישה של הHJC תלוי איך מסתכלים על זה).
ממליץ לך לקפוץ אליו לביקור הבחור מקצועי ובעל תודעת שירות נהדרת.
אני נהנה מכל רגע על גבו של הקאוואסאקי.
הכלי אומנם צמא לדלק כבד ומסורבל בתנאים של עיר או חנייה ( אני אשכרה בודק ומתכנן כל כניסה שלי לחניות, מדרכות או כל פעולה שעשויה להצריך תמרון בעזרת רוורס.
אבל כשהענק בתנועה זה שווה את זה למרות שהוא פחות רב שימושי מכל אופנוע אחר שרכבתי (למעט הXV הוא נועד לקישוט הבית).
lokimonster
01-01-2017, 13:29
קשישים
כן חבורה של קשישים ואני כמותם.
שבת השמש משקרת לנו בפנים והופיעה בירושלים ללא עננים.
שאלתי ערב קודם מי רוצה להפגש לקפה והתשובות נעו בין וואי אני עם חום, יש לי טסט, קיבלתי ( השד יודע מה), אני עושה בייבי סיטר ואפילו הביאץ' שלי זו עם הטרייגר נעלמה וקולה לא נשמע כמו גורילה בערפל.
אמרתי FUCK THEM אני אצא לרכוב לבד.
7:30 אני מוציא את האף מהשמיכה הבית חמים אחרי לילה שלם שהיונקרס עבד ואני כמו נמר מציץ החוצה ומבין כי היום לא נרכב.
פיזדטס הזדקנתי.
מעל במה זו נמסור לאיתמר איחולי החלמה מהירה גם הוא יצלע קצת בתקופה הקרובה אבל על זה אבא שלו יספר אם הוא ירצה.
בברכת חורף חמים נעים וללא שברים מיותרים
loki
קשישים כן חבורה של קשישים ואני כמותם. התבגרנו ...
שבת השמש משקרת לנו בפנים והופיעה בירושלים ללא עננים. האמת, יום מושלם לרכיבה ...
שאלתי ערב קודם מי רוצה להפגש לקפה והתשובות נעו בין וואי אני עם חום, יש לי טסט, קיבלתי ( השד יודע מה), אני עושה בייבי סיטר ואפילו הביאץ' שלי זו עם הטרייגר נעלמה וקולה לא נשמע כמו גורילה בערפל.
אמרתי FUCK THEM אני אצא לרכוב לבד.
7:30 אני מוציא את האף מהשמיכה הבית חמים אחרי לילה שלם שהיונקרס עבד ואני כמו נמר מציץ החוצה ומבין כי היום לא נרכב.
פיזדטס הזדקנתי.
מעל במה זו נמסור לאיתמר איחולי החלמה מהירה גם הוא יצלע קצת בתקופה הקרובה אבל על זה אבא שלו יספר אם הוא ירצה.
בברכת חורף חמים נעים וללא שברים מיותרים
loki
לוקי - תודה לתמיכה בבי"ח את החיבוק תקבל ממני ואיתמר כשנתראה - שתי תובנות בעקבות תאונת איתמר (בני ) ...
1. אפתח בערב שרשור נפרד כי לא קשור לשרשור הזה - יפתח בפורום לרוכב המתחיל ... אני מניח שאיתמר יגיב עליו מנקודת המבט שלו.
2. החתימה שלי תקפה מאי פעם בכל הנוגע ל GTR ... כי ברגע ששמעתי שקרתה לו תאונה עם האופנוע שלו ... אני מנוע מלספר את פרק הזמן שלקח לי להגיע (כולל תדלוק ) מאשדוד לפ"ת... אבל האופנוע הזה בהחלט בהחלט יודע לתת רכיבה מהירה...מהירה מאוד ...
lokimonster
02-01-2017, 10:55
4437
lokimonster
07-01-2017, 12:18
שישי שבת של נס הרים ובית גוברין.
שישי לקחתי את יותם הבן שלי ויצאנו לסיבוב בליווי הקרנף של השושנים.
הכיוון כביש המנהרות נס הרים.
הענק שיתף פעולה למעט תקלה אחת בא האום של המספר יצא לדרך עצמאית.
בעזרת תושיה של רן סגרנו חזרה את המספר בעזרת אזיקון וזה שרד עד הבית.
ציר נס הרים ירושלים התוודענו אליו עם הענק ששיתף פעולה באופן נהדר מעבר למה שציפיתי כנראה מתלים מודרניים ושלדה טובה אכן מהווים יתרון.
האופנוע אינו מתנדנד ושומר על קו אחיד בפניות ובאמת ניתן להנות איתו.
אומנם סוויפרים מהירים מצריכים קצת יותר תכנון אבל לגמרי סביר.
חזרנו מרוצים אני ובן התשחורת שלי שאמר שהיה בסדר.
שבת 7:00 יצאתי לסיבוב הפעם לבד.
קבענו אני ערן zzr עם הbmw ועוד בחור שבא רחוב על דוקאטי 800 מודל 2005 שמור ויפה.
הדרך ללטרון התנהלה בעצלתיים לא עברתי את ה5000 סל"ד מאחר ומתנ"א צופה אז הזדחלתי לי בנונשלנטיות.
בלטרון הייתה לי חצי שעה לקפה וצפייה על תיירות מחבר העמים שבהחלט עוררו את התיאבון.
ערן הגיע עם יריב וחיש קל יצאנו לכיוון בית גוברין.
הקצב הפעם יותר זריז כאשר יריב מתווה את הקצב ואנו אחריו מזדחלים בקצב שלנו.
הן הbmw ןהן הgtr מתנהגים יפה.
מדי פעם אני קיבלתי פידבק שלילי בתחושה של שיוט שאומר שכדאי לבדוק את מסביי הכידון או לכוון את עומס המתלים. אני הולך לבדוק זאת.
לחץ האוויר תקין!.
בחזור רכבתי לבד כשכל מני סופרספורט וקאסטומים עוקפים אותי ואני פשוט מחייך לעצמי ולא רוצה שהדרך תיגמר.
המנוע מחמם ונעים והכל היה פשוט מושלם רק הייתה חסרה לי איזו תוריסתית מהאוטובוסים של הבוקר בשביל להשלים את האידיליה.
בוקר מושלם
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20170107/7fbd8c99e158752dce748ce8b96bd5a3.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20170107/616f4bad666904d0622bb60099fb347f.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20170107/e25d875c9b34bc8e7937648d18068e05.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20170107/7d27c2e30f741671219792c1cfff93e8.jpg
ש
ציר נס הרים ירושלים התוודענו אליו עם הענק ששיתף פעולה באופן נהדר מעבר למה שציפיתי כנראה מתלים מודרניים ושלדה טובה אכן מהווים יתרון.
האופנוע אינו מתנדנד ושומר על קו אחיד בפניות ובאמת ניתן להנות איתו.
אומנם סוויפרים מהירים מצריכים קצת יותר תכנון אבל לגמרי סביר.
מדי פעם אני קיבלתי פידבק שלילי בתחושה של שיוט שאומר שכדאי לבדוק את מסביי הכידון או לכוון את עומס המתלים. אני הולך לבדוק זאת. מה הכוונה - מה התחושה שהועברה ?
לחץ האוויר תקין!. איך לכל הרוחות ממלאים אוויר באופנוע הזה ? שום פייה באף תחנת דלק לא יכולה להידחק פנימה, ניסיתי עם המדחס בבית וגם הצינור המתכתי ארוך מידי, גם כיפוף קל לא עזר. הפתרון היחיד זה לנפח אוויר באמצעות המדחס של הרכב שם יש צינורית גמישה... בהזדמנות הראשונה מחליף לונטילים מכופפים ב 90 מעלות...
בחזור רכבתי לבד כשכל מני סופרספורט וקאסטומים עוקפים אותי ואני פשוט מחייך לעצמי ולא רוצה שהדרך תיגמר.
המנוע מחמם ונעים (בוא נראה מה יהיה בקיץ ) והכל היה פשוט מושלם רק הייתה חסרה לי איזו תוריסתית מהאוטובוסים של הבוקר בשביל להשלים את האידיליה.
ביום שישי בבוקר הייתי באימון רכיבה - בלימות חירום עם משה פרחי, אבל נאלצתי לקטוע את האימון כמעט בתחילתו אחרי שה ABS לא תפקד וגרם לי לנעול גלגל אחורי (באופן מבוקר אבל לא צפוי). אח"כ נכבתה הנורה , ובכל הבלימות האגרסיביות שבלמתי (בכוונה) ה ABS תפקד ותקתקת ...
משם עפתי לאישימוטו , שהסבירו לי שזה לא ליום שישי ואני חייב להשאיר את השד השחור באמצע השבוע... על הדרך שרון תפס אותי ושאל אם אני רוצה לשדרג את הכלי למודל מתקדם יותר :smoke:. לכן, ביום רביעי הוא (השד השחור ) ילון שם, וביום שישי יחזור אלי ...
אגב , היה אצלו עוד GTR חדש לחלוטין שהלך לו ה ABS למזלו של הבחור הכלי באחריות כי עלות מוח ABS כ 12K ש"ח ... זול מ BMW, אבל כואב כואב בכיס ...
מקווה שזה רק חיישן ולא יותר מכך ...
כייף לשמוע שנהנתם ... מקווה שאוכל להצטרף בפעם הבאה (אם תזמינו :cheers2:) ... שישבת הזה סיוט עבורי ועבור איתמר.
nitzann84
07-01-2017, 13:59
יכול להיות שהתחושה בהיגוי החלה לאחר הוספת הדבר המגוחך מאחורה בשם ארגז?
lokimonster
07-01-2017, 15:16
אני לא חושב שזה קשור לארגז.
אני חסיד של ארגזים אפשר לדחוף שם ערכת קפה סוודר אפילו ארנק.
והיופי בעניין שהוא לא מפריע בצדדים.
ביום שישי בבוקר הייתי באימון רכיבה - בלימות חירום עם משה פרחי, אבל נאלצתי לקטוע את האימון כמעט בתחילתו אחרי שה ABS לא תפקד וגרם לי לנעול גלגל אחורי (באופן מבוקר אבל לא צפוי). אח"כ נכבתה הנורה , ובכל הבלימות האגרסיביות שבלמתי (בכוונה) ה ABS תפקד ותקתקת ...
משם עפתי לאישימוטו , שהסבירו לי שזה לא ליום שישי ואני חייב להשאיר את השד השחור באמצע השבוע... על הדרך שרון תפס אותי ושאל אם אני רוצה לשדרג את הכלי למודל מתקדם יותר :smoke:. לכן, ביום רביעי הוא (השד השחור ) ילון שם, וביום שישי יחזור אלי ...
אגב , היה אצלו עוד GTR חדש לחלוטין שהלך לו ה ABS למזלו של הבחור הכלי באחריות כי עלות מוח ABS כ 12K ש"ח ... זול מ BMW, אבל כואב כואב בכיס ...
מקווה שזה רק חיישן ולא יותר מכך ...
כייף לשמוע שנהנתם ... מקווה שאוכל להצטרף בפעם הבאה (אם תזמינו :cheers2:) ... שישבת הזה סיוט עבורי ועבור איתמר.
אתה צריך לקנות מתאם 'ר' לונטיל. כך ניתן לנפח את הגלגל בבהמה .
lokimonster
07-01-2017, 21:04
גם מתווכח איתי בדומה לך s4 אז בטוח שיצאת מוצלח.
מיקי בטח שתוזמן אני חושב שאני די עקבי בזימונים.
אתה צריך לקנות מתאם 'ר' לונטיל. כך ניתן לנפח את הגלגל בבהמה תודה - חידשת לי לא ידעתי שבכלל יש כזה דבר - חשבתי שצריך להחליף וונטיל - זה מה שעשיתי ב XV בעת החלפת הצמיגים בדיוק בגלל בעייה דומה. .
שם יפה יש לילד תודה ... איזה מהם? לאיזה מהילדים כיוונת זה עם הארבע בשורה או הביולוגי :-)
מיקי בטח שתוזמן אני חושב שאני די עקבי בזימונים. אתה בסדר ...
לוקי...יהיו עוד הרבה הזדמנויות לרכוב יחדיו עם הGTR הנוכחי או ....אחר :biggrin:
lokimonster
07-01-2017, 22:14
מיקי קשה לעמוד בקצב ההחלפות שלך.
מיקי קשה לעמוד בקצב ההחלפות שלך.
שמע ... בס"ה אני מרוצה מהנוכחי ... לא מוצא סיבה הגיונית להחליף. בניגוד מוחלט לרושם שנוצר אני לא נוטה להחליף כלי רכב ואופנועים. יחד עם זאת, נוצר מצב בו טעיתי בבחירה הראשונית ( ER6 ) ואז לא קיבעתי את הטעות ומיד החלפתי אותו . ירדתי די הרבה בשנים כדי לרכוב על ה GTR . מבחינת אופנוע, ה GTR מתאים לי מכל הבחינות ואפילו גדול עלי בכמה מידות. כפי שכבר כתבתי, מבחן האמינות יהא המבחן הקובע, כי את יתר המבחנים הוא לוקח בקלות. יחד עם זאת, שרון הציע לי הצעה מפתה, אני מניח ומקווה שלא אתפתה...
כיילב פולני מצוי, הגרמני נעלב שלא העלת תמונה שלו.
או שלא רצית שכל השאר יחווירו מול היופי שלו? :dance:
lokimonster
09-01-2017, 12:58
פחדתי שיראו את השריטות והאבק.
נפצה אותו במפגש הבא.
Hungry for power
בכל פעם שחבר מחליף אופנוע, מעבר לשמחה בשבילו, אתה תוהה איך זה ישנה את מערכת היחסים
השברירה בתוך הקבוצה, רכיבות משותפות יוצרות התנהגויות מיוחדות סדר קדמון, כל רוכב יודע
בסתר את מקומו בקבוצה ובשרשרת המזון וכן הגודל קובע כי אף אחד לא יצא למלחמה אבודה מראש.
החלפה של אופנוע בקבוצה מחייבת הערכות מחדש, מחשבה נוספת לאופנוע שלך ולהמשך הדרך,
קצת לא לגיטימי אחרי כלי כזה לחפש כלי אחר "קטן" "הגיוני" "לא מאיים", נכון שרוכבים רגוע
אבל עמוק בלב אתה חושב ואם עכשיו נשחרר את הקוף, איפה זה מציב אותי?
זו לא קינאה טהורה, להפך זה פרגון ולחיצה על בלוטות שניסית לשכוח מהם, מה בא אחרי
1400 סמ"ק כל כך הרבה סוסים?
?
http://www.crosstourer.com/images/honda-crosstourer-SE-001.jpg
Hungry for power
בד"כ אתה אני חושבים דומה. אולם דווקא כאן, אני חולק על דעתך , ואסביר מדוע :
בכל פעם שחבר מחליף אופנוע, מעבר לשמחה בשבילו, אתה תוהה איך זה ישנה את מערכת היחסים
השברירה בתוך הקבוצה, רכיבות משותפות יוצרות התנהגויות מיוחדות סדר קדמון, כל רוכב יודע
בסתר את מקומו בקבוצה ובשרשרת המזון וכן הגודל קובע כי אף אחד לא יצא למלחמה אבודה מראש.
לא מסכים לחלוטין. הגודל לא קובע בכלל... אני מודע היטב לרמת הרכיבה שלי. לדוגמה, אני יודע שערן וגם לוקי רוכבים טוב ממני, זה שאני רוכב על מפלץ עם כ 160 כ"ס לא הופך אותי לרוכב טוב יותר. נהפוך הוא. כשאתה מפקיד בידי כזו עוצמה, צריך להזהר שבעתיים. אני רוכב רגוע וזו החלטה מושכלת שקיבלתי די מזמן. לא אומר שאני מלאך או פייה טובה, אבל באופן כללי לא תמצא אותי מזגזג \ משכיב בפראות או רוכב ספורטיבי... רוכב לשם ההנאה, נהנה מהנוף , לשאוף את ניחוח הפרדסים והמרחבים באזורי. לא משנה איזה כלי יהיה לי, עדיין ערן\לוקי רוכב טוב ממני. לא מנסה להרשים אף אחד, כי זה יגמר במריחה על הכביש במקרה הטוב. כשהם רוכבים איתי הם רוכבים יותר רגוע מאשר היו רוכבים בלעדי (זו לפחות התחושה שקיבלתי). ואשמח אם שניהם יביעו את דעתם.
החלפה של אופנוע בקבוצה מחייבת הערכות מחדש, מחשבה נוספת לאופנוע שלך ולהמשך הדרך,
קצת לא לגיטימי אחרי כלי כזה לחפש כלי אחר "קטן" "הגיוני" "לא מאיים", נכון שרוכבים רגוע
אבל עמוק בלב אתה חושב ואם עכשיו נשחרר את הקוף, איפה זה מציב אותי?
למרות שאני רוכב רגוע, יש רגעים שהקוף מסובב את המצערת וה GTR מגיע למהירויות גבוהות ... כשאיתמר נפצע בתאונה אשדוד פ"ת נעשה ברכיבה מהירה ... סופר סופר מהירה... כשנהג מעצבן אותי, אני מסובב מצערת כדי להתרחק ממנו. בכלל, ה GTR מחייב אותך להיות דרוך כל הזמן.. שיוט במהירות 120 קמ"ש מתבצע כשהמנוע מגרגר בעצלתיים. היום חלי תפסה אותי ונענעה אותי היטב .. איימה שתנעל את האופנוע :rolleyes2: כי אם לפני כן הייתי מגיע הביתה מהעבודה תוך 45 דקות, היום אני מגיע בפחות זמן ... הרבה פחות... וזה במהירות שיוט ++ ובלי השתוללות ...כשאנו רוכבים יחדיו מעדיף לא להוביל... מעדיף להשתרך אחריהם.
לא יודע מה זה כלי הגיוני \ קטן ... לפני השד השחור קניתי ER6 . שבוע רכיבה וכ 700 ק"מ על גבו הספיקו לי כדי להבין שלא את הכלי הזה אני מחפש. זה היה לחלוטין לא זה... בעשור האחרון רכבתי רק על ליטר + היה לי קשה להתרגל ל 650 סמ"ק. אולי אם הייתי רוכב מרחקים קצרים הייתי מחזיק אותו ...
זו לא קינאה טהורה, להפך זה פרגון ולחיצה על בלוטות שניסית לשכוח מהם, מה בא אחרי
1400 סמ"ק כל כך הרבה סוסים?
מה אחרי GTR1400 או ZZR1400 ? וואלה אין לי תשובה. אל תשכח שאנחנו מתבגרים.. אני כבר לא בן 20 וגיל 60 יגיע (אצלי ) עוד 7 שנים. כן כן ... מזדקנים... אין לי נטייה להשלות את עצמי... אני מניח שאם מצבי הכלכלי יאפשר זאת תמצא אותי על GL1800 רוכב כמו כל הזקנים בניחותא ... ואם לא GL1800 , אז על XV1900 (עם כיסא של קורבין או מוסטנג) רוכב עם חלי לעבר השקיעה ומייחל שלא תגיע לעולם (השקיעה לא חלי ) ...
בקיצור אדם חייב להיות מודע ליכולות שלו, למה הוא מסוגל בפועל ולא בפנטזיה. כל אחד יכול לסובב את המצערת\לרכוב על אופנוע עם 200 כ"ס ... אבל איך תגמר הרכיבה? בשנים הקרובות אשקיע בעצמי ברענון הרכיבה - קורסים כאלו ואחרים. ככל שאתה מתבגר התגובות נעשות איטיות יותר לעומת ימי עלומיך.
lokimonster
10-01-2017, 04:46
אז ככה,
רן - אכן יש לי סוג של מרדף אחרי הכח.
זה לא קשור למקומי בשרשרת המזון או יכולות רכיבה או חס וקרפס קינאה.
זה קשור לסוג של הנאה מיחידת ההנעה שגיליתי בכלים בעלי האופי של הבאנדיט והgtr אני מניח שגם הfjr היה נכנס בקבוצה או אחד מדגמי הbmw מי אמר 1600 סמ"ק.
אני בהחלט לא מחפש כלים המוגדרים ספורט או סופר חזקים דוגמת הzzr או היאבוסה למרות שיש בהם משהו קורץ.
אני אוהב את המומנט ואת העובדה שאין התפרצויות כח ושהכל לינארי ועגול.
מיקי אתה מפרגן לי אבל אני לא תופס מעצמי רוכב טוב וזה הקו שמנחה אותי לאורך השנים הבוגרות שלי.
אני מודע לירידה בתגובות שלי וגם בצד הקוגנטיבי שמלכתחילה לא היה גבוהה במיוחד [emoji1]
אכן אתה גורם מרגיע בקבוצה וזה מצויין ואני לא חושב שערן רוכב קצה וגם רן לצורך העניין לא נמנה על רוכבי הקצה.
זו ערובה לשנים ארוכות יותר וטוב שכך.
בכל מקרה אני במסע לימוד של הקוואסאקי.
אגב מהירות יש הבדל בין כביש ישר ופתוח לרכיבה טכנית וכולנו מודעים לזה.
אני לא רואה ( למעט ההיבט החוקי) במהירות גבוהה על כביש דוגמת 6 כסיכון הסביבה או התפרעות ( כמובן בהתאם לתנאי הדרך והעומסים) ואכן זה נחמד לדעת שאפשר באופן תיאורטי לסיים את כביש 6 מהצפון ועד הדרום בחצי שעה.
כמובן שלא ניסיתי אבל אולי פעם ניקח מעבורת לגרמניה ונבדוק את הנושא.
בכל מקרה שבת מתקרבת וצריך לחשוב על מפגש אז........
כל מה שכתבתי כתבתי על עצמי...
lokimonster
10-01-2017, 09:53
כל מה שכתבתי כתבתי על עצמי...
עניתי על עצמי
אנצל את השרשור לכך שאחרי כ6 שנים עם GTR וCONCOURS אני בצער רב נפרד מעולם הספורט-טורינג ואתמול מסרתי את הCONCOURS אחרי שנתיים שהיה אצלי.
כלי חזק ומהנה שעשיתי עליו קרוב ל200,000 ק"מ במצטבר של רכיבה נוחה .
lokimonster
13-01-2017, 12:31
בהצלחה מה הרכש הבא?
בהצלחה מה הרכש הבא?
Softail חדש עומד כרגע צמוד לאלקטרה גלייד אספנות :)
lokimonster
13-01-2017, 14:58
מגניב רענן תתחדישן.
עניתי לך בפרטי
תל השומר:
אל תדאגו אנו בסדר אחותי ילדה ואני ואישתי כמובן התייצבנו לצידה.
הרכבתי את ארגזי הצד בשביל מתנות וציוד ויצאנו חיש קל דרך 443.
האופנוע שיתף פעולה פרפקט הן בישורות והן בעקומות.
החיוך של הקוף עלה על פרצופי אחרי הפנייה שמאלה מגבעת זאב ל443 בישורת בה נתתי מזור למנוע.
התאוצה לא נורמלית ואני מצאתי את עצמי בישיבה זקופה לאורך כל קשת הסל"ד שמצנעת הפרט לא אפרט.
כמובן שנשארנו בתחום הירוק של החוק אם בכל זאת מישהו מתעקש.
המנוע במזג האוויר הנוכחי שיגר גלי חום נעימים והצמיגים שהתחממו נתנו לנו משוב אדיר.
חיש קל הגענו ליולדת ובילינו איתה עד הפקודה שצריך להאכיל את הגברת הגדולה והקטנה.
קטנה יש בר זז הגדולה צריכה הספקה ונשלחתי אחר כבוד לירושלים לארגן קובה מסבתא אסתר ולשם כך השארתי את
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170113/5f4ae9c17b23b19603a8c319c089a011.jpg
אישתי ויצאתי.
הדרך חזרה הייתה קצת פחות נעימה ואני מצטרף למי שרשם שהארגז האחורי גורם לתחושה של חוסר היציבות.
אומנם הפעם היה פחות נורא ולמרות שרכבתי קצת יותר חזק אבל כן יש מדי פעם את התחושה של חוסר אוויר/שיוט או איך שנגדיר זאת.
אני מניח שכשיש מורכב הרוח נחסמת ואין מערבולות (יש לי מנשא מעל הארגז שבטוח לא תורם לתחושה הכללית).
בכל מקרה אנו חוזריםמעוד שעתיים לכיוון תל השומר אז נבדוק את הנושא שוב.
חייב לאמר שאני פשוט נהנה על גבי הענק השחור מנוע נהדר ולכשעצמו גם השלדה והמתלים.
המשקל בתנועה אינו מורגש ולמעט חום המנוע הכלי באמת נהדר.
נמשיך לעדכן.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170113/a71928f22b2cd293244c11e4912d0c34.jpg
Softail חדש עומד כרגע צמוד לאלקטרה גלייד אספנות :) תתחדש ... גם לוקי וגם אני החלטנו סימולטנית ובלא תיאום שקאסטום לא משרת את מטרותינו ושנינו יחדיו התחדשנו ב GTR והנה אתה בא ומשבש לנו את כל הסטיגמות על קרוזרים\קאסטומים. העיקר תתחדש ותהנה :cheers2:.
תל השומר:
אל תדאגו אנו בסדר אחותי ילדה ואני ואישתי כמובן התייצבנו לצידה. מזל טוב בענק לדוד הטרי וכמובן לאחותך.
החיוך של הקוף עלה על פרצופי אחרי הפנייה שמאלה מגבעת זאב ל443 בישורת בה נתתי מזור למנוע. כן, יש לו נהמה מיוחדת מעל 4K RPM ... ואז הסוסונים שועטים קדימה בכל הילוך... התאוצה לא נורמלית לא קרה ולו פעם אחת שלא חייכתי לעצמי בקסדה לנוכח התאוצה המרשימה של האופנוע הזה. ואני מצאתי את עצמי בישיבה זקופה לאורך כל קשת הסל"ד שמצנעת הפרט לא אפרט.
כמובן שנשארנו בתחום הירוק של החוק (כלומר רכבת רק בתחומי הקו הירוק ) אם בכל זאת מישהו מתעקש.
המנוע במזג האוויר הנוכחי שיגר גלי חום נעימים והצמיגים שהתחממו נתנו לנו משוב אדיר.
חיש קל הגענו ליולדת ובילינו איתה עד הפקודה שצריך להאכיל את הגברת הגדולה והקטנה.
קטנה יש בר זז הגדולה צריכה הספקה ונשלחתי אחר כבוד לירושלים לארגן קובה מסבתא אסתר ולשם כך השארתי את
אישתי ויצאתי.
הדרך חזרה הייתה קצת פחות נעימה ואני מצטרף למי שרשם שהארגז האחורי גורם לתחושה של חוסר היציבות. למרות שדיברנו על כך, אני לא בטוח שיש קשר לארגז... מה שכן שמתי לב שהוא רגיש במידה מסויימת לטורבולנציה שנגרמת ממשאיות או כלי רכב גדולים. מאחר ורכבתי על אופנוע עם פול פיירינג LT1200 אני לא זוכר שההיזון החוזר ב LT היה כמו ב GTR. עושה לי רושם שבטורבולנציה ה LT היה הרבה יותר יציב. מה גם שאני יכול בהחלט להשוות בכל רגע נתון ל XV שבכלל לא אכפת לו משום טורבולנציה והוא ימשיך בקו ישר עד שיגמר לו הדלק. אני חושב שאני מבין על מה אתה מדבר, אני מתאר זאת כתנועה קלילה לצדדים - כלומר על ציר הרוחב , והיא מורגשת אצלי רק במהירות שיוט של 120+ . ביום יום רוכב עם שלושת הארגזים. אני לא חושב שאי פעם ארכב ללא ארגזים.
אומנם הפעם היה פחות נורא ולמרות שרכבתי קצת יותר חזק אבל כן יש מדי פעם את התחושה של חוסר אוויר/שיוט או איך שנגדיר זאת.
אני מניח שכשיש מורכב הרוח נחסמת ואין מערבולות (יש לי מנשא מעל הארגז שבטוח לא תורם לתחושה הכללית). אבל ארגז זה כמו ננס שרירי רחב ומקורזל (המנשא) שמורכב מאחוריך :rolleyes2:.
בכל מקרה אנו חוזריםמעוד שעתיים לכיוון תל השומר אז נבדוק את הנושא שוב.
חייב לאמר שאני פשוט נהנה על גבי הענק השחור מנוע נהדר ולכשעצמו גם השלדה והמתלים.
המשקל בתנועה אינו מורגש ולמעט חום המנוע הכלי באמת נהדר. חותם על כל מילה. אופנוע פשוט כביר.
נמשיך לעדכן.
מזל-טוב-בענק!
תודה רבה. זה לא הקאסטום הראשון שלי וזה ההאאלי השני שעומד באורווה שלי :) איפשהו התלבטתי כשירדתי מהקוני אם ללכת על הארלי אך גם הXV והf800gt עמדו על הפרק.
החברה של הארלי פשוט הציעו את ההחלפה הכי משתלמת.
תודה רבה. זה לא הקאסטום הראשון שלי וזה ההאאלי השני שעומד באורווה שלי :) איפשהו התלבטתי כשירדתי מהקוני אם ללכת על הארלי אך גם הXV והf800gt עמדו על הפרק. החברה של הארלי פשוט הציעו את ההחלפה הכי משתלמת.
גם אני הוקסמתי מקרוזרים.. הם כ"כ מרשימים, ובמיוחד נוחים ... בחנייה...
שנינו (לוקי ואנוכי) אוהבים לרכוב, אני רוכב עשרות ק"מ יום יום.. אבל קרוזר לא נוח לרכיבה הזו. לוקי ואני היינו נפגשים ומקטרים על המושבים ותנוחת הרכיבה ..
מושבי ה XV לא נוחים בשום צורה, ניתן להזמין במוסטאנג או קורבין מושבים , אבל צריך להשאיר משכרת חודשית...
מה שכן האופנוע פשוט עצום. יש בו מרחב שלא נתקלתי באף אופנוע אחר ואפילו לא ב LT1200 האגדי שהיה לי... כשזוגתי רוכבת איתי, מעת לעת, אני שולח יד אחורה כדי לוודא שהיא עדיין רוכבת איתי (נו זה התירוץ הרשמי ) ..
ב GTR הכל צפוף ודחוס יותר לעומת ה XV בכל קנה מידה אחר ה GTR אופנוע מרווח להפליא ... וכשאני רוכב עם בני על ה GRT הישיבה צפופה לעומת ה XV ...
מה שכן, ל XV תאוצה שלא מביישת שום אופנוע גם יחסית ל GTR .. אבל זה מה שקורה כשאתה רוכב על 1900CC עם מומנט גבוה יותר מה GTR ...
רק ש ל XV יש רק 4000 סל"ד זמינים לעומת כפול + ב GTR ...
שני סגמנטים, שתי צורות רכיבה , קצת מבלבל לפעמים לעבור מאופנוע לאופנוע ... אך לעולם לא הייתי מחזיק רק קרוזר.
lokimonster
13-01-2017, 21:34
אם הייתה לי היכולת אז ליד הgtr היה עומד וולקן 1700 או אפילו חס ושלום הארלי דיינה וויד גלייד שאיתו הייתי רוכב לקפה ליד הבית.
אבל זה רק אם זה כלי לקל"ב.
בכל מקרה חזרתי היום לתל השומר לאסוף את אישתי.
כשהיא רוכבת איתי הוא יותר יציב ואין את התחושהנשל השיוט.
אני מחר אחליף בין הארגזים ( יש לי אחד נוסף לקייץ בלי המנשא) ונראה אם יש הבדל.
בכל מקרה כלי נ ה ד ר ואני לא מאמין כמה נעים איתו בחורף זה האופנוע הראשון שאין לי כאבי בירכיים ( לא יודע אם זה קשור לחום שנפלט מהמנוע??).
משימות שיש לעשות:
1.חיישני לחץ אוויר
2. שלט קרבה.
3. ייצור תותב להסתת האוויר שנפלט מהמנוע.
1. את חיישני הלחץ אויר אפשר לפרק ולהחליף ההם את הבטרייה. אני זוכר דף אינטרנט שהסביר איך עושים זאת.
3. בדגמי 2008-9 אכן היתה בייה עם פיזור החום שבדגמים המאוחרים נפתרה. הייתי שוקל בניית דפלקטורים מפיייברגלס שיסיטו את האויר הצידה . תותב שיחסום את היציאה של האויר יגקום לפייירינג להינמס מהחום.
אחד מכם הוא עם הgtr שחסר לו ארגז צד?
lokimonster
14-01-2017, 08:05
תודה רענן
יש לי את שתי הארגזים למרות שרכבתי עם אחד תקופה קצרה.
ברור שחשבתי על הסתה של האוויר ולא סגירה של הםייריניג.
אני פשוט לא בטוח מהיכן האוויר זורם האם מהפתחים למעלה (יש שם מסיתי אוויר פריקים שנועדו לחורף) או מה"מנהרה" ממנה יוצא הגיר והדרייבשאפט"
אולי בכלל להזמין את הפלסטיקת צד של 2010 אם זה רק המסית אוויר העליון (מחר אצרף תמונה למה שאני מתכוון)
אל תדחה למחר מה שאפשר לעשות היום ;)
אחד מכם הוא עם הgtr שחסר לו ארגז צד?
אצלי 2 ארגזי צד, אבל אחד לא מקורי - מפתח שונה...
בנוסף ארגז אחורי שאני התקנתי.
lokimonster
14-01-2017, 13:31
עמק חפר בגשם.
שבת 7:00 מוציא את האף מהחלון והכל סגריר.
וואטסאפ מהיר מודיע שערן מפחד ללכלך את הbmw והשושנים עדיין עם המצנפת של הקשישים.
נותרנו אני ו36 לטיול זוגי.
התקנדמתי ( מכנסי רכיבה של בלייד ממוגנות מיים, מפרקים, ירך ) מעיל רב עונתי ויצאתי.
כרגיל דרך 443 קצב נו טוב לא נפרט.
הכביש יבש ואני מזגזג כדי לחמם את הצמיגים.
443 הגברתי קצת את הקצב והכל זורם ולמרות זאת משהו בתודע אומר צמיג קר שים לב.
אני מניח שזה השפיע כי ניכנסתי לאחד הסיבובים ושם התחילה פניקה מלווה בנעילת מבט.
כן בסיבוב שאני מכיר ולוקח אותו במהירות הרבה יותר גבוהה.
כמובן שפה התחילה שרשרת של טעויות ברקס התיישרות והגדר בטון מתקרבת משמאלי.
טוב התעשתתי בזמן ראשית הפנתי את מבטי באופן מאולץ לנקודה רחוקה יותר בנתיב הימני ושחררתי בלם קדמי. כבמטה קסם הכל זורם שוב כולל הדם בוורידים וקצב הלב.
הקוואוסאקי מנווט לכיוון הרצוי.
המשך הדרך כבר היה ללא טראומות.
הגעתי לשרון ויצאנו אני ו36 שכיום כבר חוצה את קו ה40 והלכנו לטייל באזור עמק חפר שם פגשו אותנו ממטרים קלים.
הקוואסאקי מתנהג יפה ודואג לאוויר חם לרגליים והנוף מקסים.
הגשם ניתח על המשקף המוגבהה של הקאוואסאקי וטיפות ספורות מוצאות את דרכן לקסדה.
כיף לא נורמאלי ואני מתגלגל על פחות מ4000 סל"ד אחרי הטראנסאלף של 36.
השדות הירוקים והכבישים בצרים מזמינים רכיבה מתונה (בוץ אז הקצב איטי).
עצרנו לקפה וקיבלנו שירות מילדה יפיפיה ששבתה את ליבנו.
יצאנו חזרה ונפרדנו בכביש 6 שם נתנו מזור למונע הגדול.
החזרה ב443 הייתה כרגיל נהדרת.
העקומות נבלעו תחת גלגלי הענק השחור בנונשלנטיות.
הכביש הפתוח מאפשר הטיות יפות.
אני מחפש את מוסר ההשכל ואני מניח שהוא "יש ספק אין ספק" ברגע שיש לך חשש הוא יפגע לך בשיקול הדעת.
במיליםמאחרות אנו פועלים בבטחון אבל התת מודע שולח אותות אחרים וצריך ללמוד איך לאפס אותו.
אגב בכיוון הלוך צריכת הדלק הייתה כ10 קילומטר לליטר.
חזור היה כבר סביר כ16 קילומטר לליטר
lokimonster
25-05-2017, 09:31
גדליה אצלי מזה 6 חודשים טובים יש לומר.
הכלי עבר כ1500 קילומטר בהנא(ע)ה רבה.
בעת הרכישה באישימוטו נאמר לי כי יש נזילה ממכסה השסתומים והיא תוקנה שם.
לצערי הנזילה חזרה ואני צריך למצוא זמן להגיע אליהם (שוחחתי איתם הם לא התנערו וביקשו שאתאם הגעה בכל זאת התחושה שלי לא טובה מקווה שאני טועה) אני אחכה קצת ונתאם גם טיפול על הדרך.
גדליה התחדש בצמיגים חדשים.
באופי שלו השתנה מקצה לקצה ותחושת הכבדות בהטייות נעלמה והאופנוע הפך לכלי זריז אפילו זריז מדי והצריך זמן להתרגל.
ההחלפה נעשתה אצל דניאל במוסך הסדנא.
יצא לי מפגש עם השסתומים של הגלגל ומאחר וטרם הזמנתי חדשים הם נשארו.
הייחוד שלהם הוא שהם מדווחים על לחץ האוויר והחלפתם מצריכה שימוש במערכת הדיאגנוסטיקה של קאוואסקי.
טרם שיכפלתי את שלט הקרבה בשל המדיניות שלי לא לשלם למטרו וכך גם החיישני לחץ אוויר.
סיכום:
כלי מהנה לרכיבה.
אני כרגע בגל של הוצאות
רכשתי kds3 (kawasaki diagnostic system) יגיע אלי במזוודה בקרוב ואז אוכל לשכפל את הkey fob (הפוב אצלי) ובהחלפת הצמיגים הבאה אביא גם חיישנים חדשים.
המערכת אינה זולה אבל בטווח הרחוק היא משתלמת.
גדליה אצלי מזה 6 חודשים טובים יש לומר.
הכלי עבר כ1500 קילומטר בהנא(ע)ה רבה.
סיכום:
כלי מהנה לרכיבה.
לא יכולתי להתאפק אז אגיב מנקודת המבט שלי :biggrin:
לוקי ואני רכשנו את האופנוע ( GTR1400 ) בהפרש זניח של שבועות בודדים.
להערכתי רכבתי עליו כבר מעל 10K ק"מ .
תובנות:
1. מהנה מאוד לרכיבה, חזק בצורה מעוררת כבוד.
2. גבוה יותר ממה שנדמה לראשונה למרות שלא הפריע לי מעולם להרגיש עימו בטוח על משטחים בעלי אחיזה פחותה.
3. החום ברגל ימין מציק, אבל לא בלתי נסבל.
4. האופנוע הרבה פחות נוח ממה שדמיינתי. אני חייב לרפד את הכיסא בדחיפות. אתמול רכבתי רכיבה עירונית שאינה מאפיינת את דפוס הרכיבה שלי כלל וכלל . חזרתי עם כאבי עכוז וגב. אין לי ספק שמושבי ה BMW היו נוחים פי כמה יחסית למושב הנוכחי. מה שהוביל אותי למחשבה סוררת לפזול לכיוון RT1200 או K1600.. או ... לרפד כיסא :-) .
5. ניתן לרכוב על האופנוע רגוע, ואני עושה את זה. למרות שבעקיפה ניתן להגיע למהירויות שהשתיקה יפה להן. התאוצה שלו פשוט מדהימה יחסית למראה התיור שהוא משדר.
6. תנוחת הרכיבה רכונה מעט. לא ספורט אבל גם לא תיור כמו BMW בו התנוחה זקופה יותר.
7. מיגון רוח - בכל מהירות המשקף אצלי על המצב הנמוך ביותר. אם לא, מעל מהירות מסויימת הרוח מוסטת לכיוון חלקה העליון של הקסדה וזה יוצר מערבולות לא נעימות.
8. לוקי ואני חווים תחושה מוזרה שאני מתקשה להעביר משהו בסגנון שהאופנוע לא נעוץ לחלוטין בכביש. אני מניח ששנינו חושדים שזה מגיע מהארגז האחורי שהתקנו והוא יוצר טורבולנציה שלא תוכננה במקור ע"י היצרן. תגידו: תוריד ת'ארגז ... אבל ראבאק ... אין לי עצבים להוריד...
9. אין בעיית אחסון באופנוע- יעיד על כך הירקן במושב הסמוך שכשראה אותי לראשונה מגיע עם רכב שאל אותי למה ברכב ולא באופנוע.
10. יכולת ההטיה עימו מרשימה... לא, אני לא רוכב ספורטיבי כ"כ מיומן ... אבל באופן יחסי ליכולות שלי (והדגש על שלי ) הוא יכול להכנס להטיות יפיפיות.
11. משקל של למעלה מ 300 ק"ג אינו מורגש. בעצם ... רק אם צריך לדחוף אותו אחורה במעלה קטן, ואז המשקל מורגש, ועוד איך מורגש.
והשורה התחתונה?
ס"ה נחמד, אבל בשבת הקרובה אני הולך למפגש גולדווינג :rolleyes2: סתם ככה לראות .... (לוקי ... אל תחשוב אפילו לרמוז :smoke: )
lokimonster
25-05-2017, 13:37
רומז גם רומז
אבל זה בפרטי בכפוף להפקדת הגוזל ואישור מנכ"לית.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170525/06deed9fa98e0d36559a405d9f391138.jpg
יש מפגש גולדווינג בשבת?.. משהו רשמי?
תן פרטים, מי מה מו מתי
lokimonster
25-05-2017, 15:49
נעדכן בפרטי
מבחינתנו לטרון כרגיל??
יש מפגש גולדווינג בשבת?.. משהו רשמי?
תן פרטים, מי מה מו מתי
בבקשה:
http://fullgaz.co.il/forums/showthread.php/11227-%D7%9E%D7%A4%D7%92%D7%A9-%D7%A9%D7%A0%D7%AA%D7%99-%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%95%D7%A2%D7%99-%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%93%D7%95%D7%99%D7%A0%D7%92
חלי ואני קופצים לרחרח את שוק הגולדווינגים :rolleyes2:
lokimonster
08-06-2017, 10:04
הימים עוברים בזוגיות טובה עם הקוואסאקי.
אנו מתנסים בסקס במגוון תנוחות עם ארגז ובלי ארגז על הצד ובקו ישר.
גדליה מצידו משתתף ברוב הגחמות ואם משהו קצת מציק לו אז הוא מזכיר לנו בעדינות שזה לא הקטע שלו.
אני מניח שהתרגלתי לעודף הכח שלו ואני קצת מרשה לעצמי לשחרר סוסונים על הצד ( לא מתפרע בעדינות) בייחוד שכיום אנו מתהדרים בזוג צמיגים חדשים מבית מצלר.
נזילת השמן (זו הזעה פלוס אז לא קריטי) - למי שלא זוכר רכשתי את הקוואסאקי מאישימוטו ובבדיקה שרון אמר כי יש נזילת שמן מאטם מכסה השסתומים שתוקנה באישימוטו.
הנזילה חזרה ופי שציינתי ביקרתי אצלם והניגון היה פחות אופטימי והתחיל בצריך לפרק ולבדוק ותשמע פה ושם עברתי את זה בחיים שלי ושיפרקו יאמרו לי שהנזילה מכיוון אחר תודה אבל לא תודה.
אחרי מחשבות רבות אני כנראה אוותר על שירותיהם ואספוג את זה שאחריות זה לא דבר שקיים בישראל ואשחרר אותם לדרכם ואשאיר את הספק עד שאפרק את הפלסטיקה ואראה בעצמי מהיכן הנזילה וכנראה את התיקון אני אעשה זאת בירושלים.
לבנתיים אני אוסף חלקים מרחבי הרשת ובאופנוע הזה מסתבר שהם אינם זולים.
ישנם חלקים שקצת יותר קשה להשיג ( ישנם אטמים מתחת למכסה השסתומים דרכם הפלאג עובר הזמנתי את ה4 האחרונים - או שהוחלף מק"ט בכל מקרה הם בדרכם אלי ) ובפתיחת מכסה השסתומים הבאה אני אחליף את כל האטמים לבציר טרי וטעים.
שסתומי הTPS הקוואסאקי מצוייד מערכת בקרת לחץ אוויר בצמיגים - בבדיקת הקנייה הבוחן לא זיהה שהבטריה החלשה היא של TPS וייחס את זה למצבר חלש.
ובכן מדובר בTPS ועלות של כל יחידה היא מעל 150 דולר לא כולל משלוח ובעקרון לא מחליפים את הבטרייה כאם את כל היחידה שאגב לא מיוצרת כבר ויש לדגמים החדשים שסתום קצת שונה, אני מברר האם הוא מתאים לדגמי 2008.
בהחלפת הצמיגים התוודעתי למבנה של הTPS ולאחר שאקבל את הKDS (הוא בארץ ויותקן בקרוב על המחשב הנייד ויתחיל בפעילות מבצעית) אתחיל לטפל בהזמנת החיישנים שכדי לתאם אותם לאופנוע כאמור צריך את הKDS.
בכל מקרה שוטטתי ברשת ויש אפשרות לפרק את החיישן ולהחליף את הבטריה זה לא אידיאלי ויש מצב שהוא ישבר אז כאמור קודם אזמין ואחרכך אשפץ.
דבר נוסף שלט הקרבה - הKDS פה והשלט ישוכפל בשעה טובה - רק להזכיר עלה לי פחות מ1000 שקל כשבמטרו דרשו 2800 שקל לפני מע"מ ועבודה הצעת המחיר עוד אצלי.
דבר נוסף שלחשו לי ( אני לא יודע אם זה נכון) שהKDS גם אמון על כיוון מפת ההצתה וניתן להוסיף עוד כמה סוסונים לאורווה ( לא שצריך אבל אני משתעשע ברעיון - ילמד בהמשך)
סיכום - הקאוואסאקי כלי נהדר.
הוא יקר לאחזקה גם במונחים עולמיים אבל רמת הנוחות וההנאה שלי ממנו בהחלט מצדיקות את ההשקעה.
בקרוב אדע האם רכישת הKDS כדאית ואם כן מי שזקוק לעזרה אשמח לעזור פרו בונו (ללא אחריות כמובן) היא מתאימה למגוון כלים כולל ZX10 ZZR14 עד מודל 2008 לדעתי גם קצת יותר חדשים (תבררו מדובר בKDS3 - גרסה 3.2).
לבסוף - התנצלות
רענן - אני מניח שאתה עוקב אני כן מעוניין בחלקים לטיפול השוטף ואני צריך לחזור אליך - התקשרת פעמיים ואני לא הייתי פנוי מחילה ( אני רץ על כמה חזיתות אז שוב אני מתנצל מראש - דרך הרשת הכל זורם יותר ולא מצריך לקום מהמושב או זמן נסיעה).
lokimonster
08-06-2017, 17:06
כמעט שכחתי המערכת אצלי https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170608/e0f8ea8077f6a44d509123d0b545bfe8.jpg
strelok89
09-06-2017, 06:22
בקשר לחישני לחץ אוויר לדעתי זה שראדר כמו במוו.
אפשר להחליף להם סוללה, זה לא רשמי אבל בישביל העלות של זה למה לא?
Sent from my m3 note using Tapatalk
lokimonster
09-06-2017, 06:57
בקאוואסאקי ישנם 2 סוגי חיישנים אחד עד שנת 2010 בערך.
ראיתי 2 סרטונים על החלפת בטרייה לחיישן.
1 הוא יצירת בית סוללה מחוץ לחיישן והדוק עם אזיקון - לא כלכך מתא חן בעייני.
השני זה פירוק החיישן וסגירתו מחדש ( עדין )
הפחד שלי שאני אשבור את החיישן ללא שסתום חדש.
אני לא יודע אם ניתן יהיה להרכיב שסתום גומי במקומו ( תכלס אני מוכן לוותר על הtps
בקאוואסאקי ישנם 2 סוגי חיישנים אחד עד שנת 2010 בערך.
ראיתי 2 סרטונים על החלפת בטרייה לחיישן.
1 הוא יצירת בית סוללה מחוץ לחיישן והדוק עם אזיקון - לא כלכך מתא חן בעייני.
השני זה פירוק החיישן וסגירתו מחדש ( עדין )
הפחד שלי שאני אשבור את החיישן ללא שסתום חדש.
אני לא יודע אם ניתן יהיה להרכיב שסתום גומי במקומו ( תכלס אני מוכן לוותר על הtps
החלפתי בעבר את הבטריה בחיישן לחץ אויר. עבודה לא קשה למח שיש ידיים טובות. עשיתי את זה כשהחלפתי צמיגים בפעם האחרונה ואז זה היה בשני הגלגלים. בטריה תוכל לקנות בחנויות אלקטרוניקה בהר ציון בכמה שקלים.
החלפתי בעבר את הבטריה בחיישן לחץ אויר. עבודה לא קשה למח שיש ידיים טובות. עשיתי את זה כשהחלפתי צמיגים בפעם האחרונה ואז זה היה בשני הגלגלים. בטריה תוכל לקנות בחנויות אלקטרוניקה בהר ציון בכמה שקלים.
הנה מדריך להחלפה של הבטריה :
http://forum.cog-online.org/concours-14-zg1400-general-chat-and-tech/replacing-the-tire-pressure-sensor-batteries/msg208642/?topicseen#msg208642
לקחתי תמונה של הבטריה לחנות אלקטרוניקה בהר ציון ומצאתי שם בכמה שקלים אותן.
strelok89
13-06-2017, 16:25
כן זה כמו בבמוו תחליף וזהו זה עולה גרושים
Sent from my m3 note using Tapatalk
lokimonster
13-06-2017, 20:46
את הבטריות רכשתי הן כמו של השלט ( 20/23 או משהו כזה).
אני מניח שאחליף למרות שעם השגעונות שלי סביר להניח שהן יוחלפו אחרי שארכוש יחידה חדשה.
lokimonster
17-06-2017, 16:42
אכזבה.
התכנסנו אני המאסטר ועוד רוכב איהטרודר.
המטרה שיכפול השלט.
ובכן פעלנו לפי הספר והשלט הארור לא מסתנכרן עם האופנוע.
חפרנו בספרות ולא מצאנו איזכור למה לאחר רישום מספר הזיהוי של השלט המערכת לא מזהה אותו.
שללנו את הבטרייה היא תקינה.
אופציה אחת שהעלנו היא מחסור בכבל דו ראשי שייתכן שהוא המענה זה אני אברר בפורומים בח"ול ובמידת הצורך אזמין.
אופציה נוספת שלט תקול או מספר id לא נכון.
לחיוב נאמר גי הצלחתי לזהות,לנתק ולהפעיל את חיישני הtps הקיימים. ובנוסף לשכפל את האימובילייזר בשלט קרבה.
אז כרגע ישנה תבוסה רגעית.
נעדכן בהמשך
lokimonster
28-06-2017, 09:57
אילת -
במסגרת תפקידי בעבודה אני אמור לבקר בלשכות שלנו בכל הארץ.
מאחר והתחדשתי בכלי חוצה יבשות החלטתי לוותר על רכב או טיסה ולהגיע לאילת ביעף נמוך על גבי הקאוואסאקי.
לאחר חשבון נפש והערכות שכללה תולעים לארגז האחורי + קומפרסור + בוסטר וכמה בקבוקי מים, כיסוי,ואמצעי נעילה.
במזוודות הצד נארזו בגדים להחלפה, נעליים, כפכפים, וווסט קירור ( קירורית ) שעובד על בסיס של נידוף מים ויושב תחת הג'קט.
המזוודות של הGTR הן בעלות מנגנון ניתוק מהיר כך שהן כמו מזוודה לכל דבר, מנתקים אורזים ומחברים חזרה- מגניב לאללה.
יצאתי מירושלים באיחור אופנתי סביב השעה 05:00 לכיוון אילת.
עצרתי באלמוג לתדלוק וויתרתי על הקפה הדלוח שלהם (אחד הגרועים בארץ ) והמשכתי לכיוון אילת.
הקטע שבין אלמוג לכביש הערבה התאפיין בשינויי טמפרטורה כאשר שככל שהדרמתי נהיה יותר נעים. ( יש לציין שלא השתמשתי בקירורית עד אילת).
הקוואסאקי מצידו שיתף פעולה והפניות נעשו בקצב משביע רצון והרמוניה מושלמת של צליל מנוע הטייה ובוב דילן בסקאלה ריידר.
עצירה הבאה הייתה בחצבה שם שתינו קפה מילנו רבע מיכל לכל צרה שלא תהיה והמשכנו דרומה.
באחד המקטעים נתקלתי בשיירה של כלי רכב אותם עקפתי ( כמובן אחד אחד ולא כמקבץ).
הסיבה לשיירה מסתבר שלוש נבלות של חברת תעבורה שנוהגים משאיות להעברת מכוניות כשהם צמודים אחד לתחת של השני ובכך מונעים אפשרות של עקיפה ( בייחוד בקצב תאוצה של כלי רכב רגילים).
חיכיתי לקטע מישורי שייתן לי טווח ראייה ואז יצאתי לעקיפה תוך שאני לוחץ ברביעי את המצערת.
הקוואסאקי קיבל חיים חדשים ונתקלתי בתופעה שלא הכרתי.
האופנוע מצוייד במערכת תזמון שסתומים משתנה שכנראה נכנסת לפעולה כשלוחצים חזק.
הקוואסאקי נתן קריאת קרב והתחושה הייתה תאוצה וצליל ותחושה שמזכירה החלקה של המצמד.
עקפנו חיש קל את בני הבלי יעל והמשכנו בקצב מהלתי לעבר אילת תוך שאני נהנה מהצל הנשקף מימין והנוף.
נחתתי בשלום באילת ולשמחתי המזג אוויר היה סביר יחסית.
בחזור יצאתי סביב 4:00 תדלקתי ביציאה מאילת ויצאתי לירושלים.
כדי לא לסבול מהחום לבשתי את המכנס הממוגן מעל התחתונים (בלייד מאוורר) ואת הקירורית.
מלאתי פחות מרבע טנק ויצאתי צפונה.
בשל החושך רכבתי במתינות יחסית ובכל זאת עלי לציין כי מערכת התאורה של הGTR לא פחות ממושלמת.
האור הגבוהה מהיר קדימה ומתפרש לכל רוחב הכביש ואני לא זוכר שהיה לי אופנוע שמאיר טוב כמותו כולל מכוניות.
הקירורית כצפוי עזרה מאוד והחזיקה מעמד כשעה וחצי של רכיבה וסביב שפך זוהר עצרתי בתחנה והסרתי אותה ( היא עדיין הייתה רטובה אבל העיקה ולא עזרה) ומלאתי עוד רבע מיכל.
המשכתי צפונה לכיוון ירושלים תוך שאני נהנה מההטיות, הנוף והמוזיקה בדיבורית.
סיכום:
1. מערכת תאורה מ צ ו י י נ ת!
2. חום מנוע בקצב רכיבה גבוהה פחות מורגש במהירות חוקית עשוי להעיק בדגמי 2010 פתרו את הבעייה.
3. אומנם אנידיווידואלי אבל רכבתי כשעתיים רצוף לפני שהעכוז והחלק הקדמי של הקרסול נתנו אותות של חוסר נוחות.
4. לא חישבתי את צריכת הדלק אבל הערכה שלי של כ18 קילומטר לליטר בקצב רכיבה משתנה.
5. הבולם האחורי היה במצב מכוון לשיכוך בינוני - במהמורות הוא קצת "בועט" מעבר לזה אופי אמריקאי רך ובכל זאת בעיקולים אפשר הטיות מכובדות ללא דרמה וזאת למרות המשקל שהיה בארגזים.
6. נשיאת ציוד - נהדר כמצופה מאופי הכלי.
7. בלמים מתקשרים מצויין לא מתעייפים תחת עומס.
8. בטיחות אקטיבית - יודע להאיץ ומתנהג מאוד יפה בתחום הדינאמי וכאמור בלמים טובים שלא מתעייפים (התחממות וכו').
9. עונה יפה להגדרה של ספורט תיור.
במחיר של כ50 אלף שקל יש לנו חבילת ביצועים הלקוחה ממכוניות על, נוחות טובה ויכולת מצויינת (אני מניח - מקווה שלא אתבדה) שמגובה באמינות יפנית.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170628/1a770f4efd5ec16ee3775df20bafa316.jpg
נשמע תענוג, אבל לא ניסית את כביש 12?
lokimonster
29-06-2017, 19:55
לא לצערי חזרתי ישירות למשרד .
אבל אני מאמין שאגיע שוב
כמה זמן לקח לך כל כיווןן?
הקוואסאקי קיבל חיים חדשים ונתקלתי בתופעה שלא הכרתי.
האופנוע מצוייד במערכת תזמון שסתומים משתנה שכנראה נכנסת לפעולה כשלוחצים חזק.
הקוואסאקי נתן קריאת קרב והתחושה הייתה תאוצה וצליל ותחושה שמזכירה החלקה של המצמד.
יש לאופנוע הזה תאוצה פשוט מטורפת. זה מתחיל במעיין יבבה \ יללה (לא סגור איך לקרוא לזה :rolleyes2:) והוא מאיץ כאילו אין מחר.
בשל החושך רכבתי במתינות יחסית ובכל זאת עלי לציין כי מערכת התאורה של הGTR לא פחות ממושלמת.
האור הגבוהה מהיר קדימה ומתפרש לכל רוחב הכביש ואני לא זוכר שהיה לי אופנוע שמאיר טוב כמותו כולל מכוניות. כן, שני הפנסים הקדמיים מאירים היטב, למרות זאת חושב להתקין גם פנסי ערפל, רק שמחייב קצת ולוגיסטיקה על הדרך מה שמעכב כרגע את היישום.
המשכתי צפונה לכיוון ירושלים תוך שאני נהנה מההטיות, הנוף והמוזיקה בדיבורית.
סיכום:
1. מערכת תאורה מ צ ו י י נ ת!
2. חום מנוע בקצב רכיבה גבוהה פחות מורגש במהירות חוקית עשוי להעיק בדגמי 2010 פתרו את הבעייה. נכון, קשה להתעלם מהחום המוקרן לרגל ימין, יחד עם זאת מאחר ואצלי הרכיבות הן רק בינעירוניות אז זה (כמעט) לא מפריע לי.
3. אומנם אנידיווידואלי אבל רכבתי כשעתיים רצוף לפני שהעכוז והחלק הקדמי של הקרסול נתנו אותות של חוסר נוחות. אצלי - אין מצב, אני חייב לעצור כל כמה עשרות ק"מ לכמה דקות. אני מניח שהבעייה אינה בכיסא אלא בגב הדפוק שלי.
4. לא חישבתי את צריכת הדלק אבל הערכה שלי של כ18 קילומטר לליטר בקצב רכיבה משתנה. אם אתה רוכב רגוע בלי האצות פראיות אז כן, זו הצריכה אליה גם אני מגיע.
5. הבולם האחורי היה במצב מכוון לשיכוך בינוני - במהמורות הוא קצת "בועט" מעבר לזה אופי אמריקאי רך ובכל זאת בעיקולים אפשר הטיות מכובדות ללא דרמה וזאת למרות המשקל שהיה בארגזים.
6. נשיאת ציוד - נהדר כמצופה מאופי הכלי.
7. בלמים מתקשרים מצויין לא מתעייפים תחת עומס. שלא יתעייפו .. אתה לא רוצה לדעת כמה עולה זוג דיסקים קדמיים :wtf:
8. בטיחות אקטיבית - יודע להאיץ ומתנהג מאוד יפה בתחום הדינאמי וכאמור בלמים טובים שלא מתעייפים (התחממות וכו').
9. עונה יפה להגדרה של ספורט תיור.
במחיר של כ50 אלף שקל יש לנו חבילת ביצועים הלקוחה ממכוניות על, נוחות טובה ויכולת מצויינת (אני מניח - מקווה שלא אתבדה) שמגובה באמינות יפנית.
אמנם אחזקתו אינה מהזולות, אולם היחס בין המחיר לתמורה שווה את ההנאה. כמוני כמוך מקווה שיהא אמין בלי בעיות מיותרות.
נ.ב - למה קשרת את העמוד לאופנוע ? גונבים עמודים באילת ?
ולמה גדליה לא מכוסה ? איזה מין יחס זה - אתה במזגן והוא בחום הלוהט ...
lokimonster
30-06-2017, 16:32
לקח לי כשעתיים וארבעים ( אולי יותר)
נשמע סביר מאוד מירושלים, אעשה זאת גם בקרוב.
lokimonster
30-06-2017, 23:35
רכיבה מהנה.
שים לב שכל משאית שחולפת נותנת לך בוסט של מערבולות אוויר.
בנוסף תצטייד במים בייחוד אם אתה רוכב בשעות שיש שמש.
lokimonster
20-07-2017, 14:06
החיים עם המפלץ השחור עוברים בנעימים.
הכלי הנכון לשמן הנכון רק מהדילר הלא נכון.
שיתפתי בפוסט אחר אז אני לא ארחיב אבל כל הבדיקה אצל סטפן שווה לאיבר הישיבה שלי שלא ידע לזהות חיישן אוויר תקול וחשב כי זה מצבר וכך גם ההבטחות של אישימוטו שהליקויים יתוקנו.
המפלץ עבר טיפול קטן ואישור נוסף כי ישנה נזילת שמן מאטם מכסה השסתומים והתיקון שמוסך אישימוטו עשה כשל אם נעשה בכלל.
מסביי היגוי יוחלפו גם הם למרות שנאמר שהם חדשים וכנראה שהם הסיבה לנידנוד שמופיע ברכיבה.
אז תודה לאישימוטו ולסטפן שבדק את האופנוע ללא פירוק הפלסטיקה ובדק עם מראה של רופא שיניים תחשוב על הסבה במקצוע.
אני את הפרק שלי בהלכות סוחרים (טוב ידעתי ותוזכרתי) ומכוני בדיקה למדתי.
הזמנתי חלקים כלאחר כבוד מפרטזילה לראש ומשלוח נוסף יוזמן לצורך מסביי ההיגוי ועוד כמה פיצפקע'ס.
שלט הקרבה - סאגה לא ברורה כידוע הזמנתי את הKEYFOB ויש בידי את מערכת הדיאגנוסטיקה של קאוואסאקי.
כשניסיתי לשכפל המערכת לא זיהתה את הפוב.
הפוב נבדק וכך גם המערכת של הדיאגנוסטיקה ויצא כי המק"ט של הפוב שמופיע במטרו שונה מהפוב בפרטזילה ואכן המערכת תקינה.
סביב הפוב הופיע לי סאגה שלמה מאחר וישנם מספר מק"טים לפוב לשנת הדגם. חיפשתי את המק"ט בפוב הקיים ואין אותו.
כעת אחת מן השתיים:
1. הפוב שנשלח מפרטזילה תקול
2. באמת צריך מק"ט אחר מה שנראה לי קצת מוזר אבל ייתכן.
פרטזילה מצידה לא ממהרת לעזור ובהתכתבות עמם נאמר לי שאשלח את המק"ט והם יאתרו את החלק כרגע אין קול ואין עונה.
פרט מעניין נוסף הוא שאת האמובילייזר של הפוב שיכפלתי כך שהיפותטית גם אם יאבד הפוב הישן אוכל להניע את האופנוע בעזרת הפוב החדש (מצריך הקרבה של הפוב לסוויטץ אבל יעבוד.
במסגרת הלמידה יצא כי המערכות האלקטרוניות (ברקסים אימובילייזר פוב וכו') פותחו בשיתוף עם מיצובישי.
התחלתי לחפור וגיליתי כי אכן ניתן לשכפל מפתחות עם אמובילייזר ולהשתמש בהם בקאוואסאקי כמו עם מפתח רגיל מה נראה לי כפתרון קסם לסוגיית הפוב שגם ככה מעיק.
המשימה הבאה שלי היא איתור גולם שיהיה במבנה הסוויטש של האופנוע והמח המתאים.
סיכום או תקציר לפרק הבא:
1. איתור פוב מתאים.
2. איתור מפתח מתאים
3. סוחרים מבחינתי מוקצה ואת הבדיקות אני יערוך אך ורק במוסך שאני מטפל בו (מיסטר מוטו מצויינים וגם YD נהדרים )
בגדול למעט הריג'קטים (שהיו כבר בקנייה) אין בעיות מיוחדות והריג'קטים יתוקנו בקרוב.
כמעט שכחתי החלפת פילטר אוויר מצריכה פירוק של רבע אופנוע
החל מפלסטיקה דרך לוח חשמלי כזה או אחר ורק אז מגיעים לפילטר (חשבתי שהיפנים יעילים).
חלומות לרכישה הבאה BMW K1600 GT
החיים עם המפלץ השחור עוברים בנעימים. אכן. אופנוע נחמד, נוח וחזק ... אחת הבעיות שלו היא שסיבוב קליל של המצערת מביא אותך בלי משים לשלילה מיידית גם אם אתה לא חוליגאן.
המפלץ עבר טיפול קטן ואישור נוסף כי ישנה נזילת שמן מאטם מכסה השסתומים והתיקון שמוסך אישימוטו עשה כשל אם נעשה בכלל. מאחר ושנינו סובלים מאותה בעייה אולי זה חלק מהחיים עם GTR ואחת ל X ק"מ צריך להחליף אטם.
מסביי היגוי יוחלפו גם הם למרות שנאמר שהם חדשים וכנראה שהם הסיבה לנידנוד שמופיע ברכיבה. ן אני לא בטוח שמיסבי ההיגוי הם הגורם לנדנוד. עשיתי השבוע שני דברים: החלפת מיסבי היגוי וכן שיפוץ בולמים קדמיים.
אמנם רכבתי מעט מאוד כ 150 ק"מ אבל מהמעט הזה אני יכול לומר כמה דברים: האופנוע דבוק לכביש, אפשר להכנס להטייה נחמדה מאוד, עדיין יש את תחושת הנדנוד אבל היא קלה יותר ואני סבור שהיא מגיעה מהארגז האחורי שמותקן אצל שנינו. כאשר אני חולף ליד משאית בכביש מהיר הטורבולנציה שלה מגבירה את הנדנוד, לכן אני מתחיל להאמין שזה בגלל הארגז. אני פשוט עצלן ולא בא לי לפרק את הארגז...
אז תודה לאישימוטו ולסטפן שבדק את האופנוע ללא פירוק הפלסטיקה ובדק עם מראה של רופא שיניים תחשוב על הסבה במקצוע.
אני את הפרק שלי בהלכות סוחרים (טוב ידעתי ותוזכרתי) ומכוני בדיקה למדתי. את ה XV ו את ה GTR קניתי בלי שום בדיקת מומחה. הפעם האחרונה שקניתי אופנוע עם בדיקה היתה ה K1200LT האופנוע נראה כאילו יצא מהמפעל . למחרת הבדיקה ABS שבק חיים. והסכום שהוצאתי בגין כל התיקונים ומכירה חופזת בגלל שהייתי על סף התמוטטות עצבים הכניסו אותי להוצאות של אופנוע חדש מהניילון. מאז החלטתי שאני קונה אופנוע ככל שניתן בלי בדיקה של מומחה. מבקש לראות את כל הטיפולים שעשה, מתבונן בבעלים מתחקר. במידת הצורך לוקח אותו למוסך. לא שאני מומחה באופנועים אבל בשני אופנועים שקניתי הבדיקה כשלה ולא איתרה כשלים כאלו ואחרים.
התחלתי לחפור וגיליתי כי אכן ניתן לשכפל מפתחות עם אמובילייזר ולהשתמש בהם בקאוואסאקי כמו עם מפתח רגיל מה נראה לי כפתרון קסם לסוגיית הפוב שגם ככה מעיק.
המשימה הבאה שלי היא איתור גולם שיהיה במבנה הסוויטש של האופנוע והמח המתאים. לא כל אחד מוכן לשכפל, הם טענו שזו מערכת מיוחדת...
סיכום או תקציר לפרק הבא:
1. איתור פוב מתאים.
2. איתור מפתח מתאים
3. סוחרים מבחינתי מוקצה ואת הבדיקות אני יערוך אך ורק במוסך שאני מטפל בו (מיסטר מוטו מצויינים וגם YD נהדרים ). אחרי הרבה שיטוטים וכעסים על חאפריות זלזול בלקוח ועבודה לקוייה, מצאתי מוסך של איש אחד, מחירים סבירים, ועבודה דייקנית : זיו מוטו אזור התעשייה של באר טוביה.
חלומות לרכישה הבאה BMW K1600 GT
כן K1600GTL זה גם החלום שלי או R1200RT . רכבתי על אופנועי BMW מספיק ק"מ ושנים כדי להבין שאת הנוחות של BMW אתקשה לקבל בכל אופנוע אחר. ואם אין הפתעות מיוחדות האופנוע לא יקר לאחזקה במיוחד דגמי ה R .אחזקת ה GTR גבוהה מאחזקת אחד מדגמי ה R.
lokimonster
21-07-2017, 10:00
מיקי
המערכת המיוחדת אצלי kds3 עובדת מצויין ותעמוד לרשותך מתי שתצטרך ( כמובן שההצעה פתוחה לכל מי שזקוק)
וכאמור ( מאסטר עוז תודה על הסיוע ) המאסטר בקשר עם פארטזילה לגבי המק"ט הנכון של בפוב.
כנראה שאצטרך להזמין אחד נוסף אבל ובגלל הזמן שחלף לא אקבל זיכוי על הישן.
מאידך במחיר של מטרו (2800 שקל לא כולל מע"מ ועבודה) עניתן לרכוש 3 פובים ונשאר עודף.
אז 200 דולר שכר לימוד פוב נוסף לשיכפול (הקודם יכול לשמש כאמובילייזר) ועדיין יש לי שפיל לטעויות.
כשאני קניתי את הסוזוקי באנדיט שלי, לקחתי סיבוב על הבמוו של חבר אשר קנה אותו שבוע לפני במחיר של 50 אלף ש"ח כולל הכל (פה בשוויץ).
לצערי לא יכולתי לקחת סיבוב ארוך, אבל מהקטע הקצר שיצא לשהות עליו, הוא הרגיש כבד ומגושם מדי בשביל רכיבת יום יום לעבודה וחזרה.
בסה"כ ספה על 2 גלגלים, אבל ספה מגניבה.
5483https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170721/7f281999c94c2e1ffe3e305afb4487f5.jpg
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
lokimonster
21-07-2017, 18:07
אני לא מכיר את הbmw ואיך הוא נוסע אבל יש משהו במנועים הגדולים האלו דוגמת הgtr או הבאנדיט ודומיהם שמעלים לי את החיוך וכאשר יש נוחות גבוהה אז בכלל תענוג.
גם הgtr1.4 סוג של over kill אבל כשאני יוצא לבד או עם אשיתי לטיול הכלי משרת בול.
אני גם לא מכיר, בגלל זה רציתי לקחת סיבוב, בשבילי ה1.6 ליטר הוא הגזמה (בשבילי) אחרי שחזרתי לבנדיט 650 שלי, הרגשתי את ההבדל.
הבמוו הרגיש לי כמו פיל והסוזוקי יותר כמו חמור [emoji1]
אבל הפינוק או הפינוק בבמוו.
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
lokimonster
28-07-2017, 17:38
והפעם צרכנות ותודה לחברי הפורום ומטרו שלימדו אותי שאפשר גם אחרת.
ובכן אתמול הגיעו לי 2 חבילות מהדואר.
אם נתעלם לרגע מהשירות הקלוקל של דואר ישראל הדבר טרוויאלי לכשעצמו.
ובכן לא ממש.
אני את סודות הרשת גיליתי אחרי שנשבעתי שממטרו לא ארכוש כלום (למעט בלת"מ שלא היה עד עתה).
עד היום את כל הטיפולים ערכתי במוסכי חברה אם זה עופר אבניר ובשנים קודמות מטרו בהתאמה לכלי עליו רכבתי.
לא קיטרתי ולמרות התדמית הבכיינית שהרווחתי בעמל רב לא ייללתי מעולם ושילמתי עשרות אלפי שקלים טיבין ותקילין בתחזוקה וחלפים לאורך 28 שנות הרכיבה.
לאחר הטיפול הכושל של אישימוטו והוזמנו אחר כבוד ערכת חלפים מלאה שתחכה לטיפול הבא בו גם אכוון שסתומים ואפתור את הנזילה ממכסה השסתומים.
הקוואסאקי gtr נחשב בארץ וגם בעולם לכלי יקר לאחזקה בשל המורכבות שלו וגם החלפים לא ממש זולים וזה מקבל משנה תוקף בחברת מטרו שגובה תשלום בין כפול לפי ארבע בערך.
לאחר בירור קצר במחסן חלפים הבנתי שאם אני רוצה להמשיך לרכוב על מרצדס עלי להתייעל וכך עשיתי.
ובכן ב1100 שקל בערך הבאתי חלפים שבארץ היו עולים לי לא פחות מ3000 שקל ויותר ( בארץ הייתי מצטמצם למה שהכרחי).
החל מאטמים לכניסות של הפלאג דרך אטמים לברגים ואפילו ברגים חדשים ( כל החלקים סביב המכסה יוחלפו).
לגבי טיפולים שוטפים יש את רענן שאני צריך להגיע אליו - אני לא מוצא את הזמן אבל אני אגיע בכוונה לא רכשתי פילטרים וכו למעט אחד לטיפול קטן).
בחישוב גס בהפרש שתרמתי ליבואנים במשך 12 שנה יכולתי לרכוש gtr חדש ( היו זמנים שעשיתי טיפולים 3 פעמים בשנה ויותר)
אני חייב לציין לטובה את השירות של פרטזילה ( אני מקווה שאצליח לפתור את נושא השלט קירבה שהם שלחו לי ) שתוך שבועיים החבילה נחתה אצלי.
בנוסף את suncoastcycel שהגעתי אליהם דרך האיביי וגם שלחו בזריזות ( הדואר הדפוק החזיק לי אותה במשך חודש לפחות).
אז שוב תודה לכל מי שעזר לי עם נפלאות הרשת למאסטר עוז שעזר ועודנו עוזר וכמובן למטרו שנתנו לי סטירת לכי מצלצלת והאירו את עייני.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170728/5569a6ab2f8e727255c375d5a090e0c6.jpg
lokimonster
19-08-2017, 16:04
שבת בבוקר כולם ישנים.
אני מכוון את הוויז ליקום המטרה להפגש עם חבר ב8:00.
אלון הגיע באיחור אופנתי עם כל מני תירוצים על רמת הסוכר ושאר זוטות שיכולות להרוג אותו.
אמרתי לו שנשחרר לו אדרנלין ברכיבה וכך הוא לא ימות כלכך מהר.
חיש קל עלינו על 443 ברכיבה מדודה.
הכביש פתוח והכלי דוהר לו יפה.
נראה שתוספת המשקל של המורכב עוזרת להתנהגות ( הבחור רוכב אז גם ההתנהגות שלו זורמת מצויין).
לא חלפה שעה ונחתנו ביקום בקפה בונו.
חייב לציין שהמקום נחמד ושירות נחמד ומלצריות ממש הבנות של השכן ( נכון ערני).
סיימתי את הפגישה שהייתה לי ובחזור שחררנו לא מעט סוסים מהאורווה.
ב443 הכלי מתמהג למופת.
הטיות יפות וקצב שבהחלט עורר חיוך על פנינו.
באחד הרמזורים פגשנו x5 ואלפא ( לא זהיתי את הדגם) שעל פניו רצו לבדוק מי מאיץ הכי מהר ובכן יצאתי כאשר הקידמי מאותת שהוא רוצה להתרומם ופגשתי אותם ברמזור הבא כשהביטו בנו בעייני עגל.
המשך הדרך עד לבית הייתה מהנה וכאמור רצנו בקצב מהנה עד למחסום.
השירשור של דיזל על הzzr מעלה בי תהיות על הzzr ואופי הכלי.
המנועים בעלי ממונט רצחני לכשעצמו. כאשר הgtr יושב נמוך יותר במחט הסל"ד.
יהיה מעניין להשוות ( ישן מול חדש במקרה הזה).
היאבוסה פחות נכנס לי למשוואה כי התחושה שלי שהוא פחות מתוכנן לרכיבה ממושכת בזוג ואילו הbking הוא זן של סטריט פייטר.
האופנוע גמע אצלי קצת מעל 7000 קילומטר ונותן תמורה מהנה.
למעט עניין מכסה השסתומים שטרם סיימתי לסדר ונדחה לטיפול הבא ( תודה אישימוטו שאגב חסמו אותי בפייסבוק כי הם לא רוצים פרסום רע) וחיישני האוויר כל השאר נראה מתפקד כרגע לא רע.
האופנוע כחבילה הוא מהנה וחזק.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170819/1fc351ef0579d19a1fee644df1b47691.jpg
Sent from my LG-H870DS using Tapatalk
lokimonster
01-10-2017, 22:30
עייפות החומר.
קמתי באחד הבקרים בחוסר חשק לשחרר את האופנוע.
כן כל בוקר שיגרת הסרת הכיסוי פתיחת המנעול בליווי ברכות לאמא הילדים ובני ביתם של כלל גנבי הרכב מישראל והתפוצות.
כבד לי בפקקים חם לי והבת שלי שהחלה בלימודי חטיבת הביינים מתעלקת עלי ורוכבת איתי לעבודה.
בעת שאני מנסה להשתחל בין עשרות המכוניות בלי לקחת איזו מראה אני מביט בקינאה על כל אותם קטנוענים שחולפים בנונשלנטיות במקומות שאני והgtr רק חולמים לעבור.
בנוסף החוסר חשק לשלם למטרו והכאב ראש שכרוך בהזמנת חלפים מחו"ל נותנים את האותות שלהם.
ובכן מחשבות כפירה עוברות לי בראש וזה מנגן כבר זמן מה.
אני גולש לי ביד 2 וישנם כמה מועמדים פוטנציאלים.
הראשון חזרה עטרה ליושנה באנדיט 1250 לבן שעושה לי עיינים כבר זמן מה היתרון חזרה לאבניר ששם החוויה שלי כלקוח הייתה עשרות מונים טובה ממטרו ( גם לא זולים אבל עדיפים בעייני).
מועמד נוסף זה cb1100 מבית הונדה כלי רטרו עם מנוע שמנמן אבל מתון ביחס לבאנדיט וה gtr.
היו התלבטויות לגבי כלים דוגמת ויסטורם וורסיס וכו אבל הסטורם עגלה והוורסיס מטרו.
היום יצאתי אחרי זעקות שבר של אחותי ( הכל בסדר לא לדאוג ביקשה עזרה במשהו).
יצאתי על הgtr לכיוון ת"א והgtr פתאום משתף פעולה.
הבין עירוני עושה לנו טוב.
אנו מתגלגלים בהילוך 6 בין 2000 סל"ד ל5000 ומד המהירות מדלג כמו משחק מחשב.
כן חיןך נמתח על הפנים.
אומנם האופנוע כמו קטנוע אוטומטי שלא מצריך העברת הילוכים מאידך הוא מאיץ כמו צ'יטה שמתבייתת על טרף.
אוסף את אחותי בבני ברק ויוצא איתה לעבר תל אביב.
שוב תנועה עירונית וחום המנוע מזכיר שיש שם 4 צילינדרים שכל אחד מהם לוגם 350 cc של תערובת אוויר ודלק.
המחשב מציג צריכת דלק של 6.4 ליטר לכל 100 קילומטר.
מגיעים לתל אביב ושוב תיכנון מדוקדק היכן ואיך לחנות.
מנסיון העבר לא נעים לעמד בזוויות מוזרות או לנסות לדחוף את ה300 קילו ברוורס בעליה.
חונה קושר עולה פוגש את אחותי.
סיימנו את אשר היה לנו ושאלתי את אחותי איך הייתה הרכיבה והיא קצת קיטרה על הנוחות.
הרמתי גבה.
החזרה לבית כבר הייתה בסל"ד שונה שהזכיר לי כמה אני אוהב את האופי של המנוע.
אותן יציאות לעקיפה או זינוק מהרמזור שנעשים כהרף עין ובקצב מסחרר.
חזרתי הביתה מרוצה אבל בכל זאת בתוך העיר המפלץ צריך דיאטה.
כאמור רגשות מעורבים.
"פער התסכול"
כשהצרכים (האמתיים שלנו) פוגשים את הלב, מתווכחים עם היכולת ונולדת הפשרה.
האופנוע הטוב ביותר בעולם זה האופנוע שיעשה בשבילך הכל, יהיה קל להשגה חדש מהנילון
לא יתקלקל לעולם, ינצח את כל החברים שלך, יראה מיליון דולר, יכיל תכולה של משאית, יעשה
את ה-"פריז-דקאר" בזלזול וייתן למרקז בראש באי מאן!
מי שמכיר אופנוע כזה שיזרוק עצם.
כשהולכים עם הלב, מבאים לאימא את נערת המועדונים, זאת שלוקחת את החיים בקלות, קצת
חסרת אחריות, אוהבת ללגום ולעשות סקס לא באמת מתעניינת בדברים אבל נראית נהדר, ועושה
שמח...וקצת אחרי הילד הראשון כל מה שאהבת בה כחברה הופך להיות החיסרון הכי גדול שלה.
היא לוקחת בקלות את חשבון הבנק, ולא עושה חשבון למצב. השתייה שלה הפכה מנחמדה לבעיה.
סקס היא עושה עם אחרים, לא מחוברת למציאות, המראה שלה דהה והיא עושה שמח בעיקר לעו"ד.
אימא אולי תגיד "אמרתי לך" אבל מי שקם בבוקר למציאות זה רק אתה.
אופנוע זו חבילה, בסכום ששילמת יכולת לקנות קטנוע חדש מכל חברה שתרצה. בחרת ללכת עם הלב.
אי אפשר לעשות מ- VMAX אופנוע טיולים, כמו שאי אפשר לצפות מאופנוע אספנות לאמינות מושלמת.
וספה תעשה אותך מאושר בעיר. אבל לא תכיר כביש בין עירוני.
ומטרו... מטרו תישאר מטרו גם בעוד מיליון שנה, אז אפשר לשים שריון אבירים, לרתום את הסוס, להוציא
צו 8 לסנאצ'ו פאנצ'ו, להשחיז חרבות ולצאת להילחם בתחנות רוח.
או אפשר להילחם בשקט, בנחת, במודעות תוך הפעלת השכל היישר מערכות נסתרות וערמומיות...
אין מאה אחוז, אבל יש 50 גוונים של אפור, אם אתה מבין על מה אני מדבר...
lokimonster
02-10-2017, 08:58
הפער נובע משינוי "בהרגלי הצריכה".
אני יוצא בשעות יותר מאוחרות מבעבר ואז פוגש את הפקקים מרמות.
לגבי מטרו לשמחתי מסתדר בלעדיהם ואם היו אנשים נוספים מוותרים על שירותיהם המחירים או שהיו יורדים או שמטרו היו נסגרים.
אבל אני לבד זה כמו להשתין ברוח אז אין פה מלחמה אמיתית ( העם היושב בציון מקבל את הגזרות שמחילים עליו) וכן זה גוזל לא מעט זמן והתעסקות ( יש לי ארסנל חלפים בבית שבתעריף מטרו זה מעל 10000 שקל בתעריף חו"ל פחות 2300 שקל ועוד חלקים שבדרך).
לגבי הגוונים של אפור נו שושני יש לך אזיקים ( האמת שגם לי יש אזיקים שנשארו אצלי מימי כקצין ביקורת גבולות) אלא אם אתה מתכוון לאפור וזה הבאנדיט שהיה כלי ללא פאסון.
לא הכי מהיר לא הכי נח לא הכי ספורטיבי לא הכי הקטן אבל היה הכי הכי (הדגמים החדשים קצת השתנו קירור מים ויש שמועה שזה לא הבאנדיט הזקן שהיה לי).
חול המועד אני יערוך גיחה לת"א ואם הבאנדיט עוד שם ויהיה אפשר לעשות עיסקה סבירה אני אפתח שירשור התחדשתי.
הGTR כלי נהדר אבל בתחום האורבני ובליווי הבת שלי על בסיס יומי זה קצת יותר מדי.
אם הביטוחים היו זולים (או חס ושלום ביטוח אישי לרוכב) הייתי רוכש לי איזה ג'וקי מוקי 125 פול אוטומט עם מגנז, מדבקות לחץ וסטריאו רוצחעת בנוסף לGTR וזה היה הפתרון האולטימטיבי אבל למה שהעם בציון יוכל להנות?
לוקי,
בדיחה ששמעתי לא מזמן.
גבר צריך אישה שאוהבת אותו. אישה שתפנק אותו. אישה שתכין לו אוכל שהוא אוהב. אישה שאתה הוא ירצה להיכנס למיטה. אישה שאתה יוכל להשתובב כמו ילד. אבל הכי חשוב - שכל אחת מהנשים הללו לא תדענה על האחרות.
אתה פשוט צריך עוד קטנוע או אופנוע קטן, לא במקום אלא בנוסף למשאית.
lokimonster
02-10-2017, 13:50
מסכים איתך
אבל משכנתא 3 ילדים וחוק חינוך חובה חינם קצת מקשים עליי לבטח גם קטנוע ( למרות שלשימוש יומי כל כלי חשמלי יתן מענה טוב).
7 קילומטר הלוך ו7חזור
"פער התסכול"
כשהצרכים (האמתיים שלנו) פוגשים את הלב, מתווכחים עם היכולת ונולדת הפשרה.
האופנוע הטוב ביותר בעולם זה האופנוע שיעשה בשבילך הכל, יהיה קל להשגה חדש מהנילון
לא יתקלקל לעולם, ינצח את כל החברים שלך, יראה מיליון דולר, יכיל תכולה של משאית, יעשה
את ה-"פריז-דקאר" בזלזול וייתן למרקז בראש באי מאן!
מי שמכיר אופנוע כזה שיזרוק עצם.
כשהולכים עם הלב, מבאים לאימא את נערת המועדונים, זאת שלוקחת את החיים בקלות, קצת
חסרת אחריות, אוהבת ללגום ולעשות סקס לא באמת מתעניינת בדברים אבל נראית נהדר, ועושה
שמח...וקצת אחרי הילד הראשון כל מה שאהבת בה כחברה הופך להיות החיסרון הכי גדול שלה.
היא לוקחת בקלות את חשבון הבנק, ולא עושה חשבון למצב. השתייה שלה הפכה מנחמדה לבעיה.
סקס היא עושה עם אחרים, לא מחוברת למציאות, המראה שלה דהה והיא עושה שמח בעיקר לעו"ד.
אימא אולי תגיד "אמרתי לך" אבל מי שקם בבוקר למציאות זה רק אתה.
אופנוע זו חבילה, בסכום ששילמת יכולת לקנות קטנוע חדש מכל חברה שתרצה. בחרת ללכת עם הלב.
אי אפשר לעשות מ- VMAX אופנוע טיולים, כמו שאי אפשר לצפות מאופנוע אספנות לאמינות מושלמת.
וספה תעשה אותך מאושר בעיר. אבל לא תכיר כביש בין עירוני.
ומטרו... מטרו תישאר מטרו גם בעוד מיליון שנה, אז אפשר לשים שריון אבירים, לרתום את הסוס, להוציא
צו 8 לסנאצ'ו פאנצ'ו, להשחיז חרבות ולצאת להילחם בתחנות רוח.
או אפשר להילחם בשקט, בנחת, במודעות תוך הפעלת השכל היישר מערכות נסתרות וערמומיות...
אין מאה אחוז, אבל יש 50 גוונים של אפור, אם אתה מבין על מה אני מדבר...
וואי, שושני איזה תגובה!
בא לי להדפיס אותה ולתלות על הקיר :)
הפער נובע משינוי "בהרגלי הצריכה".
אני יוצא בשעות יותר מאוחרות מבעבר ואז פוגש את הפקקים מרמות.
לגבי מטרו לשמחתי מסתדר בלעדיהם ואם היו אנשים נוספים מוותרים על שירותיהם המחירים או שהיו יורדים או שמטרו היו נסגרים.
אבל אני לבד זה כמו להשתין ברוח אז אין פה מלחמה אמיתית ( העם היושב בציון מקבל את הגזרות שמחילים עליו) וכן זה גוזל לא מעט זמן והתעסקות ( יש לי ארסנל חלפים בבית שבתעריף מטרו זה מעל 10000 שקל בתעריף חו"ל פחות 2300 שקל ועוד חלקים שבדרך).
לגבי הגוונים של אפור נו שושני יש לך אזיקים ( האמת שגם לי יש אזיקים שנשארו אצלי מימי כקצין ביקורת גבולות) אלא אם אתה מתכוון לאפור וזה הבאנדיט שהיה כלי ללא פאסון.
לא הכי מהיר לא הכי נח לא הכי ספורטיבי לא הכי הקטן אבל היה הכי הכי (הדגמים החדשים קצת השתנו קירור מים ויש שמועה שזה לא הבאנדיט הזקן שהיה לי).
חול המועד אני יערוך גיחה לת"א ואם הבאנדיט עוד שם ויהיה אפשר לעשות עיסקה סבירה אני אפתח שירשור התחדשתי.
הGTR כלי נהדר אבל בתחום האורבני ובליווי הבת שלי על בסיס יומי זה קצת יותר מדי.
אם הביטוחים היו זולים (או חס ושלום ביטוח אישי לרוכב) הייתי רוכש לי איזה ג'וקי מוקי 125 פול אוטומט עם מגנז, מדבקות לחץ וסטריאו רוצחעת בנוסף לGTR וזה היה הפתרון האולטימטיבי אבל למה שהעם בציון יוכל להנות?
תגיד - למה שלא תשנה פאזה?
קנה דוקאטי היפרמוטארד. או אולי אפריליה דורסודורו (עליו לא רכבתי, אז אני יכול רק להניח איך הוא מרגיש).
אתה תגלה שהשליחים בעיר הם טרף קל, והדבר היחיד שמגביל את המהירות שלך בין כיכר לכיכר - זה הרצון להישאר בחיים.
לא יחסר לך כוח, לא יחסר לך פוזה וייחוד (גם זה חשוב). המחיר יבוא ברכיבות ארוכות - אבל אתה ממילא לא עושה הרבה כאלה. אז פעם בכמה זמן, תסבול.
מה אתה אומר על הרעיון?
אפרופו קאוואסקי, אליפות שלישית ברציפות. כן מטרו לא מטרו אתה חלק מהחגיגה....
מסכים איתך
אבל משכנתא 3 ילדים וחוק חינוך חובה חינם קצת מקשים עליי לבטח גם קטנוע ( למרות שלשימוש יומי כל כלי חשמלי יתן מענה טוב).
7 קילומטר הלוך ו7חזור
בשביל 7 הלוך 7 חזור קנה אופניים
lokimonster
03-10-2017, 19:31
קקטוב אחת הסיבות שאני מחזיק אופנוע זה לסיבוב פעמיים בשנה עם המנכלית.
הנוחות כן חשובה לי וגם האופי של המנוע.
לגבי האופציה האיטלקית אני קצת מפחד ממנה ( אני לא מכונאי דגול ).
אני כן ארחרח מבטיח לעדכן.
Eyalzo
הדרך לעבודה שלי היא על כביש בו התנועה מהירה ( מהירות מותרת 70 מצלמה אחת) ובשעות שאין פקקים זו דרך ממש לא טובה לאופניים.
בנוסף ( אחד השינויים שבגינם אני רוכב בשעות הלחץ) הבת שלי שעברה לחטיבת ביינים קרובה לעבודה שלי אז אני יוצא לקראת 7:00 ולכן הפקקים.
אני חשבתי גם על קטנוע חשמלי במקביל למפלץ. אני צריך לערוך תחשיב.
בגדול העלויות תיפעול של הקאוואסאקי גבוהות ואם הוא יעמוד במהלך השבוע וישמש אותי רק לסיבובי שבת וכדומה זה עשוי לפתור את הבעייה.
lokimonster
12-10-2017, 18:46
http://www.motorcyclenews.com/news/new-bikes/2017/october/kawasaki-supercharged-ninja-h2-sx/
סתם מניח את זה פה
דיזל אולי היה שווה לחכות קצת עם הzzr.
ראיתי את הכתבה היום, והשאלה עלתה בראשי מייד.
התשובה לא ברורה לי, במיוחד שזו רק אלוסטרציית מחשב ונצטרך לחכות עד תחילת נובמבר לראות אך הדבר האמיתי ייראה. אך ללא קשר, בעולם שתקנות הפולטיקלי-קורקט הולכות ומשתלטות, כנראה שאהיה מבין האחרונים שהתחדשו בממוטת 4-בשורה עתיר נפח. הנישה הזו הולכת ונעלמת (מישהו אמר אספנות בעוד 30 שנה?)
אישית, האופנוע מאוד מתאים לי לתפיסה: מנוע עתיר סמ"קים "טיפשים", הייתי מגזים ואומר "אולד סקול", אלקטרוניקה מועטה ובסיסית, עיצוב מוחצן ושרירי אך לא מצועצע. כאנקדוטה אציין, שרק אתמול העזתי (אחרי 1300 ק"מ) להעביר את ההגדרה למצב כוח מלא, ואמאלל'ה! נפתחו שערי הגיהנום.
בעוד כשבועיים אשלים את תהליך ההתאמה הסופי. נשארו תיקי הצד והמשקף הגבוה ואז אוכל לומר מה אני חושב באמת. בינתיים הספקתי להתקין את ג'ק האמצע (וידית הרמה ייעודית שנראית פצצה) ומרגישים את השיפור באיכות החיים כבר מהדקה הראשונה.
הולך להיות מעניין. אמשיך לעדכן.
ואה, נזכרתי בך בטיול אתמול שכתבת הרבה על פליטת ופינוי החום ב- GTR. ב- ZZR זה עובד כמו קסם. לא יודע מה עשו המהנדסים של קוואסאקי, אך לא מרגישים כמעט כלום מתחנת הכוח, גם בתנועה עירונית צפופה כששעון החום על 98 והמאווררים עובדים. פשוט מדהים. להשוואה, ה- 800 סמ"ק של הב.מ.וו פלטו הרבה יותר חום, וזה בכלל אופנוע שנמצא בקצה ה- "קריר" של הסקאלה.
-
lokimonster
25-10-2017, 09:50
דיזל - הצלחת להעלות לי חיוך עם ההגדרה של נפתחו שערי הגיהנום אני מודה שאני קצת לוטש עיניים לכיוון הZZR או לחילופין היבוסה על מגוון הסייחים שיש להם בארווה (בכל זאת עוד 40 כוח סוס יותר ממה שיש לי כיום יש העדפה לאבניר אבל הZZR נראה לי יותר נח מבחינת התקנת ארגזים וכו').
כמובן שאני שמח לשמוע שהמנוע לא מורגש (מיקי מה אתה אומר על צמד ZZR).
חזרה לGTR והפעם הפרטזילה והכנות האמריקאית:
כידוע לכם רכשתי את מערכת KDS3 שהיא מערכת הניהול של קאוואסאקי וזאת במטרה להשיג פטור משירות נהדר של מטרו.
הזמנתי שלט קירבה חדש מפרטזילה על פי מק"ט שהם סיפקו וכאשר ניגשתי להתאים אותו ( גילוי נאות השלט שכב אצלי כמה חודשים עד הגעת הKDS3) הסתבר לדאבוני שהמערכת אינה מזהה את השלט.
הצלחתי לשכפל את האמובילייזר של השלט אבל את התשדורת לא.
פרטזילה התנערו מאחריות לדבר אך מאידך הם הורידו את השלט קירבה מהאתר והזמנה שלו מצריכה יצירת קשר כפי הנראה בעקבות הפניות שלנו הם עשו שיעורי בית וגילו שיש הבדלים בין השלטים בשוק האירופי לשוק האמריקאי ופשוט היו צריכים לציין מק"ט לשוק האמריקאי או אזהרה כזאת או אחרת.
לצערי קצת פגם לי באמונה ביושר האמריקאי אבל בכל זאת האתר מוצלח עם השירות טוב ואני למדתי שיעור בעלות של כ800 שקל חדש עדיין פחות משלט חדש דרך מטרו.
כאמור עשיתי שיעורי בית וכנראה ישנם הבדלים בתדרים האמריקאים והאירופים ולכן אי ההתאמה.
דרך פורום קאוואסאקי קונקורס (באירופה GTR ובחלק מהשווקים ZJ14 ) מצאתי את המק"ט שאני צריך ( אימת את המק"ט שעוז השיג) ומצאתי אתר בשם MSP שעושה רושם טוב באירופה שיכול לספק את החלק ( מחיר כ1000ש"ח. בחישוב כולל בהנחה שההפעם אצליח לשכפל את השלט ייצא כמו לרכוש במטרו עם בונוס שיש לי את הKDS שמחר אוכל למכור אותו).
ההתלבטות שלי כרגע היא לגבי חברת השילוח שלהם שהיא DHL ואני לא בטוח שזה טוב ( נראה לי עדיף דואר רגיל עם מספר מעקב) בהיבט של המכס וכל החרא מסביב.
המשך יבוא.
לגבי מערכת היחסים שלי עם הGTR ישנן עליות ומורדות. פקטור המשקל והמידות מקבל גושפנקא בתנועה עירונית.
אחד הטריקים שלמדתי מרוכבי הקטנועים הוא קיפול המראות דבר שמוריד לי 20 סנטימטר אולי יותר מהרוחב של הכלי וקצת מקל על המעבר בין כלי הרכב.
דיזל - הצלחת להעלות לי חיוך עם ההגדרה של נפתחו שערי הגיהנום אכן .. ההגדרה הולמת ל GTR בטח ובטח לאח הבריון ZZR . לוקי ואני כתבנו על כך מס' פעמים. זו אחת התאוצות הכי מופרעות שאופנוע דוגמתו יכול להעניק בכל מהירות. התגובה למצערת מיידית והחלטית. היא מורגשת במיוחד בהילוכים 2-3 כשאתה בתנועה.
כמובן שאני שמח לשמוע שהמנוע לא מורגש (מיקי מה אתה אומר על צמד ZZR). אוהב את המבט האגרסיבי הניבט מששת פנסיו ...אבל .. ראה בהמשך :
לגבי מערכת היחסים שלי עם הGTR ישנן עליות ומורדות. פקטור המשקל והמידות מקבל גושפנקא בתנועה עירונית. אני מתקדם בגילגולי ענק לכיוון הטיפול השלישי כלומר 18K ק"מ על האופנוע ועדיין לא שלם עם עצמי. ככל שהאופנוע מהיר חזק ויפה, הוא צפוי ... אני יודע שבכל הילוך יש לי גיבוי של הרבה סוסונים שעובדים תחתי. זה טוב, אבל עשוי לסבך אותי עם החוק בגלל המהירויות ששנינו אוהבים... אני לא ממש שלם עם הבחירה . דומני ש 18K ק"מ על גבו של אופנוע אינם מה בכך... למען האמת שיתפתי את לוקי בלבטים. פזלתי לכיוון ה RT של BMW אבל להיכנס שוב להוצאות והתחיבויות כספיות .. לא לא מתאים לי כלכלית כרגע. ה GTR מספק הרבה דברים, אבל יש לי בעייה עם תנוחת הישיבה - כנראה שהכסא עשה את שלו ומחייב ריפוד חדש. רייזרים לכידון יעניקו הגבהה של 5 ס"מ אבל יחייבו שינוי צנרת בלימה + מצמד... לא רוצה להכנס לסרט הזה...
מאחר והיום רכבתי לפגישה בת"א - רחוב מונטיפיורי שיא הפקקים והרחובות הצרים קיללתי כל דקה על גבו גז-ברקס רגל למטה... וחוזר חלילה.
שני המאווררים עבדו נון סטופ ואני התבשלתי ושוב קיללתי את העיר המזורגגת הזו. מעולם לא רכבתי בלי המזוודות = רוחב של 2/3 סמארט ... מיותר לציין שברוב המקרים עמדתי כמו רכב, והופתעתי לטובה מכמה נהגים (בודדים ) שזזו הצידה ונתנו לי לעבור (עצרתי לשנייה , והודתי לכל אחד מהם). ה GTR לא אמור להיות בעיר . מרחב המחייה שלו הוא רק בינעירוני.
אחד הטריקים שלמדתי מרוכבי הקטנועים הוא קיפול המראות דבר שמוריד לי 20 סנטימטר אולי יותר מהרוחב של הכלי וקצת מקל על המעבר בין כלי הרכב.
בקיצור, החלטתי לא להחליט ולהשאר לבנתיים עם ה GTR ... ה ZZR בהחלט קורץ ויפיפה בעיני ...רק שאני לא מגובש בדעתי מה אני באמת רוצה. תורר או ספורט תיור ואולי קאסטום דוגמת VN1700 וולקן של קאווסקי או וולקירי של הונדה או F6B .. מצד שני משפחת BMW קוראת לי לחזור לחיקה ...
מה לגבי פרוייקט? למשל להפוך את הנוכחי לנייקד עצבני או משהו בסגנון?
מה לגבי פרוייקט? למשל להפוך את הנוכחי לנייקד עצבני או משהו בסגנון?
מצמץ לפי התשובות שלך הבוקר, שכחת לקחת רטלין.
lokimonster
26-10-2017, 08:40
מצמץ אתה מכיר אותי אני אוהב אורגינאל.
מה גם שאני לא בטוח שלייצר נייקד מהGTR זו משימה פשוטה וסביר להניח שהיא תהיה מאוד יקרה.
על פניו ישנו תיעול אוויר לרדיאטור שמחייב כונסי אוויר (מיקי היה חסר לו ספוג שמתעל אוויר וזה השפיע על חום המנוע של האופנוע במהירות איטית מיקי תקן אותי אם אני טועה ).
על פניו ישנו תיעול אוויר לרדיאטור שמחייב כונסי אוויר (מיקי היה חסר לו ספוג שמתעל אוויר וזה השפיע על חום המנוע של האופנוע במהירות איטית מיקי תקן אותי אם אני טועה ).
לא טועה - אכן כך.
רן, תתפלא אבל דווקא הייתי רציני הפעם... זה אומנם לא זול אבל אם כבר יש בסיס מעניין שגם מאפשר השלת משקל אז אולי שווה לבחון דגדוד כחלופה לשדרוג. זה לא שיש ממש לאן להתקדם אלא אם פוזלים לחלופות אחרות.
לוקי, לגבי מראה זה כבר באמת עניין של טעם אישי.
lokimonster
26-10-2017, 14:29
מצמץ אני יודע מה שאתה לא יודע (או שכן) והוא שיש המון חלקי חשמל שמתחבאים תחת הפלסטיק כולל לוח שיושב מעל הפילטר אוויר.
אפשר להגדיר את הקוואסאקי הזה כסיטרואן של האופנועים בכל הקשור למורכבות הכלי ותיכנון גרוע ( בהיבט של טיפולים שוטפים).
אני חושב שעדיף שישאר לבוש שלא יצטנן.
גזונטייט.
אז ההתאמות הסטנדרטיות אכן ידרשו יותר משאבים...
lokimonster
26-10-2017, 14:47
לא נראה לי ריאלי ושווה את ההשקעה
רן, תתפלא אבל דווקא הייתי רציני הפעם... זה אומנם לא זול אבל אם כבר יש בסיס מעניין שגם מאפשר השלת משקל אז אולי שווה לבחון דגדוד כחלופה לשדרוג. זה לא שיש ממש לאן להתקדם אלא אם פוזלים לחלופות אחרות.
לוקי, לגבי מראה זה כבר באמת עניין של טעם אישי.
הבעיה הספציפית של ינון להבדיל משאר הבעיות, שהוא עדיין שבוי בקסמי האקס המיתולוגי.
אם כל ההתלהבות והרצון הטוב ינון מחפש את מה שאבד לו ביחד עם עלומיו.
בעוונותיי רכבתי גם אני על האקס וקשה לי להבין על מה המהומה, אבל אומרים שהאהבה עיוורת.
מניסיון אי אפשר לאנוס אופנוע ולגרום לו היות משהו שהוא לא, וי מקס לא יהיה לעולם אופנוע תיור
גולדווינג לא יהיה קליל וספורטיבי, והמפלצת לא תהיה קטנוע שליחים.
איך פותרים את הבעיה, בוחרים נכון לפי הצרכים האמתיים, משקעים מטבע קשה וכן מתפרשים.
אני יכול להגיד שהיום אחרי אין ספור טעויות מהנות שהתאימו לי אז, היום אני יכול לספר שפגעתי
בול.
אני מקווה שגם לינון זה יקרה בקרוב.
lokimonster
26-10-2017, 16:11
שושנה
קלעת בול בכל הנוגע לעלומיי שעברו.
לגבי האקס ללא ספק היתה כלי מושלם בכל היבט.
הGTR כבודו במקומו מונח כלי טוב חזק אבל בשימוש הנוכחי הוא קצת כבד.
אנ חיי עם זה אבל אם אני אמצא מתכון משופר למה לא ללכת עליו כולל על באנדיט מתקדם יותר?
אני חייב לציין שהGTR יודע לתת ריגושים שהבאנדיט לא ידע לתת אבל בסופו של דבר אם אני אשים יתרונות מול חסרונות הבאנדיט מנצח אל אף היותו כלי תקציב ואולי דווקה משום היותו מין מולטי טאסק הוא מנצח.
ציינתי בעבר שהבאנדיט לא מצטיין בכלום:
הוא מהיר אבל לא הכי מהיר
הוא ספורטיבי אבל לא הכי ספורטיבי
הוא נח אבל יש נוחים ממנו
הוא עם בלמים לא רעים אבל טעונים שיפור
הוא יקר להחזקה אבל לא הכי יקר להחזקה
בקיצור הביינוניות שלו היא המעלה הכי חזקה שלו וכיום אני יכול לכתוב זאת מאחר ויש לי כלי שהוא זן של פרימיום ( יש יותר אבל לא צריך להגזים).
בבאנדיט לא טעיתי וגם בGTR לא סך הכל אני נהנה ממנו אל אף הקשיים בעיר ( למדתי לקפל מראות ועוד כמה טכניקות השרדות כגון לבחור כבישים קצת יותר רחבים)
לחזור לבאנדיט בהחלט כשם שאם תחזור האקס שלי מצרפת היא תעמיד את אותי בדילמה בשל ביצועים סוף הדרך ואל אף עלומיי שעברו אני עדיין בבוקר קם עם זיקפה
השרשור הזה מרתק בעיניי, כיוון, אך לא רק, שהוא תופס אותי בהמון מקומות אישיים ומחשבות דומות.
ניכר המתח בין המצוינות הדורשנית לפשטות הסלחנית והתנועה שביניהם. בעולם אוטופי הפתרון אולי להחזיק שני כלים: בהמת סמ"קים וטכנולוגיה וכלי נוסטלגיה בנוסח אינפילד/גוצי ושותפיהם, או בכלל אופנוע אספנות.
עוד מוקדם לי לתת אמירה ברורה ומגובשת על ה- ZZR, אך טרם הקניה חשבתי על הבמוו 1200RS שיושב בול באיזון "הנכון" בין שני העולמות. כנראה שההורמונים ניצחו הפעם. אולי זה הגיל, או השלב בחיים.
נראה מה העתיד טומן עוד בחובו
הGTR כבודו במקומו מונח כלי טוב חזק אבל בשימוש הנוכחי הוא קצת כבד. מילא כבד .. עם זה ניתן להתמודד, הבעייה (שלי) שהוא גבוה ומטעה ... מצד אחד הוא יוצר רושם של אופנוע תיור נמוך (הכל יחסי כמובן) . אבל אני לא מן הנמוכים ומתקשה להגיע עם שתי כפות רגליים יציבות לקרקע.
אני חיי עם זה אבל אם אני אמצא מתכון משופר למה לא ללכת עליו ? ברור , זו אינה חתונה קתולית
אני חייב לציין שהGTR יודע לתת ריגושים יודע גם יודע, אבל בוא ... עם יד על הלב התאוצה שלו עדיין מפתיעה אותך ? זה הפך לחלק ידוע מראש של הרכיבה שאנו רוכבים על אחד האופנועים המהירים מסוגו.. אולי סף הריגושים שלי ממצה עצמו מהר מידי, יתכן והאשמה בי כי תמיד חיפשתי את הריגוש בסכנה (התמתנתי מאוד לכשהתבגרתי). אודה ולא אבוש שהתאוצה שלו מעלה לי תמיד חיוך, אבל ... כפי שכתבתי לפני כן, זה כמו להסתובב עם בחורה יפה, מושכת סקסית .. אבל אעפס ... קצת חסרים נושאי שיחה ו..."זיונים זה לא הכל" ... ואולי התבגרתי ואני כבר לא מחפש את הריגוש הזה אלא ריגוש מסוג אחר...
ועל אף עלומיי שעברו אני עדיין בבוקר קם עם זיקפה נו טוב אתה עדיין ילד ...:smoke: תזקיר לי .. זיקפה זה ווילי של בולבולונים נכון ? אצלנו המבוגרים זה סטופי ...
השרשור הזה מרתק בעיניי, כיוון, אך לא רק, שהוא תופס אותי בהמון מקומות אישיים ומחשבות דומות. מסתבר שלכולנו אותה מחשבה... אני מניח שלכולנו יש את ניצוץ המחשבה האם האופנוע מתאים, האם אני מחפש משהו אחר... צ
ניכר המתח בין המצוינות הדורשנית לפשטות הסלחנית והתנועה שביניהם. בעולם אוטופי הפתרון אולי להחזיק שני כלים: בהמת סמ"קים וטכנולוגיה וכלי נוסטלגיה בנוסח אינפילד/גוצי ושותפיהם, או בכלל אופנוע אספנות.
אני מחזיק שני כלים משני עולמות שונים לחלוטין ...
בנוסף ל GTR יש לי קאסטום כבד 1900CC ... יש בו משהו שאין ב GTR החל בתנוחת הרכיבה המשך בנינוחות שהוא משרה, במומנט העצום , גסות המנוע, רעש האגזוזים, ההתנעה הקשה והמאבק בין הסטרטר לבין המנוע בהורדת ידיים מי ינצח , מקום לרוכב ולמורכב - הוא מרווח בצורה יוצאת דופן שלא היתה לי מעולם על אף אופנוע (ואני רוכב על אופנועים גדולים ) וכלה במערכת סטראו 4 רמקולים רבי עוצמה ..
אבל אני עדיין לא שלם עם אף אחד מהאופנועים.
אתמול ראיתי סרטונים של ה GL1500 .. (כן, אופנוע ישן שלא מיוצר מזמן והוחלף ע"י GL1800) שישה צילנדרים מנגנים בסרנדה ווקלית שאין דומה לה.. כי למנוע 6 צילינדר ומעלה יש צליל ייחודי שאף 4 בשורה לא יודע לתת. לפעמים הסאונד עושה את כל ההבדל.. תשאלו כל הארליסט והוא יעיד על כך...
וואלה בא לי אחד כזה...
היום טעמתי מהפרי האסור
המתנתי עד שהגשם התפוגג והכבישים התייבשו היטב, לבשתי את מעיל העור החדש (לראושנה בחיים עם עור), ויצאתי משוחרר מנטלית מכל מה שקשור לחיים האמיתיים ושחררתי את הבהמה - נקרא לו ג'עפר לצורך העניין.
תאוצות בשליש העליון של הסקאלה, עד לקו האדום, בהילוכים 2-3-4. אווי אווי אווי. בכביש 6953 (משמר העמק - עין השופט) סגרתי את כל רוחב הצמיג, שפשפתי את המגף באספלט לראשונה, מבלי להתכוון לכך. והכל בנונשלנטיות ובלי דרמה.
אורקסטרה של אדרנלין-מכונה-אספלט, על גבול החוויה הרוחנית. לגמרי אפשר להתמכר לחרא הזה.
lokimonster
15-11-2017, 13:56
עברה שנה ( קצת יותר) מאז שהמפץ השחור אצלי.
הכלי עבר כ7000 קילומטר תחת ידיי.
הטיפול הראשון היה גדול ובוצע במעמד הקנייה ( ללא הצלחה גדולה ) שם יישרנו קו שמנים אטם מכסה שסתומים שנותר נוזל אטם בולם במזלג.
טיפול שני היה קטן ובוצע בירושלים וכלל שמן ופילטר שמן ( 600 שקל - סביר ) הוחלפו זוג צמיגים בעלות של 2000 ש"ח דרך ספורטישופ.
נותר לסדר כאמור אטמי מכסה שסתומים מיסביי היגוי.
הכלי עובד יפה וללא תקלות למעט נושא חיישני האוויר שטרם סידרתי.
בתנועה צפופה הוא קצת מסורבל והורדת הארגזי צד הקלה על העניין ואם אני מקפל את המראות אז כל עוד אני לא מצודד חזק אני מצליח לפלס את דרכי בתנועה הצפופה באופן סביר.
תופעה מעצבנת היא שכשהמראה מקופלת בצידוד חזק הברקס או המצמד ( בהתאמה לכיוון הפנייה) נלחצים ויודעי דבר יעידו כמה זה לא נעים להחזיק 330 קילו בהטייה.
בבין עירוני כצפוי מהיר נח בטוח וצפוי כבישים טכניים יכול לבצע ( לקחת אוניית משא ולבקש שתפנה כמו ג'טסקי לא ממש בשבילו) מאידך פניות מהירות וארוכות אפשר לרדת נמוך ולגרד רגליות במהירות שבואינג 747 ממריא.
אני מקפיד לרכוש חלפים מחו"ל העלויות לא זולות אבל בהשוואה למטרו זה פינטס. יש לי כבר ארסנל חלפים בבית כולל דברים שלא חשבתי להביא.
מערכת הדיאגנוסטיקה מאפשרת לי לאפס תקלות ולבדוק תקלות דרך המחשב שזה מגניב.
לבנתיים את נושא הפוב לא פתרתי וזאת בשל טעות של פרטזילה ( הסתמכתי על האתר עם המק"ט) ומסתבר שהתדרים (או לפחות המק"טים) שונים בין כלים שיועדו לאטלנטי (CONCOURS) לבין הכלים לשוק האירופי (GTR).
אני מצאתי את הפוב שאני צריך אבל התשלום שלי נדחה טרם בדקתי למה.
סוגיה נוספת שטרם פטרתי היא נידנוד מעצבן של הכלי לצדדים כנראה בגלל מסביי ההיגויי שיוחלפו לקראת הקיץ.
מבחינת הצלחות הצלחתי לשכפל את האמובילייזר ( עוקף את הפוב ) ואני עובד על מפתח עם צ'יפ ואז לא צריך את הפוב ופשוט נכניס מפתח קובנציונאלי לסוויטש שמנטרל את האימובילייזר.
צריח(כ)ת דלק כצפוי לא ממש חסכוני ממוצע של 6.4 ליטר ל100 קילומטר אבל ופה אבל גדול:
שיוט רגוע פה על כביש שש לצורך העניין יכול להיות עניין פלילי לחיצה על הגז משולה לעונש מוות על ידי המחוקק ותדע ללגום גם פחות מ9 קילומטר לליטר ולהביא אותך לאילת מירושלים בפחות משעה ( אם הכביש ישר ולא מפותל).
בגדול ניתן לראות גם 18 קילומטר לליטר בבין עירוני בקצב של כ150 קמ"ש לשעה ( לא שבדקתי את זה כמובן).
ובכן סיכום שנה ראשונה:
לחיוב:
מנוע רב גווני
נוחות טובה
אמין ( נכון לרגע זה)
מהנה ברוב המקרים - כל עוד זוכרים שזו ספינת משא ולא ג'וי מקס.
ניתן לתחזוקה עצמית ברוב המקרים - כאמור הצלחתי להתגבר על הצורך במחשב דיאגנוסטיקה על ידי רכישת המחשב עצמו.
יש מקום איחסון
תאורה מצויינת ( בכל קנה מידה כולל בהשוואה לרכב)
יש גל הינע לא צריך לשמן שרשרת (אני לא מרגיש את המשיכה שלו).
רכבתי לאילת עם 2 עצירות קטנות וחזרתי משם עם עצירה אחת לתדלוק.
חסרונות:
כבד
תנועה צפופה קשה לתימרון ( תוסיפו את הכבד)
ברוב המקרים שתיין לא קטן.
חום מנוע מורגש יפה ברגליים ( פתרו את זה בדגמי 2010 אם אני לא טועה) בחורף מהווה יתרון
יקר לאחזקה בייחוד אם אנו תלויים במטרו.
מחסור במערכת הגבלת אחיזה - (לכלי יש עודף כח ) עד דגמי 2010 ( שוב אם אני לא טועה)
הבולמים והשלדה קצת מתקשים להתמודד עם המשקל תחת לחץ בכבישים טכניים בייחוד בבלימה הורגש יפה ברכיבה שלי לאילת שהאופנוע היה עמוס בארגזים מנעולים בגדים מיים וכו'.
אומנם לאחרונה אני לוטש עיינים לכיוון כלי סופרספורטיבי אבל האופנוע ישאר אצלי לשנה שנייה סך הכל הוא מבצע יפה את המוטל עליו סוג של באנדיט אם יוחלף זה יהיה להיאבוסה או ZZR שנגדיר אותם סופר טורר או כלי סכין דוגמת ג'יקסר R1 וכו' להל"ן סופרספורט.
הכלי מקבל ציון 8.5 בסולם LOKIMONSTER
אמממ... מה לגבי ה MT10 בגרסת הטורר?
אמממ... מה לגבי כאפה מאפסת בגרסת הטורר?
lokimonster
15-11-2017, 15:49
מצמץ כרגע לא רלוונטי והתהיות הן לגבי חזק יותר ומהוקצע יותר כך שהMT הוא סוג של פשרה - לא מתקדם מאוד בהספק ולא בהכרך ספורטיבי דיו.
לכן להערכתי הוא יורד מהמשוואה.
שושנה צא לנופש - יש'ך וורסיס כלי נחמד והגיוני לכל הדעות עזוב אותך מסיון זה עובד רק עליך.
אצלי - אוטוטו סוגר 18K ק"מ בפחות משנה... התובנות של שנינו די זהות. מסכים עם כל מה שלוקי כתב. גם לי אין שום כוונה לממן את מטרו. השבוע הוזמנו חלפים ב 400$ מפרטזילה לצורך טיפול גדול הכולל החלפת אטם מכסה שסתומים. כן זה המון המון כסף , אבל במטרו היה כנראה עולה בין פי 2 לפי 3. גם לוקי וגם אני מתחזקים את האופנוע בתחזוקה מונעת ובחיים לא תחזוקת שבר.
כתבתי ואכתוב שוב לכל מי שמתכנן לקנות GTR או ZZR : בעיית הבעיות ב"אופנוע" (ןלא ברוכב :smoke: ) הינה שמהירות השיוט שלו יכולה להפוך "לשיט" אחד גדול אם יש מכמונת מהירות בסביבה.. סיבוב מצערת הכי קטן מביא אותך למהירויות לא שפויות בעליל.. חייבים לבקר ללא הרף את המהירות.
לסיכום ...
אני מרוצה!
הסתייגות:
הGTR אופנוע נוח למדי אבל BMW נוח פי כמה. לכן, גם אני לוטש עיניים לכיוון קצת שונה מלוקי - אל משפחת ה RT1200 או K1600 אבל ... יש שיקול כלכלי שמעכב את המעבר.
בניגוד ללוקי ואולי בגלל הפרש גיל של 10 שנים ביננו (לטובתו - אני הזקן בחבורה ) , אני כבר לא מחפש את המהירות הטוטאלית ש ה GTR נותן , אני מחפש את הנוחות הנינוחות והאפשרות לשמוע מוסיקה ולא דרך קסדה אלא מהרמקולים של האופנוע... את זה יש רק שתי משפחות שיכולות להעניק לי : BMW או GL1800 רק שהמחיר שרוצים על האחרון לא שפוי בעליל....
lokimonster
16-12-2017, 16:10
שבת ערן מתקשר נפגשים בלטרון.
מעיר את המנכ"לית ושואל אם את בעניין לצאת לסיבוב קפה וביקור אצל האחיינית הטרייה שלי עם השתיים וחצי שיניים בת ה8 חודשים.
המנכ"לית נענית לחיזורים ואנו יוצאים ביעף נמוך ללטרון.
מזג האוויר נעים ואחרי מספר דקות מורגש שהצמיג כבר בטמפרטורת עבודה.
מחשש ממפגש עם כחולי המדים אנו רוכבים בקצהץב מנהלי על הקצה הנמוך של הסל"ד.
החלון החשמלי מורם ואוויר חמים מגיע לגוף ולרגליים.
הירידות של כביש אחד נבלעות תחת צמיגיי המפלץ והמנוע יוצא בהכרזה של זה כל מה שיש לך לתת.
לך תסביר לו שאנו כבר בברירת קנס.
20 דקות אחרי אנו בלטרון פוגשים חברים ומכרים מהעולם הדו"ג כולל ברוטלה אחת למכירה שבהכרות עם הבעלים אני ממליץ עליה בחום ( אפשר לפנות אלי בפרטי ואני יתווך בינכם ללא דמי תיווך).
לטרון נקןדת מפגש נהדרת לרוכבים ובית ה.פה שם לטעמי טוב החל מהקפה וגם האוכל.
בעבר את הקפה שתינו בקריית גת אבל שם הוא שווה לאיבר הישיבה - בכל מקרה נחזור למה שחשוב וזה האופנועים שמגיעים החל מקשישים פרוקי גב שהגיעו בשאון של אופנוע משתעל העונה להארלי וי סטורמים וקפטן שושנים שהגיע באיחור מסרותי כשאנו היינו עם הפנים ליציאה.
המשכנו לרמת גן הgtr משתף פעולה נהדר עם המנכ"לית ו45 הקילוגרמים שלה.
אנו ביעף נמוך על 5000 סל"ד (באחד ההילוכים הנמוכים) הספרטינה ( עקלתון פנייה ארוכה) ואנו יורדים נמוך ועולים בסל"ד.
אני מחייך לעצמי.
חיש קל אנו על כביש 4 משם לשדרות ירושלים אומרים שלום לאחיינת שלי.
חזרנו דרך סבתא גולדה ומשם בקלילות לכביש אחד ומשם ל443.
בכביש 443 אני משחרר קצת את מחט הסל"ד והאופנוע על 320 הקילו שלו פלוס 160 שלי וזוגתי שתחייה יורדים נמוך בפניות של 443.
בשל הקור היחסי נחשי הזפת שמתקנים את החריצים לא נותנים את תחושת ההחלקה או המעקב של הצמיג ובהחלט ניתן לרכוב בקצב מעורר זיקפה.
רמזורים מזדמנים מאפשרים לנו לחוות זינוקים ותאוצות מטורפות שאני חושב שהבאנדיט לא ידע לספק.
מהר מאוד הגענו לסיבוב של נבי סמואל ( קבר שמואל הנביא) אני לא אשתף באיזה קצב אבל יעדכן שהצ'יקן סטרייפ הגיע קרוב לסולייה הן בשמאל והן בימין.
הנחיתה בבית הייתה רכה ואני מבין את גדולתו של הקאוואסאקי וגורם לי לסלוח לו על החום יתר בקייץ או הגמלוניות שלו בתנועה הצפופה.
אני מתחבר פה לחוות דעת שקראתי וצפיתי בהן בעיתונות חו"ל בה הגדירו אותו ( מבחנים של אופנועים בני גילו 2008 עד 2010 בערך במבחנים עדכניים יותר באופן טבעי יש יותר ספורטיביים ועדיפים) כספורט תיור עם דגש על יכולת ספורטיבית כאמור תאומת גילו.
אגב בשל צינון ממושך לא רכבתי כשבועיים פלוס והפקקים אכלו לי את הלב ברכב והחזרה לאופנוע החזירה אותי לפרופורציות בהן הגמלוניות נעלמה והפקקים לא כלכך נוראים.
מבחינת תצרוכת דלק רכיבה רגועה וחסכונית מתורגמת למהירויות בהן הברירת קנס כבר לא קיימת כולל בכביש 6 מאידך שם האופנוע הכי חסכוני כי אנו נמצאים בתוך עקומת המומנט המיטבי.
זו סוג של אנומליה מגניבה שאני מניח לא תעמוד להגנת מי שיתפס בקצב הזה ( לא שניסיתי את זה כמובן).
סיכום
רמת ההנאה שאני שואב מרכיבות השבת עצומה וכן יש משהו במנוע הגדול הזה עם המומנט ההספק האופי והתפעול של הכלי שבהחלט יוצר חבילה מהנה ומאוזנת שמכפרת על התנאים העירוניים ועלויות האחזקה.
lokimonster
03-03-2018, 18:45
שבת פוקח את עין ימין חושך בחוץ.
בפורום כולם עדיין ישנים.
סוגר אותה.
השעה 7:20 ושתיי עיינים פקוחות והוואטס כבר מזמזם.
מי פנוי לסיבוב.
מציץ על השותפה שבקול מנומנם אומרת הבטחת לי קפה.
אין יותר טוב מזה.
התארגנות זריזה תוך כדי מתן תשובות תיאום עמדות וויז למנוע הפתעות ואנו על 1400סמ"ק 158 כוח סוס. בדהרה קלילה בתחום המותר.
חיש קל שער הגיא פוגשים את קולומבוס ןהחרג'וק על 125 הסמ"ק שלו.
מסתערים על לטרון נחושים לנצח בקרב מחת הסל"ד של קולומבוס מציגה 800 סיבובים לדקה שמתורגמים למהירות פלילית של 110 קמ"ש.
10 דקות אחרי אנו בלטרון.
הקפה לאטה אמריקנה אנא עארף על השולחן עם הסלט טונה שלי.
זמזום מנועים איטלקים וצביקה מגיעים ולאחריהם אנפילד ומיקי על 1900 הסמ"ק הרועמים.
קישקושים של בנות על מידות מגפיים קסדות ביריות.
קללות קלות על נושאים ברומו של עולם כמו ברקת חרדים ועיריית ירושלים.
הקפה נגמר ואף אחד לא רוצה לחזור הבייתה.
אפילו הבוסית השתכנעה לשכוח את הילדים ולהמשיך בשמש הנעימה לסיבוב נוסף.
מיקי מוביל ואנו אחריו נהנים מסמפוניה של מנוע וי טווין 1900 סמ"ק ורעשיי בק פייר שמבריחים את השועלים ממקום המסתור שלהם.
אני מתגלגל על 2000 סיבובים לדקה והמחשב מציג צריכת דלק שלא מוכרת לי של כ4.3 ליטר ל100 קילומטר.
פתאום אני מגלה את הנוף.
הרגליות לא מגרדות את הריצפה והכל רגוע נעים ומהנה.
מגיעים לשריגים אחלה נקניקיה והמשך דיונים על בנייה מניות נדל"ן קוסמטיקה ילדים ושו"ת.
הפעם אין תמונות אז תצטרחו להאמין לי שהכל ירוק והאוויר מהנה.
חזרתי הבייתה ארוחת צהריים ואז נדב בן ה7 אבא בוא נצא לרכיבה.
נו באמת איך אפשר לסרב יצאנו לגלידה במתחם התחנה.
סיכום
אין על אישתי בעולם
חלי אני יודע שמיקי אומר את אותו הדבר.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180303/7b151f781cfaa21bf494ed10cf3bbeb8.jpg
lokimonstet
זמזום מנועים איטלקים וצביקה מגיעים ולאחריהם אנפילד ומיקי על 1900 הסמ"ק הרועמים.
סיכום
אין על אישתי בעולם
חלי אני יודע שמיקי אומר את אותו הדבר.
lokimonstet
6338
היום היה חוויתי ללא ספק.. נהנתי מאוד.
ככל שאני נהנה לרכוב על ה GTR , יש משהו מדליק (ומעייף) ברכיבה על ה XV . הוא מחייב רכיבה נינוחה ואיטית כי המשקף הנמוך יוצר מערבולות בקסדה, ובכלל קרוזר כמוהו אוהב רכיבה בקו ישר כשהמנוע באמצע הסקלה (קו אדום 5000 סל"ד ). המושבים לא בדיוק נוחים. אבל, רכיבה איטית מלווה במוסיקה משובחת ובת זוג משנה את מהות הרכיבה. ב GTR אתה חייב לנטר מהירות, כאן כמעט ולא.
יחד עם זאת, הרכב שניסה לעקוף אותי במחלף מכביש 42 ל 7 , לא ישכח את ההאצה שנועדה להשאיר אותו מאחור כי התקרב אלי יתר על המידה. בכל זאת (למיטב זכרוני ) המומנט של המפלץ הכסוף מצוי על הסקלה שבין GTR לבין ZZR1400 , פראייר הוא לא.
אם אני משווה רכיבה על שתי הבהמות הכבדות, כל אחת מהן מייצגת ז'אנר אחר לחלוטין. עד היום לא החלטתי מה הכי "נכון" לי - מהירות או נינוחות .
נ.ב....
עברתי תחקור של הסקוריטטה :smoke: בעניין החיפושית.. אם אני כותב כאן הכל עבר בשלום.
יצאתי פטור מנזיפה של חלי , שכן היא חזרה ומלמלה משהו על כך שאני איש לא שפוי ולא צפוי :biggrin:.
אשרי האיש שנשוי לאישה שמבינה את גחמותיו המוטוריות ומשתפת איתן פעולה (בנתיים :winner:) ...
lokimonster
03-03-2018, 20:16
רגע ומה תוצאות החקירה?
הפילטר עבר מכס?
lokimonstet
רגע ומה תוצאות החקירה?
הפילטר עבר מכס?
lokimonstet
1. תוצאות החקירה ? שאני לא שפוי... אבל יש תעודה רשמית שמאשרת זאת :cheers2:.
2. הפילטר (אוויר) + אטם מכסה שסתומים עברו בפעם הראשונה כשהחבילה מפרטזילה הגיעה פתוחה.
מחר, אתגבר על הקריזה שיש לי על המכס ואתקשר אליהם כדי להבין למה לכל הרוחות החבילה עדיין מעוכבת למרות ששילמתי כל מה שרצו. ירצו תוספת נוספת יקבלו, רק כבר שישחררו את החבילה. בגללם אני משבית את ה GTR כמעט לחלוטין.
ככל שאני חושב על כך, התיעוב שלי כלפי הרשויות מתעצם בכל מפגש...
למה צריך מס נוסף על חבילות המכילות חלקי חילוף לכלי רכב... די כבר עם הרגולציה המטורפת הזאת.
lokimonster
10-03-2018, 20:36
שבת 7:00 מתארגנים ליציאה.
הכיוון מזרחה ארץ המרדפים רימונים גיתית פצאל ירושלים.
מזג האוויר קריר ונעים ואני יוצא מהבית יעף נמוך.
הכבישים ריקים ואני נותן מזור למחט הסל"ד.
המפלץ מגיב בווילי קל ונשלט במהירות שכבר נושקת לתלת ספרתית.
אני מחייך לעצמי בקסדה ונהנה מפרץ קל של אדרנלין.
חיש קל אני פוגש את אסף והשושנים בתחנת הדלק של מישור אדומים.
קפה דלוח עם רן שהגיע אחר כבוד אחריו הצטרף אסף.
אנו יוצאים לכביש אלון על נופיו הירוקים.
למי שלא מכיר זה כביש צר טכני מאוד שמשלב נופים מההממים בכל עונות השנה כמובן שבתקופה זאת גם ירוק.
האוויר הקריר עושה לנו ולמנועים טוב.
הכביש הריק מהווה פלטפורמה נהדרת להכרת מגבלות האופנוע אבל בקצב איטי.
חיש קל אנו מסיימים ועולים לכיוון רימונים.
מחט הסל"ד שוב רצה למעוזות פחות מוכרים ואנו עפים בקצב נהדר.
ספרטינות ארוכות סיבובי s בתוך נוף של השומרון בואך מדבר יהודה.
הוורסיס אחרי ואחריו f800 עומדים יפה בקצב כאשר בישורות אני תופס פער עצום.
היכולת של המנוע גדולה על השלדה והמכלולים וכמובן שהם גדולים עליי ואני מודה שיש לי עוד המון מקום לשיפור.
עצירה באחת המצפורים לריענון ושוב מהר לפני תום הפס מהבית ממשיכים לכיוון גיתית וחמרה.
בראש עובר לי שאם למות זה הזמן כשאני מחייך וטוב לי.
כמובן שאני מתכוון להשאר לעוד כמה עשורים כדיי לקטר ולהתבכיין.
ככה זה אשכנזים.
פצאל פוגש את אבי ברמן ממונט ואת קוטי שרוכב גם על gtr רק שהםעם הוא בא עם המשפחה.
סוג של חינוך מוטרי מגניב.
מפצאל חזרנו ובדרכנו הייתה לנו התקלות עם סמויים.
אז חברים מתנ"א שם מכה בכל הכח שימו לב.
לשמחתי עבר בשלום יחסי.
שבת נהדרת על סל"ד גבוהה.
לגבי הgtr
אני לומד אותו.
מתלה קדמי יחסית רופס האמת שציינו את זה במבחנים שצפיתי בהם ובאמת תחת לחץ זה מורגש.
אחורי דווקה משתף פעולה יפה.
בגדול הכלי משתף פעולה יפה ויחסית לא מעייף.
נוחות נהדרת ובמזג אוויר קריר המנוע לא מעיק.
מויי בייןhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180310/1a982561417814f7936fe4a8b69325c5.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180310/8cee3271c4e1420237d4ecfaf31952c5.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180310/1c01c5dde1ebaa126515dbb441528ef7.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180310/90131532b5f13484fa73bfdd7a32433c.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180310/e108776b442714c901f6e53ba620f5a8.jpg
lokimonstet
Shasha127
10-03-2018, 21:48
למה בעצם משמשת העריסת מזוודות ממונית מרצדס שהתקנת מעל הארגז האחורי בקומה שלישית?
ובאותו עניין לא היה כדאי כבר להמשיך את הקו ולשים גם כיסוי/ריפוד חרוזים חומים על המושב?
למה בעצם משמשת העריסת מזוודות ממונית מרצדס שהתקנת מעל הארגז האחורי בקומה שלישית?
ובאותו עניין לא היה כדאי כבר להמשיך את הקו ולשים גם כיסוי/ריפוד חרוזים חומים על המושב?
הרגת אותי!
הרבה זמן לא צחקתי ככה...
כנראה שהתשובה תהיה פחות דאווין, יותר פרקטיות,
אבל אחרי יציאה כזו לא משנה מה יגידו...
lokimonster
11-03-2018, 09:24
מצחיק.
אבל כאמור יש תשובה פרקטית.
אנו בחורף ובמקום להכניס את הכיסוי הרטוב לארגז אני קושר אותו ברשת למעלה והארגז נשאר יבש וללא ריח של שתן.
בקרוב נחליף לארגז קייץ.
lokimonster
11-04-2018, 09:24
מה נשתנה הלילה הזה....
שיניתי קצת את אופי הרכיבה על הקאווא.
במה דברים אמורים:
שבתות אנו נוהגים להפגש בלטרון ולצאת לסיבוב ( בית גוברין נס הרים וכו').
אחד הדברים שהשתנו הם רכיבה בהילוך אחד נמוך יותר מה שמאפשר "תקיפת" פניות בקצב אחר ומתורגם להרבה מאוד קמ"ש.
ההילוך ה6 באופנוע הזה ( וגם החמישי) הם זן של אובר דרייב שאומנם יש להם מספיק כח לבצע כל דבר אבל ההיבט הספורטיבי נעלם.
המשחק הוא בעיקר בין חמישי לרביעי שם האופנוע מגיב אחרת ואני מוצא המון הנאה מהפן הספורטיבי של הבהמה.
ההבדלים ( אומנם עבר זמן מימיי הבאנדיט העליזים) בין הבאנדיט לקוואה הם שבקאווא צריך להיות 2 הילוכים למטה כדי לנצל את המנוע בעוד שהבאנדיט היה מבצע הכל בהילוכים הגבוהים ( יוחס העברה שונה ).
אז אומנם מדובר באופנוע שמן כבד וגדול אבל הוא בהחלט מהנה לרכיבה ולאחרונה אני גם מגלה את הפן הספורטיבי שבו ( מתכוון לבקר בפצאל בקרוב).
אולי קורס רכיבה מתקדמת עם הבהמה קודם?
lokimonster
11-04-2018, 10:14
אולי
לא פוסל את האפשרות.
lokimonster
14-04-2018, 20:21
שומרון.
עבדכם הנאמן והחרמן סובל מנידנודיי שינה.
וככזה אין לו בעייה לקבוע ליציאות בשעות בהן אפילו התרנגולים לא מתעוררים והג'יני משוטט לו בין הכפרים ומחפש קורבנות תמימים.
הוצאתי הודעה לקבוצה לסיבוב זריחה כזה שאני מאוד אוהב ולמרבה הפלא חוץ ממני יש עוד 3 שרוטים ברמות כאלו ואחרות.
קבענו במישור אדומים ( אני מניח שקראתם את סיפורו של השושנים ) אני, א' מהשב"כ, א מסיירת גייזר וקפטן נופשני בתחנת הדלק של מישור אדומים.
א. גייזר הגיע באיחורון אופנתי אליי לבית ובכלצזאת הספקנו להגיע במועד על אף הסירבול של הגוזי היפיפה שהוא רכב עליו.
א' מהשב"כ נחת בתחנה בקול תרועת אקרופוביץ'.
קפה זריז תדלוק ושמנו פעמנו לארץ המרדפים.
הכביש טכני ונהדר ואחרי פרק קצר הרמתי קצת את הקצב.
כמובן שהכל יחסי.
עלינו לאחת מנקודות התצפית וערכנו את תחרות הקרחת המוצלחת כשהמדד היה השמש.
א' שב"כ הפסיד הבחור שעיר.
ההתלבטות הייתה בין הקפיטן, גייזר ואני.
לדעתי אני נצחתי אבל תשפטו בעצמכם אחר כך.
לאחר קפה מחורבן שאני הכנתי המשכנו בדרכנו לכיוון בית אריה.
מאחר ואני לא ממש מכיר את הכביש הקצב היה רגוע והתגלו שם כבישים מופלאים ונוף מהמם ועם קורטוב של מזג אוויר נעים הביא את כולנו ( נראה לי שכולנו) להרפייה מלאה בייחוד אצל א"ג ( קיצור) הסוכרתי שגילה שרכיבה טובה לבריאות ומורידה את רמת הסוכר בדם.
יצאנו מהשומרון לכביש 444 שם פתחנו קצת מבערים לעבר לטרון והותרנו את א"ג קצת מאחור.
בכל זאת מנוע אנמי וחוץ מיפה לעיניים לא נראה לי שיש לוגזי הרבה מה להציע ( הדברים נכונים לרכיבה עם כלים בעלי הספק כפול ורוכבים פחות או יותר מנוסים).
בלטרון הייתה לנו הפתעה נעימה בשם עופר 36 המיתולוגי וzzr עם הk1300.
קפה ושיחות למי יש יותר גדול, גלולת היום שאחרי, והוצאת שפם כל מה שגברים מוטרדים מהם ושמנו פעמינו לנס הרים.
הכביש נהדר וחוץ מרוכבי האופניים הכל מושלם.
סיימנו עם טעם של ארטיק פירות ורצון לעוד.
חייב לשבח את א"ג שידע לרכוב בקצב יפה עם הגוזי בפיתולים ואני בטוח שהוא נהנה מכל רגע.
אני יודע שכולנו כן.
לגבי הgtr.
ובכן ככל שאני רוכב יותר כך אני לומד אותו ואכן הגיע הזמן לקורס רכיבה מתקדמת לצורך שיפור וחידוד נהלים.
הכלי יודע לשתף פעולה למרות מימדיו.
כאמור כל עוד לא מצפים ממנו להיות חד כמו סופרספורט אנו מקבלים כלי נהדר בעל תאוצה מטורפת שהשתיקה יפה לה.
סיימנו את היום כשאני וא"ג יצאנו לחצר הבית לשטוף את הגוזי והענק משלל הברחשים ובעלי הכנף חסרי המזל שמצאו את מנוחתם עדן על גבי משקף הקסדה הפנסים ןבמקרה של א"ג על המעיל ( בכל זאת נייקד).
אתם מוזמנים לשפוט איזו קרחת מנצחת
Loki
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180414/ddb806329e55b0c765f7c8a7a13c57ec.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180414/c34cffef57b7275bc29c45f96e80041d.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180414/29197d3ef82072e12e033252b0902e3f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180414/8414888b013131303631f7f1bf9caac5.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180414/c556f9d3b1dadafe827f4914784f97ce.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180414/c8ac72fd15b16449902c6a1cdfecb7d5.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180414/b6246b628ebf352db679c1e82c7b08d2.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180414/b027e167a6d50bdda188b6599708c0bb.jpg
lokimonstet
NAOR2207
14-04-2018, 21:00
http://www.hishairclinic.com/wp-content/uploads/2014/05/quagmire-wig.gif
lokimonster
21-04-2018, 11:50
לכבוד יום ההולדת העברי קיבלתי פס כמעט לא מוגבל.
יצאנו 3 רוכבים על 3 כלים שונים בתכלית.
אני על הענק השחור ( בנות לא להתבלבל זה אופנוע) אסף על הפנדורו הגרמני ובני רכוב על הצל קאסטום יפה מראה.
מקום המפגש בתחנת דלק בצומת אלמוג.
כהרגלי הקדמתי קצת אז ניצלתי את הזמן לתדלוק וקפה מזעזע שאפילו בארה"ב לא קיים ( ותאמינו לי הקפההשם די מגעיל).
חיש קל קול אגזוז מוכר אסף מגיע עם הbmw כשתחבושת למשקף שלו.
אחריו רעם מנוע v twin ובני נוחת עם הצל.
אחרי טקס ריחרוח ישבנים יצאנו לכיוון מצוקי דרגות.
נתנו למי שחשבנו שיהיה החלש בחבורה לקחתצאת ההובלה למצוקי דרגות והבחור התגלה כאתלט לא קטן תוך שהוא תוקף את הפניות באופן אלגנטי וזריז ומפגין שליטה טובה.
מצוקי דרגות שולפים פק"ל קפה עוגה מצות עם שוקולד אוחזים ידיים ומחכים לשמש.
אבל השמש בחרה להתחבא מאחורי אובך ועננות.
נו שווין אין שמש זו ערובה למזג אוויר ידידותי למשתמש וכך היה ירדנו מדרגות והדרמנו לכיוון ערד.
הכבישים יחסית פנויים ואנו רצים לנו לעבר הפיתולים של ערד.
זנב הדרקון של ישראל.
את בני נטשנו מאחור בכל זאת פיתולים שובי לב ושוברי פלסטיקה למי שלא מיומן.
ניסיתי לפתוח פער כדי לתת כמה תמונותמאבל אסף הדביק אותי מה שהותיר תמונות של דוגמן אחד בלבד אבל זה יותר טוב מכלום חוץ מזה קאסטום מצטלם נהדר על רקע המדבר.
ערכנו עצירה קלה לתדלוק קצת חוויות והזלת ריר על פרארי ( לא נעים לי להודות שהאופנוע שלי בעל ביצועים כמו של פרארי ועולה 950 אלף שקל פחות מהפרארי) ניסאן קאדילאק ועוד כמה יצירות מוטוריות יפות לעיניים ובעלות סמפוניה לאוזניים.
המשכנו ללטרון בדרך המפותלת ושם פגשנו את מיקי וחלי זוג יקר שאני חייב להודות על המתנה וכמובן לומר שאני חולה עליהם אלון שבא עם השיטרואן וכמובן מכרים נוספים מתקופות חיים אחרות.
הטיפטוף הזכיר לנו שכדי לרוץ הבייתה וכך עשינו.
הגענו יבשים ומרוצים.
אין כמו נוף המדבר בתקופה זו של השנה.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180421/c09cb78648ed0e668f25eda42d37916b.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180421/b260d28b23b9ba3f9cbf6864b2a92c40.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180421/fe517946d71cb755e8a7252dc098effc.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180421/4d99ff0e4635268ba91206f6568fe153.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180421/7cc8fc257e13596dd76feb1e5f234374.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180421/1a9d5c1559f9781cea50ec3aee725672.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180421/71252827494175415e698d59ce348423.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180421/5fbc135f25141b79f32bfd09d0ed6583.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180421/40ffbc6283fc3efd3381ba061a4ce30b.jpg
lokimonstet
300 ק״מ של רכיבה כמעט בלי כבישים מהירים.
נוף מדברי, ים, שדות והמשותף לכולם הוא הכבישים המפותלים.
הגעתי הביתה כיסיתי את האופנוע והתחשק לי לצאת שוב.
אותם כבישים אותם אנשים. שבת של כיף.
lokimonster
23-04-2018, 07:45
ועוד הספקנו להגיע הבייתה לשקשוקה
lokimonster
10-06-2018, 07:08
אני והgtr אחד.
למדנו להכיר את השגעונות אחד של השני.
החיים מהצד הטכני ברוך השם משעממים למדי ולמעט מצבר שהוחלף כרגע אין דרמות.
הכלי ואני משתפים פעולה יפה והשליטה עליו משתפרת.
לשמחתי מצאתי עוד כמה שמבינים את היתרונות ברכיבה לפני הזריחה ואני יוצא עם יותר ביטחון לאזורים שבהם הייתי רוכב לבד.
השבת יצאנו השושנים על הוורסיס דוד על הgtr ואסף עם הbmw לכיוון השומרון.
הכבישים טובים ומאתגרים והנוף מדהים.
למעט קטע אחד בו הנוף נטש לטובת ערפל נוסח סרטי האימה בו אפילו את קצה האף לא ראינו.
הgtr מתגלה ככלי טורינג נהדר בעל יכולת ספורטיבית ראויה.
העדר בקרת אחיזה ויד גסה על הגז יודעים לתת לגלגלים מזור או שהקדמי מתרומם או שהאחורי נמרח ואני לא בטוח איזו מהאופציות עדיפה ועד שאחליט אני אמשיך לרכוב בעדינות.
בכל מקרה הקמנו מועדון ארוחת בוקר בשבת והסיום בדרך כלל בלטרון לקפה ומפגש חברים.
מגניב.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180610/f55cdf8f88faf00d02e7fb4a2c95a9f0.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180610/3121ef9b9ea1ce7b3efc1c0814936673.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180610/174b71655439c63a7758d9db2a5d86d2.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180610/de76691c81b4fc98e5fb1086bb752a47.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180610/970240c0692da66104a259895f4c920b.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180610/2124f0bf2d26e64c48e372a4dd0adc10.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180610/e821343ddd35207ae114f2371d879b59.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180610/5328f1cb62fe3f504f21e9cbae09d86b.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180610/65aa0f0fc75a6f8fa963b51f3c4aa204.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180610/d7116c61dd3314046402019a76a7caad.jpg
LokiMonsteR
lokimonster
08-08-2018, 16:48
טיפול גדול:
טוב אחרי לבטים והאמת חוסר תקשורת עם המוסך בו רציתי לטפל ( מוסך מצויין אבל מאוד קשה היה לקבוע תור לטיפול) חזרתי למקורות ( פחות או יותר).
הטיפול בוצע בידיו האמונות של ישי וניר ממוסך רק אופנועים ( מיסטר מוטו).
את ישי אני מכיר עוד מהימים שהוא טיפל בקאבים של דומינוס פיצה וכמובן במשך 6 שנים בו הוא טיפל לי בבאנדיט הזקן והטוב ואני יודע שהקאוואסאקי קיבל את הטוב ביותר שאפשר לבקש.
בטיפול הוחלפו האטמים במכסה השסתומים נבדקו המרווחים של השסתומים ובשעה טובה ( כך אני מאמין) תיפסק הנזילה מראש המנוע מימיו באישימוטו.
על הדרך הוחלף נוזל קירור שמן דיפרנציאל כמובן פלאגים פילטר אוויר.
לפני כשנה רכשתי מצלמה דו כיוונית שהותקנה תוך מתן פתרונות יצירתיים למיקום הכפתורי תפעול והמוח.
האופנוע בהחלט לא פשוט לתחזוקה ורק כדי להגיע לעבודה מצריך זמן רב בפירוק של כל מה שרק אפשר החל מהפלסטיקה דרך הרדיאטור ונגמר בהטיית המנוע.
האופנוע שהה במרפאה מספר ימים והמוצר המוגמר חזר נקי ומורכב עם כוחות חדשים.
אני רוצה להודות מעל במה זו לישי שלקח את האופנוע תחת חסותו ( אני יודע שיש מוסכים שמעדיפים לא להתעסק בGTR) ובאמת למד את החומר לפני שהתחיל לעבוד על האופנוע ( זה מעיד על מקצועיות וצניעות - שאפו).
אז מעל במה זו אני באמת מודה לצוות רק אופנועים שטיפל בילד וכמובן על הסבלנות לניג'וסים שלי.
נתראה בביקור הבא.
LOKI
נ.ב
שבת נבחן את המצלמה
lokimonster
11-08-2018, 15:13
קצת תמונות מחדר הניתוח.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180811/4d3a930b25889ea0b6257b614add9be5.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180811/3429ebb983f52851479236ad884ba637.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180811/23dbe39380cb649b1497d929fcff2415.jpg
LokiMonsteR
lokimonster
11-08-2018, 15:28
שבת 04:10 אלון לא עונה.
קבענו להפגש במישור אדומים לסיבוב בוקר רווי אדרנלין ואוויר נקי.
בסוף התולעת עונה ומגיע אלי סביב 4:55 כלומר יש לנו 5 דקות להתייצב בנקודת המפגש.
אני שונא לאחר מה שאומר לשחרר קצת סוסים.
ובכן הכלי אחרי טיפול ויש הבדל מורגש בייחוד בסל"ד גבוהה.
חיש קל אנו מגיעים לנקודת המפגש ויוצאים לדרך.
האופנוע נהדר למעט הנידנוד שחזר.
זה מורגש בהטיות וגם בכביש ישר מעל מהירות שלא אפרט אותה פה.
אני מיישר קו עם המצב מרפה שרירים וזורם עם הכלי בידיעה שאנו נבדוק את הבולמים מלפנים וחופשים ( מסבי היגוי בסדר).
יצאנו 5 רוכבים על 4 כלים כאשר כולנו בעלי רמת רכיבה אחידה פחות או יותר והכרות טובה מה שמאפשר תקשורת סבירה חוץ מאלון שהtdm קצת זר לו וחוקי הקבוצה עוד נלמדים אבל קפטן שושנה כבר ירביץ בו תורה.
גם הפעם פיספסנו את בית אריה אבל אנו עוד נגיע לשם.
היום בחנתי את המצלמה ואני די מבסוט מן התוצאות.
צילום אחורי וקדמי שמתעד הכל לטוב ולרע.
היה אחלה בוקר כנראה שאנו ה"קשישים" יודעים להעריך את השעות שרוב האנשים עדיין מתהפכים להם במיטה.
נ.ב תודה לענת על התמונות.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180811/5e961dfa52a4d3ad4a91faaa1f1a9283.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180811/c6778fc4c9e0632d3e4e7a7ee08a67b1.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180811/d18d6d4f5799f2dd6b0bd6e3bbfcc613.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180811/504853b797258a692b8eaaad8162408c.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180811/d62e2ba55d2d76f7e87bbf720465bb29.jpghttp://cloud.tapatalk.com/s/5b6ed674abd2b/VID-20180811-WA0031.mp4
LokiMonsteR
NAOR2207
11-08-2018, 16:14
סיירת גריאטריה
בסוף תמציאו את הפרלמנט. מחדש.
אולי אפילו גם אני אצטרף (או לפחות אגיש בקשה)
Guccii800
11-08-2018, 17:02
נדפק לכם השכל, מה זה השעות האלו?
ותגידו לענת(?) שיש רגעים שמביך לצלם.
https://youtu.be/B4U3xneXByM
lokimonster
11-08-2018, 21:45
סיירת גריאטריה
בסוף תמציאו את הפרלמנט. מחדש.
אולי אפילו גם אני אצטרף (או לפחות אגיש בקשה)אתה יותר ממוזמן.
לך תדע אולי גם תמצא איזו צלע על האש ובקבוק בירה ( וויסקי אין לי אז מחילה).
LokiMonsteR
lokimonster
11-08-2018, 21:46
ותגידו לענת(?) שיש רגעים שמביך לצלם.קורה לפעמים
LokiMonsteR
lokimonster
11-08-2018, 21:47
נדפק לכם השכל, מה זה השעות האלו?אתה צריך לנסות.
אין אופניים ואין כמעט תנועה.
LokiMonsteR
NAOR2207
11-08-2018, 22:32
אתה יותר ממוזמן.
לך תדע אולי גם תמצא איזו צלע על האש ובקבוק בירה ( וויסקי אין לי אז מחילה).
LokiMonsteR
בפעם האחרונה שנפלתי עליך הגדול עוד שיחק בבובות, ועכשיו מה שמעתי אתה מחפש לו אוטו?
נזיל הזמן. מאד.
לא הפכתי מאז לצעיר. או עשיר. או רזה או בלונדיני. אבל הוחמאתי מההזמנה.
אגב גריאטריה אני יותר מבוגר ממך. רק אומר.
ד"ש לאלף
lokimonster
12-08-2018, 15:44
זו לא הזמנה ראשונה וגם לא אחרונה.
אכן הנער בגר ואביו הופך לפגר.
הנער מחוצ'קן ומרדן חושב שהוא גבר אני מקווה רק שיזהר עם זה האיבר.
LokiMonsteR
lokimonster
14-08-2018, 12:04
צרכנות נבונה.
הזמתי לי פילטרי אוויר לטיפול הבא.
השילוח שהוזמן היה בדואר רגיל ולא אקספרס או משהו דומה.
כנראה שבגלל שהזמנתי שתיים המוכר החביב שלח באקספרס ועוד בdhl.
תוך פחות משבוע אני מקבל הודע למייל יש עבורך חלק שמחכה לשחרור.
מתקשר לשירות לקוחות לברר מחיר.
ופה החלו תשובות כגון תלוי בשירות מה החלק ועוד שאר התחמקויות.
הסברתי יפה שאני רוצה לדעת מה מחיר השירות כדי להחליט האם להשיב את המשלוח ולהתעמת עם המוכר ונאמר לי כ280שקל.
Wtf
חלק בשחרור מהיר 280 שקל.
חוטף הקריזה פילטר שיחרור ולמה dhl.
לפני שאני מתחיל רעש פניתי לasafa וmasteroz להתייעצות שבסופו של דבר הוחלט ( עוד לפני התשובה בעיות בדחיית סיפוקים).
רשמתי מכתב נזעם בו אץכיתבתי את מיודעי ממבקר המדינה ועוד כמה כתובות על השתלשלות העניינים תוך שאני מדגיש שמדובר בחלק בשחרור מהיר.
שעתיים אחרי הודעה החלק שוחרר ובדרכו אליך.
כעת שאלה לחברת dhl.
למה להקשות את החיים?
ולמה לא להיות שקופים?
אם נתעלם רגע מחוסר הרצון שלכם לתת מידע השירות היה מצויין ואדיב אפילו מענה מהיר.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180814/95a12c94029c423b013868a31e5ba680.jpg
LokiMonsteR
כי שיטת מצליח.. איתך לא הצליחו, אבל כנראה עם הכמה לפניך ואולי גם לא מעט אחריך כן.
lokimonster
26-08-2018, 13:01
מעוזות לא מוכרים.
שבת כרגיל קמים בשעות שכל אדם נורמאלי נמצא עדיין בשלב של קרי לילה.
מנסה להתארגן עם מה שפחות רעש ולרדת לשחרר את הסאקי ממרבצו.
האוויר הקריר מעורר אבל בכל זאת משהו בהתנהלות הולך אחרת.
אני מתלבט האם לקחת את השואי הסגורה שלי בעקבות בעיות שחוויתי עם המשקף שנתלש לי ברכיבה בשבוע שעבר ( על כך ארחיב אחרי תגובת שואי) בקסדת הניאוטק החדשה שלי.
לבסוף נפל הפור על הניאוטק ויצאתי איתה תוך שאני נמנע מלפתוח את המשקף יתר על המידה או לרכוב מהר כשהמשקף של האופנוע מורד.
הכיוון ציר 60 לכיוון באר שבע.
אני נפגש עם קפטן שושנה ואסף שכבר מורגלים בשעות ההזויות הללו ואנו חיש קל יוצאים לעבר הר גילה.
האופנוע נינוח והדרך מגניבה.
הנופים של הרי יהודה והכפרים הערביים שנשארו פחות או יותר כמו בעבר מדהימים.
מדי פעם ישנם ריחות של טאבון או זבל שהם שורפים וכמובן ריחות של השדות מסביב.
אנו חולפים על פני מערת המכפלה ( טוב לא בדיוק) וכמובן דוהרים בואך עיר האבות.
משום מה הרכיבה לא הייתה כתמול שילשום והייתה קשה.
שילוב של העיפות והתעסקות סזיפית עם המשקף הארור של הניאוטק הפריע לי לריכוז דבר שהוביל לטעויות של מתחילים.
הורדתי קצב והדברים קצת הסתדרו ובכל זאת היה לי קשה וכמוביל אני מקפיד להיות בקשר עין עם הסביבה וכמובן עם החברה מאחור.
מאידך הנוף של האדמות הארץ הקדושה מרהיב והאוויר של הבוקר נותן תחושת אופריה נהדרת.
מערכת התאורה של הקאווא מאירות את הכביש באלומה רחבה ולמרחק גדול.
אני חושב שהקווא מתהדר באחת ממערכת תאורה הכי טובה שיקיימת ( או לפחות שנתקלתי בה) מכל כלי רכב כולל אוטובוסים שנהגתי ומכוניות.
עצרנו בתחנת דלק של צומת דבירה לקפה נראה היה שכולנו היינו זקוקים לה ושושנה הציע שינוי כיוון שהתקבל בברכה.
סיימנו בבית ג'וברין בצפייה לגלוצ'י שיגיע.
החזרה הביתה כבר היתה קלילה העייפות חלפה ואני בכל זאת נשארתי בקצה איטי ומהנה תוך שאני נהנה מגלי המומנט שהקאווא יודע לספק.
המנוע הענק שלו יודע לספק רוגע פשוט משלבים ל שישי ומתגלגלים בין 40 קמ"ש ועד כמה שרוצים.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180826/1a9356f31464592003c70fc345da25fd.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180826/616a17deebf039b928c0e08bc740506e.jpg
lokimonster
08-09-2018, 10:09
אחרי שבוע של הזנחה לטובת הפיאט השובבה יצאנו קבוצת הקשישים הירושלמית לסיבוב בוקר של שבת.
הכיוון סדום ערד משם סוסיה יציאה בתרקומיה לכיוון בית גוברין וחזרה לעיר הקודש.
הדרך הייתה רגועה בגלל השואי המחורבנת שטרם פתרתי את בעיית המשקף וחיישן abs אחורי שמדי פעם מתעורר ומצריך עצירה לאיפוס.
רכבנו בקצב מנהלי ולא היו יותר מדי דרמות חוץ מהמחסור באוויר בקסדה.
חיש קל הגענו לכביש ערד שם כאילו כולנו התעוררנו והקאווא שיתף פעולה באופן מושלם תוך שאני פותח פער כדי לצלם את שאר השותפים.
משום מה החום בקסדה נשכח וכמובן ככל שעלינו כך האוויר התקרר.
הרכיבה בקצב איטי לקאווא עם פיצוי של מנוע גדול מאפשרת התקדמות זריזה בהשוואה לכל רכב על הכביש.
קצה המגף מדי פעם מזכיר לי שאני ירדתי די נמוך.
אחרי הטיפול הגדול המנוע חזר לנשום וממש מורגשת הקפיצה בהספק כשהראם נפתח שאפילו סיפק דריפט קטן ולא משעשע באחת ההטיות באזור ירושלים.
אני חושב שהצמיגים כבר מדורגים וכמובן צריך לבדוק את החיישן הארור.
על הקסדה אני ארחיב בהמשך.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180908/f62634b177bca37cf04f6895ee25ea83.jpg
LokiMonsteR
lokimonster
25-12-2018, 13:59
החיים עם הGTR עוברים בנימנום מסויים ואני פחות רוכב לאחרונה ( יש את חבובה הפיאט האדומה).
לאחר הגשמים גיליתי כי נורת הABS דולקת באופן קבוע ולצורך כך קבענו לצאת באחת השבתות אני הבן שלי וא' שם בדוי לרכיבה לראשון לצורך איבחון התקלה ויעוץ מחבר יקר שיודע דבר או שתיים בתחום האופנועים.
הרכבנו את ארגזי הצד העמסנו את מחשב הדיאגנוסטיקה כבל מאריך ועוד כמה זוטות ולאחר ניפוח אוויר ( פרוייקט מעצבן שיפתר בקרוב על ידי רכישת שסתום זווית ) יצאנו לדרך.
המסלול היה דרך עין כרם נס הרים והסתיים בראשון.
פרט מעניין היה שההתנהגות של האופנוע עם מורכב ( הבן שלי שוקל כ70 קילו ) הייתה מופתית ולדברי א' הקצב היה יותר גבוה מהרגיל.
את הכבישים של נס הרים העברנו בהנאה רבה וחיש קל הגענו לראשון.
בראשון חיברנו הכל ואכן התקלה הופיע וקיבלתי שיעור מהיר בזיהוי של הרכיבים והחיווט.
בחזור רכבנו בדרכים יותר קונציונאליות והשמועה הייתה שהGTR ידע לפתוח פער יפה מול הZ1000SX של א' למרות שאנו ביחד עם האופנוע שוקלים כחצי טון ויושבים זקוף.
המושג ספורט תיור קיבל תוקף ואכן בזוג הוא מתנהג יותר טוב מאשר עם רוכב יחיד ( ייתכן שמצריך כיוון שונה ).
לא חשתי בשום נדנוד משום סוג וכאמור האופנוע היה צפוי נשלט ומהנה.
האופנוע יורד יפה בפניות הארוכות בדרך והכלי פשוט מתמסר לגחמות הרוכב.
מאחור לא נשמעו טענות רבות וגם אני לא ממש סבלתי מהרוח בטח כאשר המשקף החשמלי במצב מורם ואנו צלחנו את הדרך בזריזות מופתית.
לסיכום - הGTR בהחלט אופנוע מיוחד.
יש לו המון חסרונות והוא ממש לא מתאים לכל אחד.
כנושאת מטוסים ציוד ושתי רוכבים אני חושב שאין לו תחליף והוא בהחלט כלי שמבצע הכל על הצד הטוב ביותר ברמת פינוק נוחות ( בחורף חמים ונעים בקיץ קצת פחות) ביצועים והתנהגות.
ככלי אורבני הוא נכשל למרות שללא המזוודות צד הדברים קצת משתפרים.
לאחרונה השתנה אופי הרכיבה שלי ואני שוקל להפרד ממנו לטובת כלי יותר ספורטיבי (או דו"ש גדול אני עוד עורך חשבון נפש) ואני שוקל החחלפה.
אם היינו מדינה נורמלית פשוט היה עומד לצד הGTR אופנוע נוסף אבל במעמדי כיום אני צריך למצוא פשרות.
בברכת סעו, רכבו וחרשו את הארץ
לוקי
לא הבנתי איך אופנוע יכול להיות "חמים" בחורף, כלומר בעצם הבנתי שהאופנוע חמים, אבל איך זה יכול להשפיע על הרוכב מבלי לשנות את העובדה שהוא נמצא על כלי פתוח לכל עבר ?
lokimonster
27-12-2018, 14:01
לא הבנתי איך אופנוע יכול להיות "חמים" בחורף, כלומר בעצם הבנתי שהאופנוע חמים, אבל איך זה יכול להשפיע על הרוכב מבלי לשנות את העובדה שהוא נמצא על כלי פתוח לכל עבר ?הכלי עוטף אותך כמו בועה ובשילוב עם חום המנוע שנפלט לעבר הרגליים ( יש גם מסיט אוויר שנועד להסרה בחורף כך שהאוויר מגיע לרוכב) ובהחלט מחמם.
השאלה שלך צריכה להיות לגבי הקיץ ושם החום בהחלט מציק בהשוואה להמון אופנועים אחרים שהיו לי.
בדגמי 2010 ומעלה שיפרו את תיעול האוויר.
LokiMonsteR
lokimonster
06-01-2019, 15:29
קרב הענקים
שבת 4:00 לפנות בוקר.
הקאוואסאקי מונע ומפם בעצלתיים.
אדי מים עולים מהאגזוז בעת שאני מסיים להתמגן.
לצידי עומד קותי שהגיע מהשומרון עם הGTR1400 שלו כשהוא לבוש כאילו חזר ממסע בחוג העארקטי ואני גיחכתי לעצמי מה לא חם לו בהמשך)
אנו יצאים לעבר תלפיות לפגוש את א' והZX10XS שלו.
א' באיחור אופנתי מופיע ואנו יוצאים לעבר כביש המנהרות בואך ציר 60.
חיש קל עברנו את המנהרות כלפתע אני מזנק מעל פגר של כלב או תן שלא ראיתי אותו.
עוצר בצד לבדיקת נזקים ולשמחתי נאדה הכל במקום למעט ריח של גריל שנדף מהאופנוע.
אני נשבע היה נדמה לי ששמעתי את הכלב מיילל ואני ממש הרגשתי רע עם כל הסיטואציה.
החברה מאחור אישרו לי שהוא היה כבר די מעוך כשעברתי עליו אבל עדיין סיטואציה לא נעימה בכל היבט ( בטיחות חוסר שימת לב וכמובן אני אוהב כלבים ולא בצלחת).
הרצתי בראש מדוע לא ראיתי אותו ייתכן בגלל הסינוור מאחור ( לא' יש תאורה די חזקה) או מבט למראות אני לא ממש בטוח ועדיין עובד על הסקת מסקנות.
לאחר בדיקת הכלי ואישור ששום עצם לא נשארה בצמיג המשכנו בדרכנו.
הפיתולים של הכבישים נהדרים וולמרות שיש שם נוף לא רע החשכה לא ממש אפשרה להנות ממנו.
אני הורדתי קצב ואפשרתי לחברים לעקוף.
אני חייב שוב להדגיש שהכלי ללא משקל מתנהג קצת פחות טוב ואני צריך כנראה לבצע כיוון שונה למתלים.
הגענו למיתר שם חיכו יוסי וצ'יקו האחד עם GTR1400 והשני עם BMW1600 כורסתי על ששת הצילינדרים שלו.
במיתר ראיתי את א' שנראה כאילו סיים משמרת במפעל בשר הבחור למרות הגעטקס ושאר הלבוש היה קפוא.
קותי היה בסדר ולמרבה הפלא אני הגעתי בסדר ובהתחשב שלבשתי מכנסיים רגילים,מגניי בירכיים,מגף רכיבה ומעיל דו עונתי וכפפות חורפיות קלות (ללא צווארון או מחממים כל שהם) כדי למנוע רוח לצוואר העלתי את המשקף למצבו הגבוהה ביותר שמגן מהרוח ומונע אוויר לקסדה ( משמועות ניתן לשייט על 220 קמ"ש - לא שבדקתי את זה איי פעם).
ממיתר יצאנו לעבר בית גוברין אני רכבתי אחרי הבימר שעשה את פיתולי חבל לכיש בזריזות מעוררת פליאה בהתחשב בגודל הכלי.
הגענו לבית גוברין לצורך הפשרה ויש לומר שפה כבר היה לי קר יחסית וכלנו הרגשנו את זה למעט הבימר שיש לו חימום בכל מקום אפשרי.
היבטנו על כל הענקים ועל המיני של א' והקשבנו לציקצוק המתכות וללא ספק זה כולנו שמחנו לחזור לדרך חוץ מא' שהזדקק לקפה חם מה שאומר שחליפות עור זו נוסחה לדלקת ראות.
המשכנו למצפה משואה שם שלפנו את ערכות הקפה והעוגיות וצפינו בנוף תוך שנתנו ידיים והתרגשנו למראה השמש שמפציעה מדי פעם מבעד לעפילי הבוקר.
אחרי הקפה יצאנו לכיוון בקעה אל ערביה לע.ע אופנועים שם מטפלים קותי ויוסי בענקים שלהם.
אני במוסך של רשת מטרו WTF.
ובכן אחרי רכיבה מהירה מאוד על 6 וחילוץ של א' שנגמר לו הדלק הגענו לבקעה אל ערבייה.
ובכן בניגוד למה שחשבתי שיהיה מוסך נוסח וואדי ג'וז בירושלים קיבלה את פנינו חוויה חיובית לגמרי חנות יפה ומסודרת לאופנועים וציוד.
עללאא הבעלים נחמד ודבר ראשון הציע לנו קפה (אספרסו אם אתם רוצים הל יש בחנויות ממול).
הGTR של קותי ויוסי כבר ישבו על הליפט ( אני חילצתי את א' אז הגענו אחרי) והחלו בטיפול.
סביב 10 הבטן הזכירה את קיומה ויצאנו לאכול בחומוס ממול.
וואלה 70 שקל אכול כפי יכולתך חומוס שווארמה ממולאים מעלובה (ע' גרונית מבוטאת כמו ק' אגב יש ע' גרונית שמבוטאת כמו ג' ערבייה = גרבייה אבו ע'וש = גוש ואומרים שעברית שפה קשה)שתייה וסלטים מכל סוג רמז לבאות.
חזרנו למוסך תפסנו את עללאא עם ידית מומנט ביד מה שאומר שיש לנו עסק אם אדם שעובד נכון ותאמינו לי שעם כל הסנדלרים מסביב זה חיובי לגמרי ומעיד על מוסך טוב.
לסיום זכיתי לשיטפה מתנה וכנאפה באדיבות המוסך (תענוג).
בתום הטיפול ישבנו לשוחח ואכן מתגלה אדם נחמד מאוד הוגן שמבין עניין והולך לקראת הלקוחות שלו וראינו את זה גם בעת התשלום.
אז אם אתם מאזור חדרה או לחילופין רוצים לטפל בשבת או סתם רוצים ארוחה טובה עללאא ישמח לארח אותכם.
שם נפרדנו ושבנו לעיר הקודש ( השמועה אומרת שלקח פחות זמן ממה שיקח לכם לקרוא את המלל).
מהתלהבות שכחתי לספר על הGTR אז לידע כללי:
אני מחכה לחיישן ABS.
צמיגים כבר צריכים החלפה
הכלי מתנדנד ללא משקל (בתנאים מסויימים ).
כלי תיור אידיאלי ונוח.
אני שוקל להחליף לכלי אחר ספורטיבי יותר כנראה בסגנון של הZX10SX ולו בגלל היכולת להרכיב מזוודות צד מקוריות.
לוקי
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190106/80653594b46d7fd011624f1fa1b0e451.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20190106/24ef96f9deca41a941aad054b0762ea5.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20190106/039708b4785220816f8bf6e52e9ad101.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20190106/fed056c54779292d130d1e18e0c84516.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20190106/7ab187731ce3143664ca881e532d4275.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20190106/feff2d9a1c10ed38c601e70472f0ba3a.jpg
lokimonster
19-01-2019, 12:33
מאירועי הפרקים הקודמים.
לוקי רוכש gtr
לוקי נהנה מהgtr
לוקי מתקן מחליף ומאבזר.
לוקי מגלה שהוא עצלן ורוצה חיים קלים.
בקרוב...........
פרק הפרידה מהgtr ותחילתו של רומן חדש.
האם לוקי מזדקן
האם לוקי מגלה שיש הגיון.
מה יהיה האופנוע הבא?
בין הפותרים יוגרל סט ברגים משומשים של gtr
ההגרלה אסורה והתגובה אסורים על המעורבים בפרשה ( שושנים א' מאסטר עוז ויודעי דבר).
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190119/b105cb7901af3cca53ed3b293c1e2003.jpg
LokiMonsteR
Dresdner
19-01-2019, 13:38
מאירועי הפרקים הקודמים.
לוקי רוכש gtr
לוקי נהנה מהgtr
לוקי מתקן מחליף ומאבזר.
בקרוב...........
האם לוקי מזדקן
האם לוקי מגלה שיש הגיון.
מה יהיה האופנוע הבא?
ההגרלה אסורה והתגובה אסורים על המעורבים בפרשה ( שושנים א' מאסטר עוז ויודעי דבר).
LokiMonsteR
שמישהו אומר כנראה שאני מזדקן בדרך כלל זה נגמר בהארלי
הזקנים של פעם רכבו על הארלי, הזקנים של היום רוכבים על 1200Gs.
NAOR2207
19-01-2019, 17:40
בורגמן
Dresdner
19-01-2019, 21:52
הזקנים של פעם רכבו על הארלי, הזקנים של היום רוכבים על 1200Gs.
אמת, יש מצב.
מאירועי הפרקים הקודמים.
לוקי רוכש gtr
לוקי נהנה מהgtr
לוקי מתקן מחליף ומאבזר.
בקרוב...........
האם לוקי מזדקן
האם לוקי מגלה שיש הגיון.
מה יהיה האופנוע הבא?
LokiMonsteR
אאאאממממממממממ
alexsupreme
20-01-2019, 11:56
מאירועי הפרקים הקודמים.
לוקי רוכש gtr
לוקי נהנה מהgtr
לוקי מתקן מחליף ומאבזר.
בקרוב...........
האם לוקי מזדקן
האם לוקי מגלה שיש הגיון.
מה יהיה האופנוע הבא?
LokiMonsteR
לי זה נשמע כמו טרייסר 900 GT
:)
מאחר שהשתתפותי נאסרה ובהתאם לחשש שאאבד את הפרטנר המהיר שלי לטיולים, בואו נשנה מעט את הפורמט.
לוקי רוצה אופנוע חדש ויעיל, לוקי אוהב לרכוב מהר אך חושש לאבד את הרישיון, לוקי שוקל לתת עדיפות להיגיון על הרגש.
ובכן חברים איזה אופנוע תציעו ללוקי?
יעיל? הגיון? לשמור על רשיון?
הונדה nc750x
ואם לא מעורב שום רגש בתהליך, אז גיר dct.
יודע מה, שיקנה פאקינג בורגמן וחלקת קבר.
Shasha127
20-01-2019, 19:59
מאחר שהשתתפותי נאסרה ובהתאם לחשש שאאבד את הפרטנר המהיר שלי לטיולים, בואו נשנה מעט את הפורמט.
לוקי רוצה אופנוע חדש ויעיל, לוקי אוהב לרכוב מהר אך חושש לאבד את הרישיון, לוקי שוקל לתת עדיפות להיגיון על הרגש.
ובכן חברים איזה אופנוע תציעו ללוקי?
לפי המעורבות שלך וההקדמה הדמיונית שיש לכל בעל במוו על האופנועים שלהם, הוא באמת הזדקן וקנה במוו
הוא שריין כלי אבל עדיין לא שילם. זה בדיוק הזמן להשפיע עליו לטובה. אם זה היה 1200 לא הייתי חושש כל כך.
lokimonster
20-01-2019, 20:31
אז כך:
לוקי ביקר אצל הסוכנים שאל התעניין והשווה ורכב על כלי או שתיים.
ראה כחול, אדום,ירוק אפילו כתום ועוד כלי מהרייך עם פרופלור וגם בלי.
שאל גם על איטלקי מזן כזה או אחר.
התלבט על אמריקאים.
בקיצור הכל תאווה לעיניים.
לבסוף הגיע להחלטה וכאמור גיבשו לו עיסקה נאה לכלי חביב ונחמד.
היום הלוקי ניגש לבעל הזקן אחד מהשבט של המזוקנים שיודע דבר או שתיים ויכול להוריד את המחיר באחוז או שתיים.
בעל הזקן הבטיח שהנחה הוא יצניח רק אתם ילדים תזהרו לא להיתפס בקטנות ותדעו שהצבתי מלכודות בדרך לזכיה המיוחלת בסט ברגים משומשים וכדי להגדיל את העניין אוסיף גם קפה או בירה על חשבון הברון אתו אחדים מכירים בתור ינון.
מחר ארכב לי בלב שמח למוסך שיבדוק הענק ואם הכל בסדר משם יעבור לרשות הסוחר ואת השאר בדרך קבע נשלם מדיי חודש בחודשו.
הרכש אחר כבוד יבוא בשבוע הבא ולאחריו אנו נעלה תמונות ונכריז על המנצח.
מי שהגיב עוד יכול להתחרט ומי שלא מוזמן לומר את דברו או שקולו לנצח יידום ( קטע כזה של חתונות בכנסיה).
LokiMonsteR
לפחות תגיד להם מי הכלה, אחרת איך הם יוכלו לקיים את הטקס הכנסייתי...
Dresdner
20-01-2019, 20:37
כלי חביב ונחמד, אדם עם זקן....
תתחדש, וי סטרום 650 כלי מעולה
גם לכרובי יש זקן והוא בצד השני.
גם לבני בייקר יש זקן והוא בצד של הזקנים (מבוגרים).
lokimonster
20-01-2019, 21:17
הזקן זה מלכודת דבש.
הזהרתי.
LokiMonsteR
moonshield
20-01-2019, 22:24
^^^
יותר לכיוון מלכודת לאוכל שלא הצליח להיכנס לפה (טוב בסדר, גם דבש נכנס להגדרה הזאת)...
lokimonster
21-01-2019, 06:00
^^^
יותר לכיוון מלכודת לאוכל שלא הצליח להיכנס לפה (טוב בסדר, גם דבש נכנס להגדרה הזאת)...זקן נועד להגן על החולצה שלא תקבל כתמים מהשווארמה.
LokiMonsteR
תתחדש, רכב בכייף על כל כלי שתבחר, עניין השמירה על הרשיון הוא שיקול חשוב . . .
מי כמונו יודע מה GTR מסוגל לעולל לרשיון בהאצה תמימה או עקיפה חפוזה :cheers2:
ויצ'טום 1000... אבל אני יודע מי בעל הזקן ומקורבותו לעופר-אבניר (לא, לא כרובי!!)
lokimonster
25-01-2019, 02:21
מועד החתימה.
יום חמישי בבוקר אני מתייצב בבית הכנף האדומה לחתום על חוזה.
הרכש nc750x יד ראשונה 0 קילומטר מהיבואן.
אבל ללא חלקת הקבר שהזוכה הישר הציע ( אז ayalzo כל הכבוד).
אני נכנס לבית הונדה מלווה ביועץ שלי בן ה8, א' עורך דין במקצועו ושושנים שהתגלו כהשקעה הכי טובה שלי.
וכעת לטוויסט אני בא לסכם את הדברים ולפתע מחיר הבסיס שלפחות אני שמעתי קפץ בכ5000 שקלים ( ייתכן שלא שמעתי טוב) גם האביזרים קצת התייקרו וההנחה עליהם עמדה על 25 אחוז המימון פתאום נשמע קצת אחרת והכל למעט המחיר שהציעו לי על הgtr עלה ( קיבלתי הצעה די הוגנת על הgtr).
א' עובר על פרטי ההזמנה וישר שואל את השאלות הנכונות שהן בן כמה האופנוע.
והתשובה מאפריל 2017 כלומר עוד מעט שנתיים בארגז מה שאומר צמיגים עשויים להיות בני כ3 ( נכון איפסון בתנאים מבוקרים אבל עדיין ישנים) מצבר אם הוא לא מוחלף אז ישן ועוד שפע תופעות של כלי עומד.
א' מביט עליי בדאגה ולמרות שהוא לאורך כל הדרך התנגד לnc בגלל המנוע העצלן שלא ממש מתאים לטמפרמנט שלי ואומר לי חביבי תערוך חישוב מסלול מחדש.
האמת שרציתי את ההונדה אני עדיין רוצה אבל לכלי בגיל הזה המחיר באמת לא מתאים ולדברי א' גם 51k שאני לפחות הבנתי שמבקשים עבורו לא ממש מתאים לכלי בן שנתיים.
אז מהונדה נפרדנו נראה לי שהם עשו שטות כי בכל זאת התכוונתי לשלם עוד 9000 שקל לפני הנחה (הציעו 25 אחוז) על אביזרים מקוריים וכל זה על 5000 שקל הפרש עבור כלי בן שנתיים.
ערכנו חישוב מסלול.
מטרו כן אלו עם המבצעים מוכרים טרייסר07 ב52k עבור יד ראשונה מיבואן.
אני מודה שלא ממש בא לי עליו אבל במחיר הזה ולאור המצב הכלכלי שלי היום זו נראית עיסקה מצוינת כך גם הוורסיס 650.
את סוזוקי אני אוהב אבל הויסטורם קצת יקר יותר והgs750 שעשוי להיות עסקה טובה קצת חוטא למטרה
לצערי אני כיום עם תקציב מוגבל ולכן כלי חדש זה סוג של התיעלות ולכן גם אני פונה לאדוונצ'ר מקטגורית ביניים שיתן לי כלי תיור עם יכולת בין עירונית טובה ונוחות במסעות ארוכים.
היתרון של הmt וגם הוורסיס יבוא לידיי ביטוי במנוע חזק יותר מההונדה ( ולדעתי העם בציון פחות סלחן על ביצועי המנוע ).
אבל היי אם מישהו שם בהונדה שומע אני עדיין מוכן לקחת את הnc אבל במחיר של הטרייסר ולא במחיר של חדש.
אז השאלה על מה loki ירכב בהמשך הדרך עדיין נשארה פתוחה וloki יאפסן את האגו באחד מארגזי הקאוואסאקי ויכנס למטרו ואולי יצא עם אופנוע חדש.
LokiMonsteR
אם כבר לא אדוונצ'ר אמיתי אז למה לא טרייסר 900 משומש? יתן לך מספיק נוחות ופרקטיות אבל גם כוח ופאן כדי שלא תתבאס אחרי הבהמה שהייתה לך.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft