מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : משטרת ישראל : כל שעתיים וחצי נגנב דו-גלגלי בישראל

Tsachi
09-12-2016, 13:07
על פי נתוני משטרת ישראל, בכל שעתיים וחצי נגנב כלי רכב דו-גלגלי בישראל. גנבי האופנועים כבר מזמן לא מתרגשים ממנעולי פלדה ומגיעים ל"עבודה" מצוידים בכלי עבודה חזקים ויעילים שמאפשרים להם לשחרר את הכלי בתוך מספר דקות, להיעלם ולהותיר מאחור עוד בעל כלי רכב דו-גלגלי שבור לב, ובעיקר שבור כיס.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4888171,00.html

Shasha127
09-12-2016, 13:38
כל הכבוד למשטרה שעושה את עבודתה נאמנה ואוספת לציבור סטטיסטיקות.

Yuv_Coehn
09-12-2016, 14:23
רק לי זה היה נראה כמו פרסומת לא כל כך סמויה למטרו?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Paz
09-12-2016, 14:39
רק לי זה היה נראה כמו פרסומת לא כל כך סמויה למטרו?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

כן בהחלט מריח כמו תוכן שיווקי/ממומן במסווה של כתבה פח, מה הפלא זה ליינט...

השושנים
09-12-2016, 15:43
כל הכבוד למשטרה שעושה את עבודתה נאמנה ואוספת לציבור סטטיסטיקות.

פעם התקשר אלי משהו בטלפון ואמר:
"שלום אני אזרח מודאג"...
"שלום" עניתי, "אני שוטר שזורק זין"...

מי שמעוניין שהמשטרה תשמור לו על האופנוע שיכתוב לכאן:
police@fuck.u.il
וישאיר פרטים.

trek
09-12-2016, 15:52
מישהו יכול להסביר את ההגיון מאחורי זה?
"גם אם המנעול הזול יהיה בעובי 12 מילימטר והיקר יותר בעובי 10 מילימטר, היקר יהיה חזק פי 2 ולכן קשה יותר לפריצה, כי המתכת בו דחוסה יותר

ופחות ניתנת לשבירה. בנוסף, ככל שאתה דוחס יותר כח בפחות נפח, השרשרת גם תהיה קלה יותר,"

mudale222
09-12-2016, 17:18
מישהו יכול להסביר את ההגיון מאחורי זה?
"גם אם המנעול הזול יהיה בעובי 12 מילימטר והיקר יותר בעובי 10 מילימטר, היקר יהיה חזק פי 2 ולכן קשה יותר לפריצה, כי המתכת בו דחוסה יותר

ופחות ניתנת לשבירה. בנוסף, ככל שאתה דוחס יותר כח בפחות נפח, השרשרת גם תהיה קלה יותר,"

אני מניח שהם מתכוונים בפשטות שה"גודל לא קובע". בדיוק כמו שאני יכול להביא לך שרשרת 100מ"מ חלולה שלא שווה כלום ושרשרת 10מ"מ פלדה מחוסמת אז לכאורה יש איכויות.

כמובן שזה הכל חרטא בפיתה כי אין שום מנעול או שרשרת נורמליים שעומדים בפני משחזת זווית ליותר מ2 דקות בלחץ.

ilang
09-12-2016, 17:40
יצירת מודעות
לגנבים.. מזכיר לי אחד שהיה פותח הכל.
קופות חיסכון, דלתות חכמות, דלתות בנק, כספות. י' הצולע. היו קוראים לו היה בא פותח וצולע לדרכו.
את הצליעה קיבל שקפץ מכמה קומות...
אגב האיש לא נראה בציבור כבר כמה שנים.
אולי יצא לפנסייה. אולי מתאכסן באחד ממלונות השבס.
שמרו על הכלי.

סער666
09-12-2016, 17:42
כן בהחלט מריח כמו תוכן שיווקי/ממומן במסווה של כתבה פח, מה הפלא זה ליינט...

בYNET כל כתבה שניה זאת כתבת פרסומת

כלבוטקס
11-12-2016, 08:45
יווווו חדשות מעוררות לחלוטין, כל ילד יודע את זה כבר שנים, כל שרשרת ולא משנה גודלה ניתנת לפריצה וההבדל הוא בזמן שיקח.
הגנה הטובה ביותר היא באמת שילוב של כמה אלמנטים שאולי ורק אולי יגרמו לגנב לחפש כלי אחר.
אם החליט שזה האופנוע שבא לו :-( בסוף הוא יצליח, לכן תמיד מומלץ למגן כמה שניתן בגבולות ההיגיון.
תעשו מקיף וזה חצי נחמה ותקבלו קרוב לשווי הכלי כי לחברות הביטוח לא ממש משנה כמה יגנבו הם חברה כלכלית שעובדת על רווחי תיק.

סער666
11-12-2016, 08:49
יווווו חדשות מעוררות לחלוטין, כל ילד יודע את זה כבר שנים, כל שרשרת ולא משנה גודלה ניתנת לפריצה וההבדל הוא בזמן שיקח.
הגנה הטובה ביותר היא באמת שילוב של כמה אלמנטים שאולי ורק אולי יגרמו לגנב לחפש כלי אחר.
אם החליט שזה האופנוע שבא לו :-( בסוף הוא יצליח, לכן תמיד מומלץ למגן כמה שניתן בגבולות ההיגיון.
תעשו מקיף וזה חצי נחמה ותקבלו קרוב לשווי הכלי כי לחברות הביטוח לא ממש משנה כמה יגנבו הם חברה כלכלית שעובדת על רווחי תיק.

המקיף מאוד יקר

rain man
11-12-2016, 09:01
המקיף מאוד יקר
גם הדו גלגלי לא זול
אם לא ביטוח אז לפחות להתפלל טוב

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

torquser
11-12-2016, 11:14
גם הדו גלגלי לא זול
אם לא ביטוח אז לפחות להתפלל טוב

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
המיסוי הגבוה על הכלים גורם למצב מעוות מכלתחילה. מעודד מחד גניבה של כלים ומונע מבעלי הכלים לרכוש ביטוח בגלל עלות מאידך.
המדינה מחוסר מודעות/עניין מעודדת פשיעה. למדינה, ליבואנים ולכל מי שמתפרנס מהעיוות הזה אין שום אינטרס שזה ייפסק, ומי שנותר לשלם את המחיר זה ציבור הרוכבים.

van.hezkel
11-12-2016, 12:39
https://www.youtube.com/watch?v=F540IMQURPE

ניסו
11-12-2016, 12:57
באמת תהיתם אם זאת כתבה ממומנת?

כי יותר שקוף מזה לא קיים

Skity
11-12-2016, 15:02
אני הבנתי שהדרך באמת לשמור על האופנוע (מבלי מקיף או הזעקה האחרונה) זה שילוב של אזעקת ביפר + שרשרת.

תפסתי יותר מידיי גנבים, רק נוגעים באופנוע / בשרשרת נגיעה הכי קטנה ואני כבר מטיס את הגנב על טיל.