צפייה בגרסה מלאה : סוזוקי ויסטרום מוגבל
naftalihkaufman
21-12-2016, 18:49
שלום חברים
לאחר שנה אם
אינזומה
האם ויסטרום מוגבל אינו קפיצת דרך
גבוהה מידי?
כמו״כ בהתניידות יום יומית בין עירוני 60!קמ כיוון
ותימרון פקקים רמזורים האם אינו מגושם וגדול מידי?
האופציה החילופית CBC 500x
בנוסף כמובן אספקט צריכת הדלק ומרווח טיפולים
Sent from my iPhone using Tapatalk
moonshield
21-12-2016, 20:30
תראה, אולי זה רק אני, אבל לא הייתי קונה אופנוע מוגבל שלא ניתן להסיר בו את המגבלה באופן חוקי. קשה לי לחשוב שאני מנצל רק קצת יותר מחצי ממה שהכלי מסוגל לתת, אם זה לא זמני. משזה נאמר, מעדויות ברשת עושה רושם שהסטורם הוא כלי מוצלח מאוד.
לגבי נוחות של הסטרום, הכי טוב זה שתעשה רכיבת מבחן עליו. עדיף שהרכיבה תדמה ככל האפשר את אופי הרכיבה העיקרית שלך- עירוני, בין עירוני, משולב, הררי, דרך מהירה, שטח, שלג וכו'.
בהצלחה!
alexsupreme
22-12-2016, 12:16
גם ויסטרום לא מוגבל הוא לא קפיצה משמעותית.
הוא לא ירים לך גלגל או יצא משליטה, המנוע מאוד עדין ומנומס.
מה שתרגיש זה שהוא מושך מסל״ד הרבה יותר נמוך ואתה לא צריך לטחון אותו בשביל לנסוע באותה מהירות.
אני לא יודע מה הגובה שלך אבל המשקל של הסטרום ממוקם גבוה יחסית לאינזומה והוא פיזית גדול יותר.
מהנסיון שלי, יש הרבה רוכבי סטרום שאני פוגש בבוקר שמפלסים לעצמם דרך בין הרכבים איפה שאני כבר מוותר אז אין בעיה עם התמרון וזה יותר עניין של נסיון.
אם כבר יש לך שנה על האינזומה, הייתי שוקל ויסטרום לא מוגבל.
כמעט ואין הבדל בעיר אבל אני אישית מעדיף לדעת שאני מקבל 100% ממה ששילמתי עליו.
לי יש את ה- cb 500x ואני ממש מרוצה, גם צריכת דלק מעולה, וגם מבחינת תמרון הוא כמו שד.
רכבתי לפני כן בעיקר על קטנועים והחוויה שונה לגמרי.
חשבתי בזמנו גם על הוי סטרום, אבל הוא מתומחר בצורה חזירית, וביחס עלות תועלת ההונדה עולה עליו בהרבה.
" ...בהרבה'"?....אפשר להרחיב מה זה כולל?
ההונדה יהיה זול יותר באחזקה אבל הויסטורם מרגיש הרבה יותר אופנוע פול סייז וכזה שלא תמצה מהר מדי.
ממליץ גם ללכת על הלא מוגבל.
Ecliptica
23-12-2016, 16:28
כאחד שחווה את תקופת הA1 ושרד אותה בהצלחה, חשוב לי לציין שכשאומרים "כלי מוגבל" לרוב מתקוונים לאופנוע שמוגבל אך ורק ברשיון ובפועל פתוח לחלוטין.
moonshield
23-12-2016, 18:24
^^^
סתם שתדע, רכיבה על כלי כזה זה פחות או יותר זהה לרכיבה בלי טסט/ביטוח חובה. אתה מסתכן מאוד ברכיבה כזו, מדו''ח של שוטר במקרה הכי פשוט ונדיר, ועד אי כיסוי ביטוחי ומשפט תעבורה במסובך והיותר נפוץ, דרך כל מה שיכול להיות ביניהם.
" ...בהרבה'"?....אפשר להרחיב מה זה כולל?
זה כולל בעיקר את עלות הרכישה הראשונית, מדובר פה על הפרש של קרוב ל- 20K ועלויות התחזוקה שיקרות יותר, כמו חלפים, שמן, טסט וכו'.
שני הכלים מעולים, באים מבית טוב ועושים את עבודתם נאמנה, אבל בחשיבה פרקטית כשבאים לרכוש כלי שישרת אותך בהתניידות יומיומית המחיר הוא פקטור שאי אפשר להתעלם ממנו ולכן (בדגש על חשיבה פרקטית) ביחס עלות תועלת ההונדה עולה עליו בהרבה.
אם יש לך מוסך שמוכן שתבוא עם חלקים משלך הנה דרך לחסוך הרבה מאוד על טיפולים לויסטרום: (הלינק הזה ספציפית מיועד לדגמים של 2007-2011 כמו האופנוע שלי אבל יש ערכות דומות גם לשאר הדגמים).
http://www.ebay.com/itm/GENUINE-SUZUKI-SERVICE-MAINTENANCE-KIT-DL650-V-STROM-K7-L1-16500-27810-/272454428511?hash=item3f6f8ca75f:g:410AAOSw44BYLzD K
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft