מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : יש למישהו ניסיון עם מעילי Sparx?

paperplane
31-12-2016, 19:17
יש למישהו כאן ניסיון עם מעילי Sparx לחורף? הם די מתאימים לתקציב שלי ועל הנייר נראים טוב.
אשמח לדעת אם מישהו התנסה איתם, לצערי לא מצאתי מידע על החברה הזאת בתחום המעילים גם לא באנגלית. ההתלבטות היא בינם לבין מעיל LARET...

למשל http://www.moto-depot.co.il/product_info.php?cPath=63_2_5&products_id=2640
או http://www.moto-depot.co.il/product_info.php?cPath=63_2_5&products_id=6226

תודה מראש!

dudybou
01-01-2017, 10:03
יש לי מעיל 4 עונות שלהם, הוא בסדר.. אין לי ניסיון עם מעילים אחרים אז אין לי למה להשוות..
אני איתו שנה שלישית, וכשהרכבתי את הבטנת חורף השנה, ראיתי שהיא התבלתה בצדדים..
מכיוון שהשכבה החיצונית עם רשת בכל מיני מקומות, אז נכנס רוח דרך המעיל ודרך הבלאי הזה ואז קר בנסיעה..

עוד משהו מעצבן - כשרציתי להחזיר את הבטנת חורף אחרי שימוש בקיץ הראשון, הבטנה לא יושבת טוב.. היא יותר רחבה.. (אוחסנה על קולב בארון כל הקיץ)

המעיל הבא שלי יהיה ייעודי לחורף/קיץ ולא 4 עונות..

paperplane
01-01-2017, 11:16
יש לי מעיל 4 עונות שלהם, הוא בסדר.. אין לי ניסיון עם מעילים אחרים אז אין לי למה להשוות..
אני איתו שנה שלישית, וכשהרכבתי את הבטנת חורף השנה, ראיתי שהיא התבלתה בצדדים..
מכיוון שהשכבה החיצונית עם רשת בכל מיני מקומות, אז נכנס רוח דרך המעיל ודרך הבלאי הזה ואז קר בנסיעה..

עוד משהו מעצבן - כשרציתי להחזיר את הבטנת חורף אחרי שימוש בקיץ הראשון, הבטנה לא יושבת טוב.. היא יותר רחבה.. (אוחסנה על קולב בארון כל הקיץ)

המעיל הבא שלי יהיה ייעודי לחורף/קיץ ולא 4 עונות..

אחלה תודה אחי, אני מתכוון לקנות מעיל אחד לקיץ ומעיל אחד לחורף... אם למישהו יש ניסיון עם אחד מהם אשמח :)

mudale222
01-01-2017, 17:09
היה לי מעיל שלהם באותו מחיר לא נראה לי אותו דגם. היה בינוני בהחלט. מעיל תקציב נטו. בסה"כ בסדר אבל אל תצפה שגשם לא יחדור אליו אחרי שנה לדוגמא. מעילים של laret בערך אותה רמה. אם אתה יכול להשקיע עוד כמה מאות בארץ עדיף או להזמין באיביי\חו"ל הכי טוב. במחיר הזה תוכל להזמין מעילים ברמה הרבה יותר גבוהה מחו"ל.

paperplane
01-01-2017, 17:36
היה לי מעיל שלהם באותו מחיר לא נראה לי אותו דגם. היה בינוני בהחלט. מעיל תקציב נטו. בסה"כ בסדר אבל אל תצפה שגשם לא יחדור אליו אחרי שנה לדוגמא. מעילים של laret בערך אותה רמה. אם אתה יכול להשקיע עוד כמה מאות בארץ עדיף או להזמין באיביי\חו"ל הכי טוב. במחיר הזה תוכל להזמין מעילים ברמה הרבה יותר גבוהה מחו"ל.

נכון אבל העניין של המידות מדאיג אותי. הזמנתי גם כפפות והגיעו במידה הלא נכונה גם אחרי שמדדתי...

moonshield
01-01-2017, 19:06
מסכים עם מוד'לה, במחיר של מעיל תקציב בארץ אפשר לקנות מעיל ממותג בחו"ל. לגבי המידות, הדרך ה'בטוחה' לקלוע למידה היא ללכת למדוד מעילים של אותן חברות בארץ, הדרך הטיפה פחות בטוחה היא סרט מידה וטבלת מידות.

paperplane
01-01-2017, 19:37
מסכים עם מוד'לה, במחיר של מעיל תקציב בארץ אפשר לקנות מעיל ממותג בחו"ל. לגבי המידות, הדרך ה'בטוחה' לקלוע למידה היא ללכת למדוד מעילים של אותן חברות בארץ, הדרך הטיפה פחות בטוחה היא סרט מידה וטבלת מידות.

משהו כזה נגיד מתאים לחורף פה והוא מספיק ממוגן?
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Dainese-Air-Crono-Tex-Jacket/SubProducts/Dainese-Air-Crono-Tex-Jacket-0010

nihrider
01-01-2017, 20:18
זה מעיל רשת, לא מתאים לחורף בכלל.

mudale222
03-01-2017, 17:32
זה מה שאני רוכב איתו:
http://www.revzilla.com/motorcycle/fly-butane-4-jacket
יש לו 4.5 כוכסים על 34 חוות דעת שזה ממש ממש מעולה.

נקנה באיביי בבערך 750 שקל. מאוד מאוד מרוצה ממנו כבר למעלה מחצי שנה.
יש לו פטנט מגניב של ריצרץ נוסף מקדימה, ככה שבקיץ אתה סוגר רק אותו וכל הקדימה של המעיל נשאר פתוח לרוח וזה פתרון מעולה לימים שחם יחסית ביום וקפוא בלילה.
אני אתו בערך חצי שנה, מאוד מבסוט. עמד בכל הגשמים 100%.

moonshield
03-01-2017, 18:56
איך הוא 'עובד' בחום של הקיץ? הוא יכול להתמודד עם הקיץ של גוש דן?

mudale222
04-01-2017, 03:46
לא רכבתי אתו בשיא הקיץ אבל נראה סבבה. אם תוריד את השכבות ותפתח את כל הפיתחי אוורור, בגלל הריצר'ץ הקדמי זה כמעט כמו לרכב בלי מעיל.
לא נראה לי יש ממש יותר מזה.

moonshield
04-01-2017, 12:23
יותר מזה ברור שיש, אפילו למי שבוחר לרכוב עם מיגון שהוא לא מיגון טימקס. מעיל רשת מלא (או ברובו) יספק כנראה יותר איוורור, השאלה היא האם הטריידאוף בין איוורור למיגון/מעיל רב עונתי אחד שווה את זה.

Paz
04-01-2017, 16:04
יותר מזה ברור שיש, אפילו למי שבוחר לרכוב עם מיגון שהוא לא מיגון טימקס. מעיל רשת מלא (או ברובו) יספק כנראה יותר איוורור, השאלה היא האם הטריידאוף בין איוורור למיגון/מעיל רב עונתי אחד שווה את זה.

בביצה של גוש דן בקיץ אני חושב שמעיל קיץ/רשת ייעודי הוא חובה, בטח שבתוך העיר. מעיל רב עונתי לא מספיק עם הלחות המטורפת!

nihrider
04-01-2017, 17:01
מעיל רשת מגן פחות בעת החלקה ממעיל טקסטיל מלא אבל הוא עדיין עדיף מלרכוב בלי מיגון.
אני ממליץ בקיץ להיות עם אפוד קירור מבוסס קרח ואז הרבה יותר קל לסבול את המיגון.

ayalzo
04-01-2017, 17:03
אם שואלים אותי אין תחליף למעיל קיץ.
ותכלס בישראל (למעט מי שגר בחרמון או בירושלים) גם אין צורך במעיל חורף.
לובשים מעיל רשת מעל או מתחת לביגוד החם הרגיל (תלוי במעיל רשת, אני מעדיף את אלו הדומים לחליפת לחץ) מעליו חלפס לשבירת הרוח ונגמר הסיפור.

mudale222
04-01-2017, 17:04

הכוונה כמובן כמעיל 3 עונות.. אפשר לרכוב גם בלי מיגון בכלל וזה בטוח יהיה יותר מאוורר (אם כי לא בהכרח יותר קריר, לפעמים קרינת שמש ישירה רוצחת).

nihrider
04-01-2017, 17:09
ותכלס בישראל (למעט מי שגר בחרמון או בירושלים) גם אין צורך במעיל חורף.

דווקא מה שאני אוהב בחורף זה שאני יכול להגדיל את כמות המיגון שלי (מעיל ומכנס חורף), במיוחד בגלל שהסיכוי להחליק בחורף עולה משמעותית.

paperplane
04-01-2017, 18:01
תודה לכל המגיבים. יש למישהו חוות דעת על מעיל של דיינז מדגם Laguna seca?
http://www.motoin.de/Clothing/Jackets/Textilejackets/Dainese-laguna-Seca-D-Dry-textile-jacket::30469.html

המעיל הזה לפי הבנתי הוא לחורף אבל אם מסירים את הבטנה המחממת בפנים אפשר להשתמש בו גם לקיץ?

moonshield
04-01-2017, 18:43
^^^
לא רואה איך יהיה אפשר להשתמש בו באביב/סתיו (ואפילו בימי שמש בחורף), שלא לדבר על הקיץ. לא נראה שיש לו פתחי אוורור בכלל, וכמעיל חורף הוא כנראה חוסם רוח (windproof) לכן אוורור לא יכנס גם בסופת טורנדו. למה שלא תלך על האופציה שמודל'ה הציע?

paperplane
04-01-2017, 18:47
^^^
לא רואה איך יהיה אפשר להשתמש בו באביב/סתיו (ואפילו בימי שמש בחורף), שלא לדבר על הקיץ. לא נראה שיש לו פתחי אוורור בכלל, וכמעיל חורף הוא כנראה חוסם רוח (windproof) לכן אוורור לא יכנס גם בסופת טורנדו. למה שלא תלך על האופציה שמודל'ה הציע?

האמת רציתי מאוד ללכת על זה אבל הבנתי שהאתר rezvilla עושה בעיות במשלוחים לא? שלא תמיד שולח לישראל.. זה מה שקראתי לפחות