צפייה בגרסה מלאה : התחדשתי! KTM SMC-R 690
בשעה טובה התחדשתי בקטום החדש שלי!
http://i.imgur.com/4Ofo7ral.jpg
יש לציין לשבח את עובדי הפודיום בחולון, שירות מעל ומעבר ומודה שהייתי לקוח נודניק במיוחד.
הכלי הראשון שאני רוכב עליו בסדר גודל של סוסים כאלה, כלי מטריף לגמרי, מודה שלא ציפיתי כ"כ לכמות כוח הזאת.
Yadin Tal
06-01-2017, 19:50
יפיוף אמיתי! תתחדש!
איזה שנה הוא?
יפיוף אמיתי! תתחדש!
איזה שנה הוא?
תודה! חדש, 2017.
Shasha127
06-01-2017, 20:27
זה משהו יפה זה.
מברוק.
מברוק! יפיוף
זה משהו יפה זה.
מברוק.
תודה רבה :)
בשעה טובה התחדשתי בקטום החדש שלי!
http://i.imgur.com/4Ofo7ral.jpg
יש לציין לשבח את עובדי הפודיום בחולון, שירות מעל ומעבר ומודה שהייתי לקוח נודניק במיוחד.
הכלי הראשון שאני רוכב עליו בסדר גודל של סוסים כאלה, כלי מטריף לגמרי, מודה שלא ציפיתי כ"כ לכמות כוח הזאת.
יש מצב שאתה גר בקיבוץ גלויות? היום טיילתי עם הכלב וראיתי את אותו אחד (אם זה אותו אחד)
תן רחוב מדוייק בבקשה.
שאחמד ידע בדיוק לאן לבוא עם המסחרית שלו.
יש מצב שאתה גר בקיבוץ גלויות? היום טיילתי עם הכלב וראיתי את אותו אחד (אם זה אותו אחד)
היום הייתי איתו בחולון, תל אביב, בת ים, ראשון לציון, טיילתי בכל איזור המרכז אז סיכוי טוב שזה הייתי אני, קסדה RPHA 11 עם משקף שחור במקרה?
shembar1
06-01-2017, 21:35
תתחדש!! :)
שאלה לא קשורה... יש לכם מושג אם הם מוכרים את הדגם הזה בלי הגבלה?
תתחדש!! :)
שאלה לא קשורה... יש לכם מושג אם הם מוכרים את הדגם הזה בלי הגבלה?
מה ז"א בלי הגבלה?
shembar1
06-01-2017, 22:07
אני הבנתי שאת הכלים האלה מוכרים עם הגבלה לA1.
השאלה אם קיימת אופציה לקנות את הכלים האלה ללא הגבלה מהחברה
אני הבנתי שאת הכלים האלה מוכרים עם הגבלה לA1.
השאלה אם קיימת אופציה לקנות את הכלים האלה ללא הגבלה מהחברה
ההגבלה זה רק אופציה, שלי לא מוגבל, עם קיט EVO 1 יש באיזור ה70 סוסים באורווה.
הקפדתי לא להגיד עיר :dance:
תן רחוב מדוייק בבקשה.
שאחמד ידע בדיוק לאן לבוא עם המסחרית שלו.
רחוב קיבינימט, נשלח אותו לשם.
JohnnyDee
07-01-2017, 02:33
תתחדש ומקווה שעשית מקיף, בלי עין הרע טפו טפו 555 כפרע על ה"יפיוף" אבל זה אחד הכלים שהם אוהבים.
ואם לא מקיף אז תתייעץ פה יש המון אופציות.
אם אתה גר בקרקע כמוני אז אחד כזה היה נכנס לסלון.
הקטנוע השמנמנן שלי לא מצליח לעלות מדרגה.(אני לא מצליח להעלות אותו יותר נכון)
תתחדש ומקווה שעשית מקיף, בלי עין הרע טפו טפו 555 כפרע על ה"יפיוף" אבל זה אחד הכלים שהם אוהבים.
ואם לא מקיף אז תתייעץ פה יש המון אופציות.
אם אתה גר בקרקע כמוני אז אחד כזה היה נכנס לסלון.
הקטנוע השמנמנן שלי לא מצליח לעלות מדרגה.(אני לא מצליח להעלות אותו יותר נכון)
מקיף + איתוראן, לא משחקים עם הסכומים האלה.
mudale222
07-01-2017, 04:26
פפפפשששש, בשעה טובה! מזל טוב! :cheers2:
Lestoren
07-01-2017, 04:37
מזל טוב תתחדש! מכונה כיפית
moonshield
07-01-2017, 11:12
תתחדש, נראה דוגמן אמיתי!
מברוק !
נראה אש
Sent from my iPhone using Tapatalk
JohnnyDee
07-01-2017, 14:21
בצדק על המקיף והאיתוראן!
סע בזהירות!
תתחדש. כלי יפה, רכיבה בכייף ומיגונים .
תתחדש. כלי יפה, רכיבה בכייף ומיגונים .
ממוגן היטב ליום יום, צריך חליפת עור לסופשים.
היום הייתי איתו בחולון, תל אביב, בת ים, ראשון לציון, טיילתי בכל איזור המרכז אז סיכוי טוב שזה הייתי אני, קסדה RPHA 11 עם משקף שחור במקרה?
קודם כל תתחדש ותהנה הכלי נראה פצצה.. (אגב לגבי הקסדה האם היא שקטה ? )
קודם כל תתחדש ותהנה הכלי נראה פצצה.. (אגב לגבי הקסדה האם היא שקטה ? )
על אופנוע סופרמוטו ללא כל מיגון רוח כנראה שאף קסדה לא תיהיה שקטה.
ktm690smc
07-01-2017, 18:13
אחח עשית לי חשק, היו לי 2 כאלה בעבר. בוודאות אחזור ל1 כזה בעתיד.
טפל בו כמו פדנט רציני, הם אוהבים הרבה אהבה מכנית.
אחח עשית לי חשק, היו לי 2 כאלה בעבר. בוודאות אחזור ל1 כזה בעתיד.
טפל בו כמו פדנט רציני, הם אוהבים הרבה אהבה מכנית.
אין לי מה לטפל בו כמו פטדנט רציני, אני פשוט פטדנט רציני חחח, יקבל המון חום ואהבה!
shembar1
08-01-2017, 09:38
סליחה שאני שוב מחזיר את הדיון. אבל התקשרתי לסוכנות KTM תל אביב. והם ציינו בפני שאת האופנוע ניתן לקנות רק מוגבל לA1 (עם הגבלת כ"ס).
שאלתי אם ניתן להסיר את ההגבלה. וכמובן שכן אבל לא ניתן להוציא את הכלי מהסוכנות ללא הגבלה. והסרת ההגבלה על אחריותי בלבד.
אז לשאלתי- הסרת ההגבלה פוגעת בביטוח??
והאם יש אופציה לקנות את הכלי ללא הגבלה?
אין אופציה לרכוש את הכלי ללא ההגבלה, יש תקינה אך ורק לכלי מוגבל.
האם הסרת ההגבלה פוגעת בביטוח, שורה תחתונה כן, בתכלס, אני אישית לא מכיר שום כלי עם אופציה להסרת הגבלה שההסרה בו הושארה, בין אם זה חוקי ובין אם זה לא, האם כל הכלים ה"מוגבלים" שנעים על הכבישים עבריינים? כן.
סליחה שאני שוב מחזיר את הדיון. אבל התקשרתי לסוכנות KTM תל אביב. והם ציינו בפני שאת האופנוע ניתן לקנות רק מוגבל לA1 (עם הגבלת כ"ס).
שאלתי אם ניתן להסיר את ההגבלה. וכמובן שכן אבל לא ניתן להוציא את הכלי מהסוכנות ללא הגבלה. והסרת ההגבלה על אחריותי בלבד.
אז לשאלתי- הסרת ההגבלה פוגעת בביטוח??
והאם יש אופציה לקנות את הכלי ללא הגבלה?
אין אופציה לרכוש את הכלי ללא ההגבלה, יש תקינה אך ורק לכלי מוגבל.
האם הסרת ההגבלה פוגעת בביטוח, שורה תחתונה כן, בתכלס, אני אישית לא מכיר שום כלי עם אופציה להסרת הגבלה שההסרה בו הושארה, בין אם זה חוקי ובין אם זה לא, האם כל הכלים ה"מוגבלים" שנעים על הכבישים עבריינים? כן.
למען האמת אין לי מושג על מה מדובר אפילו, יכול מאוד להיות שמדובר במשהו שכבר לא רלוונטי, מעולם בשום שלב הרכישה לא נאמר לי דבר על הגבלה, הכי יצא מהסוכנות ללא שום הגבלה.
קטע מעניין, גרמת לי לשלוף את הרישיון רכב ואני רואה שבאמת רשום 40 כ"ס מתאים רישיון A1, מוזר מאוד, נברר את זה מחר, אבל אם הכי עזב ככה את הסוכנות אז אני לא חושב שאמורה להיות בעיה.
shembar1
09-01-2017, 10:52
למען האמת אין לי מושג על מה מדובר אפילו, יכול מאוד להיות שמדובר במשהו שכבר לא רלוונטי, מעולם בשום שלב הרכישה לא נאמר לי דבר על הגבלה, הכי יצא מהסוכנות ללא שום הגבלה.
קטע מעניין, גרמת לי לשלוף את הרישיון רכב ואני רואה שבאמת רשום 40 כ"ס מתאים רישיון A1, מוזר מאוד, נברר את זה מחר, אבל אם הכי עזב ככה את הסוכנות אז אני לא חושב שאמורה להיות בעיה.
כנראה שהכלי שלך באמת עומד על 40 כ"ס. זה טוב אל תתבאס על זה.. במיוחד לאופנוע התחלתי זה מספיק בהחלט 40 כ"ס!!
רק שתדע שאתה מנצל בערך 50% מהכוח של הכלי!
במידה ואתה מחליט להעיף את ההגבלה תדע את מגבלות הביטוח שלך. לא שווה להסתכן בגלל זה
כנראה שהכלי שלך באמת עומד על 40 כ"ס. זה טוב אל תתבאס על זה.. במיוחד לאופנוע התחלתי זה מספיק בהחלט 40 כ"ס!!
רק שתדע שאתה מנצל בערך 50% מהכוח של הכלי!
במידה ואתה מחליט להעיף את ההגבלה תדע את מגבלות הביטוח שלך. לא שווה להסתכן בגלל זה
האופנוע לא מוגבל, אני יודע טוב מאוד מה ההבדל בין 40 סוסים ל70 סוסים.
בכל מקרה בדקתי את העניין, מכיוון שהזמנתי את האופנוע עם קיטו איבו 1 האופנוע ללא הגבלה, חלק מקיט איבו 1 זה צריבת מפה של אקרפוביץ מה שמבטל בעצם את ההגבלה, מבחינה חוקית אין בעיה מכיוון שאני מחזיק ברישיון נהיגה מתאים ותעריף הביטוח הוא לפי נפח ולא כ"ס ככה שאני לא משלם פחות ממה שאני צריך.
shembar1
09-01-2017, 12:15
בכל מקרה בדקתי את העניין, מכיוון שהזמנתי את האופנוע עם קיטו איבו 1 האופנוע ללא הגבלה, חלק מקיט איבו 1 זה צריבת מפה של אקרפוביץ מה שמבטל בעצם את ההגבלה, מבחינה חוקית אין בעיה מכיוון שאני מחזיק ברישיון נהיגה מתאים ותעריף הביטוח הוא לפי נפח ולא כ"ס ככה שאני לא משלם פחות ממה שאני צריך.
יאללה.. אז בכלל יצא לך טוב!
בכל מקרה תתחדש ותן "פול גז" ;)
moonshield
09-01-2017, 13:46
טעות בידך חבר, אם ברישיון הרכב כתוב שהכלי עם הספק של 40 כ''ס ואתה רוכב על 70 סוסים אז אתה למעה עובר על החוק. כל שינוי ברכב בניגוד למה שכתוב ברישיון הרכב הוא לא חוקי. כתוצאה מכך גם ביטוח החובה שלך לא תקף כי הוא מונפק בכפוף לרישיון הרכב. אם האחרון לא תקף/חוקי, כך גם ביטוח החובה.
shembar1
09-01-2017, 14:16
טעות בידך חבר, אם ברישיון הרכב כתוב שהכלי עם הספק של 40 כ''ס ואתה רוכב על 70 סוסים אז אתה למעה עובר על החוק. כל שינוי ברכב בניגוד למה שכתוב ברישיון הרכב הוא לא חוקי. כתוצאה מכך גם ביטוח החובה שלך לא תקף כי הוא מונפק בכפוף לרישיון הרכב. אם האחרון לא תקף/חוקי, כך גם ביטוח החובה.
כן אני בטוח שהוא מבין את זה.. פשוט אני לא חושב שמשהוא יבדוק לו את זה אי פעם
הכלי עובר טסט.. ושוטר בחיים לא יבדוק משהו כזה! השאלה רק מה קורה בזמן תאונה?!? כשעוברים תאונה עם נפגעים. לוקחים את האופנוע לבדיקה.
הבדיקה למעשה בודקת את תקינות הכלי.. השאלה הגדולה אם הם פוסלים על סעיף כזה או לא??
אני חושב שרוכבי האנדורו דו"פ שקונים כלי עם 14 כ"ס וישר מחליפים אגזוז לטובת 30+ כ"ס יוכלו לענות על השאלה הזאת
אני אפתח דיון חדש לשאלה הזאת.. באמת מעניין!
Lestoren
09-01-2017, 14:24
אם אני לא טועה לתקופת ההרצה הכלי נשאר מוגבל ולאחר סיום ההרצה ניתן לבקש מהמוסך להוריד את ההגבלות (חייב להיות מוסך של קטמ )
shembar1
09-01-2017, 14:30
אם אני לא טועה לתקופת ההרצה הכלי נשאר מוגבל ולאחר סיום ההרצה ניתן לבקש מהמוסך להוריד את ההגבלות (חייב להיות מוסך של קטמ )
נשמע מוזר, אם הדבר לא חוקי אז למה שהמוסך יוריד לך את ההגבלה?!? ואם כן האם הוא מודיע לך על משמעות הדבר??
בכל מקרה פתחתי אשכול חדש בנושא! נראה מה אומרים שם
Lestoren
09-01-2017, 14:39
נשמע מוזר, אם הדבר לא חוקי אז למה שהמוסך יוריד לך את ההגבלה?!? ואם כן האם הוא מודיע לך על משמעות הדבר??
בכל מקרה פתחתי אשכול חדש בנושא! נראה מה אומרים שם
זה מה שהיה לי עם הדיוק החדש שקניתי ב2013.
Lestoren
09-01-2017, 14:42
כפול - למחוק
רציתי רק לשאול אם כאן זה הפורום של השאלות קיטבג.
כמו כן רצינו להודות לך על שהעלית תמונה עם מספר האופנוע בפוסט בו אתה מציין את העובדה שהרשום ברשיון לא תואם את המצב בשטח.
בתודה,
משטרת ישראל וחברת הביטוח שלך.
JohnnyDee
09-01-2017, 18:01
זה לא אנגליה פה.. שמסתובבים בוחנים עם דיינו בתוך הואן.
מה שבטוח עדיף לא לשתף את זה עם אף אחד.
ואגב LESTOREN יכול להיות שאתה מדבר על דיוק 390.. שהיה מוגבל בארץ בגלל הדרגה הזמנית שהייתה ל 33 כ"ס.
בפועל הכלי 39 כ"ס.
במקרה כזה אתה בעל רישיון A1 ועדיין בגדר הטווח.
לשנות מ47 ל 90 זה עסק אחר לגמרי.
Lestoren
09-01-2017, 18:32
Duke 690r
הפלג הצפוני
09-01-2017, 18:45
תתחדש.
זו בהמה חזקה,תהיה רגיש עם יד ימין.
moonshield
09-01-2017, 18:45
Lestoren,
אז אני מאמין שברישיון הכלי היה כתוב ההספק המלא. אם היבואן סיפק לך כלי עם הספק ורישיון רכב ל a1, והסיר לו את המגבלה בלי לשנות את הרישום ברישיון אז הוא עבריין שצריך לשלול לו את רישיון העסק. זה כמו שטסטר יבחן אותי על רכב פרטי ויתן לי רישיון למשאית או לחליפין שבוחן רישוי יעביר רכב טסט בלי בלמים. אז יבוא ויגיד פלוני ''אין הבדל כזה משמעותי בין כלי a1 ל a חוצמיזה זה היבואן עשה'' ויכול להיות שהוא צודק, אבל את המשטרה/מערכת המשפט/חברות הביטוח זה מעניין כמו הסיטואציה הדימיונית שתיארתי ובמקרה של תאונה חלילה, הוא יצטער על כך למשך הרבה זמן.
Lestoren
09-01-2017, 19:14
זה היה המקרה והאופנוע היה a1 ברישיון.
moonshield
09-01-2017, 22:02
מאוד מוזר. תודה על המידע.
תתחדש.
שים צמיגים טובים ובוא לרכב במסלול :)
4491
תתחדש.
4491
מה רע בקונטי אטק sm המקוריים?
מה רע בקונטי אטק sm המקוריים?
מה שרכבת איתם זה המקוריים שמגיעים עם SMC? צמיגים אש שיבוא ככה :)
תתחדש.
זו בהמה חזקה,תהיה רגיש עם יד ימין.
תודה! באמת בהמה חזקה מאוד.
תתחדש.
4491
הצמיגים המקוריים פצצה.
איזה מסלולים יש בארץ? אני יודע שאמור להיפתח אחד באפריל, לא?
תודה! באמת בהמה חזקה מאוד.
הצמיגים המקוריים פצצה.
איזה מסלולים יש בארץ? אני יודע שאמור להיפתח אחד באפריל, לא?
יש מסלול קארטינג/סופרמוטו בבית שאן. יש במקום אימונים לפחות פעם בחודש של 20+ רוכבי סופרמוטו ויש גם מרוצים.
מרוץ פיילוט לעונת 2017 היה לא מזמן (מצרף וידאו) ועוד חודשיים מתחילה ליגת סופרמוטו ישראלית חוקית וכשרה עם 6 סבבים.
צריך לפתוח דרך יוטיוב אם רואים את החלון חתוך לריבוע פה בפורום
קליפ מאימון לילה שהיה במסלול לפני כמה חודשים:
https://www.youtube.com/watch?v=lQpScavobjY
קליפ קצרצר שמסכם את סופ״ש המרוץ האחרון שהיה במסלול:
https://www.youtube.com/watch?v=wUNaCFCEr28
קליפים נוספים של אימונים ורכיבות יש בערוץ היוטיוב:
https://www.youtube.com/channel/UClRD2HLHf6mK_94jYfxLsIQ/videos
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft