צפייה בגרסה מלאה : פתרונות נגד השתנת כלבים על השרשרת והכיסוי
בוקר טוב,
אני מכסה הרבה שנים את הכלים שלי אבל אף פעם לא הייתה לי בעיה כמו בזמן האחרון.
השתנה מרובה של כלבים על השרשרת ובעיקר על הכיסוי.
אשמח לפתרונות אפשריים של אנשים שהתנסו בתכשירים ייעודיים או פתרונות ביתיים-אין מצב שאני מפסיק לכסות את האופנוע.
חשבתי לשים איזה שילוט לבעלי הכלבים אבל זה נשמע נאיבי מדי.
תודה
nihrider
03-08-2015, 09:00
ברגע שאחד משתין זה נהיה משתנה ציבורית. הם מריחים את זה ומתחילים להתלהב.
המטרה של התכשירים זה להפוך את הכיסוי והשרשרת לפחות אטרקטיביים לכלבים אבל אני לא יכול להמליץ לך על כאלה ספציפיים.
לא אמרת איפה אתה מחנה, אבל אם זה לא אזור ראשי אז יכול מאוד להיות שזה אותו כלב(ים) כל פעם עם אותם בעלים חרא שנותן לו.
תתפוס אותו פעם אחת ותדאג שהוא לא יעשה את זה יותר.
Titanius
03-08-2015, 09:06
אני מניח שאלה לא כלבים משוטטים בדר"כ שעושים את זה.
אני מאמין שצריך להתחיל בלחנך בהמות מסוג אחר...
nihrider
03-08-2015, 09:09
אם תופס מישהו כזה, לדרוש שישלם עבור החלפת השרשרת והכיסוי.
מראש ביקשתי פתרונות טכניים, לא מחפש לחנך ולריב עם בעלי כלבים, ברור שזאת אשמת הבעלים אבל אני לא מתכוון להתעסק בזה.
בדוק את זה : http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=788&messageid=160793487#160795636
חשבתי לשים איזה שילוט לבעלי הכלבים אבל זה נשמע נאיבי מדי.
לדעתי זה יכול לעזור, ובכל אופן זה לא יזיק.
בדוק את זה : http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=788&messageid=160793487#160795636
תודה, מישהו התנסה בתכשירים האלה? על הפלפל שמעתי בפולגז ז"ל.
Titanius
03-08-2015, 11:31
לדעתי זה יכול לעזור, ובכל אופן זה לא יזיק.
גם לדעתי שלט פשוט, ברור ונראה יעשה את העבודה
ניסיתי את הכל,
כלום לא עבד.
רק להחנות במקום סגור או לגדר.
nihrider
03-08-2015, 11:43
גדר חשמלית היא גם פתרון. ראיתי בפורום אחר שמישהו שם תיל עם זרם על הצמיגים שלו והכלב של השכן אפילו לא מוכן להסתכל על האופנוע שלו יותר.
לא יודע כמה זה חוקי...
גדר חשמלית היא גם פתרון. ראיתי בפורום אחר שמישהו שם תיל עם זרם על הצמיגים שלו והכלב של השכן אפילו לא מוכן להסתכל על האופנוע שלו יותר.
לא יודע כמה זה חוקי...
יכול לבוא טוב נגד גנבים .. (;
nihrider
03-08-2015, 12:24
נגד גנבים אני ממליץ להכניס 220 מלא לתוך התיל
ולעשות ביטוח נגד שריפות
לא יודע כמה זה חוקי...
לייק!
השקעה קטנה בשביל אופנוע בלי פיפי (השאלה רק אם זה לא יגמור את המצבר):
http://www.ebay.com/itm/PATRIOT-PE10B-ELECTRIC-12V-DC-FENCER-10-MILE-40-ACRE-FENCE-ENERGIZER-CHARGER-/160967807520?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item257a6dd220
לא יודע כמה זה חוקי...
איזה כיף שהתגובות שלך רלוונטיות, העיקר להגיב בכל מחיר...
nihrider
03-08-2015, 13:29
כמו שכתבו לך פה כבר, התכשירים לא עובדים.
שלט אתה יכול לשים אבל אתה יודע שזה לא יעזור.
הפתרונות שלי, לריב עם בעלי הכלבים או לשים שוקר על הצמיג הם רלוונטים גם אם נכתבו בסגנון הומוריסטי.
אבל זה בסדר, תעלב שנכנסו לך לת'רד בלי רשות.
תנסה לשים שקית גדולה לייד האופנוע, יש להם איזה קטע עם שקיות ניילון, יכול להיות שיתחילו להשתין על השקית.
אין תחליף לבעיטה "בריאה" בפרצוף הכלב (והבעלים במידת הצורך)! עד כה, 100% הצלחה.
בהצלחה
בועט בפרצופם של כלבים?אתה בטח אחד מהגיבורים האלה ששמעתי עליהם.איך זה עובד אתה עומד ליד האופנוע 24 שעות ובועט בכלבלבים סוררים?
בתור התחלה הייתי שוטף את החניה, את האופנוע ואת הכיסוי על מנת להיפטר מהריח הקיים.
בתור התחלה הייתי שוטף את החניה, את האופנוע ואת הכיסוי על מנת להיפטר מהריח הקיים.
גם אחרי הכביסה של הכיסוי חזרו אחרי יום להשתין. עכשיו שמתי שוב בכביסה כי זה פשוט דוחה ומסריח.
שוקל מחדש את רעיון השלט, האם לדעתכם שווה לנסות את התכשירים או שזה בזבוז כסף?
nihrider-אתה לא צריך ממני אישור להכנס לפה, הבנתי שזה היה בהומור אבל חבל למלא את השרשור בדברים לא רלוונטיים. אני בטוח שהנושא פה מעניין אחרים וגם יעלה בעתיד בחיפושים, בטח אחרי שפורום פולגז נמחק.
לא תמיד חייבים להגיב אם אין משהו קונקרטי, אפשר גם לשבת מהצד, לקרוא וללמוד. זאת דעתי.
חחחחח זה. סיטואציה מצחיקה קצת😂
נראה לי ששווה להשקיע בתכשירים מיוחדים נגד כי בסך הכול כלבים נמשכים לריח וכך מסמנים איזור השתנה, תכשיר יעודי ינטרל את זה זמנית לפחות, בנוסף גם שלט זו אופציה נחמדה אבל בנוסף.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
האם לדעתכם שווה לנסות את התכשירים או שזה בזבוז כסף?
ממה שקראתי מכל השרשורים הזהים בפולגז''ל, פלפל או צ'ילי ישיגו את אותה הרתעה כמו תכשירים יקרים.
פלפל מלח , ודחליל מפחיד יעשו את העבודה.
צריך לרשום על זה פטנט...
בועט בפרצופם של כלבים?אתה בטח אחד מהגיבורים האלה ששמעתי עליהם.איך זה עובד אתה עומד ליד האופנוע 24 שעות ובועט בכלבלבים סוררים?
לא.
אין תחליף לבעיטה "בריאה" בפרצוף הכלב (והבעלים במידת הצורך)! עד כה, 100% הצלחה.
בהצלחה
לא בועטים לכלב בראש כי:
א - הוא לא אשם ולא יודע שעשה משהו לא בסדר.
ב- בראש? ישר בראש? ישר בעיטה בראש? מה אתה ילד מוכה?
JohnnyDee
03-08-2015, 23:37
אם היית בועט לכלבה שלי בראש..
וואו בוא נגיד שהיית מקבל אחת טובה בחזרה.
פז האם תפסת על חם את הכלב\ים?
האם זה כלב משוטט?
אולי זה בעלים חרא שמאפשר לכלבו להשתין שם?
זה נשמע קצת מצחיק אבל אם תחנה ליד גוש צואה תראה שגם חתולים לא מתקרבים.
הגוש צריך להיות הכי קרוב לאופנוע.. תזהר רק לא לדרוך עליו, ואני רציני.
חבר'ה תרגיעו! נאמר בציניות!
הציניות לא הובנה בעליל.
הקפצת את אוהבי החיות לשווא.
אז זהו, יש פה בפורום מין נטייה לעיתים לרדת חזק מדיי על אנשים. מי יודע, אולי בגלל החום הנוראי?!
Sniper434
04-08-2015, 02:17
פעם בשביל להרחיק שועלים היו מפזרים חרא של אריות וזה היה עובד. תנסה לחשוב על משהו מקורי (לא חרא של אריה) ותשתף אותנו... או פשוט תקנה תרסיס והכלבים יפסיקו את ההשתנה הקבוצתית.
אם היית בועט לכלבה שלי בראש..
וואו בוא נגיד שהיית מקבל אחת טובה בחזרה.
פז האם תפסת על חם את הכלב\ים?
האם זה כלב משוטט?
אולי זה בעלים חרא שמאפשר לכלבו להשתין שם?
זה נשמע קצת מצחיק אבל אם תחנה ליד גוש צואה תראה שגם חתולים לא מתקרבים.
הגוש צריך להיות הכי קרוב לאופנוע.. תזהר רק לא לדרוך עליו, ואני רציני.
אין פה בשכונה כלבים משוטטים, אני בטוח שמדובר רק בכלבים שמטיילים עם בעליהם, לא תפסתי אף אחד על חם.
כלבות וכלבים משוטטים לא מסמנים טריטוריה - זה רק כלבים מקומיים.
ברגע ש1 מהכלבים מסמן על הכיסוי האחרים מצטרפים. ריסוס חומר עשה את שלו .
שאל בחנות חיות . שלט ודחליל לא יזיקו .
יום קפוא..
אז זהו, יש פה בפורום מין נטייה לעיתים לרדת חזק מדיי על אנשים. מי יודע, אולי בגלל החום הנוראי?!
אני את החיות שלי אוהב מדיום-וול אבל התגובה שלך הייתה אלימה קיצונית והתלבטתי בין אזהרה לתגובה. בלי להכיר אותך אי אפשר לדעת שהיא צינית (אבל שמחתי לשמוע שהיא כזו). תוסיף איזה סמיילי קורץ פעם הבאה כי קשה להעביר ציניות בכתב.
גם זה כבר קרה לי:
http://wheelz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=389&stc=1
זה השלט שאני תליתי:
http://wheelz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=390&stc=1
שכן חבר סיפר לי שראה בעל כלב קורא ואז קורע
בזמנו הייתי שופך חומץ מסביב וזה היה מועיל במקצת.
היום אני כבר במקום אחר ולא סובל מהבעיה.
שכן חבר סיפר לי שראה בעל כלב קורא ואז קורע
בזמנו הייתי שופך חומץ מסביב וזה היה מועיל במקצת.
היום אני כבר במקום אחר ולא סובל מהבעיה.
מבלי להגזים (טוב אולי קצת ..) הייתי שוקל לזרוק שם פצצת סירחון רק בגלל הגישה של בעל הכלב למרות שהכלב לא אשם שהבעלים שלו חסר התחשבות (מעניין איך הילדים שלו ייצאו..) .
פות"ש , נסה כמה כיוונים גם לשטוף גם חומץ גם קצת פלפל - אולי האופנוע והסביבה יריחו כמו סלט (בהקצנה) אבל נקווה שיעזור .
תודה לכולם, ננסה כמה דברים ונראה אם יעזור.
אני כבר שנה וחצי באותו הבית וזה התחיל רק לאחרונה, כנראה כי כלב אחד התחיל והשאר הריחו אחריו.
JohnnyDee
04-08-2015, 15:01
מצלמת ip של אקאי עולה איזה 200 ש"ח.
שים אחת ותראה מי הנוכל.
יצא יותר זול מהתכשירים שתנסה.
yonatan.s.
04-08-2015, 23:56
תרסס שתן של אריה מסביב
אם אין לך, תבוא אלי עוד חצי שעה אני בדיוק סוגר על חצי ליטר בירה...
תקנה בקבוק ענק של טבסקו ותשפוך על כל השרשרת והאיזור. כלבים לא אוהבים טבסקו.
עשיתי את זה עם גורים שגידלתי כל מה שהם התחילו לכרסמם מרחתי טבסקו והם לא התקרבו יותר.
וכשיגרד את העין אחרי שנגע בשרשרת הטבסקו... מה יעזור לו?!
בזמנו מצאתי שיטה לתלות את השרשרת 40 ס"מ בערך מעל המדרכה כשהיא קשורה לעמוד (להחזיק אותה מתוחה ע"י הרחקה קטנה של הכלי). פתרון נוסף הוא לשפוך כלור על העמוד, זה ינטרל כל ריח קודם (בהנחה שהשרשרת נקייה מריח השתן)
לגבי הכיסוי, לא מצאתי פתרון.
אני באופן אישי לא נותן לכלב להתקרב בכלל לאופנועים/קטנועים חונים, אפילו לא לגלגלי רכבים.
בזמנו מצאתי שיטה לתלות את השרשרת 40 ס"מ בערך מעל המדרכה כשהיא קשורה לעמוד
[emoji106]
גם לי היה כזאת קומבינה. והמנעול נשמר טוב יותר כשהא לא על המדרכה [emoji249] [emoji240] [emoji251] [emoji250] [emoji242] [emoji238] [emoji232] [emoji233] [emoji234] [emoji231] [emoji239]
וכשיגרד את העין אחרי שנגע בשרשרת הטבסקו... מה יעזור לו?!
בזמנו מצאתי שיטה לתלות את השרשרת 40 ס"מ בערך מעל המדרכה כשהיא קשורה לעמוד (להחזיק אותה מתוחה ע"י הרחקה קטנה של הכלי). פתרון נוסף הוא לשפוך כלור על העמוד, זה ינטרל כל ריח קודם (בהנחה שהשרשרת נקייה מריח השתן)
לגבי הכיסוי, לא מצאתי פתרון.
אני באופן אישי לא נותן לכלב להתקרב בכלל לאופנועים/קטנועים חונים, אפילו לא לגלגלי רכבים.
מספיק לשים בנקודות מסויימות טיפות קטנות לא על כל השרשרת. לכלבים חוש ריח מאוד מפותח. ואם הוא יגרד בעין אחרי שנגע בשתן של כלב מבחינה בריאותית עדיף טבסקו.
משחת בנגיי עוזרת בבית ומרחיקה את הכלב מהספה, שווה לנסות בסביבת האופנוע. שים לב שבבית הריח נעלם אחרי כשבוע, בחוץ כנראה אחרי יומיים.
מלח, פלפל, חומץ.. תשפוך את הסלט של יום שישי על האופנוע וחולוסט על סיפור.
אין הרבה מה לעשות עם זה. למען האמת, רציתי לכתוב על זה בסיפור מסע שלי עם ג׳יימס אבל לא יצא לי.
כלבים מסמנים טריטוריה בעזרת השתן. לכן כשכלב משתין אחרים יבואו וישתינו במקומו כדי לבאס אותו. על פניו, כל תכשיר שמשבש את חוש הריח/מנטרל ריחות/מפיץ ריח חזק במיוחד יכול לעזור. הבעיה מתחילה כשהחפצים שלך סופגים שתן בכמות גדולה. נסה לשטוף ממש את השרשרת, הגלגל והכיסוי בכלור. עם חומץ לא הייתי מתעסק- שתן מריח טוב יותר.
Sent from my iPhone
חומר לניקוי הגלגלים אמור לתת מענה לניקוי משקעי שתן. חשוב לדעת שהחומרים האלה מכילים חומצה בריכוז נמוך ואין להשאיר את החומר ליותר מ-5 דקות.
רוכב על 2
10-08-2015, 15:30
אני לא רוצה לבאס אותך אבל אין הרבה מה לעשות.
אלא אם אתה היבואן של טבסקו או כל דבר אחר אז התכשירים למיניהם (כולם בלי יוצא מן הכלל, גם הקנויים וגם המאולתרים) יעילים לטווח זמן קצר ביותר ואחרי זה הבעיה תחזור על עצמה ואתה תצטרך עוד ועוד ועוד תכשירים.
למרות שאתה לא מת על זה, אם אתה בטוח מאד שמדובר בכלבים, שהבעלים שלהם מסתובבים איתם, אז הפתרון הטוב ביותר הוא להתעמת עם הבעלים.
מצלמה תעלה פחות מהתכשירים ואחרי זה, כל מה שצריך זה מעט תקיפות.
בהצלחה
יש תכשיר נגד חתולים?:confused:
יש תכשיר נגד חתולים?:confused:
פלפל שחור.
המון מזה.מסביב לאופנוע ועל הכיסוי.
לאחרונה עברתי עם זוגתי למושב בקרבת ירושלים. למרבה המזל, הצלחתי למצוא עמוד על מדרכה למרפא אליו אוכל לקשור את האופנוע מבלי להפריע לאף אחד. עד כאן הכל טוב...
אממה, לפני יממה הגעתי הביתה לאחר העבודה ובעודי קושר את האופנוע, מגיע בעלים של כלב שמשתין בקרבה שלא לומר על השרשרת של האופנוע שזה עתה קשרתי?!
כמובן שהתעמתתי עם השכן הנדיב, אשר לדבריו ואני מצטט ״אז היכן אתה רוצה שהכלב ישתין?!״
אני בעודי מאופק, משיב לו שהוא גר במושב בעל שטחים רבים ונרחבים בהם ניתן לטייל עם הכלב לרבות רחמנא ליצלן השטח הפרטי שלו וכי הוא הבעלים של הכלב ולא הכלב הבעלים שלו...
פשוט לא יאומן איזו חוצפה יש לאנשים... בקצב הזה עוד אלך להשתין לשכן על הרכב... כי מה לעשות, אין שירותים על הכביש... 😁.
תנסה לקשור את השרשרת באויר.
יהיה לכלב יותר קשה להשתין על זה, ואתה לא תצטרך לשטוף ידיים אחרי תחילת נסיעה של בוקר.
תנסה לקשור את השרשרת באויר.
יהיה לכלב יותר קשה להשתין על זה, ואתה לא תצטרך לשטוף ידיים אחרי תחילת נסיעה של בוקר.
+1 זה עוזר, בינתיים הייתה לי תקופה קצת שקטה ועכשיו שוב חזרו להשתין על הכיסוי...
תודה על ההצעה. תכלס, פחות מפריע לי שכלב זה או אחר ישתין לי על השרשרת וכו׳ (It's part of the game) כמו שמפריע לי שאני מתגורר ליד שכן אטום ותמוהה :/
זה כלכך מעצבן שיש אנשים כאלה. אשכרה אידיוט. פשוט מרגיז.
למה אני צריך להנדס את השרשרת שתהיה באוויר ולהתחיל לפזר אבקת פיות נגד שתן של כלבים? שהבעלים יהיו בני אדם - לא כלבים.
Sent from my iPhone
אתה גם תמיד יכול לנופף באקדח. זה מביא את התוצאות הרצויות כל עוד האובייקט לא חמוש.
the striker
26-08-2015, 09:11
פלפל שחור.
המון מזה.מסביב לאופנוע ועל הכיסוי.
עובד בדוק.
...כמובן שהתעמתתי עם השכן הנדיב, אשר לדבריו ואני מצטט ״אז היכן אתה רוצה שהכלב ישתין?!״
אני בעודי מאופק....
גאד דאם איט, הייתי הולך לחרבן לו האוטו.
אתה גם תמיד יכול לנופף באקדח. זה מביא את התוצאות הרצויות כל עוד האובייקט לא חמוש.
אבל עד שאתה מוציא רישיון במדינה הזאת....
Sent from my iPhone
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft