מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : צביעה כנף קידמי

ZeroCool
23-01-2017, 19:18
הזמנתי כנף קידמי לאופנוע כמובן שחלופי שלחו לי אותו בצבע שחור מבריק במקום שחור מט , החלטתי לצבוע אותו בעצמי כי דורשים ממני סכום גדול , צבעתי את הכנף בצבע שחור מט עם ספריי יצא פצצה - מה שכן הצבע יורד ברגע שאני מעביר למשל את הציפורן עליו ? מישהו יודע מה הסיבה ואיך אפשרי לפתור את זה?
חשוב גם לציין שזה נשאר כמעט יומיים בחוץ ככה שזה התייבש

Sent from my iPhone using Tapatalk

HeartWood
24-01-2017, 17:22
אחרי צביעה אתה צריך לשים שכבת לקה שתגן על הצבע, יש לך ספריי לקה של כול מיני חברות גם במאט.
אני צבעתי את האופנוע שלי כמה פעמים ולא היו לי בעיות של קילופים לאחר ששמתי לקה.
בכול חנות שמוכרת פחיות צבע אמור להיות גם ספריי לקה אני ממליץ על הלקה של החברה MONTANA (רצוי אבל שתשתמש בלקה של אותה חברה של הצבע שאיתו השתמשת).

shembar1
24-01-2017, 17:52
גם לי זה קרה.. צבעתי את הפלסטיק שעל המיכל דלק שלי. ואחרי תדלוק ראשוני שמתי לב שאפילו השפריצים הקטנים של הדלק בזמן התדלוק ממיסים לי את הצבע. שמתי לקה על הפלסטיק ומאז הכל מצוין!

Tunfash
24-01-2017, 20:19
הזמנתי כנף קידמי לאופנוע כמובן שחלופי שלחו לי אותו בצבע שחור מבריק במקום שחור מט , החלטתי לצבוע אותו בעצמי כי דורשים ממני סכום גדול , צבעתי את הכנף בצבע שחור מט עם ספריי יצא פצצה - מה שכן הצבע יורד ברגע שאני מעביר למשל את הציפורן עליו ? מישהו יודע מה הסיבה ואיך אפשרי לפתור את זה?
חשוב גם לציין שזה נשאר כמעט יומיים בחוץ ככה שזה התייבש

דבר עם כפיר מסדנת KSL
אני בטוח שתקבל עבודה מיקצועית ומחיר נמוך
https://www.facebook.com/1543051742655878/photos/1638434639784254/

eranb
24-01-2017, 20:44
צבע מט לא חייב לקה (אלא אם הוא חשוף לדלק ), הקילוף נובע מאיכות צבע לא גבוהה או הכנה לא טובה של הכנף לצביעה (שיוף
עם נייר מים מספר 1000 +ניקוי ע"י טינר או נוזל סיליקון יחודי המייבש את המשטח מכל שומן -כולל טביעות אצבעות )

ZeroCool
25-01-2017, 09:15
צבע מט לא חייב לקה (אלא אם הוא חשוף לדלק ), הקילוף נובע מאיכות צבע לא גבוהה או הכנה לא טובה של הכנף לצביעה (שיוף
עם נייר מים מספר 1000 +ניקוי ע"י טינר או נוזל סיליקון יחודי המייבש את המשטח מכל שומן -כולל טביעות אצבעות )

וואלה אני ינסה את זה , טינר בדוק יסיר את כל הצבע?