-
עשינו היסטוריה - נתנו את הווילי האחרון על גשר מעריב!
-
-
"נתנו" זה זה כמו "הבאנו"?!:p
מגניבבבב
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
URIEL
"נתנו" זה זה כמו "הבאנו"?!:p
מגניבבבב
אם מתנהגים כמו וואחשים - צריך גם לדבר כמו וואחשים! :cool:
תודה!
-
הבן אדם (וחבריו) התפלח בשעת לילה לאתר בניה (הריסה) סגור והשתולל בו כבשלו. הגדיל להוסיף חטא על פשע וגם מתגאה בזה בפומבי.
לא סתם אדם, עורך ראשי (ובעלים?) של מגזין שמכוון להוביל את ענף הדו גלגלי בארץ.
לא יודע אם הם "נתנו" או "הביאו" אבל לי בא "להוריד" לו אחת.. שיתאפס סוף סוף... מגזין אחד הוא כבר מוטט עם השטויות שלו.
-
לא ידעתי שגידי חוליגן כזה) יותר כתבות כאלה פליז. להכניס קצת פלפל לתחום!
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Cheburek
לא ידעתי שגידי חוליגן כזה) יותר כתבות כאלה פליז. להכניס קצת פלפל לתחום!
בהחלט !
כל הסירטון חייכתי כמו מטומטם :cool:
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
beeaaver
הבן אדם (וחבריו) התפלח בשעת לילה לאתר בניה (הריסה) סגור והשתולל בו כבשלו. הגדיל להוסיף חטא על פשע וגם מתגאה בזה בפומבי.
לא יודע אם הם "נתנו" או "הביאו" אבל לי בא "להוריד" לו אחת.. שיתאפס סוף סוף... מגזין אחד הוא כבר מוטט עם השטויות שלו.
תגובה סופר מוגזמת..
מה ההבדל הגדול בין זה לבין איזה חניון ריק?
-
מגניב!
הצחוק הזה בסרטון 2:22 זה משהו שרק אופנוענים יכולים להבין.
-
[emoji122][emoji322][emoji322][emoji322][emoji95][emoji95][emoji95][emoji106][emoji106][emoji106]
איזה באסה כבר רציתי לכתוב ״בלי מגיני ברכיים??? תתביישו לכם!!״ אבל הבונה הבכיין הקדים אותי [emoji24]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
beeaaver
עד מתי תגובות כאלה? הבנו: המגזין חרא, העורכים חרא, הכותבים גם חרא, הבעלים בכלל חרא, חרא ביטוח, חרא מחירים, חרא תשתיות, חרא בלבן ואין מספיק שרשורי אסלה בעוף כדי להוריד הכל!!
אני חושב שזה היה נחמד מאד. נהנתי:)
Sent from my iPhone
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ItayK
עד מתי תגובות כאלה? הבנו: המגזין חרא, העורכים חרא, הכותבים גם חרא, הבעלים בכלל חרא, חרא ביטוח, חרא מחירים, חרא תשתיות, חרא בלבן ואין מספיק שרשורי אסלה בעוף כדי להוריד הכל!!
אני חושב שזה היה נחמד מאד. נהנתי:)
Sent from my iPhone
הזכרת לי ..
https://www.youtube.com/watch?v=15wUSHkcR1A
-
טוב שלןןיל לא פה,איתי,הוא היה שולח לך חברות בפיצבוק.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הפלג הצפוני
טוב שלןןיל לא פה,איתי,הוא היה שולח לך חברות בפיצבוק.
באמת איפה הוא? עפ התמונה הוא היה בן 109 (BC) אבל לא נראה לי שהוא נפח נשמתו לבורא. אולי הוא נפח נפיחה על הפורום והחרים את גלגלZ?
לוויל, בלאט, אתה חסר לי!
Sent from my iPhone
-
אני עשיתי היום סיור מקדים לפיצוץ.
ובהנחה שאפשר יהיה להגיע עם האופנוע לאזור כי המשטרע סוגרת את האזור מצאתי אחלה תצפיתhttp://images.tapatalk-cdn.com/15/08...bc291337df.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk