-
חזרה לתחום סופרספורט
אהלן, לפני 15 שנה הייתי רוכב על אופנועי סופר ספורט 600-1000. מאז ועד היום בעיקר על קטנועים 250-350. לאחרונה חוזר הניצוץ לעשות קאמבק לתחום (שאגב מאוד השתנה והשתדרג במהלך השנים, מבחינת הכלים בעיקר). לפני מספר ימים ביקרתי מאחת הסוכנויות המוכרים בת"א וניסיתי רכיבה על zx636r. הרכינה קדימה עם הגוף והמשקל של הידיים על הכידון, התישו אותי לאחר מספר דקות של רכיבה. דבר שייאש אותי מאוד וגרם לי לחשוש שמא לא אוכל לחזור לתחום. ולגבי דגמי נייקד לא כ"כ התחברתי. האם אוכל לקבל עצה או ייעוץ על איזשהו אופן ישיבה או רכיבה שתקל עלי יותר שמא אני עושה זאת באופן שגוי, או שלצערי זה מה יש ? אשמח לתשובות, תודה. עדן.
-
לפני 15 שנה הגוף שלך היה צעיר יותר היום גם הכרס תפריע לסגור את מעיל העור אם שמרת אותו מאותה תקופה.
נתחיל בזה שאני מאחסן את האופנוע (לא סופר ספורט) 4 חודשים בשנה ותמיד ברכבות הראשונות אחרי 4 חודשים קצת כואב בגוף אבל זה עובר.
יכול להיות שאחרי כמה רכיבות לא תיהיה לך בעיה אבל יכול להיות שהגוף שלך כבר לא יחזור לזה שלפני 15 שנה.
כמו כל דבר בחיים תצטרך לעשות פשרות ולחפש אופנוע מסגמנט אחר, אדוונצ'ר ספורטיבי או נייקד עם ישיבה זקופה
-
נסה בסגמנט שנקרא ספורט טורינג. ישיבה פחות אגריסיבית מרכינה מלאה קדימה.
ממליץ מאוד לשלב קורס רכיבה על הדרך.
-