התאוששות מתאונה וחזרה לרכיבה
היי,
זקוקה להתייעצות -
לפני בערך שנתיים התחלתי ללמוד נהיגה על קטנוע (בעלת רישיון נהיגה על רכב כמה שנים טובות). עשיתי תאונה מזעזעת במהלך אחד השיעורים ונפצעתי בצורה גרפית להחריד. מאז נמנעתי מכל סוג של נהיגה למעט פה ושם על רכב, ללימודי הקטנוע כבר לא חזרתי.
לאחרונה זה מעקצץ לי בטירוף, תחושת החופש הזו שהרגשתי על הכלי לא עוזבת אותי. כל החלום שלי זה כלי קטן לנסיעות לתל אביב וחזרה.
רוצה לחזור ללמוד אבל ברור לי שבתנאים שלמדתי בזמנו זה פשוט לא אפשרי (להבנת הסיטואציה - בזמנו פשוט עליתי על כלי מגושם שלא הצלחתי לאזן אותו עם משקל הנוצה שלי גם בעמידה במקום, קיבלתי הסבר קצר של 5 דקות מה זה גז ומה זה ברקס וכאן זה נגמר).
מרגישה שצריכה מישהו/י מכיל, סבלני, שיסביר לי לאט לאט כל דבר ויפיג לי את החששות. חשוב לי לרכב על משהו בגודל שלי כדי שאצליח להתחבר לתחושת השליטה.
האם קיים דבר כזה להיכרותכם?
כמובן אשלם בהתאם, מתה לנקות ממני את הטראומה הזאת כבר... זה באמת מעיק לי על החיים.
אני מאיזור המרכז, סמוך לתל אביב.
אודה לכל תשובה
התאוששות מתאונה וחזרה לרכיבה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
KKatkov
מוזמנים להציק
מורה מעולה סבלני מסביר אישית ולא זורק אותך למגרש הכי שוב איש ישר הגון שבא ללמד אותך ולתת כלים עד כמה שאפשר
לא על מנת לעבור טסט אלא באמת להכין עד כמה שאפשר לרכיבה נכונה הסתכלות על תוואי הדרך יכולות הכלי מול ראייה מרחבית בכביש והסכנות.
הן בכלי עצמו ותפעולו הנכון והן בכביש עצמו.
מוזמנים להציק כי מורה טוב יכול להציל חיים...
המורה הוא ניר גבריאלי ממשרד הרישוי חולון
אני נסעתי אליו מהרצליה דרך אגב שווה כל דקת נסיעה.
דרך אגב לא פעם ולא פעמיים ישב כמורכב והדריך אותי ונתן לי בטחון נוסף בהיגוי תפעול ההילוכים הנכון הורדת מהירות כניסה לסיבוב ועוד
נ.ב
אני עם רשיון נהיגה כבר 33 שנים
על רכב פרטי ומשאית.
Sent from my iPhone using Tapatalk