מתלבט לגבי רכישת KTM SUPER DUKE 1290 R
היי, היה לי בעברי כשנתיים MT 09 עד שחלף הג'וק והנה הוא חזר יותר חזק.
הקוף ממש חושק עכשיו בקטמ סופר דיוק 1290R עם העיצוב החדש ואני רואה שהם דווקא במחירים אטרקטיביים לעומת המחירון. כולם נמכרים בפחות.
אז רציתי לדעת מה הסיבה כי מן הסתם שהבעלים של האופנוע לא יגידו את אשר ליבם כי הם קצת (הרבה) משוחדים. האם יש איזהשהן המלצות או דיס המלצות בקהל לגבי האופנוע הזה ואפילו מאנשים עם ניסיון.
יצא לי לשבת על האופנוע (לא לרכב) ודי היה לי נוח.
2 מכרים שמתעסקים באופנועים אמרו לי שהקטמ לא מוצלח וללכת על 1200 מונסטר / MT10 / STREETFIGHTER 848 והאמת שלא זוכר מה עוד..
אז תודה רבה לעוזרים לגבי ההמלצות או להפך!
מתלבט לגבי רכישת KTM SUPER DUKE 1290 R
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Smi1ey
איזה מגילה רשמת אלוהים. 'טווח-ארוך' באופן יחסי. לא רשמתי לכל החיים.
שנית, בעולם של היום, כשמכוניות ואופנועים חשמליים משתלטים על חיינו - KTM Duke 1290 יהיה אופנוע דיי מבוקש בעתיד. היום עדיין לא כי אנחנו עדיין לא שם.
יש כל מיני אופנועים מיוחדים כיום שהערך שלהם לא יורד כי כבר בעליהם מודע שכבר כאלה כלים לא ייצרו.
גם אתה התחלת עם זה? אין שום חלופה חשמלית לאופנוע, אין שום השתלטות, זה הכל בראש של הכתבים במגזינים, רכבים חשמליים במגזינים בגרמניה מיוצגים ב50 אחוז בדפי המגזין בזמן שהרכב החשמלי מהווה 5 אחוז מהכלל, אין שום אינדיקציה כרגע שפיתוח אופנועי בנזין הולך להפסיק או לצנוח בשנים הקרובות.
אופנועים גרועים מעולם לא היו מבוקשים אחרי הפסקת יצורם, רוצה לראות אופנוע שערכו רק עלה תבדוק ימאהה MT01 (בגרמניה)