-
wr250r לא עולה במהירות
שלום
יש לי wr250r כבר שנה אחלה אופנוע אפס תקלות .
לפני כמה חודשים נפלתי ושברתי את היד ,האופנוע שכב חודשיים ללא תזוזה.
לפני שלושה שבועות הוא לא התניע החלפתי מצבר ומאז הוא נוסע ללא בעיות.
ברכיבה האחרונה ממש לפני הבית הוא פתאום לא צבר מהירות,ז"א אני מסובב את המצערת והכוח לא עובר לגלגלים ,האופנוע נוסע ב30 קמ"ש ולא יותר.
מה אני צריך לבדוק כדי לזהות מאיפה הבעיה?
כמו כן כשמדליקים את האופנוע תמיד היה מין זמזום מכיוון הלוח שעונים(אני חושב שזה של המשאבת דלק ) שמתי לב עכשיו שלא תמיד יש את הזמזום הזה בהדלקת האופנוע ,האם תקין?
תודה!
-
wr250r לא עולה במהירות
שלום
יש לי wr250r כבר שנה אחלה אופנוע אפס תקלות .
לפני כמה חודשים נפלתי ושברתי את היד ,האופנוע שכב חודשיים ללא תזוזה.
לפני שלושה שבועות הוא לא התניע החלפתי מצבר ומאז הוא נוסע ללא בעיות.
ברכיבה האחרונה ממש לפני הבית הוא פתאום לא צבר מהירות,ז"א אני מסובב את המצערת והכוח לא עובר לגלגלים ,האופנוע נוסע ב30 קמ"ש ולא יותר.
מה אני צריך לבדוק כדי לזהות מאיפה הבעיה?
כמו כן כשמדליקים את האופנוע תמיד היה מין זמזום מכיוון הלוח שעונים(אני חושב שזה של המשאבת דלק ) שמתי לב עכשיו שלא תמיד יש את הזמזום הזה בהדלקת האופנוע ,האם תקין?
תודה!
-
האופנוע נמצא מחוץ לבית כיום,האם יכול להיות בגלל רטיבות הוא משהו כזה,אולי פילטר אוויר שנרטב?
-
האם הטורים גם לא עולים?
אמרת שהאופנוע עמד הרבה זמן,יש לך אפשרות לרוקן את הדלק ולמלא חדש?
-
אני אגיע לבית ואבדוק,אני כמעט בטוח שהטורים לא עולים.
לבדוק עוד משהו?
לגבי הדלק אני לא יכול לרוקן אותו אבל לפני שחזרתי לרכוב על האופנוע מלאתי את המיכל...
-
טוב,פאדיחה,הייתי צריך להבין שwrr לא בוגד ככה בקלות.
הידית גומי שעל המצערת נקרעה קצת ולכן מחליקה על המצערת ,יוצא שאני מסובב הרבה את הידית גומי אבל בפועל היא מחליקה על המצערת ולא מסובבת אותה
-
תבדוק שהמצערת שלך לא תפוסה קצת על ידי המגיני ידיים או משהו אחר, כי היא אמורה להסתובב ממש בקלות וגם עם הגריפ קרוע הוא לא אמור להחליק עליה.
-
לגבי הזמזום כאשר מפעלים את הWRR ,לפעמים יש אותו ולפעמים לא,למה?
כאשר שמים סוויץ על on יש זימזום מכיוון הלוח שעונים ,נראה לי של המשאבת דלק.
תודה
-
הזמזום שאתה שומע יכול להיות מייצב סל"ד סרק לא משאבת דלק.
-
החלפתי גריפים ועובד מעולה עכשיו.