-
מזה אני הכי מפחד
זאת הסיטואציה שהכי מפחידה אותי,שלולית תמימה למראה שטומנת בתוכה מלכודת שמן שמפתיעה אותך ותוך שבריר שנייה אתה מרוח על הרצפה. במקרה הזה זה נגמר סבבה אני לא רוצה לדמיין איך זה היה נגמר אם היה רוכב בכביש מהיר במהירות גדולה...
https://www.facebook.com/matan.chaim...4863032785260/
-
אפשר להניח שמדובר בשמן..
יכול להיות גם שהבחור לחץ על הברקס בזמן ההטיה.
בכל מקרה, צריך לזכור טוב בראש שבמצב כזה נוסעים לאט עד כדי עצירה, כידון ישר( מבחינתי גם במחיר של עצירה והתאפסות מחדש על הנתיב).
כואב הלב שזה קורה ככה, על כלום.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
הנה עוד אחד כזה - שלולית דקה של סולר על כביש רטוב בכיכר
-
מרחתי פעם אופנוע ככה. לא חייב להיות שמן, יכול להיות כל דבר, כולל מה שנופל מהעצים (פירות מרוחים וכו'). ואז למדתי.
יש לזה פתרון פשוט - לא נכנסים להטיה על דבר כזה, לא בולמים עם הקדמי על דבר כזה ולא נותנים גז על דבר כזה. גם אם זה אומר להאט ל-10 קמ"ש. ואז פתאום הכל בסדר.
בכביש מהיר במהירות גדולה זה לא קורה כי הסיכוי למצוא שלולית סטטית קטן מאוד, ואם לא בולמים - הגלגלים חוזרים לאחיזה מלאה אחרי היציאה מהשלולית.
-
אתם צודקים כשמדובר בכביש יבש או בקיץ ששלולית זה דבר נדיר וחושבים איך להיכנס ואיך לצאת ממנה,הבעיה מתחילה בחורף כשהכביש רטוב ויש מלא שלוליות ובאחת מהן יש שמן או כל מיני מרעין בישין אחרים כפי שאמר ג'אק.
-
בחורף אין פירות ובגלל הגשמים השלוליות נקיות. הבעיה היא בגשמים הראשונים שמעלים כל מיני - ואז פשוט רוכבים בזהירות יתרה. או מתרסקים.
-
הנה אני באותה סיטואציה, כמעט.
כשניתחתי את הסרט שמתי לב להבדלי הצבע בכביש.
סולר נשפך ממשאית, 20 קמ"ש, אולי פחות, סיבוב עדין ימינה...
שני הצמיגים מאבדים אחיזה בו זמנית - לא נגעתי בבלמים.
כשאני קם, רואים שכל הכביש רטוב - ספטמבר 2014
בדיעבד הסתבר שעוד ארבעה לפני סיימו רכיבה באותה התנוחה!
לאף אחד לא היה שכל לשפוך חול על הכביש.
למעט נזק לסליידרים, לא קרה כלום לשום דבר, הכל נשאר שלם.
בהילוך האיטי רואים את המעטפת (הקוסמטית) של הסליידר הקדמי עפה,
כידון מראה וידית בלם באוויר, כך גם רגלית הבלם.
https://www.youtube.com/watch?v=QZfW...ature=youtu.be
-
מצבים כאלה עדיף לדעתי ליישר את הקדמי ואפילו להיכנס לנגדי (כל עוד אין תנועה) רק בשביל לא להיות בהטיה בכלל אפילו של מילימטר.
-
לא ראיתי את צבע הכביש, זה בא לי בהפתעה גמורה.
-
לא. דיברתי על הסרטון הראשון עם השלולית הענקית.
שמע, המקרה שלך זה כבר בגבול גדר ההזיה. אפילו בהילוך אטי אני לא ממש מצליח לראות שום סולר שם.
זה בלתי אפשרי בעליל לשום בן אדם לעשות משהו נגד זה. פשוט כל הזין.
-
אני פעם נסעתי ליד פחי זבל שפינו אותם, ונזל המיץ של הזבל על הכביש, הגלגל האחורי החליק לי עד שמצאתי את עצמי עושה סיבוב של 180 מעלות, למזלי זה היה במהירות מאוד נמוכה כי היה תמרור עצור לפניי אז לא נפלתי על הכביש.
כי אם יש יותר מנחוס מלהחליק זה להחליק על מיץ של זבל.
-
השרשור הזה עשה אותי כל כך שמח שהשקעתי בסליידרים.
-
אכן מפחיד, אבל בגדול הדברים שבאמת צריך לפחד מהם זה התנגשות בעצם קבוע או רכב רכב. מפגש עם רכב מכפיל את האנרגיה המעורבת פי 2-10 תלוי מהירות ומסה. קחו את זה בחשבון.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
israel
איזה יופי שהרכב הלבן שנסע מאחוריו עצר להושיט עזרה.
ממש מחמם את הלב.
אה, לא עצר? טוב נו.
-
מצטרף לחגיגה עם שלי
https://gfycat.com/QualifiedConsider...groundsquirrel
רק שנגרם ממהירות גבוהה מדי לתנאים (אני מניח)