בניגוד לכל התחזיות.
הצג להדפסה
בניגוד לכל התחזיות.
סוף סוף קמתי בבוקר ואמרתי לאישתי אמרתי לך.
הבעייה במערכת הבחירות הזאת שהיא לא סרט אמריקאי קלאסי.
מאחר וגם הילרי וגם דונלד לא ממש מציאה אז איך שלא תסתיים מערכת הבחירות היא תסיים רע.
כפי הנראה האמריקנים ( בניגוד ללקוחות מטרו וציבור הבוחרים בארץ) נמאס להם מפוליטיקלי קורקט והקלף של טראמפ הייתה הבוטות שלו.
אם מצד הדמוקרטים היה נבחר סנדרס ייתכן שהיה לו סיכויי טוב יותר מאחר והוא במידה רבה אנטי ממסדי ונגד הגלובליזציה והחברות.
אני מאמין שהוא היה אמור להיות הגיבור אבל כאמור מערכת הבחירות הזאת בויימה על ידי מרטין סקוסזה.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
מה זה משנה מי מהם ינצח, בסופו של דבר הנשיא הוא רק בובה שמעבירה הצגה במשך 8 שנים והתסריט נכתב מאחורי הקלעים.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
תכף תגיד שאוסמה בלי לאדן עומד מאחורי ה9/11..?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
אמרתי את זה כבר מזמן. אמנם "בחירות דמוקרטיות" זה סוג של הטלת מטבע אבל הרוח נשבה לכיוון טראמפ. נאחל לו בהצלחה.
האמריקאים בחרו בטראמפ לא כי הוא יותר טוב אלא כי אתה רואה מה אתה מקבל. עם הילארי אתה לא יכול לדעת מה אתה מקבל והם יודעים להריח צביעות, הם המציאו אותה.
כמו בארץ גם שם התקשורת נחלה תבוסה צורמת והוכיחה שאין לה שום קשר מציאותי לציבור ולדעת הקהל אלא ובלבד שמנסה להטות אותו בכל פרמטר אפשרי. במקרה הזה זה לא הלך.
מסכים עם רוב מה שנאמר כאן (בפרט על העניינים עם החייזרים באיזור 51 :abnormal: ).
הבחירות האלו הציגו 'לתפארת' את שני המועמדים הכי גרועים ובכלל את מערכת הבחירות הכי צהובה וגרועה שלי יצא לראות מהרגע שהתחלתי להתעניין באקטואליה.
הניצחון של טראמפ לדעתי מעיד יותר על הסלידה מהילרי וחיזקו עד כמה שהיא גרועה.
אני אישית שמח על התוצאות, קודם כל כי אני לא אמריקאי, ושנית, זה ררק יאיץ תהליכים שמחכים לקרות כבר יותר מידי זמן, ועכשיו לפחות הם יהיו על פני השטח ולא במחשכים ומצופים בצביעות וחיוכים מזוייפים כמו שהיה קורה עם הילרי.
אבל עזבו את הבחירות לנשיאות, זה לדעתי יותר מעניין:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4876677,00.html
אם כבר יש נשיא ליצן, שלפחות תהיה סיבה טובה לצחוק.
All Heil Trump!!!
זה יוזיל את מחירי ההארלי?
להבנתי הבוחרים שלו זה הרבדים הנמוכים של מעמד הביינים.
אותם אלו שאיבדו את מקור פרנסתם בשל תהליכי הגלובליזציה (בדומה לארץ הקודש בה מפעלי הטקסטיל עברו לירדן או סין - למעט בדימונה).
הקריאה שלו לעצור את ההסכמים הכלכליים עם מקסיקו נובעת בשל ההבנה הזאת.
התהיה שלי איך ההתנגשות בין התחרות מול המוצרים הזולים מהמזרח ואולי אירופה והתייקרות ( אני מניח שבלתי נמנעת) תשפיע על ארה"ב?
תשארו בשטח נראה לי יהיה מעניין
בישראל יותר מעניין איך יתנהג הדולאר, אם יעלה או ירד ויש לזה המון השפעה.