מישהו יודע את התשובה לשאלה, מה הסיבה שעד היום אין לטריומף יבואן בארץ?
הצג להדפסה
מישהו יודע את התשובה לשאלה, מה הסיבה שעד היום אין לטריומף יבואן בארץ?
שאלה טובה...
אגב האם הטריומף עדיין מיוצר באנגלייה.?
לי יש תשובה!!
אבל קודם, תענה לי על שאלה משלי
למה כן להביא את טריומף לארץ?
האם זה משתלם כלכלית?
האם יש קהל יעד?
האם בוצע סקר שוק בכלל לבדוק מה הכדאיות של כזה מהלך?
(אם ענית לפחות פעם אחת "לא", אז הנה למה אין טריומף בארץ)
השמועה אומרת שהיצרן דורש מהיבואן לייבא את כלל הדגמים שלו כחלק מההסכם....מישהו יכול לאמת?
וכן אני בטוח שהשוק בארץ כבר מפותח מספיק מבחינת ביקוש ויכולות כלכליות, כלים נהדרים לטעמי, מהטריפל הנייקד, הטייגר האדוונצ'ר ועד דגמי הרטרו והקפה רייסירים.
אני גם נדלקתי לאחרונה על הדגמים שלהם.
ה-bonneville bobber נראה מדהים, וזה ממש לא סגנון האופנועים שעושים לי את זה בד"כ. ושלא נדבר על ה-thruxton r... :omfg:
אני מאמין שלא מייבאים אותם כי אין יותר מדי מקום לאופנועי נישה בארץ שלנו. זה לא בדיוק הארלי שיש לו קהל יעד משלו, זאת חברה בריטית אלמונית (לישראלי המצוי) שלמרות שמייצרת אופנועים מיוחדים (ומעולים לדעת רוב עיתונאי הרכב שראיתי/קראתי), יהיה לה קשה לשכנע קונים לקנות מהם ולא ללכת למטרו/עופר אבניר משיקולי סחירות של הכלי/אמינות/הכנס סטיגמה לא רלוונטית כאן.
גג ימכרו כאן 20 יחידות בשנה מכל הדגמים שלהם, ודי חבל שכך... הייתי שמח לקנות אחד.
אם כל הרצון שלנו להידמות לשאר העולם הנאור, למגוון ליכולות ולסגנונות אנחנו .....לא!
חשבת מה הסיבה שהונדה לא מייבאים את קרוסראנר (דגם ה-800 של ה-קרוסטורר)?
האופנוע הזה אידאלי לתנאי הארץ נמוך מאחיו הגדול איכותי ולא יקר אז למה?
סיבה רשמית כי הם לא רוצים שהוא יתחרה באפריקה טווין.
כמה כלים מכרו מוטגוצי שיש להם אופנוע דומה בתכונות לטיריומף, כלכלי?
תמחור הכלים החדשים בארץ גובל בשערורייה, אנחנו קהל שבוי, אם מטרו יכולה
לצאת במבצעים משוגעים, ואף אחד לא באמת מפסיד מה זה אומר?
אם מחיר של הראלי 883 בחו"ל זהה כמעט למחיר אופנוע אחר שנמכר שם ופה,
וכאן בארץ יש הפרש של למעלה מ-40 אש"ח בין הדגמים אז מישהו גוזר קופון משוגע.
לא שווה ליבואן לפצוח ביבוא של כלי חדש לארץ בכדי למכור 30 כלים בשנה.
אנחנו רוצים חו"ל אבל אנחנו פינה חשוכה ומבודדת בעולם שלא באמת מעניינת אף אחד.
" אנחנו פינה חשוכה ומבודדת בעולם"
מה נהיה מארץ חלב ודבש, העם הנבחר..
מזג האוויר האידאלי לרכיבה.
אנשים נחמדים(בצפון)
ירושלים הקדושה.
נורמליזצייה/הודנה
"יאללה ביתר יאללה חיים בכפר"
יש כמה טריומפים ישנים מתקופת המנדט.
נשכחו עיי הצבא האנגלי. ..
אני צריך את הבובר החדש שלהם והחיים שלי מושלמים.
ממה שייצא לי לשמוע - אין טריומף בישראל, כי הבעלים של החברה מסרב לעבוד עם ישראלים.
כמובן שאלה שמועות שהגיעו לאוזניי, ולא מידע ממקור ראשון.
יבוא אישי אף אחד לא ימנע ממך לעשות.
זה הולך להיות לא משתלם בעליל הן במחיר היבוא, והן בתחזוקה השוטפת.
לא חסר בארץ אופנועים מלהיבים בימינו, כך שאני לא רואה שום סיבה טובה להתעקש דווקא על טריומף.
רוצה אופנוע אירופאי איכותי? גש ליבואנים של דוקאטי/ק.ט.מ/ב.מ.וו/אפריליה, ותתחדש.
עם אחריות, חלקי חילוף ומוסכים שיודעים לטפל בכלי.
הכלים של טריומף מעולים, אבל הם לא מספיק מיוחדים כדי שאתעקש לקנות מחברה שהבעלים שלה (שוב - לפי השמועות) אנטי ישראלי או אנטישמי מובהק.
אני דווקא רואה סיבה טובה!
http://i.ndtvimg.com/i/2016-04/2016-...1460552416.jpg
נכון, הטייגר אחלה אופנוע.
והמולטיסטראדה 950 שהולך להגיע לארץ בקרוב, פחות טוב? פחות יפה? פחות מגניב? פחות אקזוטי?
ומה לגבי האדוונצ'ר 1090 שהולך לנחות בקרוב כנראה?
במדינה נורמלית בפילוח מחיר נכון של הכלי, הוא היה צריך לעלות על הכביש כ-80 אש"ח.
מי פיזר לי ערפל בקיטבג?
אכן היצרן מתעקש שהיבואן יביא את כל ליין הדגמים.
ואין להם בעיה עם ישראל.דהיינו לא אנטישמים :)
יש הרבה דברים שלא מביאים לארץ הקודש.
יש את הבת דודה "-הנורטון "שלא באה..
אן יבוא "ללמבורגני.."
אן יבוא לאופנת "בנטון" האיטלקית.
ואפילו רוגר ווטרס ואלביס קוסטלו לא באים...
תקנו אותי אם אני טועה אבל ייבוא אישי מחייב אותך לציין יבואן מקומי עם מוסך שקיבל אישור מאותו יצרן לטיפול בכלים שהוא מייצר.
גם אם אתה לא מטפל אצלו אתה עדיין חייב להוכיח שיש מישהו בארץ שמסוגל.
http://images.triumphmotorcycles.co....opped_logo.jpg
שיטה פשוט גרועה, לא יודע למה לא עובדים כמו במדינות אחרות, בהן היבואן שייך ליצרן ויש דילרים שמתחרים אחד בשני במקום יבואן ישראלי מונופוליסט סינגלטון
גם אני סקרן לדעת למה אצלנו יש שני יבואנים עם בלעדיות כאשר במקומות רבים בעולם ישנם דילרים שמייבאים הכל מהכל ויוצרים תחרות מחירים אמיתי בניגוד לדואפול כאן בארץ
הדילרים לא מייבאים, הם קונים מהיבואן ששייך ליצרן, ומוכרים ללקוח הסופי, כך היצרן אחראי לכל התהליך של הייבוא ,תקינה, אחריות , תמיכה, ואילו הדילרים מתחרים ביניהם, והשוק פתוח, זה לא יפתור את הבעיה לגמרי, כי החזירות הראשית פה היא הממשלה הגובה מיסים שערורתיים, ותחרות חופשית לא קיימת בין ממשלות שונות לצערי וגם לא קל להחליף למדינה שפויה יותר.
אומנם יש לנו כשלי שוק שאנו מנסים לפתור מבחינת המונופולים, ריכוזיות, שחיתויות ומה לא. אך יחד עם זאת, אתם שוכחים שישראל בסופו של יום היא בסה״כ עיר במושגים בינ״ל ובכלל זאת עיר צעירה (שהתקדמה עד מאד מאז הכרזתה).
אז נכון, בהחלט נדרשת בארץ תחרות, אך מעבר לנקודת המבט שלנו כצרכנים, היצרנים לא ממש מעוניינים בכאב הראש של להתנהל מול מספר יבואנים בשטח קטן שעליהם יש לפקח בעמידה בשרות, תקנים, ללחוץ על מנת שיעמדו בהיקף מכירות מסויים*וכיוצ״ב. Keep it real - רוב היבואנים בארץ הם לא לא בעלי מעמד של ״מגה דילרים״ כלובינסקי או דלק מוטורס (מבחינת מאזדה) שהיצרנים פורשים בפניהם שטיח אדום ומיצרים ותופרים עבורם רכבים בהתאם למפרט הלקוח הישראלי בעיני רוח היבואנים. עם כל הכבוד למכירות של מטרו, אבניר ושות׳ זה עדין טיפה בים.
יש מישהו בשם שרון בן שיטרית
יש לו חברה בשם SBS
הוא עושה המון ייבוא אישי
בחור מאוד נחמד וחביב
בכמה פעמים שיצא לי לדבר איתו הוא מאוד היה קשוב לשאלות שלי (למרות שידע שאני לא לקוח פוטנציאלי)
אולי שווה להתייעץ איתו האם אפשר לייבא לארץ אופנוע של חברה שאין לה ייבוא סדיר.
לייבא זה לא בעיה.
הבעיה זה כשאתה צריך טיפול או חלקים.
אפשר לייבא לארץ ביבוא אישי רכב חדש (או אופנוע לצורך הענײַן ) שאין לו יבואן רשמי. תשאלו את מר שריקי מנתיבות שביצע ייבוא לשני רולס רויס ולמבורגיני אחד.
הבעיה היא שבשביל לקבל רשיון יבוא אתה צריך חוזה אחזקה עם היצרן (אולי גם דילר בלעדי מספיק) החוזה כולל הטסה של מכונאים בעת הצורך. כולל טיפול בריקול
וצריך לחדש את החוזה כל שנה בשביל לקבל רשיון חדש. ואם רוצים למכור , גם הקונה צריך חוזה כזה לפני העברת בעלות.
אילו טריומף היו מייבאים לארץ הייתי לקוח פוטנציאלי. היה לי Tiger 650) '71 TR6) שהיה אחד הדגמים האחרונים של החברה המקורית. נראה לי שהם הצליחו לשמר את הרוח המקורית באופנועים החדשים.
חזרתי לא מזמן מרומא והכבישים פשוט מלאים בטריומפים רטרו שמנגנים סמפוניה של אגזוזי לחץ.
רוכבים עם מעילי עור שחורים וקסדות בצבע שחור מט.
כלים מדהימים ביופים..ץ
לדעתי זה יתפוס בארץ כמו אש בשדה קוצים !
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
מוזר שבמדינה שלנו, עם 8 מיליון תושבים, לא מייבאים אותם, אבל מצד שני למדינה כמו ניו זילנד עם 4 מיליון תושבים מייבאים גם טריומף, גם אורל וגם דגמים שלא תראו בארץ מחברות אחרות (דוגמאת האנפילד 350 וההימאליאן).
אז נשאלת השאלה - במה זה מסתכם? "אנטישמיות"? חוסר ביקוש? כי בנוסף לניאו-רטרו שלהם יש לטריומף מספיק דגמים כמו הסטריט טריפל, דייטונה 675, טייגר וכו' שיכלו לעניין את הצרכן הישראלי. ואם גוצי ו-MV אגוסטה קיימות בארץ למה שלא טריומף?
*הכותב מפנטז על הסקראמבלר כבר כמה שנים טובות.
בניגוד לאמוי, טריומפ דורשים מהיבואן שייבא את כל הליין, ולא רק כלים נבחרים.
לטריומפ בניגוד לאמוי יש קרוב לעשרים דגמים ווריאציות של דגמים וזה אופנוע נישה.. תרצה או לא טריומפ זה לא ב.מ.וו וגם לא הונדה.
אין לזה שוק פה.
גם אני הייתי רוצה טייגר טריפל, האם הייתי משלם עליו 150 אלף שקל? וכמה כמוני יש.