דלק מוטורס מורידה משמעותית את מחירו של ה-F800R החדש שהגיע ארצה לאחרונה; המחיר החדש: 70 אלף ש"ח.
http://fullgaz.co.il/?p=126081
http://fullgaz.co.il/wp-content/uplo...-r-11-2016.jpg
הצג להדפסה
דלק מוטורס מורידה משמעותית את מחירו של ה-F800R החדש שהגיע ארצה לאחרונה; המחיר החדש: 70 אלף ש"ח.
http://fullgaz.co.il/?p=126081
http://fullgaz.co.il/wp-content/uplo...-r-11-2016.jpg
חסרים לו 2 צילינדרים
זה טוב שב.מ וו נכנסת כמתמודדת אמיתית לקטגוריית הביניים.
מסקרן -"made in..."
מהלך מבורך
Sent from my PRO 6 using Tapatalk
לא אם תשאל כל מיני נפגעי מטרו אהמ... אהמ...
בעולם בו SV חדש עולה 45 וזה עולה 70....עדיין הפרש רציני, רציני מדיי על אף התג המכובד והגאדג'טים.
עם כל הכבוד לSV הוא לא בליגה של הF800
אם כבר הדיוק 690,שיבר המונסטר זה המתחרים שלו .
תיקון.. sv לא מוגבל זה 46. ועדיין התמורה הכי טובה לכסף בארץ
למה להשוות מאזדה 3 וב.מ.וו סידרה 3. -מי נותן יותר "תמורה"?
מהלך מבורך, לטעמי אפשר לרדת עוד, עכשיו אנחנו כבר בטוחים שהיבואנים מכרו לנו שקרים כל השנים האלה, לנוכח גל ההוזלות והמחירים האטרקטיביים של השנה האחרונה, מה SV , למשפחת ה 07 במבצע של 54K וכלה במחירים האטרקטיביים של סוזוקי, קאוואסקי, אפריליה וגם המונסטר החדש והבסיסי.
חגיגות החורף מתחילות, מי יבכה, מי יזכה, ולמי אין תקציב לקנות משחקים...
שחקנים חדשים בזירה, הכפר הגלובלי הצטמצם עוד, כולם רוצים למכור לשוק קטן, יש אינטרנט,
אי ביי, ונסיעות לחו"ל, הלקוחות כבר לא שבויים של אף אחד...
המחירים ירדו על אפם וחמתם של היבואנים, מחירי הטיפולים והחלפים ירדו, כי למרות הכל יש שוק
חופשי, קהל הלקוחות השתנה הוא כבר לא תמיד פראייר, הוא מודע למה שקורה סביבו, הוא רציני,
דעתן, אי אפשר למרוח אותו יותר.
מי שלא ידע לשחק לפי הכללים החדשים, ימצא עצמו מהר מדי בחוץ, אימפריות נפלו, אז לא לעולם
חוסן.
דווקא אלה שיהיו גמישים במחשבה, בשירות, במחירים, בהוגנות ובמקצועיות ישרדו, האחרים יגרשו
זבובים.
+10000
רוצה לספר סיפור של "מריחה", התעניינתי באופנוע יד 2 מאחד מסוכנות התיווך בארץ,ששאלתי למחיר האופנוע קיבלתי הצעה של 20 אלף מעל המחירון, הבעתי תמיהה רבה לפשר העניין ואמרתי תודה אבל לא תודה, הסוחר התחיל לפרט לי את "התוספות" שיש על האופנוע וציין בפניי פול סיסטם של אחת החברות המוכרות בעלות של 17 אלף ש"ח ושיש קבלות על זה ושאני אבדוק מול היבואן, פה טיפה התעצבנתי ופשוט ציינתי בפניו שהוא לא מדבר עם בנאדם שהוא שנה או שתיים בתחום ואל תמרח אותי או תשקר לי, כי גם תפסיד לקוח עתידי אולי וגם אי פרגון רב מצידי לחברי. לא עוברות 5 דקות והוא שולח לי הודעה שאני צודק והוא בדק ופתאום המחיר ירד ב8 אלף. שאלתי אותו אז המחיר של האופנוע גם יורד בהתאם? אומר לי מה פתאום זה עדין אופנוע ברמה גבוהה והוא מוכן להוריד אלפיים מהדרישה שלו. אמרתי לו תודה רבה ולהתראות.... לא יותר קהל שבוי וגם חובה עלינו להיכנס איתם לוויכוחים כאלה ולהוציא את השקר החוצה מולם ולא מאחורי הגב שלהם.
למה לא לחלוק איתנו את שם הסוכנות כדי שאנשים לא יכוו ממנה?
הכל נכון.
רק שאת כברת הדרך הבאה בעלויות לא ניתן יהיה לעשות לעולם כל עוד נהיה מדינה קטנה שכולה כשל שוק אחד גדול.
תשובתך מרגיזה. אתה העמדת אותו במקומו.
את ההדיוט הבא שיעבור אצלו בסוכנות הוא ישחיל מבלי למצמץ. וכאן אתה עושה לנו שירות דב. ולמה אתה בטח שואל...
בצעדי הראשונים בעולם של שני גלגלים השחילו אותי פעמיים. בשני המקרים בסוכנות תיווך. בפעם הראשונה מכרו לי XT 500 שמספר השלדה והמנוע היו הדברים היחידים הראויים בו. מכרו לי אופנוע מסכן חיים. בפעם השנייה מכרו לי DR 600 עם נשם פרוץ בתיבת המנוע.
העובדה שלא ריפו את ידיי עומדת לזכותי. אני כאן אתכם אל אף שחטפתי סטירות מצלצלות מאנשי הענף בתחילת דרכי. אני מניח שיש רבים אחרים שבחרו לא להמשיך לרכב. חבל.
איללכא...וסוכות שמח
עדיין- כל אלו שהזכרת בהשוואה של עלות תועלת לא יצדיקו את ההפרש.
בסוף באף אחד מהכלים הללו לא מדובר בפאר היצירה, או בכלי הדגל של היצרן. מדובר בגרסאות
נישה זולות שנועדו לקהל צעיר. אז אם אנחנו מבינים שחוץ מהסמל, אנחנו לא מקבלים את התמורה
המצופה מהמותג (במחירים בארץ) בהיבטים של טכנולוגיה וקדמה אז בוא נדבר דוגרי. מדובר בכלים
פשוטים יחסית, שנעשו בהם אי אלו עיגולי פינות וחיתוכים על מנת שיתרימו לתקציב של צעירים בחו"ל-
בארץ מה לעשות הדבר לא כך.
אז נקנה SV חדש. נאבזר אותו במתלים איכותים, מערכת פליטה, מחשב, ועד אי אלו אביזרים ומותרות והגענו
ל55 אלף ש"ח- עדיין 15 פחות מהמתחרים לפני הוצאות נלוות...
עופר אבניר הרימו את הכפפה ונתנו איתה סטירה בפנים לכל היבואנים שעכשיו רצים סביב הזנב של עצמם, וזאת
התוצאה- אז בוא נמשיך עם המגמה הזאת ונראה את כל הענף חוזר למציאות.
דבר נפגע המטרו:
אז הוזילו ועדיין אנו משלמים הרבה מעבר למה שאנו היינו משלמים אם נניח היה יבואן נוסף לBMW (אני לא לוקח בחשבון את המסוי שזו סאגה אחרת).
אבל כאמור בשוק "מצומצם" כמו שלנו בו המדינה מגינה על היבואנים למה שיאפשרו לנו להנות מתחרות אמיתית ולרכוש את הBMW שלנו בסוכנות בראמאללה או עמאן או קהיר (מיסוי זה מיסוי).
יותר שורות במפרט זה לא מה שעושה אופנוע.
הבימר הוא אופנוע טוב, אך די משעמם. טווין מקבילי במיטבו, עושה אסוציאציות להונדה CBF500 משודרג.
כך לפחות הרגיש עבורי ה-F800ST ממודל 07'.
משום מה המגזינים בארץ ובעולם הכניסו פעם לראש של כולם שטווין מקבילי זה משעמם, אישית לא מצאתי שום שיעמום בסופר טנרה 750 או בוורסיס 650, בשניהם היה מומנט שמתחיל מנמוך וסאונד לא רע בכלל.
היום אגב אף אחד לא חוזר על השטות הזאת.
רכבתי על ורסיס, CBF500 (הישן), ה-500-ים של הונדה (חדשים),KLE,F800ST GS500 ו-GPX250.
פרט ל-GPX - הם כולם היו משעמים. צפויים מדי, עם ויברציה דומה (ולא ממש נעימה) בסל"ד גבוה, צליל דומה (בלי הפעימות הלא סדירות של הוי-טווין, ובלי היבבה של ה-4 בשורה). מנועים בסדר גמור - אבל רחוקים מהדוקאטי או מהבנדיט 1200 שלי מבחינת ה"רגש" שהם מעוררים.
דווקא ה-GPX, למרות הצליל המבאס שלו בסרק, נשמע ומרגיש כיפי ברגע שפותחים לו ת'שושנה. אבל זה מנוע שנבנה מלכתחילה לחיות בסל"ד גבוה ולהרגיש ספורטיבי, בשונה מהאולארונדרים שציינתי.
רכבתי גם על XSR700, שאמור להיות מעניין יותר. בפועל - הרושם שלי ממנו היה של אופנוע חלק למשעי (לפחות בסל"ד בינוני-פלוס), שהחלפת הילוכים בו משפיעה רק על מצב מחט הסל"ד, ולא על הצליל או על הדחף שהוא מייצר. תחושת ה"משעמם" הייתה חזקה במיוחד, משום שעליתי עליו מיד אחרי שירדתי ממונסטר 821...
קשה לי להאמין.
הכי רחוק שהלכו עם "לשנות את זה" - אלה ימאהה עם הקראנק 270 מעלות שלהם ב-TDM.
גם ה-TDM לא היה להיט (רכבתי על ה-850). KLE מגודל.
דווקא את הסופר-טנרה 750 ממש אהבתי. עדיין מרייר עליו, והייתי רוצה אחד כזה בחניה כשיהיה אספנות.
אולי יש כאן אלמנט של התאמה בין תצורת המנוע לייעוד...
והבמוו גם מאוד מיוחד במנוע שלו הוא קראנק 360
הוא ממש לא מתנהג כמו השאר שרשמתה
לטעמי הוא צפוי (כמו כל במוו כולל רכב גרמני), הוא חלק והוא נוסע ומפנק.
מצד שני לא תגיד שהוא חלש
Matan27
פעם רכבתה על הבמוו או האפריליאה או הדוקאטי?
לפי מה שאתה אומר ממש לא...
האסוי לא מתקרב לאף אחד מאלה לא בכוח לא במתלים, לא באבזור ולא בשום דבר.
האסוי הוא אופנוע יפני טיפוסי, זה כלי בן 20 שנה או יותר שעובר כל מיני שדרוגים בדרך.
אם תשווה אסוי חדש ל2002 לא תראה הרבה הבדלים.
רוצה דוגמאות של דברים קטנים של ה800 כמו ברקסים ברמבו
Abs 8 של בוש
למי יש כזה ביפנים? אר 1 2017 עם כזה
הבמוו מ2006 עם כזה
מערכת קאנבאס מלאה, אין ליפנים כלל
שילדה מעולה של אפריליאה,
דברים קטנים כמו לדוגמא אין פיוזים בכל האופנוע
וינקרים שמכבים עצמם
או דבר פשוט כמו עבודה בלי wasted spark
טיפולים הרבה יותר מרווחים ונוחים וזולים בהרבה
אפילו שזה דגם כניסה זה עדיין דגם שמשקף את מה שהחברה יודעת ליצר.
Sent from my PRO 6 using Tapatalk
שיבושם להם. שורה תחתונה מה אתה מרגיש, ובמבחן ראש בראש אני מבטיח לך שלא היו מוצאים יותר מדיי הבדלים.
אני מת על הקביעות. אם אני אומר שבעבר רציתי לרכוש F800R ובאופן כללי אני אוהב את הכלי (יותר את הדור הקודם אגב)
אז סביר להניח שלפחות עשיתי נסיעת מבחן, או שתיים.
בשורה התחתונה מבלי להכנס לפרטים. לF800R בשנת 2017 אין זכות קיום, בטח לא בישראל.
שידחפו בו מצדי את כל מכלולי העולם. בסוף מדובר על אופנוע נייקד בינוני, עם מנוע ישן ומחיר מופרז.
בוא נשאל שאלה כזאת- לפני ההוזלה של הבימר מטרו הורידו את מחיר הMT10 ל90 אלף ש"ח. כלומר על הנייר 5 אלף הפרידו
בין ה800 לMT10. בוא תגיד לי שהיית קונה את הבימר במחיר הזה כשיש לך כל כך הרבה כלים מעולים.
זה אז. היום ב70 אלף ש"ח המחיר יותר הגיוני. עם זאת עדיין הציבור יעדיף לשים עוד 5 אלף ולקבל 09 חדש. או לחסוך כמה אלפים ולקבל
Z900, דיוק 690 R (!)...יודע מה? אפילו את המונסטר החדש.///
בקיצור- לא תמיד רשימת המכלולים מנצחת.
כלי הרכב בכלל והאופנועים בפרט הולכים לקבל בשנים הבאות את הכאפה של החיים שלהם.
תקנות זיהום האוויר, הירוקים, הפוליטיקלי-קורקט ושאר ירקות מסרסים חונקים את המנועים והאופנועים.
הוצאת מנועי הבערה הפנימית אל מחוץ לחוק באירופה תיסחף אחריה את שאר העולם.
רוב היצרניים ימשכו עד לרגע האחרון מנועים קיימים חנוקים ומסורסים ויפתחו מנועים חשמל ומימן.
שנות ה-50-70 בארה"ב שבהם בנו מפלצות נהיגה מעניינות הפכו להיסטוריה ואספנות.
אופנוע יעיל מרובה בקרות שקט ואנמי יהיה דומה לחברו ללא קשר לתצורת המנוע שלו והדבר
היחידי שיבדיל בסופו של דבר בין אופנוע לאופנוע הוא הסמל של מיכל הדלק.
כשמגדלים אותך בתוך קובייה ואוסרים עליך להיות שונה כולם יהיו בסוף מרובעים.
הטכנולוגיה דומה המכלולים דומים נישאר רק העיצוב והנפח, למה אף אחד לא חושד ביאבוסה שהוא
אופנוע משעמם, הבימר GS1200 בעדריו מדהים?
הרוכב יכול להתאים כלי לאופי הרכיבה שלו, לסגנון שלו, לפוזה. אבל בסופו של יום בארץ בה כל
אחד יכול להחזיק אופנוע אחד ואולי גם רכב משומש (אני מדבר על רוב הרוכבים). הצורך גובר על הרגש
ההוצאות מרסנות את החשק, ואנחנו בתרבות העדר רוכבים על הכלי הכי פרקטי ומשעמם.
תחלס מה עדיף עדיף בפקק בכניסה לאיילון תלתנוע, קטנוע, הונדה גולדווינג, דוקאטי מולטיסטרדה, או זירו?
אני רואה את העתיד קצת אחרת, האיחוד האירופי חורק ותסיסה בקרב תושביו מורגשת, המפלגות הימניות שתוספות תאוצה ביבשת אומנם בעד איכות הסביבה אבל לא בכל מחיר
במיוחד אם זה יפגע בכלכלה (וזה פוגע).
נכון להיום יש הרבה הצהרות בלי שום גיבוי לגבי הפסקת יצור מנוע הבערה הפנימית באירופה.
אירופה כבר עכשיו לא עומדת ביעדים שנקבעו לפני 10 שנים למה שזה ישתנה בקרוב?
אלטרנטיבה למנוע בעירה פנימית תצליח רק ע"י כוחות השוק החופשי ולא ע"י הגבלות והטבות של הממשלות.
בארצות הברית היצרנים עברו למנועים קטנים יותר בגלל עליית מחירי הדלק והדרישה של הציבור
אתה באמת רואה את מנועי הבעירה הפנימית נזרקים לפח ההיסטוריה בטווח זמן נראה לעין?
אפילו רכבים היברידים הם עדיין לא הרוב. גם אם תוסיף עליהם רכבים חשמליים.
מנועי בעירה פנימית הם כרגע האפשרות היחידה הסבירה. וזה לא שהם ממש מוצלחים. נצילות נמוכה וזיהום אויר הופכים אותם לבלתי נסבלים לטווח הארוך.
בכל מקרה, מצד אחד אתה טוען שאף יצרן לא יסתכן בפיתוח מנוע חדש ומנגד אתה טוען שזה לא משנה כי עם הבקרות והרגולציה כל המנועים והאופנועים יהיו קופי פייסט. נו, באמת.
ואם הדוגמא היא מכוניות אמריקאיות משנות החמישים עד שנות השבעים של המאה שעברה. עם הנוסטלגיה והעובדה שהן וינטג' איני מתווכח אבל בוא נזכור שהרכבים האלה היו פח אשפה דינמי באופן אבסולוטי גם ביחס לטכנולוגיה שהייתה זמינה בשנים הללו.
איללכא...ועוד שנים נסובב מצערת שתשפוך דלק לתא הבעירה
נראה לי ( לא בדוק או מבוסס על נתונים) שעיקר ההברידיות נרכשות על ידי חברות ליסינג והשכרה לטובת ציי רכב.
היו לנו ( דרך העבודה) הונדה ג'אז הייבריד הונדה פורסייט הברידית ולשמחתי ( המערכת ההברידית בהונדה הייתה גרועה ואפילו מסוכנת ) וכיום טויוטא אוריוס שאני חייב לציין שהיא מפתיעה לטובה.
אני מאוד מקווה שנישאר עם כלי רכב מונעי בעירה פנימית למרות שלעיתים הנסיעה החרישית כאשר רק המנוע החשמלי עובד היא נחמדה ( חניון סופר או תנאים מסויימים בכביש).
Sent from my LG-H870DS using Tapatalk
Toyota Mirai נמכרת כבר מזמן,יכל להיות האתיד כבר ...אבל זה לא הנושא BMW F800
כן, אפילו לא צריך את האכיפה של תקני זיהום האויר למרות שאני בעד, פשוט מאוד ההתקדמות הטכנולוגית ביחד עם כוחות השוק יעשו את שלהם,
ולא תהיה שום הצדקה כלכלית להחזיק רכב עם מנוע בעירה פנימית.
תדלוק לעומת טעינה יקר פי 10, ובמקרה של רוכשי הטסלה S עד לפני מספר חחודשים הטעינה היא חינם לכל חיי הרכב (מדובר על אורך חיים של 750000 ק"מ, באופנוע אני מניח שהיחס ישמר או אפילו גדול יותר ) .
הוצאות תחזוקה הרבה יותר קטנות ברכב חשמלי ובמיוחד באופנועים עם מנועים מרובי הסל"ד והשחיקה בהתאם. הפשוטת המכנית והוצאות השוטפות על אנרגיה מכריעות כל רכישה עם השענות על שיקולים כלכליים.
כל הנתונים מראים שבשוק חופשי נכון להיום טסלה כמעט ולא הייתה נמכרת, במדינות שהיא נמכרת יש התערבות ממשלתית חזקה כמו הורדת מיסים, עמדות טעינה חינם וחניה חינם במרכזי הערים.
טסלה עצמה לא מרויחה נכון להיום שקל אחד, עלות יצור הרכב היא מחירו לציבור.
המפעל הענק שהיא פתחה לא מצליח לתפקד והרכבים עדיין נבנים ברובם בעבודת יד.
ברגע שטסלה תעלה מחיר וההטבות מהממשלות יעלמו כך גם הרכב החשמלי.
אבל מה שיקרה הוא שהרכב החשמלי לא השתלם כלכלית אבל יחייבו אותך לקנות כזה ע"י רגולציה.
בגרמניה על כל ליטר יש 70 סנט מס לא צריך להיות גאון מה יקרה שההכנסות מהמס הזה יעלמו, כבר עכשיו מדברים על המונפול של אגאסי שזה שקע נפרד להטענה שבו החשמל ימוסה בצורה שונה מהחשמל בבית.
טסלה זה כמו חיפושית, רכב לכל פועל.
קיבולת הסוללה קטנה מדי ובהתאם טווח השימוש. מהירות הטעינה גם היא עדיין לא טובה מספיק. שקלתי בזמנו להחליף את הטרנסאלפ בזירו בדיוק בגלל אותם שיקולים כלכליים שאתה מדבר עליהם ואז הבנתי שבאופן השימוש שלי באופנוע הייתי מתעסק כל היום בכמה סוללה נותרה לי ובאם אצליח להגיע הביתה. ולהגיע הביתה זה וואחד שיקול. שיקול שגובר על כל היתרונות הכלכליים הגלומים באופנוע חשמלי.
איללכא...וסובבו בגז